Sziasztok!
Köszönjük szépen a képdicsiket, Dóri is, és a kéró is
Mindkettőben sok munkánk van
Juca!
Köszi a választ, végül kimentünk tegnap. És milyen jól tettük, mert nagyon jól esett
Anyu is azt mondta, hogy csak akkor ne vigyem ki a gyereket, ha lázas. És mára már egész jól van
Csak még olyan kis bújós, olyan édi. Máskor nincs ideje bújni, szopi végeztével mennie kell ügyeket intézni
Kinga csúcs! Rettentő huncut! Jókora nagy fürdőkádatok van, Évi most lenni irigy
Ugye eddig nem ez a fülbevaló volt a csajóca fülében?
Mélre mingyááá' válaszolok ígérem
Kacsa!
Mitszólt a férjed a tortához? Boldog féléves évfordulót!
Unique!
Nagyon szép Laura, mint mindig! Puszi neki! Igen, van a Dórinak kompja, de ritjkámn használjuk csak. Kb. heti két-három alkalommal pár perceket. Egész egyszerűen nekem az "életbenmaradás" eszköze, mert ha sehogy se jó a pipinek, akkor kicsit beleteszem, és minden baj azonnal elmúlik.
Junkó!
Sajnálom a férjed rossz eredményeit
A tablettát szedd csak bátran, nem lehet túladagolni
A visszér-műtét nálunk megháromszorozta a spermaszámot
Hajrááá
De inkább ne kelljen a műtét, drukk csütire!!!
Panka!
Hú, már szülőszoba látogatás is volt, te jó ég! Azért a férjed nagyot változott, mióta babát vártok, nem? Az elején nem gondoltam volna, hogy bent szeretne lenni
Monyó!
Nagy-nagy gratula a babához! A cisztát meg utáld ki magadból
Nem lesz baj!
Norwell!
Kende nem kap nem kötelező védőoltásokat? Mert mi pl. hiába vagyunk túl a kötelezőkön (BCG-ből dupláztunk is, mert újra meg kellett kapnia
), most kapja az agyhártyagyulladás elleni második részét, utána hamarosan a bárányhimlő ellenit. Úgyhogy van programunk a 15. hósig is
Nem kicsike Kendebaba, grat hozzá
Angie!
Jaj de örülök nektek! Ezek ám a jó hírek! Na nem mintha egy cseppnyi kétségem is lett volna az eredményeket illetően
És a babód csudaszép formás kis lurkó! Büszke lehetsz rá
Niki!
Nagyon csábos mosolya van a fiadnak, és ez a Zazi név
Ettől olvadok
Örülök, hogy szép élmény maradt a szülés! Ügyesek voltatok
Nárcisz!
Ne vitatkozz velem
A hősök is nyöszörögnek néha
Ennyi kell
Reméle a talira még el tudsz jönni, akkor haverkodhattok egyet a Dorcival. Remélem jobb kedve lesz, mint a múltkor
Kati!
Nagyon szép gyerekeid vannak, igazán büszke lehetsz rájuk! Petrának azok a nagy, érdeklődő szemei, gyönyörű
Tegnap kínáltam a Dórit a poharával ebéd után, hogy igyon, erre ránézett, és azt mondta, hogy "inni"... Aszittem betojok... Valószínűleg véletlen volt, mert sokszor mond olyanokat, amik nagyon hasonlítanak egy-egy szóra, de itt még a helyzet is stimmelt. Majd figyelgetem, hogy lesz-e ilyen máskor is, mert nagyon meglepődtem. Anyu szerint én is nagyon korán beszéltem. Meglátjuk. De hogy az első szavával inni kérjen
Kis iszákos