Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Ildi,
nagyon cukor pancsis-amerikás Natika!!! Hajrá a hízással!
Bartika,
a Baby Bellben nézted a Holle pépet? Mert szombaton még egy csomó volt. Jó ez a morcis kép.
Tünde,
hogy vagytok? Kettő gyerkőc a terv, kérdésedre válaszolva.
Cory,
nagyon édes a fittneszező Liza baba. :)
Era,
nagyon vagány csávód van! Gratula a munkákhoz!
Livi,
ügyi lányod van!!! :)
Vali,
klassz lehet újra aerobicozni. :) Én a múltkor Galyatetőn lementem a konditerembe. Olyan jól esett. Csak hát rendszeresen kellene csinálni. Amikor elmész apa van a gyerekekkel?
Mamacka,
kitartás a felújításhoz! Nagyon helyes Áron! :)
Évi,
Dóri nagyon helyes. :)
Anita,
hogy vagytok? Zenebölcsi? Úszás?
Babetta???

Azt nem írtam a 7végén, hogy Lidi szépen halad oldalazva a bútorok mellett. És hogy be nem áll a szája egész nap: nya-nya-nya, nem-nem-nem, de-de-de stb. :)
Majd teszek fel képet róla.

Lányok,
Ti milyen játszóházakat ismertek itt Pesten?
angi79

Kép
Kép
Kép
Kép

Az első kép október közepén készült, a 2. Galyatetőn, a harmadik is októberi és a 4. a legfrisebb, ahol pakol.
angi79

Kép
Kép
Kép
Kép
Képjobb klikk Paste :arrow: Kép ismét.

Kép
Kép

Nagyobb patikákban keresd, de ne Sensibluban mert ott még nem is hallottak ilyesmiröl. Viszont ha hamarosan jön a barátnőd hozzád akkor inkább érdemes átról hozatni, mert ott csak kb.1000Ft ha jól tudom.
Viszont a Sinlac ha jól tudom recept nélkül 3000ft egy doboz. Akkor inkább már a Nestlés és ez is 325gr.

Kép.
A feltöltött képre nyomsz egy jobb klikket ott a Propertis-re katt és ott kimásolod a URL címet, majd itt a hozzászolásnál megnyomod a Kép :arrow:
Vendég

Sziasztok van egy kis szünetem, kihasználom :wink:

Ildi
Nagyon aranyos Natika, látom megküzdött az autóért, a pancsolós kép is nagyon szupik, abbol a tartóbol nem akar kimászni! :)

Gaby
Végre képek :) :) :) Nagyon szépek a gyerekeid, a fiad már most egy igazi szívtipró :) :)

Angi
Lidi nagyon éééééédi :) Látom ő is szeret ruhát válogatni, pakolni :) és milyen nagy már, ott a tükör elött :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Helló csajok,

Angi, Lidi nagyon édes. :) Bence dettó, csak ő nem beszél még ilyeneket. :)

Gabi, beszéltem a barátnőddel, egyeztettük a kódot, és jók a számok rajta, szóval ma találkozunk is. Köszönöm a kódokat, így már majdnem megvan a játékra, a maradékra már a mi pelusaink kódjai is elegek. :)

Meli, ez a puszi nagyon aranyos. :)
Vendég

Kép

céklát eszek...

Meli, köszi, ezt próbából tettem fel, és ime, sikerült.

Az itteni sinlacot a nestlétől hogy hivják?

KépKép
gaby70

Alig tudtam belépni... :twisted:

Szexi Natika nagyon cukor :D Apja biztos kész lesz, ha mennek az udvarlók :wink: Enyém férj azt mondta, ha lesz egy lányunk, bezárja 18 éves koráig a szobájába ... :roll:

Angi, köszi jól vagyunk! Végre semmi okom panaszra. Boti marha jó fej, sokat kacagunk. Olyat jókat lehet vele már játszani. Éjszakák is elég jók, de azért éjszaka mindig nehezebben viseli a fogzási fájdalmakat :(
Mivel már Edit is kérdezte az uszit: már haladók vagyunk!
Boti imádja az úszást, úgy koncentrál mindig. Apja szerint tuti olimpiára készül :D A merülést is nagyon szereti. Most tanulnak kimászni a medence szélére, és hamarosan karúszózni fognak. Zenebölcsibe is szeret lenni.
Ő is oldalazva bejár mindent, és 10-20 másodpercekig is simán megáll kapaszkodás nélkül, napjában százszor ... Szóval hasonlóan Lidihez.
Duma itt is beindult. A teljesség igénye nélkül a repertoár: baba, mama, mami, apa!!! (büszke is, mint a fene :D), gege (gyerének mondom :wink:), keke, nem, és vmi adjál szerű :shock: Szóval másfél hét alatt belehúzott rendesen!
Szuperek a képek, gyönyörű Lidi, mint mindig.

