Új privát üzeneted érkezett!

Megvolt az ultrahang. 7re mentünk, 8 körül már végeztünk is. Klassz volt nagyon. Minden rendben van a kisemberrel. Keze-lába látszott és a nyaki redővastagság is jó. A végén már össze-vissza ficánkolt, ugrált. :lol: Videóra felvették nekünk, de képet sajnos nem tudtak adni. Videóról úgy ahogy itthon lefotóztuk, nem lett valami jó..de talán valamennyire látszik.
Apósom hazajött a munkahelyéről délelőtt, hogy láthassa a felvételt. :D

Kép Kép

Kép
babancs

Sziasztok!

Olyan termékenyek vagytok, hogy fél órámba került mire tegnap óta mindent elolvastam.

Babinti!

Gondolom melyik barátnőmre céloztál, de fel is hívom telefonon, hogy tényleg ő volt-e. :lol:

Andi!

Vettél valamit babalátogatóba?

Babancs!

Igaz, hogy de. beszéltünk, de még akkor nem láttam az uh képeket. Szerintem kivehető mégha a videóról csináltátok is a képeket.

Ráhel!

Itthon elolvasgattam a kisokosokat, amiket adtál. Olvastam, hogy a fahéj, szegfűszeg tiltott fűszerek. Nemrég palacsintát sütöttem és a fiam kért fahéjasat is. Na annak olyan illata volt, de olyan!!
És az összesbe, amit befaltam, fahéjat tettem. Most meg itt őrlődöm, hogy nagyon rosszat csináltam-e. A másik meg amit elég gyakran csinálok, az a gyümölcsleves (fahéjjal, szegfűszeggel). :oops: :oops:
A vasról annyit, hogy az első vérvételen 76 g/l volt a hemoglobinom, 0,269 L/L
a hematokrit, aztán 3 hét múlva, amikor már napi 3*1 Ferrofolgammát szedtem, 102 g/L volt az egyik, 0,326 L/L a másik érték. Az első eredményről a védőnőm értesített halálra váltan, hogy élek-e még meg nem szoktam-e ájuldozni meg ilyesmi. A dokim még nem látott ilyen rossz vérképet. Azt mondta ha nem javul, vért kell hogy kapjak. Írtad a tájékoztatódban, hogy a vas felszívódását a magnézium gátolja. Ezt én is hallottam, de úgy jó, ha legalább 2 óra elteltével veszem be a másikat????

Nóri!

Látom, te is úgy vagy mint én, ritkán jutok géphez, mert ha drága férjem itthon van, ő uralja a terepet. Ha nem ő, akkor kicsi fiam eszébe jut, hogy valamit szeretne játszani. Nálunk férfiuralom van.
Egyenlőre! :D :) :lol:

Pussz Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Ponger!

Remélem nem fájt a fogkőleszedés. Nekem nem ultrahangos módszerrel csinálták az sem fájt, csak az ínyem vérzett nagyon. Én is holnap megyek fogdokihoz, remélem nem áll neki valami nagyobb melónak. Bár remélem nem talál semmit, rendszeresen járunk hozzá.

Hangolka!

Gyógyulgatsz??

Tünde!

Egyáltalán nem zavart Zita éneke. Sőt!! :D
Nagyon aranyos, nyugodt, kiegyensúlyozott baba.

Timi is jól érezte magát a találkozón. Legközelebb is elhívom, hogy egy kicsit ő is kimozduljon otthonról.

Na pá!! Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

Babancs!
Csodásak a képek! Teljesen látszik mindene!! Szorítottam Neked, gondoltam nagyon Rátok! Írsz majd prv., hogy mi volt?

Lívi!
Már picit jobb, kisebb a nyirokcsomóm. :)

Nekem mázlim van. A párom szgépes dolgokkal foglalkozik és van itthon 2 gép. Igaz, mire éjjel 10 körül hazajön én már nem igazán lógok itt, de hétvégén jó, hogy mindketten tudunk netezni! :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Szép napot mindenkinek!

