Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én most próbálkozom a hőmérőzéssel. Lenne pár kérdésem, ha lehet. Illetve az első próbálkozásom feldobom. Kép gorbe
Az első kérdésem, hogy mikor van peteérés azt a ferti magától jelöli be, vagy azt be kell valahol állítani?
Illeteve néztem a görbéket amiket feltöltöttetek, de én nagyon kevés esetben tudtam eldönteni, hogy mikor is van ovu idő.
Pl. cenikó görbéje, a 10,11,12 cn én ott is látok esést, emelkedést.
Valaki segít nekem?
köszi
Byby[/img]
byby

Sziasztok!

Bettike!
NYUGI!!!!!
Nem mesz vissza a dokihoz??

7kincs!
Nagyon bezavar a repiszuri a hobe!Biztos hogy megrepedtek!Ne aggodj ez miatt! :D
Kép
Ez a marciusi gorbem!Itt meg PE-t sem jelolt a Ferty en tettem bele!Elotte 2nappal kaptam meg a szurit!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Dokim jövőhéten szerdán rendel!

Sonjus! Ilyen hővel, meg két negatív teszttel, meg ilyen hosszú ciklussal én már kizártam a babót!
De ha a tea baj, akkor az is baj, hogy E vitamint még mindig szedem, azaz, hogy péntek óta szedem?
Ja és azt szeretném, hogy MEGJÖJJÖN, de MOST! (Malacka vagyok!)

A teát megvárom mensiig! Az csak hirtelen felindulás volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ancsa köszönöm!!! Azt is hogy a hődet előkerested!!!!!

Dobom én is a mostanit a tied szebb!

Kép

Vannak lányok akiknek azt mondták nincs pé és mégis kismamik lesznek..én is reménykedek még, ja az I a szurit jelöli nekem :lol: ,a ciklusaim nem pontosak (pco)
Vendég

Byby!
A Ferty jeloli be a PE-t magatol!

A mai gorbem:
Kép
Haaat!Nem tudom hogy tenyleg lett volna-e!

Tegnap megsutottem eletem elso langosat!Nem lett valami finom de hat nalam ezen nem kell csodalkozni!
Kép

Marci megint beteg! :( Most a masik fule gyulladt be meg a mandulaja!
Ezt tegnap epitettem neki!En csak ilyenekben tudok kreativkodni! :oops:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kincs!
:D
Miert ilyen keson kaptad meg a repi szurit??Voltal UH-on?

Bettike!
Nem is erzel semmit??? :?

Szerintetek lehet az hogy tegnap este elfelejtettem meginni a teat es azert ugrott fel a hom??
Lehet aztan hogy tenyleg volt valamikor PE-m,mert olyanok a melleim mintha dinnyek lennenk,meg fajdogal is!Olyan PE utani erzes! :D

Kép
Kép
ancsa81

Helló lányok!

A fogam szarakodik, még mindig csak érzés szintjén fáj! De valamiért ott a fülemet is érzem. De már nem tudom mi van mert lassan minden porcikám fáj! :(

Ancsa jól néz ki az a lángos nagyon!! És szerintem is volt pé-d.

Szia Byby! Jó nagyot esett a hőd!! Ilyet még nem láttam, igaz nem olyan rég hőmérözök.

Kép
kata05

Ancsa! Pontosan! A nagy büdös semmit érzem! :lol:
Mi van akkor, ha 14 napon volt pé-d és a 20-i az beágyazódási esés! Vagy az nem lehet?

Kép
bettike
Eger

Byby! Hát szerintem is igen érdekes esés!
Kata! Fogdoki?

Kép
bettike
Eger

Ancsa jobbulást Marcinak. Azt hogy az elfelejtett tea miatt ugrott-e meg a hőd, azt nem tudom, de szerintem volt pé-ed, pláne, ha holnap reggel is ilyen jó hőt mérsz :D
Felteszem neked a múlt havi görbém, nézzed meg nekem se esett le a hőm. Az olvastam, azt csak akkor lehet mérni, ha reggel van a peteérés.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Kata nem akarlak elkeseríteni, de tuti a fogad miatt fáj a füled. Nekem van hogy hamarabb érzem a fülfájást, és utána jön a fogfájás. Szerintem gyökérkezelni kell a fogad, mert kisugárzik a fájdalom.
irány a fogorvos!

