Sziasztok Csajok és Mot papa!
Bibike,
Jaj de jóóó, millió gratula!!!! Nagyon boldog vagyok, nagyon drukkoltam neked, mikor írtad, hogy megjött, vagy ilyesmi. Szóval a lényeg, hogy sikerült, és hogy újabb kismamival gyarapodott a topik!
:D:D:D:D Most már mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D
Várunk a babás topikban is!
Bonya,
Drukkolok, hogy ne kelljen abbahagyni a szurizást, meglátod minden rendben lesz!
Ügyi vagy a szurikkal, a végén én is már nagyon profin nyomtam
:D
Moték,
Kriszti nagyon szép kismami még mindig!
Szép nagyot nőtt a pocakja a tali óta!
Millió puszi nektek!
Lukrécia,
Mennek ám a menetrend-szerinti babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mary,
Húúú, de jó Téged is itt látni! Főleg, hogy ennyire fantasztikus hírekkel jöttél!!!
Millió gratula!!!! :D:D:D:D:D
Nagyon szerencsés vagy, hogy megúsztad a lecsapolást, nem túl kellemes élmény, bár a hatása nagyon jó volt, mert akkor nekem már nagyon sok folyadékom volt… De ez mindig nagyon jó a babának, úgyhogy emiatt érdemes végigszenvedni ezt az időszakot
Igen…az én lehettem, aki ott sirdogált, 9.-én történt a csapolás, és nagyon-nagyon féltem tőle. Sajnos nem emlékszem rád, abban a lelkiállapotomban… De kedves tőled, hogy felismertél
Mennek a babanövesztők, és persze várunk Téged is a babás topikban is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mamm,
Milliónyi drukk és babatapi!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brigii drága,
Olyan aranyos vagy, de tényleg!
Nagyon drukkolok, hogy Nektek is minden jól alakuljon!!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk folyamatosan a helyzetjelentést!!!
:):)
Millió puszi mindenkinek!