Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Lukrécia, Zsókuci, Kriszti,
köszike a drukokat!

Mamm,
én is örülök a talinak. Hát nem semmi, csak nem úgy jártál mint én annó amit meséltem, hogy elsők voltunk és alulra került a mappánk.
Miért olyan későn kerültél be?
Nagyon szorítok érted! Írj ahogy túlvagy rajta.

Nos csütörtökön este elutaztunk itthonról ,már alig vártam, hogy haza jöjjünk. Hiányoztatok!!!

Létezik függőség a topik iránt???!!!

Pénteken reggel 5 órakor amikor felértünk pestre akkor szurtam meg magam az első Decapeptyllel, nagyon büszke voltam magamra igaz második szúrásra, de sikerült.
Hősiessen szúrkálom magam! Igaz néha kicsit jobban a szövetek közé megy a tű, tegnap reggel meg annyira subcutan akartan adni, hogy tök lassan kellett beadnom, mert a bőröm majd kipukkadt úgy puposodott. A végére majd csak belejövök.
Hihetettlen, hogy hiába tanulta az ember azért másnak teljesen másképp adja be mint saját magának.

Szerinted is Kriszti?

Már alig várom, hogy hívhassam aBmc-t mi lett a pénteki eredmény.
Biztos minden okés!!!!
Nem hagyhatom most abba a szurizást mikor már kezdek bele jönni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Íme egy friss fotó életem értelme(i)ről!!!

Kép

Kellemes napot!!!

Most eltűnök, de holnap jelentkezek!!!

:)
mot

Szép jó reggelt!

Bibike,tuti????????++++++++++++++++++++++++++++

Mamm,szorítunk!+++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia,egy kis babatapi++++++++++++++++++++++++++

Kriszti,milyen az új meló??

Bonya,remélem minden okés lesz! :lol:
taptau

Taptau,

köszi a tapikat.. :D minden db számít... :D

Mamm,Bibike,Bonya,

ma értetek szorítunk,már alig várom hogy vmi hír érkezzen,nagyon nagy gigadrukkok!!!!

Bibar,

köszi NYUNYI.Már jó úton haladok,hogy beérjelek,55-ről már 57 lettem.Ez eddig egy hét termése. :( Még hátra van pár nap,nem adom fel... :?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Az előbb beírtam egy tök hosszú üzenetet, el is küldtem, de nem látom sehol.

Szóval a lényeg:

Mióta eltűntem, annyi történt velem, hogy sikerült a 3. stimum. Október 20-án volt a vérvételem, 237 volt a HCG-m. Múlt héten egy 13 mm-es petezsákom volt, benne szikhólyag, meg egy 5 mm-es, hát ő még kérdéses, hogy megmarad-e.

A stimu alatt nem írtam, mert valahogy úgy éreztem, hogy jobb így, utána meg azért nem mertem írni, mert még most is annyira félek, hogy elkiabálom. Állandóan parázok, holnap megyek UH-ra, elvileg már kell lennie szívhangnak, nagyon remélem, hogy lesz is!

Volt hiperstimum, infúzióhegyek, hál'Isten a lecsapolást megúsztam.

Egyébként 6 petesejtből 3 embrió lett, viszont azok nagyon szépek voltak, 9 és 10 sejtesek 3 naposan, a 3. meg 8 sejtes 2 naposan (őt másnap szúrták meg). Tudtam, hogy ha most nem sikerül, akkor sosem, mert még sosem alakult ilyen jól a stimulációm.

Zsókuci :D
Gratulálok Neked, úgy néz ki egy cipőben járunk, már ami a létszámot illeti! Persze én mindig is vágytam ikrekre, de mostmár tényleg azt mondom, hogy egy baba szülessen meg és akkor nagyon-nagyon boldog leszek! Egyébként téged asszem rögtön az én beültetésem után csapoltak le, sztem Te sírdogáltál ott a folyosón okt.. 9.-én, nem?

Lanett :D
Neked is nagy-nagy gratula!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, akiknek most éppen szüksége van rá!

Mary
mary78

Szia Mary!