Era: Martin nagyon vagány! És olyan nagyfiús...simán elmegy egy évesnek, sőőőőt! :D
Apa meggyógyult??? Munka??? Gratula hozzá! Projecten azért rajta vagytok, igaz??? :lol:

Gaby: Nagyon szépek a gyermekeid!

Livi: Tündinek nagy gratula!

Szilárd kaja, etetés: Nekem a fő parám, hogy túletetem Botit. Hihetetlen mennyiségeket eszik, kb. 300-350-eket. Most is próbáltam, hogy jól megszopiztattam előtte (több mint 10 perc! :shock:), aztán csak 230-t adtam. Persze jól felháborodott ezen. Adtam még cicit....hááát, nagy nehezen megnyugodott. Többször van,hogy utána visszabukik egy csomót (persze soknak néz ki, mert folyékony), de egyszerűen kiköveteli a fenti adagot.
Van egyébként, hogy hiába kínálom a cicit, neki a főzelék kell!

Na, ezért nem is írok, mert megint csak magunkról írtam, de már mennem is kell, meg már nem is tudom, mit akartam.

Látom, Boti szalagos képe még mindig nincs meg, meg még az órát sem állítottam át. Talán este, mert talán tudok képeket is felrakni. Anyós csinált hétvégén egy sorozatot... (asszem 65 db... és ezt kb. egy óra alatt... első unoka.... :wink:), és férj ha minden igaz, hazahozza CD-n.

Amúgy meg biztos lesz azóta egy csomó új hsz, mert már vagy egy órája kezdtem bele az írásba!

Pusszantás!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Dokinéni szerint még nincs semmi komoly baj, Rhinathiolt kell adnom nekik és estére Panadol Baby szirupot. Meg Cebion C vitamin cseppet és Calciumot.
Én már jobban vagyok, a csajok sem voltak lázasak, remélem a köhöés is elmúlik hamar.

Évi: Dóri nagyon szép!!! :P :P

Mamacka: Áron is cuki!! és örülök, hogy végre lesz saját lakásotok!!! :P

Vali: légyszi helyettem is tornázz, ha nincs kedved, akkor gondolj azokra akik helyett is csinálod!!! :)

Livi: nagyon megtáltosodott Tündi baba!!!!! :lol:

Csilla: szia, érezd jól Magad köztünk!!! Írj Magatokról!!

Era: Martin igazi szívtipró kispasi! :lol:

Gaby: szerintem sok gyógynövény és bio boltban lehet kapni Holle pépeket.

Angi: nem semmi milyen ügyes nagylányod van, főleg ha belegondolok, hogy Bettina még "csak" mászik. Fel sem áll, max. feltérdel.

Eszti: eszméletlen hogy Bence szinte 8 hónapos korban elindul, ezek a mai gyerekek... :D

Anita: örülök, hogy semmi okod panaszra!!! :)

Bettina 3 napja nem akar szopizni nappal, remélem ez csak a betegség miatt van. Más kaját meg szívesen eszik, nem értem...

Ma is vagy húszszor megkínáltam cicivel, de eltolta magát. Még elalváshoz sem fogada el, ilyen még nem volt. Tegnap is csak este volt hajlandó. :( :(

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gaby!
Szivesen. :D
A Nestlés valami meg így néz ki
Kép

Esztipeszti!
A csókós kép Gaby érdeme az ő gyermekei vannak rajta :)
Vendég

Szóval Gaby ez az
Kép
Vendég

Most ez synlac, vagy sima tejpép? (nem mindegy...)
Vendég

A Nestlés?
Azt írja rajta, hogy tej és szója mentes.
Vendég

És ha jól rémlik a Sinlacot is a Nestlé gyártja nem?
Vendég

Sziasztok

Azt hiszem egyre kevesebb időm lesz itt ülni. Ez persze nem csak Levi miatt van, hanem a munka, házimunka, helybéli kismamák és babákkal csavargás miatt. A csavargást mondjuk, élvezzük. :lol:

Eszti
Igen, én írtam, hogy nem voltunk betegek. Remélem, nálatok is beválik majd.
Derekadat sajnálom, :( már nem tart sokáig, mert lassan szalad majd Bence. :lol:

Babci
Nekem már négyszer jött meg, és baromira tartja a 26 napot :cry: azt hittem, változik majd, de sajnos megint ilyen sűrűn fogok ünnepelni. És még 2-szer eszik Levi éjjel, erről ennyit. Nem hiszem, hogy ezen múlik.
Lilinek gratula az álláshoz. :D

Gaby
Nagyon cuki a csaj. :D A fiad is nagyon helyes. :shock: :D
Ha magától megy Eszti, csak menjen :lol:

Vali
3-om torna????? :shock: Nagyon király vagy. :D Én most fogytam 2 kilót, délután már csak 1 kódot eszem, délelőtt meg mindent. Ma elkezdem a tornát én is, hogy síelésre legyen valami izmom. :wink:

