Új privát üzeneted érkezett!

Ma megjött az ismételt AFP-m, a normál érték felsö határa lett, vagyis majd 18 hetesen levéve fele annyi lett mint a multkor!!!
Azért most már akkor is örülök ha eddig hittem hogy biztos nincs is baj, meg hogy a héten lesz a genetikai UH is tuti nyugodtabb leszek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

KArmen! De jó! :) Csak azt áruld még el, hogy lombikbaba vagy Ő is spontán összejött? Nem mintha bármit is számítana, csak kiváncsi vagyok. :lol:
Nekem holnap fél 11-kor UH. Már nagyon várom, meg persze azért félek is. Szoritsatok!

Andi
pandi28

:D nekem holnapután 10kor :D :D
drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen :D
örülök, hogy jó lett az eredmény.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Karmen :)
Örülök a jó eredménynek. :) Most már nyugi. :) Ha megtudod a nemét áruld ám el! :D

Orsi :) Andi :)
Jó mozizást és dobogó szivecskéket! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Karmen, én is örülök a jó eredményednek,most már aztán igazán nyugodj meg!!!

Egcsi, válaszolva a múltkori kérdésedre,minusz 13 fok volt, de a szél miatt minusz 18-nak érzett,és ezt nem birta a fényképezö :shock: Pedig hol van még az igazi tél?!?!?
Nem irtad a kérdésre, mit fogsz tanulni?
Egyébként tervezgetjük,hogy januárban elmegyünk Vegasba, milyen az idöjárás akkor nálatok?

UH-osoknak jó mozizást kivánok!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi :)
Fogorvos aszisztens leszek. -13! :shock: Pólóba és rövidnaciba lesztek itt januárban. :lol: Napközben van kb. 15 fok. :)
Mikor jöttök? Szólj ám, összefuthatunk. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi :)
Megyek aludni, de reggel benézek, kíváncsian várom a beszámolót! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kíváncsian várom a jó eredményt. :D

Orsi :)
Neked megadrukk a holnapi UH-hoz!

Karmen :)
Gondoltam, hogy semmi gond nem lesz a picivel. Örülök, hogy rendben van minden. Azért kíváncsian várom a genetikai UH-t.

Cat
Kép
cateye

Andi :D
én is nagyon kiváncsi vagyok már, hogy mi volt ma veletek :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. Köszönöm a gratulációkat:) Szombat délelőtt óta itthon. Nem könnyű....sőt...! Majd csak megbírkózunk valahogy...
Képet rakok fel hamarosan.
Pusz,
Lujza[/img]
lujza

Sziasztok!

Vagyok, csak apa szabin volt, igy UH után csavarogtunk egy nagyot.
UH: 10 mm-es élő magzat, és már szivhang is volt. :lol: Doki bácsi szerint minden rendben, jó helyen tapadt meg, korának teljesen megfelelő! :D Legközelebb a 12. héten kell menni, de közben elmegyek a saját dokimhoz. Drukkokat mindenkinek nagyon köszönöm.
Orsinak, neked is ilyen jó eredményeket holnapra! :)
Lujza! Részleteket is!

Andi 7+0
pandi28

Szuper! :D

Most te jössz! :)

Lujza :)
Kitartás és várjuk a beszámolót, ha lesz egy kis időd. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi :D
gratulálunk!!! de jó, hogy már láttátok a szívhangot! :D
nekem már csak 1t kell aludni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

De jó! Már nagyon vártam én is a híreket.
Gratulálok és szép pocakosodást kívánok (de jó is az, már hiányzik :lol: ).

Orsi :) Aztán azt az egyet tessék aludni, nem izgulni és várjuk a híreket!!!!!

Írj kicsit magatokról.
Nem könnyű, saját bőrömön tapasztalom és egy darabig nem is lesz az, de próbálj meg hosszútávon gondolkozni (bagoly mondja verébnek :twisted: ), pikkpakk vége lesz a nehéz napoknak. Én is várom :lol: :lol: :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Jaj, még 2 hsz.

Karmen :) én is örülök, hogy jó lett az eredmény.

Zita :) rövid(ebb) hajjal is jóképű a legényed nagyon :)

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Andi, gratula az Uh-hoz,most egy kicsit akkor lazithatsz az izguláson!!!
Orsinak is ilyen jó eredményt kivánok holnapra!

