Új privát üzeneted érkezett!

Még mindig itt vagyok...

Úgy belejöttem a videózásba, hogy talán most meg tudom mutatni, hogy gyakorolja a fölállást Gergő:

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... CN2862.flv

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia, a nem alvásra iszom az orbáncfüvet, tegnap óta. Tudom ajánlani Neked is, naponta legalább 2 csészével.
Ne tudd meg, nekem a napi gyógyteám egy fél literes ibrikben 4db filter... :D:D:D
Szörnyű, hogy én is mit össze nem forgolódok éjjel. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jucc!
Nagyon szép és megható lett a videoklipp Gergőről!!! :D:D:D
Az elején még annyira nagyon nagyon volt Balázs hozzáképest, mostanára egy kicsit mintha csökkent volna a különbség.
Nagyon aranyosan hancúroznak!!!

Képzeljétek, úgy néz ki, mégis lesz ikea-konyhánk. Elmentünk ma és kiderült, hogy mésgis lehet a sarokba tenni a tűzhelyet, ahogy mi szerettük volna és ezzel egy csomó helyet nyertünk. Szeretnénk egy kis reggeliző pultot is és találtunk olyan fából készült bárszékeket is, mint a konyha (antik pác). És a munkalappal is egész megvagyok békélve. :):):)

ayse

Davallia, Ayse :) Köszi, örülök, hogy tetszett.

Ayse :) Hajrá Ikea-konyha!!! Nekünk is az van most, de ez csak egy semmilyen kis konyha, ráadásul csak használjuk, de nem a miénk.

Kismamik :) Amilyen kialvatlan vagyok mostanában, olyan hihetetlenül távolinak tűnik az az idő, amikor álmatlanul forgolódtam :) Mondjuk nem is volt sok ilyen alkalom. Remélem, megoldódnak a gondjaitok!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok lányok

jól eltűnt mindenki!!!!

Mi jól vagyunk, Tüncsi még kicsit taknyos...

Sildike, ne haragudj, hogy pénteken nem mentem, de azt hittem lefújva...mert nem lett az időpont konkretizálva, csak annyi hogy de., bár igaz én is kérdezhettem volna... :oops: ne haragudj... :roll:

Tünde, eddíg is megvolt a fiúnév? vagy csak én nem vettem észre...? szép nevet választottatok!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Judit, vídijó nekem is nagyon tetszik!

Ayse,
és mikorra várható a konyha? És akkor most mi van a konyhában? :? :wink:

Prüntyi, már pár hónapja megvan a név, köszi, nekem is tetszik, :) és már apa is megbarátkozott vele.

Lányok
! Fogzásnál mennyi hasmenés normális? Zitának napi 2-3 van, és brutál mód jön a foga, szegénykém alig tud enni, szinte csak pépeket eszik, és olyan sok sírás van, ha véletlenül ráharap vmire. :(
De a huncutsága megvan még mindig. Ha kiveszem az ágyból, kezében a kutyus, szájában a cumi. Mondom, dobd be a kutyust az ágyba... bedobja.
Dobd be a cumit is.... odanyúl a szájához, dobómozdulat, de a cumi a szájban marad. :D:D:D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, az teljesen normális, szerintem!

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Megcsodáltam Zita sapis képeit a másikban, nagyon édes! A sétafikálós is!

A konyhát ha minden jól megy, szerdán tudjuk megvenni (feltéve, ha Imi el tudja cserélni a napközijét és egyéb apróságok). Nem mi szereljük össze, hanem csináltatjuk (egyébként tavaszra lenne kész). Plussz azt is bele kell kalkulálni, hogy nem lesz meg elsőre minden elem. Szóval pár hét.
Most egy tűzhely, egy mosogatógép, egy kis mosogatószekrény álcázza magát konyhának és egy kempingasztal dobja föl a látványt.

ayse

Prüntyi, köszi a választ, akkor nem kezdek el megint megharagudni a szójatápra.
Tényleg, hanyagoltad aztán Tüncsinél a tejterméket? Milyen most a feje, bőre?

Ayse
, huhh, és hogy bírod, hogy most ennyi a konyhád? Vagy azért van hova pakolni?
Köszi a dicséretet, de nekemm nem tetszett annyira Zita ebben a sapiban. :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, igen, amennyire lehet igen...de nem tudom kiiktatni teljesen...javulgat...most volt megint "birkanyírás" :?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Sűrű napjaink voltak, nem tudtam jönni.

Azt hiszem, meggyógyultunk! :) KOPP-KOPP!
Nati ma este már tartotta az orrát a sterimaros flakonhoz és egyedül szívta ki az orrát. Persze nem túl hatákonyan, ezért rásegítettem én is kicsit. De már szinte semmi trutyi nem jön! :)

Édesen mondja, hogy bújcs, ha kis ölelgetésre vágyik, miközben jön és hozzánk bújik! Megzabálom!:)
És olyan kis édes, ha Apa megölel, rögtön jön ő is, nehogy kimaradjon a jóból. :D

Szombaton megint a Nagyinál depózott, mi meg Apával cincogtunk! :lol:
Én délelőtt vásároltam kicsit, vettem magamnak egy gatyót és egy felsőt, Apa meg masszíroztatni volt. Hazafelé hozott ebédet, így főznöm sem kellett. :)
Délután ablakot pucoltam volna, meg függönyt kellett volna mosnom, de ez elmaradt.... :lol:

Jucc!
Nagyon jól sikerült a vidió, ügyes vagy! :D

Tünde!
Szegény Zita, úgy sajnálom! Semmi sem segít rajta? :(
Tényleg édi sapkát vettél neki! :)

Sis!
Köszi, hogy ilyen jó képeket csináltál rólunk! :lol:

Lányok!
Állatkert? :lol: Mikor? :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert Apa akarja bitorolni a gépet.