Barti
Nagyon cuki Pötyi álmosan. :D
Mi megyünk síelni, most intézzük a szállást. Austriába megyünk, és jön még három pár és három baba. :D
Próbáld ki a zabpelyhet Levi nagyon szereti ,mondjuk ő minden evő. :D

Tünde jobbulást nektek.
Nekem, hogy kicsit fogytam nem változott a tejem szerencsére, sőt mikor Levi elengedi, csak úgy spriccel minden felé. Szegény mindig úszik a tejben a szeme rendszerint ápolva van tejjel. :lol:

Cory
Nagyon ügyi Liza. Lassan felpattan a biciklire. :lol:

Évi
Babatali jó volt nagyon. Majd teszek képet. Leszámítva, hogy kocsival mentem Zsámbokra és elhagytam két dísztárcsát. :? Ma jött anyós és az egyiket megtalálta az utcánkba. 5 napig hevert 5 házzal lejjebb. Lecseréltük a nyári gumikat és szerintem Laci rosszul pattintotta vissza.
Ma én is voltam börzén, itt volt az óvodában. Vettem 3 kertésznadrágot 1 sima nadrágot és egy pulcsit ezért fizetem 6500-at.
Jók a képek aranyos a csaj még mindig. Nekem a vakond is nagyon tetszik. :lol:

Ildi
Én is így voltam mindennap süti és már kész voltam magamtól, :x nekem most jó így a Norbi ,mert enni eszem csak este nincs semmi nasi. Nagyon cuki Nati. :D

Mamacka
Örülök, hogy meg van a lakás jó munkát és várjuk a képeket. :D

Boscó
Sógornőd egy angyal. :evil:

Livi
Nagyon ügyi Tündi ahogy áll. :D Sajnálom a vizsgád, majd legközelebb ötös lesz. :wink:

Csilla
Üdv itt! :)
Mesélj magatokról

Era
Húú de szép nagy legény már Martin. :shock: :D Tényleg nagy zsivány lehet. A sérója még mindig nagyon jó. :D Én tegnap mértem Levit 10.200 a centit ma fogom mérni, de tuti nincs 80 centi.
Apa már jól van?

Angi
Nagyon zabálni való a csajszi még mindig . :shock: :D

Anita
Dobjál már botiról képet!!!! Levi is ennyit eszik, néha nem is tudom hová fér bele ennyi. :shock:
Legalább lesz kinek drukkolni az olimpián. :lol:

Anna
Mikor akarsz úszni menni? :)

Valakit bizti megint kihagytam. :?

Lépek, mert ma se lesz semmi a tornámból. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kicsit utánanéztem hamar és a Sinlacot is a Nestlé gyártja, és a tartalmát tekintve ugyanaz van benne, csak itt nem írja fel az orvos, hanem szabadon lehet kapni gyógyszertártártól kezdve supermárketekig.
És az árát tekintve nem 3000ft, hanem csak 1000ft kb. Habár lehet, h a nálatok kaphatónak nagyobba kicsomagolása.

Gaby!
Mi közöd neked csengersimához?
Vendég

Edit!
Asztaaaa!!!!!!!!
Nem semmi járgánya van a kicsávónak!
Vendég

Gaby!
Én csak az Árkádban tudok a BabyBell nevű üzletben Holle kölest. A sinlac rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép, anyatejjel és/vagy vízzel készíthető. Fincsi édes és nincs is benne cukor. Az orrszívó porszívó magyar szabadalom, tudtommal csak nálunk van

Bartika!
A holnap jó lesz! Gyertek!

Meli!
Nekem az első könyvből ki vannak gyűjtve a Norbis kódok. Elküldjem priviben? Olyan édes a lánykád, ahogy elaludt a rácsnál. Még a páromnak is megmutiztam.

Zsu!
Ma krumplis spenótot csináltuk. A Zsuzsi tényleg tud főzni, mert még én is ettem belőle, pedig utálom az ilyen élénkzöld kajákat. Csak krumpli és spenót volt benne meg fokhagyma és egy hangyányi só. Csak ő a saját gyerekének különvett részbe sajtot is tett, pedig én győzködtem... Pénteken céklát csinálunk.

Babetta!
Hű milyen járgány! Igazán peckesen ül rajta Levike!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Halika, most csak gyorsan!

Köszi a segitséget, Holle még ráér, mert nem jön a barinőm, úgyhogy addig még informálódok.....
A sinlacot meg megveszem a hiper- szuperben.

Meli,

Anyukám ott él Csengersimán. Ő magyar állampolgár.

Most csak ennyi voltam most vendégeim vannak, később gyüvök.

KépKép
gaby70

Szelivi!
Megköszönném, ha átküldenéd :)

Már Esztipesztinek is írtam, h a dicsit Gabyt illeti mert az ő képeit tettem fel.Én lennék a legboldogabb 2 gyerekes anyukaként, de még Boglárka sem hétköznapi módon fogant.

