Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Barti Válaszoltam...
:oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Halihó!!!!
jaj, de ügyesek a legújabb állni tudó bébik!!!!!!!!!!!! :D :D
Liza, Eszter, Lilkó :lol: :lol:

Mi ma voltuk nagy mérlegelésen :arrow:
asszem beindult a kiscsaj: 6,66 kg, és 67 centi(Babci, majdnem összebeszéltek Lilkóval :wink: )
(de azt hiszem még mindig ő a legkisebb a topikban :wink: ), mármint Natka :D
De már ez is csúcsszuper.

Egyébként még nekem se jött meg még mindig, de egy hete fáj a hasam.De nem tudom miért.Dokihoz meg csak két hét múlva megyek a köv. rákszűrésre. :roll:

Vali, te aztán tényleg baromi ügyi vagy, tornászni én nem tudnék.
De nekem meg el kéne kezdeni okosan Norbizni, mert tök elszaladt velem a ló.
Asszem normál léptekbe(délig 3-as, háromig 2-es, estig 1-es kaják)
Muszáj valamit csinálnom, mert az utóbbi időben tök sokat sütök, amit persze el is tüntetünk :shock:

Natasa felébredt, sziasztok
vas

Eszti, még nem kaptam privit :wink:

Mit szeretnél írni Gödöllővel kapcsolatban???
Csak nem ide költöztök??? :wink: :wink: :wink:
vas

Szia Mamacka! Most már megvan minden, köszi!
Megy a levél! És gratulálok az első lakásotokhoz!!!! HA van egy kis időd, leírod mekkora, milyen, hol van? És milyenek lesznek a szobák?

Eszti! Vali! Én Szolnokon a Marcipánra esküszöm... :oops: Ott is volt egy MArcipán nevű krémes, marcipán volt a tetején, imádtam, erre megszüntették... :roll:

A Pötyi ebédje ehetetlen lett. :( Sok lett benne a rizs (2 evőkanál sok lenne???? :oops: ) és tiszta keményítő íze lett. :(
Eszti! Írd már meg please, hogy mennyit teszel egy adagnyi kajába!!! Még jó, hogy van cicim... no meg tejem persze, így csak előkaptam, csiri-bí csiribá és lett ebéd :lol: .

Én nem szedek semmit, már nem szoptatok éjjel olyan 1 hónapja, csak hébe hóba (kéthetente eccer fordul elő, hogy felébred éjjel és nem elég a cucó) és nem jött meg. Vagy akkor hamarosan várható??? Én azt hittem hamar meg fog jönni, mert mindig is állati rendszeres és pontos mensim volt. Nem mintha hiányozna... :roll:

Nancsika! Mit főztél?

Pötyike most ébredt fel, ilyenkor elvan egyedül a szőnyegen egy órát is, gyorsan előveszem a vasalót!

Puszi:
Barti

UI: kellett nektek emlegetni a cukrászdákat, csorog a nyálam!!! :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Óbudán van, harmadik emeleti lift nélkül... :( 56 nm...
...és egy csomó munka vár még vele ránk ugyanis a konyhát és a fürdőt teljesen szét kell kapni...

Várom már, hogy neki álljunk csak legalább egy kicsit több pénzünk lenne... így nemtudom mire jutunk... majd teszek fel róla képeket...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsi-Akkor jóó,egyre többen vagyunk!Jó az új avatarod :D

Ildi-Szuper!!Tényleg majdnem összecimbiztek a csajok az adatokat nézve. :D Akkor most Natika mennyit hízott,mennyi idő alatt???Figyu,nyugi,Nati biztos nem lesz 8,5 hósan 6 kiló 80 :D :D :D (Én most ennyire saccolom,mert sztem Lili most lósz@rt sem fog hízni,mert a hülye betegség miatt nagyon rosszul kajál :( Mai ebéd 80 gr. borsó-répa-alma,kicsit azért többet kéne ennie egy 9 hónapos babbernek)Na mindegy,annyi,amennyi.Csak gyógyulna már meg.Felőlem lehet a világ pöttömje :)

Mamacka-Várjuk a lakásképeket.Áronbébi nagy édes :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon cukorborsók a babucik :) És milyen kis ügyesek! :) Alexnál is valami elkezdődött :) Próbálja behúzni a lábikóját maga alá, próbál négykézlábra emelkedni. Néha segítnek neki, betámasztom a lábát, és akkor flottul felnyomja magát,és hintázik ezerrel, közben nagyokat mosolyog. :)

Mamacka!
Gratula a lakáshoz! Végre! Azért már Ti is jó régóta küzdötök a megfelelő lakás megszerzésével!!!

Barti!
Sajnálom a kaját. Egyébként Alex sem nagyon csipázza a rizst. Én olyan 50 ml rizst szoktam csinálni, ahhoz teszek 1-2 gyümit (alma-barack). De nem eszik annyit. Csak egy fél üvegnyit nyom be, de sztem az is ok.
Ma evett először kruplit. Egy közepestől egy icipicit nagyobb kruplit, meg 2 almát megsütöttem neki. Aztán összetrutymákoltam egy pici tejcsivel meg vizzel. Lett 2 üveggel. Egyet úgy benyomott, h csak kamilláztam. Majdnem olyan íze volt mintha sütőtököt ettem volna. Úgyhogy remélem az is be fog neki jönni.:)

Lányok! Ha benyom 1 üveg kaját (babakajás üveg ~ 200 ml) és még nyitja a száját, ha meglátja a kanalat, akkor adjak neki? :roll: Előtte szopizott, és annyi idő telt el, amíg felállítottam a székét, és beöltöztettem a kajához. Nem sajnálom, csak nála a kóstolgatás is koplett adag volt. Megtömni meg nem szeretném. Féltem a kis pociját. Apja okosan megjegyezte, h könnyebb lesz ruházni, mint etetni.:)

Kép

Kép
nancsika

Jah, és azt akartam kérdezni, h használ valaki pelenka futáros pelust? Mármint a baba, nem az anyuka! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nancsika

hehe, meg azt is, h nem tudjátok hol érdemes etetőszékbe szűkitőt venni? Eddig olyan 3 rugó körül láttam.

