Új privát üzeneted érkezett!

ma zöldhüvelyű babból akartam főzeléket csinálni, elkezdtem főzni és amikor megszagoltam, azt hittem, hogy róka koma villámlátogatást tesz nálam...
elfelejtettem, hogy ennek a babnak sosem bírtam a szagát !

még mindig nem fáj a hasam piritől és ez olyan jó ! :)

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

hol vagytok ?????

hideg van kint és nagyon fúj a szél
igazi babagyártó időjárás !!! :wink:

vvviki

Sziasztok!

Látom mindenki fázik. Én is (nem jó a fűtés a hálóban :x ). Pénteken voltunk 12 hetes uh-on, minden rendben a babával, a kis csontvázam tátogott :lol: és úgy mozgatta a kezét, mintha integetett volna.
Málna, nagyon ügyi vagy, szépek a képek.
Hoppá, remélem gyógyulgatsz.
Plútó, próbálj meg pihenni is néha.Vigyázz magatokra!
Meli, te se hajszold túl magad!
Bea, kitartás, már nem sok van vissza :wink:
üdv a többieknek is.
Mamen
mamen

jó éjt mindenkinek !!!

jók legyetek !

ja, piri lelépett ! :?

vvviki

Jó reggelt, csak bekukk, mert 8-tól órám van.

Viki, akkor lehet, hogy nem is igazi piri volt. Mennyi ma a hőd? Azt mondtad méred mától...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok,nem voltam hétvégén,sok 'dolgom' volt :lol: Pihentem,Tv-ztem,ettem finomakat,pihentem,olvastam,pihentem 8) 8) Azt hiszem ki is cserélődtem kicsit :lol:

Viki,tesztelj megint,hátha csak tévedés volt ez az egy napos mensi..

Kata,veled mi a helyzet?????Jól sikerült a másik Imre-nap is????És 'úgy'mi a helyzet?????

Mamen,örülök,hogy minden rendben a kicsiddel!!!!!!Úristen,már 13 hetes vagy?????Voltál már genetikán?????Én is megyek a 12.hét után!!!!

Málna,van valami híred??????Máté jól van????Mikor is vizsgázol?

Többiek?????Beácskám,jól vagytok????

Én holnap megyek a dokihoz,nagyon izgulok,remélem minden rendben lesz!!!!

Puszilok mindenkit!!!!

Kép Kép
meli1118

Szép napot mindenkinek!Ezzel a bejelentéssel még akartam várni,de itt az ideje,hogy elmondjam,akinek még nem mondtam!
Szóval az van,hogy már nemnagyon tudok IDE közétek jönni! :x Ádikának ki kell tennem a pelenkázó komódját,és ebbe a szobába csak úgy fér el,hogy ezt a computer asztalt megszűnetjük!Lenne neki helye,de sajna oda most a felújitás miatt RENGETEG dolog van kipakolva!És még úgy sem lesz hely,ha már a fürdő készen lesz (elvileg a hétvégén!)De amint egy kicsit emberibbek lesznek a körülmények benézek néha hozzátok!Na meg aztán Ádi is lassan megszületik,és még anyi időm sem lesz ITT nyomulni,mint eddig! :x Most az futott át a fejemen,hogy én voltam az első aki terhes lesz,én szülök meg TALÁN először,viszont én búcsúzom el először!!!!
Sajna csajok ezek mennek!!!Most még nem "örökre" búcsúzom el,mert még van pár napom,illetve itt az asztalnak a géppel !! :wink:
Na jól van!Ma még jövök!!Puszi mindenkinek,és szép napot!!!!

Kép
bea27

BEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Olyan rossz,hogy nem jössz közénk egy ideig,de nem sír azért mindkét szemem,mert nem azért nem jössz,mert harag van,hanem mert megszületik a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha a neten nem is tudunk talizni,ha bármire szükséged van nyugodtan hívj,vagy küldj sms-t!!!!!!!!!!!!!!Puszillak!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,nem tudom,kinek írom ezt,mert nem mondhatnám,hogy tolongunk ma....na szóval megyek haza vasalni.....és délután már nem hiszem,hogy jövök,mert van egy két jó dvd filmem :roll: mindenkit puszilok!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Töltödj csak tovább,látod a hétvégi pihenés is milyen jót tett.
Ne aggódj,holnap minden rendben lesz a dokinál.Hányra mész?