A FENTI KÉPEKÉRT A TOVÁBBIAKBAN GABYT DICSÉRJÉTEK,LÉGY'SZI!!!!!!

Gaby!
Nagymamám simai:) csak azért kérdem
Vendég

Sziasztok!

Szintet hihetlen, de holnap hacsak nem ugrom be az egyik fordítás pénzéért, nem kell csinálom semmit. :D A múlt hetem a rohangászásról, fordításról és előkészületekről szólt. Totál hulla vagyok. Ma hajnlai 6.45re mentem az új "munkahelyemre" tanítani. Tökre izgultam, mert a vezér igazagató is bejött az órára, sőt, be is fog járni folyton. De szerencsémre jó fej. A cég persze német, én nekem meg hajlanra csak angol jutott. Bár, most felajánlottak egy német csoportot is, de nem tudom, hogy a nagyiknak mennyire lesz ez sok egy héten. Anyum és anyós is kellene akkor hozzá. Szerencsére csak másfél órát kell tanítani, szóval Hanna kibírja és nagyon közel van hozzánk.

Hanna nagyon akaratos kezd lenni. Olyan jókat mosolygok rajta. Rendesen kicsapja a biztosítékot, ha nem úgy történik valami, mint ahyogy azt ő akarja. Mai példa: bekötöttem a babakocsiba és így nem tudott kellően előredőlni, hogy rágcsálja a karfát. :D Cuki volt, ahogy mondta a magáét, bár ez a Pluszban sorbanállóknak annyira nem tetszett, de tolytam rájuk. :D:D

Tegnapi történet: Mentem be anyumért a munkahelyünkre, ahol is az utcán összefutok az egyik kollégával. Fizika, meg áru tanár a lelkem. Hanna kendőben rajtam nézelődik. Jóska meglát mindket és mondja, hogy jajjj, de édes, de látom, már jön a következő.....
Kész voltam. :twisted:

Angi!
Nagyon cuki Lidi! :D És még mindg nagyon ügyi! :D
Örülök, hogy jó volt Galyatetőn. Tuti jó levegő volt! :D

Meli!
Nagyon jók Bogi alvós képei. :D:D

Eszti!
Hajrá fogyókúra! Nem kell neked aerobik, ott van Bence, a személyi edződ! :D:D Nagyon édi lehet, ahogy mászkál. :D:D

Anita!
Nem mondom, belehúzott Boti! :D Tök sok minent csináltok. :) Képet dobjál majd róla, jó rég nem láttuk már!
Suli?

Tünde!
Örülök, hogy nem komolya a dolog és hogy már javultok! :D
Sajnálom, hogy Bettinának nem kell a cici... :(:( De attól még elaludt rendesen? Tudtál fejni?

Edit!
Kész vagyok a fiadtól!!! Nagyon magabiztosan ül azon a mocin!!! Na, majd amikor 16 évesen akarja ugyan ezt csinálni egy igazi nagygépen, megnézem, hogy ugyan ilyen mosolyogva nézed-e majd végig. :lol: :lol:

Era!
Hatlamas a pasid és naaaagyon értelmes feje van! :D Tiszta nagyfiú már! :D
Párod jobban van????
A családod meg küld el a fenébe, hogy száljanak már le rólad, mert csak 1x fogod odaadni valamiért nekik a gyereket 5 percre és úgy jársz, mint Boscó, hogy megtömik minden sz@arral!!! :(:(

Boscó!
Én tutod mikor tűrtem volna ennyire nyugisan a dolgot!!!! Úgy küldtem volna a pi-csába a nőt, hogy a lába se éri a földet! Hozzá kell tenni, én diétázom Hanna miatt, szóval a tejes cuccok engem érzékenyen érintenek, de egyébként is, hogy meri magának bárki venni a bátorságot, hogy a megkérdezésed nélkül BÁRMIT adni mer a gyerekednek????!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Nancsi!
Mi is ilyen pelust használunk. Vizeletjelzősnek becézik, egyébként Clion. Én nagyon szeretem. A http://www.gportal.hu/portal/importpelenka/ ról rendelem. Nézd meg az oldalt, mert most változott valamit, de nekem bejött nagyon! :D

Livi!
Nagyon ügyi a lányod!!!!!! :D:D

Vali!
Hát, van kitartásod, az tuti. :D Én még a legaktívabb időszakomban is cak nagyritkán tudtam magam a heti 3x-i edzésre rávenni. :D

Mamacka!
Végre! Gratu a lakáshoz és kitartást a felújításhoz!!!!!!! :D

Csillala!
Üdv közöttünk!

Be kell valljam,hogy a sok fürdős kép láttán csak meggyőztem magamat arról, hogy Hanna húsos csaj. eddig azt hittem, hogy átlagos...