Egcsi, még nem tudjuk a pontos idöt, de a nyugisabb ünnep-utáni szezonban (irjam,hogy olcsóbb? :wink: ) szeretnénk menni.
Bár tegnap egy utazási irodás csaj igen lehervasztott, tiszta dilis volt, mintha nem lennének eladóak azok a repcsijegyek...
Szóval január-február, majd ahogy alakul.

Lujza, tényleg nehéz, nagyon nehéz az eleje két kicsivel, de ha van egy kis segitséged, az nagyon sokat számit!!! (nekem nem volt a másodiknál, na húztam is az igát 2 nappal szülés után :cry: )

sziasztok, most végre itt is süt a nap (plusz 15 fok!), megyünk is sétálni amig lehet!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy zavarok, már nagyon régen jártam itt.
A Kaáliba jártam Szegedre de kb. másfél éve voltunk utoljára mert suliba jártam, dolgoztam és sok volt a stressz, aztán egészségi problémáim is lettek, és vártam a legalkalmasabb pillanatot. De úgy látszik ha egyszer leáll az ember nehéz újra visszazökkenni.

Most éppen terveztük hogy mindenképpen kérünk időpontot amikorra tudnak adni és újra belevágunk. Erre mi történik? Két hete késik aminek meg kéne jönnie. Csináltam egy tesztet, nem teljesen, de vékonyka vonal látszott. Pár nap múlva még egyet, ami már egyértelműen pozitív volt. Ami a legaggasztóbb, hogy éppen nincs idehaza a nőgyógyászom, egy teljes hónapig. Így nagy nehezen kinéztünk egy másikat akihez elmentünk, hogy mondja meg mi a helyzet, mert aggódom mert nem vagyok valami jól, folyamatos hőemelkedésem van, szurkál, fáj a hasam, nem esik jól fent lenni, sőt két hete volt húgyúti fertőzésem, amihez a tenyésztés eredményt még várjuk, és egy éve nem tudnak kigyógyítani egy légcsőhurutból ami időnként fulladással is jár, sőt meg sem tudják állapítani hogy pontosan mi is az egyáltalán, mert egy másik orvos azt mondta aszma, a következő meg hogy nem az.(?!)
Nos a nőgyógyász nem volt vált be valami jól, vizsgálat közben még megállapítja hogy gombám van és levett egy csomó vizsgálatra anyagot és mikor újra kérdezem hogy de akkor mi újság a terhességgel, csak pislog és bejelenti hogy nem jó az UH-os készüléke. Dehát azért mentem, hogy megmondja terhes vagyok-e vagy sem és ha igen akkor minden rendben van-e a dologgal. (Ehhez képest jól megkérte az árát.) Olyan furán viselkedett, hogy most csak még jobban aggódom. Nagy kegyesen az erősködésemre berendelt a korházba pár nap múlva hogy majd ott megcsinálja az UH-ot. Hát nincs jó tapasztalatom az orvosokkal! Kivétel a saját nőgyógyászom, aki egy tündér ember, de ugyebár éppen nyaralni van melegebb égtájakon. Pont most. Ilyen a formám?!

Segítsetek ha tudtok légyszi, ma megcsináltam egy másik fajta tesztet, az is pozitív, szerintetek megbízhatóak ezek a tesztek? Alig merem ugyanis elhinni, hiszen öt évi várakozás után és annak megállapítása után, hogy ellenanyagot termelek, így csak mesterségesen lehet; amitől persze az egekig röpködnék ha biztosan is megerősítene valaki végre a csoda által keletkezett terhességemről. És ha tényleg kisbabát várok, a gomba és a húgyúti fertőzés, és a kikezelhetetlen légcsőgyulladásom nem árt a babának? És mitől van folyamatosan hőemelkedésem?

Annyira vegyesek az érzelmeim. Persze mindemellett próbálok nyugodt és higgadt maradni, hogyha mégis jön a gólya, nehogy megriassza az én lelkiállapotom.

Bocsi ha egy kicsit hosszú lettem és zavaros. Mondjatok valami biztatót légyszi! Előre is köszönöm.

