Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni, de valszeg kimarad azért egy-két dolog
Babancs! Én a múlt hónapban voltam a dokimnál, vittem neki asszem 4 görbét, és bár elsőre ő is azt mondta, hogy ezt most már kissé elavult módszernek tartják, de azért adjam csak
Gyakorlatilag érdekelte, jól meg is nézte és szerinte teljesen rendben vannak. Végülis szerintem azért ezt annak idején tanították nekik, és nem is felejtették el még. És ha azt veszem, hogy nekem mindig stimmel a pé utáni 14-15 nap a mensiig, akkor nevezhetem akár megbízhatónak is.
Áfonya! Elhiszem, hogy nem mennél Szekszárdra. Alapvetően nincsenek előítéleteim a legkisebb, legrondább stb. kórházzal kapcsolatban sem, de a tesómék annak idején majdnem nagyon megjárták. A sógornőm még koraterhességben ment (talán a 2.) vizsgálatra), és ott a dokija kiderítette, hogy vagy elhalt a terhesség vagy méhen kívüli. És hogy maradjon bent, műszeres befejezés lesz. A sógornőm sírt, meg eléggé kiborult, így bár bent kellett maradnia hétvégére (ez egy pénteki nap volt), kapott időt hétfőig. Apám addig minden követ megmozgatott, szerencsére jóban volt az akkori nagyfőnökkel, aki maga ment be, megnézte, és az égadta világon semmi baj nem volt a babával. Azóta a kislány elsős. Ja, és hát még a szülés volt a másik, amikor is szülés közben derült ki, hogy faros a baba. Amikor kibújt, sikerült kirántani a csípőcsontját a helyéből, úgyhogy féléves koráig kb. kengyelben volt. Azóta minden ok. Úgyhogy ezek után tényleg ne, én is azt mondom.
Zöldi! Továbbra is mennek drukkjaim!
Bettike, Enikő! Én is remélem, hogy elkaptuk
Annál is inkább, mert ma az uram éjszakás
Enikő, kiscsajnak véled?
Ancsa! tegnap én is elfelejtettem meginni
De nem hiszem, hogy ilyen szinten hatása lenne, nekem volt már máskor is felejtős, és akkor nem ment fölfelé a görbuszom.
És szerintem is lehetett pé-d!
Marcinak jobbulást!
7kincs! Érdekes, én nem nagyon találok ugrást. Uh-on nézték, mikor kapd a szurit?
Kata! Menj dokihoz azzal a foggal, hogy ne szenvedj!
Biztos kihagytam már megint valakit
Hopp, még a kórházhoz akartam írni: elég gáz nekem is, mert én a II. kerületben vagyok bejelentkezve, és úgy valszeg nem tolerálnák, hogy én Újpesten szeretnék szülni. Méghozzá az én dokimnál. Nem nagyon szeretnék mással. Ismerek ott még jó fej dokikat, de amikor erről van szó, mindig az ugrik be, hogy amikor az egy hét túlhordásom miatt (ha akkor a dokim nem véd, már rég befektettek volna szerintem) mentem befeküdni, és épp vizit volt, ezért az ügyeletes vett föl és vizsgált meg, hát kis híján leugrottam az asztalról. Kedves volt, jó fej, de másként vizsgált. Aztán a második hét túlhordásomon egyszer más csinált magzatvízvizsgálatot, hát az se volt egy fáklyásmenet. Az én dokimnál is fájt, de ez rosszabb volt. És az is biztos, hogy miután ennyit túlhordtam majdnem zárt méhszájjal, eléggé hajlottak a programcsaszi felé, csak én nem akartam. És a dokim támogatott. Más kérdés, hogy végül csaszi lett, de nem rajta múlt.