Kép

De ha megnézzük ezeket a comikat a többi csaj combijához, akkor eléggé husi... Remélem tényleg nem az én alkatomat örökli.... akkor nem irigylem. :D

Ildi!
Nagyon csini a csajod! :D:D És olyan édesen néz! :D
Mikor akarod elkezdeni a Norbit? Édesítős dolgokat is eszel akkor? Melyik faját?

na, én ennyit bírtam mára. Remélem holnap már jobban képben leszek és alszom egy nagyon-nagyot! :D:D

Jóéjt nektek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Editkém, elképesztő, milyen vagány már Levi is! Na, és az a motor... Kéééész! Síelés miatt irigy, mi majd Botival akarunk megtanulni :lol: :wink:
Örülök azért, hogy tök jól elvagytok, de azért gyere csak, amikor tudsz, és dobjad a képeket, mert nem győzök betelni Levivel!

Vok Eszter: Tényleg nagyon husi Hanna bébi! Na, és persze beájulok a hajzuhatagától! (Ezt mindig lehagyom, hogy mennyire csípem :oops: )
Melóhoz grat! Lassan már kezdem hülyén érezni magam, hogy én meg itt parázok ettől a sz@r sulitól. Ti meg itt egyre többen már többé-kevésbé melóztok.Félek ettől az ucsó félévtől nagyon. Tanulni csak altatás után, de akkora már hulla vagyok. Szombaton én is vizsgáztam, még van 9!!! :shock: 20-ig le kell adnom a szakdoli vázlatot, na és persze lassan bele is kell fognom...szóval kész. Ehhez pedig jön egy sajtkukac, örökmozgóm. De persze Ő a lényeg. Férj nyúz, hogy halasszak, de hajthatatlan vagyok :wink: ... akkor sem lenne jobb.
Férfi kollega :twisted:

Még a kedvencemet nem is mondtam, Boti mondja, hogy ham, mikor teszem be a kanalat a szájába. Mivel az úszáson is vezényszavakra tudja, mikor mit kell csinálni, innen vettem az ötletet. Mondom neki áááá: nyitja a száját, mondom ham, és bekapja a kanalat, és nyeli a kaját, mint kacsa a nokedlit. Most már ő mondja, ha bénázom, hogy ham :D Ez azért is jó, mert pl. tegnap az újságot készült csócsálni, és mondta,hogy ham... én meg futottam :D

Tünde: Örülök,hogy semmi komoly, és, hogy Te is javulgatsz. Cicit átérzem sajnos, Botinak elalvás előtt nem kell, eltolja, elfordul tőle. Napközben is egyre kevesebb van, de mikor van, akkor szabályosan tép le rólam a ruhát. Ilyenkor egyértelműen jelzi,hogy bújni akar. Drukkolok Nektek!

Era: Na, ezt én is megkapom, hogy miért nem hagyom már ott a bébit. És sajnos én éppen ettől tartok, ahogy a Boscó is járt :roll:

Dec.2-re koncertjegyem van, sógorral és pár haverral mennénk, apa vigyázna Botira. Áááá, de úgy döntöttem, nem megyek. Nagyon anyás most B. Még, ha ebben a városban lenne.... talán, de így nem. Hülye vagyok???? Sokan mondják,hogy nagyon magamhoz kötöm, de én így érzem jól magam.

Bébitaxiról vélemény????

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, és az ígért képek:

Tényleg,nem mehetek a vezetékekhez, mami? :D
Kép

Mami, én megfogom neked ezt a kacsát:
Kép

Na, ez az, amit egyre nehezebb velem csinálni. Anyucimnak nagyon leleményenek kell lennie :wink:
Kép

Hűűűű, de elálmosodtam:
Kép

Indulhatunk! PÁPÁ! :D
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok!
Van egy olyan érzésem, hogy nem olvassuk egymás írásait. Már én érzem rosszul magamat mert már 2x is felhívtam a figyelmeteket, h én csak segítettem Gabynak feltenni a képeit.
Nekem nincs kisfiam sajnos.

Lehet sértő amít írtam, BOCSÁNAT!!!

Dicsérjétek meg inkább Gabyt GYERMEKEIÉRT!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hanna baba nagyon drága és látszik rajta, h nagyon élvezi a fürcsit. :D

Boti meg az első képen elszédítette a fejem azzal a gyönyörű szemeivel. :D
Vendég

Sziasztok!

Mennyi gyönyörű és ügyes babóca!

Toncsi 7 és fél hónapra született 2050 g-mal és 43 cm-rel. Az eleje kicsit másként indult, mint képzeltem így első babánál. De 3-4 heti kórház után végre hazajutottunk és azóta minden oké (kopkopkop). Azért elég jól behozta a lemaradását, bár úgy látom mi is inkább a kisebb mérethez tartozunk :D . Most 7300 g és 67 cm.
Nagyon nyugodt baba, éjszaka ált. 1x kel, akkor szopizik, meg reggel, aztán főzelék, gyümölcs meg tápszer.
2 foga már van.
A mozgásfejlődése nem valami gyors :? , de lassan belejövünk. Eddig a hátáról már a hasára fordul, vissza még csak ritkán. Szeret ücsörögni, de még nem tud :) , résen kell lenni, mert eldől, mint egy zsák. Állni is nagyon szeret, de talán előbb ülni meg mászni kéne :roll: .
A kedvenc képem:
Kép
Különben mi is a hízással küzdünk, inkább Toncsi :wink: , szóval heti 40 g az átlag pár hete :cry: . Ahhoz képest, hogy az elején havi egy kiló mindig megvolt :? .