Kép
Kép
robcsi03

Betti!

Még nem tom fogdokihoz mikor megyek, félek h hülyének néz, h ha csak érzem, akkor minek megyek.

Kép
kata05

Robcsival egyet értek! Amúgy Kata nekem ezt a tünetet produkálta a bölcsesség fogam!
Dehogy néz a doki hülyének! Szerintem inkább most menj és ne akkor amikor én miután 2 éjszakát nem bírtam aludni!

Kép
bettike
Eger

Kata nem fognak hülyének nézni, a fog nagyon tud fájni, és csak egyre jobban fog minél tovább húzod. Meglátod megkönnyebülés ha megcsinálja és nem fog fájni semmi

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de valszeg kimarad azért egy-két dolog :oops:

Babancs! Én a múlt hónapban voltam a dokimnál, vittem neki asszem 4 görbét, és bár elsőre ő is azt mondta, hogy ezt most már kissé elavult módszernek tartják, de azért adjam csak :wink: Gyakorlatilag érdekelte, jól meg is nézte és szerinte teljesen rendben vannak. Végülis szerintem azért ezt annak idején tanították nekik, és nem is felejtették el még. És ha azt veszem, hogy nekem mindig stimmel a pé utáni 14-15 nap a mensiig, akkor nevezhetem akár megbízhatónak is.

Áfonya! Elhiszem, hogy nem mennél Szekszárdra. Alapvetően nincsenek előítéleteim a legkisebb, legrondább stb. kórházzal kapcsolatban sem, de a tesómék annak idején majdnem nagyon megjárták. A sógornőm még koraterhességben ment (talán a 2.) vizsgálatra), és ott a dokija kiderítette, hogy vagy elhalt a terhesség vagy méhen kívüli. És hogy maradjon bent, műszeres befejezés lesz. A sógornőm sírt, meg eléggé kiborult, így bár bent kellett maradnia hétvégére (ez egy pénteki nap volt), kapott időt hétfőig. Apám addig minden követ megmozgatott, szerencsére jóban volt az akkori nagyfőnökkel, aki maga ment be, megnézte, és az égadta világon semmi baj nem volt a babával. Azóta a kislány elsős. Ja, és hát még a szülés volt a másik, amikor is szülés közben derült ki, hogy faros a baba. Amikor kibújt, sikerült kirántani a csípőcsontját a helyéből, úgyhogy féléves koráig kb. kengyelben volt. Azóta minden ok. Úgyhogy ezek után tényleg ne, én is azt mondom.

Zöldi! Továbbra is mennek drukkjaim!

Bettike, Enikő! Én is remélem, hogy elkaptuk :) Annál is inkább, mert ma az uram éjszakás :( Enikő, kiscsajnak véled? :lol:

Ancsa! tegnap én is elfelejtettem meginni :lol: De nem hiszem, hogy ilyen szinten hatása lenne, nekem volt már máskor is felejtős, és akkor nem ment fölfelé a görbuszom.
És szerintem is lehetett pé-d!
Marcinak jobbulást!

7kincs! Érdekes, én nem nagyon találok ugrást. Uh-on nézték, mikor kapd a szurit?

Kata! Menj dokihoz azzal a foggal, hogy ne szenvedj!

Biztos kihagytam már megint valakit :oops:

Hopp, még a kórházhoz akartam írni: elég gáz nekem is, mert én a II. kerületben vagyok bejelentkezve, és úgy valszeg nem tolerálnák, hogy én Újpesten szeretnék szülni. Méghozzá az én dokimnál. Nem nagyon szeretnék mással. Ismerek ott még jó fej dokikat, de amikor erről van szó, mindig az ugrik be, hogy amikor az egy hét túlhordásom miatt (ha akkor a dokim nem véd, már rég befektettek volna szerintem) mentem befeküdni, és épp vizit volt, ezért az ügyeletes vett föl és vizsgált meg, hát kis híján leugrottam az asztalról. Kedves volt, jó fej, de másként vizsgált. Aztán a második hét túlhordásomon egyszer más csinált magzatvízvizsgálatot, hát az se volt egy fáklyásmenet. Az én dokimnál is fájt, de ez rosszabb volt. És az is biztos, hogy miután ennyit túlhordtam majdnem zárt méhszájjal, eléggé hajlottak a programcsaszi felé, csak én nem akartam. És a dokim támogatott. Más kérdés, hogy végül csaszi lett, de nem rajta múlt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kata!
Ne vard meg amig tenyleg fajni fog!

