Új privát üzeneted érkezett!

Kokusz! Hát vasalhatnékra még én sem ébredtem, de takaríthatnékra már többször is! Szóval ami késik nem múlik! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok.

Nagy vihart kavarni nem akartam, no de én is lehetek érzékeny néha.

Monyó!
Tudom min mentél keresztül és nem gondolom, hogy könnyen beszélsz. Veled kapcsolatban egyébként végig éreztem, hogy meglesz spontán a baba. És szorítottam is nagyon (most is).
Köszönöm soraid.

Kokusz!
E vitamint én is nyomok. Lustaság, én egy éve már, hogy szétestem és lusta vagyok pedig sosem voltam ilyen...

Anyapoc!
Ezzel az UH dologgal igazad lehet. Túl sokat és túl hamar akarunk megtudni.
Köszönöm a drukkot, neked pedig jobbulást.

Angyal!
Hát én sem vagyok nagy formában, de azért örülök, hogy írtál. Rég hallottam felőled itt a topicon. :)

Tontica!
Örökbefogadás? Nekem ez még sok. A lombikot/inszemet is még csak emésztem.
Még mindig nem fogadom el. Riasztó, hogy egyre többünknek van rá szüksége, nem jól van ez így.
Húú 10 év próbálkozásra pedig rámegyek ha így folytatom.
Látod nekem már semmi sem jó.
:)

Ildi!
Szupi, hogy minden rendben van veled.

Zsazsó!
Mai belső hő?

Kriszta!
De jó hallani felőled! :) Nekem is lóg a belem a sok tennivalótól. :(

Amúgy meg nincs igazam, mert ez egy hőmérősök babásai topik.
Vendég

Junko! Igaz, hogy ez egy hőmérősök babásai topik, de ott van az is, hogy a többiek. Ezért pofátlankodok be én is néha-néha!

Kép
bettike
Eger

anyapoc,hat en jobban orultem volna ha egy kicsit biztat a doki.ha baj van akkor raetem volna jovo heten megtudni.de igy ez meg rosszabb hogy nem is tudom mi van.bar most nem tudom elkepzelni hogy barmi baja lenne ,(ezt probalom bemagyarazni magamnak)azertketsegeim vannak.

tonti.jobb lett volna ha biztat.csucs a gorbed:)

angel.olyan szomoruan olvastam a kiakasztos dolgot hogy konybe labadt a szemem.olyan erzekeny vagyok mostamnaban.az elobb jatszottunk a ferjemmel es elsirtam magam.csak ugy a semmibe.

bettike.en meg takaritasi maniaba leptem.minden nap takaritok,mar minden csillog.:)

Kép
monyoka

kata en 20-25kozott szerettem volna szulni mindenkepp.ha minden ok akkor 24 leszek mikor potyi szuletik:)vilag eletemben fiatal anyuka akartam lenni,ezert alakitottam igy az eletem(hamar ferjhezmenes,nem tanultam tovabb stb)

kokusz addig lustalkodj meg birsz,mostanaban meg aludni sem ugy alszom mind azelott.meg szeintem jon a teli faradsag.

ildi.kivanom hogy minden rendben menjen ezzel a terheseggel.

junko azt en is tudtam(ereztem hogy nem kell inszem,lombik)csak nem gondoltam volna hogy igy "siman"osszejon.azert miota elkezdtunk probalkozni,nagyon sokat valtoztam,foleg gondolkozasilag.

Kép
monyoka

SZiasztok!

Hú, mennyi hsz :) csak az a kár, hogy most tuti nem tudom rendesen végigolvasni :oops: , de azért átfutottam mindet!

Tonti,
ügyes voltál tegnap! :)
És köszi! :)

Kokusz,
Elég sok dolog ismerős, abból amiket írtál!
Férjed pedig... pasi!!! :roll: (közben meg van igaza :wink: )

Mi pedig várjuk a csodát! :D

A múltkori sebed már okés? Gondolom! :)

Junko :)
ma van a nagy nap :!: +++++++++++++++++++++++

Mostantól jönni fogok többet, két hét múlvára érkezik miklósbácsi, kezdek feléledni! :D És talán egszer nemcsak a "többiek" közé fogok tartozni a topic címéből... :oops:

Ildi,
szorítunk, hogy minden rendben legyen az elkövetkező 8 (vagy már csak 7 és fél) hónap alatt! :)
A dokilátogatás engem is mindig megnyugtat! :D

Monyóka,
Dolgoznak a hormonjaid! :wink:
Nekem annyi tervem volt, hogy 30 alatt szüljek majd, de ez a vonat már elment. 30évesen találtam meg az embert, akinek szeretnék. Akkor meg jött a baj :roll:

Tegnapelőtt jött rám a takarítási mánia! Fél nyolc körül értem haza, és még kitakarítottam a fürdőt, lepucováltam a zuhanyfüggönyt (hetek óta halogattam), és utána még nekiálltam a konyhának! :shock:
angel37

Sziasztok!

