Panda,
Lilinek az alap baba van meg, semmit sem tud
(de így is 7ezer volt a Gulliverbe akciósan
), de én direkt ilyet vettem, mert sok helyről hallottam, olvastam, hogy hamar megunják a gyerekek a különböző funkciókat, aztán félredobják. Ezzel viszont tényleg eljátsza, hogy sír, vagy fázik, vagy bármi baja van, azaz elképzeli és megoldja a helyzetet
. Egy mindent tudó baba eléggé leegyszerűsíti ezt a dolgot, ezért egy idő után uncsi lesz. Lili jó példa erre, mert tök jó szitukat talál ki vele, minden nap vele alszik, ha autóval megyünk valahova el is hozza, de nem ám csak úgy magába, készít be neki kis táskába játékokat, plédet
. Múltkor vettünk a Gulliverbe olyan cumisüvegeket amit ha fejjel lefelé tartasz, akkor eltűnik belőle a tejcsi, de ha utána rendesen visszaállítód, akkor megint tele lesz, pár másodpercen belül. Na ezek is alapfelszereltségek, ha utazik a baba
. Karira most egy babahordozót, plédet, kispárnát varrok neki, így tudja majd mibe utaztatni télen a nagy hidegben
. Kiegészítőket nagyon még nem vettünk hozzá, bevallom én eléggé sokallom az árukat. Babaágyat szerintem majd apóssal fogok készítettni, ő tud faragni, gyönyörű dolgokat készít, csak már nem nagyon bír. Azt lefestem majd, meg lelakkozom, varrok rá majd mini baldachint, rózsaszín masni a végébe, szinte már látom is
, de ez majd jövőre. Balának karira egy Thomasos köntöst készítek az usziba. Játékokat most a Metróban vettem nekik.
Gumicukor,
Jó lehet ez a nyuszis játék, majd megnézem én is
.
Ok, gondolok majd rád, ha beindul majd ez a keresztszemes dolog
. Igazándiból még csak most kezdjük a barátosnémmal. Én direkt készítek ilyen viszonylag kisebb képeket, hogy egyrészt megfizethető legyen, másrészt ne egy fél évig készüljön. Így talán sikerül majd felpörgetni ezt a melót
. Karcsú a gyes, jól jön a kiegészítés
, no meg gondolok már a jövő évre is, és mivel, a régi helyemre nem tudok, de nem is akarnék már visszamenni, így próbálok olyan munkát kialakítani magamnak, amivel itthon tudok dolgozni majd. Több vonalat indítok most be, remélem az egyik bejön
. Egyébként épp múltkor beszélgettünk apával arról, hogy mi lesz jövőre, és hát nem lesz egyszerű, ha el kellene mennem egy fix helyre dolgozni, akkor hogy mennék Liliért az oviba 3-fél4-re?, Baláért első időkben meg fél1-re? És mivel 8-nál előbb nem nagyon fogadják a gyerekeket az oviban, 9 körül érnék, mondjuk munkába, de már 2-fél3 körül indulnom kellene értük, szóval gáz, kizárt hogy ilyen melót találjak, mert ugye segítség 0, páromra sem tudok számítani ilyen szempontból, jó ha 7 körül hazaér, hiányozni abszolút nem tud, sőt még éjszaka is gyakran dolgozik, főleg most nagyon sok munkájuk van. Cserébe viszont hétvégenként nagyon sokat foglalkozik a gyerekekkel, no azért meg esténként is
, csak az viszonylag kevés időben. Na nem regélek tovább magunkról
.
Visszatérve a dobozokra, nem piszkolódik a tetejük, mert előbb elkészítem a képet egy darab anyagra, aztán rögzítem a doboz tetejére az egészet, utána jön a szélére a selyemszalag és kész is. Ezeket a dobozokat nyáron készítettem, itt egy fóliát is beraktam az ablakba, így tuti védve van a hímzés. A képen is van fólia a hímzés előtt, melette meg egy 3D-s kép.
.
Na megyek vasalni, mert leborul már a hátam mögött a halom
Pusz,
Ilke