Manó
potykamanó

Manó :)
A tesztek tévesen pozitív eredményt nem mutatnak. :D :wink: Szerintem ezt támasztja alá a gombásodás is, ami rendkívül gyakori a terhességek alatt, én is ezzel küzdöttem végig. Kaptál rá krémet ? Arra figyelj, ha bármi gyogyit kapsz a gombára és a hugyuti fertőzésre, akkor lehessen szedni a terhesség első 12 hetében, mert ilyenkor sok gyogyinak magzatkárosító hatása van. Kérj egy HCG vérvételt a kórházban, az tuti kimutatja a terhességet. Ha nem vagy nyugodt, akkor 1-2 hét múlva menj el egy fizetős uh-ra, ott tuti látnak majd már szívhangot is, így meg tudod várni a kedves dokidat nyugodtan.

Szerintem tuti babás vagy!

Cat
Kép
cateye

Manó :D
teszt nem csal!!! különösen pozitív irányba nem!!!

voltunk UHn :D a baba ca. 5mm, votl szívhang és minden OK vele :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Cat!

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Hát igen, az volt a másik dolog ami miatt kiakadtam a dokira, hogy azt mondta tenyésztés eredmény 3 hét múlva, de addig is felírna Canesten tablettát, ha kérem. Én persze annyira megijedtem a gombától, hogy kértem, hiszen hadd gyógyuljak, és gondoltam ha már mondtam, hogy terhességre számítok és bár ő nem tudta megállapítani, akkor csak nem ajánl olyan gyogyit ami árthat egy lehetséges terhességnek.

Hazfelé ki is váltottuk, de mondom a férjemnek azért elolvasom a tájékoztatót, és mit ír?! Hát a következőt: "a terhesség első 3 hónapjában nem alkalmazható a készítmény". Totál kiakadtunk! Tudja ez az orvos hogy mit csinál? Nem akarom őket bántani, de ez elég hervasztó! Hiszen komoly dolgokról van szó. Az életünkről van szó. A beszélgetés alatt kérdezgetett hogy: várjuk e a terhességet, mondtam persze, már 5 éve, elmeséltem, hogy már lombikon is jártunk, és ennek tudatában felír egy olyan hüvelytablettát ami árt a terhesség elején?! Hát természetesen nem használtam. De már félek elmenni hozzá holnap az UH-ra is ezek után. De nem találtam senki mást akihez mehetnék, mire végig járom a várost hogy hol van még olyan maszek rendelő ahol UH-os készülék is van, addigra talán holnap lesz és akkor ő megcsinálja. Talán ott már nem hibázhat?! Gondolom én.

Mégegyszer köszi, hogy írtál, kicsit nyugodtabb vagyok, hogy tudom, nem kell annyira berezelni a gombától.

Üdv. Manó
potykamanó

Szia Orsi!

Köszi! Nagyon bízom benne, hogy úgy van! Gratulálok az újabb babódhoz!

Manó
potykamanó

Sziasztok!

Sokszor olvasgatlak benneteket.

Orsi!
Gratulálok az újabb babához? :D És lányt szeretnétek a 2 kis lurkó után?

Nikie
nikie

Orsi! De jó! :lol:

Andi
pandi28

Gratula! :D

Neked is gratulálok! Csodák pedig vannak! :D Az UH-ról számolj be! :) Sajnos vannak ilyen dokik. A sógórnőm is ilyet fogott ki, most keres másikat. :(

Cat:)
Mi a helyzet a ti házatok táján? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Köszönöm szépen. Jövök majd és megírom hogy mi lett az eredmény.

Manó
potykamanó

de jó!!!! gratulálok, egész nap nem voltam itthon, így már nagyon kiváncsi voltam.

Manó :) előzetes gratu előre is, én is ismerem ezt a késik a lombik indítás előtt és aztán pozitív a teszt szitut.
gomba nekem is volt. menj el patikába és kérj ott segítséget, milyen hüvelytabit+krémet adhatnak recept nélkül és ott rögtön el is olvassák neked a tájékoztatót hogy használható-e.