Tünde!
Együtt tudok érezni a salátás eset miatt. Én a múltkor paradicsomos káposztát ebédeltem és egész éjjel olyan görcseim, meg hasmenésem volt, hogy komolyan azt hittem, szülni fogok. :D Már csak azért is, mert a "fájások" kb. fél óránként jöttek (ez már ugye tekinthető rendszeresnek...) és ugye a hasmenés is jele lehet a szülés megindulásának. Arra meg végképp nem gondoltam, hogy kaja miatt van, mert én még nem nagyon voltam beteg kaja miatt. Aztán hajnalra egyéb más jelekből kiderült, hogy az a rohadt káposzta és nem a baba kínoz. :D

Babancs!
tarkóredő... :)
Egyébként én is nagyot néztem anno, hogy ilyen korai uh-n is mennyire "emberszabású" már egy kisbaba. :) Az apósod meg nagyon aranyos és lelkes lehet, ha még a munkából is hazament babamozizni. Az enyém tegnap este a babakocsit bűvölte vagy egy órán keresztül. :) Ja, egyébként nem arra a fajta babakocsira gondolsz, amilyenek még nekünk voltak, mikor babák voltunk? Bár, azt nem tudom, hogy lehetne autóban vinni, meg nem is olyan kicsi. Szóval, lehet, hogy még mindig nem vagyok nyomon, de szerintem írd be itt a neten valamelyik keresőbe, hogy merev falú babakocsi és majd kidob rá valamit, tőlem az áruházat hiába kérded, nem győri lévén nem igazán ismerem, hogy hol lehet ilyesmit kapni. :cry:

Lívi!
Igen, vettem jó kis használható cuccokat, és arra gondoltam, hogy fogok készíteni ilyen kis felakasztható lelógós izét, amin mindenféle figurák lógnak és nézegetheti a baba. Meg találtam itt a neten néhány altatódalt mp3-ban, arra gondoltam, milyen jó lenne csinálni ilyenekből egy cd-t. Biztosan örülnének neki, mert a baba állítólag már a pocakban is imádta az ilyen nyugis zenéket. Csak az a bajom, hogy nem találtam többet, csak úgy 3-4 dalt. :( De majd valahogy kerítek még.
Ja, és Timit szerintem is hívd máskor is, olyan aranyos lány és szerintem kifejezetten jó neki is, ha tud beszélgetni "sorstársakkal", köztünk meg igazán "elfér". :)

Hangolka!
Nem akarlak én ijesztgetni, isten ments, csak sajna tényleg benne van a pakliban, hogy fogas kérdés, de reméljük, hogy mégsem, ha már jobb a helyzet. Egyenlőre én is várakozó állásponton vagyok az érzékenykedő fogamat illetően, mert csak akkor fáj kicsit, ha megpiszkálom, amúgy nem is veszem észre, az ínyem viszont, mintha meg lett volna duzzadva kicsit, de borogattam, meg kencéztem, úgyhogy úgy érzem, talán nekem is múlik. Reméljük a legjobbakat! :)

Netezés:
Hát, ami azt illeti nálunk is vannak ütközések emiatt, mert a párom is szeret(ne) itt lógni, és általában sok időt ül a gép előtt a munkájából kifolyólag is, de persze, ha én verem a billentyűzetet, akkor jön és mutogat, hogy már megint pletyi? Ha meg nem ülök itt, akkor rákérdez, hogy mi van, beteg vagy, hogy nem zongorázol? Valamelyik este aztán kiosztottam érte, hogy saját magáról nem veszi észre, hogy több időt tölt a nettel, meg a munkájával, mint velem, bezzeg ha én ülök ide, akkor pampog, és szerintem lezuhant neki a húsz fillér, mert már nem szólogat be. :D
Hiába, nem csak a gyereket kell nevelni... :wink:

Andi

Kép
andykamama

Babancs, tök jó a kép, nagyon jól látszik a kisbébikétek!

Andi, bocs, félreérthető voltam: nem hasmarsom volt, hanem nagyon jól sikerült a vízhajtókúra, pisilni jártam éjjel. Ami nem baj, csak az időzítésem volt rossz.
Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
De legalább kihajtotta belőled 2 hétre előre... :D
Valamit nekem is ki kell talizni, mert néha estére a bokáim bedagadnak kissé. Nem vészes, de jobb megelőzni. Az almakúrát viszont állandóan halogatom, szerintem nem élném túl a napot...
Csalántea? Állítólag az jó vérképző, vértisztító és vízhajtó is egyben. Nem próbáltad?

