Új privát üzeneted érkezett!

Bettike, tudom, csak nem bírtam kihagyni :wink: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja! Már alig vártál egy labdát, amit lecsaphatsz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom!

Tuti nem késtétek le ne izgulj! Nekem is a fogamzást követő nap még pozitív volt az LH-teszt (csak kiváncsiságból teszteltem). De akkor már nem voltunk együtt. És mégis összejött.

Ancsa!

Istenien néz ki a lángosod! Sajtos-tejfölös nyami-nyami!

..
Szülés: nem ijedtem ám meg! :lol:

Kép
babancs

Bocsi, de most nincs időm visszaolvasni!

Magamról annyit, hogy hétvégén iszonyatos fejfájásom volt. Muszáj volt ALgopyrint bevennem, persze paráztam miatta. Tegnap bővebb lett a folyásom. Voltam dokinál, megnézett Uh-n, minden oké, van egy kis hüvelyi gyull-om, kaptam rá kúpot. Uh szerint 7 hetes manónk, de mondta majd 2 hét múlva már pontosabb adatot tud mondani. És határozottan nőtt. Mivel sietett az orvosom, ezért nem akartam képet kérni. De már kezd babaformája lenni, bát azért még amorf. :lol: IMÁDOM!!!

Bocsi, hogy ritkábban jövök majd mostanában, de zh-im lesznek, meg kell egy előadást is tartanom. AZért próbálok majd olvasni.

moni

Moni! Hogy repül az idő! Kitartást a zh-khoz és vigyázz magatokra!

Kép
bettike
Eger

Enikő!Coca nem tesztel!

Áfi! Akkor most azért szurkolok, hogy valakinek összejöjjön spontán, és benyomulhass a helyére. Nem is! Inkább Veled történjen a csoda!

Szirom! Babancs márjól megaszonta. Egyetértek.

Bettike! Hajrá hajrá, lelkes lelkes! Most csak ennyi van.

Kép
zölddisznó

Köszi lányok a nyugtatgatást! Logikus. Csak hát: tegnap fájt is a bal oldalon, szurkált, ahogy kell. De most is baromira fáj, ha lehet, még erősebben. Lehet, hogy csak most zajlik a lényeg, én meg itt ülök egyedül... :roll:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Móni! Akkor alakulgattok, örülök :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

...kiadós torokkaparással, a mensi majdnem összes tünetével fűszerezett pálinkás jó reggelt csajok!

A görbém, az gyönyörű: Kép

Kép
zölddisznó

Jó Reggelt Mindenkinek!!

Coca azért nem olyan roszz ez a 27. nap reggelén!! A mensi jel utalhat másra is, kivéve nálam! :lol:

Itt a görbém, még nem sok info tartalommal.
Kép

Móni, grat a babához, tényleg hogy repül az idő!

Veramami hová lett, mintha már tesztelt volna nem?

Áfi, ezt az egészet a mi kis kormányunknak köszönhetjük, azért ne keseredj, hátha van egy pici remény!

Többieknek megy a drukkom!

Kép
kata05

Sziasztok!

Gyors görbe, aztán majd később jövök.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Hát Robcsi mi nem nagyon akarunk kihűlni! :lol:

Kíváncsi leszek a pé-re, ha lesz mennyire fog lemenni a hőnk!

Kép
kata05

Kata mi forróvérűek vagyunk.

Nekem nem esett le a hőm a múlt hónapban, csak megemelkedett. Ha nem reggel van a peteérés, akkor nem lehet mérni.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Coca!
Minden reggel úgy izgulok, hogy milyen görbét raksz!
A mai is jó! :) drukkkkkkkkk

Ancsa!
Imádom a lángost, az kinézhet bárhogy :)

Ez az én görbém most nemtom mit csinál! :(
Most meg nem jelöli a pé-t! Tegnap épp megnyugtattam magam, hogy nekünk majd spontán összejön és a Jónás naptárt is megnéztem, hogy akkor február lesz a mi hónapunk, de persze csak akkor, ha 28 naposak maradnak a ciklusaim, erre se pé se hő felfelé se semmi? Az eddigi mért hónapoknál stimmelt a pé utáni 14 napi mensi, de ha holnap nem jelöli be majd mára, akkor ez is ugrott!
El vagyok keseregve kicsit, pedig tegnap már milyen jó voltam!
Modjuk a 10. napi pé tényleg korai volt amit eddig jelölt!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Zöldi! Na egye fene ennyi lelkesedéssel is beérem! És tök jó a görbe és Katának igaza van a mensi jelek más jelek is lehetnek! :wink:

Kata! Drukk a fogdokihoz! Hát ti tényleg nem akartok Robcsival kihűlni!

Tényleg Veramami hol vagy???

Szirom! Mikor is jön haza a párod? Gyorsan támadd le! :lol:

Sonjus! Kitartás! Lehet, hogy pont holnap reggel fogja bejelölni a ferty!

Amúgy nem is nagyon akartam ma reggel írni, hisz velem nem történik semmi! Erre beírtam a ferty-be a mai hőmet! Szegény ferty-t egész hónapban jól átba....tam! :lol: :lol:
Jól meg is kavarodott szegény! Íme:
1158774726.doc

Kép
bettike
Eger

Bettike akkor rájött a program is, hogy nem volt peteérés. Jó az új vonalzód. Látom ma egy kicsit feljebb ment a hőd. Hát ha a jövő hétig nem történik semmi, akkor irány a doki, aztán csapjál az asztalra, hogy ne csak mensihozó gyógyszert adjon, hanem hormonvizsgálatra is küldjön el.

Zöldi én nagyon drukkolok neked!

Sonjus nem tudok semmi okosat hozzáfűzni a görbédhez :(

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Zöldikém, ezen a görbén azért nem látszanak mensis tünetek :lol: Az, meg hogy olyanokat érzel, nem biztos, hogy rossz. Nekem is voltak annak idején, azt hittem, mindjárt megjön, de nem, a végeredmény itt tologatja a kisautóit :wink:

Bettike! Este jön haza :(

Kata! Értem én valahol ezt az eü. átszervezést, és igazuk is van, hogy ezt a baromi sok pénzt jobb lenne inkább a közösbe folyatni. Főleg, hogy a nődokik jó része a kórház felszerelését használja a magánbetegei kiszolgálására. Csak hát annyi a bibi, hogy a szülés az nem egy torokgyulladás, hogy mindegy lenne, hogy ki foglalkozik a dologgal, hanem tele van lélekkel, egy nő életének a csúcspontja szerintem, és nekem se akaródzik másnál szülni az istennek se. Tudom, hogy az átlag kórházban külföldön is annál szül a nép, aki épp dolgozik, de míg ott szült ismerőseim szerint mindenki tökéletesen egyformán volt velük hozzáértő, kedves és udvarias, ezt itt nehezen tudom elképzelni. Nálunk kicsit elkapatták az emberek a dokikat. Bár lehet, hogy majd az ügyeletes kepeszteni fog ezerrel a hálapénzért, a fene tudja. Csak az majd akkor derül ki, amikor már szül az ember, és ez elég nagy kockázat, legalábbis nekem...

Sonjus! Holnap leesik (vagy rögtön fölfelé megy), és már jön is a pé, oksi? :lol:

No, a szómenésem után a görbe. Kicsit azért aggódom.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Képzeljétek írtam is nektek, hogy pénteken a patikában láttam 10-es LH teszte ezer-valahányszáz Ft-ért. Mivel e-vitamint is elfelejtette venni, tegnap elmentem, hogy akkor veszek mindkettőt. Hát már nem volt egy db teszt se. Pedig pénteken még volt több fajta is. Azt mondták, hogy hétvége felé érdeklődjek.

