Szép napot mindenkinek!
Tünde!
Együtt tudok érezni a salátás eset miatt. Én a múltkor paradicsomos káposztát ebédeltem és egész éjjel olyan görcseim, meg hasmenésem volt, hogy komolyan azt hittem, szülni fogok.
Már csak azért is, mert a "fájások" kb. fél óránként jöttek (ez már ugye tekinthető rendszeresnek...) és ugye a hasmenés is jele lehet a szülés megindulásának. Arra meg végképp nem gondoltam, hogy kaja miatt van, mert én még nem nagyon voltam beteg kaja miatt. Aztán hajnalra egyéb más jelekből kiderült, hogy az a rohadt káposzta és nem a baba kínoz.
Babancs!
tarkóredő...
Egyébként én is nagyot néztem anno, hogy ilyen korai uh-n is mennyire "emberszabású" már egy kisbaba.
Az apósod meg nagyon aranyos és lelkes lehet, ha még a munkából is hazament babamozizni. Az enyém tegnap este a babakocsit bűvölte vagy egy órán keresztül.
Ja, egyébként nem arra a fajta babakocsira gondolsz, amilyenek még nekünk voltak, mikor babák voltunk? Bár, azt nem tudom, hogy lehetne autóban vinni, meg nem is olyan kicsi. Szóval, lehet, hogy még mindig nem vagyok nyomon, de szerintem írd be itt a neten valamelyik keresőbe, hogy merev falú babakocsi és majd kidob rá valamit, tőlem az áruházat hiába kérded, nem győri lévén nem igazán ismerem, hogy hol lehet ilyesmit kapni.
Lívi!
Igen, vettem jó kis használható cuccokat, és arra gondoltam, hogy fogok készíteni ilyen kis felakasztható lelógós izét, amin mindenféle figurák lógnak és nézegetheti a baba. Meg találtam itt a neten néhány altatódalt mp3-ban, arra gondoltam, milyen jó lenne csinálni ilyenekből egy cd-t. Biztosan örülnének neki, mert a baba állítólag már a pocakban is imádta az ilyen nyugis zenéket. Csak az a bajom, hogy nem találtam többet, csak úgy 3-4 dalt.
De majd valahogy kerítek még.
Ja, és Timit szerintem is hívd máskor is, olyan aranyos lány és szerintem kifejezetten jó neki is, ha tud beszélgetni "sorstársakkal", köztünk meg igazán "elfér".
Hangolka!
Nem akarlak én ijesztgetni, isten ments, csak sajna tényleg benne van a pakliban, hogy fogas kérdés, de reméljük, hogy mégsem, ha már jobb a helyzet. Egyenlőre én is várakozó állásponton vagyok az érzékenykedő fogamat illetően, mert csak akkor fáj kicsit, ha megpiszkálom, amúgy nem is veszem észre, az ínyem viszont, mintha meg lett volna duzzadva kicsit, de borogattam, meg kencéztem, úgyhogy úgy érzem, talán nekem is múlik. Reméljük a legjobbakat!
Netezés:
Hát, ami azt illeti nálunk is vannak ütközések emiatt, mert a párom is szeret(ne) itt lógni, és általában sok időt ül a gép előtt a munkájából kifolyólag is, de persze, ha én verem a billentyűzetet, akkor jön és mutogat, hogy már megint pletyi? Ha meg nem ülök itt, akkor rákérdez, hogy mi van, beteg vagy, hogy nem zongorázol? Valamelyik este aztán kiosztottam érte, hogy saját magáról nem veszi észre, hogy több időt tölt a nettel, meg a munkájával, mint velem, bezzeg ha én ülök ide, akkor pampog, és szerintem lezuhant neki a húsz fillér, mert már nem szólogat be.
Hiába, nem csak a gyereket kell nevelni...