Bea!
Nem örülök a bejelentésednek :cry: :cry:

Hoppá!
8 óra egy napra :?: Nem sok ez egy kicsit :?
Nagyon finomakat főztél,biztos a vendégeknek is ízlett.A gyrosos husit hogy csinálod?
Ja,és köszönöm,jó volt a névnapozás nálunk is. :)

Málna!
Köszönjük a leírást,nagyon jó volt,és hasznos :D

Vvviki!
Nekem is gyanús,hogy 1 napig volt piri,ráadásul hasfájás nélkül.Lehet,hogy még egy tesztet megérne a dolog.

Többiek merre vagytok? Ilyen fárasztó volt a hétvége?

KépKép
takido

Mamen!
Örülök,hogy túl vagytok a 12.héten,és hogy minden rendben van :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea
sajnálom, hogy "itthagysz" minket, viszont örülök, hogy nemsokára melesz a topic első babája :D Egy-két falat ütess ki :twisted: , hogy férjen a gép. Ádiról annyi klassz fotót láttunk már, de igazit is szeretnénk. Én mint leendő lányos anyuka főleg :D :D

Maman
de rég jelentkeztél :( Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. Még azért genetikai Uh.-ra Te is fogsz menni, ugye? Majd Afp eredménnyel?

Meli
Te hová mégy majd genetikára? Pihenj sokat!!!

Hétvégén és is pihengette, a lábamnak jót is tett. Erre ma indult az "élet" suli, és konyha takarítás...na hagytam még belőle. Szégyen vagy nem de nem bírom :oops: kész ez van. A hajolgatás már nem olyan egyszerű. A pocim már teljesen fennt van. Szombaton estére fulladtam is, mert kicsikém megtalálta a rekeszizmomat :cry: ezt Krisztián is szerette, de ő később talált rá.

Na megyek ebédelni, mert lefordulok a székről :oops:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

na, ma reggelre hasfájások mellett megjött piri, de most már úgy igazán :cry:

vvviki

Bea
nagyon nagyon fogsz hiányozni !!!

nagyon megkedveltelek benneteket !

vvviki

Csak eljutottam hozzátok :roll:

A hétvégénk nagyon fárasztó volt, Meliére hasonlított, fekvés és DVD bámulás, illetve vasárnap meglátogattuk a barátnőmet, akinek bekrepált a fűtése, így egy takaró alatt kucorogtunk apával, a házigazda meg egy másik alatt, de jól éreztük magunkat, sokat nevettünk.

Pénteken szabin voltam, a maradék ezévi 19 napomat így apránként próbálom kivenni, az ötnapos munkahét nekem már nem jön be... :shock:

Vvviki, sajnálom, hogy az ajándékom nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet és jókívánságaimat :(

Gabi, már nekem is nehéz a hajolgatás, pedig hol vagyok még a te 22 hetedhez képest.
Én pénteken úgy mostam fel, hogy a földön ültem, és magam mellett törölgettem a padlót. Ha látott volna valaki, tuti megfullad a röhögéstől. Én is nevettem magamon, de másképp nem ment, mert sem guggolva sem négykézláb nem esett jól. 8)

Bea, sajnálom, hogy ezután már egyre kevesebbet tudsz jönni :cry:
Pedig a topic első babájáról mindannyian nagyon nagyon szeretnénk sűrűn híreket hallani!

Málna, fantasztikusan ügyes vagy. Én inkább nem pacázom össze az ablakainkat... :oops:
Nyúlgyereknek nem tudonk kutya/macska bejárót barkácsolni, mert vagy a főfalat kellene hozzá kibontani, vagy pedig a thermoüveg erkélyajtót kivágatni. Nem hiszem, hogy apa bármelyik ötletemet is díjazná. Így marad nekem az ajtónálló szerepe.

