Új privát üzeneted érkezett!

Athiz, nagyon leult ez a topik, egy csomoan nem irnak a regiek kozul es en ezt nagyon sajnalom. Azert dumalgassunk igy kettecsken. Mit csinaltok ezen a hetvegen? Mi valoszinu elmegyunk valahova vacsizni vagy .. meg nem tudom de nem szeretnek itthon ucsorogni.

KépKép
KépKép
tontica

Hihi, vagy bevetitek az új ajándékodat! :lol:
Én is sajnálom, hogy valahogy szétszéledtek az emberkék!
Szóval én ma főzök, mosogatok, mosok, stb. Csupa izgalmas és kreativitást igénylő dolgot végzek. :roll: Utálom, mint a szart, na de mit tegyünk. Párom dolgozik már megint! :? Ezt is utálom, de ezen sem tudok változtatni! Holnap pedig hogy még dögösebb legyen a hétvégém, névnapot KELL ünnepelnünk rokonyéknál.
Nem tudom, mit vétettem!

Hát nagyjából ennyi. Neked tuti jobb lesz.

Annyira álmosnak érzem most magamat, hogy legszívesebben ma fel sem keltem volna az ágyból. Csakhát itt az én picinyem Szili fiam, aki nem hagyott sajna!

Milyen idő van nálatok? Biztosan melegebb van, mint itt! Itt már repkednek a mínuszok. 8)

Na pusszantalak!
Vendég

Sziasztok!

Biztos azért tünt el mindenki,mert a hidegben nincs kedvük kikelni az ágyból :)
Felénk esik a hó :roll:

Tontica!
A párod biztos belátja majd,hogy úgy sokkal szebb lesz a gyerekszoba,ha véghezviszed az általad kigondolt átalakításokat :D
Örülök,hogy megnyugtatott a bőrgyógyász az anyajegyeket illetően.
A görbéd meg egyáltalán nem vészes.És karácsonyra tuti még tökéletesebb lesz.Lehet,hogy nálad az egy kiemelten termékeny időszak.

Athiz!
Ne aggódj,minden rendben van Babócával.Persze tudom,hogy könnyű ezt mondani,én is végigcsináltam ugyanezt,csak azzal a különbséggel,hogy engem 2 hét múlva rendeltek vissza.Sajna a terhesség folyamán mindig van valami aggódni való,illetve sokszor nem lenne,csak hajlamosak vagyunk gyártani magunknak.De próbálj meg megynugodni,mert az idegeskedés tényleg csak árt mindkettőtöknek.
A szülés valóban egyre közeledik,és egyre többet jár rajta az agyam is. :roll:

Zsazsóka!
Örülök,hogy neked is tetszik a Gerda :)
Anyósom próbálkozott a Kittivel,de nem hagytuk magunkat :D

Anyapoc!
A könyvet majd megnézem :)
A Gyerekekre hangolva megvan,a felnőtt változat után kutatok. :)

Moni!
Sajnálom a hányingert,bár ilyen ok miatt sokan örülnének neki,azért remélhetőleg hamarosan elmúlik.

KépKép
takido

Hi!

Én is vagyok! :D csak általában a manó is a kezemben van, így csak olvasó üzemmódban működöm... A fene fel is kelt, majd jövök.... :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali latom nem sok idot hagy Neked a kis Nandi, probalj meg pihizni szabad perceidben megertjuk hogy most nincs idod a topikra.

Takido rakhatnal mar pocis kepet! :D Szobaatalakitassal mi meg raerunk addig remelem le is tudjuk parkettazni a lakast.

Athiz itt omlik az eso mar ket napja ugyhogy mi is unalmas hetvege ele nezunk, a fiam egesz de. alszik, nem tudom mi van Vele.
Kép
En uram is dolgozik sajna de talan du. megyunk vasarolni, remelem! A masik homerosbe folraktam a gorbemet, tok fokozatos lett.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! :)
A kisfiad aranyos. És ő teszi jól. Ilyen hidegben aludni a legjobb. :wink:

Takido! :)
A Gerda szerintem is sokkal szebb! JÓl döntöttetek.
zsazsóka73

Helló!

Látod Tonti, csak szóvá kellett tenni, hogy hiányoznak, máris sokan jelentkeztek.