Bettike!
Bar igy lenne,de spontan nem lehet babank!Csak a PE miatt merek!

Robcsi!
Koszonjuk! :D
Lehet igazad van!Csak az a fura hogy most nem erztem semmit! :? Csak most egyre erosebben az utana levo erzetet!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi lányok a biztatást!

Holnap megyek mert úgy sem megyek dolgozni!

Kép
kata05

Köszi lányok!

A 13cn voltam uh akkor nem láttak növekvő tüszőket a dokival nem tudtam beszélni,így később a 27cn mentem a dokihoz és gondoltam beugrok uh-ra előtte nem e lett cisztám...és erre egy 23mm tüszőt látott az uh-n a szonográfus.....a doki azt mondta akkor legyen repiszuri....és most itt tartok.
Vendég

Szirom Újpesten kinél szültél?

Kép
kata05

Szirom a kórház témához annyit hozzátennék, hogy szerintem baromi egyszerű kijátszani.
Ha te a mucsaröcsögei kórházban akarsz szülni, de nem oda tartozol, akkor valahogy felhajtasz ott egy ismerőst, szülés előtt bejelentkezel oda aztán szevasz :D Utána meg szépen vissza minden.
Akkor még ott van a doki kérdés, hogy jövőre lehet-e választott dokinál szülni. Hát vagy szerencséd van és kifogod a dokidat, vagy lesz egy programozott szülésed nála, mint ahogy Áfonya is írta. Egy doki úgyis ki tud találni valamit, ha azt akarja, hogy az ő ügyeleti idejében szüljön valaki.

Kép
Kép
robcsi03

Kata! Hammersberg Elemér a doktorom. Csak nem te is Újpestre jársz?

Robcsi! A bejelentkezésre én is gondoltam. De én nem szeretnék indított szülést. Én hiszek benne, hogy tudja az a gyerek, mikor kell indulni. Vagy nem, lásd a fiamat :wink: Az istennek se mozdult, főleg, hogy annyira noszogattuk :lol: Csakazértse :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nekem a dokim ott vezet szülést Szúnyoghi főorvos.

Kép
kata05

Sziasztok,

Üdv az újaknak...

7kincs, én is úgy tudom, ha kaptál repiszurit, akkor ott volt pé hőtől függetlenül... Úgyhogy mennek a drukkok

Kata sokan írták, de tényleg el kéne menned dokihoz, a foggal nem szabad játszani.

Áfi, mesélj majd.

Mindekinek mennek a drukkok. Apára fel!

Csajok, tegnap kipróbáltam zuhi után ezt a méhszájvizsgálat dolgot. Na most vagy nem értem el, vagy bent nyúlkáktam a méhemben :lol: Mert egyszerűen csak puha dolgok voltak, nyílás szerűt nem is találtam :shock: Orr szerűnek a közelében sem votlam, lehet most akkor nyitva van.... FOgalmam sincs, kellett volna egy hosszabb új, de apát nem akartam még ezzel nyaggadtni, majd lehet legközelebb.

Ez a kórház dolog nekem sem nagyon tetszik, megint csak a szülő nőkkel csesznek ki, múltkor már felhúztam magam ezen eléggé...

Puussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi,
hát épp ez a baj! :( Az indított szülés senkinek sem jó! Hihetetlen kockázatai vannak...
Szirom,
engem anno kb 5 éve meg is műtöttek egy olyan méhenkívülire ami soha nem is létezett!!! Szekszárdon. Aztán meg rám voltak mérgesek hogy mit pisilek itt pozitívat ha még méhenkívülim sincs (biokémiai volt de UHon mind az összes orvos látta méhen kívül a magzatot ami persze nem volt sehol a műtét alatt...)
Az orvosnál:
megkaptam a recepteket, tájékoztattak, kérdezhettem, aztán akkor menjek a nővérhez időpontért, és jött a döbbenet: február elött nincs időpont!!! Persze nekem az nagyon nem jó, mert februárra tudnom kéne hogy sikerült-e, mert lejár decemberbe a Gyesem, februárban a 2 hónap szabadságom ami a Gyed idejére jár, és fel kell mondanom, mert a régi helyemre nem tudok visszamenni, és még ha sikerül is, nem fogok táppénzt kapni... ez most elég rosszul érintett. Ráadásul közölte a doki a Gonal-F nevű szuri árát, és én majd a székről fordultam le: 1 db 50 ezer Ft, de egy nem elég... és ez csak 1 szuri, ezen kívül még kell 2 másik féle és egy csomó tabletta... :( :( :(
Vendég

Kata! Emlékszem rá, kedves, rendes pasi :wink: . Bent voltam ám több mint 2 hetet a túlhordás plusz a csaszi miatt, találkoztam én mindenkivel :wink: És az egyik lány az újpesti topikból nála szült, ha jól emlékszem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom az megint más tészta, ha valakinek túlhordás miatt indítják meg a szülést.
Normál esetben én is elutasítom az indított szülést, csak az akkor is egy olyan kiszolgáltatott helyzet, az ember a legjobbat akarja a gyerekének és magának is.
Meg az ember azért választ orvost, mert megbízik benne, de azért valljuk be a pénz nagy úr és így most a szülés-nőgyógyászok nagy része igen nagy feket pénzkiesésben fog szenvedni.

Kép
Kép
robcsi03

Áfonya nem tudok mit mondani :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Áfonya! Akkor nagyjából egyről beszélünk... :(

Robcsi! De a túlhordáson kívül nálam az égadta világon semmi indok nem volt az indításhoz, magzatvíz tiszta, kölök jól volt, keringése tökéletes, méhlepény tökéletes, csak a kiírás ugye. Pár nappal lehetett legfeljebb elszámolva, ezt figyelembe is vették, de az 5-ei kiíráshoz a 18-ai szülés (indítással, illetve ilyen-olyan praktikákkal) mégse semmi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom és akkor végül is programozott csaszid volt?
Egyébként én itt a helyi dokikon is azt vettem észre, hogy félnek a túlhordástól. Nálunk pl. azzal a nappal be kell vonulni a kórházba, amikorra az illető ki volt írva. Szerintem ezzel akarják kikerülni az esetleges műhibapereket.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok lányok!

Először vagyok itt. PCO-s vagyok. Ebben a ciklusban nekivágtam, és elkezdtem mérni a hőmérsékletetemet, minden reggel, hüvelyben. Görbém is van, beteszem:
Kép
A ferti nem jelöl PÉ-t és ma voltam UH-n, semmi tüsző nincs.

Volna pár kérdésem hozzátok, szakértőkhöz. Hol, hogyan kell bejelölni a ferti görbéhez hogy mikor szeretkeztem a párommal? És még mi mindent érdemes jelölni?