Kata, én nem is a receptet kérem, inkább kóstolót :lol: :oops:

Andi, merre vagy?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!Még itt vagyok!!
Majd azért mindig megpróbálok valahogy bejelentkezni!! :)
Olyan meg eszetekbe se jusson,hogy nem fogjátok Ádiról kapni az infót,meg a képeket!!Véglegesen AZÉRT nem tünök majd el!
Egyébként KÖSZI mindenkinek a kedves szavakat!! :wink: Nagyon jól esett!!!
A kórházas infókat majd a Málna meg a Candi fogja "nyomni" nektek!! :lol:
Sőt!Majd még fotókat is tesznek nektek fel!! :lol:
Na,de még nem búcsuzkodom,mert még ittvan a gép a szobába (nemtudom meddig!),és még a szülés sem jött el!!Tehát még VAGYOK!!!! :lol:
Anyukák!Miért van az,hogy EDDIG a terhességem alatt NEM FÁJT a hasam,most meg már egyre többet fájdogál!!Vajon mitől?Készül Ádika kifele?Vagy a méhem készül fel a szülésre?
Candi nincs itt még egy darabig!!Jól van,minde rendben van vele,csak nincs net közelbe!!

Kép
bea27

Sziasztok,

Viki, sajnálom, hogy piri már erőteljesen jelen van...

Bea, mindenképp hiányozni fogsz :cry:

Dóri, a gyros husi receptje baromi egyszerű:

pulykamellet felvágtam "cafatokra", szóval mintha gyros-nál vennéd, olivaolajjal kissé meglocsoltam, és gyros fűszersót tettem rá gazdagon, ahogy az öcsém mondaná...

És 1-2 óra állás után serpenyőben megsütöttem. Ennyi.

De inkább a vadraguleves receptjét írom le, az az igazi:

kuktába megdínsztelem a hagymát (nagyon sokat), ráteszem az összedarabolt vadhúst (szarvasragu), pár gerezd fokhagymát, tárkonyt. Kb 45 percig főzöm.
Egy nagy lábosban megdínsztelek karikára vágott sárgarépát és zöldséget, felöntöm pár dl vízzel, majd főzögetem. Ha kész a husi, beleöntöm a nagy lábosba, öntök hozzá még vizet. Majd ha kb 3/4-ig elkészült, beleöntök fél l tejszínt (én inkább 1 litert szoktam!!!). Pici citromlével (kb 3-4 ek) felöntöm. Teszek még bele tárkonyt. Ha kész, felforralom és teszek bele krumplisgombócot. majd mindjárt leírom azt is.

Kép

Kép

hoppá

bevallhatom, hogy megkönnyeztem Bea írását !
az örömtől, hogy Ádika lesz a topik első babája !!
a Number 1 !!

a hasfájásom elmúlt, piri van :cry:

a hőmérőzést holnap indítom
hol kell mérni ?

vvviki

Sziasztok!
Meli, Takido, Plútó köszi az üdvözlést. Tényleg jól el tűntem, de semmi bajom szerencsére. Csak elmúlt az émelygés és a fekvős idő, ezért belevetettem magam a házi munkába.
Már szerdán megyek genetikai uh-ra, mert a főorvosnő látni akar, pedig úgy volt, hogy csak a 16.héten kell mennem. De nem bánom, előbb túl leszek rajta és remélem megnyugszom egy kicsit.
A héten minden orvost végig látogatok (holnap házi, szerdán csontkovács és genetika, csütörtökön fogorvos) szóval nem biztos, hogy gyakran jövök, de majd igyekszem. :wink:

Hoppá, eszméletlen jól hangzik a leves recept, gondolom az íze is tuti. Máris csorog a nyálam pedig ettem rendesen. :oops:

Musz, jó buli lehetett a hétvége, a takaró alatt. Mi is dvd hétvégét tartottunk. A felmosáson nagyon jót nevettem, megnéztelek volna.

Vvviki, én a számban mértem a hőmet 10 percig hagyományos mérővel. Csak el ne aludj közben! :lol:

üdv mindenkinek Mamen
mamen

VVViki!Én is a számban mértem!Reggel még ágynyugalomban.
De ne kelj fel!Úgy mérj!És ne is nagyon mocorgj!
Én is DIREKT vettem hagyományos lázmérőt!!Mert a digitális ne pontos!
Sok sikert!! :D

Kép
bea27

BEA!
Nagyon fogsz hiányozni!!! Gyere minél többet és nagyon várjuk a képek az első babáról. :D

Hoppá, miattad eszem már megint :wink:
mamen

Mamen, nagyon jó étvágyat neked! a baba is megkívánta a kaját, el ne vedd tőle :lol: Hihetetlen, hogy már te is 13 hetes vagy!

Tényleg, egy kérdés a kismamáknak: a vonalzótokon levő hetek száma a terhességi heteket jelenti, vagy a baba korát? Mert, hogy nekem is a dokik 2 féle heteket mondtak. A nőgyogyi a magzat korát, a védőnénik (akivel végülis nem találkoztam) meg állítólag a terhességi heteket tartják fontosnak. Na? Mamen? Bea, többi picimami???