Akkor neked is nagyon sok babanövesztőragacsot küldünk:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Mary de jó látni, nagyon nagyon szurkolok nektek, szerintem nem lesz semmi baj, a hiperstimuk bejöttek eddig. Ne aggódj azzal csak ártasz a babukáknak, szugizd magad, hogy igen maradnak :)

Lukrécia neked is mennek a babaragacsok ügyes leszel :)

Mamm mennek a drukkok :)

Bibike még semmisem biztos, ne add fel

Mindenkinek további szép napot
chesti

Chesti,

Köszike... :D

Bibike,Bonya,Mamm,

Mi van veletek,mik a hírek?

Mary,

Ezer gratula neked,nagyon jó hírek! :D Holnap írd meg mi volt az UH-n.Szorítok.

Kép
lukrécia

Bibike
miattad kukkantottam be most,egy csomot gondoltam rád hogy mi van,és most látom hogy még nem irtál :cry:
mi van veled??????????

Mot
nagyon helyesek az életed értelmei :D :D ,csinos pocak,bárcsak már lenne nekem is ilyenem :D

Lukrécia
holnap megyek annához,képzeld ő hivott tegnap :D reggel 8ra megyek,utánna melo,
te meg addig hizogassál :D
holnap hivlak
puszika

Mary
micsoda jo hirek :D gratula!

Bonya
eredmény mi lett????????
remélem szuper és folytathatjátok!

irjatok eltünt csajok!!!!!!!!!!!!

bibar

Sziasztok!

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!! :lol:
Igaz a hcg-m nem olyan magas 56,de Zeke doki azt mondta hogy jo az,és csak pozitivan. Gondolom ezt azért is mondta mert volt már nekem 150-es hcg-m is!!!
A tegnapi vérzés miatt nagyon ki voltam egész nap csak sirtam,de szerencsére ma reggel nyoma se volt a vérzésnek.
Irt fel a doki pregnylt azt 2 naponta fél ampullát kell kapnom!!
(a vérzés miatt? )Jövöhét szerdán megyünk ultrahangra már nagyon várom. köszönöm hogy szurkoltatok értem ,tök jol esett és ha kérhetem szurkoljatok tovább!! :lol:

LUKRÉCIA

Nagyon izgulok érted ,szoritok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MARY
szoritok neked is hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Sziasztok!

Jelentem megvolt az inszem! Mindenkinek köszönöm a drukkokat, remélem Zeke doktor jól célzott, és összetaláloznak azok, akiknek össze kell találkozni! :D :D :D
November 23-án kell mennem (Kriszti, légyszi írd majd be a táblicskuba), de ennél valószínűleg már korábban tudni fogom az eredményt, mert a ciklusaim 28 naposak szoktak lenni... Mondjuk el bírnék képzelni egy nagyon szép névnapi ajándékot magamnak november 22-re... :D

Bonya, mi lett az eredmény???

Bibikéről tudunk valamit???

Lukrécia, Te hogy érzed magad? Hamarosan nálad is kiderül, mi a heyzet, igaz? Nagyon izgi, és én nagyon-nagyon drukkolok!!!! :D

Mamm
mamm

Már 3 kor irtam csak nem ment el ,és azota meg nem engedett be.

Puszi mindenkinek
bibike27

Látom egyszerre írtunk Bibike!!!
Szuper hírek, gratula, és megy a rengeteg babatapi!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden rendben lesz, ne aggódj! :D :D :D
mamm

Bibike
egyszerre irtunk,szuper!!!!!!!!!!!!!
TUDTAM ÉN HOGY NEM HAZUDIK A TESZT!!!!!!!!!!!!
drukkolok továbbra is ,de már minden rendben lesz :D :D

Mamm
tul vagy rajta,de jo neked,most végre megint van kiért izgulnunk.
Bibike már sinen,Lukrécia is mindjárt :D :D
mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!

bibar

Mamm

Köszönöm aranyos vagy én is nagyon szoritok neked!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!Bibike szuper!!!!!!Egész nap itt nyomultam hogy végre írjál!!!!!SZUUUPEEERRRR!!!!!
Jaj de izgatott lettem!

Mamm,
na ügyes voltál,reméljük Z.ügynök is és telibe talált!Pihengessél.

Bibar,

most már azért sem kéne híznom tovább mert látom ez téged mi8lyen nagy örömmel tölt el... :D Én is szeretlek...

