Sziasztok!
Bocsi de a hetvege suru volt, marmint nem szorakozasban hanem takaritasban, vasalasban. Brrrrrrrrrrrrrrr
Anyapoci bocsika hogy nem szoltunk hozza a multkori temadhoz, mentsegemre szolgalljon hogy en akkor "sztrajkoltam".
A szobatisztasaggal kapcsolatban en meg nem tudok nyilatkozni csak annyit hogy ugy veszem eszre amig a gyerek nem erik meg ra LEHETETLEN megtanitani, mi meg reerunk 3 eves koraig viszont ha addigra nem tanul meg nem veszik fol a suliba es azt nem szeretnem, bizom a jovo nyarban!
Legyszi kuld azokat a kodokat meg mifenet mert nagyon ki vagyok ehezve egy jo konyvre!
Dobd azt a jo temat! Mi az, szex?
Hat, en mindig az utolso pillanatban veszem meg az ajendekokat, Pecsen van egy ilyen fajatekbolt mindig benezek oda ha otthon vagyok es szuper jatekok vannak.
MINNEL ELOBB GYOGYULJON MEG VILLO!!!
Ancsa: Koszike, Rate jol van, kutya baja csak jo alvo mint az anyja!
Szerencsere!!!
Te, Ancsa, Te nem mesz vizsgalodni ennyi sikertelen ev utan? Vagy mar voltal, bocsi, nem tudom, tovabb kene lepni, nem?
Athiz: Te csak maradj nyugiban a fenekeden, nemsokara eljon az ultrahang ideje is es ne szorongj mar mert ha nagyon beleeled Magad a felelmeidbe akkor belehajtod Magad. Pihizzel es legy boldog hisz nagyon keves ez az ido, eletunkben csak parszor adatik meg a babavaras gyonyoru idoszaka azt elvezni kell!!!
Csajok, en olyan szepet almodtam, egy kicsit mar tulzas is volt.
Szoval almomban mar mindenoras terhes voltam amikor csinaltam egy terhessegi tesztet es pozitiv lett (persze ez normalis
) de az almomban mast jelentett, azt hogy mar egy ujjabb babat varok, szoval megszultem a babamat de akkor mar egy masikkal voltam terhes, jo, mi? Kisfiut szultem, tisztan emlekszem ra mert kukija volt es Diegonak neveztuk el.
Olyan reszletes volt az alom hogy emlekszem szatyrokba hordtuk vissza a babaruhakat amiket koltsonadtam a hugomnak.
Gyonyoru alom volt!
Ime a gorbem ami "megjavult" egesz jol nez ki a PE. utani resze.