Kép

Kép

hoppá

Takidó, "úgy" a 27. napon vagyok, a számításom szerint 2 nap múlva kéne (dehogy kéne!) megjönnie. Tehát szerdán. Maj' meglásssuk :roll:

Kép

Kép

hoppá

Bár a hőemelkedés, nátha, torokfájás-köhögés miatt nem hiszem, hogy túl sok lenne az esély. Ja, meg hát a sok stresszes rohangálás megint nem kedvez a "gyere-baba-foganj-meg-nálam" típusú projekthez...

Kép

Kép

hoppá

Lépek, jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
lehet, hogy nálam is ez a stresszes meló a gátló tényező :x
nagy rajtam a felelősség és nem nagyon van nyugis napom
pénteken megyünk megint kommunikációs tréningre Szilvásváradra
jó lesz
nagyon szép és nyugis hely ! igazi babagyártásra alkalmas vidék :wink:

a jövő hét végén megcsináljuk a receptedet !

14-től szabin leszek egy hétig, a párom sajnos csak egy napra tud elszabadulni :? , de hátha majd akkor.. :roll:

annak tényleg örülök, hogy a ciklusom beállt
ugyanis én lökött nem is gondoltam rá, hogy a fogigátló abbahagyása után a szervezetem megfeledkezik a pé-ről ! :shock:

Meli
vigyázz nagyon magatokra !!! Te már ketten vagy !!!! :D

vettem a hasfájásra Algoflex M nevű gyógyszert, de tejcukor és szalicilát is van benne de ezekre allergiás vagyok :( így inkább egy két korty konyakot ittam meg 8)

vvviki

megyek tévézni és megeszem egy fincsi kakaós csigát is ! :)

jó éjt mindenkinek !

vvviki

Hmmm, kakaós csiga, hú de ennék!!

Tök jó lesz holnap-holnapután, mert gyakorlatra megyek. Vége egy kis kikapcsolódás.

Kép

Kép

hoppá

Viki, én is tv-zek, ma este nézem a Szulák-show-t. Tök szeretem, csak kicsit későn van nekem. Addigra már van, hogy aludnék.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk anyuéktól. Nagyon jó volt lent, csak rövid volt az idő :( Lili sirt is, még maradni akart :lol:
Szombaton bejártam Gyöngyöst, csizmát akartam venni Lilinek. 10e alatt egyszerüen nem árultak a méretünkben ill. amiben lett volna az hányinger... :roll: Én meg most nem voltam hajlandó 10-12e ft-ért csizmát venni akár milyen márkás is (amig csak Lili volt megvettem gondolkodás nélkül a 8e ft-os cipőket, nade mostmár ott van Danika is...) Szóval ma bejártuk Tarjánt is és itt sikerült venni 6e-ért (bőr és gyógytalpbetétes) Daninak is néztem hótaposó csizmát. Kész anyagi csőd :roll:

Mamen
Örülök, h jelentkeztél és jól vagy :lol:

Musz
Felmosás :lol: :lol: :lol: Én nem terhesen sem tudok guggolni, a sport tönkrevágta a térdeimet :?

Jajj szombaton kimentünk Sástóra. Épitettek egy téli-nyári bobpályát, apa és Lili ki is próbálták. Nagyon klassz lett :lol: Csak ne lett volna olyan hideg, majd megfagytunk :?
Na megyek altatom Danit...

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Nekünk gyerekmentes hétvégénk volt:) Anyukámék elvállalták a hétvégére Marcit, hogy tudjunk dolgozni a ház körül (még mindig kerítés), ami az eső miatt nem sokat haladt, de legalább kicsit magunk voltunk apával... HA jobban belegondolok, Marci születése óta nem voltunk kettesben, csak májusban volt 1 éjszaka, amit Marci anyuéknál aludt, mert Miskolcra mentünk esküvőre (azóta a pár válófélben van:((( ).
Szóval jó volt egy kicsit kikapcsolódni:) Babagyártás szempontjából már túl voltam a pé-n, szóval nem sokat számított...

Mókuska, én a babaszoba.hu-n vettem Marcinak bélelt téli bakancsot, igaz hogy használt, de nagyon jók az árak! Tudom, hogy már késő, de érdemes körülnézni babaruha és cipő terén is.