Akkor még Bonyáért szurkolok ma.

Sok puszi a nap hőseinek!!! 8)

Kép
lukrécia

Bibar Lukrécia annyira aranyosak vagytok Kép

Nem tudjátok véletlenül hogy a pregnylt azonos idöben kell megkapni???
bibike27

Bibike,

nekem még nem volt szerencsém ehhez a gyógyszerhez,nem tudok segíteni.Nincs leírva a papírján?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Bibike, :D

Már úgy izgultam Érted és ráadásul délután nem lehetett feljönni a Babanetre... Most már mindegy mert látom jó hírekkel jöttél !!
ÚGY ÖRÜLÖK NEKED!! :D

Mamm, Lukrécia, most már kezdhetünk értetek is izgulni......++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismoni
kismoni

Sziasztok!!!

Lányok!MIcsoda jó hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!Lassan ki fog halni a topik, mert mindenki megy babázni..... :lol: Úgy legyen!!!!! :lol:
Gratulálok minden új kismaminak, és a meglévő kismamikkal együtt további szép pocakosodást kívánok!!!!!
Vendég

Vendég

Bibike,Mary gratulálok!

Többieknek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt! :lol:
taptau

Sziasztok lányok!! :D

Tudom "kicsit" eltüntem :( , de azért még itt vagyok.Szóval a lényeg, hogy nem lett spontán peteérésem(most elöször), így meg kell várnom a következQ mensimet, és a 2/3-ik napon kell Pestre mennem.Kapok egy kis decapeptylt a transzfer elött, hogy tutti legyen a peteérésem.Ami úgy nézz ki, hogy átcsúszott novemberre.
Röviden ennyi.Kicsit rosszul érintett az ügy, de hát nagy levegQ és megyünk tovább.Látom szépen gyarapodunk.Chesti gyönyörp A LÉÁNYKÁTOK!! :D

GRATULÁLOK Rozusnak is a szépséges lányához!! :shock:

Hajrá csajok, mindenki nagyon ügyes!!

Kriszti :D , milyen az új helyed?Hol van ez helyileg??
Ti hol tartotok?

Zsókuci! :D Végig követtem ám mindent, még akkor is ha nem vagyok az éterben mindig, te vagy az egyik nagy csoda nekem!Persze jó értelemben.
Nagyon örülök neked!

Share, :D hogy vagytok?te nem dobsz be egy pocis képet?

Mindenkinek sok sikert!! :lol:

Estrella! :D Kerestelek ma de már be voltatok zárva.
Nálatok mi újság?Ha lesz idQm megkereslek.Dolgozol?

Üdv.
Brigi :D
brigii

Sziasztok Csajok és Mot papa! :D

Bibike,
Jaj de jóóó, millió gratula!!!! Nagyon boldog vagyok, nagyon drukkoltam neked, mikor írtad, hogy megjött, vagy ilyesmi. Szóval a lényeg, hogy sikerült, és hogy újabb kismamival gyarapodott a topik! :D:D:D:D:D Most már mennek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D
Várunk a babás topikban is! :)

Bonya,
Drukkolok, hogy ne kelljen abbahagyni a szurizást, meglátod minden rendben lesz! :) Ügyi vagy a szurikkal, a végén én is már nagyon profin nyomtam :D:D

Moték,
Kriszti nagyon szép kismami még mindig! :D Szép nagyot nőtt a pocakja a tali óta! :D Millió puszi nektek!

Lukrécia,
Mennek ám a menetrend-szerinti babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Mary,
Húúú, de jó Téged is itt látni! Főleg, hogy ennyire fantasztikus hírekkel jöttél!!!Millió gratula!!!! :D:D:D:D:D:D
Nagyon szerencsés vagy, hogy megúsztad a lecsapolást, nem túl kellemes élmény, bár a hatása nagyon jó volt, mert akkor nekem már nagyon sok folyadékom volt… De ez mindig nagyon jó a babának, úgyhogy emiatt érdemes végigszenvedni ezt az időszakot :)
Igen…az én lehettem, aki ott sirdogált, 9.-én történt a csapolás, és nagyon-nagyon féltem tőle. Sajnos nem emlékszem rád, abban a lelkiállapotomban… De kedves tőled, hogy felismertél :)
Mennek a babanövesztők, és persze várunk Téged is a babás topikban is! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mamm,
Milliónyi drukk és babatapi!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brigii drága,

