Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Akkor mi van, ha én az állandó lakcímem szerint az egyik, az ideiglenes szerint a másik Klinikához tartozom? Most így van. A dokim az első terhességem előtt az l. Nőin dolgozott, de már a II.-en. Mindegy lesz, melyik lakcím szerinti kórházba megyek??? Vagy ennyire azért még ne szaladjak előre :lol: ?

Nekem csak Noéminél volt szerencsém az ügyeletes szülésszel találkozni, de nagyon rendes volt. Aztán volt, hogy uh-n is vizsgált, akkor sem változott a véleményem. Jól megjegyeztem a nevét, és elhatároztam, hogy ha esetleg nyugdíjba megy a mostani dokim (márpedig oda készül :cry: ), őt fogom választani. De lehet, hogy az új rendszerben már nem tudom megtenni...

Zsuzsa!
Sajnálattal közlöm, hogy az USÁ-ba szakadt barátnőm sem tud recepttel szolgálni :cry: . Ő előre gyártott porból csinálja a palacsintát, amihez már csak tojást és tejet kell keverni. Jó pár féle lisztből, tejporból és szódabikarbónából áll a por. Hiába, ez Amerika...

Nyuszi!
Az utalással megvárom, amíg lesz hír az esőkabátról, nem baj? Bár lehet, hogy inkább a miki-bulin intézném a dolgot, mert már előfordult velem, hogy a bank honlapja szórakozott és egyszerűen nem tudtam semmilyen tranzakciót lebonyolítani.

Szép hétvégét nektek,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok
judy
én nem teszek egyenlöség jelett a pénz és család között de pénznélkül nehéz fölnevelni a gyereket rendesen ,és eltartani egy családott.

Kataa,Nyuszi
én most néztem meg a könyv itthon se drága csak a mozdony az :? 6500ft volt az auchanban.amugy lehet veszek petikének ilyen könyvet mikulásra :D

Korház/orvos választás
én sem válnék meg szivesen a kedvenc fül-orr-gégészemtöl és a gyerekekháziorvosátol :D

nosztalgia
walkmen
rengetegett halgatam :D és énekeltem is közbe :)
medve sajt,camping sajt,nyami :lol:

pusz csics
csics

Zsuzsa
Ja en megkerdeztem neked a receptet a novermtol:
2 cup ,ez olyan 2.5dl/cup liszthez keversz 1 kaveskanal sutoport.Aztan ehhez raksz 2 felvert tojast es 2 cup tejet,kissotes 1 evokanal cukrot.Jo suru massza lesz amit 10 percig allni hagysz,aztan kisutod jo vastagon.

Bea
Hat annyira en sem astam bele magam, de azt hiszem akkor magan praxis sem lehet,a korhazba kell jarni mindenert.Vegulis vervetlre +genetikai UH-okra ugyis odajar az ember.Ettol fuggetlenul nem partolom en ezt,csak jo lenne tenyleg ezt a halapenz dolgot valahogy megallitani,ugy mint mashol az EU-ban.

Kép
Kép
kataa

Csics
Hol lattada Thomas konyvet,melyik boltban???

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin

Nosztalgia: én is csöves jellegű cuccokban jártam, majd 3. gimiben áttértem a feketére, és ezt azóta se tudtam teljesen kinőni :) Persze imádtam a dark zenéket, de emelett sok minden mást is - nálam megfér egymás mellett a kemény rock, a gothic, a progresszív, a hippi, szóval bármi, ami a maga nemében jó...

Kórház: az ügyeletesekkel nem feltétlenül az a baj, hogy bénák vagy rosszindulatúak, hanem az, hogy a választott orvosommal van egy olyan bizalmi kapcsolatom, ami szerintem nagyon fontos a szülésnél. Szerencsére az én dokimnak nem igen kellett semmit csinálnia (csak Solyminál metszeni meg varrni), de azért örülök, hogy ott volt velem. Csonginál pedig a derék ügyeletes doki mondta a részleges lepényleválásra azt, hogy "tágulásos vérzés"...

Gumicuki,
Akkor a Tiéd a Mikulás. A ruhát viszont szívesen odaadom, ha kell.

Zit
parazita

Panda

Itt az esokabat, de ezt mar csak akkor tudom beszerezni, ha visszajottunk Angliabol. Raer akkor a sal-sapi is? A penz raer a Mikibulin is nekem!

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=245747

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!
Igen, ráér, köszi!!! De az esőkabátnak felül is van ujja, ugye? Mert a képen a kislánynak kilóg belőle teljesen a keze. Ja, és nem rózsaszín kellene, hanem kék. Gondolok a jövőre is, hátha megint ilyen tortúra lesz bezserezni, mikor Ádámnak is kell majd. Így legalább tudja örökölni.
KÖSZI!!!

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok
Kataa
alexndra könyváruház pontosabban anak az online oldalán de akor a könyvesboltban is lehet kapni :wink: .

Lányok
ma jo dolgom volt nem nekem kellet a fiukat szorakoztatnom elmentünk az egyik rokonunkhoz békéscsabára és ott volt egy autos versenypálya az anyira lekötöte öket hogy elfelejtetek egy pár orára engem nyagatni :lol: + volt franklin mese + kisfiu akivel tudtak játszani.

pusz csics
csics

Nappalinkba beszereltük a bútorokat, ismét felszámolva 3 nagy doboz, de még azért van 4 :) már csak álmaim szőnyegét kellene valahol kiszúrnom :)
Ma beszereztük a kariajándékok egy részét. Dani Mikulásajándéka is megvan (foglalkoztató könyv, egy emberi testről szóló szemléltető kicsiknek(folyton kérdezi mi miért van a testben), meg az egyik karácsonyit is már, Lotti Karotti társasjáték, ezt imádja az oviban. meg tescos favonatkiegészítőket , + a családtagoknak pár dolog, ami még majd kicsit bővül idővel. jó korán keltünk ma, és mindenhol megúsztuk a tömeget. megnéztem a tescos karácsonyi díszeket, háát siralmas, műanyag vackok, nulla kreativitás. idén is a Brico-ba fogok menni, mert ott tavaly is nagyon szépeket találtam. meg ha még lesz időm, készítek kézzel varrt, kitömött csillagot, szívecskét, kevés anyagból hamar megvan.