Kép

Kép
nancsika

Ildi, fogok írni, ha lesz egy csepp időm. Jófelé kapisgálsz. :wink:

Barti, tyű, nehezet kérdezel. Kb. 100-150 ml rizst teszek bele, ehhez két almát szoktam, 2 db. gesztenyét, egy pici darab husit. Nagyjából így vannak az arányok. Ennél jobban nem tudom leírni, esetleg, ha eljössz, megmutatom. :)

Nancsi, szuper, hogy ilyen jót evett Alex. :) A 200 ml nagyon faja, az már jó sok. Ha kér még, adj, de sokkal többet úgysem fog enni. (ha igen, bocsika.... :))

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Gratula az egyre ügyesebb babákhoz!!!!!!

Nancsika:Jó az új kép rólad!Nekem a barátnőm használ olyan pelust,és meg van vele elégedve!Jó étvágy van a fiadnak! :lol: :lol:

Évi:nagyon szép a lányod!!!!!!!!!!!

Cory:Liza igazán nagyon ügyi!Jól sikerült a kép!!!!Milyen édesek a fiúk hogy így segítenek a hugicán!!!!

Vali:hát nem semmi a mozgás igényed!Én tuti beledöglenék!Én még anno egy héten 1-szer jártam,de annak meg semmi értelme!Megemelem a kalapomat!!!!!!És Te leszel majd a példaképem! :lol:

Mamacka:Örülök hogy egy lépéssel előrébb vagytok lakásügyben!Szépen apránként minden ki fog alakulni,és napról napra egyre szebb lesz!!!!!

Mensi:nekem sem jött még meg!!!Pedig Fannika is hébe hóba ébred csak éjjel!

Ma megetette a sógórnőm a Kinder Pingui krémjével! :evil: :evil: :evil: Ez addig történt,míg én bementem fejni a fürdőbe!Azt kaptam meg,hogy ez gyerekeknek való,és nem gyártanák ha egészségtelen lenne nekik!!!!!Meg hogy úgy nézte,meg nyalta a száját Fanni!!!!Na jó mondom hagyjuk,csak megkértem hogy ne adjon már a hátam mögött ha lehet semmit a gyerekemnek!
Amúgy a barackon is túlvagyunk már,ez is bejön neki!De délutánonként nagyon sűrűn kér enni!Ne adjak neki d.u. is valamit?A cicit csak 2-szer megszívja,aztán egy rövid ideig elvan!De aztán megint sír!Most mit csináljak?
Ja,és emelgeti a fenekét mint egy kis büdösbogár,és néha az egyik lábát már félig behajtva maga alá is húzza!

Szelivi:Tudod már a vizsgád eredményét?Az enyém az egyik 3-as lett!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bartika!
Holnap délután főzősuliba megyek a másodikon egy anyukához (megmutatja, hogy ő miket ad a fiának enni és együtt főzünk). Szerdától bármikor jöhettek. Jegyet sokára várok, mert december másodikán van pótvizsga, előtte egy héttel már biztosan meg kell mondani.

Babcika!
Gratulálok a felálláshoz!

Gaby!
Aranyos babád van. Csak nem Kabbala-hívők vagytok? (piros zsinór miatt kérdem). Ja most olvasom, hogy református.

Tünde!
Nem tudom, hogy beveszik-e, de ha akkor még iskolás leszek, akkor elvileg be kellene, hogy vegyék. Aztán majd ha időszerű lesz, akkor utánakérdezek.

Évi!
Nagyon szépen ül Dórika!

Mamacka!
Gratulálok a lakáshoz! (és egyben esz a sárga irigység) Tegyél fel róla képeket majd!

Nancsika!
Ikeában 999 Ft felfújható etetőszék-szűkítő van!
Kép
Jó étvágyú kisfiad van!

Boscó!
Sógornőd: :twisted:

Rólunk:
Ma voltunk méretkezni: 7620 gr és 69 centi a lánykám. Mivel pár napja már nem volt kaki és két napja egy-egy sötét száraz kaki van, rákérdeztem, hogy mi legyen. Hát a védőnő szerint a tápszertől van, főleg, ha van a családban szorulásos (sajnos én és anyukám is). Úgyhogy kaptunk Laevolac szirupot. Viszont ebben laktóz (tejcukor) van. Lehet ilyet adni neki?

