Új privát üzeneted érkezett!

Hajni ezt nagyon elkaptad,jobbulást neked még mindig!

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj csajok nagyon vigyazzatok magatokra!!!

Hajni........ :cry: :cry: :cry:
jaj istenem,nagyon kuldom a gyogypuszikat.......
En azt mondom baba ugyben hogyha megfogant volna ebbena betegsegben,akkor nagyon erso kisbaba lesz!Mert hallottam mar olyat,akinel pont komoly betegseg alatt fogant es utana nem lett semmi baja!nagyon erosek,kitartoak ezek a Dragak!!

Meri,jobbulast neked is!!!!!

Esztora,akkor hajra a dokiddal,remeljuk szulesz is!!!! :wink: :wink:

Fiona,keresztszemes,mi?? :wink:
A mostani Praktikanak van egy kis fuzet melleklete,ami tele van karacsonyi keresztszemes mintakkal :lol: :lol: Tok jo!!!
Szerintem alkotok majd vmit!!! :lol: Ajanlom Neked is! :wink: :wink:
Tegnap az en dokim is pont azt mondta tegnap,hoyg ezt a baromsagot biztosan ferfi vagy egy ven p.csa talalta ki,aki mar elfelejtette azt,hogy milyen is a szules,na meg az egesz terhesseg..orvos-beteg kapcsolat....
Mert jo esetben tenyleg nagyonjo viszony alakul kis a Kismami es a doki kozott,ami lassuk be elegge intim is!Es ezt szetbarmolni....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Szerika,Neked is nagyon nagyon orulok!!!!Szuper lehetett latni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De hat o mar nagyon nagy legeny/leany!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok mikor jon a kovetkezo + teszt??? :lol: :lol:
Ugy erzem nem kell sokat varnunk!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hajni, Bodzi és Meri!
Igyatok sokat Fiona gyógyteájából. Biztosan hatásos lesz.
Pihenjetek minél többet, amennyit csak az időtök enged.

Hajni!
A gyógyszerek miatt ne aggódj. Ha a baba ott akar lenni, akkor ezt ki fogja bírni, mint ahogy Arwen is mondta.
Volt egy munkatársnőm, aki hányásos, gyomorrontásos vírus miatt beszedett egy csomó antibiotikumot. Aztán pár nap múlva kiderült, hogy babát vár. Azóta a gyerkőc betöltötte a 4. évét, és semmi baja. Szóval ne idegeskedj ez miatt, inkább próbálj minél előbb meggyógyulni.

Vicky: tettem fel képeket wiwre.
vivi79

Lányok szerintetek ilyenkor nem kellene felhagyni a babagyártással?
Bár örül az ember, ha él, nem hogy hancúrozzon. A közvetlen közelemben már mindenki beteg, tuti valami fertőzés van a levegőben.

meriann

Csajszik:
köszi az együttérzést. Most ettől a csepptől kicsit jobb.

Bodzi, Merike:
Nektek is jobbulást. Sztem is valami vírus van. :?

Baba:
hát ne tudom lányok.. Augmentin, cataflame, ez az antibio. fülcsepp. Magas láz. Nem hiszem, h ez jót tenne a babának.
Szívből remélem, h nem most költözött be , mert akkor a 9 hónap rettegés lenne számomra. :oops:

Merike:
ha érzed, h beteg leszel és lehet kihagynám a hónapot. :roll:
Vendég

Hajni: sajna igen. Bár én nem szedek semmit, és a szervezetem is elkezdett küzdeni, mert lázasodom. De még nem vészes. Mármint a lázam. Most hagyom is, csak ha 38 fölé menne, akkor veszek be csillapítót.

Már gőzöm sincs, hogy írtam-e :oops: szétszórt vagyok, de reggel ittam egy citrom kifacsart levét, az úgy tűnt jót tett. Olvastam, hogy jó és mégsem gyógyszer. A vírusok ellen egyébként sincs semmi, azt hiszem vacsira foghagymás piritós kenyeret eszem. A mézet is próbáltam, valamicskét talán tett a torkomnak. Hátha csak baci.

