Angie!
Megyegyszer köszi!
Juca!
Jo ötlet a kismama kavehaz nyitasa!
Brill!
Igen sajnos biztos a harom petesejt.
Mar mindenhol utananeztünk. Az orvossal nem beszeltünk erröl, mert olyan hirtelen jött a hir, hogy köpni nyelni nem tudtunk. Mondta milyen vizsgalat kell a lombikhoz (cisztas fibrozis es kromoszoma mappa vizsgalat) es, hogy harom honap mulva latjuk egymast. Amikor is ujabb sp. vizsgalat stb..Tegnap voltunk vervetelen a c.f.-hez, dec.12-en lesz meg az eredmeny. A kromoszoma mappa vizsgalatra pedig Padovaba kell menni, azt csak az ottani korhazban csinaljak. Holnap delelött telefonal a ferjem, hogy kell-e idöpontot foglalni vagy csak oda megyünk valamelyik reggel. Remelem a jövö heten mehetünk mert utana csak nov. vegen tudunk mert otthon leszünk.
Wish!
Annyira rendes vagy, hogy ilyen reszletesen es sokat irtal nekem!
Nagyon halas vagyok erte! Es, hogy meg földik is vagyunk es egyidösek is! En a vizivarosi alt.suliba jartam, a Budai uton laktunk.
Remelem nagyon, hogy nekünk a sima (1 csöves) genetikai vizsgalatunk lesz. Most probalunk utana nezni mit takar a vizsgalat. Egesz delelött a neten kutakodtunk. Meg a haziorvos sem tudta megmondani pontosan mi is ez a vizsgalat.
Egyebkent a ferjem batyjanak is volt ilyen (naluk is lombik lesz) , masfel honap alatt volt meg a valasz ugy, hogy az augusztus is beleesett amikor itt nem dolgozik senki. Szerintem az andrologus tulzott egy kicsit a harom honappal. Holnap kiderül.
Sajnos teljesen biztos a harom petesejt. Egyszerre haromnal több petesejtet nem lehet megtermekenyiteni. A törveny kimondja, hogy az egyszeri beültetesre szant embrio szama max. harom lehet. Embriot fagyasztani nem lehet, csak petesejtet. Ha mind a harom megtermekenyül, mindet vissza kell ültetni, csak a nö valamilyen komoly egeszsegi problemajara hivatkozva lehet esetlegesen fagyasztani embriot, viszont amint eppen lehetseges vissza kell ültetni.
Azt viszont nem tudom, hogy ha mondjuk latjak, hogy nem kezd osztodni a petesejt probalkoznak-e masikkal? Vagy ez hülyeseg? Erre mar nincs idö igaz?
Ez egy 2004-es törveny, tavaly adtak ra aldasukat az olaszok. Itt nagyon nagy hatasa van az egyhaznak ezekre a dolgokra.
Egyre többet beszelünk arrol, hogy otthon kellene megprobalni. Persze meg beszelni akarunk az itteni orvossal is, hogy szerinte milyenek az eselyek igy. Holnap mindenesetre hivom a györi Kaalit. Elmondom mi a helyzet velünk es megerdeklödöm mik a lehetösegeink.
Arrol nem is beszelve, hogy itt szerintem anyagilag is sokkal több lenne. Nem tudom, csak abbol indulok ki, hogy eddig is minden vizsgalatert rengeteget fizettünk.
Nagyon köszönöm megegyszer, hogy ilyen segitökesz vagy!
Es a biztatast es a kedves szavakat is!
Gratulalok az AFP vizsgalathoz! Tudom, hogy nagyon sokat szenvedtel mire idaig jutottal! Arra nem emlekszem hanyadik lombik, de tudom, hogy volt mar Neked. Nagyon örülök, hogy verge uton van a babad, ez is eröt ad nekünk akiknek meg nincs!
Narcisz!
Kedves vagy! Es persze igazad is van!
Rolly!
Nagyon örülök, hogy a kisfiad jobban van! Aranyos vagy nagyon, köszönöm!
Aniko!
Nagyon izgulunk ertetek! Remelem minden rendben es csak az ijedtseg volt nagy! Kati köszi szepen a hiradozast!
Judit