Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata nekünk a görbénk a múlt hónapban is szinte tizedre megegyezett, nézzed meg, szerintem most is. Mit néztetek a szinházban?

Zöldi holnapra vissza fog mászni és pár nap múlva teszt. :)

Bettike most már azért drukkolok, hogy legalább megjöjjön, mert ennyi - teszt után nem hiszem, hogy van baba. Viszont én ezzel a görbével elmennék utána a dokihoz, hogy csináljon egy hormonvizsit.

Kép

Azt nem tudom, ha most 36,8-akat mérek, mi lesz a ciklus második felében? :D

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Igyekeztem visszaolvasni, bár bevallom felületesen sikeredett!
Drukk akiknek mára, holnapra és erre az évre még jóljöhet!
Coca, neked a leginkább!!!!!! Mennie kell fölfelé annak a hőnek!!!!!!!!!!!
Ez pozitív lesz hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van velem ma? Ennyi felkiáltójelet életemben nem írtam! :)

Láttam ám, jó kis pocakfotókat!!! Szépek mind!!!
Babancs, hááát én nem látom hol az a +6 kg! A füleden? :)

Ancsa!
Nahát, ezek a pezácós pasik! :)
Ahelyett, hogy otthon dobná be a kukacát, vadidegeneknek lógatja! :lol:

Ceni!
Gratulálok a tüszőkhöz! Szép nagyok! Remélem lesz eredménye a hét végének!

Bocsi,hogy tudatlankodom, de még sosem vennem E vitamint, ezt csak így lehet kapni a gyógyszertárban?

Sajnálom akiknek megjött, de örülök, hogy nem adja fel senki!

Az én görbém több mint fura! 10. cn és pé?????
A másik ferty még nem jelöli, remélem ez a szaggatott csík is változik majd!
Olyan fura érzésem van ott alul!
Szurka-piszka, meg reggel kicsit görcsölt is :?:
Méhszáj nézegetéssel még én is várok, bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy érzek-e egyáltalán valamit :)

Kép
sonjus

Sonjus, E-vitamint recept nélkül lehet venni a patikában. van 100, 200 és 400 mg-os.

Coca vitaminszakértőnk szerint célszerű a 400 mg-osat szedni.

Hány napos ciklusaid szoktak lenni? A programot valószínűleg megtévesztette a hő emelkedése, majd átrakja.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Eddig 31 naposak voltak, a múlt hónapban azonban mindenféle gyogyi nélkül, szép 28 naposra sikeredett!
Aminek én azért örültem, mert ugye mégiscsak az a nagykönyv szerinti! :)

Bár anno én is sokáig szedtem fogigátlót, azért volt hogy kihagytam egy-egy évet és váltottam is gyógyszert, mégsem sikerül a dolog most már a 20. hónapja :(
A fogi után még egy párszor 28 napra jött meg, aztán volt 30-31-32-35 is!

Mostanság kicsit a korom miatt vagyok elkettyenve, mert nálunk még nincs 1 baba sem és én 32 vagyok! Ha elkezdek számolgatni, hogy nem is 1 babát szeretnénk, kicsit megijedek, hogy kiszaladgáltam az időből, de hát én is mint azt mások írjak, most találtam meg az IGAZIT!

Akkor ma azt hiszem beruházok egy kis E vitaminra!
sonjus

hello Lanyok,

ime a gorbem. egy ideig az utolso, ugyanis ma ejszaka elutazom 4-5 napra munkaugyben. tobbszor is ejszakazni fogok (pl ma is), szoval pont legrosszabbkor jon majd, hogy nem tudok merni, arrol nem is beszelve, hogy valszinu a megfelelo idopontban egyutt lenni sem tudunk majd. ehhez merten szar a kedvem :cry: .

nos, legyetek jok, legkozelebb szombaton jovok:
Kép

vakond
vakond

Sziasztok!

Szirom! Tényleg! Mindent bele! Hajrá nap van! :lol:

Sonjus! Ez a kukacos nagyon tetszett, jót nevettem rajta! És E vitaminra fel!!

Zöldi! Igen ez egy nagy beágyazódási esés! Hurrá!!!!!

Én most azon vacilálok, hogy menjek-e ma dokihoz, vagy csak szerdán! Mert ha megint megszivat ez a fránya mensi úgy mint a múltkor, hogy elmentem hétfőn és kedden reggel megjött, akkor behisztizek ám! :oops:

Meg az is a bajom, hogy még csak 3-4 hónapja van ez az összevisszaság! Nem fogja azt mondani, hogy legyek türelemmel? Elvileg egy év után gond, ha nem jön össze a baba nem?

Kép
bettike
Eger

Vakond! Azért még mára nem fér bele egy gyors hancúr? Hátha pont ez a nap lesz az!

Kép
bettike
Eger

Bettike menj el ma orvoshoz. Vagy megijeld és megjön, vagy beveszed a bogyót, amit a doki ad. Te is jobban jársz, ha minél hamarabb túl leszel ezen a mensin és kezdődhet az új hónap.

