Sziasztok!
Szintet hihetlen, de holnap hacsak nem ugrom be az egyik fordítás pénzéért, nem kell csinálom semmit.
A múlt hetem a rohangászásról, fordításról és előkészületekről szólt. Totál hulla vagyok. Ma hajnlai 6.45re mentem az új "munkahelyemre" tanítani. Tökre izgultam, mert a vezér igazagató is bejött az órára, sőt, be is fog járni folyton. De szerencsémre jó fej. A cég persze német, én nekem meg hajlanra csak angol jutott. Bár, most felajánlottak egy német csoportot is, de nem tudom, hogy a nagyiknak mennyire lesz ez sok egy héten. Anyum és anyós is kellene akkor hozzá. Szerencsére csak másfél órát kell tanítani, szóval Hanna kibírja és nagyon közel van hozzánk.
Hanna nagyon akaratos kezd lenni. Olyan jókat mosolygok rajta. Rendesen kicsapja a biztosítékot, ha nem úgy történik valami, mint ahyogy azt ő akarja. Mai példa: bekötöttem a babakocsiba és így nem tudott kellően előredőlni, hogy rágcsálja a karfát.
Cuki volt, ahogy mondta a magáét, bár ez a Pluszban sorbanállóknak annyira nem tetszett, de tolytam rájuk.
:D
Tegnapi történet: Mentem be anyumért a munkahelyünkre, ahol is az utcán összefutok az egyik kollégával. Fizika, meg áru tanár a lelkem. Hanna kendőben rajtam nézelődik. Jóska meglát mindket és mondja, hogy jajjj, de édes, de látom, már jön a következő.....
Kész voltam.
Angi!
Nagyon cuki Lidi!
És még mindg nagyon ügyi!
Örülök, hogy jó volt Galyatetőn. Tuti jó levegő volt!
Meli!
Nagyon jók Bogi alvós képei.
Eszti!
Hajrá fogyókúra! Nem kell neked aerobik, ott van Bence, a személyi edződ!
:D Nagyon édi lehet, ahogy mászkál.
Anita!
Nem mondom, belehúzott Boti!
Tök sok minent csináltok.
Képet dobjál majd róla, jó rég nem láttuk már!
Suli?
Tünde!
Örülök, hogy nem komolya a dolog és hogy már javultok!
Sajnálom, hogy Bettinának nem kell a cici...
:( De attól még elaludt rendesen? Tudtál fejni?
Edit!
Kész vagyok a fiadtól!!! Nagyon magabiztosan ül azon a mocin!!! Na, majd amikor 16 évesen akarja ugyan ezt csinálni egy igazi nagygépen, megnézem, hogy ugyan ilyen mosolyogva nézed-e majd végig.
Era!
Hatlamas a pasid és naaaagyon értelmes feje van!
Tiszta nagyfiú már!
Párod jobban van????
A családod meg küld el a fenébe, hogy száljanak már le rólad, mert csak 1x fogod odaadni valamiért nekik a gyereket 5 percre és úgy jársz, mint Boscó, hogy megtömik minden sz@arral!!!
:(
Boscó!
Én tutod mikor tűrtem volna ennyire nyugisan a dolgot!!!! Úgy küldtem volna a pi-csába a nőt, hogy a lába se éri a földet! Hozzá kell tenni, én diétázom Hanna miatt, szóval a tejes cuccok engem érzékenyen érintenek, de egyébként is, hogy meri magának bárki venni a bátorságot, hogy a megkérdezésed nélkül BÁRMIT adni mer a gyerekednek????!!!!!!!
Nancsi!
Mi is ilyen pelust használunk. Vizeletjelzősnek becézik, egyébként Clion. Én nagyon szeretem. A
http://www.gportal.hu/portal/importpelenka/ ról rendelem. Nézd meg az oldalt, mert most változott valamit, de nekem bejött nagyon!
Livi!
Nagyon ügyi a lányod!!!!!!
Vali!
Hát, van kitartásod, az tuti.
Én még a legaktívabb időszakomban is cak nagyritkán tudtam magam a heti 3x-i edzésre rávenni.
Mamacka!
Végre! Gratu a lakáshoz és kitartást a felújításhoz!!!!!!!
Csillala!
Üdv közöttünk!
Be kell valljam,hogy a sok fürdős kép láttán csak meggyőztem magamat arról, hogy Hanna húsos csaj. eddig azt hittem, hogy átlagos...
De ha megnézzük ezeket a comikat a többi csaj combijához, akkor eléggé husi... Remélem tényleg nem az én alkatomat örökli.... akkor nem irigylem.
Ildi!
Nagyon csini a csajod!
:D És olyan édesen néz!
Mikor akarod elkezdeni a Norbit? Édesítős dolgokat is eszel akkor? Melyik faját?
na, én ennyit bírtam mára. Remélem holnap már jobban képben leszek és alszom egy nagyon-nagyot!
Jóéjt nektek!