Szép jó estét,
Na annyira dícsértetek a tornával, hogy ma este csak miattatok mentem el (az a nyavajás lelkiismeret), egyébként semmi kedvem nem volt hozzá a mai egész napos popóhurcolás és nyafihallgatás után
Most meg itt ülök összeszakadva, de már egy jutalom túró rudit lenyomtam
(Azért a torna végül jó volt
)
Tünde: Na mit mondott a dokinéni a köhögésre? Ugye semmi komoly?
Évi: Dóri nagyon cukorka, a kisvakondját nagyon irígylem
Imádom
Eszter: Olyan fini krémes még mindig van, azt toltam le ebéd után
Ebből a mennyiségből (150 ml rizs, 2 gesztenye + 2 alma és husi) hány adag kaját kapsz?
Tegnap csináltam Aliznak rizst, répával, olivaolajjal és husival (még egyszer köszi a tippeket), nagyon csúszott neki. ... és akkorát trottyantott megint, hogy ihajj
Ez az olivaolajtól lehet?
Mamacka: Én is gratulálok az új lakáshoz
Végre valaki a kerületből
Képet várunk!
Áronbaba olyan kis bújós a képeken
Ildi: Ügyik vagytok a hízással
Hogy ízlett Levinek ma a suli az őszi szünet után? Képzeld ... Vince azt mondta jó volt
Ez a gyerek még mindig szeret sulliba járni
Babcika: Majd ha Lilkó meggyógyul, bizti többet fog kajálni, ne aggódj
Ő egyébként is így édibédi, ahogy van, ne akard felhízlalni
Nancsika: Alex tényleg egy kis zabagép
Örülj neki, hogy nem válogatós és nem kell majd szenvedned a kajáltatással
Néha horror, amit a mai napig Vincével küzdök
Szűkítő témában passzolok
Bartika: A tegnapi kajához én csak 1 púpozott evőkanált rizst tettem, és nem volt rossz.
Mit nem adtam volna ma csak egy "magambaneljátszomajátsziszőnyegen" és "békénhagyomanyátkicsit" félóráért
Boscó: Gratula a vizsgádhoz
A sógórnődre inkább nem írok semmit
Egyszerűen felháborító, hogy az anya megkérdezése nélkül bármit is adjanak egy gyereknek
Mikor játszótéren vagyunk Vinivel és ropizik, vagy valami mást rágcsikál, van, hogy kérnek mások is belőle, de én előbb mindig megkérdezem az anyukát, hoyg kaphat-e a gyerkőc, mert sosem lehet tudni ... Hát még egy babánál
Nancsi szavaival élve, most megyek felborulni.
Jó éjt,
Vali