Új privát üzeneted érkezett!

Monyoka, én is kérdeztem tőle, hogy nem gond-e az, hogy kissé ugrál a második fele, azt mondta, hogy nem.
Ezt a dokit most egyébként csak kipróbáltam, mert az én dokimnál jövőre már nem lehet szülni. Viszont a jelen állás szerint jövőre már csak az ügyeletesnél lehet szülni, akkor meg tök mindegy valszeg maradok nála.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, nagyjából egyetértek a többiekkel, vagyis vagy szedd a gyogyót, és járj hozzá UH-ra, és meglátod, vagy keress másik dokit. Jobbat én sem tudok. :roll:

Ildi, de jó neked, mármint a holnapi UH miatt! Én nem mehetek? :lol:

Monyoka, tulajdonképpen úgyis a mensi alapján számolnak a dokik, úgyhogy annak alapján van, hogy mennyi idős a babád, és mekkorának kell lennie. :wink:
Vendég

Athiz! Tessék a fenekeden maradni! :lol: Vagy bújj Ildi zsebébe és az UH pattanj ki, hogy te is akarsz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Akkor te melyik dokinál is maradsz? A voltnál, vagy a kipróbálos tegnapinál?

Kép
bettike
Eger

athiz.

menzi alapjan majdnem 7 hetes vagyok.
de tudom hogy nem annyi mert 20ik 30ik nap kozott foganhatott.
a doki a papiromra 3-4 hetes terheseget tuntetett fel.
keson fogant ezert nem szamitotta menzi alapjan.

Kép
monyoka

athiz ti felfogtatok mar azt hogy terhes vagy?

Kép
monyoka

Betti, köszi, majd igyekszem összemenni apróra, mint Hüvelyk Panna! :lol: :lol:

Monyoka, nem is az, hogy felfogtam, azt inkább a férjemnek kellett :lol: , hanem az, hogy érzem nap mint nap, hogy valami van. Csak még nem tudom 100%-ra, hogy baba is van-e, vagy csak a petezsák. Van egy ismerős, akinek anno csak zsák volt, baba meg sehol. Én nagyon nem szeretnék így járni! Ezért vagyok most eszelős, mert még nem láttam a zsákban babát, és ugye csak 2 hét múlva láthatok, ha van. És ti feldolgoztátok már?
Egyébként meg akkor az UH alapján is számolnak, az valamivel biztosabb, mint a mensis. Én ugyan tudom, mikor fogant, de sokra még nem mentem vele. :D
Vendég

Bettike maradok a réginél.
Stratégiám a következő: no closty, jövő hét pénteken uh. Ha nem jön össze, akkor már 2 hőgörbével tudok menni a régi dokimhoz vissza. Ha ő is az mondja closty, akkor ok.

Egyébként kiváltottam, megnéztem a betegtájékoztatót és én abból azt vettem ki, hogy ez azoknak kell, akiknek nincs peteérésük. De nekem van!

Kép
Kép
robcsi03

athiz.

mi egyaltalan nem fogtuk fel.tegnap oromkodtunk este aztan mondom neki hogy en nem hiszem el,kiderult hogy o sem fogott fel az egeszbol semmit.
szerintem idovel majdcsak rajovunk hogy gyerekunk lesz:)
en kulonosebben erezni sem erzek semmit.
faradekonyabb vagyok,ez nyilvanvalo,nem pattogok anyit mint eddig.
sok volt ez a 16 honap varakozas.most meg csak ugy ...hirtelen....:):)

Kép
monyoka

Monyoka, elhiszem, hogy furcsa, nekem is az volt, hogy végre összejött, nekem több, mint 1,5 év után.
Próbálj meg minél többet pihenni, aludni, sajnos nekem ez már nehezebben megy Szilivel. Te is majd ha látod az ultrahangon, hallod a szívdobogását, és később majd érzed, ahogy szétrúgja pl. a húgyholyagodat :lol: , el fogod hinni!
De én pl. amikor Szil megszületett, akkor dolgoztam fel nehezen, hogy már itt van egy baba, és én vagyok az anyukája. Annyira más volt, mint amikor még bent kuksolt a pocómban. Olyan furcsa és hihetetlen volt, és tele voltam aggódással. Ez persze azóta sem múlt el! Mindenesetre UH-os képet kérj majd, egyrészt olyan jó eltenni emlékbe, én minden papírt örzők erről, másrészt meg nekünk ide is feltöltheted! :D