Andi

Kép
andykamama

Andi, de, naponta 1 liter csalán és zsúrlófűteát iszom. Az almakúrára én se bírom rávenni magam. :(

Ráhel/Bea!
Olvasom a papíron, hogy a gyömbér is tiltólistán van... és ha nem okoz panaszt? Gyömbéres teára vagyok rákattanva, ezzel "vadítom" meg a csalánt és a zsúrlót, hogy meg tudjam inni.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Babancs!
Én innen úgy látom,hogy a babátok tökéletes!!!! :wink: :D !!!Apósnak pedig ötös,hogy meglógott a munkahelyéről a mozi miatt...és persze egy igazolatlan is,hogy igazságosak legyünk :wink: :wink:

Lívi!
Bizony,általában egyszerre jut eszünkbe Márióval,hogy kéne egy kicsit gépezni... :roll: ...de aztán az állapotomra való tekintettel mostanában nincs vita semmiből :wink:

Ma megint van egy kis hányingerem...mi lehet velem??? :? :roll: ...de most nem olyan vészesen,mint pár nappal ezelőtt :wink: .............de no problémo!!!...túlélem ám!!! :D

Ja,és ma vettem még egy bodyt... :oops: :wink: ...kitettem a számítógépfotel támlájára,hogy Márió ha hazajön(innen látszik,hová vezet az első útja...)rögtön lássa milyen kis helyes!!!Jövök haza a fodrásztól és várom a reakciót...azt hiszitek észrevette???? :roll: ...RÁÜLT!!!!!! :evil: :!: :evil: ...na mondom,szééééééééééép!

Szép estét mindenkinek!
Pussz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!
Részvétem.... :) Az enyém is csak a kiságyat, meg a babakocsit veszi észre. Méretüknél fogva persze, semmi másért....

Tünde!
Szóval csalán és zsurló. Kipróbálom, hátha hat. Vagy csak öt... Na jó, ez gyenge poén volt. :? És a kettőt együtt forrázod, vagy külön-külön iszod őket? Nagyon szadista ízük van? :)

Andi

Kép
andykamama

Csajok!
Úgy bevacsoráztam! Bevágtam egy hatalmas párizsi szeletet rizi-bizivel és leöblítettem egy doboz alkoholmentes sörrel. :oops: Ahhoz képest, hogy az ötödik hónapig jóformán levesen meg zöldségen, gyümölcsön éltem, mert nem kívántam semmi "nehezebb" kaját.... Lehet, hogy ma éjjel is álmatlan óráim lesznek. :?

Andi

Kép
andykamama

Andi, együtt forrázom le, sőt, még egy 3. filtert is belelógatok a pohárba, hogy legyen vmi normális iható íze a teának, és persze 1 nagy kanál méz is dukál hozzá.
Egyébként nagyon igénytelenül, mindezt egy 1/2 l-es mérőpohárból iszom... de legalább üveg, és nem műanyag. :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Andi!
Egészségedre! :) Jujj, finom alkoholmentes sör... Szülessen csak meg Sebi, én is lehúzok egy üveggel! :D
Komolyan eddig nem voltam ennyire kívánós, mint most, hogy egy csomó mindent nem ehetek és ihatok! :)

Puszi! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Nóri!

Hahahahaha! A pasik már csak ilyenek. Én a férjemet legutóbb azzal "büntettem meg", hogy eldugtam a mindennapi életének kis hasznos dolgait. Az egész annyit jelentett, hogy 1 polccal lejjebb a kulcsot, fél méterrel odébb a fogkefét, cipők cipőfűzőinek egymáshoz kötése..na gondolhatjátok. Semmit nem talált, tök ideg volt- a mobiltelefonját össze-vissza kereste, a végén én csörögtem fel neki, mert már nem bírtam nézni a kétségbeesését. :D
Szóval ha egy férfinak valamit nem dugsz pontosan az orra alá, akkor azt már igen nehezen veszi észre. :D Talán a gyerekre nem fog majd ráülni (bár ez elég gyenge vigasz :) )

Örülök, hogy ilyen tökéletesnek találod a bébinket. Engem leginkább E.T.-re emlékeztetett. :lol:

Andi!

Egs! Jól hangzik! A sör különösen..nekem eddig eszembe sem jutott, hogy alkoholmentes is létezik. :lol: Én disznósajtot ettem rettekkel és fehérkenyérrel. Csak hogy adjak a kalóriáknak. :D

Én szerencsére nem néztem meg a tiltólistát. Amúgy is mindig azt ennék legjobban, ami tilos. :)

Ponger!