A tegnap esti híradóban szóltak a gyógyíthatatlan tbc-ről, és hogy az ukrán és román határon hozzák be. A párom az ukrán határon van, ráadásul rengeteg ukrán és román emberke megfordul a faluban. Muszáj lesz folyamatosan kordában tartani az immunrendszerünket.

Jobbulást Nektek is!

meriann

Hajni nem tudom, hogy számít e (már úgy értem megnyugtat e), de nekem a várandóságom 9.hónapjában kellett Augmentin szednem.
Tudod a bakterológiai vizsgálat után írták fel. Nem jut eszembe milyen vizsgálatnak hívják. :oops:

Meri ne aggódj! 5 nap alatt szerintem rendbejöttök. :wink: Legalábbís kívánom neked is! Mint mindenkinek aki betegeskedik!

KépKép
KépKép
fioona

Csajok,probaljatok magatokba tomni mindenfele gyumit meg zoldseget!!!!
De a legjobb termeszetes antibiotikum HAGYMA!!!!!!!!!!
Abbol eygetek sokat!!Voros-, lila-, uj-, fokhagyma...ezerrel!!!
ja es a paradicsom!!!!!!!
Ezt tudom ajanlani!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
En is igyekszem,annak ellenere,hoyg csak a hulyesegeket kivanom....inkabb gyumit kivanok,mint zoldseget,most par napja a szolo es a korte a slager nalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abbol nagyon sokat nyomatok :lol: :lol: :lol:

Amugy meg rajottem,hoyg ugye nekem eddig nem volt nagyon hanyingerem...de rajottem,hogy EGY dologtol megis hanyingerem van.....es az az egyik kollegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De frankon!!!!!Eleg ha ranezek!De ha meg szippantok is belole....mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...na az mar maga a mamor :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ezt a kecses kis szerencsepillangot :lol: :lol: :lol: :lol: most kaptam es en is kuldom Nektek :wink: :wink: :wink:

Hat nem cuki? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Arwen, csak nem a kollegádat láthatjuk, akitől a hányinger kerűlget? :shock: :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok, mára búcsúzom. Írjatok sokat, hogy holnap legyen mit olvasnom.
Szép napot mindenkinek, a betegeknek pedig kitartást és jobbulást kívánok.
Sziasztok
vivi79

Vivi,szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jo pihit estere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,hat szerencsere ot ilyen pore valosagaban meg nem lattam,de mar a gondolattol is......vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neki az az ismertetojegye,hoyg apolatlan :shock: :shock: ...reszletezni nem akarom,a fantaziatokra bizom...durva! :?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Olyan sokat írtatok, hogy nem győztem végigolvasni, golyózik a szemem :shock:

Arwen: ugye milyen jó volt látni a bébidet? Örülök, hogy minden rendben, most egy darabig megnyugodhatsz és ő pedig fejlődik benned szépen úgy, ahogy kell :)
Milyen a Lelki köldökzsinór könyv? Tetszik? Karácsonyra én is szeretném ezt a könyvet kérni, remélem majd valaki megveszi a családból.

Hajni: fülgyertyázni próbáltál már? Az én férjemnek is volt ilyen középfülgyulladása és én fülgyertyáztam neki, jót tett. Próbáld ki, ártani nem ártasz vele! Remélem mostmár hamarosan meggyógyulsz, mert ez a fülfájdalom borzalmas!
Az én egyik ismerősöm is szedett Augmentint a terhessége alatt. A Cataflam a veszélyesebb, de igazából, ha az a gyerek jönni akar, akkor jönni fog, ha beteg vagy, ha nem és emiatt nem kell aggódni, stramm gyerek lesz legalább! :lol:

Fioona: szerintem jobb, hogy nem költöztök, mert a 4. emelet húzós lett volna. Mi 3. emeleten lakunk (lift nélkül) és erősen gondolkozunk, hogy innen elköltözünk emiatt. A cipekedés föl-le, ha nincs a férjem, akkor hurcibálni a gyereket a babakocsival, merthogy nekünk még tárolónk sincs. Illetve lehet, hogy be lehetne rakni más tárolójába, de akkor másnapra hűlt helyét találnánk...
Nagyon szép dolgokat kreálsz, igazán ügyes vagy, mindig csodálom a műveidet és főleg azt, hogy van időd rá. Lilla is ott szokott segítkezni ilyenkor körülötted?

