Hello Csajszik!!!
Ma megijedtem picit,mert eleg nagy volt itt bent a hajtas,meg a stressz....es megindult a folyaom ezerrel..en meg azt hittem mas az.....
De a lenyeg,hoyg komolyan elgondolkodtam azon,hogy nem igazan akarok tul sokaig dolgozni!
Ugyhogy ma este ezt atbeszelem a ferjemmel..o mar most azt akarja,hoyg otthon maradjak a fenekemen.
Az Uh kepet majd ugy fogom berakni,hoyg elob lefotozom digitalis geppel es ugy,merta scanneleses modszer gazos..kiprobaltam...semmi nem latszik....
Ugyhogy meg kis turelem
Jaj Fiona,de jo lesz Neked holnap,latod a manot!!!!!!
Nekem is van egy hasonlo recepetem,mint amit Esztora irt a marvanysajthoz
Csak nalam ugy mukodik,hoyg kortet darabokra vagni, megparolni, pici olajon, kicsit sul is, meg parolodik is....aztan a csirkehusit ugy,mint Esztoranal, csikokra, fuszerekkel (tetszoleges!), olajon,de hagyma nelkul megpiritjuk.
Amikor kesz a korteparolas-sutogetes felontjuk tejszinnel ezt a korte cuccot, es hozzamorzsoljuk a marvanysajtit...szetolvad benne..ha kell picit tehetsz bele lisztet vagy kemenyitot a vegen,ha nem surusodik be,de a sajt eleg jol besuriti (amugy sem kell nagyon-nagyon sok tejszin)
Majd ezt a kortes-tejszines-marvanysajtos cuccot raontjuk a csikokra vagott csirkere, osszerotty
lehet talalni pl rizzsel,vagy amivel szeretnetek!!!
Bodzi en ezerrel drukkolok,hoyg ket het mulva babaeso leygen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ragota,nagyon szep a pocid!!!!!!!
Tok Kismamis vagy mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De joooooooooooooo!!!Es nagyon csini is vagy!!!!!!
A zoldseg es a gyumi nalam sem favorit tovabbra sem,bar gyumik kozul a szolo es korte az meg megjarja..de mas nem!!
Miskolctapolca jo lehetett!!!
Hajni,Te hogy vagy ma?????
Meri,igen a megerzesem nekem is mukodott pe ugyben!
Ha jol erzed magad,akkor szerintem hajra!
Esztora,de tuti,akkor megnyugodtal kicsit?
Jujj de jooooooooooo!
Fiona,Esztora, tolem az asszisztens kerdezte meg mikor kimentem,hoyg baba lesz?..igen...Es akkor most orulunk vagy nem???
Hat mondom nagyon orulunk!!!!!!
Ugyhogy sajnos ugy nezem megminidg sokan vannak,akik nem orulnek egy ilyen hirnek.....
Majd megjovok!!!