Gina
Vendég

Robcsi! Nem :lol: Kétszer próbálták azzal a méhszájpuhító zselével legalább ígéretes állapotba hozni (vagy akár indítani, ha szerencsénk van) a méhszájat, két egész délután feküdtem lent a szülőszobán. Akkor láttam két pár perces babát is, tök jó volt :) A második alkalommal lamináriát is tettek a méhszájba, többet is, szintén a méhszáj állapota miatt, mert annyira zárt volt és kemény, hogy azt mondták, így nem érdemes indítani sem, mert tuti csaszi a vége. Ennek következtében gyenge 5 perces fájáskáim voltak három napig, szerdától szombatig. Alvához sok volt, szülni kevés. Lényeg a lényeg, hogy szombat reggelre, tehát 18-ára beszéltük meg, hogy ha addig semmi, akkor indítják, ha tényleg nem akarok csaszit. A zselé, a laminária, mind azért volt, hogy legyen esély a sima szülésre. Aztán szombat hajnalban, amikor készülődtem a szülőszobára, akkor elment a magzatvíz (kizúdult, és mivel nem votl a fej beilleszkedve, nyertem egy fekvéses vajúdást. Mondjuk a laminária még bent volt, úgyhogy lehet öszefüggés). Naszóval ez volt fél 5 körül, aztán 8 körül kaptam még oxit is, 2 körül eltűnt a méhszáj, de a kölök rosszul fordult és beszorult. Többen is megnézték, és úgy állt a feje, hogy mindenki azt mondta, hogy ne próbáljuk megszülni, mert megsérülhet. Valahogy a medencecsontnak feszült a feje, úgyhogy elég kemény volt így a tolófájásokkal ezt megélni. Szóval így lett altatásban csaszi. Elég nehezen tudom feldolgozni egyébként. A dokim megdicsért, azt mondta, ennyi erővel kettőt is szülhettem volna :wink: Mindegy, tök jó fej lett a gyerek :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfonya! Neked akartam még, hogy ez a februári határidő elég rosszul hangzik. És nem lehet sehogy se előrébb menni? Mondd el a dokidnak ezt a gyeses dolgot, nem tudna segíteni?

Én is így vagyok egyébként, most szabin vagyok, nov 16. vagy 18 asszem a határidőm, elé szép? Még nem kaptam meg a papírt, de ha most terhes leszek is, akkor is kirúgnak, mert 2-3 nap kéne még nekem, hogy kiderülhessen a teszten.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa! Miért is nem? Hát azt írtad, hogy a bal elvileg jó!

Áfi! Ne hagyd magad, sehogy sem lehet azt az időpontot előrébb hozni?

Ginuska! A ferty automatikusan be szokta tenni a pé-t! A többit nem tudom, hogy még mit érdemes beletenni!

Szirom! Mire végig olvastam a szülésed történtet el is fáradtam! :lol: Nem lehetett könnyű! De megérte!

Purc! Mivel én sem tudom, hogy mit éreztem ezért kértem meg apát! :lol:

Üdv az újaknak 7kincs, byby, Ginuska!

Jé amúgy jó sokan lettünk!

Kép
bettike
Eger

Byby: a ferti akkor jelöli, a pé-t, ha az esés után (vagy akár anélkül) tartósan (legalább 3 vagy 4 egymást követő napon)magas marad a hő. Bár még új vagyok itt, én ezt olvastam.

Gina: az alattunk lévő topikban talász használati utasítást. :wink:

meri

Betti!

Ha a profilodból kitörlöd a tickernél ezt [url=http://www.TickerFactory.com/] akkor nem fog ott tátongani a ticker felett.Persze nem zavar csak úgy szóltam :lol:

Kép
kata05

Afonya:
Esetleg masik helyen nem lehetne csinalni? Ez elegge szomoru. :(

kincs:
En neztem egy rakas tuszorepi szuris gorbet a neten. van ahol megemeli a hot azonnal, mashol meg csak kesobb. Szerintem meg volt az a peteeres, ne izgulj. Ha meg ketsegeid vannak nezessed meg uh-n!

byby:
Szia!

Enem annyira kiborit a gondolat is, hogy idegen dokinal szuljek. :shock: El sem hiszem, hogy ez valakinel felmerul!

baratodildi

Kata: Én kitöröltem :)

meri

Meri!

Én csak azt hittem hogy nem tudjátok, és természetesnek veszitek hogy az ott van!

Kép
kata05

Szia LÁnyok!

Coca: jó lesz az a hő :wink:

Üdv az újaknak!

Bettike: szerintem se kezdj el teát inni most...Én is rendszeresen szedem az E vitamint, aztán eddig még mindig megjött...Úgyhogy az nem fogja vissza a mensit, szerintem...