Megértem én, hogy nem nagyon van időtök írni, csakhát hiányoztok innen!

Pl. Okr hol van? Anyapoc sem jelentkezik túl sűrűn.
Meg még jó páran! Nem is sorolom.

Takido, köszönöm. Igazad van, biztosan feleslegesen aggódjuk halálra magunkat, de szerintem a jó anya már csak ilyen! :D
Esik a hó? Hű, akkor lassan szánkózhattok. :lol:
A pocis kép tényleg jó ötlet, szeretném én is látni!

Tonti, nagyon édi, ahogy szunyál Rate. Ha álomkóros, nem baj ha pihizik. De tud majd éjjel is aludni? Remélem, nem lesz beteg, mert nálunk akkor szokott nyafis meg álmatagos lenni nagyon, ha lebetegszik. :roll:
Szóval esik nálatok, egyre jobb. Nálunk se hó, se eső szerencsére, legalábbis egyenlőre. Sajna még a férjem sincs sehol. :?

Bali, jó hogy jöttél, még ha csak röpke percre is! :lol: Nem hagynak nyugiban a csemeték, mi? Gondolom, hogy most szinte minden perced ki van töltve! És ez így van jól, úgyis hamar felnőnek ezek a porontyok! :wink:

Jesszus, láttátok, hogy már a kemény 6. hetet tapossuk? :lol: :lol:

Pusszancs
Vendég

Athiz! Éppen írni akartam, hogy hű de rohan az idő! Már 6. hetes vagy! Ekkor olvastam el az utolsó mondatod! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Én is vagyok,csak hát nem igazán tudok mit írni... :?
Én ugyan dobtam fel témát,de Athizon kívül asszem senki nem reagálta le... :?
Az egy mondatos dolgokhoz meg tényleg nem tudok mit hozzáfűzni... :roll:

Szl mi jól vagyunk,Villő egy kicsit ugyan megint taknyos,de lehet,hogy csak a foga készülődik.
1 hét oviszünet volt,jövő héten már meló és vasárnap érkezik a férjem is :).
Voltam a METROban bevásárloni karácsonyi ajándékokat,jól sikerült :).
Néha tanulok,ha bírok,politológiát,épp aktuális :wink:!
Röviden ennyi :).

Móninak gratula a hányingerhez :)

Athiznak a 6. héthez. :)

Tontica,majad küldök mindent,de kell IBAN kód és BIC kód is az utaláshoz,azt meg kell néznem.Na meg először szeretném feladni a cuccot,de amíg betegek voltak a törpék,nem tudtam menni.

Takido

Serdülős van még ott,de asszem ez téged nem érint :wink:!Egyenlőre...

Junko

Mizujs az inszemmel? :roll:

Kriszti? Ennyire tanulni kell,vagy mi van? :roll:

Puszi mindenkinek!

anyapoc

En is vagyok am lanyok, de annyira mozgalmas a hetvege epp csak olvasgatok.

Athiz:
Ne izgulj, tuti minden ok lesz nalad! Mar egyszer vegigcsinaltad, vegig fogod ujbol gond nelkul. :lol:

anyapoc:
Huuu Te mar vettel ajandekot! En is annyira szerettem volna tegnap, de nem nagyon talaltam semmit. :roll:

baratodildi

Anyapoc, akkor nálatok rendeződni látszanak a dolgok! Örülök.
Ilyenkor megvetted már az ajikat? Régebben én is korán megvásároltam, amit tudtam. De most valahogy nem nagyon van energiám erre, meg megegyeztünk a családban, hogy idéntől nem nagyon szándékozunk ajándékozgatni, legfeljebb minimális értékben, csak a gyerkőcnek jár sok ajándék!
Köszi a gratut!

Ildi, köszönöm a jó szavakat, igyekszem. Remélem, hogy gond nélküli lesz a terhességem, nem úgy, mint az első! Mert most nem szeretnék kórházba kerülni, apára itt hagyni Szilikémet. Nem tudom, hogy bírnák! :roll: :lol:
Olyan jó lenne, ha jövő héten valahova elmehetnék egy UH-ra. Legalább megnyugodnék, hogy ha látnám, hogy minden okés!
Vendég

Sziasztok!