Délután lementünk sétálni, közben beugrottunk egy helyi számtech üzletbe, és Apa le is előlegezett egy gépet, ami szerdára lesz összerakva. Szóval ha minden jól megy, szerdától végre lesz jó gépem :)
Utána mentünk játszóra. Minden csupa víz volt, de Gergő nem maradt a kocsiban, így nagy dagonyázás lett a dologból. Nem jártak arra sokan, de aki igen, az mind szóvátette a dolgot... Nem is azon akadtak fönn, hogy megfázik négykézláb a gyerek, hanem hogy milyen mocskos lesz.

Hazafelé elmentünk egy szolárium mellett, és Apa rámparancsolt, hogy feküdjek be 10 percre, ők addig mennek még egy kört. Így is lett, és nagyon jól esett! :)
Hazaérve nekiestünk mi is a srácok hajának, mindkettő levágva, már nagyon aktuális volt.

Tünde :) Szerintem is normális, Gergő is fogzik ezerrel, szenvedünk is sokat, és megy néha a hasa is. De végre kezd a köhögésük is múlni, és az orrát se szívtam már két napja :)
Édes lehet a kis huncut Zita :)

Állatkert: Szerdától mondanak jobb időt. Megcélozzuk a csütörtököt, vagy a pénteket? / látom, Ayse-család programja szerdán Ikea :) Ugye van kedvetek Nektek is jönni?/

Pár új kép a fiúkról, aztán lépek:
/ próbálgatták Apa új telefonját, ezzel készültek a képek/
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Andi, de jó, hogy Nati meggyógyult!

Judit, tök jók a képek! Hihetetlen, hogy a két fiú mennyire hasonlít egymásra!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia!

Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Na, visszakaptam a laptopot :)

Andi :) Az előbb majdnem egyszerre írtunk, de Te nem jöttél vissza... Pedig az Állatkert is szóbakerült :)

Tünde :) Köszi! Van itt még két kép, hajvágás után a fiúkról, illetve a két macskámról / még senki nem látta élőben a kisebbiket, ugyanis idegenek elől elbújik, és ha egész nap itt vannak, egész nap nem jön elő...

Kép

Kép

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok Lányok!

Hazaértünk a szüretből.

Nagyon király volt. A gyerekek iszonyatosan élvezték. Bazsika volt még puttonyos is. Laci pedig nemes egyszerűséggel úgy szüretelt, hogy beült a szőlőtőke alá és onnan habzsolta a szőlőt.
Sajna gépet elfelejtettem vinni, de volt ott egy fotós srác, aki csinált képeket, majd ha megkapom, akkor felrakom.
Szombaton a szüret után a fiúkat felhoztam anyuékhoz, mert eléggé ki voltak purcanva és nem akartam, hogy este még dajdajozzanak ők is, meg hát a mulatság miatt nem is nagyon tudtak volna aludni, mert elég hangos volt a banda. Így viszont visszafelé hódolhattam két nagy szenvedélyemnek: a száguldásnak és Cserháti Zsuzsának teljes hangerőn. Iszonyatosan felszabadultnak éreztem magam. Nagyon hiányzott ez az éjszakai száguldós zeneüvöltetős fíling. Teljesen feltöltődtem mire visszaértem.
Tegnap aztán mi is hazajöttünk Balázzsal, mentünk anyuékhoz ebédelni és utána jöttünk haza. A srácok még tegnap is egész nap aludtak szinte. :lol: :lol: Én addig elmentem bevásárolni a Corába. Vettem egy két karácsonyi ajándékot is. Többek között Bazsikának egy hatalmas nagy (1,2 m magas) darut, amit távirányítóval lehet működtetni is. Szerintem ez vinni fogja a prímet. Nagyon jó játékok vannak jó áron.
Miután hazaértem a Balázsaim kitalálták, hogy hétvégén annyira finom muffint sütött lent a házigazda, hogy csináljunk itthon is. Úgyhogy visszaszaladtam a Corába, mert csak vaj, csoki, liszt és muffin sütő nem volt itthon. :lol: :lol: Nagyon jól sikerült, reggelre nem is maradt egy db sem. Elcsipegették este a fiúk.

Sajnos Lacikának valószínűleg a mosószertől ekcémája lett, úgyhogy ma elkezdtem minden ruháját átmosni baba mosószerrel. Írt fel neki a doktornéni krémet is. Remélem hamar elmúlik neki. Azt mondták, hogy ezt általában kinövik a gyerekek.