Ja és a mai tudományunk:

Apa készülj:
Kép
Na végre!
Kép
Félkézzel is megy ám:
Kép
Apa nélküled is megy:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szép jó estét,

Na annyira dícsértetek a tornával, hogy ma este csak miattatok mentem el (az a nyavajás lelkiismeret), egyébként semmi kedvem nem volt hozzá a mai egész napos popóhurcolás és nyafihallgatás után :(
Most meg itt ülök összeszakadva, de már egy jutalom túró rudit lenyomtam :wink: (Azért a torna végül jó volt :) )

Tünde: Na mit mondott a dokinéni a köhögésre? Ugye semmi komoly?

Évi: Dóri nagyon cukorka, a kisvakondját nagyon irígylem :) Imádom :)

Eszter: Olyan fini krémes még mindig van, azt toltam le ebéd után :wink: :D

Ebből a mennyiségből (150 ml rizs, 2 gesztenye + 2 alma és husi) hány adag kaját kapsz? :roll:
Tegnap csináltam Aliznak rizst, répával, olivaolajjal és husival (még egyszer köszi a tippeket), nagyon csúszott neki. ... és akkorát trottyantott megint, hogy ihajj :shock: Ez az olivaolajtól lehet?

Mamacka: Én is gratulálok az új lakáshoz :) Végre valaki a kerületből :D Képet várunk! :wink:
Áronbaba olyan kis bújós a képeken :)

Ildi: Ügyik vagytok a hízással :)
Hogy ízlett Levinek ma a suli az őszi szünet után? Képzeld ... Vince azt mondta jó volt :) Ez a gyerek még mindig szeret sulliba járni :shock:

Babcika: Majd ha Lilkó meggyógyul, bizti többet fog kajálni, ne aggódj :)
Ő egyébként is így édibédi, ahogy van, ne akard felhízlalni :wink: :lol:

Nancsika: Alex tényleg egy kis zabagép :) Örülj neki, hogy nem válogatós és nem kell majd szenvedned a kajáltatással :) Néha horror, amit a mai napig Vincével küzdök :(
Szűkítő témában passzolok :(

Bartika: A tegnapi kajához én csak 1 púpozott evőkanált rizst tettem, és nem volt rossz.
Mit nem adtam volna ma csak egy "magambaneljátszomajátsziszőnyegen" és "békénhagyomanyátkicsit" félóráért :roll:

Boscó: Gratula a vizsgádhoz :)
A sógórnődre inkább nem írok semmit :( Egyszerűen felháborító, hogy az anya megkérdezése nélkül bármit is adjanak egy gyereknek :evil:
Mikor játszótéren vagyunk Vinivel és ropizik, vagy valami mást rágcsikál, van, hogy kérnek mások is belőle, de én előbb mindig megkérdezem az anyukát, hoyg kaphat-e a gyerkőc, mert sosem lehet tudni ... Hát még egy babánál :x

Nancsi szavaival élve, most megyek felborulni.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Livi: Húúúhaaaa, ez már Tündinek is így megy???? :shock: Nagyon ügyike, gratula :)

A szirupot nem tudom, hoyg lehet-e neki adni, de miért nem próbáltok meg előbb egy fél glicerines kúpot??

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka!
Mert a védőnénink szerint ha szorulásos, akkor az csak egyszeri segítség, a bélflórát kell átállítani arra, hogy megszokja, hogy mindennap van kaksi. Emiatt a Laevolac-ot két-három hétig kéne adni neki, napi 2×5 ml-t. Csak én meg nem tudtam, hogy tejcukros. Ráadásul ugye a Tünci tejkiütéses volt és mi van, ha egyébként meg tejallergiás?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Csilla vagyok Egerből és március 20-án született Antónia nevű leánykám. Most láttam, hogy vannak velünk egyidős babócák is. Ismeretségi körömben nem nagyon van. Befogadnátok-e bennünket is :roll: ?

Csilla és Toncsi

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában csak olvasó üzemmódban vagyok, de sikerült "munkát" találnom. Egy könyvelő cégnek segítek be...., igaz a fizu nem sok, de jobb mint a semmi a GYED mellé. Az időmet én osztom be és ráadásul itthon. Szóval, esténként melózom, úgy hajnali 1-2ig. Amikor délelőt Martin alszik, beleolvasgatok a topicba,de írni / válaszolni már nincs időm.

Hihetetlen módon megindultak a babák a fejlődésben. Gratula mindenkinek.

Rólunk:
KAJA:
Reggel bepuszil, úgy 80-100gramm gyümit szopi után 1 órával, majd kaja után 1 ótával később szintén szopi. Délután, szintén hasonló adag főzeléket eszik.Sőt néha kevesli is....!
2 hete éjszak 3X is felkel szopizni. Szerintem a "foga" is közrejátszik...!

Cory: Főzelékek már nagyon csúsznak Martinnak, Mikor kezdhetek húst is adni neki? Köszi

A sok kaja hatására, Martin ismét növésnek indult:
Hossz: 81 cm SÚLY: 10 960 g

MOZGÁS:
Magától csak úgy ül fel, ha valamiben meg tud kapaszkodni. A 4kézlábra állás és mászás, kicsit nehezen, de megy. Viszont,kúszunk és kapaszkodással, már feláll. Amiben megkapaszlodik, abban felhúzza magát.
Tök jó igy öltöztetni!!!!

Ital:
Én is általában vizet adok, de már kapott natur/ízesítetlen kamillateát is. Ja, és néha ha nagyon szorulásos szegénykém a Hippnek a sárgabarack levét adom neki.