Merre vagy? Fogorvost túlélted? :)

Kép
babancs

Babancs!
Ez tök jó, nagyon tetszik, ha apa nagyon felhúz, valami hasonló disznóságot fogok kiagyalni! :D A sört meg szerintem nyugodtan próbáld ki, az alkoholmentes se rosszabb szerintem, mint a másik és állítólag a sör a tejnek is jót tesz. (majd gondolom...)
Amúgy a babakocsihoz visszatérve: ezt a képet találtam az előbb egy poénos oldalon, a merev falú babakocsi jutott eszembe róla. :D :D

Tutira merevfalú, olcsó és az autóba is egy mozdulattal bedobható. :D Kép

Ami pedig a vacsidat illeti, hát a disznósajt se semmi! Kismamagyomor... miket nem kíván. :)

Hangolka!
Mi is a baj, miért nem ehetsz, ihatsz sokmindent? Cukor?
(Azért szerintem egy-kis pohár alkoholmentes bűnözés eseti jelleggel csak nem lenne tragikus... :) )

Andi

Kép
andykamama

Andi!

Ez a merevfalú se rossz, de azért ha lehet, egy hangyányit igényesebbet szeretnék. :D
Valami hasonlót: (kisebb kerekekkel)

Kép

Kép
babancs

Teszek fel egy kis "röhögnivalót", ne csak Babancs kapjon. :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Na, most a babanet is így dolgozik...

Andi

Kép
andykamama

Na megtaláltam képen az ideális kocsit (autóba állítólag a legjobban elhelyezhető). Az ára kevésbé ideális.. :lol:
Nem nehéz ezt tolni?

Kép

Kép
babancs

Livi,

Nekem sem valami fényes a vérképem ami a vasat és hemoglobint illeti. A védőnő közölte velem a héten, hogyha igy folytatom, akkor lehet, hogy szüléskor vért kell, hogy kapjak. Mit mondjak, eléggé megijedtem, most céklalevet iszogatok, de nem túl nagy lendülettel.

Móni

Kép
szmoni

SZiasztok!

Nem mentem el fogorvoshoz, olyan szarul voltam ma, vagyis már tegnap óta nem éreztem jól magam, így délben lefeküdtem aludni, kértem másik időpontot. Szerintem a tünetek alapján tényleg kicsit vashiányom van, vettem egy vastablettát a DM-ben, meg épp szedret eszegetek és már megittam reggel egy pohár céklalevet.
Ma este már jobban vagyok.

Képzeljétek most már teljesen érzem a baba mozgását, sőt a párom kezét is odanyomtam és ő is érezte ahogy rugott egyet, a Beni kezét is oda tettem, de az annyit dumált lelkesedésében, hogy semmit se érzett. :)
Tiszta jó!!!! :D
Közben iszogatom én is a teámat, vagyis a Ráhel listájából csak 3-at sikerült ma vennem, csalánfüvet, mezei zsurlót, meg cickafarkot. Tettem bele mézet meg citromot és nekem nagyon ízlik, szerintem isteni finom, a párom meg is jegyezte mi ez a jó illat a konyhában.
Mindjárt visszaolvasok miket írtatok.
Bea

Hangolka!!! teljesen más vagy ezen a képen!!!!!
ponger

Babancs,

Valami hasonlót vettem én is. Pedig nem akartam bolygós kereket, mert egyszer toltam egy ismerősöm babáját, és össze-vissza ment a kocsi. Tök béna voltam. De az eladók rábeszéltek, hogy ezekkel a kerekekkel könnyebb mozogni. Hát , majd kiderül, most már nincs visszaút. Én már nemsokára kipróbálhatom, hacsak nem lesz valami nagy hó decemberben, mert akkor nem kisérletezek sétáltatással.

M.

Kép
szmoni

Babancs!!
Jaj de cuki az Uh-án a babád!!! A 12 hetes Uh olyan izgi a 7 hetes képest, nem??? Én már alig várom a 18. hetit, hogy megtudjam mi lesz, már ha megmutatja... olyan izgi.

Lívi!
Én is áldom az eszem, hogy idén januárban elmentem egy teljes kivizsgálásra a fogorvosnőmhöz, bele sem merek gondolni, mi lenne velem, ha most kéne mennem a szájsebészetre...

Andi!
Nem is írtam tegnap, de nagyon szép a babakocsi amit vettetek, nekünk a Beni régi kocsija lesz, ami tök egyszerű, de igazából a célnak megfelel. De most pénzkidobás lenne lecserélni.

Nóri!
Jót nevettem azon, hogy a párod milyen lelkesen fogadta a bodyt. :D Vedd úgy, hogy magához melengette...
ponger

szmoni!

