Új privát üzeneted érkezett!

Látom, még mindig senki...

Akkor jó éjt.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Musz
77e ft??!!! Én egy fityinget sem kaptam :?

Hoppá
Sztem ne keseredj el, hiszen még semmi sincs veszve!!! Piri sehol és lehet, h csak korai volt a tesztelés :wink:

Bea
Eddig mi alapján számolták a heteket? Néhol ugy megvariálják. Itt az utolsó mensihez számolják és nem nagyon szokták változtatni. Nekem pl. mindkettő nagyobb volt egy héttel a korához képest, de azt mondták ez nem sok :roll:

Málna
Tegnap elfelejtettem megkérdezni, h milyen a kenyér amit sütöttél?

Én is szoktam ám üvegmatricázni :wink: :lol: Ezek a legelső"müvek". Amiket az ablakba szoktam tenni (karácsonyi, husvéti) kemény fóliára festem és kivágom igy nem kell minden évben ujat késziteni :lol:

A konyhában:
Kép
gyerekek szobájában
Kép
nappaliban (ezt Dani imádja)
Kép
ma reggel igy találtam a kisfiamra :roll:
Kép
ma kalácsot sütöttem
Kép

Most megyek mert Lilit kell simogatni... Lehet, h még benézek, ha mégsem mindenkinek jó éjszakát :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska, te is nagyon ügyes vagy! És a kalács... Nem semmi! Hány embernek sütötted? Vendégül látod az egész utcát? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nem olyan óriási mint amilyennek látszik :wink: :lol: Maradt még reggelire is :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt,

piri még mindig sehol :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Visszatértem. Az eltűnésem oka, hogy nyelvvizsgáztam szabin voltam, azért olvasgatni olvasgatltalak titeket.
Szerdán volt a vizsgám jól elizgultam. Többet ilyet nem teszek a babának se volt jó elötte is izgultam azt hittem nem fog érdekelni, de a kudarcot nehezen viselem, így a babóka is megérezte. Olyan kis béna voltam. Biztos megbuktam. Tuti
Szombaton lesz az írásbeli tegnap már dolgoztam ma is fogok ma délután lesz az utolsó angolom egy jó darabig nem fogok menni lehet, hogy soha. Hurrá!

A hétvégén megyünk nyelvvizsga után Márton napi buliba már várom, remélem lesz zene is s egy kicsit lötyög velünk a párom.
S után fő a hangsúly a baba cuccok vásárlása.

Málna!
Mi is chicco babakocsit néztük de eszméletlen drága, 140.000 Ft körül van. Felmentük az Internetre ott szállítási költséggel együtt., 108.000 Ft. Tud valaki ennél olcsóbbat? 3 funkciósat?

Az anyukáknak gratulálok a prücskökhöz. Nagyon jók a képek.
S ti milyen ügyesek vagytok. Ámulok és bámulok, igen remélem egyszer én is leszek ilyen kreatív ügyes a gyerekeimért.

Bea kár, hogy nem leszel de remélem azért néha jössz. Addig is kitartást nem sokára látod a kis Ádit.

Lett új babásunk? Bocsi de nem volt időm végig olvasni? Majd jövő héten.
Puszi Mindenkinek.

Kép
nika04

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok mielott elszaladok dolgozni, ugyanis a munkahelyemen letiltottak a babanetrol :twisted:
Van valami oldalszamlalo kutyu a rendszerbe es rajottek hogy surun latokagok ide, ugyhogy mostmar csak otthonrol tudok feljonni :cry:
Otthon meg nem sokat vagyok :evil:

Gabi,
Nagyon szep a kenyer, meg az uvegmatricak is :)
Anyukam karacsonyi kalacsara emlekeztet :P

Hoppa,
Megy a sok drukk neked ++++++++++++++
Amig piri nincs, barmi lehet :D

Tobbiek, legyetek jok es vigyazzatok magatokra es ne haragudjatok hogy nem irok mindenkinek kulon-kulon de rohannom kell dolgozni :(

