Sziasztok!
Muszkuru
Hűűűű!!Habzsi-dőzsi!!!Mi nem kaptunk egy buznyákot sem....
Mondjuk a falu( bocsi,nagyközség)vezetősége tele van impotens barmokkal.Tehát nem is csodálkozom.
Takidó
Én is sajnálom azokat az embereket akiknek a lakhelyén megszűnik a kórház.Perzse most lehet azt mondani könnyen beszélek mert Pest közelében lakunk.
A kórház ahol szültem 25 km-re van.
Ha a gyerekkel bármi gond van40 km - 50 km-re van a legközelebbi gyermekkórház,és akkor még simán kitalálhatják,hogy nem is ők az ügyeletes kórház.
De sajnos nem ezt kell feltétlenűl nézni,hanem azt,hogy a pénz folyik ki az ablakon(így is),olyan valamire ami veszteséges.
Bea
Tegnap Kecskeméten voltam apával(ezt csak csendben jegyzem meg,mielőtt Meli meghallja
)
Ez már a finish!!!!
Jobbann vagy?Pihenjél mostmár.Gyűjtsd az erőt!
Energia ital?!Nem tudom,hogy ez most jó ötlet -e.Csak a szívedet fogja megdobogtatni.De egyébként sem tudnék mit ajánlani.Mindben koffein van.
Hoppá
Főzet?Bevállt?
Jobban vagy már?gyakorlat,hogy sikerült,És milyen gyakorlat is volt?
Több kérdésem nincs
Apa igazán figyelmes!
Ja és küldök egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Amíg nincs piroska addig fel a fejjel!!!
Mókuska
Fele sima ,másik fele rozsliszt.Beledobtam még két marék szotyit,meg tökmagot ,aztán hadd szóljón.
Nagyon jók a matricáid.Én nem tudom Máténak így felrakni a szobájába
Csak kéznagasságon kívűl eső területre...Simán levakargatja a kis újjacskáival
Hűűűű,ez a kalács nagyon állat!!Kérhetem a receptet
Nika
Biztos sikerülni fog a vizsgád,csak ne idegeskedj.
Árak...húzósak...
Brevi,PegPerego,Graco ezeknek is van 3 funkciós kocsijuk.
Icus
Főnöködet csókoltatjuk
így ismeretlenűl is kivivta a szimpátiánkat...Igazi angol...?!
Katicák hajrá!!
Új munkahely?!
Kis_plutó
Aranyosak a gyerekek.Anyós nem segít a házimunkában?!
Meli
Merre jársz?Nem jöttél ma helyzet jelenteni
Megyek,mert itt vagyunk most anyuéknál.Valamit kéne ennem ,meg lassan indulok mert 4-kor suli van.Holnap is.Hétfőn 10-kor meg vizsga!!Ááááááááááááááá
Tegnap Máté előrángatta a babakocsi mózeskosarát,meg a gyerekhordozót.Belerakott egy macit és altatta.Majd oda jött hozzám és a kezembe nyomta a cumiját(amit a következő pillanatban már vissza is vett)és közölte,hogy ez majd a picibabának kell
Kérdezte tőle Apa,hogy Máté szeretne kistestvért?!Mondta,hogy kell egy picibaba
Valamit tud amit én még nem ....