Menzesz:
Szerencsére eddig még elkerült :D :D :D

Ja, és a nagyszülőktől ismét elkezdődött a betámadás:
"Most már oda kellene adnom a Martint pár napra nekik, mert anyámasszony katonája lesz". És, hogy hogyán állok a szoptatással, mert már nem igen kellene...., stb.
Már megőrülök tőlük :evil: :evil: :evil: De, én nem engedek!!! Végighalgatom és annyit mondok, hogy AHA. Szóval egyik fülemen be-a másikon ki!

Néhány kép, hogy el ne felejtsetek minket:
AZ ÉN NAGY FIAM:
Kép
DÉDIMAMIVAL:
Kép
A FŐNÖK:
Kép
A SZEXI:
Kép
Kép
A NAGYON, NAGY ZSIVÁNY:
Kép
Kép
ÉN MOST FELÁLLOK:
Kép
Kép

Jó éjt!!! És szép napot!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Livi: én előbb próbálkoznék egyéb dolgokkal. Szilva, barack, kúp.

Csilla: üdv itt :)

Era: akár már ma adhatsz neki húst.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok,

Vali, ebből elég sok kaja szokott lenni, Bencének kb. 3-4 adag, másnak, lehet, hogy több. Én általában két napra főzök, tehát holnap is azt kapja, amit ma, de van, hogy kevesebbet sikerül főzni, akkor egy napi adag lesz.
Az olívától simán kakkanthat ilyen jókat. :)

Era, szuper lehet ilyen célozgatásokkal. :twisted:

Martin és Tünde babák nagyon aranyosak. :)

Mi pedig sétálunk töretlenül, mert ülni már tré, inkább sétálunk, körbe-körbe a lakásban, fogom a kis kezét, a derekamról meg nem beszélek, ez a félgörnyedt testtartás, ez a legdurvább. :roll: :wink:

Páá
Vendég

Eszti, hú, de gyors voltál, hogy már el is olvastad :lol: :lol: :lol:
vas

Jó reggelt!!!

Tünde baba is milyen édesen áll!!!! :D
Martin meg nagyon legényes!!!!
Úr Isten, miylenek lennének Natasával egymás mellett, 4.5 kilóval, több, mint 10 centivel nagyobb :D
Nagyon nagyfiús!!!! :D :D

Vali, képzeld, Levente is tök jól érezte magát első nap.Sőt, annyira maradni akar, hogy ma ne is én menjek érte, hanem inkább fél órát ül az ügyeletben, mire paja 5-re odaér érte.
Ő tudja :roll:
Múltkor írtad, hogy hippet is adjak neki, kap azt is bőven, de a rizsest neslté-ben szoktam.
Kecskemétivel egy bajom van , általában van bennük cukor :shock:
Viszont az én lánykám is utálja a krumplit :?
Legalébbis eddig nem ette meg, sőt, kis dög, mert sokkal inkább előnyben részesíti a bébikajákat, mint amit én főzök neki.Levenet volt ilyen, Olinak rengeteget főztem.

Bocsika, mindjárt jövök..............
vas

Halihóóó!!!!

Tegnap túl sok vendég volt azért nem voltam, extra nyűgösek vagyunk már 2.-ik éjszakája és lassan én is kivagyok... :oops: :roll: :wink:

..........megyek visszaolvasok!

Azért ezen az oldalt megcsodáltam Tünde tudományát és Martin nagylegényességét! :D

no majd jövök! :D
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Bár ma undok kismalac - szindrómám van... :( Hülés ügyben semmi javulás, szortyi bőven, köhög, étvágytalan...és minden ami vele jár... Szerintetek normális ennyi ( 4 napi ) antibogyó után is nuku javulás? Anyósomat is bevitték az éjjel a sürgősségre, zsibbadt mindene, szóval... sz@r napom van :cry: :cry:

Csilla! Isten hozott közöttünk! :D

Livi! A piros szalag nekem is ciki volt, de muszáj volt rákötnöm, a család miatt, h meg ne igézzék :( Asszonták ártani nem árt. Ez legyen a legkisebb heppjük...Persze már nincs rajta, bár ezen az alapon most is, sőt 20 év múlva is megigézhetik, olyan édes :D
Gartula Tündebabának a produkcióhoz :lol: :lol:

Era! a Te Martinod is ennivaló. Külön kiemelném a Főnök, a Szexi és a Zsivány képeket ... :lol: :lol: De az '' anya - fia '' kép se kutya :)

És most megint zavargatlak benneteket a hülyeségeimmel és bemásolom amit tegnap kérdeztem. Aki tud és van ideje, kedve stb. segitsen:

'' Jön a barinőm Pestről, és elküldeném az Árkádba Holle-ért. Annyit reklámozzátok! Lehet e máshol is kapni? Ha nem , hol az Árkád? Tudom h túltárgyalt téma, de amikor irtátok, nem érintett, most meg nincs időm visszanézni a hozzászólásokat.

A másik: a sinlacot csak doki irhatja fel. Egy sima '' mezei '' házidoki is felirhatja? Mert anyámnak van Csengersimán házidokija, ő is jó?

Köszi előre is.

Ja, és részletezhetnétek újra mindkettő jótulajdnságait egy olyan marslakónak, mint én.... ''

Nemsokára jön apa a kártyaleolvasóval , dobok majd pár új képet. Addig is sziasztok.