Ancsa: nagyon guszti a lángos :lol: A hőd azért ment fel, mert pé-d volt :lol:

Szirom: mi meg a teljesen együtt haladunk, ugyanazon a napon vagyunk, és nekem is ugyanakkor volt pé-m :lol:

Itt a görbe:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfonya: Tapolca nagyon messze lenne?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helló!
Gyorsan bejelentkezem nehogy hiányozzam, aztán majd olvasok, amíg apa meg nem jön!
Pusz minnenkinek addig is!

Kép
zölddisznó

Áfonyaa!

Ezek nem jó hírek..gondolom eléggé magad alatt lehetsz. Sajnálom! Nem gondoltam volna, hogy ennyit kell várni. :?

Szirom!

Jól beparáztattál a szülésstoryddal. brrr :)

Meri! Byby!

Üdv!

Kép
babancs

Sziasztok! :D

Köszi mindnekinek aki válaszolt.
Miért érdekes az esésem, túl nagy? a mensis méréseknél nem fifyeltem az órára. 7-8cn-on mértem reggel 7:40-kor
byby
byby

na, végignyálaztam a mai termést, de nem bírom az agyam válaszokra bírni. :cry: Ne haragudjatok!
Mindenkinek köszönöm, aki ma is írt nekem, de már a 2 sorral feljebbire sem emlékszem.
Talán holnap kevésbé strapás napom lesz.

Azért még itt vagyok, de csak nézek ki a fejemből.

Kép
zölddisznó

Coca: mikor tesztelsz???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Lányok,
nagyon kedvesek vagytok hogy átérzitek a problémám! Sajnos Tapolca nagyon messze van, Paks mellett lakom. Igazából Pécs is messze van (80km) de nincs közelebb semmi... ha esetleg valaki nem tudná és lombikra adja a fejét, készüljön a várakozásra, a kormány kvótát szabott meg, a tavaly elvégzett beültetések 80%át végezhetik az intézetek minden hónapban! Így a maradék 20% (mert idén sincs kevesebb igény!) az hónapról hónapra tolódik, halmozódik! Így lehet hogy november elején februárra kaptam időpontot, mégpedig huszonvalahányadik sorszámmal! És ez csak rosszabb lesz, noha az asszisztensnő nagyon jóindulatú volt, mondtam neki hogy nekem nagyon kéne a január, és azt mondta telefonáljak be decemberben, hátha valaki lemondja az időpontját. Esetleg így lehet, mást tenni nem tud. :(
Vendég

Lányok, segítség! Kicsit össze vagyok zavarodva. Tegnap rendesen pozitív LH-tesztet csináltam este, huncutkodás megvolt, tökre örültem, hogy namostaztán épp jókor meg minden. Reggel magasabb is volt a hőm. Az előbb is csináltam egy LH-tesztet megint, hogy ma már akkor tuti negatív, csak úgy megnyugtatásul, mer ma éjszakás az uram, holnap esténél előbb nem is ér haza. Namost ez is totál pozitív :roll: . Most akkor mi van szerintetek? Megint lecsúsztunk vagy ebből lehet még valami?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! Ez k...va sza...! :cry:

Kata! Mindig tanul az ember! Én tényleg azt hittem, hogy az normális, hogy ott van! :oops:

Zöldi! Pedig már alig vártam lelkesítő hozzászólásaid! :lol:
Hű már 12 dpo-n vagy!

Byby! Én csak azért írtam, hogy érdekes esés, mert szerintem elég hamar van ez az esés!

Szezso! Csak azért írtam az E vitamint, mert Sonjus írta, hogy ha babás lennék (ami kizárt), akkor nem szabadna most teáznom, ezért gondoltam hirtelen arra, hogy akkor nem kellett volna már E vitaminoznom sem így ebben az összevissza ciklusban!

Babancs! Neked csak a normális és sike storykat szabad olvasgatnod 9 hónapig! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Kikérem magamnak, a miénk sikersztori :lol:

Babancs! Ne hülyéskedj, nem akartalak beparáztatni! :oops: Ilyen macerás csak én tudok lenni :lol: Kaphattam volna a sok nyűg nélkül egy jó kis programcsaszit is, egy héttel előtte kint lett volna a gyerek, és nincs ez a sok cécó. Én választottam így!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Tudod hogy hogy értettem! :roll:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?