Húúú,remélem,sikerül mindenre reagálnom :).

Angel

Nem,nem,most már értem,hogy mire írtál és igen,arra a hsz-re gondoltam,ami az enyém után jött és nem értettem az igazságtalanság dolgot... :?
De aztán beugrott,hogy mire gondoltál és most Te is igazoltad :):):)!
Hozzám nem jönnél takarítani? :D:D:D

Kokusz

Köszi :).A gyerkőcök már egész jól,most én vagyok galádul,de már én is jobban.. :? Asszem most az én szervezetem mondta fel a szolgálatot,pár nappal Apa érkezése előtt... :?
Nem hiszem,hogy bkit megbántanátok,mert itt senkinek nem az a célja :).A lényeg,hogy lássuk,nem vagyunk egyformák :).Milyen uncsi lenne az élet... :?
Görbéd????

Monyoka

Mivel bíztasson a doki,ha még ő sem tud semmit? :roll: Az,hogy ott látszik egy pötty,még nem jelent semmit.Tudom,hogy brutálul hangzik,de tényleg így van.És régen ennyiből volt jobb a helyzet,hogy nem izgulta agyon magát az anyuka és talán kevesebb kárt is okozott a terhességnek....
Én értem,hogy Te miért érzed ezt,mert én is nő és anya vagyok,de egy dokinak Te 12-egytucat vagy.Nem tud bíztatni addig,amíg semmi nem biztos.
Vagy jobb az,ha azt mondja,szupi,minden rendben és aztán 2 hét múlva rossz hírei vannak és magyarázkodjon,hogy bizony sok terhességgel ez történik a korai szakaszban?Akkor mit mondanál neki???Hogy miért nem mondta előre???
Ha elmész UH-ra hetente és látszik,hogy nő a petezsák,az sem garancia semmire!!!Halgass a szívedre! Ha azt súgja,hogy minden rendben van,akkor az úgy is van!!!Ez biztos!Egy kis egészséges aggódás nem árt,de csak mértékkel :wink:!

Tontica

A 12. heti szt is elég későn van,bár általában bmi történik,azt a természet ált elintézi addigra.De hát mint már láttuk (és ezért bocs :oops: ),felétek a terhesgondozás nincs a helyzet magaslatán... :?
Könyvet holnap feladom :).
A téma érdekes,de kell hozzá a könyv,mert nem akarom rosszul bevezetni,bár lehet,hogy így is nagy rumlit fog okozni... :roll:

10 %-os témához:

[quote]A írta: meddőség népbetegség, a reproduktív korban lévő párok 15 százalékát érinti

És ebből kb 40 % a nő,40 % a férfi miatt van...

Én csak annyit tennék hozzá ahhoz,amit Kata írt,hogy valóban egyre később akarnak a nők (és a férfiak is :roll) gyereket,de szt nem a rágörcsölés a fő probléma még termékeny pároknál sem.
Hanem leginkább a termékenység drasztikus csökkenése...
Kb 24 éves korban a legtermékenyebb a nő (és ugye itt elsősorban a nőkről van szó),utána egyre jobban csökken a termékenység,egyre kevésbé kész a szervezet egy baba létrehozására.
És ehhez jön hozzá a görcsölés,ami még lpusszban csökkenti az esélyeket!