Képzeljétek el pénteken olyan dolog történt, amit ha nem én tapasztalok el sem hiszem. Balázs el akarta vinni a kocsit 60000-es szervízre aztán gondolta, hogy inkább vigyük most a tél előtt legalább átnézik. Meg vmi hígabb olajat akart bele teteni. Na gondoltuk, hogy mivel már amúgy sem garanciás és nem kell a pecsét átvisszük a szomszéd lány apukájához, aki amúgy is a Fordnál volt szerelő hosszú ideig. Le is beszéltem, hogy pénteken délután, mielőtt indulunk szüretelni átviszem a kocsit, aztán buszozunk egyet a fiúkkal. Na itt ért az első meglepetés, mikor is felhívtak, hogy ha gondolom a papa elviszi a kocsit, hogy nekem ne kelljen a srácokkal mozgolódni és vissza is hozza.
Aztán viszahozta, elmondta, hogy kicserélt mindent, átnézte a féket, a váltót, megzsírozta az összes tömítést, meg gumi részt. És ezek után leesett az állam, mert az anyagköltség 21000 Ft volt és erre kért még 1000!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ft munkadíjat. Adtam neki 25000 Ft-ot, hogy mégis csak a szomszédom apukája, nem akarom én, hogy ingyen csinálja nekem. Erre visszaadott 2 db 2000-est és közölte velem, hogy ő nem rabló. Na ezt adjátok össze. A szervízben ezt kb. 50000 Ft-ból úsztam volna meg. Meg persze még kitalálták volna, hogy ezt is jó lenne kicserélni, meg azt is.
Szóval vannak még ilyen normális hozzáállású szakik is.

Prüntyi
Semmi gond. Én úgy emlékszem, hogy azt beszéltük meg, hogy ha van méret, akkor hívlak és csak akkor jössz. De nem volt, csak 1 db 22-es cipő, de azt elhoztam a Lacinak :oops: :oops: , mert neki egyáltalán nem volt még téli cipője és a szürethez kellett egy meleg csuka. Inkább csak kicsi (20 alatti) és nagy (25 feletti) cipők voltak. Ha érdekel még a dolog, akkor holnap hívom őket, mert Bazsinak is kell vennem még egy cipőt, mert az egyetlen 27-est pénteken Lili vitte el.

Duda
De jó, hogy végre kilábaltatok ebből a kórságból.
Lacika azt mondja, ha össze akarja velem dugni a fejét, hogy bucc, bucc. Meg azt, hogy csüccs, ha leül, meg azt, hogy áááááácsi. :lol:

Jucc, Duda
Nekem a szerdán kívül bármelyik nap jó az állatkertezésre, mi lenne, ha megcéloznánk pl. a csütörtököt?

Jucc
Nagyon jók a képek a fiúkról, érdekes, hogy Balázs azért kezd egyre jobban hasonlítani az apukájára is. Gergő változatlanul olyan, mintha Te köpted volna ki. :lol: :lol:
A vidijó is nagyon jó.

Tünde
Szerintem az teljesen normális kaki adag. Lacika sem engedi mostanában, hogy benyúljak a szájába és egyfolytában rágicsál valamit, úgyhogy szerintemnálunk is fog vana dologban.

Ayse
Hajrá konyha.
Én is nagyon szeretek apával bezsélgetni ha utazunk. Szerencsére általában nálunk is bedobják a fiúk a szunyát.
Jó overált vittél el, csak nem láttam, hogy bepakoltad volna. Aztán után megnéztem, de akkor meg már a gépet nem volt időm meg kedvem visszakapcsolni.
Remélem megimételjük még a pénteki napot, mert Balázsnak is mondtam, hogy annyira jó volt egy kicsit dumálni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, Mostanra vannak cipői, de ha majd nő a lába akkor lesz aktuális...OK?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

OK, akkor majd szóljál, hogy mikor kell. Álltalában egy-egy szezon elején gyártanak nagyobb mennyiségeket, de 1-1 db azért szokott lenni, max. nem azonnal, hanem 1-2 nap múlva.

Ayse
Előbb elfelejtettem írni, hogy pont tegnap láttam a Cora-ban egy cipőboltban olyan bakancsot, mint Andrisé, csak nem téliesítettet 7.990 Ft-ért. Tiszta rablók nem?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Davallia!!!
Most tudod, min agyalok? Csak azért írom, hogy Te se unatkozz. Ugye a gyermekeink két hét különbséggel fogantak, szóval Te ugyanúgy vagy, mint én, 2 hét csúszással.
Nnnaszóval: Zita dec 23-án lesz 15 hós, de akkor nyilván nem kap oltást, majd jan. elején, ezt a hülye rózsahimlő-kanyaró-mumpsz ellenit. Ennek kb 7-10 nap múlva jön ki a mellékhatása, vagyis enyhe leolyású betegség, amikor én már akár szülhetnék is. Azt tudom, hogy rám nincs káros hatással, de hogyan tudnék esetleg nyugodtan szülni, ha az én kis Tappancsos Zitám otthon van lázasan, pöttyösen??? De az se túl jó, hogy akkor kapja meg, ha hazamegyünk, mert akkor meg mit csinálok egy újszülöttel és egy lázas-pöttyössel???
Hmm.... a héten megyünk Zitának receptet iratni, meginterjúvolom a dokibácsit. A védőnő szerint akár kaphatja majd Ákossal, amikor Ő a 2 hónaposat kapja. Ez lenne a legjobb.

Ma voltunk védőnőnél, szépen gyarapodtunk mind a ketten az elmúlt 1 hónapban. Zita 390gr-ot, :) én meg 3,5kilót híztam. :( :(
Pedig komolyan mondom, lassan mekegni fogok, annyi zöldséget, salátát eszem.
Apát jól le is kell toljam, a múlt heti kiküldetéséből 9!!! tábla csokival jött haza, pedig direkt kértem, hogy csak akkor hozzon, ha nincs benne kalória. :D:D:D

Ildi, de jó végre hallani Rólatok, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!