Szerintem sem szünik meg ezzel a kórházasdival a hálapénz... egy darabig biztosan nem, hiszen az orvosok fizuja sem EUszerinti. Aki teheti a magánban szedi meg magát.
Halacskával egy dokink van, nálam végig bent volt a doki, talán 1x ment ki, de Bea Te olyan ripp-ropp szültél, hogy esélyt sem adtál a dokinak, hogy csináljon valamit :lol: igaz ült a széken mellettem és beszélgettünk, már amkior én tudtam, és vártuk a gyereket :lol: . szülésznőt nem választottam, de aki ott volt, az nagyon rendes volt, bár neki sem kellett túl sok mindent csinálni, inkább, amikor már Dani jött kifelé,de azt ketten együtt csinálták a dokival.
és az egészségpénztáras tagságokat vajon majd fel lehet használni, ha bejön az új rendszer? nekem pl. jól jött egy magánklinikán, amikor megnézték most a babát, és ott azt használtam.
Halacska macidísz :D Jövő héten megyek kontrollra, majd kikérdezem Mészit. :wink:
Mindegy, azért második gyerek még lesz nálunk, talán valahogy kibírjuk, ha fizetni is kell érte, csak ne kelljen még1x átélni, amit pont most 1 hónapja :(

Danit ma hozzák haza anyuéktól tesómék. Anyukám mondta, hogy mint egy kis sáska, úgy kajált egész hétvégén, húsleves favorit, paradicsomos káposzta, szomszédolt. mi meg tegnap mivel rámoltunk, így nem főztem, és egy kisvendéglőben kajáltunk (Halacska- ott kistarin a Nosztalgiában :) ). Márton nap alkalmával libadekorációk, libakülönlegességek voltak, bár mi jó kis magyaros jókai bablevest és túrós palacsintát ettünk, háát, nem mondom, vacsorázni se kellett, annyira elég volt, és fincsi.

Thomas gőzmozdony- mi kaptunk anyósom egyik barátnőjétől ilyen pólót, hát ne utdjátok meg Dani mindennap abban menne, meg az összes gyerek azt a pólót tanulmányozza :) . Pár szülő kérdezte is már, honnan van, de ez is egy megörökölt cucc Ausztráliából. időnként jön nagy csomagban a kissráca kinőtt ruháival, van olyan is, amit még nem is használt.

na, megyek, szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor! Voltatok a Gulliverben pénteken? Láttál valami jópofa ajándékot?

Tegnap Zuglóban jártam, beugrottam a Játszóházba, leelőlegeztem magunknak a helyet. Szép nagy a Játszóház, nagyon klassz játékok vannak. Ami még mindig nem tetszik, az az, hogy lesznek mások is rajtunk kívűl. Próbáltam hatni a csávóra, hogy nem lehetne esetleg mégis valahogy zártkörűvé tenni a rendezvényt. De nem. :cry: E van.

Kata! Azta! Csini voltál szőkén is, de nekem barnán jobban tetszel :lol: :wink: Köszi, hogy nem felejtetted el!!! :lol:

Pussz:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Gumicukor
Lotti karrotit mi is vetünk a fiuknak +saphientinos játékot+kinevet a végén de a hagyományost :) + tescos favonat kiegészitöket mind itt figyel a szekrény tetején + verdás mesekönyv ,söt a mikiajándékok is megvanak pici milkka mikulás +kirakos,és talán mesekönyv :wink: .jó ötletet adtál csinálok petikének thomasos polot karácsonyra :) .

Pusz Csics
csics

Sziasztok
Most néztem meg menyibe kerül a thomas játékok hát kicsit elszörnyedtem a Fa mozdonyoknak az ára 2-3 ezer forint /db :( Fa sinek 1800ft/4db tol-4000ft ig szetek 10000ft tol vanak kisé elszabott árak véleményem szerint :( .

Pusz Csics
csics

Sziasztok

Zsuzsa
Na mi ujsi a palacsintaval???Szanom-banom de rosszul irtam hogy nem kaveskanal hanem teaskanal sutopor kell bele.Ne hari :!:
Semmi joslom,vagyis neha kemenyedek ,de nem veszes,meg mindig fitt vagyok nappal,na annal nyugosebb ejjel amikor forogni szertnek az agyban :D
Na akkor mar te is dolgozo anyuke vagy?gratulalok! Ezek szerint sikerult egy jobb bert kialkudni.
Bele fogsz jonni es nem lesz faraszto,plane, hogy van allando segitseged anyukad reszerol, igy meg aztan plane.

Csics
Megkerdeztem es SEHOL nem elhet kapni pesten ezeketa konyveke,csak online,ugyhogy meg is rendeltem,persze jo par masik konyvvel egyetemben hogy kifizestodo legyen a postakoltseg :wink: Elvileg kedd-szerda fele hozzak,kivancsi vagyok.
Tenyleg dragak a Thomasok itthon,bar azert kulfoldon sem ingyen van,de mindig kicsit vettunk hozza ,es ket ev alatt lett vagy 10m2-mi mini varos :wink:

Gumicukor
Mi tegnap bemereszkedtunk a Westendbe,de nem ajikert,hanem profiterolt enni,hat azt a sok embert...mi lesz meg karacsonyig...
En is kesz vagyok szinte az osszes ajandekkal,mar csak a legnagyobb fejtores Apa van hatra,az mindig nehez....

Anyueknak vegul a Nemzeti Szinhazba vettem 2 jegyet,regota akartak mar menni,rohejpedig itt van a szomszedban :) MEgegy igenyes non-stick edenyt.Lassan mi is lecsereljuk az osszeset erre,olaj minimlasi kell bele es semmi nem kap oda, gyorsan van meg minden.

Kata

Kép
Kép
kataa

A profiterolról jut eszembe, ez itt a reklám helye: a sógorom olasz cukrászüzemet vezet, szuper profiterolt, tiramisut és különleges tortákat csinálnak, házhozszállítással!!! Úgyhogy akinél céges buli vagy családi ünnepség van, és valami különlegességet szeretne, az hívja őket, rendeljen, és hivatkozzon rám! (Hoppán Eszter :) )

Vigh Barnabás 06/20 4174295

www.profitterol.hu

Zit
parazita

Sziasztok!

Nincs sok időm, épp alszanak a gyerkócok, Gabi az oviban. Mindjárt keltenem kell őket, épp hogy lezuhanyoztam... :? Délután 2-től 4-ig háziorvost fogjuk meglátogatni, utána Gabiért megyünk az oviba.

A lényeg az az, hogy ugye Daninak éppen két hete felszúrták a fülét, kapott ab (antibiotikum)-ot és alig 6 nap múlva asztmás jellegű hörghuruttal látogattuk meg a dokit. Nos az ab-ot pénteken este hagytuk abba, hörögni még hörög a Dani és hát az éjjel volt egy kis közjáték, nagyon sírós nyöszörgős volt a drágám. Peluscsere és fájdalom csillapító beadagolása következett, majd tea még mindig nyöszörögve, hol jobban, hol kevésbé. Kérdezgettem, hogy hol fáj és kósza mozdulatai a füléhez mutattak... Reggelre folyt a füle, az amelyiket felszúrták. Így ma reggel a fülészeten kezdtünk, de izibe, mert ma ugye nem rendelt a dokink, és műtét előtt be kellett érni hozzá. Mivel kifolyt a genny, így nem kellett felszúrni, ellenben kaptunk újabb két doboz ab-ot és kevert orcseppet, csak azért, mert a másikat már abba kell hagyni, így is sokáig használtuk. Emellett arcüreg gyulladása van és csúnya piros a torka is. Számolom, 2 hét alatt majdnem 6000 forintot költöttünk gyógyszerre, azért ez brutális és most megyünk a háziorvoshoz, hogy ugyan mi van a tüdejével... remélem ő már jobbakat mond.