[quote]A írta:z életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik; 35 éves korra a teherbeesés esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután körülbelül évente 3 százalékkal csökken.
A termékenység szempontjából az életkor a legkritikusabb tényező. Egy leánymagzatnak az anyaméhben eltöltött időszak alatt van a legtöbb petesejtje, születése pillanatától kezdve azonban ezek száma folyamatosan csökken. Az idő előrehaladtával ráadásul a sejteknek nemcsak a száma csökken, de minőségük is romlik..
A kor előrehaladtával a férfiakéval szemben a nők termékenysége csökkenő tendenciát mutat. 19-24 éves korban a teherbe esés valószínűsége ciklusonként mintegy 30%, 25 és 33 éves kor között már csak 18%. A nő harmincas éveinek végén az átlagos esély mindössze 13%, a termékenységi mutató a 40. életkor után pedig drasztikusan csökken.

Bizony-bizony 30 év fölött már az is "normális",ha nincs minden ciklusban PÉ és nem biztos,hogy ez bmiféle betegségnek tulajdonítható... :?

anyapoc

Junko

[quote]A írta:múgy meg nincs igazam, mert ez egy hőmérősök babásai topik.

EZt már megbeszéltük :wink:!
Bizony nagyon nem jól van,hogy egyre több a meddő pár,de sajnos ez az életmóddal is összefügg a koron kívül... :? Legalább is ahogy én látom,sajnos a magyarok egészség szempontjából a béka feneke alatt vannak...ezért lenne szükség a lehető legnagyobb mértékű egészségnevelésre,megelőzésre,hogy ezt a tendenciát megállítsuk...
Ha csak abból indulok ki,hogy hiába tépem a számat a suliban a lányoknak,hogy 10 foktól már nem hordjanak olyan nacit és felsőt,amiből kint van a derekuk, és még lejjebb... :? Egyszerűen nem hiszik el,hogy egy húgyuti fertőzis is elég,hogy rámenjen a petevezetékekre,vagy a méhre és végzetes baj történjen... :(:(:(
Na,szl rossz ez mindenhogy... :(
Azért a drukkom megy mára!!!!! :):)
Remélem,minden rendben lesz és 2 hét múlva is :):)!

anyapoc

Sziasztok! :)
Nem nagyon tudok visszaolvasni, de majd..
Most önző leszek, de le kell írnom, mert én magam sem hiszem:
tegnap két csíkos lett, ha halványan is, az a bizonyos teszt.
Ma reggel egy UH-gal kezdtem, ahol határozottan látszott, hogy sikeres volt az első inszem!
Most valahogy el sem hiszem, pedig annyira vártam.... :wink:

Junko! :wink:
Neked nagy drukk a mai inszemhez!!!!
zsazsóka73

ZSAZSOOOO!!!!!!!!!!!!
DE JOOOO!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON NAGYON GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!

Vigyazz nagyon magatokra!!!! :D
Tesztkep?Baba kep???

Kép
Kép
ancsa81

zsazso gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
ez szuper

Kép
monyoka

Csak bekukkantotam ,de úgy örülök,hogy megtettem! :D :D :D

Ildi
Gratula a szívhanghoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Zsóka
Annyira örülök,hogy sikerült!!!Nagy-nagy Gratula!!!!!!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

angel.nagyon is a babasok koze fogsz tartozni,hidd el.
nekem szerencsem volt hogy fiatalon(18 evesen)megtalaltam a parom.ha nem jon kozbe a franya depim akkor mar reg osszehazadodtunk volna es talan mar babam is lenne.na de jo igy is.

Kép
monyoka

zsazsoka:
Jajj nagyon orulok! Gratulalok! Annyira orulok, hogy sikerult!

baratodildi

anyapoc.most hulyen hangzik de jobb lett volna ha nem azzal jon hogy lehet hogy elmegy a babam.mivel elegge ki vagyok okositva a temaban ezert tudom hogy nagyon sok terheseg nem marad meg.ezt kulomben o is elmondta,mondtam neki hogy tudom.egyebkent ott van ahol kell hogy legyen,csak szegeny nagyon pici,mondjuk 3-4 hetesen nem is lehet orias.
nem verzek,nem gorcsolok semmi.tehat minden ugy halad ahogy kell.mondhatta volna azt hogy eddig minden ok,jovo heten talakozunk.aztan ha valami baj van,aakor is raert volna mondani.most nincs is baj.remelem erted mire akarok kilyukadni.
nem vontam volna feleosegre hisz mindennnel tisztaba vagyok.
a legrosszabbon mar igy is tulleptem(mehenkivuli)ettol feltem legjobban.

ma valoszinu bejelentsuk a szuleimnek.
1-nem tudok tovabb nap mint nap hazudozni nekik.minden nap talakozunk.tudtak az orvostis hogy megyek,stb.
2-tudom hogy potyi jol van,bizni kell benne hogy nincs vele gaz.aztan ha valami nem stimt akkor azt is megertik a szuleim.