Villő megint beteges :(.Éjjel is fent volt.lázasan,délelőtt is láza volt,de érdekes,estére már semmi :shock: .Hát remélem,hogy csak egy gyors vírus :?.

Bildi,Athiz

Nekem sem szokásom iylen korán vásárolni :D:D!De a METRO-ban olyan jó ráon voltak (vannak) a cuccok,hogy megérte már most letudni egy részét :wink:.POnt olyan cuccok voltak leárazva,amiket a gyerkőcöknek szántunk :).Azért még nézelődök a neten is,mert egy két szuper fajátékot szeretnék még.

Egyébként mindenkinek ajánlom: www.fakopancs.com

Athiz

A gyerkőcök megszületése óta nálunk is így megy a dolog,hogy a család többi részének csak jelképes ajándékokat adunk.Persze azért így is törhetem a fejem :?.
A nagyszülőknek mindig valami gyerekről szóló dolgot adunk,naptárt,ilyesmit.
Idén szeretnék egy családi műtermi képet,amit bekeretezve adnánk oda :).
Nekik úgyis ezek a legnagyobb értékek :).
Ja,és a gyerkőcöknek nálunk is sok ajándék jár :wink:!

Na megyek,mert lassan alvásidő,mese és trsai :D!

Ui:van egy újabb jó témám ,de nem merem leírni,mert lehet,hogy sokan kitérnének a hitükből :lol: !

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc!
Jobbulast Villonek! :(
Igeeen???? :twisted:

Athiz!
Hogy sikerult a hetveged?

Tontica!
Hogy van Rate?Nem lett beteg?

TE OKRISZTI!!!!!!KICSERELNI VAN IDOD AZ AVATART DE ELETJELET ADNI NINCSEN???!!!! :evil: Aggodunk erted tessek jelentkezni!!!!! :(

Kokuszunk is nagyon eltunt! :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Bocsi de a hetvege suru volt, marmint nem szorakozasban hanem takaritasban, vasalasban. Brrrrrrrrrrrrrrr :evil:

Anyapoci bocsika hogy nem szoltunk hozza a multkori temadhoz, mentsegemre szolgalljon hogy en akkor "sztrajkoltam". :lol:
A szobatisztasaggal kapcsolatban en meg nem tudok nyilatkozni csak annyit hogy ugy veszem eszre amig a gyerek nem erik meg ra LEHETETLEN megtanitani, mi meg reerunk 3 eves koraig viszont ha addigra nem tanul meg nem veszik fol a suliba es azt nem szeretnem, bizom a jovo nyarban!

Legyszi kuld azokat a kodokat meg mifenet mert nagyon ki vagyok ehezve egy jo konyvre!

Dobd azt a jo temat! Mi az, szex? :lol:

Hat, en mindig az utolso pillanatban veszem meg az ajendekokat, Pecsen van egy ilyen fajatekbolt mindig benezek oda ha otthon vagyok es szuper jatekok vannak.

MINNEL ELOBB GYOGYULJON MEG VILLO!!!

Ancsa: Koszike, Rate jol van, kutya baja csak jo alvo mint az anyja! :lol: Szerencsere!!!
Te, Ancsa, Te nem mesz vizsgalodni ennyi sikertelen ev utan? Vagy mar voltal, bocsi, nem tudom, tovabb kene lepni, nem?

Athiz: Te csak maradj nyugiban a fenekeden, nemsokara eljon az ultrahang ideje is es ne szorongj mar mert ha nagyon beleeled Magad a felelmeidbe akkor belehajtod Magad. Pihizzel es legy boldog hisz nagyon keves ez az ido, eletunkben csak parszor adatik meg a babavaras gyonyoru idoszaka azt elvezni kell!!!