Judit,
nagyon édesek azok a macsekok! Jaj, Zitusom is hogy élvezné, ha itt szaladgálna egy, egész nap vigyorogva követné. :)

Képzeljétek, Apa megtanította, hogy a könyvében a békát meg kell puszilni. :) Nagy vigyorogva meg is puszilja, bezzeg minket még mindig nem akar. :(

Davallia, én ma utánanézek, hogy a Buerlecitint lehet-e várandósan fogyasztani. Régebben ittam, és az nagyon jó volt, este ahogy sötét lett, mentem aludni, és reggel olyan jó volt felébredni, frissen, fiatalosan, tettre készen.
Nekem az a bajom a homeós bogyókkal, hogy tök nehéz olyan időpontot találnom reggel és este is, hogy 1 órán át ne egyek, ne igyak semmit, fogat se mossak...
Vizesedésre eszek már bogyót, azt meg nem is tudom, hogy mi van akkor, ha kétfélét ennék, azt lehet-e egyszerre, vagy várni kell???
A Buerlecitint meg csak meg kell húzni az üvegből, oszt annyi.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia, azért a teának is kell legalább 2-3 nap, mire hatni kezd, szal kitartás, és reggel-este mindenképp igyál 1-1 csészével, de jobb lenne 3x. Na, én ezért nem iszom rendesen, nekem macera főzögetni, leforralni, stb., szal bízom most a Buerlecitinben. A homeós cuccoknak is kell legalább 2 nap, mire hat.
Én előre utálom ezt az oltást, arról nem is beszélek már, mennyire fölöslegesnek tartom. :(
Ha Zita nem lány lesz, akkor mi lesz a neve? Mész 4D-s UH-ra?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Kismamik: nem csodálom, hogy agyaltok ezen a hülye oltáson. Én is borzasztóan fölöslegesnek tartom. Épp tegnap hívtam a húgomat, hogy szóljak neki: tojásallergiások nem kaphatják meg. Hogy ő hogy örült ennek! :) Pedig Zsófija nem bizonyítottan allergiás, de a két nagyobbik az, így ő sem kapott még tojást, tehát nem tudni. mindenesetre 20 hónapos, és még nem kapta meg a 15 hósat... / mellesleg a BCG-t is sikerült eltussolniuk.../

Davallia :) Észre sem veszed, és máris együtt játszik a Te két kicsid is :) Ráadásul ők tényleg nagyon közel lesznek korban egymáshoz. Mondjuk nekem ez a 3 év nagyon bejött. Nem is gondoltam, hogy játszani is tudnak majd ilyen jól együtt. Na, játszásnak nem is nevezhetem, inkább hancúrozásnak, ökörködésnek. De Balázs már tök jól tud vigyázni Gergőre, ezt két kicsivel nehezebben tudom elképzelni, nyilván ott még mindkettőn rajta kell tartani a szemünket.

Nagy élmény lehetett ez az ultrahang :) Úgy látszik a kicsikéd ragaszkodik hozzá, hogy meglepetés legyen a neme :)

Ildi :) Örülök, hogy jó volt a hétvége!
Ekcéma :( Remélem, az átmosás megoldja, aztán meg hamar kinövi Laci! Eddig mivel mostál? És mivel próbálkozol most?
Oké, nekem jó a csütörtök! Többiek?

Tünde :) Nálunk is nagy boldogság-forrás a cica :) Gergő mostanában a nagyobbik farkára van rákattanva, tiszta erővel húzza, és az istennek sem eresztené el, csak ha már harap a macska. Azt, hogy "cica", már szinte tökéletesen mondja :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
De aranyosak a fotók!

Sildi!
Szuper hétvége!

Sztem mi nem tudunk menni állatkertezni, mert a héten egyszer már kiveszem Lilit, a bútorvásárlás miatt. És nem nézik jó szemmel, ha az vit gyerekmegőrzőnek néznénk, hol kiveszem, hol beteszem ( a gyereket). :lol:

Ráadásul elszállt a hangom, így a hét eleji óráimat csütörtök-pénteken kell megtartanom.... :(:(:(

A férjem már jelezte, hogy nem bánná, ha így maradna....

ayse

ovit akartam írni

Davallia!
Lilit a 8. hónapban tudtuk meg.
Andris pedig a 24. hétig lány volt. Két orvos is egyöntetűen ezt állította. Csak a férjem ragaszkodott hozzá, hogy fiú. Ezzel szemben, amikor felhívta őt a doki, hogy "van egy kis gond...", akkor úgy kellett felmosni az örömtől (bizonyítványírás közben).

ayse

Davallia, megkérdeztem a Buerlecitint, de a patikus csaj szerint nem lehet, mert van benne alkohol. :( De már megfogadtam, hogy ebben a patikában nem kérdezek semmit, mert a nőci még a teát sem meri javasolni, a homeopátiát sem, és gyereknek se mer semmi mást javasolni...

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok,

Én még ebbe a topikba nem írtam, de páratokkal már találkoztam személyesen is. Az őszibe szoktam írni, de az nekem nagyon pörgős topik. Remélem lehet még hozzátok is csatlakozni. Nekem van egy 13 hónapos fiam, Barnus, és egy 3 éves, Marci.