Neked ki is az orvosod? Lehet írtad már csak feledékeny vagyok...
Hányadikára vagy pontosan kiírva?
AZt hiszem utánad a kornéliusz van legközelebb, ő december 23-ra van kiírva.
Mindig megdobogtatja a szívem az a 37 hét!!! :wink:
ponger

Nálunk az a jó, hogy a munkánkból kifolyólag mindegyikőnk számítógépen dolgozik, így van saját laptopom, sőt egész nap megy az inetrenet is, hiszen a munkánk alapköve.
Így csak a lelkiismeretemre van bízva, mikor nézek be ide, mondjuk néha lebukok napközben, hogy munkaidő alatt babanetezek... de nem baj, bukik rám a főnök... :D :D :D :D sőt, épp kisbabát várok tőle így elnézőbb minden dolgom iránt!! :D :D :D

Mondjuk a Benedek ma kifejtette, hogy ha akkora lesz a lába mint az enyém, az övé 27-es, az enyém 36-os és állandóan összeméricskéli, szóval akkor az én gépem az övé lesz, mert neki is kell majd valahol dolgoznia, én meg vegyek magamnak egy másikat... :roll: jó mi???
ponger

Amúgy ezekbe a lilypie.com-os csíkokért meg teljesen odavan a Benedek, ő csinálta a mostaniakat!

és imádja végignézni mindenkiét, még az UH fotókat is!!

de Andikamama te vagy a kedvence! állandóan Zsófi néninek hív, mert a fotón nagyon hasonlítasz az óvonénijére, és itt ujjongott mikor meglátta a fotódat!!! :)

na jó megyek aludni!
SZiasztok!
ponger

Sziasztok!

Látom,kitört a babakocsi-keresgélési láz!!!...mint írtam,nálunk is ez volt a fő téma,de most már túljutottunk rajta,hiszem meg van. :)

Második procedúra:kiságy+pelenkázó :shock: ....csináltatott valamelyikőtök Győrújbaráton Kiss Tihamérnál????vagy hallottatok róla????...kéne egy kis háttérinfo 8) 8) 8)
Köszi
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

SZia Nóri!

Mi is nála vettük pelenkázóval együtt, én szerettem, most is az lesz összerakva.
Mondjuk kisággyá átalakítva rövid ideig használtuk csak, mert picinek bizonyult, állandóan lelógott a feje...
ponger

Annak idején így vártuk haza a Benedeket:
Kép
ponger

és ilyen volt mikor megjött :D
(6 naposan)

Kép
ponger

Ponger!

Nagyon szép volt a kiságy, pont ilyet szeretnék én is. És Benedek! Egy igazi kis tündér. Biztosan nagyon jó érzés volt ilyen szép babával hazatérned.
A mostani szülésedre mit mondanak? Mehet majd természetes úton az előző ellenére?

Kép
babancs

Ponger!
Nagyon bucika Benedek...és 6 naposan már ilyen szépek a babák????Jujjjjjjjjjjjjj!!!! :D
Emlékszel még mennyi volt a kiságy és a pelenkázó egybe???
Megírnád privibe???
Köszi

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok kismamik. :)

Nóra:
mi is ott csináltattuk, bár mi nem a kiságyat , hanem a bútort. Nagyon szép, jó minőség. És az ára sem drága. Nekünk 97 ezer volt cakk pakk, a Brendonba hasonló 300. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Móni!

Engem is ezzel riogatnak, hogy szüléskor lehet gond ha vérszegény vagyok, vért kell adni. Látod ezért is lenne jó, ha mindenki a választott dokijával együtt szülne. A dokim, mikor behívják hozzám szülni, már rögtön tud szólni, hogy legyen készenlétben 0 Rh+ - os vér. Szeretem a céklát, de még céklalét nem ittam. Kipróbálom.
Hányadikára vagy kiírva? Már jó nagy pocid lehet.

Ponger!

Látatlanban imádom Benedeket. Tök jó beszólásai vannak. De azért tanácsolok neki valamit. Ha akkora lába lesz, mint neked, inkább ő kérjen új laptopot! :D :lol:
Hangolka tényleg tök más az új képen, de Tünde ment át a legnagyobb változáson. :D :D :D
Örülök, hogy érzed babócád rúgdosását. Óriási élmény!!

Nóri!

Mi is Győrújbaráton rendeltük a bútort, akkor is sokan vásároltak nála. Árban és minőségben is meg voltam elégedve. Gondolom most is jó áron dolgozik. Arra emlékszem, hogy egy kicsit későbbre készült el a bútor, mint amikorra ígérte, nagyon sok megrendelése volt. Mi zöld-fehéret vettünk, párom nagy ETO rajongó (volt). Most már nincs annyira bezsongva. Nekünk még megvan ez a bútor, úgyhogy második picúrkánk is ezt fogja használni. Megvettétek a babakocsit?? De jó!! Aranyos lehetett az a nagy ember a pici bodyn ülve. Megnéztem volna az arcát mikor felállítottad róla. :)

Andi!