Bea, sajnálom, hogy nem tudsz jönni:(((
A kérdésedre, nekem is keményedett a pocim a terhesség végre felé, ez teljesen normális. Pihenj sokat, Magne B6 is használ.

Hoppá, nagyon jól hangzik a raguleves:) Szarvas helyett más húsból is jó? Mert ahhoz elég nehéz hozzájutni...
Én most sütőtökös recepteket kerestem a neten, termett itt a kertben elég sok. A sütőtök krémlevest akarom kipróbálni, majd leírom a receptet, ha beválik.

Jó éjt mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt!Hol van mindenki?? :roll:

Kép
bea27

Sziasztok,csak bekukk,mielőtt elindulunk!!!!!5-re megyek,gondoljatok majd rám!!!!!!!!!!!!!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meki! :lol: Gondolunk rád!!De olyanra ne is gondolj,hogy valami gáz lenne!!MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN!! :wink:
Várlak 5 után!! :shock:

Kép
bea27

Helló!

Hol vagytok?

Ildi
bakanccsal mi is így jártunk. Adrinak ugye 37.-es kell, 8 évesen :roll: 1 helyen van itt 40-es méretig Assó. Viszont nagyobb méretben már választék az semmi. Mentünk, hogy csak tépőzáras, vagy cipzáras kell, persze, hogy csak kötős volt :( cirka 12190 ft.-ért. Mindegy, de ez legalább kibírja a telet, remélhetőleg. :?

Anna
bizony jó egy kicsit kikapcsolódni. Viszont mostanában nincs rá energiám. Néha csak az is jól esik, ha már alszanak a gyerekek és kettesben (és felesben :wink: ) tudunk apával kicsit együtt lenni. Bár elég sokszor Krisztián altatása közben én is elszunnyadok. :oops:

Meli
milyen filmet néztél?

Musz
nálam a porszívózás macerás. A nagy összevisszaságban valahová el lett téve a porszívócső, szóval anélkül használom. Négykézláb csak a fej van meg. Mire a 3 szobával és a két folyosóval végzek már a vállam is fáj :?
Ma is kéne :? majd még meglátom :D

Na megyek mert szalad a lakás, és főznöm is kell :?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló !

hogy vagytok ?

helyzetjelentés: hasfájás és piri elmúlt

süt a nap !!!!!!!!!!

Meli
MINDEN OKÉ LESZ !!!!!!!!!!!!

Kis Plútó
az Eszter gyönyörű név, a húgom is az !!!!

vvviki

Bea,Kata
hogy vagytok ?

vvviki

Mókuska
Sástó nagyon klassz hely !
mivel 30 éves koromig Gyöngyösön éltem, rengeteget voltunk ott !
annak idején még koriztunk is a jégen !
Eger még Gyöngyösnél is drágább !
nem is veszek itt semmi ruhafélét !

vvviki

Hát igen, a baba és gyerekruhaáraktól már én is megkaptam a magam sokkját...
Jelen pillanatban még csak a tipegő/rugi kategóriában vagyok érintett, de az is elég kiakasztó. Mi kerül ezeken 4,000 Ft-ba? :shock:
Ja és - Bea szavaival élve - nem gizda boltokban néztem, csak a madaras tescoban és a corában...

Kata, hát vártam a kóstolót :lol: , de egye kutya, beérem a recepttel is :wink:

Vvviki, én szájban mértem, de digitálissal. Mikor a kolléganőm a 10 perces higanyossal elaludt a szájában, és majdnem eltörte, inkább digitálisat vettem. Hehe, apa mindig örült, amikor hajnalban ott csipogtam mellette... :roll:
A lényeg az, hogy mindig ébredéskor, lehetőleg egy időben (még a reggeli mellékhelyiség látogatás előtt) mérd.

Gabi, te is jól mutathatsz csőmentes porszívózás közben :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Hoppá

Ez a leves csúcs!Várom a krumpligombóc receptet is.Viszont már tudom mi lesz a hétvégén az ebéd egyik fele :wink:
A vonalzó alatti hetek nem a baba korát jelölik.Mert a vonalzó az utolsó meni első napjától számol,a terhesség meg azután kb. két héttel következik be.A "terhességi" hét a baba annál kb.két héttelfiatalabb.De ezt csak a 28 napos ciklusokra igaz.A többináltotlódik+,- irányba.