Kép
icus

Nika,

Mi tavaly egyik ismerosomnek Londonbol vittunk babakocsit.
Itt sokkal olcsobb volt.
Nezetek meg neten az itteni arakat es mi legkozelebb December 3 megyunk Budapestre, szivesen viszunk barmit :)

Mostmar tenyleg megyek :wink:

Interview-m lesz ma, nagyon izgulok es fel sem keszultem ra egyaltalan.....mar elore erzem a beegest, pedig olyan jo lenne valtani :roll:

Kép
icus

Jó reggelt!!Jéé!!Két eltűnt bárányka is jelentkezett!!
(Icus,Nika!) :D
És a többiek hol vannak?
:roll:

Kép
bea27

Hellóka!

Én vagyogatok még egy kicsit, de utána vár a fürdőszoba, és a súrolószivacs :cry:

Bea
hát szerintem én nagyobb alappal indultam :wink: 40-42 volt a ruhaméretem.
Na így a végére jól bekutyultak Neked a számolással.
Nálunk csak az utolsó mensit veszik figyelembe.

Ildi
ugye ritkán fogsz ilyen guszta kalácsokat tenni :?: Kóstoló nincs belőle :?: :oops: :oops: Kakaóval jöhetne :D

Nika, Icu
jó, hogy jelentkeztetek.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabi
Gyere, ugorj át, még van belőle :wink: :lol:

Nika
Jó, h jelentkeztél!

Icus
Még ilyen munkahelyet :twisted: :lol:

Most csak ennyi, folytatom a takaritást... :x

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Muszkuru!
Apa tényleg vicces emberke :D
Remélem,akkor minél előbb találkozol a végleges védőnéniddel.

Bea!
A heteket már én sem értem nálad.Nálunk úgy van(és úgy tudom,hogy ez országosan elfogadott dolog)hogyha a menstruációs kor,és az UH alapján becsült kor között kevesebb az eltérés,mint 7 nap,akkor a mensit veszik alapul.Viszont,ha több mint egy hét,akkor az 12 hetes UH-kor megállapított kort.Nekem is ezért lett módosítva dec.16-ról dec.27-re.Hiszen nem 28 naposak voltak a ciklusaim,és jóval később volt pé.-m mint a 14.nap.
Azért remélem érthető voltam.

Mókuska!
Nagyon szép üvegfestéseket csináltál.A kalácsod pedig fantasztikusan néz ki.Pékek sem csinálnak szebbet.

Hoppá!
Milyen figyelmes férjed van.Biztos jól fogja érezni magát nálatok az a ficus.
A negatív teszt még nem jelent semmit,lényeg,hogy piri még nem jött meg.Szorítok,hogy ne is jöjjön.
Magamról nem sok mindent tudok írni,annyi van,hogy sajna a szurik ellenére is vannak még rosszullétek.És nem tudom,hogy mi az oka.Még nem használt a vas,vagy Gerda úgy fekszik,hogy nyom valamit?Nem tudom :roll: De ettől függetlenül élvezem a kismamaságot,és az egyik legcsodálatosabb dolognak tartom.

Nika!
Nagyon jó,hogy jelentkeztél,már kezdtem izgulni,hogy mi van veletek.Drukkolok,hogy sikerüljön az a nyelvvizsga :D Egyébként Meli az új babásunk,bár erről lehet,hogy még olvastál :)

Kis_Plutó!
Ilyen csúnya dolgok rám is várnak,de én azt hiszem,hogy ma hiába,mert nem velük fogom tölteni az időmet.

Icus!
Milyen rafkósok a munkahelyeden.Kár,hogy letiltottak a b.netről.Azért otthonról jelentkezz,amikor csak tudsz.

Nem hiszem el,Gerda már megint csuklik.Nagyon iszákos a kiscsaj :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Muszkuru

Hűűűű!!Habzsi-dőzsi!!!Mi nem kaptunk egy buznyákot sem.... :(
Mondjuk a falu( bocsi,nagyközség)vezetősége tele van impotens barmokkal.Tehát nem is csodálkozom.