Betegeskedőknek jobbulást és biztosan tartozom még szüli és névnai jókívánságokkal is, bocsi, hogy csak így általánosan, de szívből jövő.

puisz

Kép
sasha

HAli

Sasha

Jajj ez borzaszto, hogy mennyit vagytok betegek.... ilyenkor adok halat az egnek, hogy minket az ilyen kmoly betegsegek elkerultek .eddig. kop.kop. JOBBULAST!

PAnda

Az esokabatnak azon a reszen ahol csupasznak latod atlatszo a muanyag!!! De majd azert tuzetesen megnezem a nagykerben, mielott megveszem....:):):)

Kataa

Dr Leo szandi rendelest jegyeztem...:) Legkorabban kb. 2 het mulva tudok vele szolgalni, nem baj? Tudod, szerdan utazunk. AMugy megneztuk a Thomasos arakat a Minimax boltban, meg a neten az angol Amazonon es szinte fillerre egyformak.... mas kerdes, hogy kint nagyobb a valasztek. A Gulliver nem arulja oket? Mert azert mondjuk itthon viszont az AFAT vissza tudnam ugye igenyelni....:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Sasha
Jaj szegénykém! Jobbulást nektek!!!

Nyuszi- Gyerekpapucsaid is vannak? Fiús? 27-28as? Fotó? Most csak ennyi kérdésem van :lol: :oops:

cupp
gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Karol!

Vannak gyerekpapucsok, sullyesztett biotalpu, sotetkek, majd csinalok holnap fotot, ha el nem felejtem...:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Köszi! olyan papucs is van, amit usziban lehet használni, ami nem ázik át, bírja vizes közeget, de fogja a lábat azért? főleg ilyen érdekelne, ha van.

ma elvittem a pólusba egy keresztszemes képemet kereteztetni. az eladónő nem akarta elvállalni, merthogy összehajtva vittem, és ráncos lesz, meg ki volt akadva a hátulján, hogy lógnak a szálak, meg hogy át fog látszani a hátulja. mondtam neki, hogy eddig mindig így csináltam, és a képek is szépek lettek a keretben, nem akarta elhinni. aztán úgy döntöttem, hogy mégsem ott kereteztetem, ki tudja milyen lett volna a végeredmény ezek után. úgyhogy marad a bevált hely, Komáromban, de 1 képért nem akartam kiküldeni a csomagot. a pólusban 3 hét alatt kereteznek :shock: , Komáromban pedig postafordultával érkezik meg 1-1,5 hét alatt...

ma voltak kis jégkorongos gyerekek, 6-7 évesek, nagyon édes pofák voltak, Dani meg tátott szájjal leste őket, míg vártunk a sorunkra. van egy kisfiú, és nem is tudom minek járatják, szerintem csak a szülők akarják, nem nagyon akar bemenni, meg sokszor kikéredzkedik, bukósisakban van, és rossz nézni, ahogy esik, szó szerint koppan a feje, nem tart ellen az esésnél. szegénykémet sajnálom, mert látszik, hogy nem szereti csinálni, a szülei meg kintről dirigálnak. így lehet megutáltatni valamit...
pont volt egy ragtime zenekar, hogy 10 éves a pólus, és olyan muris volt, ahogy evickéltek a kicsik, pont jó aláfestő zene volt :lol:

zit-össze tudunk valamikor futni mikiruha miatt? a kollégám szeretné felpróbálni. mondtam neki, hogy vigyázzon magára, mert néha beáll a dereka, nehogy a mikibulira rokkanjon le :D

mentem altatni, pusz

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Kataa
én meg azt hitem lehet könyvesboltba kapni :( online nem szeretek rendelni nem bizom bene .

Profiterol
én is etem már nyami volt :lol:

pusz csics
csics

Gumicukor,
Ügyik vagytok az ajándékokkal meg a lakással. Ez a Lotti Karotti milyen? Úgy szeretnék már én is társasokat venni, de Bala mindent szétszed, semmi alkotó dolgot nem lehet vele csinálni, mert lerombolja :roll: . A cd-t várom a mikibulin :D .
A keretezéshez tényleg megbízható hely kell, eddig igaz én csak 1x kereteztettem, de a széléből több centit letakartak, ha nem aznap vittem volna ajiba egy esküvőre, bizti a képpel vertem volna bele a pasit a földbe, hogy hogy lehet elszúrni így egy több hetes munkát :evil: . Persze így sem tette zsebre amit akkor kapott, de az érzés megmaradt, hogy az ember baromi sokat dolgozik vele és egy pancser 1 nap alatt elrontja. Azóta is maradok azoknál a hímzéseknél, amiket én fejezek teljesen be :lol: , pl dobozok. De ezek már nem ajándékba mennek, hanem megrendelésre készítem mindet, sőt a hajósra épp ma kaptam még egy felkérést :lol: .

Kataa,
De jó, hogy ilyen fitt vagy a végefelé is :) . Ajándékokkal én is egészen alakulok, kb a fele megvan, el sem hiszem, eddig minden évben elúsztam, talán idén sikerül jól összeszervezni a dolgokat. Apának én egy elektromos darts táblát akarok venni karira, a metróban van is egy szimpi, megnézem majd.

Sasha,
Szegény Dani, nagyon durva ez a sok betegség és gyógyszer :( . Amikor pár hete Lilinek is felszúrták a fülét és kelett AB-t szednie, vettem egy doboz Lacto Seven nevű probiotikus bogyót, azt szinte minden nap szedjük a gyerekekkel és nem akarom elkiabálni, de azóta ha el is kaptak valamit, 1-2 nap alatt lezajlott. Meg rászoktunk, hogy minden este Lili felveszi a fülmelegítős sapit elalvás előtt, hogy megelőzzük az éjszakai esetleges fülfájásokat. Mert ugye csalóka, legutóbb is az volt, hogy nem is folyt az orra szinte, így totál nyugis voltam, hogy nincs nagy baj, aztán éjszaka 3 adag gyógyszer nem vitte le a fülfájását. Az a rossz, hogy az ember nem lát bele, hogy ha van váladék az most hátra folyik-e, vagy a fül felé?
Mielőbbi jobbulást Daninak!