Csajok, en olyan szepet almodtam, egy kicsit mar tulzas is volt. :D
Szoval almomban mar mindenoras terhes voltam amikor csinaltam egy terhessegi tesztet es pozitiv lett (persze ez normalis :lol: ) de az almomban mast jelentett, azt hogy mar egy ujjabb babat varok, szoval megszultem a babamat de akkor mar egy masikkal voltam terhes, jo, mi? Kisfiut szultem, tisztan emlekszem ra mert kukija volt es Diegonak neveztuk el. :lol: Olyan reszletes volt az alom hogy emlekszem szatyrokba hordtuk vissza a babaruhakat amiket koltsonadtam a hugomnak. :lol: Gyonyoru alom volt! :D

Ime a gorbem ami "megjavult" egesz jol nez ki a PE. utani resze. :D
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, nem semmi álom. Én mindig olyan zagyvákat álmodom, hogy el sem hinnéd. :lol: Ma éjjel valami autóbusszal versenyeztem, én babakocsit toltam gyalogosan, és tök egyszerre értünk be a célba.
:shock: Aztán mindenki azon beszélgetett, hogy én lettem-e az első vagy a buszosok. Én meg elkezdtem felszabadultan táncolni az utca közepén, és iszonyú boldog voltam. Hát legalább álmomban az vagyok! :)
Az álmok szerintem jelentőséggel bírnak. De azt neked kell tisztázni önmagadban, hogy mit is jelenthet most ez az álom. :wink: A görbéd fantasztikusan jó, sajnálom, hogy védekeztetek! :roll:

Ancsa, köszi kérdésedet, túlzottan nem volt jó a hétvégém. Már eleve rosszul éreztem magamat, mert apuci dolgozott szombaton. Aztán valószínűleg a hormonok is erősen dolgozhatnak bennem, mert iszonyú sírásokban törtem ki, meg valami hülyeségen is felkaptam a vizet, és csapkodtam az ajtót, stb. Tegnap meg férjem nővérééknél voltunk ünnepségen, jól begörcsölt a hasam, úgyhogy végül kértem egy nospát, így kibírható volt. Szóval nem voltam vidám. És neked, milyen volt a hétvége?

Anyapoc, ezek a betegségek csak úgy jönnek, meg mennek, mi? Szegény Villő, remélem, hogy csak átmeneti volt a betegsége!
A műtermi kép jó ötlet, én a páromnak adtam nemrég valamilyen ünnepre a házassági fotónkat bekeretezve. Örült neki. :D Persze mert volna nem örülni! :lol:
Ajjaj, mi lenne az új téma? Azért dobd fel, legfeljebb elvetjük, vagy vitázunk róla egyet! :lol:

Kókusz, Okr, többiek, hol a csudában vagytok már?
Vendég

Tontica! :)
Nem semmi álmod volt!

Mindenkinek szép hetet! :wink:
zsazsóka73

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak nem igazán volt hangulatom jönni, bocsika. Szombaton volt a barátunk temetése aki öngyilkos lett. Nem volt túl jó kedem ...

Anyapoc

Nem semmi hogy már megvetted a kariajándékokat. Bár már én is gondolkoztam hogy kinek mit kéne venni, mindig akkora bajban vagyunk ezzel és általában az utolsó pillanatban veszünk meg mindent. Sajnálom hogy Villő megint betegeskedik .... jobbulást neki :)

Athiz

Ne aggódj ... minden rendben van biztosan odabenn :)

Ancsa

Te hogy vagy? Lapar lesz?
kokusz

Hu lanyok micsoda almok! :roll: En mostanaban csak zagyvasagokat almodok...

Kokusz:
Ha nem vagy jol, pont akkor kell ide jonni, hatha itt meg tudunk vigasztalni, bar tudom ez sajnos nem mindig lehetseges. :(

baratodildi

Sziasztok!

Kokusz!
Akkor elég nehéz napjaid lehettek :cry:

Athiz!
Én is csak azt tudom írni neked,hogy ne aggódj,és várd ki nyugodtam az UH idejét.És nem értem,miért csak álmodban vagy,voltál boldog,hisz mióta vártad,hogy pozitív legyen a tesz,most itt van,tessék erre gondolni,ha rossz kedved van.Összezörrenések meg mindenhol vannak :roll:

Tontica!
Már akartam felrakni pocis képet,de elromlott a fényképezőnk,úgyhogy előbb szereznem kell egy másik gépet.
Rate nagyon édi,örülök,hogy nem lett beteg,biztos csak elnyomta az esős idő.
Az álmod tényleg nem semmi.A görbéd pedig egyre jobban néz ki.