KépKép
gaby70

És még egy fontos:
Ismertek e a magyar kereskedelemben ( mert nálunk gutaütésen kivül semmit nem lehet kapni ) hatékony orrszivót? Budapestiek előnyben... :wink:

KépKép
gaby70

ja és Era :

A WHO ajánlása szerint a szoptatás legalább kétéves korig javasolt, de ideális esetben addig folytatódik, amíg a kisbaba magától abbahagyja.

KépKép
gaby70

Jó reggelt! :D

Ildi! És mennyiket eszik Nati, hogy ilyen "karcsú"? És még én gondoltam, hogy a leánykám kisétkű...

Ma újra próbálom a főzit, bár sz@rból nehéz várat építeni, de hát sajnálom kidobni, benne van egy egész barack, meg 3 kocka pipimelle... és két kanál rizs, szóval mégegyszer ennyi barack és husi kellene bele, hgy jó legyen??? Na majd meglátjuk.

Livi! Akkor esetleg holnaphoz mit szólnál? Olyan 3 körül mennénk, jó? Basszus, nagyon ügyes a Tündi! Namegyünk is hozzátok tanulni... hátha Pötyi is kedvet kap. Ő még csak mászik, négykézláb, de felülni is és ültetve is képtelen megmaradni. :( Pedig imád az etetőszékből nézelődni, amikor főzök, vagy mi is eszünk, de mivel még nem ül magától nem merem benne hagyni. :(

Eszti! ÉS egész nap csak köröztök a lakásban??? :lol: Képzelem a derekad... én már attól is rettegek, hogy ha majdle kell tenni az ágyat az alsó szintre (most középen van, de még kényelmesen felé tudok hajolni), mert a szállóban csak olyan volt és egy hét alatt leszakadt a derekam (na ott még keltünk minden éjjel és ment a suttogás, visszasimizés, amit én úgy szoktam itthon, hogy mellébujok. NA az ott nem ment... :lol: ). Az "esetleg ha eljössz"-t vehetem meghívásnak? :lol: Mert akkor jövő héten próbálnék találni egy napot! :)

Era! A Főnök Martin a kedvencem. NAgyon cuki a sérójával!!! Szerintem ne aggódj a hízás miatt, majd lemozogja!!! Ha nem előbb akkor utóbb... na most jól megnyugtattalak, ugyi?

Mamacka!!! HAjrá lakás!!! Várjuk a képeket! Ma megyünk postára, remélem hamar megkapjátok a nyuszikat!Majd meséld el mit kaptatok, ok?

Csajok! Minden nap kell adni valami husit is a kajába? Mert most ovastam, hogy igazából az a kalória, a zöldség nem nagyon laktat. És a pipi mellett mást is lehet? Brokkolit lehet? Én olyan bajban vagyok a főzőcskével állandóan. Főleg mivel az enyim gyerek válogat. :( ÜVEGESből SEMMIT nem hajlandó megenni. :( ÉS akkor még figyeljek a változatosságra is. :( :roll:

Babcika! Még tőled akartam kérdezni, hogy kaptatok antibiotikumot is?

Puszi mindenkinek:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka!
Végre látni az alagut végét! A többi is lassanként kialakul majd meglátod!
Egy évvel ezelőtt még a lakás is csak álom volt, most meg ma-holnap(ezt hogy írják?) átveszitek a kulcsot :)
Áron olyan nagylegényes azon a pulcsis képen :D

Dorci baba is nagyon pusszancs :D Vakond miatt irigykedek :oops:

Gaby!
Neked milyen szép gyermekeid vannak!
Videó hosszuságát passzolom, de próbáld meg.
Porszivóra csatlakoztatható orrszivót nálunk is lehet kapni 40 pénzér és Sinlachoz hasonló szentjánoskenyér magos+rizses csuccot is a Nestlétől 13pénzért.
Ha meg akarsz albumot miért nem csinálsz egyet itt a babanetten
Vendég

Barti: mivel a babód zömében szopizik, így nem kell figyelni a változatosságra még :) Húst én adtam minden főzelékbe a fiúknak, Liza még nem kapott, de hamarosan.
Ha nem volt pocakfájós, nyugodtan mehet a brokkoli, ha igen, akkor a főzőlevet ne rakd bele a főzelékbe, és csak kevés legyen elsőre.

cory
Budapest

Gaby! Én most voltam az Árkád bioboltjában ott nem volt, de írta valaki, hogy a bababoltban igen. Na oda nem mentem, de ma talán... A Holle az egy termékcsalád név, abból is melyik érdekelne? Én most a müzlijét keresem... tényleg Eszti, messze van tőletek az a biobolt? Útba tudjuk ejteni, ha mennénk?

A SInlcaot nem tudom ki írhatja fel. :( Megkérdeztem a sógornőm, utánanéz és megírom, jó? Amúgy tápszernek minősül és itt már többször is szó volt róla. Azoknak szokták adni,akiknek nem hízik a baba, vagy pl. nekünk azért ajánlotta a doki, mert egyik napról a másikra a szokásos egyszer kelünk éjjel, eszünk és visszaalszunk helyett, óránként kelt enni... A dokim szerint nem lakik már jól az esti tejjel. Ezt alá tudom támasztani, mert tegnap este nem ette meg a Sinlacot, és éjjel kelt is kétszer enni, noha már átalussza az éjszakákat.
Na egyelőre ennyit. Ja még az orrszívó. Nekünk egy mezei orrszívó cső van (minden bababoltban lehet kapni, 1200 fori és azt tesszük a porszívó végére). Erre gondoltál?