Robcsi, jó stratégia! :wink:
Vendég

amugy nalunk erdekes lesz a bejelentes is.
ha potyi megmarad akkor o lesz a 3 ik baba a csaladban.
decemberben szul a sogornom,februarban a ferjem elso uncsitesoja aki egyben a komank is es nagyon jo a kapcsolatunk,potyi meg valszeg juniusi lesz:)
nem semmi:)
anyosek dupla nagyszulok lesznek:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Csajok en beteg vagyok, egesz ejjel hanytam, valamivel elronthattam a gyomromat, most meg egesz nap csak alszok. Jovok majd du. ha elment a picur a bolcsibe.

Anyapoc: Villo meg mindig beteg? Hol van az a jo kis tema? :wink:

Monyoka: gratulalok, biztos minden rendben lesz!

Robcsi szerintem a gorbed nagyon is jo volt, nincs itt semmi baj, jol dontottel hogy megkerdezel egy masik dokit.

OKriszti SIRNI FOGOK!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ha örülnek neki, hogy ennyi baba lesz a háznál, akkor az csak külön öröm! De jó lenne, ha nálunk is így reagálták volna le! De már így is csoda volt, hogy nem szóltak be semmi rosszat! Mondjuk hogy minek kellett? :roll:
Szerintem inkább júliusi lesz Pötyi, mert már az enyém is június utsó napjára van írva, és ugye dokis számítások alapján már 6 hetes vagyok, míg Ti csak kb. 4.

De az is tuti jó lesz, nyári baba, legalább mehetünk sétálni, és nem fagyunk össze! :wink:
Vendég

Az utolsó két oldalt átnéztem,de csak felületesen :oops: Meghalni sincs időm,és még nem is dolgozom,csak jövő hét szerdától. :oops:

Ancsa
Az avatar csere úgy történt,hogy hétvégén lett volna egy szabad órám,erre nem lehetett belépni a babanetre.Ezért keresgéltem gifeket a neten.ezt a macit kinéztem avatarnak,aztán mire be tudtam lépni,és kicseréltem felébredt a család,úgyhogy mennem kellett. :lol:

Tontica
Ne sírjál légyszíves!!! :!: KépItt egy vidám nyuszika cserébe,hogy nem voltam.
A görbéd csúcsszuper!

Anyapoc
Hát igazából rengeteg tanulnivaló van. :evil: Már egy fél csomag nyomtatópapírt elhasználtam. :oops: Tegnap csak egy témakörből lett vagy úgy 50 oldal.

EMindenkinek köszike a hiányolást,és nagy puszika!!!nnyire volt időm,most rohanok Adáért a bölcsibe. Küldök még nektek ari kis figurát,cserébe,hogy ritkán vagyok.
Kép Kép

KépKép

KépKép
okr

athiz a nagyszulok mar nagyon varjak,foleg anyuek.kicsit felek a reakciojuktol,nem szeretnem ha anyum elkezdeni sirdogalni mint az eskuvonkon :lol:
anyosomek is tolunk vartak az elso unokat de hat a sogornom idokozben ferjhezment es beelozott.
sajnalom hogy nalad nem ugy fogadtak ahogy szeretted volna,na de majd ha megszuletik:)

tontika.jobbulast!!!!!

Kép
monyoka

Athiz örülök, hogy tetszik a stratégiám.
Mikor én terhes voltam a Rékával, tőlem is mindig kérdezgették elsősorban az idősebb kollégák, hogy és anyukád várja már, örül neki? én meg csak bólogattam, meg jó pofát vágtam, mert anyám ritka lelombozó tud lenni. Mindig mindenkinek meg akarja szervezni az életét és ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja...
Persze mikor megszületett már más lett minden. :D
Amikor megmondtam, hogy tesója lesz a Rékának, csak annyit mondott szegényke, kiesel a mézeskosárból. Én meg kérdeztem, hogy miért esne ki? :evil:

Tontica, ha te is azt mondod jó a görbém, akkor minden ok. Gyors jobbulást neked!