Olyan aranyos vagy, de tényleg! :D Nagyon drukkolok, hogy Nektek is minden jól alakuljon!!!! ++++++++++++++++++++++++++++ :D Várjuk folyamatosan a helyzetjelentést!!! :):):)

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Brigii!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél...Annak viszont nem, hogy csúsztok, de már kibírható ez az idő!!!!!
Én jelenleg a városi kórház intenzív osztályán vagyok, 1 hónapot, hogy beletanuljak a sűrgősségi esetbe, elláttásba, hisz jövő hónaptól a sűrgősségin fogok dolgozni, immáron véglegesen!
Nagyon szeretk itt lenni, aranyosak a kollegák, sokat magyaráznak(soha nem voltam még ilyen helyen)...
Így éppen ezért, mi kitoltuk a babatémát júniusra, akkor megyek vissza a stimura(már májusban bejelentkezünk), hogy júliusban meglegyen a transzfer!Addi a spontaneitásban bízunk, és "ügyködünk"!

Na, lépek én is további jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Taptu,Lukrécia,Bibar,Mamm,Zsókuci,
annyira édesek vagytok, hogy izgultok értem és szorítotok.
Nagyon jól esik amikor bekukantok és a hsz.-etekben meglátom a nevem valóban klasz érzés.
Köszönöm szépen!!!!

Sajnos tegnap még nem volt eredmény.
Reggel telóztam azt mondták majd kedden, de még délután hívtam őket és egyik telefont sem veték fel.
Ahogy értesülök az eredményről azonnal írok!!!

Mot papa,
kedves tőled, hogy raktál fel képet ,nagyon szépen növöget a kedvesed pocikája. Jó egészséget kívánok nektek!

Bibike,
gratula neked nagyon szorítok!!!!

Mamm,
ügyike voltál, egésznap rád gondoltam, nagyon szorítok.
Ha valéóban akarsz névnapi ajándékot akkor nagyon akard és az legyen a célod. Érted ugye?

Lukrécia,
nagyon szorítok, és pénteken még jobban !!! Hogy érzed magad?

Ez a csillogó szempár adjon mindenkinek erőt és kitartást a cél eléréséhez!!!

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt Mindenkinek!!! :)

Micsoda jó hírek!! Hurrááá!!! :)

Mindenkinek kellemes napokat!!!

És persze millió puszi!!!!

" sok folyadék!! "
mot

Sziasztok!

BIBIKE ÉS MARY!!!!!! Nagyon örülök nektek! Csak így tovább! Drukkolok nagyon!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, jöjjön csak mindenki egy topikkal lentebb! :wink: Téged is nagyon várunk! :)

Brigi, sajnálom a rossz ciklust. :( Nem értem, miért kell ilyesmivel húzni az időt. Egy kis stimulálás igazán beleférne a fagyibabás transzfernél is, az nem annyira megterhelő, mint egy teljes protokoll. Dehát ők tudják. Majd a másik topikba teszek fel képet, már készülök rá.

Bonya, várjuk a híreket.

Lányok, szoktalak olvasni benneteket, ha ne is írok mindig! Nagyon szorítok mindenkinek! :D

Puszi!
share

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esik!

Ma voltam UH-n, a nagyobbik petezsákban van egy 5 mm-es embrió és dobog a szivecskéje, a másik petezsák nőtt ugyan, de sajnos üres! Szóval egy babánk lesz, de nagyon örülünk így is.

Két hét múlva kell újra mennem.

Bibike :)
Gratulálok neked is, 50 fölött már biztosnak mondják a terhességet, vigyázz magadra, ne emelgess...stb. Pihenj sokat!

Kriszti :)
Köszönöm a szívecskét a táblában!

Mary
mary78

Mary :)

Jaj, de jó hallani a hangodat!!!!! És szívből gratulálok!!!!

mot

Sziasztok Lányok!

