Panka
Köszönöm szépen mindkét üzenetedet!!!
Nagyon aranyos vagy!
A kisfiamnak valószínűleg vírusos hányása van.
Már sokkal jobban van
, 5 órakor elaludt. Itta szépen a csodateát, kb. 6 decit sikerült belevarázsolnom, a gyógyszertáros azt mondta, hogy 2 litert kellene innia
, de azt képtelenség megitatni vele, még ha egészséges, akkor sem tud 2 litert meginni (Ma is pl. vonatokat nézegettünk a tévében és kitaláltam, annyi kortyot igyon, amennyi vagon van a vonaton. Addig ment is, amíg 5-6 vagon volt
, de aztán majd fél órán keresztül egy magányos mozdony mászkált, ami nekem nagyon nem volt szimpi...
)
A kutyus nagyon édi, ha felébred a kisfiam megmutatom neki, hogy ezt ő kapta. Köszönjük!!!
Hangyi
Köszönöm szépen a jókívánságot!
Már jobban van a kisfiam, most épp alszik, holnap a szüleim fognak vigyázni rá, ha az éjszaka nem fog már hányni.
Bogárka
Köszönöm a kisfiam nevében a gyógysimit!!
Drukkolok Neked a holnapi vérvételhez!! És olyan jó, hogy jelentkeztél megint! És az is jó érzés, hogy ha nem is írsz, de olvasol. És biztosan hamarosan olyan sok jó fog Veled történni, hogy minden nap itt leszel és írsz!!!
Junko
Sajnálom a sok munkát!!
Most nem kellene pihenned??? Vigyázz nagyon magadra és továbbra is nagyon-nagyon drukkolok!!!
Kacsa
Megértem, hogy megrémített ez ah UH-os hír, de bízzál abban, hogy igazuk van az orvosoknak és nem lesz semmi baj. Gondolok Rád 22-én!!!!
Jucmuc
8-án (is) eszembe jutottál, és ma nagyon szomorúan olvastam a soraidat.
Annyira sajnálom, hogy nem lettek jók az eredmények!!! De igenis hinned kell abban, hogy Neked is lesz kisbabád!! És most már látod a megoldást, ha lassan is telik addig az idő, mi itt leszünk, támogatunk Téged, segítünk és a lányok a talin személyesen is fognak erőt adni neked.
Nagyon drukkolok, hogy hamarosan boldog kismama legyél! És tudod, 2 gyermek
Monyoka
Drukkolok a jövő héthez!
A ciszta miatt ne aggódj, én több anyukát is ismerek, akik babát vártak és cisztájuk volt. Ha a doki is úgy gondolja, hogy nem vészes, akkor biztosan úgy is van.
És én is mindenen sírtam (még a reklámokon is
)
Kati
Olyan szépek a képek!
És nagyon boldog születésnapot kívánok!!!
Dido
Jó, hogy jelentkeztél!
Sokat gondolok rád és drukkolok, hogy a műtét után hamarosan boldog zebrát lássak a neved mellett!!!
Angie
Köszönöm a privit, válaszolni igyekszem, ma már nem valószínű, mert szerintem hamarosan felébred a kisfiam.
A baba képe gyönyörű!! Megmutattam a páromnak is (ez tudod, mit jelent??
)
Csibe
Gyönyörű virágok, édes kisfiú, és határtalan boldogság!! Olllllyan jó!!!
Moni
Holnapra drukkolok!!! Vigyázz magadra!!
(Ezt a fürdésdolgot én sem értem
, de hát a cél érdekében mindent!!!)
Mennem kell, már ébredezik a kisfiam. Elnézést attól, akinek most nem írtam, legközelebb pótolom!
Sok puszi: