Sziasztok!
Tyűű, de sokat írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni, az tuti.
Kata! Köszi a hiányolást!
Orvoshoz menő lányoknak megy a drukk!
Babancs! Én ennyi kiló lennék (és így néznék ki
), nem hallanátok panaszszót!
Az állandó éhségről viszont van tapasztalatom, úgyhogy elmondom, hátha segíthetek. Amikor Miksát vártam, én is így voltam (cukorbetegség közelében sem voltam), de úgy éreztem rengetegszer, hogy menten rosszul leszek, ha nem eszem valamit. És hát leginkább ugye a szénhidrátok, amik gyorsan segítenek, és az a nagy gáz hízásilag. Nekem végül az vált be, hogy teljes kiőrlésű, magos fekete kenyérből (csomagolt, vákuumfóliázott, német gyártmány, az a kesernyés-savanykás illatú) csináltam pirítóst (így kifejezetten fincsi lett, és nagyon vékonyak a szeletek, szóval kicsi az adag is) leheletnyi olivaolajos margarin ment rá, sovány sonka, mondjuk selyemsonka, hajszálvékony sovány sajt, meg még karika paradicsom és light majonéz. Ez így együtt egész kiadósan hangzik, és végülis az is, de közben meg így is vékonyka. A teljes kiőrlésű cuccok hatása viszont elég sokáig tart, és nem tért vissza annyira sűrűn a farkaséhség. Ilyenből biztos lecsúszott egy délelőtt 3-4. Így a 20. hétig csak 2,5 kg-t híztam, bár benne volt ebben az is, hogy nagyon vigyáztam, mert féltem, hogy a végére megütöm a százat
De nem, végül nem, és összesen 13 kg plusszal zártam.
Enikő! Akkor hajrá!
Nekünk is itt az idő, ha minden igaz
Lányok, már annyiszor akartam kérdezni: oké, hogy most eszem az E-vitamint (erről jutott eszembe az egész), iszom a teát, eszem a méhpempőt, kapkodom a Gravidát, de peteérés, illetve pozitív teszt után mivel kell azonnal leállni? Gravida marad, ez egyszerű, de a többi?
Muszáj mennem, fölébredt.