Angyalkrisz: milyen adatokat írt a doki a papírodra, megírod? Mert abból tényleg kiderül, hogy vizsgálta-e a fontosabb dolgokat.

Magamról: holnap megyek védőnénihez és remélem végre lesz kiskönyvem. Úúúúúgy várom már.
Képet teszek fel hétvége felé, ha hazajön a férjem, mert ő tudja a fényképeinket a gépre feltölteni. Addig türelem. :)

Betegeknek jobbulást, építkezőknek pedig kitartást és jó időt kívánok! Egyébként pedig Mindenkinek Cupppppp :D
szerika

Jaj és mikor láthatunk már kétcsíkos tesztet??? Én már úgy szeretnék valaki(k)ért izgulni :oops:
szerika

Arwen:
brutál ez a kép. :lol:

Nem tudom ki kérdezte, hogy az NT mit jelent? Talán szerika?
NT nutreális réteg vagy nyaki redő. 3 mm-ig jó. :lol:

Szerika:
fülgyertyát kipróbálom, van is egy citromos itthon. Most sót tettem rá, attól jobb kicsit.

Mennem kell tescóba, semmi kedvem. De már nincs mit ennünk. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
most volt itt a barátnőm tudjátok a legjobb,alig birtam ki de nem mondtam el neki.az első uh után majd 1-2 embernek elmondjuk.R is mindig kérdezi hogy mikor lehet majd elmondani.ma ismét olyan h.ingerem volt délután és az uh után megyek melltartót venni majdnem az összeset "kinőttem"és láttam egy olyan édes pólót két kis talp van a pocaknál oldalt,tuti megveszem majd!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok
rövid leszek, hív a kötelesség :wink:
Esztora, jelöltelek!
Vivi, a képeid túlnagyok a wiwen, nem bírtam megnyitni. A kicsinyítéshez kell egy képszerkesztő szoftver (pl. imaging vagy ACDSee), abban át tudod szerkeszteni.

Betegeknek jobbulást!
Kismamiknak nyugalmat, hancúrozóknak jó éjt!

Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Vicky: tessék hancúrozni most!

Csináltam egy LH tesztet, mert úgy éreztem itt az idő és tényleg. Pozitív lett, most kezdődhet, mert halvány volt. Ezek szerint nyugodtan hagyatkozhatom az ösztöneimre, mert jól működnek.

Szerencsére nincs lázam, és talán ici-picit jobban is vagyok. Holnap nem leszek napközben, de estére talán ideérek.
Puszi
Jó éjt!

meriann

Arwen!
Várjuk a megígért képet!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky!
Kicsinyítve tettem fel a képeket, meg kell tudni nyitni. Talán csak kicsit lassú, de ha rákatttintasz megnyitja. Legalábbis a munkatársnőm gépén próbáltam, ott jó volt.

Betegeskedők, jobban vagytok már?

Szeri, de jó neked, hogy már lesz könyvecskéd. A képeket pedig várjuk türelemmel.
vivi79

Sziasztok!

Én türelmetlenűl várom a képeket! Főleg a sajátomét. :oops: Holnap megyünk 13 órára! :D :D :D

Szerika le se lehet lőni! :D Ezért nehézségekbe ütközöm, de délben 1,5-2 órákat alszik! :shock: :lol: Azt igyekszem kihasználni.
Lakás ügyben talán belenyugodtam a dolgokba, már amennyire a természetem engedi. Ahogy írtad a 3. emelet hátrányait, az az érzésem támadt, mintha már lenne egy gyereketek. :wink:

Arwen átérzem amiről írsz. Én is sokkal érzékenyebb vagyok a szagokra. De nem csak a büdösre, hanem az eddig kellemesnek tartottakra is. :twisted:
Minap olvastam, hogy az első trimeszter kisérő tünete a fejfájás is. Én meg már azt hittem megint romlott a szemem, és attól fáj.