Tetszik a babakocsi amit vettetek és látom a babaszoba is szépen berendezve várja a kis jövevényt.

Mi történt a lillypie-s vonalzóitokkal?

Tünde!

Látom te beújítottál. Neked is eltűntek a régiek?

Szép napot kívánok! Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Sziasztok!

Nagyon szép volt Benedek szobája. És most mit terveztek?

Nóri!
Megmutatom Neked, hogy egy naposan milyen szépek a babák:
Katica pár percesen:
Kép

Katica pár órásan:
Kép

Katica 1 naposan:
Kép

Szerintem látványos változáson mennek keresztül.
És Katica már nem is volt egészen császáros baba, mert ő már be volt ékelődve.
Lili születésekor úgy nézett ki, mint Katica 1 naposan!

Éni s mutatok egy babaszobát:
Kép

Ebből az utóbbi időben két garnitúrát adtam el. Ez az ami szopipárnával együtt 7500 Ft. Összerakva ugye milyen szép?
Azért sárgás a kép, mert fel volt kapcsolva a villany, és a fal is sárga.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szia Bogi!

Nekem ha nem lenne ágynemű garnitúrám tuti vennék, mert az a kis méhecskés nagyon cuki, a tesómnak is mutattam.
és árban tényleg nem rossz.
Tényleg csak szoptatós párnát is tudnék venni? mert persze azt is a barátnőmtől kaptam volna kölcsön aki terhes lett. :)
A hálóinghez szerintem olyan március elején küldöm a méreteket, főleg a mell lesz érdekes... jó így?

De édes a Katica!!!! Nagyon szép volt!! lelkem mélyén én is kislányt szeretnék, de tuti fiú lesz...

A Beni is olyan édes volt, itt 4 napos a kórházban, azt hittem megzabálom:
Kép
szopi után:
Kép
ponger

Nóri!

Szerintem minden kisbaba buci az elején :D :D , attól olyan szépek, aztán pár hónaposan is sokat változnak és kialakulnak a saját egyedi arckarakterek.

Mondjuk a Beni császáros baba volt, így nem kellett sehol átnyomnia a kerek kis buksiját :lol: , meg hát a 3,85 kg-os gyerek is más egy 2,7 kg-os képest.
ponger

Igen, van szopi párna külön is.
Az 3000 Ft.

KépKép

KépKép
farkasbogi

hát Lányok, én oylan szomorú voltam, maikor Zita megszületett, mondtam is Apának, hogy olyan kis csúnya. :(

Kép Kép

Szerencsére azóta sokat változott. :)

Lívi, igen, eltűntek, aztán hajnali 4-kor éppen nem tudtam semmi mással elütni az időmet. :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Nagyon drágák a babák!Régebben azt mondtam volna,hogy "Én is akarooooook!!!"....de most már tudom,hogy nekem is lesz hamarosan...najó...kb 5 hónap múlva :oops: :wink: :D

Ponger!
Nálam a buci amolyan kis kedves jelző akar lenni,nem a szószoros értelmét kell venni :wink:

Tünde!
Máriónak is megmutattam a képeket és azt mondta,milyen jó kép,hiszen ez a születés első pillanataiban készült!!!Amúgy Zita gyönyörű kislány lett!!!

Köszi az infókat babaszoba-ügyben!Azt hiszem mi is megnézzük ezt a Tihamért!Vannak nála kiállítási darabok?

Pusssz

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Hát képtelenség mindent végig olvasni, amit írtatok.:-)

Vérkép.
Ajnánál nekem végig tök jó volt, 34 hetesen is még 118-as volt a hemoglobinom, aztán a szülés utáni napon 56-os...Bőven a trandzsfúzió shatár alatt. Én saját felelősségre nem fogadtam el a vérátömlesztést, lehet, hogy picit lassúbb volt a regenerálódás, de legalább nem lett más bajom. Szóval ezt nem lehet előre kiszámítani.

Baba.
Ajna szerintem nagyon szép volt már rögtön a szülés után is, anyukám is egészen meg volt lepődve, pedig a nyakán volt a köldökzsinór, meg vákuum is kellett, mert a zsinór mindig visszarántotta a fájásszünetben, és mivel esett a szívhang, így megtarották a vákuummal a fájasszünet alatt, aztán a köv. fájásra meg is lett.