Mamen

Jó,hogy jöttél,és hogy minden rendben!

Muszkuru

Siekrült megint jókat mulatnom az írásaidon.
A felmosós sztori jó,de a legjobb a takarós.Olyan lehetett mint egy modern sátorozás... :lol:
Van eg ötletem az ajtóra... :wink: Tanítsd meg nyúlgyereknek,hogy kell használni a kilincset...Na milyen?Jó? :wink:
Andinak nincs most nete
:cry:

Kis_plutó

http://www.bugyortudor.hu/

http://www.bebicipo.hu/feltetelek.asp

Itt vannak nagyon jó cipők!!
Én Máténak Assot vettem tavaly.Nagyon jó minőségűek.Ráadásul minden szerdán és szombaton a veresi piacon árul egy házaspár.És olcsóbban adják mint a boltban :!:

Mókuska

A cipőt neked is ajánlom a bugyortudor oldalon.

Meli

Minden rendben lesz.!!Írjál ha végeztél,vagy ha hazaértetek.Jó?

vvviki

nem kéne neked orvoshoz menned???Ez egyáltalán nem normális!!

Dóri

Nem kapunk képet Gerda birodalmáról?!

málna2162

Sziasztok!

Megjöttem a háziorvostól, csak egy órát kellet várnom a táppénzes papíromra :twisted: (Mindenki influenza elleni oltásra jött, öszekeverték a sorszámokat, olyan vita volt a nyugdíjasok között, hogy a rádiókabaréba illett :lol: )
Hoppá, nekem az utolsó mensitől számított a vonalzó, szóval terhességi hét. Egyébként a Csákány doki nagyon jól leírja az origon. A babázó szakértője. A megfázás nem lehet akadálya a terhességnek, tapasztalatból tudom :wink: szorítok neked!
Egyre jobban csábít a tárkonyos leves gondolata, pedig ott van a hűtőben egy nagy adag húsleves. Ja és kínait rendeltem apától :oops:
Mókuska, nem irigyellek két gyerkőcre vásárolni.
Plútó, van egy fölös csövem (fejjel együtt ), mivel a porszívóm felrobbant :roll: . Elküldjem? :lol:
Meli, drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Beus, örülök, hogy vagy még. Pontosan mennyi időd van még a szülésig?
Anna, gondolom jó volt egy kicsit kikapcsolódni. A p.é. nem mindig pontos ne add fel! Nekem az első baba mensi után egy héttel fogant. :!: Bármi megtörténhet!
üdv mendenkinek
Mamen
mamen

Sziasztok,
olvaslak titeket rendszeresen, de nem nagyon tudok írni.

Musz
Én direkt tartogattam a szabikat, mikor visszamentem dolgozni, akkor csak papíron kezdtem és 1 hónapot otthon voltam, Tomi meg bölcsiben. Volt időm ezerrel edzeni és visszaváltozni pár kilót. Meg ugye a baba sokat lesz beteg..., ha közösségbe (oviba) kerül, akkor is jól jöhet még.

Bea :cry:
Azért majd meglátod baba mellett is jó egy kis csevegés.

Vvviki
Ez nagyon furcsa, amit produkálsz ebben a hónapban. Csinálhatnál egy tesztet, ha negatív. akkor én elmennék a helyedben dokihoz, hogy nézze meg mi újság.

Hoppá
Szorítok, hogy neked összejöjjön ebben a hónapban.

Többieknek puszi, mert megint rohanok tovább.
Vendég

Málna, most akartalak hiányolni, hogy merre vagy. Mi van a vizsgáddal?(lehet, hogy már írtad csak lemaradtam)
mamen

Sziszi, örülök, hogy jelentkeztél! Remélem tényleg jól vagy.

Vvviki, csatlakozom az előttem szólókhoz, irány a doki.