Nyuszi,
De jó, hogy lesz nálad is Dr.Leo :D , én szinte csak azt veszek Balának, akkor ezentúl hozzád járok majd, mert a gyár boltjában a nőcivel sikerül minden alkalommal összevesznem, olyan hihetetlen mufurc és undok természete van. Van esetleg bélelt csízmája is most a Leonak? (esetleg bundabéléses és vízhatlan? :wink: )

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Én még mindig nem állok sehol sem a karácsonyi ajándékokkal :cry: . Egyszerűen innen nem tudok bejutni Pestre. Ötleteim már vannak, csak kellene találnom egy napot, mikor férjjel együtt nekivágunk a boltoknak.

Ilke!
Te írtad, hogy van Lilinek Baby Annabell babája. Én egyáltalán nem ismerem ezt, milyen? mit tud, és főleg, milyen árban van? Noéminek szeretnék valami szép "baba" babát. Gondolkodtam a Baby Born-on, de abból is van többféle: sima, sírós, "gumi arcú", mindenféle. Hol lehet kapni, mert én eddig még nem láttam, bár bevallom, hogy játéknagykerekbe nem járok, csak mezei játékboltba, vagy hipermarketbe.

Na, megyek, meló van.

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Panda!

Baby Born-t, Baby Annabell-t is megnézheted a Campona játékboltjában, venni valószínű nem ott érdemes.
Én nem igazán látom a különbséget. Mindkettőhöz van egy csomó kiegészítő.
Én majd Baby Born-t fogok venni később Hannának (ha addig lesz), mert ahhoz kezdtünk kiegészítőket venni. Most az 1. karácsonyára kapott szövetbabával ("kibaba" :) ) használja őket. Tavaly kapott babakocsit, szülinapjára autósülést, karira babaágyat fog. Így mire a baba meglesz, sokminden meglesz hozzá.:D
De egyébként mind a baba, mind a kiegészítők elég drágák... :(
http://www.zapf-creation.com/de/deutsch/ itt a honlapjuk.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi. Sejtem, milyen árak vannak... A héten nyílt itt Miklóson egy ugyanolyan (Minimax) játékbolt, mint a Camponában, majd megnézem a kínálatot. Állítólag most valami nyitási akció is van, hát nem tudom. Itt van a munkahelyemtől 1,5 percre. Nem kell messzire menni :lol: . Ádámnak is kell valahonnan szereznek Forma 1-es autót, már hónapok óta mondja, hogy szeretne, amúgy is nagy Forma 1 rajongó.
A nagy bánatom, hogy tavaly hónapokig kergettem olyan LEGO-t, amiből házat lehet építeni, van benne ablak, kerítés, virágok, ilyesmi, de sehol nem kaptam, ezért másfajtát fettem. Erre most tele van vele minden :cry: . Az az igazság, hogy az idén nem szeretnék nekik LEGO-t venni, mert tavaly kaptak egy 1000 és egy 500 db-osat, és most nem akarok 15.000 Ft-ot költeni csak azért, hogy legyen elég ablak meg tető a házakhoz. Mert kocka van elég...

Panda
panda
Halásztelek

Panda!

És ez?
http://www.legomarkabolt.hu/images/hazepito.jpg
4000 Ft. Ha nem is sok, de van biztos házépítős elem is benne, és talán nagyszülők is megvehetnék... :wink:
A nagyobb házépítős tavaly még csak külföldön volt... :(

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Ez nagyon jónak tűnik, köszi. Az a nagy házépítőset láttam az Auchanban, 13.000 Ft-ért, hát, fájt a szívem érte... Megkérdezem az itteni játékboltban, hogy van-e, de állítólag van katalógusuk, amiből lehet rendelni.

Panda
panda
Halásztelek

ilke
Lotti Karotti- nyuszis játék, van egy zöld dombocska, rajta kis pöttyök, tulképpen ez az útvonal, ahol lépkedni kell, ezeken közlekednek a nyuszik. a domb közepén van egy répa, amit tekergetni kell attól függően ki milyen kártyát húzott. a répa tekerésekor a kis lyukak valamelyikén megnyílik a föld és bepottyan a lyukba a nyuszi. cél, eljutni a répáig. http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... ef&x=8&y=8 (Mi tesco-ban vettük és ott majdnem egy 1000-sel olcsóbb). Láttam még valami egérkés-sajtos játékot is, azt hasonló, melyik egér viszi be a lyukba a sajtot, közben van macska kártya stb.
anyósomknál sok társas van, amikor náluk laktunk Daninak volt pár kedvence, de csak felügyeletel "játszottunk" pár bábú eltűnt így sajnos, ne is tudom, lehet-e külön bábukat kapni. van egy vakondos 4évszak társasjátékunk, az is szuper.
a keresztszemeseket eladásra készíted? a párom is mondta már, miért nem varrok én is úgy, de nem tudom, lenne-e rá kereslet, mert egy-egy nagy kép azért elég sok meló. ha tudsz valamit szólj :) most is készül egy csomó klassz dolog karira a cslaádnak barátoknak. ma még egy pulcsikötést is elvállaltam, a volt főnököm lányának :) a dobozok teteje nem piszkolódik a varrásnál? valamivel lefeded? a dobozokat kreatív boltban veszed?

online rendelés- én, ha tehetem, mindig így rendelek, gyors, nem kell mászkálni, és még sosem volt gondom vele, inkább a postai dolgokkal többször. azért ezek a rendszerek már elég biztonságosak, és a legtöbb ilyen rendelérnél, csak a kézhezvételkor kell fizetni a futárnak, vagy átutalással 8 napon belül. az internetbankot is ezért szeretem, mert nem kell az otp-ben ücsörögni, mire sorra kerülök, hanem pikk-pakk otthonról lehet intézni szinte mindent. a borítékban matrac alatt, vagy könyvek belsejében tartott pénztárolás ideje már lejárt :)

gulliverbe még nem jutottam el, talán most hétvégén. a párom nem akart már elmenni :( én meg rágtam a kefét.

ma van az oviban a fényképezés, reggel csini ruhában mentünk, de az oviba érve olyan dilit vágott le, mert látta, hogy a többieken az ovis fetrengős ruha van, és hogy nem kell a szép. de szerencsére mondta az ovónéni, hogy nyugodtan vegye fel a fetrengőset, a szépet meg majd úgyis rájuk fogják adni. remélem mindent ráadnak, és nemcsak a nacit...

panda- hol láttad ezt a házikós lego-t? ilyesmi volt nekem is anno, de persze azt is elajándékoztuk. a páromnak meg mindene megvan szinte.

thomas mozdonyok és kiegészítők itt vannak: http://www.jatek-makett.hu/index.php?page=shop nemcsak online, hanem van üzlet is. viszot azt írja, hogy már favasutakkal nem kompatibilis
thomas könyvek: http://www.gyerekkonyv.hu/

Ezt férjecskéknek ajánlom :wink: : http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... ge=product

KépKép
KépKép
gumicukor

Itt a kisegeres, szerintem ez is jópofa:
http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... ge=product

KépKép
KépKép
gumicukor

Ez sem rossz:
http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... ge=product

És most már befejezem :lol: :oops:

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Panda erre gondolt: http://www.legomarkabolt.hu/images/csaladi_haz.jpg, szerintem most már sok helyen kapható, én láttam játékboltban is, de épp hétvégén a hozzánk közeli Auchanban is volt, gondolom máshol is van. (Ugye elkezdődött a karácsonyi játékvásár minden nagybev. központban...)