Takidó

Én is sajnálom azokat az embereket akiknek a lakhelyén megszűnik a kórház.Perzse most lehet azt mondani könnyen beszélek mert Pest közelében lakunk.
A kórház ahol szültem 25 km-re van.
Ha a gyerekkel bármi gond van40 km - 50 km-re van a legközelebbi gyermekkórház,és akkor még simán kitalálhatják,hogy nem is ők az ügyeletes kórház.
De sajnos nem ezt kell feltétlenűl nézni,hanem azt,hogy a pénz folyik ki az ablakon(így is),olyan valamire ami veszteséges.

Bea

Tegnap Kecskeméten voltam apával(ezt csak csendben jegyzem meg,mielőtt Meli meghallja :wink: )
Ez már a finish!!!!
Jobbann vagy?Pihenjél mostmár.Gyűjtsd az erőt!
Energia ital?!Nem tudom,hogy ez most jó ötlet -e.Csak a szívedet fogja megdobogtatni.De egyébként sem tudnék mit ajánlani.Mindben koffein van.

Hoppá

Főzet?Bevállt?
Jobban vagy már?gyakorlat,hogy sikerült,És milyen gyakorlat is volt?
Több kérdésem nincs :wink: :lol:
Apa igazán figyelmes!
Ja és küldök egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amíg nincs piroska addig fel a fejjel!!!

Mókuska

Fele sima ,másik fele rozsliszt.Beledobtam még két marék szotyit,meg tökmagot ,aztán hadd szóljón.
Nagyon jók a matricáid.Én nem tudom Máténak így felrakni a szobájába :( Csak kéznagasságon kívűl eső területre...Simán levakargatja a kis újjacskáival :twisted:
Hűűűű,ez a kalács nagyon állat!!Kérhetem a receptet :roll:

Nika

Biztos sikerülni fog a vizsgád,csak ne idegeskedj.
Árak...húzósak...
Brevi,PegPerego,Graco ezeknek is van 3 funkciós kocsijuk.

Icus

Főnöködet csókoltatjuk :twisted: :twisted:
így ismeretlenűl is kivivta a szimpátiánkat...Igazi angol...?!
Katicák hajrá!!
Új munkahely?!

Kis_plutó

Aranyosak a gyerekek.Anyós nem segít a házimunkában?!

Meli

Merre jársz?Nem jöttél ma helyzet jelenteni :wink:

Megyek,mert itt vagyunk most anyuéknál.Valamit kéne ennem ,meg lassan indulok mert 4-kor suli van.Holnap is.Hétfőn 10-kor meg vizsga!!Ááááááááááááááá
Tegnap Máté előrángatta a babakocsi mózeskosarát,meg a gyerekhordozót.Belerakott egy macit és altatta.Majd oda jött hozzám és a kezembe nyomta a cumiját(amit a következő pillanatban már vissza is vett)és közölte,hogy ez majd a picibabának kell :shock: :shock:
Kérdezte tőle Apa,hogy Máté szeretne kistestvért?!Mondta,hogy kell egy picibaba :shock: :shock:
Valamit tud amit én még nem ....

málna2162

Mókuska, ne kínozz! :roll:
Ez a kalács egyszerűen gyönyörű! :D

Kata, apa nagyon figyelmes :D
Nekünk is van egy hatalmas fikuszunk, amit én már nagyon unok kerülgetni, a fél dolgozót elfoglalja. Megadod apa elérhetőségét? :roll:
Itt éppen az erkélyre próbáltam száműzni, de apa visszacipelte a dolgozóba, „nehogy megfújja a szél és megfázzon szegény” (júliusban…)
Kép