Használ valamelyikőtök PG/53-at. Ha igen mennyire megbízható szerintetek?

Kép
Kép
robcsi03

Szirom, ezt egy másik topikon is olvastam, hogy lehet hogy majd az ügyeletes orvos kepeszteni fog a hálapénzért. Viszont, ha nekem az ügyeletes orvosnál kell majd szülnöm, akkor kepeszthet, mert tőlem max. egy ajándékkosarat fog kapni. Végül is a munkaidejében van, az a dolga, hogy ellása az embert. Ugyanúgy, mint bárki más a munkahelyén.

Szerintem óriási felbolydulás lesz itt, ha ezt tényleg bevezetik, mind az orvosok, mind a páciensek részéről. Bár az is tény, hogy valamit kezdeni kell, mert nagyon elszálltak az árak.

Kép
Kép
robcsi03

gyors görbe, kiterigetek és jövök :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

most látom, hogy a 6.-kai szexet nem írtam be, az vasárnap délután volt :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Köszi csajok!
Várok és remélek!

Ceni! Ez jó kis görbe! :)
sonjus

Én mindkétszer ugyanannál az orvosnál szültem. Hozzá járok most is. Nagyon szeretem, én is szomorú lennék, ha nem szülhetek nála, csak a törvényi utat kijátszva!
Viszont mivel a vajudás alatt a szülésznő az aki az ember lányával van, nem az orvos, ezért nekem egy szimpi, kedves általam választott szülésznő jelentéte megnyugtatóbb és fontosabb! :wink: Tehát pl a 2. szülésemnél a dokim 04:45-re ért be (hajnalban) a párom 04:50-re Viola 05:05-kor született meg :lol: Tehát teljes 20 percet volt velem a szülés összideje alatt! A szülésznő meg végig..... azért ez nem mindegy..... :wink:

Sonjus: drukkolok++++++++++++++ te nem szoktad érezni a PÉ-t????

Robcsi: Én még életemben nem használtam LH tesztet! Viszont a bnőm ezzel a kis mikroszkóppal (ha egyről beszélünk) lett terhes :) vagyis annak a segítségével :lol:

Coca: csak halkan jegyzem meg hogy ha terhes vagy az is "mensi összes tünete" szerű érzés :wink: Eliza is ez miatt volt pár napig pánikba, egészen addig míg +-at nem tesztelt :lol: :wink:

Betti: Bakker ez a görbe brutál :shock: Foggalmam sincs ilyenkor mi van :? :roll: :shock:

Szép napot :)

ceniko
Szeged

Ceniko! Jó a görbe! :lol:

Robcsi! Most már azért drukkolok, hogy szerdáig akkor már ne jöjjön meg, hogy elmehessek a dokihoz! Ő felírja a norculotot, clostyt! Szerintem! Én meg ihatom a teát, meg az E vitamint szedhetem, meg LH teszt és akkor még idén össze is jöhetne a babó! :lol:
Az a baj, hogy a munkahelyem miatt nem igazán tudom megoldani az UH-t sem, meg a vérvételes hormonvizsgálatot sem! :cry:
De én bízom a dokimban, meg ebben a gyógyszer kombinációban! Amikor a clostyt szedtem 33 napos volt a ciklusom és a görbém (igaz az nem volt teljes) szépen nézett ki!

Ja! És akkor szerintetek a dokig ne kezdjek teázni?

Szirom! Szerintem ne aggódj! :wink:

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt,
beteg vagyok, nem kicsit, nagyon! :lol: Természetesen elkaptam a kislányomtól, neki meg persze már rég nincs semmi baja, nálunk ez mindig így megy... :(
Kata,
igen, sajnos tudom kinek "köszönhetem" :x :x :x
Coca,
csatlakoznék az elöttem szólókhoz, ez a görbe nem mensis görbe! Szorítok!!! :wink:
Sonjus,
ahogy nézem nyúlósnyálkázol, akár ma is lehet a PÉ! A 15. nap sincs még későn!
Robcsi,
nem használtam ugyan, de én is venni akartam pár hónapja, és csupa rosszat hallottam a PG53-ról, így letettem róla.

