Sziasztok!
Norwell!
Bocsi, igen szita agy
De már olvastam erről egy kismamakönyvben is, úgyhogy legális
Én tegnap voltam szülésznő "választáson".Én is inkább bennük hiszek.(én 1 évig voltam tanuló, és egy kicsit belelátok a dolgok menetébe.).Szerintem is, ha van egy sz.nőd, akkor ő tudja irányítani a dolgokat, meg a dokikat.
Monyó!
Aranyos a férjed.Ne izguljatok, csak a szépre, jóra szabad gondolni!
Szerintem akkor ez egy jó alkalom lenne elmondani a szülőknek.
Angie!
Nagyon szupi a kép!Jó, hogy már ilyen korán is el tudtatok menni 4D-re.Én is szerettem volna, de meggyőztek, hogy ilyen korán még "felesleges".
Hát nem biztos,hogy igazuk volt.
Jó pakolászást, meg költözködést!
És gartula a jó eredményelhez!
Juca!
Miylen volt a baba-mama klubb?
Várom a mailt.Ma is néztem egy párásítót, az is uh-os, 6 literes, digitális, távirányítós, csiri-biri, szintén a bonair cégnek a forgalmazott terméke(Lanaform).25 000 ft,de elég jónak tűnik, és be lehet álítani rajta,hogy mikor kapcsoljon be-ki, ill. mennyire párásítson.90%-ig tud párásítani!Még nincs eldöntve a kérdés,így várom a véleményeket.
MÁV-ról inkább nem is beszélnék, én csak rosszat tudnék mondani, 3 évig voltam kollégista, és minden pénteken gyomorideg,hoyg felférünk-e a vonatra, ha igen, lesz-e hely, vagy állni kell 3 órát.Vagy lesz-e fűtés, és világítás...borzalmas.
Niki!
Nagyon édes a kis Zalán!Köszönjük a szüléstörit.Jó,hogy pozitív élményként maradt meg benned.
Bár a varrást te is mumusként említed, így kezdek ettől beparázni, ami eddig is ment
Hát igen, vmiért mindig lehet mostmár parázni, de ezzel szerintem a legtapasztaltabb gyerekorvos, vagy ápolónő is így van, elvégre a saját gyerek csak más!
Nárcisz!
Köszi, jól vagyunk.Úgy veszem észre,kezd megtanulni aludni
Ez új mutatvány, eddig nem nagyon művelte.És már éjjel is alszik, amíg neki kényelmes pozitúrában alszom.Ha nem, akkor meg a vircsaft.De éjjel bebújuk a pocakom legtetejébe, egészen föl a mellkasomhoz
Megvan a hintaszékem is, tegnap ki is próbáltam, és tetszik neki!Ha hintázok nyugi van, de ha abbahagyom, reklamál
Meg kezdem bevinni az álmaimba a mozgásait, amiket alvásom közben produkál.Olyanokat álmodok, hogy a hasamon kerseztül kinyújtja vmilyét, és meg éehet fogni
Hát ha jól látom akkor jó,hogy nincs is fogadot dokim, a szülésznőket még nem tiltották el a "magánoskodástól".Én ezért is szeretnék inkább egy szülésznőt, úgyis ő van velem végig, most meg csak a körzetis dokihoz járok, csak őt ismerem, de ő egyébként sem vállal szülészvezetést.De a helyzet felháborító!!!Most akkor kell fizetni akkor is, ha a kijelölt kórházba szülök?
Kati!
Nagyon helyes kis családod van!Úgy látom "szem-ügyben" ott sincs probléma!
Milyen nagy már Petra baba!
Hangyi!
Igen, megkaptam, de inkább nem mutogatnám, olyan tré minőségű.
inkább felejtős az egész, nem bosszankodunk, várjuk a 2 hét múlva lévő 4D!Arról majd teszek fel képet.
Csibe!
Örülök,hogy gyógyul a sebed, és nem kell varrni!Gondolom te is
Gyönyörűek a virágok!
Évi!
Hát igen, repül az idő!Férjem sokat változott, valóban.Már be akar jönni, a baráti társaság nagyon meggyőzően érvelt
.Úgy beszéltük meg, hogy bejön, és ha úgy látja hogy ez neki sok, vagy vmi, akkor kimegy.Minden nap megsimogatja a pocakomat, este puszilja is
.Szóval kezd apává érni!
Szóval Dórika már dumálni tanul?!Vigyázz, mert nemsokára visszadumál