Egy hétig elutaztunk, és mennyi jó hír fogad!!!!!
lehetne a "... Megint pocakos vagyok..." a topik címe lassacskán
Orsi
gratulálok a szívhanghoz, klassz terhességet kívánunk, nőjjön szép nagyra az a Pocakbaba
Hogy vagy amúgy????
Manó
emlékszem rád a Babaprojektes topikból. Gratulálok a csodababátokhoz, Lujzának most már a második babája is csodababa, higgyél benne, és neked is szép pocaknövesztést kívánunk!
Andi
nagyon örülök nektek is!!!! Szép pocaknövesztést!!!
Egcsi
rólad mi hír kismami???
Zitus
nagyon tetszik a fiad így rövedebb hajjal is
:):):):)
Editke
köszi a megnyugtató szavakat kenguru ügyben, akkor használjuk is. Bár nagyon nehéz a csibénk, úgyhogy csak csínnyán
Lujza
szívből gratulálunk Luca babához, reméljük Boti hamar megszokja a kisleányt és annál jobban imádja majd! Mi még nem tudjuk milyen kistesót hazavinni
Cat
visszamentél dolgozni? Milyen?
Alena
nálatok mi a helyzet? Fiúk jól vannak???
Mi vidékre mentünk most 5 napra, és bébicsősz vigyázott Danira 3 napig nappalra, nagyon jól bírta, le a kalappal. Aztán rokonlátogatás, azt is bírta, csak ámultunk. Persze a végére már nagyon elfáradt, (mi is
) de amint hazaértünk megnyugodott.
Tegnap megkapta a 3 hós oltását, kicsit fájt az oltás helye, későn borogattuk be, de minden ok vele. A "kis" manócska kicsivel több, mint 7 kiló és 66 cm. Még mindig csak anyatej, bár néha megfordul a fejemben, hogy elég-e neki, de gondolom szólna ha nem.
A hab a tortán, hogy tegnap megjött az első tutkó menstruációm (ugyanolyan mint régen), a francba, azt hittem megúszom egy kicsit még, nem korai ez? A szopit annyiban befolyásolta eddig, hogy előtte 2 nappal Dani alig akart enni, de emlékszem, hogy Orsinál is ugyanez volt, ezért megnyugodtam miután megtudtam, hogy miért nem kellett neki a cici annyira.
Mamik, van még valami amit jó ha tudok ezzel kapcsolatban?
Puszik
Noémi és Dani