És persze nem tudom megállni, hogy ne színesítsem a topicot egy zsebvaddisznóval. Tegnap amíg „dumáltunk” – azaz feküdtem mellette a földön és simogattam, egyszer csak észrevétlenül a hátam mögé osont, és megrágta a kapucnimat a kardigánomon.
Na jó, lehet, hogy bealudtam közben egy kicsit, ez mostanában elég gyakran előfordul…
Kép

Icus, nálunk is van ilyen oldalizé, amikor bevezették, az elején mindenki kisangyal volt, aztán próbálgattuk a határokat, és mostanra – mivel eddig nem volt megtorlás (kopkopop), ugyanolyan elvetemültek lettünk, mint a kezdetekben, figyelőkütyü nélkül.
Nekünk otthon nincs is net… de azt hiszem, ha otthon leszek, kell valami, csak nem mászkálok be majd éjszakánként a céghez netezni. Mert állítólag akkor örülni fogok, ha sikerül egyfolytában 2 órát aludnom… :shock:

Dóri, valamelyik kismama újságban olvastam – azt hiszem a kismama mintaszámában, amit a kiskönyvhöz kaptam, hogy a vaspótlás is okozhat rosszullétet :?
Ez ám az ördögi kör :(

Málna, hát lehet nemet mondani egy ilyen aranyos kérésre? :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Hello csajok,

éppen hokimeccset nézünk a tv-ben, úgyhogy csak fél szemmel vagyok itt.

Musz, szép, formás a ficus-otok. Apa most fotózta le a mienket, de majd később teszi csak fel, a hokimeccset nézi ő is.

Málna, jobban vagyok, a főzet tényleg jó! A gyakorlat a közoktatás vezetői képzésen volt, költségvetésről szólt.

Icus, nem semmi, milyen rendszer van nálatok! Sajnálom, hogy le vagy tiltva...

Kép

Kép

hoppá

Takido,
csak elmúlnak már a fránya rosszullétek!

Málna
lehet, hogy a gyerkőc már érzi, hogy tesó "készül"? Vagy ez az ÉGI jel :lol: ??? (csak még te nem tudsz róla???)

Kép

Kép

hoppá

Nika, milyen nyelvvizsgán voltál?? Szóbeli, írásbeli is volt???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!Végre megjöttünk!Ez igy megy nálkunk mindig!Kimegyünk úgy,hogy egy-két óra múlva hazamegyünk,és végül csak este megyünk haza!Vagy ottalszunk! :)
Nagyon aranyos a kislányka!Már egy hónapos!Nagyon megy az idő!Nemrég még még a kórházban voltunk látogatóban,amikor megszületett!Az elveimmel éppen nem nagyon eggyezik a kislány nevelése,de Ő tudja!Kiváncsi vagyok,hogy én majd hogyan fogom csinálni! :shock:
Dóri!Bocs,hogy nemtudtam jönni,de épp nem voltunk itthon!
Azt meg elfelejtettem,hogy Te ANNYIRA elfoglalt vagy,hogy SOSEM érsz rá!!Na mindegy.............!
Málna!Majd beszélünk!KIKAPSZ!!!
Nem borsos ma a hangulatom,de.................!Na majd megirom!
Na mára el is köszönök!Már nem sokáig vagyok veletek!Szerintem max.egy hét!Mindenkinek jó éjt!

Kép
bea27

Még egy valami!!Régebben igértem pocis képeket!Hát tessék parancsolni mindenkinek!Remélem ezt még nem küldtem el nektek! Kép Kép

Kép
bea27

Csak úgy megsugom,hogy ettől már sokkal nagyobb!
Na!Mára már tényleg ennyi voltam!

Kép
bea27

Hello Bea, jól bírod: 2004.01.07 óta, azaz több mint 34 hónapja növeszted a pocidat :lol: :lol: :lol: . De nagyon nagy... De látom, a cici méretre sem lehet panaszod... :lol: Apa szerintem örül neki, mint ahogy a férfiak nagy többsége tenné...