Két körkérdés: milyen tea vagy homeobogyó jó a fejfájásra? Egyre többet fáj a fejem, de gyógyszert nem akarok szedni.
(Most néztem babakocsikat a babázó börzén, húzós árak.) Olyat keresek amit fel tudok cipelni a második emeletre babástól( lift nincs), szóval könnyűt. Ha valakinek van tapasztalata, előre is köszi.
Mamen
mamen

Málna, nálunk nem jutott az erkélyajtóra kilincs kívülre is...
Ami azért vicces, mert apa simán ki tud zárni, ha kint matatok...
És apa nagyon vicces emberke :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

sziasztok lányok!
Betárcsázós nettel ennyire futja tőlem most. Remélem jól van mindenki, visszaolvasni nem tudok, de sokszor puszillak mindegyikőtöket. Talán egy hét múlva visszatérek. Legyetek jók
Andi

Andi
candi

Gabi, hogy ez nekem nem jutott eszembe, csak mulatok a takarítási "szokásaidon". Szégyenlem is magam. :oops:
Szóval döglött porszívónk nekünk is van, de ez nem felrobbant, csak átégtek a tekercsek a motorjában.
Mindene megvan, pl. csöve is... :lol:
De ez még amolyan régimódi, nem teleszkópos
A topictalira elhozom :wink:

Mamen, engem érdekelnének a robbanás részletei :lol:
Olvastam valahol, hogy a fejfájás a terhesség egyik velejárója. Én sosem voltam fejfájós, de az első 3 hónapban kijutott rendesen. Próbálj meg aludni, nekem egyedül az segített :?

Sziszi, hát én edzést nem terveztem a visszatérésem előtt :oops:
Mostanában viszont péntekre annyira kimerülök, hogy inkább be sem jövök dolgozni :?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Köszi a cipős infokat (Málna, a bt-on már nézegettem, tényleg jók) DE nekem mindkét gyerekemnek olyan torkos lába van, h próbákkal sem egyszerü dolog a megfelelőt megtalálni :roll: szóval nem nagyon merek rendelni... Lilinek pl. az első télen (március végén született) elég lett volna egy olcsó kinai is mert ugye csak ült a babakocsiban, de v. nem ment fel a lábára v. nem lehetett felhuzni a zippzárt. Igy kénytelen voltam megvenni 5600 ft-ért egy hótaposó csizmát ami persze már nem jó Danira :? , pedig olyan klassz.

Tesó
Miért nem felnőtt czizmák között nézelődtél? Ezek a mostani divatos szőrösek már sztem Adrinak is illenek és lehet, h olcsóbban is tudtál volna venni (a gyöngyösi kinaiban 1000%)

Musz és a többi kismama
Tényleg nézzétek meg a Málna által ajánlott oldalt, a bodyk nagyon jó minőségüek és 3-400 ft-al olcsóbbak mint a bababoltokban! A pelenkák is nagyon jók!

Vvvki
Nem teszel fel képet magadról? Hátha már találkoztunk már, csak még nem tudunk róla :wink: Sztem is menj el orvoshoz, ezek az 1-2 napos pirik biztos nem normálisak... Esetleg nem tesztelsz még egyet? :wink:

Megyek vasalni :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Topictali

Ha így haladunk nem lesz belőle semmi!!! :twisted: :twisted:

Megfázás.Már az előbb is akartam írni egy nagyon jó kis ősi gyógymódot!Nekem bevállt.a hétvégén éreztem,hogy baj lesz.
Szóval:
1-1 1/2dl víz felforralva,belecsavarva egy egész citromleve és egy nagykanál méz.Forrón kell meginni.Tuti hatás!!

Mamen

Gyógyszertárban tudnak neked segíteni.Nem biztos,hogy ugyan az kell egy kismamának mint egy nem kismamának(na ezt jó megmondtam :D )
De a levendula illóolaj halánték és tarkó bedőrzsölése is jó.Nem kell belőle sok mert,irritálhat.

Nekünk már két döglött porszívónk van.Biztos nemtaláljátok ki,hogy ki a bűnős... :wink:

málna2162

Musz, kb. egy éve történt az eset. Porszívózás közben éreztem, hogy égett szag van, gondoltam is, hogy a porszívó, de csak nem hagyom abba a szoba felénél a takarítást. Bíztam benne, hogy még kibírja azt a kicsit. Hát nem jött be. Egyszer durrant egy nagyot és el kezdett dőlni a füst belőle, de valami iszonyat büdös. Úgy megijedtem, hogy fogtam és kidobtam a lépcsőházba. :oops:
Hívtam apát, hogy ez mi volt, mondta, hogy valszínű leégettem. Ennyi. :lol: (A csövét megtartottam hátha jó lesz még valamire :?: tök hülye vagyok).
Már megint fáj a fejem :twisted:
Megyek ebédelni.
Mamen
mamen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?