Kép
Kép
robcsi03

Monyóka! :)
Örülök, hogy sikerült! Most már vigyázz magadra!

Tontica!
Neked jobbulást!!

Kriszti! :wink:
Azért pihenj is!
zsazsóka73

Tonti, szegénykém, gyógyulj meg hamar, és gyere!

Okr, legalább végre benéztél! Ezek szerint minden okés. Hogy bírod ezt a hajtást? :roll:

Monyoka, de jó lett volna, ha anyu vagy anyós sírva fakadnak, persze örömükben! Szerencsés vagy, hidd el!

Robcsi, akkor képzeld el, hogy anyám+anyósom detto. Szóval nekem kettő ilyen is jutott, és néha az agyamra mennek. Nem az, mert Szilit is nagyon szeretik, csak belehalnának, ha velem örülnének egyszer annak, aminek én is örülök? Szerinted ez olyan nagy kérés? Nálunk is mindig ez a rohadt lelombozás megy.
Ráadásul most olyan érzékeny vagyok, és úgy érzem, hogy el vagyok hanyagolva, hogy senki nem foglalkozik velem, stb. Hogy a férjem nem is szeret. Teljesen kifordultam önmagamból megint, és hülye gondolatok kavarognak bennem, amik nem használnak.
Na bocs, hogy megint elkanyarodtam.
Vendég

Athiz! Látom dolgoznak keményen azok a hormonok! :lol: :lol:
Ja amúgy lecseréltem, hátha a kocsival hamarabb célba érünk! :lol:

Tontica! Gyors gyógyulást, remélem te is olyan hamar átesel rajta, mint én! (1-2 nap)

Kép
bettike
Eger

Bocsi, de most nincs időm visszaolvasni!

Magamról annyit, hogy hétvégén iszonyatos fejfájásom volt. Muszáj volt ALgopyrint bevennem, persze paráztam miatta. Tegnap bővebb lett a folyásom. Voltam dokinál, megnézett Uh-n, minden oké, van egy kis hüvelyi gyull-om, kaptam rá kúpot. Uh szerint 7 hetes manónk, de mondta majd 2 hét múlva már pontosabb adatot tud mondani. És határozottan nőtt. Mivel sietett az orvosom, ezért nem akartam képet kérni. De már kezd babaformája lenni, bát azért még amorf. :lol: IMÁDOM!!!

Bocsi, hogy ritkábban jövök majd mostanában, de zh-im lesznek, meg kell egy előadást is tartanom. AZért próbálok majd olvasni.

moni

Sziasztok!

Bettike, attól is függ, hogy hány lóerős az autód! :lol: Amúgy nagyon tetszik!

Móni, jaj de jó neked, hogy már láttad, hogy minden okés! Annyira irigyellek érte! Én továbbra is parázok! Simizd meg a kis Pocilakódat helyettem!

Tonti, remélem, mára jobban lettél!

Puszilok mindenkit!
Vendég

Megjottem az uh-rol. 8mm a CRL es majdnem 3 cm mar a petezsak es csodasan kalimpal a kicsi szive. :) Nagyon megnyugodtam es boldog is vagyok!

baratodildi

Szívből örülök Ildi! Gratula! HURRRÁÁÁÁ!

Kép
bettike
Eger

Ildi, nagyon örülök, akkor most már megnyugodhatsz picit.

Bár én is megnyugodhatnék már, de még 2 rohadt hosszú hét!
Felhívtam ma a védőnőt, és természetesen azt mondta, hogy várjam csak ki azt a két hetet, és akkor már több minden látszik.
Hát lehet, de látszik, hogy nincs kölke! Fogalma sincs, hogy mennyire rossz érzés ez, hogy várakozni kell, hogy megtudjam, minden okés-e.
Vártam éppen eleget arra, hogy végre megfoganjon, most meg megint várjak. Eskü, mintha sündisznón ülnék! :x
Vendég

Athiz!