Bibike, nagyon nagy gratula Nektek!! Így ismeretlenül is nagyon örülök!
Olvasgatlak ám mindíg Benneteket csak nem tudok mindíg írni annyi minden van itt bennt. Most hallottam éppen vissza, hogy amíg nem voltam addig az új kolleganőm elkezdett fúrni, hogy mi az, hogy én nem vagyok, helyettem kell dolgoznia stb...
Komolyan én ettől hányok! És mindenki elött tette rám a megjegyzéseket. Mit gondol, hogy nem hallom vissza?? Persze fogalma sincs miért hiányoztam de köze sincs hozzá. Holnap félre fogom hívni és megbeszélem ezt vele, mert komolyan lehet megverem. :)
Na, bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból.
Pedig remélhetőleg decemberben sem leszek a fagyibabás transzfer után. Persze csak ha felélednek a Drágák és nekem lesz spontán peteérésem.
vicuska1977

Nagyon elkeseredtem!!!
Sajnos már megint találtak valamit a kontroll vizsgálatnál, ezért holnaptól nem szúrom magam!
Kidobtunk 5db Decapeptyl árárt 8000.-, de ez a mi hibánk a dokit nem hibáztatom mivel ő mondta, hogy várjuk meg amíg negatív lesz a sperma, mi mondtuk, hogy a ciklus miatt inkább elkezdenénk és ha gáz van abba hagyuk. Persze én nem is gondoltam, hogy antibiotikum után gáz lesz, mivel legelőször minden okés volt a kontroll vizsgálatnál.

bonya

Kép

Kép
bonya

Hello Lányok!

Megjöttünk az Uh-ról!
1,26 cm a gerince látszik a feje, a gerince és a keze.
Dobog a kis szíve, 140-et ver percenként. Olyan boldog vagyok! Olyan szép! Itt van előttem a kép, frissen vett keretben és folyton azt nézegetem. Most már azért van mit látni rajta, mostmár egy kisember. Előre van hajtva a kicsi buksija és a keze majdnem eléri az állát. Hihetetlen!
Ma Szűcs doki vizsgált meg, mert Konc doki egész héten szabadságon van. Nagyon aranyos volt. Bejöhetett a férjem is és ott nézegette a doki mellett a monitort.
Odaadott minden papírt, hogy vetessem fel magam terhesnek, úgyhogy holnap megyek a védőnénimhez.
2 hét múlva kell mennem újra, Szűcs doki azt mondta hogy készüljek fel hogy az lesz az utolsó alkalom, és átadnak az illetékes dokinak akinél szülni is szeretnék.

Most még 2 hetem van molyolni, mert ugye behozták ezt a szarságot, körzeted szerinti kórházba kell szülni és ott is hogyha az ügyeletes orvos nem jó és behívom a saját dokimat akkor ki kell fizetni a szülés 30%-át. Nem fizetünk még eleget? Észbontó!!!!!!!!
Se a körzetem szerinti kórházzal nem vagyok kibékülve, de esetleg ott még ott lenne a régi dokim akit még bírok, de pláne így nem hogy nem garantált ő lenne velem.
Szóval most 2 hét alatt dönteni kell és ki kell okosodjam erről a sz@ros rendeletről illetve a lehetséges kiskapukról.

lanett

Bonya, a francba! Mi az istent találtak még? Most megint gyógyit kell szednie? Vagy mi lesz? Nagyon sajnálom!!!
Lanett, gratulálok!!
vicuska1977

Bonya,

annyira bosszantó ez az egész!Mindig csak telnek a hónapok ilyenekkel....Nagyon szorítok,hogy mielőbb túl legyen rajta az urad és kezdhessétek.A következő ciklusban már lehet kezdeni megint?

Lanett,

hát neked fantasztikus napod lehetett ma!!Gratulálok teljes szívemből,látod nem kell hányinger,hogy tudd ott van a babó,mutatja ő magát... :D

Kép
lukrécia

Bibike, Mary, de jó, de jó, de jó!

Nálam még semmi :lol: de már nagyon fáj a pocim :cry: így szerintem meg fog jönni :roll:
Párom pénteken megy a spermavizsgálatra, remélem, eltűntek a bacik és tudunk kezdeni következő hónapban, ha megjön.