Edit
Kép

Kép
reditke

De jó ide benézni!!! :) annyira örülök mindenkinek!
Mennyi új babásunk van! Ez olyan szuper. :)

Manó igen vannak csodák, tessék elhinni! Gombásodás meg látod többeknél is előfordult már és attól még teljesen egészséges gyönyörű babák születnek. Menj el fizetős Uh-ra máshoz, nem éri meg a rossz élmény egy marhánál. A szurkálás meg hasfájás nagyon remek tünetek, erre vártál 5 éve :)
Menj el tüdőgondozóba ha asztmád van, de szólj, hogy terhes vagy, akkor olyan gyogyit adnak amire ugyan még mindig rá van írva, hogy nem ajánlott, de a megfulladásnál azért jobb :) rengeteg asztmás anyától születik egészséges baba, olyanoknál is akik rendesen fulladósak.

Erika
hurki

Sziasztok!
Csaszi volt, így igazán nagy története nem volt a szülésnek.Előző nap befeküdtem, másnap reggel előkészítettek és 10óra 10-kor megláttam a lánykámat. Az anyai ösztön sokkal hamarabb jött (amint megfürdették, felöltöztették és visszahozták a fejem mellé), mint Botinál. Az első két nap horror volt a sebem miatt, de aztán napról napra jobb lett. A melleim sebesek, csillagokat látok, ha szopizik. Azt pedig elég gyakran teszi. Remélem lassan beindulgat majd annyira, hogy rövid időn belül jóllakjon, mert így elég sokáig lóg rajtam és csak áztatja a mellemet. Ha sikerül, akkor rakok fel képet.
Kép 4 órásan Kép 1 hetesen
lujza

Köszi csajok! :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon szép kiscsajszi!(nem ér, hogy több haja van mint nekem! :lol: ) Kitartást a szopihoz és nagyon jó egészséget! :)
Hogy fogadta a fiad a hugit? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Köszönjük:)
Boti ide-oda rohangált és kiabálta, hogy baba. Látszólag nagyon örült és izgatott volt. Pár óra múlva jelentkeztek az első dühkitörései, ami másnapra csúcsosodott ki. Csak álltunk és néztük, hogy ez nem a mi fiunk. Földhöz vágta magát, hisztizett olyan dolgokért, amiért eddig soha. Túlment a határokon. Tudja mikkel hoz ki a sodrunkból és a repertoárt végigzongorázta, de ha lehet még inkább túlfeszítve a húrt. Talán most már kezd lecsitulni. Nem irányítjuk a tesóra a figyelmet. Amennyire Boti közeledni akar, azt hagyjuk, sőt támogatjuk. Próbálunk még többet figyelni rá és éreztetni vele mennyire szeretjük. Úgy néz ki talán lassan lecsitul és elfogadja, hogy azért, mert itt van a tesó, vele kapcsolatban mitsem változnak az érzéseink, ugyanúgy szeretjük. Rettentő nehéz ez az időszak és szeretnék már pár hónappal idősebb lenni....
Lujza
lujza

Sziasztok!

Edit, Erika - köszi a tanácsokat, aranyosak vagytok!

:lol: :lol: Folytatom is a lényeggel!!

Képzeljétek el: Az UH-on láthattam a kicsike kis potykamanónkat végre!!!! Annyira hihetetlen! Olyan boldog vagyok! :lol:

Egyébként meglepetés volt az orvos, mert mintha nem is ugyanaz az ember lett volna, mint aki legutóbb. Jött időben ahogy megbeszéltük, és bár sokan álltak az ajtó előtt engem és még egy másik hölgyikét rögtön vitt az UH-hoz és rögtön meg is csinálta. CRL. 6mm, YS: 4mm és a terhesség kora 6 hét. De azzal van egy kis ellenvetésem, mert szerintem kevesebb, nem lehet annyi.
......Tudja valaki? Hogy számolják ki hogy milyen korú a terhesség?

Hát ez történt! És azóta csak ténfergek és fogdosom az UH-os papírkát amit kaptam, és viszem magammal mindenhova, és tapogatom a pocakomat. :)

Megyek kicsit pihizni. Szép napot Mindenkinek!

Manó
potykamanó

Graulálok a dobogó szívecskéhez. Olyan izgi, gondolom neked pláne! :)

Andi28 :) De jó, hogy már láttátok is a picit!

