Sziasztok!
Már 5-kor kukorékoltunk,nem tudom mi van vele,4-kor kajál és csak 5-ig alszik vissza,persze most dünnyögött egy sort mert már olyan nyügi volt.
Este is felébredt,pont akkor lakkoztam ki a körmöm még szerencse hogy van 3 perces gyorsszárítóm,így fel-alá jártam mint a pók a falon hogy száradjon
Kicsit fáradt vagyok,de most iszogatom a kávét,azt hiszem véglegesen rászokok.
Tegnap nem tudtunk sétálni menni,mert fél 4-kor kelt fel és valamivel 11 után aludt el,sosem aludt napközben ilyen sokat.
Mire elindultunk volna,addigra már kezdett sötétedni meg valami szemerkélt az égről.
Na délben megyünk oltásra.
Már készítem is a borogatós zsepit meg a ramofixet rá,meg a kúpot.
ETTERKE:hát sokszor én is úgy vagyok vele hogy nincs időm semmire,de próbálok kialakítani egy rendet és úgy ahogy elvégzek.
Tegnap szépen megfőztem,felmostam,egész nap mostam,vagy 4-szer mosogattam,és este még el tudtam vasalni,meg palacsintát is sütöttem.
Este itt játszott a nappaliban a Lilike az ágyon és míg vasaltam eltereltem a figyelmét mindig,mert időnként dünnyögött.
Egyébként most vasaltam el először mellette,eddig akkor szoktam vasalni mikor anyuéknál volt.
Míg palacsintát sütöttem,beletettem a kiságyba,felhúztam a játékát,csörgőt adtam a kezébe és akkor egy darabig elvolt,de persze 50-szer befutkoztam mert kidobta a csörgőt az ágyból vagy lejárt a játék,a végén már nagyon mérges volt,sikítozott keményen
Ha hiszed ha nem,soha nem tudtam rendesen elvégezni eddig mellette,most már ugye egy-két dolog leköti a figyelmét és addig pörgök ezerrel.
Meg régebben úgy csináltam hogy csak akkor tevékenykedtem mikor elaludt,mert sokat kellett cipelgetni,letenni nem lehetett,mert egyből bőgött,szerencsére ez már egy kicsit változott.
Nagyon sokat fejlődött,de persze ő nála is van hogy ha kimegyek a szobából már visít.
Azt hiszem nálunk az lesz a gond hogy nem fog nélkülem aludni.
Ugye mi együtt alszunk,mármint egy szobában és van hogy este nem együtt fekszünk le,őt lerakom és én még valamit csinálok a konyhában,általában felébred.
Ha én is lefekszem vele együtt,eddig még nem ébredt fel.
A fene sem érti.
Na most kilépek,mert fel kell öltöznöm mert jön a lépcsőház elé a munkatársam a 2 hónapos kisfiával
Még folytatom...