Bali!
Jó,hogy jelentkeztél,és örülünk 1-1 mondatnak is,ha csak annyira futja.Meg 1-2 fénykép is jó lenne :D

B.Ildi!
Mitől volt annyira mozgalmas a hétvége?Mi jót csináltatok?

Ancsa!
Írj magatokról is :!:

Zsazsóka!
Köszönöm. És te is írhatnál magadról.

Anyapoc!
Nagyon kíváncsivá tettél,hogy mi lenne az a téma :D
Sajnálom Villőt,remélem már jobban vagytok.
A fakopáncsot és csak ajánlani tudom,az oviba is onnan szoktunk rendelni.Ők a legolcsóbbak :)
A serdülő korba valóban ráérek még beleásni magamat :)

Anyukák!
Terhesség alatt volt akinek csuklott a gyerkőce?És ha igen mennyit? Mert Gerda mostanában szinte naponta csukli,és fél órákat.Nem túl megterhelő ez neki?

KépKép
takido

Sziasztok!

Anyapoc!
Köszönöm az érdeklődést. Csütörtökön lesz az inszem.
Villőnek gyógyulást, szegény tényleg sokat betegeskedik.

Zsazsó!
Mi a helyzet??? :shock:
Vendég

Junko!
Akkor csütörtökön mindenki neked fog drukkolni :D

KépKép
takido

Junkó, nagy drukk csütörtökre, már csak pár nap! :wink:

Takido, köszi, nem voltak összezörrenések igazából, inkább én zörrentem be agyilag. :lol: De szerintem tényleg csak a hormonok huncutkodnak bennem. Meg amúgy is olyan érzékeny lelkületű nőci vagyok. Ha valami nem jó, úgy érzem, akkor elég, ha csak keresztbe tesz valaki egy szalmaszálat, és máris elbőgöm magamat. :lol: Bugyi vagyok, nincs mit tenni.
Szilikém is sokat csuklott, amikor már a 3. trimeszterben voltam. Ne aggódj emiatt, nem lesz baja. Ilyenkor már sokat vedelnek a magzatvízből, ezért csuklanak annyit, a kis részegesek. :lol: :lol:
Ha nagyon aggódsz, akkor kérdezd meg a dokidat, de szerintem Ő is meg fog nyugtatni. :wink:

Zsazsó, bővebben? :D Neked is szép hetet!

Kókusz, megértelek, az ilyet nehéz feldolgozni, de azért gyere, és írd meg nyugodtan, mi az ami bánt. A hőddel most mi a helyzet? Méred?

Puszi mindenkinek
Vendég

Takido! Bocsi, hogy belebeszélek, de barátnőmnek egész terhesség alatt nagyon sokat csuklott a babó! Mindig jókat nevettünk rajta a barátnőmmel! (Szegényke :oops:)
És semmi baja sem lett, most volt 3 hetes a pici!

Kép
bettike
Eger

Bettike, olvastam, hogy ma mész dokihoz. Sok szerencsét, remélem, megoldódik a gondod. Biztos, hogy jól csináltad azt a tesztet? :shock: Nem lehet, hogy mégis babát vársz? Azért nézzen meg a doki, mielőtt mensihozót felír neked!
Drukk és puszi++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Athiz! Köszi az aggódást! Hát azért 3 tesztetből legalább egyet csak jól csináltam! A dokimban megbízom, mert a múltkor is megvizsgált, még uh-t is kért, hogy biztos legyen abban, nem-e mégis valahol el van bújva egy kisbabó! De szerintem ebből ha baba lesz, akkor veszek egy kalapot és megeszem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Athiz az hogy dolgoznak a hormonjaid, annak a jele, hogy minden ok. Próbáld meg a figyelmed elterelni valamivel. Persze tudom én könnyű azt mondani.

Takido, nekem is annyit csuklott az utolsó pár hónapban hogy csak na! :D Sőt, ha kinn lesz is fog egy darabig csuklani.

Kép
Kép
robcsi03

Junko! :wink:
Csütörtökre hatalmas drukk!!
Írj, kérdezz, ha tudok valamit segíteni!