Gyönyörű ez a kicsi lány. Ennyi hajat! Remélem nem baj, hogy beírtam a nagy hírt a topicba.
Sajnos nálunk is így volt az első pár héten, Zéti katasztrofálisan viselkedett. Most már sokkal jobb a helyzet, kitartás!

Manó :) Először is gratulálok a kis 6mm-eshez. Látod, csodák pedig vannak! Azt írtad, hogy két hete késik. Akkor pont stimmel a 6 hetes terhesség. Az utolsó mentsruáció első napjától számítják a terhességet.

Alena
alena9

Manó :D
akkor nagyon egykorúak a babáink :D

számítás. Az uts. mentr. első napja a terhesség első napja. onnan számolódik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena :D
köszi :D izgi nagyon :D hogy egy :D :D az meg különösen :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena, Orsi - köszönöm.

Manó
potykamanó

Andi :) Orsi :)
Gratulálok a dobogó szivecskékhez!! :D :D :D Nagyon boldog pocakosodást kívánok Nektek! :D

Gratulálok a Csodababádhoz!! :D :D
El is hiszem, hogy a föld felett jársz! :D
A gomba miatt ne aggódj, nekem is volt a terhesség elején.
Én Candibene kúpot és krémet kaptam rá.
Annak a papírjára is rá van írva, hogy a terh. első 3hónapjában nem ajánlott, de ezt nekem mondta is a dokim, és megnyugtatott, hogy nem lesz gond, mert lehet használni.
A gyógyszergyárak sokszor túlzott óvatosságból írják rá a gyógyszerekre, de az orvosnak tudnia kell, hogy mit lehet és mit nem...
Szegedi vagy? Ha igen, ki a dokid, ill. kinél voltál?
Jöhet privibe is! :wink:

Nagyon édes a leányzó!! :D :D És az a rengeteg haj!! :D
Biztos nehéz lehet most Neked, kívánom, hogy gyorsan megnyugodjon Boti! :)

Egcsi :)
Neked mikor lesz babás vonalzód? 8) :lol:

Pussz..
Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita :)
Már van, csak még nem tettem fel. :D Majd ha voltam dokinál. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Zitus!

Nem szegedi vagyok, de a Kaáliba oda jártam. Kecskeméten lakom. A Canesten nem csak nem ajánlott volt írva, hanem hogy nem szedhető, ezért gondoltam hogy inkább ne, és a doki akkor még nem tudta a terhességemet, viszont én sejtettem vele, na de mindegy. Ma pedig mikor mentem voltam olyan mulya és nem mertem neki említést tenni erre. Féltem talán alposan megsérteném vele, ha igazam van ha nem. Na de már úgyis mindegy.

A Candibene kúpot és krémet egyszerre kellett mindkettőt? Holnap megyek a háziorvoshoz hátha majd tud nekem valamit felírni, bár Ő nem nőgyógyász...

Viszont felírt a doki nekem Duphaston tablettát a sárgatest megerősítésére. Azt ok nélkül is ajánlott szedni? Biztos ami biztos alapon? Gondolom az bajt nem okozhat, igaz?

Jó éjt. Manó
potykamanó

Igen, egyszerre használtam... A kúp "belül", a krém "kívül" hat :oops:

A Duphaston miatt ne izgulj, segít a babádnak erősen kapaszkodni! :) Én is - és itt még többen - szedtem az első 12 hétben. :)

Z.

Bocsi, ha untatlak Titeket Boti képeivel, de ezt nem tudom nem megmutatni! :D Tegnap készült séta közben.:D

Kép

Kép
Kép
zituska28

Egy hétig elutaztunk, és mennyi jó hír fogad!!!!!
lehetne a "... Megint pocakos vagyok..." a topik címe lassacskán :)

Orsi :) gratulálok a szívhanghoz, klassz terhességet kívánunk, nőjjön szép nagyra az a Pocakbaba :) Hogy vagy amúgy????

Manó :) emlékszem rád a Babaprojektes topikból. Gratulálok a csodababátokhoz, Lujzának most már a második babája is csodababa, higgyél benne, és neked is szép pocaknövesztést kívánunk!

Andi :) nagyon örülök nektek is!!!! Szép pocaknövesztést!!!

Egcsi :) rólad mi hír kismami???