Kép

Kép

hoppá

Musz, itt egy kép az újdonsült "kis" ficusról... Kép [/img]

Kép

Kép

hoppá

Végre sikerült képet feltennem!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!Ez November 25.-i kép!
Most néztem meg! :shock:Egyébként itt 32 hetes voltam. Csak be kellene állitani a dátumot a gépen!
Na majd holnap! :wink:
Muszkuru!Szép a teraszod,szép a nyuszid! :D
Hoppá!Neked meg szép a szoba sarka,na meg a fikusz! :wink:
Az a kanapé is nagyon tetszik! :wink:
A cickókra térve,sajna MÁR veszitett az alakjából! :cry:
Mert nem volt ennyire megereszkedve! :cry:
De majd Apával megbeszéljük,hogy most akkor végülis még hány gyereket akarunk (ha akarunk),és utána korrigáltatjuk egy plasztikai sebésszel!Tulajdonképpen itt nem a nagyságával van gáz,hanem az állásásval.
:cry:

Kép
bea27

Sziasztok!

Hoppá
De szép a fikusz!!! Nekem is elég nagy, de nem ilyen terebélyes-inkább felfelé nől. Igaz nem szoktam metszegetni...

Musz
A Te virágod is nagyon szép. Na és a teraszotok...irigykedem :wink: Nekünk még egy nyamvadt erkélyünk sincs :(

Bea
Szép nagy pocit növesztettél :lol:

Takido
Lili is nagyon sokat csuklott, naponta többször is :lol: Dani már közel sem volt ilyen mohó :lol:

Fonott kalács
50 dkg liszt
6 evőkanál cukor
1 csipet só
3 dkg puha vaj
3,75 dl tej
4 dkg élesztő
izlés szerint mazsola v. kakaó, lekenéshez tojás
1 órát kelsztjük, formázás után 1/2 órát még pihentetjük majd előmelegitett sütőben 200 fokon 25-30 percig sütjük.

Eddig csak sima tepsibe tettem, de ugy szétfelé kelt és kicsit lapos maradt igy kitaláltam, h csatos tortaformába rakom és sokkal klasszabb lett. Én ebből a tésztából szoktam késziteni kakaós, fahéjas v. csokis csigát (ugyanugy készitem mint a kakaósat csak kevesebb kakaóval és maradék csokinyulakat, mikulásokat tördelek hozzá -isteni) és bejglit is! Ja és mikor bekapcsoljátok a sütőt egy kisebb edénykében/tepsiben tegyetek be vizet, a párás levegőben könnyebb lesz a tészta :wink: Ezt kenyérsütéskor is lehet alkalmazni.

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Bea
én a cicimmel Adrival jártam így. Nekem kicsik és emiatt gondoltam, hogy minek hallgassak én másokra :( úgysem lesz lógós, hát lett. Kicsi maradt, és lógós :cry:
Most tetszik :D viszont ez csak időszakos :cry:
Szóval igaz az, hogy terhesen kell a melltartó, valami jó pamut, ami kényelmes!!!!!

Hoppá, Musz
szépek ezek a virágok. Nekem valahogy sosem maradnak meg :cry: Nincs is sok virágom. Viszont kaptunk rózsaszínű Leandert :D azt imádom, alig várom, hogy nyár legyen és virágozzon nekem :wink:
Apa például a kaktuszokat útálja. Amikor én kórházban voltam, érdekes módon az az egy virágom száradt ki :roll:

Musz
ez a nyuszi olyan édes :D úgy megsímogatnám, úgy szeretem őket. Kíváncsi vagyok hogy viselkedik majd ha baba lesz a házban. Ő egyébként mindenhová bejáratos a lakásban? Vagy a hálószoba tabu?