Panda!

A kisebbet láttam a Camponában, de ott nem tudom, milyen ára van. A fent írt ár a Délinél lévő Lego boltra igaz, bár gondolom máshol se lehet sokkal több.
Egyébként időnként érdemes a dobozosokat is megnézni, mert legutóbb sikerült olyat venni akciósan, amiben voltak ablakok, tetők...
Ilyet építettünk családilag belőle:
Kép
Persze ennél jobbakat is tudunk, de akkor csak az a doboz Lego volt nálunk, de a párom még a "virágkérdést" is megoldotta. :D

Internetes vásárlás: szerintem jó. Én könyvet már nem is veszek máshogy szinte. De rendeltünk már külföldről is (olyan dolgokat, amit itthon nem is lehetne venni (pl. autós számítógépdolgokat)), és még soha nem volt gond semmivel.
De ha itthon keresek valamit, akkor is a net az első, hisz nem fogok 2-3 gyerekkel végigjárni mindent...

Beszti
beszti

Bocs, a link végéről a vesszőt le kell venni...
http://www.legomarkabolt.hu/images/csaladi_haz.jpg

Beszti
beszti

Sziasztok,

Parazita
Koszi a linket,szerintem majd elni fogunk a lehetoseggel,olyan keves helyen lehet igazit kapni,es nalunk emg a sotetcsokis a nyero :wink:

Sasha
Hatez nem semmi hogy meg nincs vege.Nagyon sajnalom es jobbulast,ennyi gyogyszer utan szegenykem duplan kilehet.Remelem lassan vege lesz.

Nyuszi
Koszi,nem surgos,mert mostanban kezdi kinoni a jelenlegit. Az 25-s de mivel mar 27-es a laba, azt szeretnek neki,rlemelem nem lesz tul nagy,Vagy kek vagy zold szinben,tepozarasat lecci.A jelenlegit is mar egy eve hordja es meg jo karban van.

Gumicukor
Mi a Deichmanban vettunk neki Bob the..... papucsot,ket szijas,nagyon jol fogja a labat.Az uszopapucsa meg ez a ket ujjkoze illesztos,nagyon vagesz focis,ugy tud benne menni,azt mondja kenyelmes,ja es vizallo de nem csuszik,ami a lenyeg.
Jok a linkek a Thomasos meg kulon hasznos,mert a Lurdyban lattam kulon vonatot 2200ert,ugyhogy itt olcsob.Viszon egy kisfiu szokott behozni Thomast az oviba (Alex nem viszi mert felti :lol: ) es Tescos sinen megy, lattam a multkor es meg is lepodtem.

Csics
Ez utanvetes csomag,tehat semmi riziko benne,ha hozza a pasi fizetem a konyveket.En sem rendeltem meg soha itthoni oldalrol.Kulfoldirol mar igen,de csak ottani cimre (noveremhez) es oda kartyaszamot is megadunk,de manapsag mar ez is biztonsagos tenyleg.

Ilke
Naa gyari boltban is undok a no?Itt a Raday utcaiban is,a multkor mar vettem is volna ,de csak azert hagytam ott,mert ugy beszelt hogy elment a kedvem tole.

Kata

Kép
Kép
kataa

Panda,
Lilinek az alap baba van meg, semmit sem tud :D (de így is 7ezer volt a Gulliverbe akciósan :roll: ), de én direkt ilyet vettem, mert sok helyről hallottam, olvastam, hogy hamar megunják a gyerekek a különböző funkciókat, aztán félredobják. Ezzel viszont tényleg eljátsza, hogy sír, vagy fázik, vagy bármi baja van, azaz elképzeli és megoldja a helyzetet :) . Egy mindent tudó baba eléggé leegyszerűsíti ezt a dolgot, ezért egy idő után uncsi lesz. Lili jó példa erre, mert tök jó szitukat talál ki vele, minden nap vele alszik, ha autóval megyünk valahova el is hozza, de nem ám csak úgy magába, készít be neki kis táskába játékokat, plédet :) . Múltkor vettünk a Gulliverbe olyan cumisüvegeket amit ha fejjel lefelé tartasz, akkor eltűnik belőle a tejcsi, de ha utána rendesen visszaállítód, akkor megint tele lesz, pár másodpercen belül. Na ezek is alapfelszereltségek, ha utazik a baba :lol: . Karira most egy babahordozót, plédet, kispárnát varrok neki, így tudja majd mibe utaztatni télen a nagy hidegben :lol: . Kiegészítőket nagyon még nem vettünk hozzá, bevallom én eléggé sokallom az árukat. Babaágyat szerintem majd apóssal fogok készítettni, ő tud faragni, gyönyörű dolgokat készít, csak már nem nagyon bír. Azt lefestem majd, meg lelakkozom, varrok rá majd mini baldachint, rózsaszín masni a végébe, szinte már látom is :lol: , de ez majd jövőre. Balának karira egy Thomasos köntöst készítek az usziba. Játékokat most a Metróban vettem nekik.

Gumicukor,
Jó lehet ez a nyuszis játék, majd megnézem én is :) .
Ok, gondolok majd rád, ha beindul majd ez a keresztszemes dolog :) . Igazándiból még csak most kezdjük a barátosnémmal. Én direkt készítek ilyen viszonylag kisebb képeket, hogy egyrészt megfizethető legyen, másrészt ne egy fél évig készüljön. Így talán sikerül majd felpörgetni ezt a melót :) . Karcsú a gyes, jól jön a kiegészítés :wink: , no meg gondolok már a jövő évre is, és mivel, a régi helyemre nem tudok, de nem is akarnék már visszamenni, így próbálok olyan munkát kialakítani magamnak, amivel itthon tudok dolgozni majd. Több vonalat indítok most be, remélem az egyik bejön :D . Egyébként épp múltkor beszélgettünk apával arról, hogy mi lesz jövőre, és hát nem lesz egyszerű, ha el kellene mennem egy fix helyre dolgozni, akkor hogy mennék Liliért az oviba 3-fél4-re?, Baláért első időkben meg fél1-re? És mivel 8-nál előbb nem nagyon fogadják a gyerekeket az oviban, 9 körül érnék, mondjuk munkába, de már 2-fél3 körül indulnom kellene értük, szóval gáz, kizárt hogy ilyen melót találjak, mert ugye segítség 0, páromra sem tudok számítani ilyen szempontból, jó ha 7 körül hazaér, hiányozni abszolút nem tud, sőt még éjszaka is gyakran dolgozik, főleg most nagyon sok munkájuk van. Cserébe viszont hétvégenként nagyon sokat foglalkozik a gyerekekkel, no azért meg esténként is :) , csak az viszonylag kevés időben. Na nem regélek tovább magunkról :oops: .
Visszatérve a dobozokra, nem piszkolódik a tetejük, mert előbb elkészítem a képet egy darab anyagra, aztán rögzítem a doboz tetejére az egészet, utána jön a szélére a selyemszalag és kész is. Ezeket a dobozokat nyáron készítettem, itt egy fóliát is beraktam az ablakba, így tuti védve van a hímzés. A képen is van fólia a hímzés előtt, melette meg egy 3D-s kép.