Az orvosválsztós rendszerhez: már 2 napja kórházban feküdtem mert nem lettek jók az NSTk. Ott minden nap délelött délután NSTt csináltunk magunknak. Az ominózus napon már a délelötti is nagyon rossz lett, mondták csináljak újat. Csináltam. Arra is a fejüket csóvaálták: csináljak újat. Megint csináltam. A harmadik után csináltattak volna negyediket is, de akkor már nagyon megijedtem, és felhívtam a szabadságon levő orvosom, aki fél óra múlva már a műtőben volt, velem együtt. Az alatt a fél óra alatt megvolt a negyedik NST is, szintén bajt jelzett. Az ügyeletes orvost pedig nem is láttam!!! Egyszer se! A saját orvosom rohant és császározott meg, hogy ne fulladjon meg a lányom, vagy ne kapjon a tartós oxigénhiánytól maradandó agykárosodást. Nna ennyit az ügyeletes orvosokról...
Vendég

Áfi! Jobbulást! (Úgy látom én a múlthéten elkezdtem, azátn szépen lassan mindenkihez elér! :cry: )
Hú de durva, amit írtál!

Kép
bettike
Eger

Jé,hogy mik vannak! A ferty néztem görbéket, ahol nincs peteérés! Hát van olyan, hogy valakinak 98 napig nem jön meg? Na az biztos nem ment dokihoz! Találtam egy-két hasonlót az enyémhez!

Kép
bettike
Eger

Áfonya ezt nem értem, hogy-hogy ti csináltátok az NST-t?
Jobbulást neked!

Bettike azért jó lenne, ha a vírusod minket kikerülne! :D

Kép
Kép
robcsi03

Kata! Kicserélték a teljes protkód, hogy nem láttalak reggel óta? :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Voltunk tegnap bálozni, nagyon jó volt. :D
Görbét majd délután tudok feltenni, most melóból nem nagyon lehet (itt lennem sem, de most nincs bent senki :wink: )

Én ma vagyok egyébként a 13. napon, és lassan a kihűlés veszélye fenyeget. :P

Bettike, brutális a görbéd, te fogigátlót szedtél? Vagy miért ilyen hosszú a ciklusod?

Coca, te mikor tesztelsz?

Enikő, szép a görbuszod! :wink: Szüljünk együtt! :D
szilcsi

Szilcsi te kis suttyomba netező! :lol: Igen 7 évig mercilont! Azt, hogy miért ilyen hosszú, azt a fene se tudja! :cry: Ilyen még sosem volt!

Kép
bettike
Eger

Bettike most láttam a ferty-ne egy terhesgörbét, az 50. napon volt peteérés és babás lett. Erre még rástartolhasz :)

Szegény Kata bizti nagyon fáj neki a foga azért nem jön.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Bocsi, hogy igy eltűntem, de nagyon beteg vagyok már 6. napja, dögrováson! :( Val.szinű megfázásnak indult, de mikor pénteken két és fél órát ültem a tetű háziorvosnál a táppénz papírért, hát akkor szerintem rákaptam még valamit,úgyhogy most gáz a helyzet. Rengeteg gyümit eszem, hohes c-t vettem, azt iszom, remélem most már kezdek majd kilábalni belőlle!

Remélem lányok ti jól vagytok, és mindenkivel egészségügyileg minden rendben!

A kórháztörvény nagyon kiborító, nagyon remélem, hogy van Isten és nem fogják elfogadni!!!!

Újabb pocakkép:

Kép

Kép
elizabeth25

Robcsi! Ez már úgy is mindegy, mert ha szerdán megyek dokihoz és felírja a gyógyikat, addigra még úgy sem tudná megmondani, hogy ha az 50. napon mi rástartolunk! Érthető így, hogy mit is akartam írni?