Megpróbálok majd visszaolvasni. Amire hirtelen emlékszem (mert ez nálunk is téma mostanában:

Tünde, Kaki nálunk már lassan 1 hónapja így van. Én is a fogzásra fogom. Remélem tényleg az, mert nálunk a Marcinál semmi jele nem volt annak, hogy foga jött volna. Viszont hallottam erről a hasmenés, meg orrfolyás dologról.

Brigi
b_brigi

Halihó!

Szia Brigi!
Fúúú, tök elfelejtettem a hétfői zenebölcsit! :oops: :?
Olyan sokat csavarogtunk mostanában, hogy kiment a fejemből!
Ne haragudj!
Ti voltatok?

Jucc, Ildi!
Nekünk a csütörtök még nem biztos, hogy jó. Holnap már tutira mondom, hogy megyünk-e, vagy sem.
De jó időt mondanak!

Davallia!
Nem semmi pocilakód van, már most milyen kis titokzatos! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Brigi

Én örülök, ha ide írsz.
Sajna a topik mostanában tényleg nem pörög, de nekem személy szerint az összes időmet elveszi a két fiú. Főleg, hogy Laci ilyen kis izgő mozgó lett.
Megmondom őszintén, hogy most nem írogatok egy kicsit, meg az itthoni dolgokkal sem haladok nagyon. De hát inkább a Lacira koncentrálok, mint hogy utána meg azon sopánkodjak, hogy már megint mi történt vele.
A jövő heti zenebölcsi minket is érdekele ha mentek, de megnézhetnénk valamelyik nap itt a Tóvárosban is. Vagy ha van kedvetek át is jöhettek egyet játszani, ha Marcit nem ijesztette el Bazsi visongatása. :lol:

Duda
Nekünk a péntek is jó. Egyedül a szerda nem ok.

Davalia
A kis szemérmes. Biztos kislány lesz. Nekünk Lacika már a tarkóredős ultrahangon szemérmetlenül szétdobta a lábát. Azt mondta a nőgyogyim, hogy ha csak nem bazi nagy csiklója van, akkor kisfiú. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Kismamik és akiket még érint:

www.angilure.hu

Rendeljetek csak bátran. Hétvégén meghozták az első minta kollekciót és nagyon szép, jó minőségű cuccok vannak benne.

Apa jó fej. Eddig elfelejtette mondani, hogy szellemi tőkével ő is beszállt ebbe a vállalkozásba.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Brigi, üdv itt, örülünk minden új topiclakónak! :)
Igen, a védőnő is azt mondta tegnap, hogy ennyi kakkancs még belefér a fogzásba.

Davallia, nagyon aranyos Pandalány a babájával! Zita nem nagyon babázik, pedig van neki is. Ha mondom, megeteti, aztán megy a dolgára.

Ildi,
megértem, hogy kevesebbet tudsz jönni. Zita is megy mindenfelé, és hiába gyerekbiztos a lakás, azért szeretem látni, hogy merre kószál és garázdálkodik. :)
Lassan az összes szekrényajtó le van ragasztva.
Főzni már képtelenség mellette, és netezni is csak akkor tudok, ha éppen alszik, vagy apa is itthon van.
A múltkor éppen felfedezte, hogy a konyhában ki lehet húzni a fiókot. Mondtam neki, hogy tán nem kéne, mert becsípi az ujját... és hát persze 5 percen belül be is csípte, de azóta nem is nyitotta ki.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ildi!
Nnna, nem ér Brigit elcsábolni zenebölcsi ügyben! A Brendon olyan jó közel van hozzánk! :lol: :lol:
A péntek elvileg jó lenne, de csak miattam ne tegyétek át, ha mindenkinek jó a csüt.

Davallia!
Panda nagyon édi a babájával! Nati is kap karácsonyra egyet egy babakocsival. :)

Tünde!
Ismerős, amit Zitáról írsz! Nati is állandóan nyüzsög. Ő is előszeretettel nyitogat minden ajtót és előfordult már, hogy sírás lett a vége. :?

Várom Anyósom, vigyáz Natira és meg lelépek kozmetikushoz! :D
Hurrá! :D Nagyon rámfér, tiszta ragya a fejem... :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Szerintem nyugodtan áttehetjük péntekre, mert Ti, Juccék meg mi megyünk, úgyhogy nem kell nagyon variálni.

Nagyon rászoktál anyóspajtira. :lol: :lol: De szerintem ez teljesen normális. Én is mindig elviszem anyuhoz a gyerekeket, vagy itthon hagyom az apjukkal, ha valahova menni szeretnék. Inkább mint ebben a szaros virrusos időben húzzam magammal őket, hogy aztán egyik betegségből essenek a másikba. Ha már eddig nem kapott el Laci senkitől semmit, akkor emiatt ne is kapjon. Nem véletlen, hogy nálatok sem beteges Nati.

Tünde
Én sem szeretem, ha nem látok rá Lacikára, mert hiába gyerekbiztos a lakás, azért a kanpéról le lehet esni és elég nagyot. Talán emiatt is van, hogy Lacika még nem esett szerencsére nagyot. Persze csetleni botlani ő is szokott, de én pl. ha elmegyek wc-re vagy kidobom a szemetet akkor beteszem a járókába. Inkább pityeregjen ő ott egy pár pillanatot mint utána én sírjak egy életen át.