Málna
Máté tüneményes. Olyan jókat tudnak beszólni. Nekem fülig érő szájjal mondja, hogy a ciciből majd Kriszti fog szopizni, bár már eljutott odáig, hogy az egyik a babáé lehet :D
Na meg a játékok. Ugye karácsony előtt minden ujság ezzel van tele. Én néztem egy játék babakocsit, hogy majd ha Esztike nagyobb lesz kérünk ilyet a Jézuskától, hogy a Lili babát tologassa benne. Erre rámutat a gokart-ra, hogy Kriszti olyat kér, majd tologatja benne Lili babát :lol: :lol: :lol: Ötletes nem?
Ja, és mivel mostanában kantáros kismamanadrágban járok, ami szerinte kis-vakond nadrág olyankor ő is olyat kér :D

Sziszi, Málna
nektek válogatnak a fiúk? Mármint ruhában? Nekem Adri mai napig nem. Néha max. kéri, hogy nem lehetne e szoknyában, de ezzel ennyi.
Na de a fiam, képes olyan hisztit levágni, ha valami nem tetszik magán. Ezt pár hete csinálja. :cry:
Gatyát meg egyszerűen nem lehet ráadni úgy ordít. Pedig a Thomas a kedvenc meséje most és van olyan gatyija, de még azt sem veszi fel :cry: :cry:

Na remélem lesz ma valaki :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja, én is átléptem a bűvös 1000-es határt, mi lesz a jutalmam? :lol: :lol: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó,

süss egy tortát ajándéknak magadnak :lol: :lol:
Különben gratulálok a jubileumi hozzászólásodhoz!

Nem semmi, mire képesek a kis lurkók... Gokartban tologatja majd Lili babát, vagy inkább Esztikét :lol: ...amíg belefér!?

Nálam piri még sehol :roll:

Kép

Kép

hoppá

Látom, senki nincs, majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Még mindig senki??Hol vagytok? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Én is vagyogatok :wink:
Végigmásztam a porszívóval a lakást, most pihenek.
Krisztiánt kéne elaltatni.

Kata
nem is lenne most rossz valami Oroszkrém-torta féle, de gesztenyés is jöhetne. :roll:
Na még a végén apával meghívatom magamat cukrászdába :D
Sütni mostanában nem szoktam, örülök ha megfőzök. A lábam most is fáj, most jut eszembe reggel elfelejtettem bevenni a gyógyszert rá :oops: így nem csoda ha nem javul.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó,
így van: hívjon csak meg apa a cukrászdába. Mi most jöttünk meg Metróból, nemsokára -apa kérésére- sütök túrós pitét. (na azért nem kellett sokat unszolnia, mivel én is imádom... :wink)

De ha egyszerű, és gyors sütit szeretnél csinálni, ajánlom a kekszes sütit:

1 tojás
1 ek kakaó
12.5 dkg margarin
20 dkg cukor
ezeket jól összekevered, beteszed a mikróba felforralni, pár percre. Eközben 1 csomag háztartási kekszet még a zacsijában összetöröd -én jó picire szoktam- és ha felforrott a cucc, beleöntöd a kekszet, összekevered. Én még így melegen szoktam megenni, de hivatalosan bele kellene tenni egy őzgerincformába, vagy belegöngyölni folpackba, és ha kihűlt, szeletelheted. Van, amikor a keksz mellé diódarabkákat is teszek. Isteni, legalábbis nekünk nagyon bejön, ezért is esszük meg szinte az egészet még melegen, kiskanállal...

Kép

Kép

hoppá

Na asszem, megyek, kotyvasztok valami édességet, meg is kívántam...

Kép

Kép

hoppá

Ilyesmi receptem van nekem is, de én babapiskótát szoktam egészben beletenni ahogy rakom a formába. Az megpuhul egy kicsit, és diót is teszek én is. Ezt mi is szeretjük.