Ne haragudj, de akkor én mit szóljak? Szerinted én mióta várok, és itt még jó páran? :shock:
Vendég

Tényleg Junko, mióta?
Vendég

sziasztok.

junko.lattam most itt vagy.
akkor ide irom hogy nagyon nagyon szoritok neked holnapra.
millio druk.

ildi.gratula a dobogo szivecskehez.

athiz,megertem a turelmetlenseged,aterzem,de probalj meg higgadt maradni.
az ido mulik es majd lesz valahogy.

Kép
monyoka

Athiz,
hát Junkoval csak egyetérteni tudok!

Mellesleg nekem sincs kölköm... de a várakozásról van fogalmam...
angel37

Athiz!

2 éve.
Tudom ti is sokat a kisifadra.

Monyó!
Köszi szépen. Bár már ott tartanánk!!!
Vendég

Móni, Ildi,
gratulálok az UH-khoz! :) :)
Nagyonnagyon jó nektek!

Monyó,
ti mikor fogjátok látni? :)
angel37

Bocs az offért mindenkitől!
Monyoka: Hova tűntél a másik topikról???? :wink: Olvastam, hogy babát vársz sikerült, végre :) Gratulálok!!!!

Athiz: Ennyi várakozása után ezt a 2 hetet már féllábon is... :wink: tudod... :wink: :lol: Drukkolok!!!!!!!!!

Ildi: Gratula a dobogó szivecskéhez és a 3 centis perezsákhoz :lol: Az élet 3 centis apró de mégis óóóóóóóriási örömei :wink: :lol:
On :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tontica remélem jobban vagy már :)

Moni örülök, hogy boldog vagy :) és jó tanulást.

Ildi neked is gratula :)

Athiz, nem akarlak megbántani de osztom a véleményt Angellel és Junkoval. Szerintem szívesen várnánk itt jópáran már az UH-t a baba miatt. És ki tudja mikor kerül mg rá sor ....

Én amúgy jól vagyok. Elkezdtem E vitamint szedni, ártani nem árt. Lusta vagyok minden nap mint egy disznó, és utálom érte magam.
kokusz

junko tudom most azt hiszed hogy en mar konnyen beszelek,de te is tudod hogy szenvedtem en is eleget,bizonytalansag volt eddig mert ugye nem kezdtuk meg el a kivizsgalast DE hiszem azt hogy te is babas leszel nemsokara.
muszaly.nagyon csiplek,es jo embernek tartalak(ez most nem nyali)
valamiert neked ezt az utat kell jarnod.igazsagtalansag,de ez van.

angel.minden nap nezegetem az uh kepemet.potyiket:)
legkozelebb jovo heten latom ujra,remelem.
szoval mar lecsekkoltad a januari pozitiv tsztet:)szoritok erted.

ceni.kosz a gratut.ma is akartam irni,de valahogy nem volt mit.

Kép
monyoka

azert lanyok athizt is meg kell ertenetek.

tudom hogy milyen rosz varni a babara,enis vartam athiz is meg is nagyon sokan,de egy cseppet sem jobb erzes a babas uh-ra varni.hidjetek el.
nekem azt mondta a doki hogy jovo heten meglatjuk megmarad-e,elkepzelni sem tudtam volna hogy ez a mondat enyire faj.
bizony naponta tobbszor gondolok arra hogy vajon ott van-e.es athiznak eleg igazsagtalanul nagyon sok ido mulva kell visszamennie.
en bizti bediliznek addig.

Kép
monyoka

Monyó,
elhiszem, hogy nézegeted! :D
És jövő héten a következő! Lesz majd jó kis sorozatod! :)

Én a transzfer utáni uh-képet kitűztem otthon a falra, aztán 12 nap után levettem... a másodikat már nem tűztem ki...

Na azért babás UH-ra várni egész másfajta várakozás... Nyilván ott is van izgalom, fogok majd én is fosni (ha eljutok egyszer addig), de nem ugyanaz.

Speciel most várok, azt se tudom meddig, és azt se tudom lesz-e valaha eredménye... ott lebeg, hogy gyermektelen maradok...

Kokusz,
a lustadisznóság nagyonis jóóóóó! :lol:
angel37

Sziasztok!

Látom,lehet gratulálni Monyokának és Bildinek is :).

