Hahó!
Zöldikém, ezen a görbén azért nem látszanak mensis tünetek
Az, meg hogy olyanokat érzel, nem biztos, hogy rossz. Nekem is voltak annak idején, azt hittem, mindjárt megjön, de nem, a végeredmény itt tologatja a kisautóit
Bettike! Este jön haza
Kata! Értem én valahol ezt az eü. átszervezést, és igazuk is van, hogy ezt a baromi sok pénzt jobb lenne inkább a közösbe folyatni. Főleg, hogy a nődokik jó része a kórház felszerelését használja a magánbetegei kiszolgálására. Csak hát annyi a bibi, hogy a szülés az nem egy torokgyulladás, hogy mindegy lenne, hogy ki foglalkozik a dologgal, hanem tele van lélekkel, egy nő életének a csúcspontja szerintem, és nekem se akaródzik másnál szülni az istennek se. Tudom, hogy az átlag kórházban külföldön is annál szül a nép, aki épp dolgozik, de míg ott szült ismerőseim szerint mindenki tökéletesen egyformán volt velük hozzáértő, kedves és udvarias, ezt itt nehezen tudom elképzelni. Nálunk kicsit elkapatták az emberek a dokikat. Bár lehet, hogy majd az ügyeletes kepeszteni fog ezerrel a hálapénzért, a fene tudja. Csak az majd akkor derül ki, amikor már szül az ember, és ez elég nagy kockázat, legalábbis nekem...
Sonjus! Holnap leesik (vagy rögtön fölfelé megy), és már jön is a pé, oksi?
No, a szómenésem után a görbe. Kicsit azért aggódom.