Kép
monyoka

Monyoka, nagyon megértelek, engem sem bíztattak halálra, hogy minden rendben a babával, nem lesz semmi gond! Csak szimplán közölték a tényeket, amit persze magamtól is tudok, miszerint még nagyon fiatal a terhesség, lehet, hogy meg sem marad. És ez csak ez a terhesség! Szilárddal még rosszabb volt! De mindegy, senkit nem érdekel, hogy ilyenkor mit érzek/érzel!

Zsazsóka, nagyon gratulálok, és örülök nektek! Pocisimit küldök
Vendég

Athiz:
Szilardnal mi volt a baj?

baratodildi

Hello!

Csodallatos hirekre jottem!

Zsazsoka: GRATULALOK!!! NAGYON NAGYON ORULOK HOGY SIKERULT!!!

Monyoka: szerintem is lehetett volna egy kicsit tapintatosabb, ugy latszik ez a doki is elkapta a "Dr. House szindromat" aki az egyik reszben ugy mondta meg a nonek hogy terhes hogy: Maganak eloskodoje van! :lol: Jot rohogtem rajta, a kedvens sorozatom. Na, elkanyarodtam a tematol szoval szerintem is mondjatok el a szuleidnek, en rogton ahogy ketcsikos lett hivtam is Oket mert ugy erzem ez Rajuk is tartozik, barmi tortenik Velem azt en megbeszelem Anyummal. Emlekszem a hugim is rogton hivott annak idejen amikor ketcsikos lett Neki es masnap sajnos elvetelt de szerintem az ilyeneket is tudnunk kell egymasrol hisz akkor pl. en tartottam Benne a lelket ha nem mondja el senkinek egyedul szenvedett volna szegenyke. Na, erti mire gondolok? :lol:

Junko: MOST TE JOSSZ AM A SORBAN!!! Latod az inszem milyen eredmenyes? :D

Angyal AZTAN TE JOSSZ!!! :D

Ancsa szivem Nalad most mi a kovetkezo lepes mert nem tudom bocsika de nem irsz Magadrol soha!

Hu, Anyapoc akkor en mar oregnek szamitok a 27 evemmel :lol: marcsak 18% na sebaj en akkor is bebabasodok karacsonykor es kesz, ez igy lesz, tuti, 100 % es punktum! Ha valaki mast mer allitani velem gyullik meg a baja! :lol:
Na, annyira nem felek, a csaladba mindenki legalabb evente teherbeesik (enyhe tulzassal persze ) hi-hi

"De hát mint már láttuk (és ezért bocs ),felétek a terhesgondozás nincs a helyzet magaslatán..." Na, ezert nem kell bocsanatot kerni, en tudom a legjobban hogy egy nagy sz@r!!!

Athiz: Te most eltuntel innen is???

Csajok, kidobtam a cigisdobozt mert mar nagy kisertes volt, majd minden nap elszivtam egy szalat. Fujjjjj cigi!!!

KépKép
KépKép
tontica

Athiz latom elokerultel, szerintem izgat minket, en speciel kivancsi vagyok, ird csak le hogy mi volt Szilivel a baj?

KépKép
KépKép
tontica

Athiz!
De hogynem erdekel hogy mit erzel!!!!Csak didd el hogy tobbet artasz azzal ha idegeskedsz!Minden rendben van a babaddal!!!!Probalj meg vegre orulni!! :D :D Olyan gyorsan eltelik ez az aldott allapot! :( Elvezd ki!

Kép
Kép
ancsa81

Csak annyi Ildi, hogy a kétszarvú méhemmel szempillantás alatt elvetélhetek! Persze ez most is fennáll! Sokkal könnyebben, mint egy átlagos méhecskével! Akkor (Szilivel) a doki közölte, hogy sok esélyem van rá, hogy nem marad meg a babám!
Annyi volt a különbség, hogy akkor úgy éreztem, hogy igenis megmarad az a gyerek, nagyon akartam, és tudtam, hogy sikerülni fog. Sajnos most ezt nem így érzem. Ezért nyavalyogtam annyit, de ezentúl inkább kihagyom, és legfeljebb nem írok! Vagy csak keveset. Magamról meg inkább nem is.

