Sziasztok!
Látom,lehet
gratulálni Monyokának és Bildinek is
.
Athiz
Ne lovald már bele magad ennyire a dologba
!Olyan,mintha bebeszélnéd maganak,hogy valami baj van...
Legyél egy kicsit pozitívabb és higyj benne,hogy rendben van velet minden!Nagyon sokat számít!!!!!Miért lenne baj?És ha az lenne,azon segít az,ha 2 héttel hamarabb tudod meg?
A legtöbb kórházban ,vagy terhesgondozáson pont ezért a kiírt protokoll szt a 8. héten kell menni
először UH-ra,mert már biztosan látszik a szívhang,már látszik,hogy vna-e embrió a petezsákban és hogy megfelelő méretű-e az embrió.
Egészen a 8. hétig (kb) elég nehéz eldönteni,hogy a méretek megfelelőek-e és minden rendben van-e.
Ezért javasolják ezen a héten az UH-ot és talán ezért is mondta a védőnőd,hogy várj türelemmel,mert lehet,hogy csak feleslegesen felizgatod magad,ha a doki azt mondja esetleg,hogy még ez vagy az nem látszik jól,nem eldönthető stb....
Nem tudom,érthető-e,amit írtam.Nyilván ez normál terhességre vonatkozik és nem a kezelésben részesülőkre.Nálad ugyan fontos volt,hogy korán megállapítsák,hogy elkezdődött egy terhesség az Utro miatt,de utána már felesleges rohanni...Kicsit próbálj másra koncentrálni(tudom,könnyű mondani),de ez a zürzavar nem tesz jót sem neked,sem a babának....
És erről is tudnék mesélni,miért nem jó...
Hangsúlyozom,nem bántásból írtam,amit írtam,csak egy másik nézőpontot szeretnék közvetíteni feléd
!
Monyoka
Az,hogy mikor van UH,nem igazságtalanság kérdése.
Fent Athiznak leírtam,miért van így.
És azt is,hogy pozitívan kell hozzáállni,mert az nagyon sokat számít!
Junko
Holnapra megy a drukk
!
Kriszti
Ne tanulj annyit
:D!Vagy majd összeborulunk,amikor nekem is beindul a nagyüzem
!
Tontica
Könyvet feladom a héten,ígérem....bár most én kezdek lebetegedni...
Kokusz
Hajrá E vitamin
!
Mindenkinek puszi
!