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Vicuska, Lukrécia,
a dokim azt mondta most valami más kórokozót találtak. Szegénykém még nem is tudja ,hogy megint pozitív nem akartam elrontani akedvét a munkahelyén. Most Augmentin 625mg kell szednie, és ha jól jönnek ki a napok akkor jövő hónapban kezdünk, de lehet, hogy az ünnepek miatt még egy hónapot kell majd várni.
Bosszantó valóban, hogy csak pörögnek a hónapok a nyanvat ciklus miatt.

Lanet neked nagyon Kép !!!

Jucicuki,
kívánok nektek nagyobb szerencsét a spermaeredményhez mint ami nekünk volt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok!!!
A párom váltig meg van győződve, hogy csak azoknak a pároknak lesz 3 lombik lehetőségük akik januárban regisztrálnak a meddőségi intézményekben.
Nekünk akik már régebben járunk, még elvileg az előző törvénynek kellene érvényesnek lenni az 5 lombikosnak.
Szerintetek?

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya, annyira sajnálom, ezek a hülye bacik!!! :evil: :evil: :evil: Elhiszem, hogy bosszankodsz, amiért megint tolódik a dolog, én ugyanígy éreztem magam, amikor cisztám lett... De azért ne keseredj el, hidd el, olyan gyorsan eltelik ez a pár hét, amíg kigyógyítják a párodat a bacikból, és karácsonyra már ott lehet a pocidban valaki!

Egyébként meg mindenkinek ezt kívánom: karácsonyra mindannyian mehessünk át a másik topikba! Nem is kellene más ajándék, igaz Csajok? :D

Vicus, látom te is meg vagy áldva a jóindulatú kollégákkal... Nekem is van néhány hasonló, és mondhatom, megkeserítik az életemet... Egészen másképp viselném ezt a babára várós időszakot, ha olyan munkahelyem lenne, ahol nem kell állandóan stresszelni, és olyan kollégáim, akik inkább támogatnak, mintsem fúrnak ebben az amúgy sem könnyű helyzetben. Én gyakran már attól rosszul vagyok, ha be kell tennem a lábam a melóhelyre... Na mindegy, remélem hamarosan leléphetek, és Te is, persze ugyanazon okból... :D

Lanett, gratula neked a babóhoz, vigyázz ám rá nagyon!!! :D

Jucicuki, nem csinálsz egy tesztet? Csak úgy, Parádsasvár kedvéért??? :D

Estrella, kár, hogy nem tudtunk találkozni, de majd legközelebb, most már úgyis tudjuk, hogy néz ki a másik! :D Neked mit mondtak? Mi a helyzet?

Numato, Edua, régen jelentkeztetek... Mi a helyzet veletek???

Kismamikák, hogy vagytok? (Share, megkuksisztam a pocidat a másik topikon, olyan aranyos... :D )

Mamm
mamm

Sziasztok :)

Bonya tényleg ez a legrosszabb az egészben, amikor hónapok mennek el igy. Remélem a jővő hónapban már oké lesz minden.

Bibike nagy nagy gratula nektek :) Sok sok nyugalmat és pozitiv energiákat :) várunk a lenti topikba is :)

Mary drága :) Gratulálok a kis dobogó szivecskéhez :) tessék bejelentkezni a másik topikba is :)

Lukrécia, Mamm hogy vagytok ? :) Remélem semmi idegeskedés és csak nyugiban külditek a pozitiv energiákat a babuknak :) Mennek nektek a babaragacsok, karácsonyra ürüljön ki az itteni táblázat :)

Brigii aranyos vagy :) köszönjük, jővő hónapra sok sikert :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Hello Lányok!

Bibike, Mary!!!!
Nagyon nagy gratula Nektek!!!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra!

Lukrécia, Mamm!
Babatapi hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vigyázzatok magatokra nagyon! Semmi idegeskedés, no para, pihenjetek sokat és ügyesek legyetek!!!

Bonya!
:( :( :( na de majd a következő hónapban.....
Ezek a fránya bacik!

lanett

Helló lányok!

A segítségeteket kérem, hogy nincs-e valakinek eladó 30-50 egység Puregon!!! Már csak ennyi kell és utána szünetet tartok, tehát nem szeretnék vásárolni egy ampulát!

Annyira jó látni a sok jó hírt, régóta olvasgatom a fórumot. Nagyon nagyon gratulálok mindenkinek!!!
málna79

Chesti,Lanett,

olyan rendik vagytok,köszi a kitartó drukkolást! :D
Már alig várom,hogy péntek legyen,írtó lassan telnek a napok!