Tonti, helyes, jó messzire dobd a bagót!

Sziasztok
Vendég

En 20 eves voltam amikor elkezdtunk probalkozni Marcival!Egy ev utan sikerult csak!Es latszik tenyleg hogy evrol evre romlik az esely mert mar 3-nal tartunk! :cry:

Tontica!
Az az igazsag hogy nem tudok mit irni magamrol!Varom hogy teljen az ido gyorsabban!Most varom majd a Mikit hogy eltudjak menni orvoshoz!Megakarom vele beszelni a lapart hogy mikor lehetne!En decemberben szeretnem,de majd a dokin mulik!
Az a baj hogy tul sok ido telik el es en egyre jobban rettegek tole!De meg kell csinaltatnom!

Amikor en teszteltem Marcival akkor anyukam volt az elso akinek megmondtam!(kint vart az udvaron :lol: )Konnybe labadt a szeme!Pedig en is feltem hogy mit fog szolni!Most nagyon sokat segit nekem!Amikor volt a HSG-m akkor is o volt velem!
A noveremnek csak par nappal kesobb mertem elmondani!Az o reakciojatol feltem a legjobban!Akkor kint elt Izraelben!Csak egy SMS-t mertem neki kuldeni!De latszolag elfogadta pedig tudom hogy fajt neki!(Nekik meg csak most sikerult a baba)Viszont most a 3ev alatt volt ido amikor egyutt tamogattuk egymast!

Kép
Kép
ancsa81

tonti en is igy erzem hogy a szuleimnek tudniuk kell.a legjobb barataim.apuval majdnem minden reggel egyutt kv-zunk,azt is tudjak mikor menstrualok.szoval mindent megbeszelek veluk amit mas a baratnoivel beszeli meg.
baratnoben nagyot csalodtam mar szuleimben meg soha.
anyu tiszta para miattam,hogy nem lehet gyerekem.most azt mondtam neki hogy kivizsgalasopkra megyek.lattad volna szegeny hogy letort.hogy majd engem ossze vissza szurkalnak,meg atharhatosagio meg stb.na meg a kerdes hogy a ferjemnek a spermaszama stb.
mivel ha potyi nem marad meg akkor is elmondom neki hogy terhes voltam,igy jobbnak latom ha most elmondom.
biztos nagyon fognak oulni.

Kép
monyoka

Nagyon aranyosak vagytok lányok! :D
Köszönöm szépen!!!!

És mindenkinek sok kitartást kívánok, mert Sikerülnie Kell, ha ennyit küzdünk!!! :!:
zsazsóka73

Sziasztok!

Tényleg beindult a topik,Remélem azért senki nem sértődött meg a másikra.Szerintem úgyis mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.És beleélni magunkat csak a hasonló problémával küzdők helyzetébe tudjuk.

UH-val kapcsolatban.Én pl.anno megbántam,hogy az 5.héten rohantam a dokihoz.De a tesztre ugyebár ráírták,hogy pozitív teszt esetén azonnal keresse fel nőgyógyászát.Sok aggódástól kíméltem volna meg magam,ha csak a 7.-8.héten megyek el hozzá először.És az anyagi oldalról nem is beszélve.A dokik körében az meg szerintem általános,hogy inkább a rosszabbra készítenek fel,gondolom olyan szempontból,hogy ne csalódj akkorát.Engem se bíztatott,még a szívpulzáció után is mindig elmondta,hogy még bármi lehetséges.Persze,hogy ez akkor nem esik jól,de az ő szempontjukat is meg lehet érteni.Hisz mennyivel jobb az,hogy tudat alatt felkészülsz a legrosszabbra,mint az,ha beleéled magad,hogy minden rendben,és így koppansz egy hatalmasat.

Köszönöm mindenkinek a csuklással kapcsolatos hozzászólásokat :D Már visszatérő napi program.

Tontica!
Tényleg fantasztikusak az utolsó hónapok,igaz mikor a rekeszizmomat találja meg a lábacskáival azt kevésbé élvezem :)

B.ildi!
Nagyon örülök nektek :D

Moni!
Jó,hogy nőtt a kis pocaklakód.
Kitartást a ZH-khoz.

Junko!
Drukk megy mára.Jelentkezz majd,hogy mi volt.