Szép napot mindenkinek, itt nemsokára Kép Remélem nálatok még süt a nap! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt!

Szeri,
Részemről türelmetlenül várom mindenkinek a fotóját :lol:

Fioona.
köszönöm a gyógyteát, mára nagyjából visszajött a hangom.

Meri, Vivi
belehúzni mostanában :oops:

Milyen sokan vagyunk egyidőben! De jó lenne 2 hét múlva egy nagy babaeső :)

Adrienna, Ág el vagytok tűnve!!!

Kép
bodzi

Na halihóka Lányok!

Ma vagyok először, ezeddig szabin voltam. Minden előzményt elolvastam...szép volt a termés... :-)

Na, ígértem fotót, végre sikerült készítenem egyet (a kollégámat megkértem :-)):

Kép

Húúú, annyi jó babaképet kaptam, majd beszúrom őket szépen lassan.

No hát fürdőben voltunk, Miskolctapolcán. Direkt úgy mentünk, hogy hétfőn, így össz-vissz 20-an voltak az egész fürdőben. Jajj, annyira isteni volt (a dokimat megkérdeztem, mondta, hogy a tapolcai fürdő jó, mert elég nagy és jó a vízcseréje, de így, hogy kevesen voltak, meg pláne). Biztos nem tettem rosszat a babának, mert én olyan boldog voltam. MInt egy gyerek úgy lubickoltam, Apa ölébe ültem és úgy vitt a vízben. Komolyanan, mint gyerekkoromban. Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a helyet.

A kórház ügy felháborító, és az, hogy tehetetlen az ember. Nem tudja kifejezésre juttatni, hogy nem szokásból ragaszkodom a dokihoz. Ráadásul, ha fizetek a kórháznak, azt nem a doki kapja, így neki is kell adni külön. Hülye barmok. Már bocsi, de megbotránkoztató. Mért kellett ebbe belepiszkálni??????????????

Meri, nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom a képeket a babókról. Örülök, hogy mindenkinél rendben minden!
Hajni, Bodzi, Meri, jobbulást!
Fiona, ne bánd a 4.emeletet. A babakocsit hogy cipelnéd fel a két gyerkőc mellett?

No egyelőre ennyi, de jövök még ma!

Ja, helyzetjelentés:
rám jött a zabálhatnék. Most már tényleg ipari mennyiségeket eszem. A pocim, mint látható nő szépen. Ennek ellenére 2,3 kg-ot híztam még csak (bár a kezdősúlyom sem volt pillangósúlyban...).
Vannak ételek, amiket nagyon kívánok. Ilyen a citromos tea, a bab, a tejszínes dolgok, és minden romboló és káros anyag. A zöldség és gyümölcs sajnos még továbbra sem tartozik a közkedvelt napi eledelek közé :-)

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ág!
Végre :)
Nagyon szép poci. Énisakarokilyet! :P
Örülök, hogy jól vagytok.

Kép
bodzi

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ágota!
Nagyon szép a pocid. Bodzihoz hasonlóan és is szeretnék ilyet, minél előbb.
Aranyosak a képek is. Imádom az ilyen bébis-kölyökállatos képeket.
Vigyázz Magatokra.
vivi79

Bodzika!
Neked is belehúzni ám! :oops: :oops: :oops:
vivi79

Szia Ágota!