Kép Kép .
Na megyek vasalni, mert leborul már a hátam mögött a halom :lol:
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

ilke
jók ezek a képek, mert ilyeneket 1-2 este alatt megvarr az ember. én most a Humprey elefántos kisképeket varrogatom, 3 este alatt készen van, persze még keret nélkül. idén próbálok ki egy kézzel készített karácsonyi díszt, félig keresztszemes, félig patchwork jellegű, majd ha sikerült dobok róla képet. a szivem fájt, amikor a párom tavaly Salzburgban a karácsonyi vásárban volt, és fényképeken láttam, milyen klassz díszek vannak, nem fröcsöntött műanyag, meg, bugyi, zokni, mint nálunk a Liszt Ferenc téren. persze időnként ki lehet fogni, de ritka. gondolkodtam már azon is, hogy a Balcsin sincs keresztszemes képeket áruló stand, és biztosan lenne keletje a sok külföldi között. csak a komolyabbakkal tényleg rengeteg meló van. 1-2 év alatt össze lehet varrni egy vásárra valót, de vajon megéri?
ilyen cumisüvegre emlékszem még az oviból :) később volt kólás is.

kataa
de jóóó!!, akkor lehet beruházok egy kisebb Thomasra. az a 6,4 cm-es amit láttál tescos fasínen? Úgy látszik most ez a sláger a fiúk körében :) Dani sem viszi be a playmobil motorját (ami még a páromé volt), mert félti, helyette egy gagyi van bent 8)

KépKép
KépKép
gumicukor

Ilke!
Ma megnéztem Szigetszentmiklóson az új játékboltban, és háááááááát.... A Baby Annabell 7.000 (38 cm-s), de én nagyobbat szeretnék Noéminek. Abból viszont csak a "mindent tudó" van, a Chou Chou 15.000, a Baby Born 20.000 :cry: . Láttam viszont szép Götz babákat, abból is van kisbaba formájú, csak nem kopasz, hanem van copfja. Lehet, hogy végül az lesz, mert "csak" 9.000 Ft, és még fésülgetni is tudja. Állítólag nagyon jó minőségű a hajuk, nem lesz gubancos. Hát, én azért kíváncsi vagyok rá :) . Én sem szeretnék olyat, ami mindenfélét csinál. Az nem baj, ha sír, de van már beszélő, mozgó, pisilő stb. is. Nem akarom, hogy csak addig érdekelje, amíg ki nem merül benne az elem :wink: .
Babakocsi már van mózeskosárral, szereti is, csak éppen baba nincs belevaló. A tesóm régi "kopasz" babáját teszi bele. Arra már vettem turiban pár száz forintért csodaszép rugdalózókat meg bodykat, és olcsó, újszülöttre való pelust a piacon, úgyhogy már ez is meg van oldva. Ezért szeretnék nagyobb babát, úgy kb. 46-48 cm-set. Lilié mekkora?

Viszont találtam Forma 1-es autót Ádámnak, 4 db-os készlet (nem pici autók) 3.800-ért. Na, arra asszem lecsapok :lol: .

Kézimunka
A férjem is mindig mondja, hogy miért nem adom el, amiket csinálok. Főleg, mikor meglátja, hogy egy nagyobb keretezett képért elkérnek 100 ezer forintot is... Szerintetek megveszi ezt valaki? De ezt mondta akkor is, mikor állandóan szalvétéztam, a gyöngy nyakláncaimat is eladta volna (bár anno a fősulin és is adtam el, de csak azért nem ajándékba adtam, mert drága a gyöngy :) ). Most karácsonyra dolgozok, de csak itthonra, dísznek. Nyáron jobb volt, sok volt az időm, de most semmi nincs. Ráadásul ott van még Noémi pulcsija is, aminek hiányzik még az egyik ujja, meg kellene kötnöm azt is.

Beszti!
Ezt a LEGO-t, amiről a kép van, itt vettétek Mo.-n? Mert ilyesmit láttam itt a "mi" Auchan-unkban. Nekem az emberkék hiányoznak nagyon, az sajna egyik készletben sem volt, és külön még nem láttam, hogy lehetne kapni. Pedig tényleg kellen. De most vegyek 3-4 autós készletet, hogy legyenek emberek?

Az új METRO katalógusban láttam egy-két Thomas-os dolgot, de hogy mit, már nem tudom :) . Az az igazság, hogy nálunk nincs mesecsatorna, így nem ismerik ezt a mesét, ezért nem is tudják mihez kötni, nem ismerik. Nálunk nem lesz Thomas karácsonykor.

Na, megyek vasalni egy kicsit. Tényleg csak egy órát fogok, többet nem vagyok hajlandó, akármekkora halom ruha van is a sarokban :wink: .

Jó éjt,

Panda
panda
Halásztelek

Kataa,
Helyes, rendeljetek bátran! Bár nekem személy szerint a fehér a kedvencem... :)

Gumicuki,
Előkotrom a mikiruhát, és majd valahogy eljuttatom.

Zit
parazita

Ilke!
Ma megnéztem Szigetszentmiklóson az új játékboltban, és háááááááát.... A Baby Annabell 7.000 (38 cm-s), de én nagyobbat szeretnék Noéminek. Abból viszont csak a "mindent tudó" van, a Chou Chou 15.000, a Baby Born 20.000 :cry: . Láttam viszont szép Götz babákat, abból is van kisbaba formájú, csak nem kopasz, hanem van copfja. Lehet, hogy végül az lesz, mert "csak" 9.000 Ft, és még fésülgetni is tudja. Állítólag nagyon jó minőségű a hajuk, nem lesz gubancos. Hát, én azért kíváncsi vagyok rá :) . Én sem szeretnék olyat, ami mindenfélét csinál. Az nem baj, ha sír, de van már beszélő, mozgó, pisilő stb. is. Nem akarom, hogy csak addig érdekelje, amíg ki nem merül benne az elem :wink: .
Babakocsi már van mózeskosárral, szereti is, csak éppen baba nincs belevaló. A tesóm régi "kopasz" babáját teszi bele. Arra már vettem turiban pár száz forintért csodaszép rugdalózókat meg bodykat, és olcsó, újszülöttre való pelust a piacon, úgyhogy már ez is meg van oldva. Ezért szeretnék nagyobb babát, úgy kb. 46-48 cm-set. Lilié mekkora?