Zsazsóka!
Ez nagyon örömteli hír.Gratulálok :D

KépKép
takido

Monyóka!
Ha ennyire jó a kapcsolat a szülőkkel,mond csak el nekik,biztos nagyon fognak örülni.
Én is elmondtam egyből a teszt után :)

KépKép
takido

Athiz

Sajnálom,hogy megsértődtél... :(
Szt senki nem írt olyat,hogy nem érdekli,hogy mit érzel,vagy éreztek... :roll:
Sőt,pont azért próbálunk így vagy úgy nyugtatni,mert érdekel minket.

Monyoka

Én megértem,amit írsz teljes mértékben,át is érzem (még ha ez nem is így tűnik :roll:).
Az előző leíratodból nem tűnt a doki bunkónak,annyit mondott,hogy jövő héten majd meglátjátok.Ha jól emlékszem,ezt írtad.Ebben szt semmi gonosz vagy bántó nincs.Nyilván a hangsúlyt Te érezted,hallottad.
Én nem azt mondtam egyébként,hogy mondja egy doki ilyenkor azt,hogy lehet,hogy elmegy a baba... :roll:
Sajnálom,ha így lehetett értelmezni. :roll:
Azt írtam az előzőben is,hogy nem tudja azt mondani,hogy minden ok,mert ezt még ő sem tudja megállapítani.Azt tudja,hogy a terhesség létrejött.Ennyi.Erre nem mondhatja szt,hogy minden OK. :roll:

Tontica

Akkor én mit szóljak? :wink: Te öreg :D:D!
Jó a hozzáállásod :D!Csak így tovább :).És ha előbb lesz? :wink:
Cigi :)!

anyapoc

jaj, a lényeg lemaradt :oops:!

Zsóka

Gratulálok!!!!!

anyapoc

Zsazsóka :) úgy örülök, gratulálok :)

Athiz, én nem gonoltam hogy megsértődsz azon amit írtunk. Szerintem senki nem ezzel a céllal írta le a véleményét. Biztosan mi is így fogunk majd aggódni ha egyszer sikerül. De tényleg nem jó az ha felfested az ördögöt a falra :)

Anyapoc, akkor most neked kívánok jobbulást :) és mire apa hazaér kúráld ki magad :) Görbémen még semmi izgi, de majd feldobom a másikra és belinkelem. Reménykedek egy peteérésben :)

Takido :) huu te már kezdesz a finisben lenni :)

Monyoka az anyukák már csak ilyenek, az én anyukám is aggódik ezerrel, remélem nemsokára tudok majd örömet szerezni neki egy pozitív teszttel.

Ancsa, neked meg drukk a laparhoz. Észre sem veszed és már túl leszel rajta :)
kokusz

Na itt a görbém tanulmányozásra :)

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 788.24.jpg
kokusz

Kókusz, alakulsz! :D

Ja, és nem sértődtem meg, habár nem mondom, hogy egy-egy hozzászólás nem esett rosszul. De, bizony volt, ami rosszul érintett. De legalább feldobtuk a topic látogatottságát! :lol:

Szóval sértődés nincs, csak gondoltam, feleslegesen akkor nem írkálok, csak majd ha lesz miről.

Sziasztok
Vendég

Helló.
Túlvagyok az inszemen. Majd mesélek.

Zsazsó!
:D :D :D
Vendég

junko.druk druk druk.

megvolt a bejelentes.
hat volt siras boven.anyu bent sirt apu kiment,ido kellet meg lenyugodtak hogy beszelgetni tudjunk.
nagyon orultek neki,ekkorra fogadtatasra szerintem potyi se szamitott.
atadtuk az uh kepet amit elotte atalakitottunk.bekereteztuk potyit es mint a kepregenyekben csinaltunk neki egy ilyen buborekfelet(csak kockaban9es abba beleirtuk a szoveget.tata mama batyus meg iylenek.eloszor nem esett le nekik.

Kép
monyoka

Monyoka, de jó, nagyon kreatívak vagytok! Olyan jó, hogy így örültek nektek! Nem tennéd fel ide is azt a képet Pötyiről?
Vendég

Üdv!