Zitus :) nagyon tetszik a fiad így rövedebb hajjal is :):):):):)

Editke :) köszi a megnyugtató szavakat kenguru ügyben, akkor használjuk is. Bár nagyon nehéz a csibénk, úgyhogy csak csínnyán :)

Lujza :) szívből gratulálunk Luca babához, reméljük Boti hamar megszokja a kisleányt és annál jobban imádja majd! Mi még nem tudjuk milyen kistesót hazavinni :)

Cat :) visszamentél dolgozni? Milyen?

Alena :) nálatok mi a helyzet? Fiúk jól vannak???

Mi vidékre mentünk most 5 napra, és bébicsősz vigyázott Danira 3 napig nappalra, nagyon jól bírta, le a kalappal. Aztán rokonlátogatás, azt is bírta, csak ámultunk. Persze a végére már nagyon elfáradt, (mi is :)) de amint hazaértünk megnyugodott.
Tegnap megkapta a 3 hós oltását, kicsit fájt az oltás helye, későn borogattuk be, de minden ok vele. A "kis" manócska kicsivel több, mint 7 kiló és 66 cm. Még mindig csak anyatej, bár néha megfordul a fejemben, hogy elég-e neki, de gondolom szólna ha nem.
A hab a tortán, hogy tegnap megjött az első tutkó menstruációm (ugyanolyan mint régen), a francba, azt hittem megúszom egy kicsit még, nem korai ez? A szopit annyiban befolyásolta eddig, hogy előtte 2 nappal Dani alig akart enni, de emlékszem, hogy Orsinál is ugyanez volt, ezért megnyugodtam miután megtudtam, hogy miért nem kellett neki a cici annyira.
Mamik, van még valami amit jó ha tudok ezzel kapcsolatban?

Puszik
Noémi és Dani
Vendég

Sziasztok!

A gyógyszertárban ugyanúgy kiakadtak mint mi, hogy a canestent írta fel a doki, azt mondták, jó hogy nem használtam és semmiképpen ne is használjam. Hát mit lehet erre mondani. Hogy bízzon az ember ha egy orvos ilyen marhaságot csinál?

Amúgy megint gondban vagyok, mert befizettünk egy útra már korábban Luxemburgba, mert a férjem haverja viszi a buszt és így igazából csak a szállásra kellett pénz, az utiköltségre minimálisat kért. És mi örültünk, de most nem tudom. Buszos utazás, hát nem kevés az út és 10 napra mennénk. Ti el mernétek utazni? Nem tudom ebben hogyan dönthet okosan az ember. A nyaralásomat az idén elajándékoztam anyukáméknak munka miatt, most ezt a lehetőséget is dobjam ki az ablakon? De hát 6 hetes terhesen az ember bevállalhat egy külföldi utat? Végül is csak az oda-vissza buszozás lenne a hosszú. Ott lehetne pihenni is. Viszont otthon is azt érzem, hogy gyorsan elfáradok, szurkál a hasam, kicsit puffad is. Vagy ez normális jelenség? Szerintetek? Egyszerűen nem tudom, hogy mi lenne a helyes. Azt nem tudhatom hogy lesz-e bajom? Csak ugyebár köztudott dolog hogy az első 3 hónap rizikós lehet.

Mondjatok valamit...

Manó
potykamanó

Potyka!
Én mennék. Bár én már 16 hetes leszek akkor de mi is elmegyünk Rómába 3 napra repülővel, a program amit tervezünk meg 2 nap folyamatos séta.
Szerintem nem lesz baj, legfeljebb a közérzeteddel lehet gond, ha esetleg émelygés/hányás jelentkezne. A fáradékonyság biztos meglesz, de a buszban tudsz szunyókálni, a szálláson meg mejd kényelmesen lefekszel. Ja, most jut eszembe én Sopronban voltam 6 hetesen, ami Debrecenből 6 óra út kocsival.
Mindent megtehetsz, amihez kedvet érzel és menet közben nem azt érzed, hogy nem bírod. (Bár mégesem, bungee jumping-olni már ne menj! :D)

Láttam, hgoy többen kerestetek, aranyosak vagytok, de olyan fáradt voltam eddig, hogy minden délután aludtam Danával és este is hamar kidőltem így egy ideig nem is olvastalak titeket.
Már betöltöttem a 13. hetet, vonalzóm még nincs, de kiskönyvem már van! :D
Gratulálok minden pocakosodónak, nagyon örülök, hogy ilyen baba-eső van!
Úgy látom a tali nem alakul. Ediről tud valaki valamit?