Athiz

Ne lovald már bele magad ennyire a dologba :D!Olyan,mintha bebeszélnéd maganak,hogy valami baj van... :roll:
Legyél egy kicsit pozitívabb és higyj benne,hogy rendben van velet minden!Nagyon sokat számít!!!!!Miért lenne baj?És ha az lenne,azon segít az,ha 2 héttel hamarabb tudod meg?
A legtöbb kórházban ,vagy terhesgondozáson pont ezért a kiírt protokoll szt a 8. héten kell menni először UH-ra,mert már biztosan látszik a szívhang,már látszik,hogy vna-e embrió a petezsákban és hogy megfelelő méretű-e az embrió.
Egészen a 8. hétig (kb) elég nehéz eldönteni,hogy a méretek megfelelőek-e és minden rendben van-e.
Ezért javasolják ezen a héten az UH-ot és talán ezért is mondta a védőnőd,hogy várj türelemmel,mert lehet,hogy csak feleslegesen felizgatod magad,ha a doki azt mondja esetleg,hogy még ez vagy az nem látszik jól,nem eldönthető stb....
Nem tudom,érthető-e,amit írtam.Nyilván ez normál terhességre vonatkozik és nem a kezelésben részesülőkre.Nálad ugyan fontos volt,hogy korán megállapítsák,hogy elkezdődött egy terhesség az Utro miatt,de utána már felesleges rohanni...Kicsit próbálj másra koncentrálni(tudom,könnyű mondani),de ez a zürzavar nem tesz jót sem neked,sem a babának.... :roll: És erről is tudnék mesélni,miért nem jó... :?
Hangsúlyozom,nem bántásból írtam,amit írtam,csak egy másik nézőpontot szeretnék közvetíteni feléd :)!

Monyoka

Az,hogy mikor van UH,nem igazságtalanság kérdése.
Fent Athiznak leírtam,miért van így.
És azt is,hogy pozitívan kell hozzáállni,mert az nagyon sokat számít!

Junko

Holnapra megy a drukk :)!

Kriszti

Ne tanulj annyit :D:D!Vagy majd összeborulunk,amikor nekem is beindul a nagyüzem :D!

Tontica

Könyvet feladom a héten,ígérem....bár most én kezdek lebetegedni... :?

Kokusz

Hajrá E vitamin :)!

Mindenkinek puszi :)!

anyapoc

Na igen, ha ott a kérdés, hogy megmarad-e, az nagyon rossz, ez igaz. Elhiszem, hogy fájt :(

Az igazságtalanságról egész más fogalmaim vannak, de befejezem, mert még kiutál vki, bár úgyse jövök sokat mostanában... :?
angel37

Angel

Elég furikat írsz :shock: ....
Persze,nem jó azt hallani,hogy megmarad-e...De ez orvosi szempont elsősorban.Régen ilyen korai terhességet még meg sem tudtak állapítani....És bizony sok terhesség ebben a korai időpontban magától elvetél.Így mennyivel jobb álomba ringatni a kismamát és azt mondani,innentől tuti minden rendben lesz azzal a tudattal,hogy a létrejövő terhességeknek kb a 20 %-a marad meg?
Nekem is azt mondta az elsőnél a doki,hogy meglátjuk,hogy egyáltalán jó helyen van-e,nem méhen kívüli -e.A másodiknál szintén 1 hét múlva kellett visszamennem,hogy megállapítsa,hogy nőtt-e egyáltalán...
Ha később mész,és egyértelműen látszik az embrió,a szívhang,akkor már azért megalapozott azt mondani,hogy élő terhességről van szó(amivel ettől még bmi történhet sajnos).
Szl a doki nem gonoszságból mondja,amit mond,csak erre akarok kilyukadni.... :roll:

Na jó,én is befejezem,mert ,gondolom,én sem leszek népszerű... :?

anyapoc

Anyapoc,
Mire érted, hogy furikat írok? :shock: :oops:

Sajnálom, ha az előző irásaimból csak ennyi jött le. :(

Persze, így van, ahogy írod a dolgokat.

Az előző hsz-em első mondata még Monyókának szólt, csak az azelőttiről lemaradt. Az igazságtalanos mondatom, meg az uh-s várakozásra vonatkozott, hogy az én fogalmaim nem ez az igazságtalan. De lehet, hogy most még jobban összezavartam a dolgokat :roll:

Egyébként szia! :)
angel37

Hello!