Zsazsókám,
Fogadd gratulációmat! :wink: :D :D :D

Junko,
megvolt! :)
Remélem megy a munka! :wink:

Anyapoc,
jövő kedden megfelel? :wink:
Takarítócuccot is vigyek? :lol:

Na az öregség témát meg tényleg hagyjuk! :roll:

Monyóka,
tuti ez a képregénynek álcázott UH fotó! :lol:
De jó is ez az összcsaládi öröm! :)

Kokusz,
mai görbe? :)
angel37

Sziasztok!

Monyoka, ez tök jó lehetett. Nagyon ötletesen adtátok tudtukra a dolgot :)

Junkó akkor szurkolhatunk :) majd mesélj

Athiz te remélem jól vagy :)

Angel mindjárt dobok görbét, de ide rakom fel nem a másikba. Ott már szinte senkit nem ismerek.

Lányok volna egy kérdésem. Tegnap óta szúrkál a bal oldali petefészkem, van tojásfehérje is de ma reggel barnás csíkok is voltak benne. Az normális?
kokusz

Itt a görbém, bocsi hogy most ide dobom fel

Kép
kokusz

Kokusz,
Nagyon tuti lenne, ha holnapra megugrana! Akkor a tegnapi akcióval elkaptátok, de persze ma se ártana rá tenni egy lapáttal! :)

Ááá, másik topicot már régóta én sem tudom követni... :?

Mikor szokott pé-d lenni? Vagy ki tudja, a műtét óta? :oops:
angel37

Sziasztok!

Kokusz

Lehet benne barna!!!!Van olyan,akinek félidőben van egy kis vérzése,ha ez egyáltalán annak felel meg.Jöhet a méhszájról is.Ha többnek gondoolod,mint normális,akkor meg hormontükröt kéne csináltatni,nehogy progihiány legyen :roll:!
Köszi,egyenlőre nem javulok :?.... De legalább a gyerkőcök jól vannak...kop-kop.... :):)!
A görbéd jó, a nyák szuper ,még esetleg a méhszájadat megnézheted,abban Tontoca profi,kérdezd meg :).Szt PÉ ez a javából!!!Középidő és minden stimmel!Tessék iparkodni :)!

Angel

Nem jó, a férjem vasárnap jön,addigra ki kéne takarítani... :? :lol: :lol:
Na de ha már így ajánlottad,gyere kedden is :D!Cucc van... :?

Junko

Juj,gyere már :)!

Tontica

Megvettem a borítékot,már csak meg kell címeznem és feldobni a potán :).Jó úton haladok :D!

anyapoc

Kókusz, köszi, jól vagyunk mindannyian! :lol:

Szerintem peteéréskor néha előfordulhat pecsételés, úgyhogy sokat kexeljetek ma, meg még holnap is, nekünk is így jött be a baba! Tudod, non-stop sex :lol: :lol:

Hogy mi van ezzel a Lilypie-jal? Lehet, hogy valami karbantartásféle? :shock:

Holnap leszek... juhééééé! :wink: :lol:
Vendég

Angel

Nemtom :) a műtét óta egyszer volt mensim. Szóval csak gondolom, hogy most van PÉ. De rádolgozunk még ma is :) Hátha ...

Anyapoc

Köszi az infót. Csak reggel volt benne egy nagyon kevés barna, azóta semmi .... Méhszájamat még sosem mertem megvizsgálni ... szerintem most sem fogom :) Akkor továbbra is jobbulást kívánok neked ... még szerencse hogy gyerkőcök jól vannak. Takarítással én ma haladtam egy picit. Végre előszedtem a porszívót és már kiporszívóztam a lakást, de a konyha még úszik.

Athiz örülök, hogy jól vagy :)
kokusz

Köszi Angel! :wink:

Junko! :)
Te meg gyere! Mesélj!

Kokusz! :)
Pecsételő vérzés jelezheti a pé-t. Mielőtt fogigátlód elkezdtem volna nekem így volt. Akkor azt mondta a doki, hogy sok nő mit nem adna ezért... De húszonévesen hol érdekelt....
zsazsóka73

Jo Napot Csajok!

Ugy latszik a cigi utan most a kavefozot kell kidobnom mert ma mar a 3.-nal tartok. :lol: Ezek a franya elvezeti cikkek!

Kokusz: szerintem is egeszen biztosan most van/lesz pe-d, jo Neked!!! :D Szep lepcsozetes a gorbed eddig!