Magamról csak annyit, hogy a hőm az egekben ( 37.2-37.3 ). E hét végére rakta a fertility a tesztnapot. Ha addig nem jön meg....
Nem merek bízni...
zsazsóka73

Köszi mindenkinek! :D

ÚÚÚÚÚ Zsazsó!
Ez nagyon szuper. Tökre elkezdtem izgulni. :)
Vendég

Betti, azért vigyázz, nehogy egyszer megfájduljon a hasikád! :lol:

Robcsi, igyekszem terelgetni, mint jó juhászkutya a nyájat, csak elég nehézkesen megy! Már csak 49-et kell aludni karácsonyig! Hú, az már nem sok!

Zsazsó, bízz csak, ilyen szép hővel csak remélni és bízni szabad!
És persze, hogy nem jön meg neked, legalábbis csak sok hónap múlva, ha már megszületett a bébid! :wink:

Cupp
Vendég

Athiz! Ha a másikba átolvasol, akkor láthatod, hogy most közelebb vagyok a kalapevéshez, mint akármihez! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, bizony, bár én inkább a keferágás szót használnám erre. :lol: Azért én mégis gyanakvó lennék a helyedben, főleg, ha a kedélyállapotodat is figyelembe vesszük! Állítólag van olyan, akinek egy teszt sem mutatta ki, mégis terhes volt! Másik dokihoz nem mész el? Esetleg legalább egy vérvételt megérne a dolog, nem? :wink:
Vendég

Athiz! Most már egy hét ide-oda tök mindegy! Inkább mielőtt jövőhéten szerdán elmegyek dokihoz csinálok egy tesztet! Beszerzek valami mega-szuper-hiper érzékenyet!
A munkahelyem miatt (7-4-ig dolgozom) úgy sem nagyon tudom megoldani a dokihoz rohangálást, meg vérvételt, meg ilyesmiket!
Inkább azért vagyok gyanakvó, mert mikor apát megkértem (biztos olvastad) szerinte a méhszájam olyan volt, mint az orrom! Azaz ha jól gondolom zárt!
Na meg amikor egy pár hónapja késett akkor a dokim kiváratta felem a két hétes késést! És még csak most szerdán fog egy hetet késni!

Kép
bettike
Eger

Köszi Lányok a bíztatást! :)

Betti!
Neked drukk a teszthez!
zsazsóka73

Akkor Betti, hajrááááá!+++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Bettike, remelem nem fogsz ram megharagudni de lattam a masik topikban a gorbedet es szerintem Neked nem volt peteeresed, ha levesszuk azt a par magas erteket akkor ez a gorbe egy szinten mozog. Bocsika!
Szerintem is menjel el dokihoz es tovabbra is merd a hodet mert ha a kovetkezo is ilyen lesz ki kellene vizsgaltatnod Magad!

Junko akkor most inszem lesz, nagy, nagy drukk csutortokre es aztan a tovabbiakra!!!

Takido az en fiam is nagyon sokat csuklott az utolso honapokban, en is aggodtam miatta pedig aztan nagyon nem kell, ez egy termeszetes dolog es csodallatos! Hu, most olyan jot nosztalgiaztam, olyan fantasztakusak az utolso honapok amikor ezerrel mocorog a baba, itt egy labacska, ott egy popocska. :lol:

Kokusz, sajnalom nagyon hogy ilyen szomoru vagy, sajnos tortennek ilyen dolgok. Legy eros!

Athiz: a Te almod se kutya! :lol: Hogy lehet ilyen baromsagokat osszealmodni. En ahanyszor azt almodom hogy babat szulok mindig belenezek a pelusba hogy milye is van Neki. Erre kulonosen emlekszem. :lol: Az en almom azt jelenti szerintem hogy annyira szeretek terhes lenni hogy meg be sem fejezem az egyiket mar johetne a masik. Szerintem az almobeli kisfiu az a kisfiu volt aki meg mindig benne lehetne a pocimban es a masik kezdodo terhessegem pedig a jovobelit jelenti.