Egyelőre ennyi
Hali
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Meli!
Elküldtem Norbit!
Egyébént meg simán beléd beszélünk egy kisfiút is! :D
A rácsnál, a fülbevalós baba, az nem Bogika? Hűha, le kell állnom az ivással! :D

Vok!
Úgy irigyellek, mert beszélsz nyelveket. Nekem a középfokú nyelvvizsga lesz a halálom. Tőlem is kérdezték már, hogy talán jön a következő baba? Hanna tényleg husis, de majd lemozogja (veled együtt).

Anita!
Mi a szülinapjára tervezünk bébitaxit venni. Persze előbb megnézem, hogy milyen is az valójában.

Csillala!
Én nem tudom, de 7300 gramm és 67 centi az nekem tök jónak tűnik. Főleg, hogy nála a biológiai korát is kell nézni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kedves Meli!!! :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Livi akkor most megyek tesztelni!
Még nem is tudtam, h Boglárka a hasamba van, mikor az egyik kolléganőm és egy biztonsági őr állandoan azt hajtogatták, h én terhes vagyok. Kb 5 nap mulva megelégeltem és azt mondtam, h a végén az leszek, mert belebeszélik a hasamba. Pár nap mulva teszteltem és ott volt :D :lol:
Hátha most is :)

Babcika!

Isten éltessen sokáig, füled nőjön bokáig!

Kép
Vendég

Csilla!
Eddig azt hittem, h nekem van a topikon a legkissebb babám, de most te vezetsz!
Boglárka ugyanis 2350gr és 42cm született és most 7700gr és 70 cm.

Mikor megláttam megilyedtem, de azzal vigasztaltak, h az ilyen pici babák behozzák a különbséget. Akkor ezt nem hittem, de mostmár igen.

Babcika!
Köszi :D
Vendég

Heló csajok,

Anita, szerintem a bébitaxi jó járgány, és ahogy Boti fejlődik mozgásilag, simán jó lesz neki már Karira is. :) Mi is ezen gondolkozunk, hogy karira legyen-e, vagy szülinapra. :)
Iszonyú édes Botond, nagyon helyes. :) És haláli ez a ham. :) Nálunk is megy már a pápá, és a tapsinál meg frankón csattan a tenyere. :)

Babetta, Levi is nagyon aranyos. Mi ez a motor? Játék, vagy igazi???? Bocs, ha hülye a kérdés, de nem látom. :wink:

Vok, Hanna tényleg husis. :) Na de ez az utolsó kép, kérem szépen, na ez igazán csajos ezekkel az égbe tett lábakkal. :wink: Ádám vigyázhat majd rá. :)

Puszi
Vendég

Livi!
Köszi!
Átböngésztem nagyjából Norbit. Háááát! Ami nagyon fini, tuti 3-as :oops: :twisted: :lol:
Vendég

Köszi a dicsiket!

Eszti, mi is ezen agyalunk,hogy kari vagy szülinap :D Gondolom, egyformát fognak kapni a srácok :wink:

Csajok, egy kis Norbi :wink: :shock: :D

http://www.provokator1.hu/2index.html

Szép napot! :D

Szülinapos mamócáink vannak??? Akkor Isten éltesse őket!!! (MELI, BABCI)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Meli: Boldog szülinapot :)
Babci: boldog szülinapot :)

Csilla: nekem a középsőm született a 33. héten, 2280g és 48cm volt. Fél évesen nagyon leállt a hízása, és kiderült, hogy nagyon vashiányos, úgyhogy 1,5 évig vasat szedett mire rendeződött. Ez tipikus koraszülött probléma. Szerencsére más nem volt vele :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Zsomának boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Babci és Meli,

boldog szülinapot Nektek!!!

Anita,
tündéri a nagyfiad! A pelenkázásos nehézségek nagyon ismerősek. :) Ami néha leköti 1 percre, ha az Én elmentem a vásárba cimű dalt énekelem neki. Egyébként felül meztelenül és teszi a fenekét jobbra+balra és mindennel foglalkozik, csak ne kelljen lefeküdnie. Up&Go pelust is próbáltunk, de az meg olyan szoros. Csak, hogy ki ne maradjunk a sorból, nálunk is bébitaxi kerül a fa alá. :wink: A suli miatt csodállak továbbra is. Én meg nem tanulok és nem is dolgozok, tehát nem Te vagy a mumus. :D Ja mondjuk nekem nem hiányzik per pillanat egyik se. Csak félő, hogy az ember sokat felejt. Milyen koncertre mentél volna?
Csilla,
szép kislányod van! Üdv itt.
Babetta,
frankók a képek!!! Motoros Levi nagyon vagány. Sielés hol lesz? Hajrá a tornával. Nekem is kéne. De elmenni itthonról esélyem sincs, így csak valami itthoni mozgás jön szóba. Te mit csinálsz?
Vok,
gratula a munkához!!!! Hanna cuki a pancsis képen. Micsoda póz. :D

Köszönjük mi is a dícséreteket. Na megyek, mert itt van a lábamnál, szokás szerint. :)
angi79

Kedves Babci és Meli,

boldog szülinapot Nektek!!!

