Csak eljutottam hozzátok
A hétvégénk nagyon fárasztó volt, Meliére hasonlított, fekvés és DVD bámulás, illetve vasárnap meglátogattuk a barátnőmet, akinek bekrepált a fűtése, így egy takaró alatt kucorogtunk apával, a házigazda meg egy másik alatt, de jól éreztük magunkat, sokat nevettünk.
Pénteken szabin voltam, a maradék ezévi 19 napomat így apránként próbálom kivenni, az ötnapos munkahét nekem már nem jön be...
Vvviki, sajnálom, hogy az ajándékom nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet és jókívánságaimat
Gabi, már nekem is nehéz a hajolgatás, pedig hol vagyok még a te 22 hetedhez képest.
Én pénteken úgy mostam fel, hogy a földön ültem, és magam mellett törölgettem a padlót. Ha látott volna valaki, tuti megfullad a röhögéstől. Én is nevettem magamon, de másképp nem ment, mert sem guggolva sem négykézláb nem esett jól.
Bea, sajnálom, hogy ezután már egyre kevesebbet tudsz jönni
Pedig a topic első babájáról mindannyian nagyon nagyon szeretnénk sűrűn híreket hallani!
Málna, fantasztikusan ügyes vagy. Én inkább nem pacázom össze az ablakainkat...
Nyúlgyereknek nem tudonk kutya/macska bejárót barkácsolni, mert vagy a főfalat kellene hozzá kibontani, vagy pedig a thermoüveg erkélyajtót kivágatni. Nem hiszem, hogy apa bármelyik ötletemet is díjazná. Így marad nekem az ajtónálló szerepe.
Kata, én nem is a receptet kérem, inkább kóstolót
Andi, merre vagy?