Ez kifejezetten babás poci! :D Olyan furcsa, hogy csak 2,5 hét van a babáink között, nekem hónapoknak tűntek.
A 4. emeletről még annyit, hogy lett volna tároló az alagsorban, igaz nem fűtött. De most már mindegy. Amúgy is, mostanában lesz egy Szaturnusz plútó quadrát kiváltódásom. Remélem ezzel letudtuk. :twisted:

Bodzi, azért tessék tovább inni, biztos ami biztos! :D

Nekem leginkább a kenyeres leányka tetszik. :D Olyan édesek lehetnek, mikor kajcsi közben elalszanak.
Erről jut eszembe. Mostanában úgy ennék márványsajtot. Viszont olvastam, hogy veszélyes. Nem tudtok valami jó receptet, amiben van? Mi mindig nyersen felfaljuk. Lehet akár mártás, akár magában az ételben is.
Megyek is enni. Éhes lettem.

Jó étvágyat mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Merike:
akkor drukkk és hajrááááá :lol: :lol: :lol:

Ragota:
nagyon csini kismami vagy. És a képek a szupik. :wink:

Fioona:
sztem se bánd a 4. emeletet. Majd lesz ennál sokkal jobb. :lol:

Lányok:
tessék képeket készíteni, kérni, felrakni. :lol: :lol: :lol:

puszik
Vendég

Sziasztok!
Voltam dokinál mert 2 hétig szabin lesz és inkább megnézte hogy mi újság!
Szóval:Az uterusban 3-4 hetes szabályos petezsák.2 hét múlva controll.
Addigra már szivhang is lesz(remélem).Még jó hogy felhivtam nem birtam volna ki addig.
Megkérdezte hogy ez jó hir?Mondtam hogy nagyon.2 hét múlva megbeszéljük a részleteket.

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi megnéztem a képeket! Nekem is nagyon lassan nyitotta meg, de megérte! Alakul ez a ház. :wink:

Esztora! Nekem is ezt mondtja a dokim mindig. :shock: Vajon milyen tapasztalataik lehetnek, hogy ezt mondják. :?
Örülök, hogy nálatok si minden rendben! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Nekem megvan ez a könyv amiben ilyen fotók vannak!

Fioona egy jó recept:pulykamellet csikokra vágsz megpiritod,hagyma (kisfej) fokhagyma 2-3 gerezd mehet rá só,fehérbors és annyi fehérbor hogy éppen el lepje párolod amig megpuhul.utána egy jó szelet, a hús mennyiségétől függően 21 dkg vagy több márványsajtot morzsolsz rá és felolvasztod.Aztán zutty rá egy jó adag tejszin pici lisztel vagy étk.keményitővel.Összerottyantod és már kész is!
Isteni nálunk mindenki imádja.

Bridzsi

Kép
esztora

Kedvenc témánkról az orvos választásról egy kis szöszenet:Molnár Lajos miniszter azt hangsúlyozta "lehet egyéni igény,egyéni értékrend szerint intézményt,orvost választani,de ennek a költségeit a betegnek részben vállalnia kell,hiszen nem várható el egy társadalomtól,hogy az egyedi igényeket is teljes mértékben kifizesse"
Hát kigondoltam ki is mondom K.... Anyád te köcsög!

Bridzsi

Kép
esztora

A receptben a bor száraz.

Bridzsi

Kép
esztora

És akkor mi van az egészséghez való jogunkal? Hiszen ez az intézkedés, sokakat ettől zár el!

A receptet köszi! Már rohannék is a boltba! :D De esik az eső...... :(

KépKép
KépKép
fioona

Hello Csajszik!!!

Ma megijedtem picit,mert eleg nagy volt itt bent a hajtas,meg a stressz....es megindult a folyaom ezerrel..en meg azt hittem mas az..... :(
De a lenyeg,hoyg komolyan elgondolkodtam azon,hogy nem igazan akarok tul sokaig dolgozni!
Ugyhogy ma este ezt atbeszelem a ferjemmel..o mar most azt akarja,hoyg otthon maradjak a fenekemen.
Az Uh kepet majd ugy fogom berakni,hoyg elob lefotozom digitalis geppel es ugy,merta scanneleses modszer gazos..kiprobaltam...semmi nem latszik....
Ugyhogy meg kis turelem :wink:

Jaj Fiona,de jo lesz Neked holnap,latod a manot!!!!!! :lol:
Nekem is van egy hasonlo recepetem,mint amit Esztora irt a marvanysajthoz :wink:
Csak nalam ugy mukodik,hoyg kortet darabokra vagni, megparolni, pici olajon, kicsit sul is, meg parolodik is....aztan a csirkehusit ugy,mint Esztoranal, csikokra, fuszerekkel (tetszoleges!), olajon,de hagyma nelkul megpiritjuk.
Amikor kesz a korteparolas-sutogetes felontjuk tejszinnel ezt a korte cuccot, es hozzamorzsoljuk a marvanysajtit...szetolvad benne..ha kell picit tehetsz bele lisztet vagy kemenyitot a vegen,ha nem surusodik be,de a sajt eleg jol besuriti (amugy sem kell nagyon-nagyon sok tejszin)
Majd ezt a kortes-tejszines-marvanysajtos cuccot raontjuk a csikokra vagott csirkere, osszerotty :arrow: lehet talalni pl rizzsel,vagy amivel szeretnetek!!! :wink:

Bodzi en ezerrel drukkolok,hoyg ket het mulva babaeso leygen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Ragota,nagyon szep a pocid!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Tok Kismamis vagy mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De joooooooooooooo!!!Es nagyon csini is vagy!!!!!!
A zoldseg es a gyumi nalam sem favorit tovabbra sem,bar gyumik kozul a szolo es korte az meg megjarja..de mas nem!!
Miskolctapolca jo lehetett!!! :wink:

Hajni,Te hogy vagy ma?????

Meri,igen a megerzesem nekem is mukodott pe ugyben! :wink: :wink: Ha jol erzed magad,akkor szerintem hajra! :wink:

Esztora,de tuti,akkor megnyugodtal kicsit? :lol: :lol: :lol: :lol: Jujj de jooooooooooo! :lol: :lol:

Fiona,Esztora, tolem az asszisztens kerdezte meg mikor kimentem,hoyg baba lesz?..igen...Es akkor most orulunk vagy nem???
Hat mondom nagyon orulunk!!!!!!
Ugyhogy sajnos ugy nezem megminidg sokan vannak,akik nem orulnek egy ilyen hirnek.....

Majd megjovok!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Van tippetek gyomorégésre?Megőrjit teljesen.
Megnyugodtam kicsit persze,de várom a szivhangot nagyon!

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, Esztora most csak én vagyok ilyen érzékeny, vagy nektek is rosszul esett a kérdés? :?:
A recept ismerős. Elöbb felmentem a mindmegette.hu-ra, ott olvstam a körtés változatot. Viszont volt recept, amibe darált dióval sűrítették. Szerintetek? Kifogom próbálni. :D Én penne tésztával tudnám elképzelni. Rizst nem nagyon szeretem, de Laci imádja. Vegyes köret lesz, már érzem.

Most épp gofrit fogunk sütni Lillával. A puding kész, és a tészta is csak a tojás felverésre vár, de most pihizünk, mert vacsira lesz, és addig nem bírnánk ki, ha hamarabb elkészűl. :twisted:

Ha úgy érzed nem bírod a tempót, és nem tolerálják az állapotod, nyugodtan maradj otthon. Még a végén törvény írja elő, hogy dolgozni kell várandósan, és akkor késő lesz. :evil: (ez csak sötét előrelátás)
Vannak gyönyörű keresztszemeseket, babavárás témába. Legalább lenne rá időd. :wink:
Talán épp a praktikába, de nem esküszöm meg rá.

Nagyon várom a hólnapot, de a ti képeiteket is! :wink: Szorítsatok, hogy legyen fotó. Nem túl jól van eleresztve a kórház. :(

KépKép
KépKép
fioona

[quote="esztora"]S írta:esztoraziasztok!

Van tippetek gyomorégésre?Megőrjit teljesen.
Megnyugodtam kicsit persze,de várom a szivhangot nagyon!

Szódapikarbona, tej? Szegénykém..............