Kép
bettike
Eger

Elizabeth jobbulást, vigyázz magatokra!
Hát én is nagyon remélem, hogy nem fogják elfogadni, mert mi annyi pénzt már nem tudunk összeszedni, hogy doki is + kórház is :(

Kép
Kép
robcsi03

Bettike értettem! :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, aranyos vagy, igyekszünk!

A pénz dologgal mi is úgy vagyunk, ahogy ti! :(
Amúgy te melyik kórházba jársz dokihoz? Van már választott orvosod?

Kép
elizabeth25

Eliza! Jobbulást de gyorsan! Jó a pocak fotó! Én is én is akarok ilyet!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

Betti, igyekszem, csak lassan megy! :( A francba! :?

Neked is lesz ilyen, tiszta szívből kívánom, hogy a Jézuska meghozza nektek a várva várt babót! Ti mióta is próbálkoztok amúgy?

Kép
elizabeth25

Elizabeth, nekem van egy dokim akinél szültem, de ő jövőre már nem vállal szülést.
Úgyhogy most az a helyzet megvárom, hogy mi lesz ezzel a törvénnyel, mert ha nem lehet szülni választott orvosnál, akkor maradok nála, viszont ha nem fogadják el,akkor keresek másik dokit.

Kép
Kép
robcsi03

Eliza! Most biztos ki fogsz nevetni ez volt a 4 hónap! (Biztos sokaknak ez még csak, nekem meg már!) :lol:
Hát igen! Ennél jobb karácsonyi ajándékot el se lehet képzelni! Köszönöm! :lol:

Kép
bettike
Eger

De én úgy olvastam most legutóbb, hogy szülhetsz a választott orvosnál, és be is hívják neked a kórházba, de azt is kikell fizetni!

Kép
elizabeth25

Bettike, nekünk 15 hónap alatt jött össze, úgyhogy ezzel elmondtam mindent! :)

Kép
elizabeth25

Hát igen Elizabeth, csak mondjuk én tudok x Ft-ot fizetni a dokinak, de 2*x-et már nem. Én a kórháznak már nem tudok azért fizetni sajna, hogy az én dokimnál szüljek.

Úgyhogy csak imátkozni tudok, hogy ezt a törvényt felejtsék el.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

A protkóm még meg van. Odáig el sem jutottam, mert 2-ig Székesfehérváron a Munkaügyi Bíróságon ültem. Most elmúlt minden bajom, mert még nem tudjuk, mennyi bírságot fognak kiszabni ránk! az hogy miért az egy hosszú történet, hibásak is vagyunk meg nem is, sajna a könyvelőn múlott a dolog.

Most amúgy nem fáj a fogam, most a nyakam fáj. Nem tom mi van velem.

Ceniko neked annyi most a hőd mint nekem alapállapotban!

Megyek kajcsit csinálni azt jövök!

Kép
kata05

Sziasztok,

Coca meg tudlak érteni, én is pont ebben a cipőben járok, a mensi összes tünetével. Kissé paranoiás lettem, gyakorlatilag minden pisilésnél félve nézem meg mi van a bugyimban, már bocs hogy így fogalmazok, de komolyan. :?

Bocs, hogy nem írok másnak, de most igen feszült vagyok

Puusz mindenkinek, azért mennek a durkkk ezerrel

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Suttyomban netező Ilcsi dob egy múlt havi görbuszt, ha sikerül. A nagy kiugrás az elején a szteroidszuri miatt van. Valószínűleg az vágta tönkre ezt a ciklust. :( :shock: Kép
szilcsi

És ha már ilyen jól megy, dobok egy mostanit is. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a folytatás... :shock: Kép
szilcsi

Lányok!

Mindenkinek milyen alacsony a hője, nekem meg milyen magas! :cry:

Kép
kata05

Szilcsi,

Megkérdezhetem miért kaptál szteroid szurit?

Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?