Anyapoc: Jobbulast es ne aggodj raersz foladni a konyvet ha mar meggyogyultal, idom vegtelen! :lol:
Azt irtad mi van ha elobb lesz baba, hat ha ugy 18 % az eselyunk hogy mindent beleadunk gumival valo vedekezes eseten - 18 %. :lol: Csodak vannak de azert ennyire? :lol:

Junko: hajra, hajra!!! Mikor meselsz?

Athiz Te meg mindig nem irtad le hogy mi volt Szilivel a baj a pocidban! Mi lesz holnap? En itthon fogok dogleni es irtora nem fogok csinalni semmit csak lustizok!

Monyoka olyan meghato, nagyon boldogok lehetnek a szulok, elso unoka?
Tickert nem csinalsz?

Zsazsoka es Te? Ticker?

Ancsa akkor most egyutt varjuk a mikit, versenyezzunk kinek jon meg elobb! :lol:

Angyal szerintem ezt a topikot siman lehetne hivni a Homeros topik oregeinek es a masikat meg a Homeros topik ujjoncainak. En sem tudom kovetni pedig beiratkoztam a tablaba.

Mi ma megyunk repcsijegyet nezni marciusra, tudjatok minnel elobb vesszuk meg annal olcsobb.

Csajok: vetitogepet (vagy hogy hivjak) szeretnek venni a fiamnak karacsonyra de itt egyik jatekboltba sincs, van valami otlet hol lehet ilyet olcson venni?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc :)
Egyéb ház körüli tennivaló, időre? :wink:

Kokusz,
mindent bele ma este! Ezen ne múljék! :D

Utalhat PÉ-re ez a kis pecsét! :wink:
Lehet hormonális v. méhszájból is!

Tontica,
Találó a megkülönböztetés, nem babásság alapon írogatunk ide v. oda! :wink: Sőt, én kb egy éve nem is hőmérőzök! :roll:
Szóval abszolút a "többiek" vagyok! :D

Diavetítőre gondolsz?
Árulnak egyáltalán még ilyet :?:
angel37

Tontica! :)
Ticker-t csinálnék, de nem tudom, hogyan vagy honnan tudok leszedni...
Segítesz?

Ha diavetítőre gondolsz, nem tudom, hogy árulnak-e olyat még egyáltalán.
Esetleg valami bizományi boltban lenne célszerű megnézni.
zsazsóka73

Tonti, a válaszom, hogy mi volt a baj Szilinél, megtalálod feljebb. Nem vele volt baj, hanem azzal, hogy kétszarvú a méhem. De nem szeretném ismételni magamat.
Diavetítőt lehet kapni nagyobb és jobb játékboltokban. Karácsony előtt meg pláne. :D
Holnap nálunk házimunka van, tudod, főzés, mosogatás, stb. délelőtt. Aztán mi lesz délután, gőzöm sincs. Vasárnapról meg pláne. :roll:
Egyébként ha ránézel a tickeremre, megtudod, mi lesz holnap! Ez másnak nem nagy esemény, de nekem igen! :D

Zsazsó, ha gondolod, én is segíthetek neked a tickerválasztásban. Esetleg less be abba a Hőmérőzés topicba, amit nem használunk, mert ott találsz webcímeket, ahol tickereket lehet gyártani. :wink:
Vendég

Köszi Athiz!
Majd megpróbálok gyártani egyet.
zsazsóka73

HAHOOOOOOOOO LAAAAAAAAANYOK!!!!!!!
SEHOL SENKI?????

Anyapocnak elnezheto!Vegre otthon van apa! :D :D :D
Majd ha lesz kedved irsz nekem arrol a nyaklancrol ami Villonek van?Hol lehet kapni?Fulbevalokent nem csinalnak?
Gyerkocok meggyogyultak?

Tontica!
Valoszinu hogy neked fog elobb jonni Miki!De nem is baj mert akkor mar egyre kozelebb a probalkozas ideje nektek! :wink: :D

ATHIZ!!!!!!!!
VOLTAL ORVOSNAL????????? :D :D :D :D
MINDEN OK?????????MUTI A KEPET LEGYSZI,LEGYSZI......

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, ki kell, hogy ábrándítsalak, csak 21-én megyünk dokihoz! ű
Veletek mi van? Jól vagytok?

Halihó többiek, írjatok ám! Hogy ityeg a fityeg?
Vendég

sziasztok.
nagyon pang a topik:(

en ma megyek dokihoz :shock:

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?