Puszi:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: állítólag ezt a sima porszívós orrszívót nem lehet máshol kapni. Legalábbis az amerikai barátnőm innen vitt, mert kint nem ismerik.

cory
Budapest

Sziasztok,

Livi: Én is ugyanazt vallom, mint Cory, előbb mással próbálkoznék. Valszeg mostanában sok olyat evett, ami fog, és kevés olyat, ami hajt. Szal én most egy fél kúppal rásegítenék, aztán pár napig több lazítós kaját adnék: szilva, őszibari, meg a főzibe olivaolaj. Hátha így rendeződne nála a dolog.
Ha mégsem, akkor kérdezd meg a dokit vagy a védőnénit, hogy mi legyen ezzel a tejcukros sziruppal.

Csilla: Üdv közöttünk :) Az én lányom is március 20-i, és Eger az egyik kedvenc városom :wink:
Képeket tudsz feltenni Toncsiról?

Era: Martin hihetetlenül nagyfiú :shock: Úgy néz ki a képeken, mint egy 1 éves :shock: Bírod még cipelni a popóját?

Én is 7 hósan kezdtem el adni a husit Aliznak.

Eszti: Derekadat sajnálom, de ez már csak ezzel jár :wink: Édes lehet Benyó, ahogy "kínoz" téged :) Dumálással is ilyen rohamtempóban halad?

Ildi: Nálunk is nagyon nyerő az üveges bébikaja, főleg, hogy sokat jövünk-megyünk, de azért próbálom egyensúlyban tartani a saját készítésűvel. Ma pl. csak egy kis snassz alma-krumpli-husi ebéd lesz, remélem nem röhög ki vele :roll:

Leventéék melyik betűnél tartanak?? Én úgy vettem észre, hogy Viniék elég csiga tempóban haladnak, nem tudom, hogy lesz ebből decemberig írás-olvasás :roll: Mert állítólag addigra kell tudniuk.

Meli: Biztos van valami a levegőben, hogy ezek a csajok ilyek extra nyűgik :( Kitartás!

Gaby: Azt mondják az antibogyesznek minimum 5 nap kell, de inkább több. Remélem hamarosan rendbe jön Eszter.
Az Árkád az Örs vezér téren van, de Holle-t máshol is lehet kapni. Én is egy bioboltban vettem, de sajnos nem mindegyik tart, mert kissé drága.
Sinlacot úgy tudom, hogy csak doki ír fel, de mintha rémlene, hogy valaki kapott recept nélkül is a patikában, csak horror áron. Ebben egyébként nem vagyok biztos, szal ne vedd készpénznek :roll:
Orrszívót sztem minden gyógyszertárban lehet kapni recept nélkül, van műanyag és üveg is, én a műanyagot ajánlom, ugyanis az üveget nekünk pár hónap alatt sikerült összetörni :(
Remélem mindenre válaszoltam :)

Annácska: Mizu veletek? Nagyon eltűntél :(

Most megyek, mert nyűgi van :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Livi:Nálunk is sokszor kemény és sötét a kaki, ráadásul 3-4-5 naponta nyomja ki. Én hiába adom neki délelött a szivát vagy barackot, semmi hatása sajnos, így marad a 4. nap végén a kúp, ha addig nem jön ki magától. Viszont ez a Laevolac érdekelne, hogy mennyire hatásos, ha esetleg adsz neki írd már meg, hogy jó-e

Gaby: Ha vírustól van a megfázás az antibiotikum nem használ, mert az csak a bacikat írtja. Nálunk 2 hónapig volt beteg a Lili, a legjobb ha minnél sűrűbben szívod az orrát és nyomod neki a sterimart, ugyanis a taksi tele van kórokozokkal, és ezek letelepednek az arcüregbe és folyamatosan visszafertőzik a beteget. Ha minnél többszőr szívod az orrát, a kórokozók annál hamarabb ürülnek ki az arcüregből. Nálunk az volt a baj, hogy nem tudtam rendesen kiszívni az orrát, ezért kimosták az arcüregét. Szerencsére most jól van a Lili

Kép

Kép
pgyöngyi

Hali!!

Barti-Igen kapott Lili antibioticumot,de nem a takonyra,hanem még a lázra+torokgyuszira.Ennek már 2 hete.Taknyira gyógyszeres orrcseppje van(ez talán egyenlő az bizonyos barnaüveges orrcseppel :roll: ? ) Tegnap csak icicpici maradt a rizspépből este 7-kor,és szopizott is rendesen 9-kor :) Ja,de a d.u.-i gyümi kimaradt. :( Nem tudunk visszaállni a már kialakult kajarendszerre a betegség óta.Összeségében pedig így kevesebbet eszik. :( Na majd jövő csütörtökön megyünk méreckedni,akkor majd kiderül a nagy igazság :wink:
Csajok most csak ennyi,húzok tanulni,mert Lilkó végre szunyál. :? :roll: :cry: :x
Vendég

Gyöngyi!
Próbálj meg adni neki Aloe natur gélt. Egy kávéskanálnyi reggel és minden nap lesz kaki. Nálunk hatott... Mondjuk én injekciós tubussal nyomom be, mert az orvosságok miatt kanál nem jut be a száján...