KépKép
KépKép
fioona

Csináltam egy kicsit karácsonyi vonalzót milyen lett? :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Köszi,tejjel kezdem,imádom!(friss kiflivel főleg)

Bridzsi

Kép
esztora

Tuti jó! Én is azt csináltam! De én azt számolom, hányat kell addig aludni. :lol:
Tiszta karácsonyi hangulatom van. Előkerültek a régi karácsonyi weboldalak is. Most megyek sütünk! Na, nem beiglit..... :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Hahó!

Arik vagytok, köszönöm a kedves szavakat.

Lányok, nem tudtok jó helyet, ahol kúltúrált árakon lehet bababútort venni?

Nekem is nagyon karis hangulatom van. El is kellene kezdeni vásárolgatni...mert minél előbbre megyünk az időben, annál fáradékonyabb leszek. Így sem bírom sokáig a sétákat, hát még később...

Én sajna maximálisan antitálentum vagyok a kézi munkák terén (leszámítva a főzést, mert az megy szerencsére:-))

Esztora, nekem is nagyon sokszor ég a gyomrom. Bizonyos időközönként előjön, aztán semmi. De azaddig baromira undok dolog.
Nekem lefekvés elött a tej segített, bár nem mindig. A szódabikarbonátról úgy hallottam, hogy terhesség alatt annyira nem javallott, de fene se tudja. Állítólag a Rennie-t lehet szedni terhesség alatt is. Hát én inkább csak tejnél maradtam, semmi mesterséges vackot nem vettem be (persze a tej sem természetes, mert igazi tejet nem sokat látott).

A dokim azt mondta, egyek sokszor és rágcsálnivalót is vigyek magammal, ami felszívja a gyomorsavat.

Azaz Fiona, télleg olyan, mintha már nagyobb lenne a különbség, hónapok...

A kolléganőm szerint nagyon nagy a pocim. Ilyenkor még nem kellene ekkorának lennie. De nekem ekkora, és nem feleslegesen hízatom magam, meg dugom ki. Mindenki más. Nem tudom, Ti hogy álltok a pocimérettel, nekem mostanság indult meg nagyon.

No indulok asztrológiára.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Az a jó itt veletek hogy v.mit hirtelen nem tudok és egyből mondjátok a választ.Aztán nekem is eszembe jutott hogy tej és a pattogatott kukorica amit szintén imádok jó ilyenkor.
sajnos Kiskutya előtt is égett néha gyomrom.de ma igazán formában volt.
Megyünk boltba mindenből kifogytunk,főleg a banánból és most folyton azt ennék.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
de jóóóóóó. gondolom milyen jó volt látni. :wink:
A receptet én is kipróbálom.

Arwen:
ha úgy érzed, akkor maradj otthon.
Ilyenkor az a legfontosabb, hogy Nektek jó legyen.
Énveszélyeztett voltam, papíron táppénzen, doki kiírt. De végig dolgoztam. Én bekattantam volna otthon. :oops:
Recepted tuti lehet. :lol:
Köszönöm kérdésed, ma már jobban vagyok. A fülem még fájdogál, de már nem annyira gáz. Egész nap takarítottam. A fene a nagy házba. :roll: Azt hittem sose végzek...
De most csilli-villi minden. Du. meg sütöttem muffint. Nyammm de fini lett. :lol: :lol: :lol:

Esztora:
nekem gyomorégesre a Rennie-t mondta a dokim, vettem is, de aztán nem bírtam megenni. Mintha homokot ettem volna. Fújjj. De sokaknak beválik.
Ja, de most látom, már Ragota írta. :wink:

Ragota:
csini pocid van. :lol: :lol: :lol:

Lányok, ki van tesztközelben? 8)
Vendég

Hát igazán nem tudtam melyik foltot kell nézni de majd legközelebb.Az alényeg jó helyen van.

Bridzsi

Kép
esztora

Ágota én annyit tudok segíteni, hogy a http://bababolt.lap.hu/ oldalon, van pár bababútorral foglalkozó link. Ott nézelődhetsz, hova érdemes benézni. Nekem inkább online boltok címei vannak meg, illetve az Ikeába látttam jó áron, szép dolgokat.
A szöllőt én is szeretném, de nem nagyon kapni. :( Igaz, nekem bármilyen gyümi jöhet!
Jó éjszakát, sziasztok!