Málna,

nekem pont gongra kijött a puregon,kb 10 egység maradt,azzal gondolom nem sokra mész...

Kép
lukrécia

Málna
nekem van még puregon,ugyan nem tudom mennyi a 30 egység,de kinyitottam a tollam és van még benne.
ha érdekel ez a kicsi irj

Bonya
nekünk ugyanez volt az elsö lombik elött,azt hittem szétrobbanok,hogy 2szer egymás után.végül megitattam a párommal mindennap egy aloe vera méregtelenitö teát és okés lett.szerintem te is dönts bele minden nap valami ilyesmi teát.nekünk ez bevált.

Lanett
gratulálok,ez szuper :D :D

bibar

Jó reggelt Lányok :lol:

Bonya, nagyon remélem, hogy rendbe jöttek a dolgok a páromnál, el tudom képzelni, hogy érzed most magad, én is ettől rettegek :cry:

Mamm, pont tegnap este beszéltük meg itthon, hogy ha péntekig nem jön meg, tesztelük, nem merek reménykedni, egyrészt mert fájdogálok, másrészt párom szerint a műtét keverte meg a ciklusomat...
Azért szép lenne egy parádsasvári bébi :wink:

Nagyon szép napot Mindenkinek!

Puszi!

J.
jucicuki

Szép jó reggelt Lányok!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
taptau

Helló Bibar!

Ez jól hangzik, a 30 egység amúgy tényleg nagyon kicsi adag. Te Budapesten vagy ma? Mert az az igazság, hogy én Konc dokihoz járok, aki a héten szabin van. így tegnap Wiegandt doki vizsgált meg és azt mondta, hogy ma szurjam be a tűszőrepesztőt és ha marad puregon akkor még azt is adjak be. Egy 17 mm tűszőm van a bal oldalon, a jobbon egy 20 mm ez a 9. napon de a jobb oldalam az zárt. így csak egy versenyző van! Szóval csak akkor tudom használni a puregont, ha ma tudunk találkozni. Ez tudom, hogy nagyon gáz! Én ma pesten dolgozom, este megyek haza vidékre. Előre is nagyon köszönöm.
málna79

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek hogy szurkolt nekem és gondolt rám!

Bonya
Nagyon sajnálom :( A támogatással kapcsolatban szerintem nem ,mert már most is nagyon mondogatják a dokik hogy januártol nem lesz támogatott,és van egy ismerösöm ö is a bmc-be jár sajnos neki most nem jött össze,és a konc azt mondta neki hogy idén még gyorsan csinálják meg a fagyi babát,mert januártol már nem lesz annyi támogatott.Mondjuk nem értem mert egy csomo helyen azt olvastam hogy fél évig még biztos marad minden igy ,ahoz képest már az orvosok azt mondják hogy nem.

Lanett
Gratulálok nektek!! :lol:

Mary
Nagyon örülök nektek szoritottam érted :lol: gratulálok!!
Hány hetes vagy most ???

Kriszti
Köszönöm a szivecskét aranyos vagy !!

Lukrécia
Annyira szoritok neked, már én is számolom vissza a napokat már csak 2 nap!!! Hu nagyon szoritok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm
Szoritok :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ha nem bánjátok még maradnék itt veletek , nem merek még átmenni a babásokhoz, tudjátok én már sokszor eljutottam idáig ,szoval még csak most kezdek igazán félni hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
bibike27

Szia Málna!

Felhívtam Bibart,mert láttam,hogy válaszoltál neki és tudtam,hogy Ő már elment dolgozni így nem olvashat téged.A lényeg,hogy megírom priviben a mobilszámát,csörögj rá,viszont ma 5 és fél 7 között ér csak rá,mert dolgozik,aztán angolra megy.

Kép
lukrécia

Bibike,

Egyszerre írtunk.... :D
Olyan aranyos vagy,hogy így szorítasz,tök jól esik.
Akkor azok után amit írtál,rád fér egy kis babanövesztő++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Olyan lassú a babanet és a múltkor mikor ez volt(hétfőn) utána egész délután nem engedett be,remélem most nem ez lesz.....

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?