Viszont találtam Forma 1-es autót Ádámnak, 4 db-os készlet (nem pici autók) 3.800-ért. Na, arra asszem lecsapok :lol: .

Kézimunka
A férjem is mindig mondja, hogy miért nem adom el, amiket csinálok. Főleg, mikor meglátja, hogy egy nagyobb keretezett képért elkérnek 100 ezer forintot is... Szerintetek megveszi ezt valaki? De ezt mondta akkor is, mikor állandóan szalvétéztam, a gyöngy nyakláncaimat is eladta volna (bár anno a fősulin és is adtam el, de csak azért nem ajándékba adtam, mert drága a gyöngy :) ). Most karácsonyra dolgozok, de csak itthonra, dísznek. Nyáron jobb volt, sok volt az időm, de most semmi nincs. Ráadásul ott van még Noémi pulcsija is, aminek hiányzik még az egyik ujja, meg kellene kötnöm azt is.

Beszti!
Ezt a LEGO-t, amiről a kép van, itt vettétek Mo.-n? Mert ilyesmit láttam itt a "mi" Auchan-unkban. Nekem az emberkék hiányoznak nagyon, az sajna egyik készletben sem volt, és külön még nem láttam, hogy lehetne kapni. Pedig tényleg kellen. De most vegyek 3-4 autós készletet, hogy legyenek emberek?

Az új METRO katalógusban láttam egy-két Thomas-os dolgot, de hogy mit, már nem tudom :) . Az az igazság, hogy nálunk nincs mesecsatorna, így nem ismerik ezt a mesét, ezért nem is tudják mihez kötni, nem ismerik. Nálunk nem lesz Thomas karácsonykor.

Na, megyek vasalni egy kicsit. Tényleg csak egy órát fogok, többet nem vagyok hajlandó, akármekkora halom ruha van is a sarokban :wink: .

Jó éjt,

Panda
panda
Halásztelek

Bocs, hogy 2x...

P.
panda
Halásztelek

Csak fél pillanat!

Dancinak elmúlt az asztmás jellegű hörghurutja! jUhhé! Gerinek adta át :? Ez már kevésbé jó hír. Most ő is kap gyógyszert. Köptetőt, meg hörgtágítót. A füle meg fáj, ma a déli alvásnál fél óra után sírva ébredt. Már azonnal adtam a nurofent neki, de csak kb fél óra után bírt visszaaludnií és közben soka nyöszörgött.

Kérdeztem a háziorvosunkat a Pneomococcus baciról amit mostanában "reklámoznak", hogy a védőoltás használna-e a Daninak. Nagy alószínűséggel jót tenne neki, illetve ártani nem ártana a védőoltás, de amikor megtudtam az árát hát lemondtam róla. 2 oltás kéne a Daninak, darabja 16.000 forint. Egyébként sem biztos, hogy ez a baci van Danci fülében, ehhez kenetet kéne venni, de csak akkor lehet, ha a következő gyulladásnál amikor fel kell szúrni, akkor vesznek a friss gennyből mintát... az meg mikor lesz? Kiszámíthatatlan.

Mennem kell, ölik egymást, Geri meg már türelmetlenül vár rám...

Kép
sasha

Panda!

Szerintem jobban jársz, ha veszel kis készleteket. Pl. lehet kicsi rendőrautót, utcasöprőt, motort kapni 700-1500 forintért.
Pl.
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7235_prod.jpg
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7236_prod.jpg
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7241_prod.jpg
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7242_prod.jpg
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7902_prod.jpg
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7246_prod.jpg

Picit drágábbért (2500 Ft), már egész "komoly" dolgok vannak:
http://www.legomarkabolt.hu/images/2006/7890_prod.jpg

Ezekben van ember, de ráadásul tud autókat is csinálni, hisz vannak kereket, autóablakok, kormány, és érdekes elemek is.
És apránként is meg lehet venni! :D

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Rendőrautónk már van, na az az egyetlen emberünk van. De van két gyerekem :) . És (nem is értem, miért), Noémi nővel akar lenni :roll: . Valószínűleg veszek mégegy kisautót, úgyis most olyan LEGO mániában szenved a szegény gyerek, hogy muszáj kapnia :lol: . Ilyen kisebbet láttam sok helyen, nem fogok érte bemenni a Délihez, csak ha minden kötél szakad. De Miklóson is lehet 2 helyen is Legót kapni, egy dogozért nem megyek messzire, nincs nekem annyi időm :lol: .

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok,

Ilke
Hat igen erdekes ez a dolgozo no szerep,egy gyerekkel is nemhogykettovel...Nalunk az ovi mar 6-tol van,jo sosem vinnem akkora de ha muszaly..Nalatok hogyhogy csak 8-tol?Es hat fel6-ig is maradhata gyerek.Bar szerinte mez egy multinal meg mindig keves.Ki az aki fel 5-kor le tud lepni,hogy kb 1 ora utazas utan hazaerjen? En szerencses vagyok hogy 4-ig volta munkaidom,de hozzateszem egy eszaki cegnel meg odafigyelnek a nokre,nem ugy mint lassan nalunk...de mas anyucik meseltek az oviban hogy 5-kor eljonnek es csunyan neznek rajuk,es mivel nem laknak kint igy fel ora latt az ovib ernek,de igyis az O gyerekuk a legutolso...
A multkor a szuloin az ovodavezeto mondta hogyegy gyereknek az idealis ovi ido max 7 ora.Ok persze ez mind szep de mit csinal az aki 8-at dolgozik es 2-t utazik???
Ezert torom a fejem en iscsak resz munkaidoben,majd 3 ev mulva :wink:
Szerencsere egy fix helyem mar van,batyam kivalt a munkahelyemro es sajat cege van,ott lehetnek ,mert ertek hozza.
De van mar par szamomra erdekes otletem is,hoy mit csinalnek szivesen.