Tünde, Duda
Fiókhúzogatás nálunk is volt mindkét fiúnál. Én annyit röhögtem rajtuk (na persze azért sajnáltam is őket), amikor rázárták a kezükre a fiúkot és vöröslő fejjel ordítottak, miközben a másik kezükkel teljes erőből tenyereltek az ujjukat beszorító ajtóra. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Na, én simán elvagyok úgy, hogy a srácokat csak hallom, de nem látom, még nem történt bajuk. Nekem inkább az a bajom, hogy amint eltűnök -elsősorban Gergő szeme elől-, azonnal jön utánam, és emiatt nem tudok nyugodtan semmit csinálni. Jól elvan pl ha netezek, de csupa rosszaságot csinál / fölmászik az íróasztalra, nyomkodja a monitor gombjait, csapkodja az egeret, és lelök mindent az asztal mögé. Ötször lerakom, hatodikra föladom, és befejezem a netezést :( Most épp kiment a bátyja után, gyanítom, hogy nem lesz ez így sokáig...

Nekem jó a péntek is, úgyhogy áttehetjük az Állatkertet. Én egész napra gondoltam megint, mint a múltkor, bár nem tudom, hogy fog így aludni Gergő, meglátjuk. Ti hogy gondoltátok?

Brigi :) Üdv itt is :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, és Panda nagyon édes a babával :) Hurrá 4-ig alvás! :shock:

Ildi :) Megnéztem a csini darabokat, sajna nincs a méretemben :(

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na, még ezt is kihagytam...

Rendeltem Gergőnek a neten borostyánkő-nyakláncot. Egy ismerősöm kislányának nagyon bejött fogzási fájdalomra, kíváncsi vagyok. Ma jött meg, elég furán néz ki Gergő nyakában :) de ha eredményes...Majd beszámolok róla.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ildi, nálunk kollektív pisilés van, Zita jön utánam, tetszik neki nagyon a dolog. :D

Judit, a lánc hatására kíváncsi leszek én is. Manka vett anno Jack-nek, de nem tudom, használják-e még.

Zitát bedobozoltam, és ilyen kis édibédi :D:D mokaszinocskát :D:D vettem neki:
Kép

Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Andris megállás nélkül menetel és pakol, én meg utána, úgyhogy időm semmi.
Ráadásul az első rágófoga is mintha rákezdett volna, iszonyú sokat nyafogott ma.

Egy Lili mondás:
Nézzük a tévét, vagyis én nézem, ő meg az étkezőben majszol, csak hallja, de nem látja. Elhangzik a mondat:
- Mit keres maga itt, a világ végén?
Lili rohan a tévé felé:
- Mutatják a világvégét???

ayse

Tünde, nagyon jó a csuka! Gyártó van rajta? Hátha máshol is lehet kapni...

Lányok...hova mentek Pénteken?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi :) Állatkertbe! Gyertek Ti is! Már a múlt héten földobtam az ötletet, hogy év végéig féláron van, ki kéne használni, és most az idő is jó lenne hozzá.

Ayse :) Ez /is/ marhajó Lili-mondás :) Olyan kár, hogy nem jöttök Állatkertbe, már úgy elképzeltem. Nem lehetne valahogy mégis?

Tünde :) Zita dobozban is nagyon édi, ilyen papucska meg nekünk is kell!! Ma az én gyerekeim is bedobozolták magukat, ugyanis megvan az új gépem :D :D :D és ők belebújtak a dobozába. / meg a macskák is, nem is értem, hogy fértek be ennyien.../ Holnap majd teszek fel képet, most nincs erőm kicsinyíteni.
A gép nem megy még, tök üres gépet kaptunk, rendszerlemezünk meg nincs, kell szerezni. / még jó, hogy Apa rendelte meg, mert amúgy tutira én lennék a hülye. Így az eladó az :) /

Nyaklánc: egyelőre Gergő baromi jól alszik, ha ez így is marad, imába foglalom a kitaláló nevét :) Az utóbbi napokban rémesen aludt, most még egy hangja sem volt. Apa a frászt hozta rám, hogy ettől megfulladhat, úgyhogy rendszeresen ellenőrzöm, de szerintem túlzás, ahogy félti néha a srácokat. Az tény, hogy nappal nem tudom ráadni, mert tépkedi, de a lényeg az éjszaka.

Megyek, aludni is kellene valamikor.

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt,

Andi, Nem voltunk zenebölcsiben, mert hétfő reggel a Marci reggel gyanúsan nyugis volt :wink:. Aztán napközben be is lázasodott. Tegnap délelőtt volt egy kis hasmenése és azóta semmi. Szerintem valamivel elcsapta a gyomrát. De jövő hétre megbeszélhetjük. Ildi, jó lenne ha ti is tudnátok csatlakozni. Mi utána még szoktunk a Brendonban egy kicsit játszani.

Ayse, Lili beszólásai nagyon édik.

Tünde, Tök jó a mamusz. Én hétfőn ruháztam be egy hasonlóra a fiúknak. Ha valakit érdekel rakok fel róla képet. A Minimanóban vettem. Tulképp egy vastagabb zokni és az egész alján van egy szilikon tappancs. Van mamuszuk is, de mindkettőnek beleizzad a lába. Már régebben kinéztem ezt a zoknit, de mindig drágálltam (megjegyzem most sem hiszem, hogy olcsó), de most hétfőn végül rászántam magam. Potom 1600,- :?