Csak nyugi es ne veszekedj az uraddal, ilyenkor oda kell bujni Hozza es megkerni hogy simizzen vagy maszirozgasson. :D

Zsazsoka: szupi a hod! Szerintem merjel bizni nyugodtan es drukkolok a hetveger!!! Minden bizodalmam Benned van most! :wink:

Marhara faj a gyomrom, valami rosszat ehettem. :? Megismerkedtem egy magyar lannyal aki a 23. hetben van es november vegen jonnek a ferjevel, itt fognak elni. Ugy orulok! Remelem jol kijovunk majd es babazhatok is. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica! Miért haragudnék meg! Akkor nem írnék a babanetre, ami azért van, hogy több szem többet lát, meg begyűjtsek sok infot!
De azt még mindig nem tudom, hogy ha nincs pé-m, akkor nem is jön meg? Hát előbb-utóbb csak megkéne jönnie nem?

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

tegnap voltam dokinal.
pötyi 3-4 hetes.meg nagyon pici,egy het mulva kell visszamennem a dokihoz.
nem vagyok nyugodt,varom hogy fejlodni fog-e.
kaptam ultrot,biztos ami biztos.
ja meg van egy cisztam.

koszi mindenkinek a drukokat.

Kép
monyoka

Monyok! Tessék nyugodt lenni! A babó biztos érzi a nyugtalanságodat és az nem tenne jót neki! Tessék szuper happy lenni!

Kép
bettike
Eger

Monyoka, de jó, örülök a pötyikédnek, habár még tényleg icipici. Még nekem is azt mondták, pedig már benne voltam az 5. hétben. És csak a petezsákot láttuk, ezért aztán görcsben vagyok, hogy mi lesz. Lesz-e baba egyátalán benne. 21-én kiderül.
Nagy drukk neked! Ja és én is Utrozok. Neked mennyit kell szedned? A ciszta meg elmúlik a baba növekedésével, nekem is volt Szili mellett. :wink:

Tonti, én is ilyenre gondoltam az álmoddal kapcsolatban.

Betti, szerintem attól még simán meg kéne jönnie, ha nem is volt peteérés. Elvileg nincs köze hozzá, tudtommal. :roll:
Kitartás és azért én bizakodnék ám akkor is! Persze, tudom hülye vagyok, de ez van! :wink:
Vendég

athiz.
most mar picit jobb.nekem is csak a petezsak vagy mi latszott.
mondjuk 3-4 hetesen talan ez normalis.
2*1 et kell szednem.
hala az egnek nekem nem kell sokat varnom hogy kideruljon minden ok-e
legalabb azt tudnam mikor fogant,talan akkor nyugodtabb lenek.akkor pontosan tudnam milyan idos es mekkoranak kell lennie.

Kép
monyoka

Lányok!
Tudjátok kibicnek semmi sem drága, így hallgassatok rám, és nyugi! :D
Ott van az a babóka és minden a legnagyobb rendben lesz!
Én csak tudom 8)

De hogy én hogy be leszek sz.rva, ha egyszer végre meglátok egy pozitív tesztet :lol:
Ezt csak azért írom le, mert abszolut megértem az érzéseiteket.
Az ember lánya aggódik, hogy nem lehet terhes, aztán meg azért, mert terhes, aztán meg azért mert megszületett végre :D
De nehéz a női sors :)
Azt hiszem az összes aggódásával szívesen vállaljuk mindet, igaz!?

Hű de filozófálós a hangulatom máma...
sonjus

Köszönjük Sonjus a filozófia előadást! :lol: Hát igen, én is mindig könnyebben mondom másnak, hogy nyugi, meg hogy nem lesz semmi baj. Amikor meg rólam van szó, akkor pánikhalom a köbön!

Monyoka, azért nyugi! :D Nem hőmérőztél vagy LH teszteltél? Abból ugye kiderülne nagyjából a kora. De egy hét múlva úgyis többet tudsz majd. De jó neked!

Nekem még 2 hét! Minden éjjel álmodom a babáról, de inkább csak elmélkedem, hogy ott van-e, él-e, stb. Pont mint a valóságban. Szerintem be fogok dilizni!