Most megettem egy Balaton szeletet szóval egy kicsit elnyomta az édesség utáni- vágyat.
Amúgy meg most nem is kéne túl sok édeset ennem, mert hétfőn megyek cukor-vizsgálatra. :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A kolléganőm nemrég volt terheléses cukorvizsgálaton, ami annyi volt, hogy reggel meg kellett ennie zsemlét 1 pohár tejjel. Nem kellett semmi cukros löttyöt innia.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Egyedül vagyok... Gyerekek anyósomnál apa meg a garázs előtti bejáratot próbálja megcsinálni apósommal. Ma keresgéltem Gabinak babaruhákat, olyan jó volt ujra látni őket. Ezek olyan igazi kislányosak és ugye Daninak nem használtam őket. Ráadásul ott volt az a rengeteg cuki kis ruhácska (szoknya), örülök, h megint hordhatja vki :lol:

Hoppá
Mikor fogsz ujra tesztelni? :wink:

Egy szupergyors süti:
START PISKÓTA
5 ek liszt
4 ek cukor
3 egész tojás
2 ek olaj
1 ek 10%-os ecet
1/2 cs sütőpor
Tojást cukorral összekeverjük, hozzá az olaj, ecet majd a sütőporral elkevert liszt. Simára keverjük, mikrózható edénybe öntjük és fedő nélkül a legnagyobb fokozaton betesszük a mikróba kb. 3 p-re. Ha kakaósra szeretnénk csinálni 1 ek liszt helyett 1 ek kakaót tegyünk bele :wink:

Megyek és hasznossá teszem magam :?

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!!!!!Keveset vagyok mostanában,mert az üzletben nincs most erre időm,aztán itthon meg már csak bedőlök az ágyba......

Kata,nagyon szép a fikusod és Ági neked is!!!!!!
Ha még mindig nincs piri holnap tesztelsz???????Jó lenne végre még egy kismami!!!!!Vagy több.....

Málna,Máté nagyon rajtalenne...ne várakoztassátok meg nagyon :lol: teljesítsétek a kívánságát...

Bea,ezt a pocis képet én már szerintem láttam...nem raktad már fel valamikor????Milyenek a te elveid?Mármint a nevelésről..csak mert azt mondtad nem tetszik,ahogy a kislányt nevelik....hát elveim azok nekem is vannak,csak remélem be is tudom őket tartani!!!

Ildi,csúcs vagy!!!!Az a kalács...és a kis üvegfestések....milyen vastag fóliára fested,hogy ilyen jól megmarad és van is tartása???!!??Én is szeretnék a csillárról lelógatni.....de én azt hiszem most terhesen nagyon nem kellene a festéket szipuznom :roll: :roll:

Nika,jó,hogy jöttél!!!!!!!Bertold jól viselkedik?????Te hogy viseled a terhességet???Te is lassan a finisbe érsz!!!!!!

Sziszi,előre is boldog névnapot neked!!!!!Jól vagy??????

Icus,nem is gondoltam volna,hogy Londonban olcsóbak a babacuccok!!!!Szerencsés vagy!!!!!

ANDI????????Még mindig nics net??????

Bocsi,akiket kihagytam,de nem tudok ennyi mindent fejben tartani....Puszilok mindenkit és jó hétvégét!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Hello, valószínű mégsem kell tesztelnem :cry: Kezd megjönni...

Kép

Kép

hoppá

Kinek milyen programja van még a hétvégére? Mi ma is hokimeccset nézünk, most itthonról.

Kép

Kép

hoppá

Ha megjön rendesen, kicserélem a vonalzómat.

Kép

Kép

hoppá

helló !!!!!

megérkeztem Szilvásváradról, klassz volt !
Hoppá
biztos hogy ez a piri ???????????
amíg nincs rendesen, addig ne szomorkodj !

nagyon sokat írtatok !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki, szerintem biztos, de majd meglátjuk.