Anita,
tündéri a nagyfiad! A pelenkázásos nehézségek nagyon ismerősek. :) Ami néha leköti 1 percre, ha az Én elmentem a vásárba cimű dalt énekelem neki. Egyébként felül meztelenül és teszi a fenekét jobbra+balra és mindennel foglalkozik, csak ne kelljen lefeküdnie. Up&Go pelust is próbáltunk, de az meg olyan szoros. Csak, hogy ki ne maradjunk a sorból, nálunk is bébitaxi kerül a fa alá. :wink: A suli miatt csodállak továbbra is. Én meg nem tanulok és nem is dolgozok, tehát nem Te vagy a mumus. :D Ja mondjuk nekem nem hiányzik per pillanat egyik se. Csak félő, hogy az ember sokat felejt. Milyen koncertre mentél volna?
Csilla,
szép kislányod van! Üdv itt.
Babetta,
frankók a képek!!! Motoros Levi nagyon vagány. Sielés hol lesz? Hajrá a tornával. Nekem is kéne. De elmenni itthonról esélyem sincs, így csak valami itthoni mozgás jön szóba. Te mit csinálsz?
Vok,
gratula a munkához!!!! Hanna cuki a pancsis képen. Micsoda póz. :D

Köszönjük mi is a dícséreteket. Na megyek, mert itt van a lábamnál, szokás szerint. :)
angi79

GABY: nagyon cuki a lánykád és látszik, hogy a nagyfiad (!) mennyire szereti :)

Meli, Babcika: boldog szülinapot!!!!!

Trose: Bettus még nem hord cipőt, de van neki egy első lépés Siesta cipője, szuperpuha, hajlékony talpú és bokatartós

Anita: bevallom megnéztem a képet :oops: :lol:

Babytaxi: ez olyan kis autó féle, amire rá lehet ülni és lábbal hajtani
Csak vannak ebből nagyon gagyik is, ami könnyen felborul

Ma reggel már egyszer szopitunk, de egyelőre csak a jobb cicit fogadja el, a bal nem kell neki

Vok: próbálok fejni, de ugye az nem ugyanaz, tegnap egyszerre egy ciciből max. 20ml jött, hát nem lakott jól vele :?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ja igen, csatlakozom Angihoz, én sem tanulok és nem is dolgozom!
Mégis több a dolgom, mint a munkahelyemen valaha is volt!! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bébitaxi:
Kép
angi79

Sziasztok!

Mondog csak végigolvasom a termést,aztán mennem kell! :twisted:

Gyönyörűek a babák!

Csillala:Üdv.köztünk!Miért nem írtál eddig nekünk ha ilyen rég olvasol minket?

Vok:Kollega! :evil: :evil: De Hanna nagyon édesen hurkás :lol: :lol:

Meli,Babcika:Boldog szülinapot!!!!!!

Babetta:nagyon tuti a járgány!Ha kinövi Levi kölcsönkérem magamnak jó? :lol: :lol:

Bocsi hogy nem írok most mindenkinek!

Még csak annyit hogy mikortól adhatok egy nap 2-szer enni Fanninak?Szerintem nagyon megenné d.u. is!Help!És még annyit hogy a Sinlacot miért adjátok?Nem elég a kaja?Az táplálóbb?Bocsi a naiv kérdésekért! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Anita: köszi Zsoma nevében is :)

Nekünk most nincs bébitaxink, a 2 fiú után eltört az előző, és azt hiszem, már nem is lesz. Liza babát és babakocsit fog valszeg kapni.