Pusz
Vendég

sonyus a pozitiv teszt lattan csak nevettem egyet es azt mondtam magamban hulye teszt.
az ember ugy kepzeli hogy hu de orul meg minden.hat velem nem igy volt.a masodiknal mar kicsit huzossabb volt a dolog.ott mar nem nevettem rajta.
3-4 ik tesztnel mar komolyabban elkezdtem parazni.
mivel "nem volt pe-m"vagyis nem mutatta ki az lh ezert nagyon vartam a menzit,tudod uj honap uj remenyek.
aztan a teszt letaglozott.
talan hogyha egy kicsit jobban szamitottam volna ra,akkor maskent elem meg.
azert radolgoztunk kozepidoben,es valami teljesen mas napon fogant.
lehet hogy egy gyors delutani numera kozben:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Kismamák nyugi, minden ok lesz. Athiz nem tudsz elmenni esetleg korábban valahová uh-ra?

A másik topikban már véleményeztettem a dolgot, de ha nem bánjátok ide is leírnám a dilemmámat.

Van ugye egy 22 hónapos kislányom. Idén aug 3-án a 13+1 napos terhességem spontán vetéléssel végződött. Mindkét terhességem elsőre összejött. A vetélés után az első hónapban úgy ahogy védekeztünk, utána már nem. Most letelt a 3 hónap úgyhogy mostmár tényleg zölt utunk van. A mostani mensim előtt 2 napig barnázgattam (inkább csak reggel), elmentem egy új dokihoz, vittem neki a múlt havi hőgörbémet, amire azt mondta, hogy nagyon jó. Mondtam neki a barnázást, azt mondta ne törődjek vele. Kérdezte, hogy érzem-e a peteérést, mondtam, hogy igen. Erre felírta a clostit. Jövő hét pénteken kell mennem uh-ra a 14. napon.
Ti ha a helyemben lennétek beszednétek a clostit?

A válaszokat előre is köszönöm.

Kép
Kép
robcsi03

Felrakom a múlt havi görbém, hátha valaki lát benne valamit :)
Kép

Kép
Kép
robcsi03

robcsi:
Szerintem a closti nem art, a 14. napi uh viszont picit kesonek tartom. Engem a 12. napon legkesobb mindig visszahivtak. Fokozatosan rendezodik a tested, ilyenkor eltarthat nehany honapig, mire teljesen jol mukodnek a hormonok ujra. Ossze fog jonni a baba hamarosan. A closti segit a petesejtet szeppe erlelni es igy a sargatest is szebb lesz: gondolom sargatest elegtelensegre gyanakodott a doki a barnazas miatt es ezert irta fel.
Drukkolok!

Bettike:
Mar valahol irtam, hogy a mensi megjon altalaban akkor is ha nincs peteeres, de van akinek nem es vegtelen hosszu ciklusa lesz. Vagy peldaul ugy mint csakegy csak az 52. napon lesz peteeres es abbol lesz baba... Nezted mar a www.pcos.hu oldalt?

Holnap megyek uh-ra. Mar most izgulok miatta. Allandoan alszom, vagy pihizek. Mostanaban nem sokat vagyok, de lesz ez majd maskepp is gondolom.

baratodildi

Ildi! Igen néztem azt az oldalt, de elég rémisztőnek tűnt és inkább gyorsan abbahagytam az olvasását! :oops:

Kép
bettike
Eger

Monyóka!
Nekem sosem mutat az LH teszt semmit, de téged olvasva kicsit megnyugodtam, hogy attól még azért lehet valami!
Ugye!? :?
Azt mondod a délutáni dolognál jöhetett össze! :)
Olyanunk volt nekünk tegnap :oops:
sonjus

mult honapban pozitiv volt az lh-m megsem jott ossze.
most valoszinu kesobbre csuszott a pe-m,vagy nemtom.
aakor volt negativ mikorra pe-t szamitottuk.aztan nem is neztuk.
foggalmam sincs mikor fogant.vagy delutan vagy este,a reggel kizart :P

Kép
monyoka

robcsi.kicsit cikcakkos a gorbed masodik fele.szerintem nem jo a progid,de ez csak egy gondolat,egyaltalan nem bizti hogy igy van.
a closty dolgot nem ertem.azt nem akkor adjak mikor nincs pe?
ha a doki azt mondta szedd be akkor tedd azt.ha nem vagy megelegedve a doki hozzaalasaval akkor menj masikhoz.annak nincs ertelme ha nem csinalod azt amit a doki mond es tovabra is hozza jarsz.szerintem.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?