Babakocsi.
Na ez az, amit nem kell vennünk. Nekem PP Venezia van, bevált, a picinek is jó lesz. Ajnának később vettünk még egy sportkocsit, de most azt is eltettük a garázsba, ő már bizony nagylányosan sétál velünk.

Befejeztem a disszertációt! 161 oldal lett, mos tmég formázási feladatok vannak, de ehhez már agy legalább nem kell.:-)
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
constanze

Helló Lányok!

Tök sok a termés tegnap este óta. :)

Babancs:
A kocsi tényleg nagyon szuper, főleg, hogy hordozó is van hozzá. Végül is hol sikerült megtalálni? Mert én is keresgéltem, de valahogy nem túl gyakori ez a típus.

Ponger:
Pusszantom Benedeket. Nyugodtan Zsófi nénizhet. :D Após is így hívja anyóst, pedig ő Gizi. Kíváncsi lennék, hogy ő kire hasonlít.... :wink: :D
A régi kocsi meg szerintem abszolút jó a második babának is. Mi is úgy tervezzük, hogy az összeset ez fogja kiszolgálni. (ez 2, vagy 3 babót jelent :) ) Nekünk sajna mindent meg kell vennünk, mert nem vagyunk örökösök senkinél. :(
A babaszobátok nagyon szép. Nem csinálsz vonalzót? Vagyis volt is, nem? Krokodilos volt Benedeké, ugye? De hova tűnt? Lassan szerintem megtudhatod, hogy kislány lesz-e a tesó, mi a 14. héten már tudtuk. Na persze, akkor még csak "annak néz ki" alapon, a 16. héten kicsit biztosabb lett és a 18-on már tuti volt. A 4D-n pedig 25 hetesen voltunk, ott be is terpesztett, úgyhogy kétségtelen. :)

Nóri:
Várjuk a kocsi képet! :)

Tünde:
Mintha említetted volna a talin, hogy könyörögtél már a dokinak, hogy "szedje már ki belőled a gyereket". Kicsit nehezen született ezek szerint. Biztosan őt is megviselte az élmény és hát, akárki akármit is mond, azért így egypillanatosan, véresen, nyákosan tényleg nem a legszívderítőbb a látvány senkinek. Szerintem nekem se lesz. És isten bocsássa meg, de valahogy pillanatnyilag azért se rajongok, hogy olyan trutyisan, csúszósan kelljen magamhoz ölelgetni a kis drágát. :oops: :oops: Persze, akkor, ott, majd biztosan másképp lesz, abban az eufórikus hangulatban, mikor végre szemtől-szemben talizunk, de most még kicsit risztó a dolog. Félek, hogy nem úgy fogok reagálni, ahogy "illenék egy friss anyukának".
:oops:

Lányok:
Jön valaki börzézni vasárnap? Én szerintem úgy 10-1/2 11 körül érek oda. :)
Ja, és akartam kérdezni, hogy nincsenek valakinek a gépén babás dalok véletlenül? Úgy szerettem volna egy ajándék cd-t összeállítani kedves kis dalokból, altatókból, de sajnos csak 1-2-t sikerült letöltenem netről és most nincs keretem ezrekért műsorosat venni. :cry: Esetleg valami ötlet, hogy hol/hogyan keressem a neten?

Andi

Kép
andykamama

Ponger!
Most lehet, elrontom kicsit Benedek kedvét, megváltoztattam a fotót a nevem alatt. Már tegnap akartam, de nem jött össze. Inkognitó... :D , de szerintem ez a tombolós baba is tetszeni fog neki. Olyan cuki. :)

Andi

Kép
andykamama

Szia Andy!
Micsoda változáson mentél át a tali óta!!!!Ideges vagy valamiért???..amúgy jó a kép! :D :wink:

Kocsikép folyamatban! :wink:

Constanze!
Istenem,amkor még rajtuk van a máz!!!!!Nagyon szép baba volt Ajna is!
Gratula a disszertációd nagy részéhez!!!!Az apró simítások már nem lesznek olyan vészesek!

Pusssz

KépKép
f.nóra
Győr

Andy, küldtem mélt!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

constanze!
De gyönyörűűűűűű azon a képen Ajna!! mint egy kis angyal!! Én imádok babafotókat nézni!

Babancs!
Sajnos még nem tudom majd a vége felé többet tud mondani a doki is, ahogy látjk mekkorára nő a baba. Reménykedem nem császár lesz... de azért ha az első az volt kicsit több az esélyem így rá.