Én ezt hívom bébitaxinak:

Kép

cory
Budapest

Bosco: Liza alapvetően egyszer eszik egy nap, de ha úgy érzed, Fanni kétszer is igényli, akkor adj neki kétszer. Nekem Zsoma volt olyan, hogy onnantól kezdve, hogy elfogadta, rögtön kétszer kért. Akkor, amikor ebédeltünk, és akkor, amikor vacsoráztunk.

cory
Budapest

Cory:És meddig adjam egy nap ugyanazt?Ezt úgy értem hogy mikor szabad d.e. gyümit,d.u.valami mást?Tudom hogy nem most,hisz még nagyon korai,de mikortól?Most akkor úgy gondolod hogy ha d.e.ment a barack,akkkor egy kicsit adhatok neki d.u.is?A párom azon parázik,hogy ha ennyit eszik,akkor előbb utóbb nem akar majd szopni!Hiába mondom szegény fejének hogy a szopit azt nem fogja semmi kedvéért elhagyni még egy jó ideig! :roll:
Vendég

Bosco: én akkor adtam Zsomának különbözőt, mikor már egyrészt megérte kibontani még egy bébiételt (eleinte elég volt 2 étkezésre bőven 1), másrészt mikor a heti 1 ujdonsággal eljutottunk a zöldségekig. A szabály ugyanaz 2 kajálásnál is, szopi után. De lehet, hogy várnék még 1-2 hetet vele.

cory
Budapest

Cory:Köszi a válaszokat!
Vendég

Szép jónapot MINDENKINEK !!!

Meli , Nagyon Sok Boldog Szülinapot kivánunk!!!
Babci, Nagyon Sok Boldog Szülinapot kivánunk!!!

Sikerült valamennyire visszaolvasnom, és jókat derültem, h mindenki Melit dicséri az alvós, puszis, stb képekért :lol: :lol: :lol:

Lányok, Jelentem, az alvó csöppség az ÉN gyártmányom, :D :D akit meg pizsamában az ágyban csókolgat lejjebb, szintén az én '' érdemem '', de semmi baj.

Meli, Nagymamád hogyhogy simai, vajon ismerem? Hol lakik? Priviben is küldheted.

Köszi a segitséget a nestlével, ma be is szerzem.

dobok 2 képet, mert van mit bepótolnom... :) :)

nagymamival, sapkában, mintha fiúcska lennék :D

Kép

autót vezetek

Kép[/img]

KépKép
gaby70

Sziasztok,

Meli, Babcika: Boldog szülinapot Nektek :)

Eszti: Tegnap vettem gesztenyét, hogy megfőzzem Aliznak, csak azt nem tudom, hogy meddig kell főzni? :roll:
Te mint nagy gesztenyeguru, légyszi áruld már el, hogy kb 10 dekából kb. mennyi kaja lesz??? Úgy akarom elkészíteni, ahogy írtad valamelyik nap, almával és rizzsel + husi.
Jah ... és ezekből mennyit tegyek ennyi gesztenyéhez???

Asszem egyelőre nincs több kérdésem :oops:

Köszi a segítséget :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Csak egy kis életjel rólunk :)
A fotók szenzációsak :lol: Az egy heti elmaradást még nem tudtam pótolni, de igyekezni fogok :lol: Így önző módon most magunkról írok :oops:
Péntekre nagyon ledöntött minket a takonykór :( Még én is lázasan feküdtem itthon. Apa besegített, ő sétált péntek éjjel Petivel fel-alá a szobában, míg én kúráltam magam :? Szombatot is itthon tudta tölteni, hogy pihenhessek egy keveset. Nagyon jól esett :) Szombat este már az ügyeletet is megjártuk, mert Peti belázasodott :(
Megint csak elkeseredtem a kiváló egészségügy miatt. Kevéssel éjjel 11 után undok, pofátlan... (tovább inkább nem ragozom) nővérke fogadott, de lagalább a doki normális volt :) Ami végképp kiakasztott, hogy egy 5 év körüli kisfiút, akinek a füle annyira fájt, hogy ott zokogott az apja ölében elküldött a nővérke, mert ez nem fülészet, jöjjenek vissza reggel :shock: Na inkább hagyjuk!

Azért az üröm mellett öröm is ért bennünket bőven. Betegség ide vagy oda Peti szombaton feltérdelt az ágyában, hétfőn megtanult egyedül ülni, tegnap este meg felállt és elkezdett mászni :D :D :D
Most egész nap próbálom bababiztossá tenni a lakást, egész jól haladok :)
Próbálok még jönni, de nem igérem :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Aranyosak vagytok nagyon :D

Apa most megt el fogdokihoz, Boglárkám itt garázdálkodik mellettem én meg kikapcs picit. :)

Gaby!
Mamám Szatmáron él mióta férjhez ment. Lehet, h ismered a rokonainkat, de én nem vagyok egyáltalán rájuk büszkék.
Vendég

Csajok, ezekkel a kajamennyiségekkel mindig zavarba hoztok, mert én találomra teszem a mennyiségeket.
Nah, megemberlem magam.
Vali :wink: : két alma, 3-4 db gesztenye (45-60 perc, főzés előtt keresztbe bevágni), kis darab csirkemell, és kb. 100-150 ml rizs. Pici olívaolaj.

A bébitaxi szerintem is inkább olyan, mint amit Cory feltett. Angi, amit te tettél fel, azt is hajthatja magától? Nekem az baromi nagynak tűnik, és hát a mi kis lakásunkba inkább az utóbbi kellene talán. :roll: Asszem járni fogok ezügyben is pár kört. :)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?