Bemászunk, felmászunk, alámászunk, kipakolunk, bepakolunk nálunk is menő. A drága játékok magasról le vannak sz..va. De a legtutibb a fogócska. Bírnák egész nap, de anya hamarabb kifárad :D . Beáll mindkét fiú a bejárati ajtóhoz, kell mondani, hogy "egér, egér ki aházból..." és futás végig az előszobán és körbe-körbe az ebédlőasztal körül kipurcanásig. Így nekem sincs egy pillanatom sem. Mindent hajnalban vagy éjszaka kell megcsinálnom. Apa szerint ez a "majomszeretet", én meg úgy vagyok vele, hogy a most velük nem töltött időt soha nem fogom tudni bepótolni.

Davallia, Panda nagyon cuki a babájával. És mindenképp hozzon a tesó valamit neki. Nálunk bejött. A Marci ágyán azóta is ott ül a kiskutya, amit a Barnus hozott neki.

Jucc, Nekem is kéne egy ilyen nyaklánc :lol: A Barnus még mindig 3x-4x kel egy éjszaka. Úgy érzem már nem sokáig bírom. :cry:

Lányok, Ha pénteken állatkerteztek, akkor ha nem gond mi is csatlakoznánk hozzátok.

Brigi
b_brigi

Sziasztok,

Jucc, köszi :) mondjuk 2 hete voltunk...de ha nem kell kocsiügyben intézkedni, akkor lehet, hogy megint elmegyünk...:)

Kép

Kép
prüntyi

Jucc!
Nagyon aranyos vagy! Komolyan el is gondolkodtam...
Nos, pénteken délelőtt tanítok, 10-től 1/2 12-ig, Liliért fél egyre lehet menni az oviba. Leautózunk a Hűvösvölgyig, onnan BKV, mondjuk ez kis rátartásal másfél óra, szóval 2 körül érnénk oda...
És ha még ott is lennétek, ehhez az is kell, hogy a kocsi ne legyen szervízben, mert a dolgok jelenlegi állása szerint ott lesz :(:(:(
(anélkül nem vállalom visszafelé a sötétben a babakocsitolást hegynek felfelé, lehet, hogy öregszem?)

Szurkoljatok, ma megyünk konyhát venni, úgy izgulok.....

ayse

Sziasztok!

Ayse, de jó fej Lili, ha netán egyszer meglátja a világvégét, mutassa meg nekem is!
(egyébként én úgy emlékszem, hogy Málta szigetén volt a világvége, ott lógatták az emberek a lábukat egy szikla széléről, és azt hitték, az a világvége, mivel nemláttak onnan semmi mást, csk a tengert)

Prüntyi, biztos lehet felétek is kapni ilyen mamuszkát, a H&M-ben vettem. Van kiscsajos rózsaszín is, de én már gondolok Ákosra is. 1800Ft volt.
Tüncsike még mindig sír fürdésnél?

Jajj, Judit, ezen a ki az ügyeletes hülyén akkorát röhögtem! :D:D Nálunk is mindig másnak osztja ki apa. :D:D

Brigi, Nálatok mennyi van a két fiú között?

Davallia, milyen éjszakád volt? Én olyan 4-től tuti fent vagyok. :( Apát meg hiába próbáltam rávenni bmiféle huncuságra, nem volt rá kapható, inkább aludt.
:oops: :wink:
Na ne félj, már lefőztem a mai orbáncfűtea adagomat, és inni fogom rendesen, mert ez így nem ok, hulla vagyok!!!

Ayse, konyhához megy a drukk!!!!!
Kép

Nnna, Zita "végre" kiesett a zuhanytálcából, mert ugye fejjel előre próbált kimászni, és a pofija gyorsabban landolt, mint ahogy Ő azt elképzelte. De még csak fel sem dagadt semmije sem, így gondolom nagy trauma nem érhette. De olyan ki huncut volt megint: ült az ölemben, és visított, de csak hangja volt ám, és a szájával artikulált hozzá, szal nem sírt, mert könnye nem volt. Aztán elkezdtem nevetni, és ő is átment nevetésbe. :) Kis makika. :D
Remélem most már leszokik a zuhanytálcába mászásról.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Halihó!

Jóóó, akkor legyen a péntek! :lol:
És menjünk jó sokan! :D

Addigra remélem rendbe jön a fejem. Tegnap kiszadizta a kozmetikus, még ma is tök csúnya. De úgy kell nekem, rendszeresebben kellene járnom.
Viszont kevert nekem a csaj tök jó kis hidratáló krémet és kaptam paptamás űző szárító kencét is! :D
Olyan szép leszek, mint a csuda! :D

Ildi!
Igen, rászoktam Anyósra! :D De olyan jól elvannak Natival! :)
Már mondta, hogy vigyük a hétvégén megint egy napra hozzá, de már terveztük programot és azért egyébként sem szeretném, ha túlzásokba esnénk!

Brigi!
Jó, menjünk hétfőn! De most már tényleg! :lol:
Remélem Marcinak nincs semmi komoly baja!

Tünde!
Zitaesés :(
Nati is ezt csinálja, amit Zita! Ordít, de nincs egy csepp könnye sem! :D Nagy zsiványok! :D

Ayse!
Drukk-drukk a konyhavételhez!
Húúúú, de irigy vagyok! :oops:

Jucc!
Akkor Gergő most végigalussza az éjszakát! :roll:
Natival nem tudom, mi volt ma, nagyon sokszor ébredt. :(
Pedig az elmúlt egy-két hétben egész jól aludt.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hát, nem aludta át Gergő az éjszakát, de óriási különbség az, hogy öt órát egyhuzamban alszik, vagy óránként ébreszt :) De jó volt! Most egy garbós body van rajta, így nem fér a lánchoz, nem is zavarja, úgyhogy marad nappal is. Eddig nagyon jól elvan, játszanak Balázzsal, nincs nyafi, igaz, reggelizni nem akart. Remélem, ez a nyakláncnak köszönhető, és ilyen jó is marad!