Nóri!
De a Beni tényleg kis buci volt!!!! :D :D :D Teljesen jó meglátás volt, azért is vettem a szó szoros értelmében... :D :D :D :D :D :D
viszont nem rossz értelemben... remélem érted mit akarok mondani. :wink: :wink:
Unokatesóm kisfia szegénykém meg kis csúcsfejű gyerek volt az első hetekben, mert sokáig volt a szülőcsatornában, aztán szépen kikupálódott és nagyon szép baba lett.
Tihamérnak a garázsa tele van minta darabokkal!

Zitaanyu!
Neked legalább van ilyen fotód róla! Nekem a beniről nincs is pár perces fotó... :cry:

Andi!
Tök hülye vagyok, nem is Zsófi néni hanem Zsóka néni, csak már a védőnő járt a fejembe, hogy mikor emgyek hozzá (őt hívják így) és véletlen elírtam a nevet tegnap! SZomorú lesz a Benedek...
ponger

Sziasztok!

Úgy imádlak Titeket, hogy írtok!! :) Olyan jó, hogy ha leülök, akkor olvashatom az élményeiteket, s ráadásul most ez a sok babakép!!! Teljesen meghatódtam! Amúgy is mindenen elbőgöm magam, de most, hogy láttam ezeket a tündéreket, a boldogság teljesen elöntött! :)

Tegnap este a jobb mellemből megjelent az első előtejcsepp. Teljesen meglepődtem, hogy nedves lett a pizsim. A párom meg is kérdezte, hogy most már folyni fog? Olyan édes volt, ahogy elmagyaráztam neki, hogy az azért még várat magára! :)

Andi!
Igen, a cukor miatt. Sok benne a szénhidrát. De a párom néha
lehúz egy sört, azért bűnözés csak adódik, egy kortyot azért kapok! :)

A képem: igazán ez a régebbi képem, de jobban ilyen vagyok. Attól függ, hogy fel van a tűzve a hajam. A kettő között min. 5év korkülönbség látszik rajtam. :)

Mi szeretnénk kimenni a párommal a börzére, már befűztem! Hogy mikor érünk oda, az nagy kérdés. Tuti aludni akar a Kedves sokáig. Mikor érdemes menni?

Puszi Nektek!

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Ponger!
Már megijedtem,hogy sértésnek vetted a bucizást. :oops: ...akkor így értek mindent! :wink: Amúgy én ilyen becézgetős fajta vagyok.A gyrerekeknek is olyanokat tudtam mondani,hogy néha teljesen meglepődtem magamon.A leggyakoribb becézésem a "kicsivirág "volt,de gyakran előfordult a "nyuszibogár" is(...milyen is lehet egy nyuszibogár??? :D )

Hajni!
Neked is köszi az infót!!!Mi van veletek???Olyan rég írtál!!!Jól vagytok??

Pusssz Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Börzére én is megyek, de csak olyan 2 után. Meddig is tart??? :? :roll:

Ponger, olyan fotónk is van, amikor kicsusszant. :) De ha apán múlik, nem lenne semmilyen, mert úgy kellett morcosan rászóljak, hogy hozza már azt a rohadt gépet! Nem hitte el, hogy mindjárt kibújik a Kisasszony. :)

Andi,
de képzeld, akivel egy szobában voltam, Ő 1 órával előbb szült nálam. És du telefonált mindenkinek, hogy ilyen meg olyan szép a babája, stb. Én meg néztem Zitát, és csak arra tudtam gondolni, hogy szegénykém, olyan kis csúf. :(/ :D:D
Na de itt van egy egynapos kép:

Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Aranyosak a babafotók..mondjuk én kifejezetten kérni fogom a férjemtől, hogy azonnal ne kezdjen el fotózni. Várja meg míg megfürdetik. :)

Andi!

A fotókat netről szedtem, katalógusból. Mi csak jövőre veszünk kocsit. Kicsit bajos lenne jövő májusig hol tartani. :D Egyelőre csak keresgetek, nézegetek.

Kép
babancs

Sziasztok,

Ponger,

Nagy Miklóshoz járok, és november 27-re vagyok kiirva. Bár mikor voltam 4D-n, ott a papirra a méretek szerint dec 4-ét irtak.
Hát nem tudom, mikor gondolja majd úgy a baby, hogy kibújik.
Egyenlőre semmi jele.

Már jó nagy a hasam, alig birom néha cipelni. Igaz csak akkor nehéz, amikor ficánkol. Amikor alszik, akkor " szinte " észre sem veszem, hogy terhes vagyok. Az alvással viszont komoly problémáim vannak. Legalább felkészülök az éjszakázásra.....

Móni

Kép
szmoni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?