Latom folyik itt az elet es vegre porog a topik. :lol:

Senkinek sincs igaza :lol: es mindenkinek az van! :lol:

Angel, Junko: tokeletesen meg tudlak erteni Benneteket, biztosan nagyon idegorlo varni, varni es varni ugy hogy nem tudjatok sikerul-e valaha. Biztosan nagyon kivagytok idegileg, lelkileg, midenhogy, el sem tudom kepzelni milyen nehez lehet.
Az en velemenyem az hogy olyan vilagban elunk hala Istennek ahol MINDENKINEK lehet gyermeke, ilyen-olyan modon, az inszeminacio es a lombik nagyon hatekony modszerek, en hiszek benne hogy Mindkettotoknek lesz sajat babatok! Ott van az orokbefogadas is ami lehet nem ugyanaz de szerintem egy csodallatos dolog hogy felnevelhetsz egy babat sajatodkent es egesz biztos vagyok benne hogy a nevelo szulok ugyanugy szeretik ezeket a babakat mitha a sajat veruk lenne. Mennyi gyermek van a vilagban akiknek szukseguk lenne szereto szulokre es nem adatik meg Nekik ez talan meg rosszabb mint annak a nonek akinek nem lehet sajat babaja. Sajnos ilyen igaszsagtalan az elet de egyben gyonyoru is! :roll:

Athiz: Teged is tokeletesen megertelek hogy ennyire aggodsz de semmi okod ra hisz minden rendben van, nem verzel, nem gorcsolsz, egeszseges vagy es pozitivnak kellene lenned! Lehet en is igy ereznek foleg az elozo keseru tapasztalat miatt de megprobalom majd nem halalra aggodnom magam.
Amugy itt az elso ultrahangot 12 hetesen csinaljak.

Folyt. kov. mindjart mert el kell mennem

KépKép
KépKép
tontica

Ja, meg annyit gyorsan hogy Anyapoc hol van az a szupi tema? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
na ja, jól pörög a topic! :wink:

Köszi, hogy próbálsz erősíteni minket :)

Az esélyekhez csak annyit, hogy a dokim szerint a nők 10%-nál sajnos nem megy (semmilyen rásegítéssel), az örökbefogadást meg nem tudom elképzelni, legalábbis egyelőre nem... Azt szeretném, ha a MI sejtjeinkből lenne az a baba. Azért még messze nem adtam fel, nagyon de nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog! :D Csak most nem vagyok a legjobb passzban, nnna :roll:
angel37

Elmentek a fiuk most akkor folyt.kov.

Angyal en ezt nem tudom elhinni, szerintem az a 10 % az sok, egy speciel egy szemelyt sem ismerek akinek nem lehet gyerek semmilyen uton modon, van egy lany akinek tobb mint 10 even keresztul nem jott ossze termeszetes uton aztan jo sokaig lombikkal es most vegre terhes aztan egy masik aki rakos volt es a sugarkezeles miatt tonkrement a hormonhaztartasa de most O is terhes, az elso lombik sikeres volt Nala. A sogornom hugaek tizenakarhany ev sikertelenseg utan orokbefogadtak egy kisfiut es nemsokkal utana spontan sekerult meg egy. :D
A baratnomnek agydaganata van, nem rak de rossz helyen van, azt mondtak neki hogy nagyon nehezen lesz babaja, most szult. :D
Igy tovabb, igy tovabb...

Anyapoc szerintem is raerne az elso ultrahang a 8. het utan de azert amit itt csinalnak az tulzas hogy a 12. hetig semmi. TEMAT, TEMAT, TEMAT!!! :lol: :lol: :lol:

Monyoka miert mondta ezt a doki? Azert kicsit jobban meggondolhatna hogy mit es hogyan mond egy kismama elott!!! :evil:

Kokusz: veled is teljesen egyetertek, en is utalom magam mert takaritanom kene, mosnom, rohakat rendeznem de nincs kedvem, en is marha lusta diszno vagyok!!!
Te nem tudom hogy tenyleg az E-vitamin hatasa-e de amiota szedem olyan szep lett a gorbem. Megmutatom:
Kép
A 11. napon kezdtem el szedni.
Koszi, jol vagyok, most allul jon ki belollem nem folul. (ezer boccs :oops: ) legalabb leadok par kilot! :lol:

Okriszti: koszike hogy irtal, csak aggodtam mert ha valaki babas es egyszeruen eltunik hosszabb idore az nem sok jot szokott jelenteni. Orulok hogy minden ok, tanuljal csak! Puszika! :D

Ildi: EN IS GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
jó termékeny a környezeted! :D

Sajnos én nem keveset tudok, akinek nincs gyereke. Most úgy kapásból a családban (nem feltétlen vér szerinti rokon nő) ötöt tudnék sorolni, és most már túl is vannak a koron, hogy lehessen.

Lehet, hogy sok a 10%, nem néztem utána, doki mondta. De az biztos, hogy valahány százaléknál ez létezik, és nem tudhatom nem tartozom-e közéjük... Azt hiszem mondhatom, hogy az előzményeimmel sose sajnáltatom magam itt a topicon, de sajnos nagyon megnehezítik a dolgot... na a kihordás meg lesz még a nagy menet! :wink:

De mondom, nagyon bízom benne, hogy nem hiába várok! :D Máshogy nem lehet csinálni. Max. én leszek egyben a gyerek nagyanyja is! :mrgreen:

A görbéd pedig nagyon szépen alakul! :D
angel37

Tontica! Akkor ha jól értem 10 napja szedsz E vitamint? Milyen adagban is? Mert én 5 napja 200 és 400-at (mikor melyik jut eszembe), akkor én is számíthatok ilyen görbuszra majd? De jó!

Kokusz! Szerintem közelít a téli álom, mert én is lusta lettem! Nekem sincsennek rendbe a ruhák, nincs vasalva, nincs igazán takarítva sem! De majd egyik reggel úgy kelek, hogy rámjön a takaríthatnék, vasalhatnék és akkor majd szép lesz minden! :lol: Meg mindjárt felébredek az álmomból! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok lányok!

Szoktalak olvasgatni titeket! Én a másik hőmérözösbe irogatok, mert még nincs babám.
De amiről írogattok most az megragadott engem is. Nekem a véleményem hogy igaz lehet aza 10%, amit Angel írt mert sajnos mostanában a nők 30 fölött kapnak észbe, hogy még nincs gyerek( csak ezt nem szeretik bevallani), és azonnal szeretnének. Csak hát a rágörcsölés miatt nem megy.
Mi nők meg nagyon szeretjük magunkat sajnáltatni. Ha nem jön össze a baba akkor azért, ha összejött akkor meg azért, hogy nincs e vmi baj!
Szerintem mindenkit meg lehet érteni. Egy a lényeg pozítív felfogással élni. Sajna nehezen megy tudom, néha én is mély ponton vagyok!

Kép
kata05

Kata: szerintem teljesen igazad van, marmint hogy a nok tobbsege 30 korul jon ra hogy babat akarna es ez nekem valahogy nem szimpi (na, most en sem leszek nepszeru) en mindig fiatalon akartam gyerekeket (es jo sokat) hala Istennek megadatott (amrmint hogy fiatalon legyen baba, a jo soktol meg messze vagyok :lol: ). Ez nem is mindig a nokon mulik, ugy veszem eszre hogy a fiatal fiuk egyaltalan nem akarjak lekotni magukat, nem akarnak csaladot, gyerekeket, persze tisztelet a kivetelnek.
Szerintem ahhoz hogy babat merjunk vallalni nem kell ki tudja hany diploma, se karrier, se kocsi, se gyonyoru nagy csaladi haz, nem kell gazdagnak lenni hanem csak egy dolog kell igazan egy szereto tars (neha meg az se). :lol: Mindezt baba mellett is lehet, most biztos azt mondjatok majd hogy szalljak le a felhok kozul de en ilyen vagyok. hi-hi :lol: Jojjon az a baba amikor jonni akar! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Angyal en nagyon bizakodom hogy nem kell sokat varnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike, 400-asat szedek minden nap egyet.