Ezt most találtam. Nem túl olcsó, de gyönyörű! http://www.butorakcio.com/home.php?cat=256

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!!!

Elnézést az eltűnésemért...és egyben köszönöm a hiányolásokat is,mert olvasni olvaslak Titeket...csak hát írni nincs időm...most is fél 3 van...kéne aludom.

Nálam még nincs baba sajnos. Már nem görcsölök ezen, rábízom magam a sorsra. :D (persze azért folyton nézegetem a pici babaruhákat és bébijátékokat a boltokban....kicsit szomorúan)
De csak eljön az ideje,hogy szülessen még egy babám...remélem. :)

Fióna!
Nagyon drukkolok holnapra!!!!
Tök jó ez a karácsonyi szalag. Nekem is karácsonyi hangulatom van...már mézeskalácsot is sütöttem és műhóval képeket fújtam az ablakra... :oops: :oops: :oops:
Pedig még a Mikulás is egy hónap.....

Mi a 3. emeleten lakunk lift nélkül...pár hét után hozzászoktunk...de persze nem a legjobb dolog...

Ragota!
Juj nagyon jó ez a fotó rólad és a pocakbabádról!!!
Ikeában tényleg szép dolgok vannak jó áron.Pl gyerekszobába szekrényt mi a felnőtt gardróbok között néztünk és találtunk is nagyon szépet olcsón. Feleannyiért mint a direkt gyereknek valót,pedig szinte ugyan úgy nézett ki...

Hajni!
Jobbulást kívánok Neked!!!!!

Esztora!
Gratulálok a babához így utólag is!!! :wink:

Akikre még sokat gondolok: Porsika, Arwen,Bodzi,Meriann, Adrienna, Viki, Timi, és a többiek akiknek nem írtam külön!

Puszi Nektek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!
jó reggelt mindenkinek,megint igen korán kelltem Anyu nincs itthon és egyém most a két kutyagyerek.Panka úgy döntött 6-kor hogy ő már kialudta magát és megnézné mi újság az udvaron...
Orsi köszönöm.
Tegnap este volt egy kis minimális(tényleg) barnázás (halovány)azért jól megijedtem és megkerestem Fioona irását és azzal nyugtattam magam hogy nem lesz baj.reggelre már nyoma sincs.
Fioona irjál majd mi volt ma nagyon várom!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt !

Ágota nagyon szép pocid van. Szerintem inkább az lenne probléma, ha a normálisnál sokkal kisebb pocid lenne. Valószínűleg sok mindentől függ, gondolom baba mérete, adottságok. Úgy emlékszem, azt írtad, hogy nem vagy túl magas, akkor meg pláne látszik hamar, nem?! Nagyon csini kismami vagy.

Képzeljétek már sokkal jobban vagyok. Megúsztam gyógyszerek nélkül azt a pár Aspirin C-t leszámítva. Nagyon sok frissen csavart citromlevet ittam, meg gyógycukorkákat ettem. Tegnap vettem egy halom citrusfélét, most is azt iszogatok. Végül is hőemelkedést nem léptem túl, így nem függesztettük fel a projektet.

Valószínűleg a várandósság melletti munka egyénre szabott. Ki mit bír. Ezt az egész kórházmizériát tuti férfi találta ki, akinek gőze sincs még egy nőgyógyászati vizsgálatról sem.

Ti mit gondoltok, ha épp akkor jön rá az emberre a szülés, amikor a választott kórház közelében van, akkor is elszállítják bármi áron ahová tartozik??? Szerintem ezt épp a dokik fogják megoldani valahogy. Biztos vagyok benne, hogy lesz ötletük. Szerencsére még közülünk senki nem szül az idén és mire elérkezik az idő, addigra remélhetőleg lesz valami megoldás erre.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?