Ez a baci hihetetlen. Lassan két hete szürcsög a csaj, még ha nem is szűrcsög, akkor is tudunk mit kiszívni a porszívóval. Rémes... :(

Cory! Köszi! Megnyugodtam... :D

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ildi!
[quote]D írta:e nekem meg el kéne kezdeni okosan Norbizni, mert tök elszaladt velem a ló.
Asszem normál léptekbe(délig 3-as, háromig 2-es, estig 1-es kaják)

honnan tudod melyik kaja hányas? Néztem a Norbi oldalt de semmi hasonlót nem találtam :roll:
Vendég

Bartika: Én teszek minden főzibe husit a fehérjebevitel miatt. Később, ha már ehet sajtot, akkor meg váltogatni fogom, hogy hol husit, hol sajtot keverek majd bele.

Ezt az orrszívós megoldást külföldön tényleg nem nagyon ismerik, volt itt egy német ismerős csaj, csak nézte, hogy mi ez, és majdnem leszadistázott :shock:
Mondjuk elsőre valszeg tényleg brutálnak tűnhet, de hiába magyaráztam neki, hogy ez nem fáj a babának, nem hitte el :roll:

Gyöngyi: Azóta minden rendben Lilivel? Nálunk is kb 2 hete megy ez a szörtyögés meg a Dart Vödörös hörgés, de sokszor nem is jön semmi az orrából :(

Babcika: Jó tanulást :) Végre valami ami miatt nem irígykedem :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok,
bocs hogy ismeretlenül hozzászólok, csak olvasó üzemmódú vagyok, de az már 7 hónapja!! Sok mindent köszönhetek Nektek, többek között a szopizást, ami a legfontosabb, még mindig szopizunk, és most a hozzátáplálás miatt is érdeklődve olvaslak benneteket!
Nancsika kérdésére szeretnék válaszolni, hogy mi a www.bugyortudor.hu-ról rendeljük a pelust, és nagyon meg vagyunk elégedve vele :-) Rendeléstől számítva másnap feladják és másnap már meg is kapom, Gödöllőn lakunk.

Üdv,
Anita

Anita és Adrienn 2006.04.03., Attus 2001.03.31.
tothani

Barti, én minden főzibe teszek husit. :) Meghívás áll, mondjuk jövő héten valamikor, napközben. Délután már annyira nem jó, mert Peti szerencsére korán végez, és ilyenkor általában már progamok hegye vár minket. :)

Azért nem egész nap sétálunk, de sokat. :wink: És már egyre többször indul el magától, most a rekord 4 lépés egyedül. :)

Vali, dumálással egyáltalán nem halad, ugyanott tart, ahol 2 hónapja: bababababa, bebebebe, dádádádá, böáá, böááá.

Megérkezett a 10 db hangoskönyv Bencének, amit rendeltem akciósan, juhhhhééééé! Szuper. :)
Vendég

Sziasztok

csak gyorsan bejelentkezem, hogy mi is megvagyunk, ugyan is nálunk is javában folyik még az építkezés és már nincs sok időnk mert decemberig meg kell kapnunk a használatba vételi engedélyt. Tegnap egész délután burkóló lapot nézegettünk a konyhába meg az étkezőbe, Szegény kis manóm egész jól tűrte az autoba be, autóbol ki, öltözködés és egyéb macerákat.

Azért mindenkit végig olvastam és probálok is irogatni. Most éppen alszik Martin, és a házi munkát kéne csinálni de nem tehetek róla a baba netet is szeretem ezért ez az első aztán a munka :lol: :lol: :lol:

Ildi
Natika nem is pici, szuperek a méretek :)
Valinak meg neked is most elsős a fiatok? Mert az én Bencém is most kezde az első osztályt.

Nancsika
A kajával én úgy vagyok, hogy addig kap enni amig azt nem mondja elég, ez nála úgy zajlik, hogy vagy kiveri a kanalat a kezemből, vagy nagyon el akar menni az asztaltól. Szerintem ha még kér enni nyugodtan adj neki. Ő úgy is tudja mennyit bír. :)

bosco
szeretem az ilyen sógornőket :evil: Fannika akkor hamarosan mászni fog ha ilyeneket produkál, nagyon ügyi :)

Szelivi
Várjuk a recepteket amit tanulsz, biztos lesz egy két jó ötlet :) Szép méretei vannak Tündinek is. Nagyon ügyes ahogy már megtud állni :) édes ahogy a székbe kapaszkodik :)

Mamacka
Áron nagyon aranyos, gratula a lakáshoz, :)

Vali
Irígykedem a torna miatt, rám is rám férne egy kis mozgás nagyon elvagyok tunyulva de 3 gyerek mellett nem nagyon fér bele az időmbe, én úgy döntöttem hogy maaaaaaajd, itthon fogok tornázni valamit ha végre egyszer utolértem magam, meg ha majd a ház is elkészül :) Már régebben is akartam kérdezni, hogy a fiad neked is most kezdte az első osztályt? és hogy megy neki?

Csilla
Üdv itt, gyere gyakrabban, és írj magadról többett :)

Era
Marti hatalmas, sokkal nagyobbnak néz ki mint ammennyi idős :)
Nagyon édes a képeken, szuper kis pasas :)

Eszti
nem semmi a kis Bence, nagyon ügyes csak hát a derekad bírja, tényleg ez a legrosszabb testtartás, amilyen ütemben halad Bence hamarosan egyedül fog már menni :)

Ildi
Martin is nagyon szereti a bébi kaját, csak én ezeket még általában pótolom egy kis rízzsel, gyümivel, .stb. mert egy üveg nem mindig elég neki :)

Meli
Te honnan szedsz mindig ilyen jó vonalzokat, meg hóembert meg ...stb. Nagyon tetszik :)

Na pusszancs, lépek mert ezer a dolgom :(

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Jaj még ezt gyorsan, Ma reggeli kukucska játék :)
Kép Kép
Kép Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Vali, tanulták már a :m, a ,i ,betűket, aztán ennyi(olvasni,), írni már írtak többet is,"u" volt az utólsó, a többit hadd ne idézzem :roll:
Számokból 0-tól 5-ig.