Ja, meg annyi hogy minden tiszteletet megerdemlek :lol: meg is lehet tapsolni, KIPAKOLTAM A SZEKRENYEKET ES OSSZETURTEM SZEPEN A RUHAKAT! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hát én még mindig lusta vagyok :)

Tontica jó ez a görbe. Én is 400 mg-ot szedek az E vitaminból. Bár az én görbémen még semmi sem látszik.
Pár kiló minusz mindig jól jön, persze azért bizonyos határokon belül, na meg az sem mindegy hogy megy le :) Jobbulást

Angel, biztos hogy nem hiába várjuk a csodát :) hozzánk is meg fog érkezni csak még várni kell rá.
Engem csak az idgel ki hogy körülöttem folyamatosan olyan emberek lesznek terhesek akik még nem is tervezték. Mi meg .... kérdeztem is a férjemtől hogy vajon mivel érdemeltem ezt ki, erre letolt hogy talán nem így kellene hozzáállni.

Én is szerettem volna fiatalon szülni, már azért is mert én is és a nővérem is elég késői gyerekek vagyunk. Deehát ez nem csak rajtam múlt ... nem volt meg hozzá a megfelelő partner. Az évek meg elég gyorsan elrepülnek.

Bettike

Jó lenne úgy ébredni hogy vasalhatnékom támad, de ez nálam elég ritka :lol: Lehet tényleg téli álmot kéne aludni.

Anyapoc

Én egyetértek veled UH szempontjából. Persze én sem szeretnék ezzel senkit megbántani. Szedem az E vitamint hátha ez beválik :) vagy nem :lol: Gyerkőcök jól vannak?
kokusz

Lanyok, hu de sokat irtatok. :shock:

Eloszor onzo modon magamrol. Olyan nagyon koszi a sok gratulaciot. Kicsit sikerult megnyugodnom :lol: Delutan meg a nogyogyasznal is voltam. Csinalt rakszurest es megvizsgalt, adott beutalot a vedonoho es recepteket irt nekem. Nagyon megnyugtato mindig elmenni hozza.

Athiz:
Szerintem se igulj, de en meg tudlak teljesen erteni. En mar tobb, mint ket eve vartam a babaa, bar volt ezalatt az ido alatt sikertelen terhessegem... Azt hiszem mindket oldalba betekintettem. A varakozoba is, mert honapokig meg peteeresem sem volt, meg a terhesen uh-ra varoban is. Most is olyan fura erzesekkel mentem uh-ra. Belul ereztem semmi baj, ezt Athiz gondlom te is erzed, hiszen se gorcs, se verzes, semmi komoly gond nincs. Viszont ezen a belso erzesen felul egy sokkal nagyobb felelem s van, hogy a nehezen osszehozott terhesseget eseleg el is lehet vesziteni. El nem tudom mondani ilyen megkonnyebbules volt a szivecsket hallani. Mindig lehet izgulni, de ez olyan felelosseggel es komoly mely aggodassal teli izgalom.

Ugyanakkor a tobbiekkel is egyetertek. Semmi elkeseritobb nincs, mint amikor evrol evre fel kell minden sikertelen ciklus utan ujbol es ujbol allni. Ilyenkor nagyon nagyon nehez elkepzelni, hogy van nagyobb aggodalom is, mint az, amit irtatok, hogy talan sosem sikerul. Szornyu erzes, meg most is erzem, mert en meg most is felek tole. Nekem a baba kihordasa is nagy feladat, hiszen mar ketszer nem sikerult. A sikertelenseg ranyomja az emberre a belyeget. Jajj borzaszto az elet, hogy mit el nem var tolunk! Ilyenkor a terhessegi probemak vegtelenul tavolinak es kicsinek tunnek. Na de majd ha ott leszek lanyok, jajj bar lennetek mar!!! :wink: En oszinten hittem es hiszem most is, hogy egy nap mindannyian orulhetunk majd a pozitiv tesztnek es ha elegge szerencsesek vagyunk, akkor baba is lesz a teszt utan 8 honappal. Nagyon nagyon szeretnem, hogy mindenkinek sikeruljon. A 10% meg semmit nem jelent. En amugy 1%-rol tudok, aik meddosegi kezelest kapnak es mindent vegigjarnak es megsem lehet es nem is lesz baba... De nincs jelentosege, mert abba Ti nem tartoztok bele es kesz!

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?