Bogár!
Boldog szülinapot Eszternek! (Kis késéssel.)

Puszi, Leone

KépKép
leone

Hasszurkálás, puffadás, fáradékonyság mind normális tünetek. :D
Az úttal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Hallgass az ösztöneidre. :)

Noémi :)
Köszi kérdésed, jól vagyok, néha hányinger, de nem vészes. :D
Jó nagy Dani Baba, nem csodálom, hogy nehéz tőle a kenguru. :D
Jó hamar megjött a mensid...engem 9 hónapig elkerült még szülés után. 8)

Zita :)
Nagyon cuki Boti. :) Nyugodtan rakj képeket, szerintem senki nem bánja! :D
Hogy ne érezd magad egyedül én is rakok fel egyet. :wink:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Leone :D , Egcsi :D - köszi, hogy leírtátok a véleményeteket, hát még van 3 nap addig majd meglátjuk, legfeljebb elmegy a férjem egyedül és akkor nincs kidobva a pénz, de majd meglátom, hogy hogyan érzem magam a napokban...

Szerintem tök jó látni ezeket a gyerkőcös fotókat. Rám jó hatással vannak. :D

Manó
potykamanó

Sziasztok! :D

Potykamanó :)
Gratulálok a csodababátokhoz, és csoda klassz terhességet is kívánok neked!

Szerintem bevállalhatod az utazást, csak ahogy Leone írta lehet, hogy rossz lesz a közérzeted, hányinger, émelygés miatt, de ez sem biztos.

Zituska :)
Csoda helyes vigyori a kisfiad!

Noémi :)
Hétfőtől dolgozom. Háááát nem várom túlzottan, de majd belerázódom. Inkább babáznék itthon még egy picurral. :wink:

Leone :)
Szuper, hogy jelentkeztél, és minden rendben a babócával. Danával mentek Rómába? Milyen apropóból?

Egcsi :)
Igazi kis vasgyúró lett Berciből! Látszik, hogy nem fújja el a szél. Mindig ilyen kis vidám?

Tegnap voltam a Schöpfben az Arnoldnál. Be akarják zárni a kórházat, és elfekvőt csinálnának belőle. Teljesen fel van háborodva mindenki, mert egy nagy múltú és jelenű kórház, ahol a kihasználtság folyamatosan 100 százalék feletti. :evil: :twisted: :x
Országos hírű a koraszülött ellátás és a genetika is. Én nagyon szomorú lennék, ha bezárnák, nekem még a férjem is ott született, de valahol a minisztériumban egy barom így döntött. :(

Cat
Kép
cateye

Gyönyörű a kislányod! Remélem javul a helyzet Botival. Meddig van segítséged?

Cat
Kép
cateye

Szia Cat :D - köszönöm szépen, igazából mindketten a férjemmel azért vagyunk kicsit bizonytalanok, mert olyan nehezen jött össze, és nehogy ilyen miatt legyen most meg baj. De lehet, hogy nem is kellene ezekre gondolni, végül is nem betegség, csak az ember félti, mert olyan nehezen adatott meg...Szívesen mennék, a közérzetem itthon is nagyon változó...

Manó
potykamanó

Sziasztok Lányok!
Aki még emlékszik ránk....
Látom, hogy olyan jóhír eső van itt, hogy csak na!!! :D
Gratulálok: Egcsinek, Orsinak, Manónak, Leonénak, Karmennek, Andinak...nem tom kihagytam-e valakit?
Na és Lujzának! !!
Csak annyi, hogy a megint megjött kistesó táblázatba minket is be lehet írni.
Ha jól látom egyidősek vagyunk Karmennel!
Én 18+5 ma.

Eddig szuperkönnyú és jó ez a második terhességem, szinte már aggasztó. Tele vagyok energiával.
Ja és egy éve dolgozom is, jó volt visszamenni, de most jó újra abbahagyni is.- Catnek mondom.

Szóval hajrá!:D

Bella
bella2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?