Ayse :) Tuti, hogy mi kettőkor még ott leszünk, gondold meg, és persze a kocsival is alakuljon úgy a dolog, hogy ne legyen szervízben!/ dehogy öregszel! Én sem vállalnám :) / Hajrá konyha! Én is irigykedem kicsit :)

Balázs-száj:
Tegnap apjával beszéltem, amikor letettem a telefont, megkérdezi Balázs, hogy ki volt. Mondom, hogy apád. Erre ő:
- ja, az a rosszcsont, aki mindig azt mondja, hogy nem jön korán? :shock:

Másik:
Ül a vécén egy ideje, majd kiabál:
-Anya, lökjél! / majd röhögve hozzáteszi: ja, törölheted.../

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok LÁnyok!

Péntek Állatkert Éljen, éljen éljen!!!!! És tényleg legyünk jó sokan.

Ayse
Ha jó az, ahogy a múltkor mentünk a cipőshöz én szívesen hazaviszlek Titeket akkor is, ha nem lesz kocsi, legalább apa is örülni fog, mert akkor visszafelé felveszem őt a cégnél. Sőt az is lehet, hogy mivel apu úgyis azon a környéken dolgozik - és amúgy is náluk aludnának a fiúk, amíg mi péntek este cincogunk - gyorsan elszaladok a fiúkkal hozzá (kb. 5 perc) és utána kényelmesen el tudlak vinni Titeket is. És nehogy azt gondold, hogy gond, mert úgyis elmennék apáért Budára. Visszafelé meg amúgy is a Mammutba lesz a buli szerintem. Hazamenni meg nem terveztem előtte.
A konyháért pedig nagy-nagy drukk.

Lili száj szokás szerint nagyon jó.

Andi
Szerintem tök jó, hogy anyóssal ilyen jól elvan Nati. Nálunk is egy éten egy éjszakát anyuéknál szoktak aludni a fiúk, már egész kicsi koruk óta. Jól el vannak kényeztetve, mert anyuáknak olyankor más dolguk sincs, mint velük foglalkozni.

Jucc
Erről a láncról már én is hallottam, de én is a fulladás miatt nem mertem használni. Meg aztán szerencsére nálunk csak 1-1 rossz éjszaka van. Pl. ma Laci legalább 4-szer ébredt. :(
Balázs száj :lol: :lol:

Brigi
Szerintem jövő hétfőn akkor mi is becsatlakozunk a Brendonba.

A fogócskázás az nálunk inagyon megy, de szerencsére a fiúk megoldják kettesben, úgyhogy nekem nem kell kipurcannom.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde, már nem...szerencsére! Legutóbb azért volt nagy sírás, mert kiszedtük...:)

Kép

Kép
prüntyi

Na, bementem a számítógépesekhez, hogy nem tudok softvert telepíteni, nyilván ők meg engem néztek hülyének, ami nem is nehéz. Egy büdös szót nem értettem abból, amit mondtak, de megjegyeztem, és hazaérve megcsináltam, de semmi. Párom szerint továbbra is ők a hülyék, szerintem meg ő... Annyira egyszerű lett volna ott helyben megkérdezni, hogy rendszerlemez van-e telepítve, vagy bekapcsolni a gépet ott. Persze én azt sem tudom, mit kell kérdezni, lehet, hogy én vagyok a főhülye... :oops:

Prüntyi :) De jó, hogy megoldódott a fürdés :)
Tudom, hogy mostanában voltatok Állatkertben, nagyon jó képeket tettél fel :) Nade nem velünk! Gyertek! :)

Tegnapi képek:

Kép

Gergő ismerkedik az új géppel:
Kép

Balázs a dobozban:
Kép

Egy kis birkózás:
Kép

Gergő a dobozon:
Kép

Remélem, pénteken is ilyen klassz idő lesz!!!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia, szegény Panda!!!!

Jucc, jók a képek :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Davallia, akkor én ma beelőztelek kelés ügyben. :( Kár, hogy nem küldtem Zitát, Nektek bulizott volna este.

Tegnap voltunk gyerekorvosnál. Zita tejallergiája miatt javasolta, hogy akkor most már mellőzzem a tejes dolgokat, Ákos miatt, megelőzésképpen. :( És ha szoptatni fogok, akkor természetesen akkor se egyek tejeset.
Legalább nem eszek több csokit, hogy a jó oldalát nézzem a dolgoknak.
Kérdeztem az oltásról is. Azt mondta, hogy már több 100 gyereket beoltottak, és nem szokott ettől semmi bajuk lenni, de vigyem minél hamarabb, a két ünnep között, hogy ha netán mégis lenne vmi, akkor azon hamar túlessünk.
A védőnő meg azt mondta, hogy ettől minden baba belázasodik és pöttyös lesz.

Andi, Nati már megkapta?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde

Zita az újat kapja, vagy a régit? Mert ha a régit, akkor minket is riogattak anno Bazsikánál, de semmi baja nem lett tőle. Se pötty, se láz.

Délután, vagy este majd még jövök, csak ma van Kornéliánk.

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?