Bartika, Natasa egy nap 3-szor eszik kajcsit, délelőtt gyümölcs(alma, banán, körte, meggy, barack...stb) valamilyen holle péppel.3-körül jön a husis főzi(na, ez üveges kajcsit jelent nálunk :? )
Este 7-fél 8 körül meg a sinlacos pép ismét gyümivel, aztán ez megspékelve napi 7-8 szopival.(A kanalas kaják általában 180-200 grammot jelentenek) :shock:
Ja, és naponta 3-5 kakkantás biztos van.

Babci, egyben válasz neked is, 5 hét alatt hízott 520-at, meg nőtt 2 centit. :D
De előtte ugye 4 hét alatt 10 g-ot hízott.
Be kellett gyorsan pótolni :wink:

Meli, nekem van Norbi titok1-2 könyvem, én még abból tudom a kódokat, de már nem használom , egy élő update lexikon a fejem :lol:
De szerintem fennt kell, hogy legyenek a norbi.hu-n is.Régen(2 éve még fennt voltak)

Zsu, de jó, akkor még egy elsős kölök(ráadásul fiú ő is :D )
Igen, Vali Vincéje, meg az én Leventém is most elsősök :P
Cuki kukucskálós Martin :D

Szia Csilla, Anita, üdv. itt nektek!!
Anita, én is Gödöllői vagyok :wink:

Mi is megint 2,5 hétig szívtuk Natka orrát, végre most elmondhatom, hogy nem szörcsög végre.
De közben én abbahagytam az orrcseppet(mert 5-7 napig szabad adni),aztán egy hét után újrakezdtem a barnával, és most meggyógyult.
A lényeg:SOK szívás!!!!!!!!!
Ne akarjátok azt átélni, amit a fülfelszúrásnál éreztem, meg amit Gyöngyiék is átéltek :?

Eszti, akkor megbeszéltük :wink:
(sajtos tésztát felejts el :wink: )

Én most találtam olyan kaját a neten, hogy SUNVAL , szerintem hasonló lehet mint a holle.
Próbálta valaki?????
vas

A KÚSZÁS:
Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép

I LOVE USA :lol: :lol:

Kép Kép

Mini Natka fürcsizik :lol:

Kép Kép
vas

Ildi :wink:
Vendég

ÚÚÚÚ, Ildi, micsoda szexepilja van Natkának a nuniján. :) Gondolom Vasapuka már most féltékeny erre a kis pötyikére. :) :)
Vendég

Ildi-Ez szuper gyarapodás hallod-e.Csak így tovább,mond a csajszinak!! :D És az étvágya??? :shock: :shock: 180-200 gr??????? :shock: :shock: :shock: Lilkó még soha az életben nem evett ennyit :shock: képek szuperk :)

Vali-Sztem is így édibédi a minibombázóm :) Csak azért vmennyit hízzon!No meg nem ártana már súlyt duplázni 9. hónap körül :shock: Na,de talán az meglesz :wink:

Livi-Húúú Tündike naggggyon ügyes!! :) Le a sityak!! :shock:

Era-Martin egy szívtipró!! :) Sztem szerződtess egy őrzővédő céget mellé,majd úgy kb. ovitól,hogy tisztes távol tartsák a kiscsajokat Tőle! :D

Most megint csak ennyi voltam.Közben orrszívóztunk is :( Jaj de útálom,de az a mennyiség :shock: Hová fér ebbe a pici gyerekbe? :shock:

Remélem most visszaszunyál,mert fél órát aludt,az neki édeskevés. :roll:
Vendég

Én is kiszúrtam a kis pötyit :D :D :D
Vendég

Csajszikák, az nem pöttyöcske, csak vízcsepp :lol: :lol:, épp locsizik, mint egy őrült :lol:
Itt egy másik ahol látszik, hogy nincs ott semmi :wink: :lol:
Kép

köszi a dicsiket :D
vas

Ildi :) :) :) pedig igazán szexi lett volna (nem mintha így nem lenne az) :) :)
Vendég

Eszti :D :D :D :D

Vinnem kell aludni, mert bóbiskol a szőnyegen :wink:
vas

Halika mindenkinek!!

Most csak gyorsan dobok pár képet: http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0904.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0905.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0940.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0941.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0918.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0923.jpg
http://i119.photobucket.com/albums/o154 ... CF0925.jpg

Meli!

Betölteni nemtom, mert a babanet galériája MEGTAGADTA a hozzáférést :(

Valaki töltse fel légyszi, és majd veléem is közöljétek, miként kell.
Meli, tudom irtad már, Roscova néven lehet nálunk kapni a Sinlacot? Rövid az agyam.
orrszivóporszivót 40 rugóért meg hol kapok? Helpnet? És hatékony?

Többiekre később reagálok, megyek altatni.

Puszikák.

KépKép
gaby70

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?