Gumicukor
Huu most megfotal,mert igaz hogy kulonbozo meretek vannak vonatokbol,de nekunk csak egy fajta van,majd megnezem a dobozon,de szerintem a legjobb ha raprobalod egy boltban egy otthoni sinre.
Nekunk olyan vonat is van ami foldon is megy de sinen is,csak nem elmes hanem lenkerekes,es ket kort megy a hosszu sinen egy felhuzasbol.Ha ilyet veszel az duplan hasznos.
Daninak raulos Playmobil motorja van?mert nalunk meg mindig megy a kek motor oviba cipelese. Amugy Playmobil mania kezd nalunk is elojonni,van mar par ember,motoros,biciklis rendor ,meg Rescue helikopter.Azt hiszem valami tuzoltot kerunk a nagyitol,mert erre van most raizgulva.
Mondja hogy O Tuzolto lesz ha felnott lesz,amikor mondom neki hogyaz veszelyes foglalkozas,akkora valasz:Jo akkor Motoros!
Ugyhogy vannak hajmereszto otletek a pasiknal :roll:

Panda
Jokat irtoka babakrol,csak nezek :D Nalunk sincs mesecsatorna,vagyis van de nem nezi. Mi kezdtuk nala ezeket bevezetni,mert ertelmes jateknak talaltam.

Parazita
Tudsz arakat,mert a honlapon nem nyilnak meg a fulek :cry:

Sasha
Na egy jo meg egy rossz hir :? Es a fule OK mar?

Na megyek mert ma uszi nap van es csak ebedig ovizik.

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Emmának van chou-chou és baby born babáj aisé szerintem a chou chou sokkal jobb 8) Bár ő neme gy nagy babás, de az cuki, sír, szuzsog stb, a baby born egy siam baba, na jó, lehet itatni, de én pl ezt neki még el esem mondtam mert nem hiányzik hogy állíndóan pocskoljon vele, így meg egy sima baba, semmi extra és jó drága.

A chou-chou-ból ami nekünk van (rock a bye) nem olyan drága, mert régebbi, a mostaniak már alábukat si mzgatják, meg ki tudj amég mit csinálnak. A tescobana rock a bye tavaly olyan 8000 volt azt hiszem.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sasha!

Én valahol már olvastam hogy ez az oltás nagyon drága:( Mondjuk ha tuti hogy ez okozza a bajt, akkor megéri.

KépKép
manó

Kata
Pl. én multinál vagyok és simán lelépek 1/2 5kor. Mivel van otthoni elérésem, így mondhatom, hogy befejezem otthon, ha muszáj. meg a mostani főnökömnek is van két kicsi gyereke, 5 és 2 éves, igaz neki a felesége még otthon van, tudja intázni az ovit, de tudja, milyen ez, és nem teszi szóvá. Az előző főnököm meg tényleg aranyember volt. Meg nálunk lehet távmunkázni is, sok gyesen lévő mami csinálja, vagy 4-6 órában dolgozik. Meg jó, mert max. fél óra alatt ott vagyunk az ovinál, van, amikor 15 perc, ritkán van dugó. Inkább reggel 8körül áll be, én meg 1/29-9re vagyok bent.

igen, mi is visszük a mocit (nem playmobil, hanem az a gagyi) még az oviba, van kis bicitároló, aki bringával jön, ott leteheti, és az udvaron is nyomják. meg az állandó járgányok is ott parkolnak, roli, moci, bicaj, stb. a mi bringánkat nem merem otthagyni, mivel mindenki nyúzná, és félteném a Hausert. meg még eltesszük a tesónak is. A playmobil mánia a páromnál is már régóta tart, neki gyerekként is volt pár, és még most is megvannak, tiszta lázban van, amikor Daninak nézünk játékot. Én nem csodálkoznék, ha Daninak mocis vagy autós szakmája lenne... pláne, hogy minket is lát, meg már ő is kipróbálhatta a prérin, simán húzza a gázkart, a párom előtt ül. persze lassan és nem jár arra senki, de van érzéke hozzá. meg arra járnak a quad-ok, meg crossmocisok, imádja őket. a kismotoron meg bemutatja időnként a crossosoktól látott figurákat, lazy boy-t stb.. ha az akar lenni, úgyis az lesz, bármit beszélhetek :)

tesómmal beszéltem tegnap, és érdekeseket mondott, betegségekről természetgyógyász szemmel.
egy anyuka kért tőle segítséget, 3 éves kisfia kruppos volt, meg sokszor hányt, ment a hasa, folyton kórházban voltak:

szerinte lelki eredetű a probléma, vmit nem vesz be az anyuka gyomra tudat alatt, vmit nem tud+emészteni, régis sérelmeket, félelmeket. anyuka+oldja a gyerek is+gyógyul. a gyerek úgy érzi vmi fojtogatja,hányás-hasmenés nem vesz be vmit,nem tudja feldolgozni, és ilyen tünetekben nyilvánul meg. a kivizsgálás mindenféleképpen kell, lehet előbb az anyukával kellene kezdeni, mert sokszor a szülő problémája vetül ki a gyerekre ilyen-olyan betegség formájában. vszínű, hogy az anyuka talpán érzékenyek lennének azok a pontok amivel baja van a gyereknek. 6éves korig a gyerek betegsége az anya diszharmóniájára hívja fel a figyelmet, ezek lehetnek félelmek, ami természetes, hogy anyaként vannak, hiszen annyi minden történik. 6éves korig a gyerek és anya aurája totál 1ben van,6éves kornál van az első leválás az auráról.
csak érdekességképpen írtam, elgondolkodtató.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha,
Jobbulást! Szörnyű ez a sok betegség...

Kataa,
A honlap még nincs feltöltve, de szerzek neked árlistát :)

Gumicuki,
Megvan a mikiruha - vadiúj, mert a régit kölcsönadtam és ezt kaptam vissza helyette. Valamiféle nadrág (szerintem fekete is jó) kell majd hozzá, mert csak egy hosszú kabát, sapka meg szakáll. Ha dobsz egy mobilszámot ehoppan@gmail.com-ra, felhívlak, és akár be is tudjuk vinni neked a melóhelyre.

Zit
parazita

Manó!
Engem csak a méretek érdekelnek :lol: . Az Emma babái mekkorák?
Mert a kisebb fajta tényleg nem olyan drága, de én a nagyot szeretném, Noémi már nagy, elbírja :wink: (csak a pénztárcánk nem biztos...). Írtam, hogy én még nem láttam sima nagy babát, csak kicsiben. Nagyban láttam a Love Me Chou-Chou-t, hát, az aztán tényleg mindent tud, az arca is olya, mintha rendes bőre lenne, nem az a benyomható gumi.

Sasha!
Betegségek :cry: . Komolyan mondom, hihetetlen. Gyógyuljatok meg :!: :!:

Panda
panda
Halásztelek

Panda!

Rock a bye chou-chou 51 cm-es (ő a love me chou-chou elődje), a baby born 48 cm
:)

KépKép
manó

ŐŐŐŐ, bocs, 48 cm a chou-chou, 42 cm a baby born. És most a rock a bye-ti s csak 16-ért találoma neten, de tavaly a tescóban karácsony előtt tök akciós volt.

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?