Sziasztok!
megint nincs időm visszaolvasni, igazából nem is tudom, mikor lesz újból időm!
Remélem mindenki jól van, a babák sem betegek!
szerdán végre hazaértünk. Azóta 24 órás Matyi-szolgálatban vagyok!
Nagyon aggódom, hogy Matyinak minden jó legyen. Csütörtök, pénteken sokat sírtam, teljesen kikészültem, mert Matyi nem ette meg a szokásos adagját, sokat bukott, mondjuk a kórházban is folyamatosan bukott, azt gondoltam, hogy biztos éhen fog halni, rossz anya vagyok. Kórházban mondták, hogy a lényeg, hogy megegye az adagját, és akkor nem lesz gond a vérszegénységével sem. Szerencsére Gabika hívott, hogy mi újság velünk, pont akkor voltam túl az egyik kibukásomon, mondta, hogy emeljük meg az ágy egyik felét, és akkor nem fog sokat bukni. Anyukámmal az új magyar lexikonokat raktuk az ágy lábai alá, mondtam, hogy most végre hasznát veszem a lexikonnak, mert az internet mellett ezek tényleg csak porfogók voltak.
És tényleg segítettek a lexikonok, bár nem akarom elkiabálni, Matyi már alig-alig bukik!
Szeretném megköszönni Gabika még egyszer a jó tanácsot! Tényleg a legjobbkor jött a telefonod.
Szóval nem gondoltam volna, hogy milyen egyszerű dolgokkal lehet a nagy problémákat megoldani.
Péntek óta másik gondunk is van, a kakilás nagyon nehezen megy, az utcánkban lakik egy doktornő, nagyon szereti a kutyánkat, és hazafelé mindig megáll megsimogatni, és pont akkor kísértem ki a barátnőmet, amikor megállt, kérdezte, hogy mi újság, aztán bejött megnézni Matyit, nagyon megnyugtatott, hogy minden rendben van, és mondta, hogy hőmérőzzem meg a fenekét!
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a fiamnak ilyen jól fog esni a hőmérőzés. Utána rögtön megettte az adagját!
Lehet, hogy tápszert kellene váltanunk, nem tudom, hogy a koraszülötteknek van-e választék tápszerből, most beba-t eszünk.
A háromóránkénti etetést nehezen tudom tartani, illetve már nem is görcsölök rajta, Matyihoz igazodom, azt hiszem csak mára sikerült eljutnom odáig, hogy ne azon izguljak, hogy jaj, nehogy valami baja essék. Azt hozzá kell tennem, hogy a hangulatom alapját meghatározta a másfél hét kórház, és sajnos nagyon sok bababajt láttam.
Hétfőn megyünk szemészhez, azt mondták, készüljünk fel, hogy egész délelőtt ott leszünk. Remélem nem találnak semmi bajt.
Képzeljétek Matyi imádja a fürdést és utána a masszírozást! annyira édes, nagyokat mosolyog a kádban!
Hajnalban mindketten elaludtunk a kanapén, ő a mellkasomon pihegett, nagyon jól érezte magát, hát még én!
Kölcsönöztünk mérleget, ma mértük először, ez lesz a viszonyítási alap, mert ugye minden mérleg mást mér. A mai súlyunk 2,54 kg! Egyre pufibb lesz az arcunk is, a tokánkról nem is beszélve!
Az itthoni dokronénink is nagyon megdícsérte, hogy milyen formás baba!
Gondolom az nem újdonság a babásoknak, hogy a kórházi, az itthoni doktornénink, és a védőnő teljesen másokat mondott, hogy mit csináljak!
Jó éjszakát, és majd megpróbálok újra akívan részt venni a fórum életében!