Kép

Kép

hoppá

Bea
gyönyörű a pocid !!!

vvviki

egy babakocsi 100.000 forint felett van ????
úgy látszik, én eddig valamilyen álomvilágban éltem :?

vvviki

a szálloda halljában Szilvásváradon volt sok fikusz és az egyikre az volt írva :

FICUS FOREVER ! mindörökké ficus ! :lol:

vvviki

Hát, én virágmániás vagyok, úgyhogy nálam a plants forever mondás is igaz.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!Igen!Elszúrtam!! :oops: Mert ezt a képet már tényleg láthattátok!Hiszen aznap tettem fel,amikor lefotózták!! :oops:
Na mindegy!Majd pár nap múlva jövök egy újabbal,mert jelenleg tényleg ez a legfrissebb!!
Túlvagyunk a burkolón a mai napra! :) De még holnap jön egy pár órára!Nagyon fárasztó volt!Pedig aztán én nem is csináltam semmit!Lestem ahogy dolgoznak,aztán unalmamban kiporszivóztam!A szomszéd néninél,ahova járunk fürdeni,meg itthon!
Szóval hulla vagyok!Kedden jön a vizes,beszereli a csapokat,wcét,bidét,mosdót,zuhanyfülkét,mosógépet,és HAWAII van!De csak addig amig neki nem állunk a konyhának meg az előszobának!Aztán még jön a két szoba lamináltlapozása!!Erre kb.max 3 hetünk van!Remélem nem közbe szülök meg!!Az nagyon gáz lenne!!
A szoptatásról vannak meg az elveim!!Abban nemértek eggyet a barátnőmmel!Mert akármikor megnyikkan szegény kicsike,Ő már egyből tömi a kis szájába a cickót,és szopitatja!Na meg sajna a büfiztetést sem viszi túlzásba a szopik után!Engem Anyu mindenre felkészitett,hogy mikor mit csináljak,és megfogadom a tanácsát,hiszen Ő 3 gyerekkel csinálta ezt végig!És végig is aludtuk az éjszakát!! :)
Na mára elbúcsúzom!!Mindenkinek szép JÓ éjszakát!! :D

Kép
bea27

Hello Bea, nekem is vannak elveim a gyereknevelésről. Főleg amióta az idióta sógoromék (férjem bátyjáék) (idióta) gyerekeit ismerem.... Én biztos nem így fogom csinálni...

Kép

Kép

hoppá

Bea
anyukám nekem is elmondott sok mindent és 14 évesen megtanultam babát fürdetni, pelenkázni, öltöztetni és tisztába tenni unokatesóimon :shock:
először azt hittem, hogy milyen könnyű,aztán rájöttem, hogy egy izgő-mozgó 6 hónapos babát legalább olyan nehéz felöltöztetni, mint két zsák bolhára cipőt adni :lol:
ja, és megtanultam arra ügyelni, hogy a hajamat véletlenül se kaparintsa meg, mert hihetetlen erő van egy kisbabában :lol:

vvviki

Sziasztok!

Bea, nagyon aranyos a pocis kép:) Most már biztos nagyobb! Neked nem az utolsó mensi alapján számolták ki a szülés várható idejét?

Ildi, nagyon ügyes vagy! A kalács olyan gusztusos, és az üvegfestés is nagyon szép!

Én még nagyon kezdő vagyok a süteménysütés terén. Nálunk mindig nagymamám reszortja volt, hogy finom sütiket süssön. De mostmár nekem is ki kell(ene) tanulnom a sütés csínját-bínját!
Holnap lesz Marci névnapja, és kitaláltam, hogy muffint sütök. Nem tudom, ki szokott ilyet sütni, nekem viszonylag egyszerűnek tűnt. Most sül már a harmadik adag, remélem finom lesz!

Leírom a receptet, ha valaki meg szeretné csinálni:

Csokis muffin

Hozzávalók: 15 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg vaj (és margarinnal csináltam), 15 dkg cukor, 3 evőkanál baracklekvár, fél csomag sütőpor, 5 dkg kakaópor, 5 dkg tört étcsoki.
Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 170 C-ra. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóporral. A tojásokat kikeverjük a vajjal, cukorral, baracklekvárral. A masszához hozzákeverjük a lisztes keveréket, majd a tört csokit. A tésztát formákba kanalazzuk, kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?