Én is ma megyek, menjünk együtt! :D Te a tiédhez én meg az enyémhez. :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Pont az előbb vettem elő a naptáramat és nézegettem, hogy ha ma elmennék és a doki bogyót írna, akkor pont karácsony hetén kellene tesztelnem! Milyen szép kis karácsonyi ajándék lenne!
Jaj már megint bilibe lóg a kezem! Ébresztő!! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Megvan a vércukoreredményem. Vicces, de a 120 perces terheléses cukrom egy egésszel alacsonyabb lett, mint az éhgyomri.
Éhgyomri: 4,8
120 perces: 3,8.

Valószínű annak köszönhetem, hogy a cukrosvíz szépen mind kihasmarsolt belőlem..

Kép
babancs

Sziasztok!!!

Bettikém: Tudod a remény hal meg utoljára :wink: Amúgy te már a 20. DPO-n vagy és semmi hír semmiről???

Vakond: Sajnálom :( De drukkolok ezerrel :) +++++++++++++

Sonjus: A 400-as E vitamon olyan 1300 ft körül volt a 30 szemes! Patikában lehet kapni!! Sztem is kell a 400-as :wink: mint nem vitamin szakértő :lol:
Amúgy sztem simán lehet ez a fogigátló miatt... :( Csak hát a dokik szerint nincs mellékhatás....sztem meg van! Ha belegondolsz hogy a természet megszokott dolgába (PÉ...stb), milyen durván közbeszól..... :shock: :(

Kata: Mit néztetek a színházban?? :)

Görbém:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Na igen Ceni! én is úgy látom, hogy elég rendesen beleszól a fogigátló a dolgokba! Én mindig azt mondom, hogy kellene rám, egy újraindító gomb, amit csak meg kellene nyomni és már jönnének is a bébik! :)

Babancs!Én nem vagyok egy nagy cukor szakértő, de ezek jó eredmények, igaz?!

Az E vitamint mikor érdemes szedni? Álandóan, vagy ciklus szakasz függő?
sonjus

Sonjus: igen jó eredmények szerencsére. Nincs terhességi diabéteszem. Rettegtem nagyon a szigorú diétától. :)

Kép
babancs

Sonjus én úgy tudom, hogy az egész ciklus alatt érdemes szedni az E-vitamint.

Bettike, látod milyen szép karácsonyi ajándék lenne. Az sem lenne azért baj ugye, ha monjuk Mikulás ajándék lenne?

Enikő alakulgat az a görbe. :D

Aki lh tesztet használ, van olyan márka ami esetleg nem jött be nektek? Azért kérdezem, mert a múltkor a patikában láttam kb. 1500 Ft-ért 10 db-osat. Nem gyanúsan olcsó ez? A fajtájára nem emlékszem.

Kép
Kép
robcsi03

Babancs neked pajzsmirigy probléma miatt csináltak most terhelésest? Ez különben nagyon rendben van.

Csinálnak majd azért később is, mert a huszonvalahányadik hétben kötelező vizsgálat.

Kép
Kép
robcsi03

Na folyt köv...

Szirom: Én is husi vagyok :lol: Husi?? Kötözött sonka, töltött galamb...stb :lol: De nekem így jóóóóóóóó :) És apa így imád, nem csontsoványan :lol: :wink:

Coca: sajnálom az esést, de a lényeg a + hozzáállás :) Hanyadik inszemed volt???? Mennyit csinálnak összesen: Úgy értem hányig mennek el, lombik előtt???????

Babancs: Örülök ennek a remek hírnek :)
Szörnyű lehet a diabétesz diéta. Én Violával totál sómentes diétán voltam, háááát, úúúúútáltam!

Robcsi: Köszi :) majd a Tied is fog :wink:

Sonjus: Egész ciklus alatt kell szedni az E vitamint egészen a + tesztelésig :) :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko! Igen a remény hal meg utoljára! De ennek is véget vetek délután, megszavaztam magamban, meg Robcsi segítségével és délután megyek a dokimhoz!
Ha más nem legalább a mensire ráijesztek, úgy mint a múltkor! :evil: (Ezt most ijesztés jelnek szántam!)

Az E vitamint én is elkezdtem szedni 5 napja, de csak 200-asat, akkor inkább 400-asat szedjek?

Akkor most már én is bevallom, hogy én is husi vagyok! De nekem is jó így! Meg a páromnak is! :lol:

Robcsi! Hát a mikulás már túl közelvan szerintem! Habár ha ijesztésre megjönne, akkor nem, csak ha bogyóznom kell, akkor!

Kép
bettike
Eger

Bettika ma reggel mennyi volt a hőd? Nem láttam a görbéd, vagy csak elkerülte a figyelmem.

Kép
Kép
robcsi03

Bettike,
én ömlök vagy 2 órája. Átküldöm oda is, jó? :wink:
Babancs,
örülök a jó cukoreredményednek! :)
Enikő,
elkaptátok! :D
Vakond,
ma még egy gyors "gyerekcsinálós" hancúr biztosan belefér! Így a remény is megmarad! Jó utat neked! 8)
Vendég

Jaj de hülye vagyok! Hát a görbe! Amúgy eddig azt akartam küldeni, csak mire leírtam a dolgokat elfelejtettem! 1162808142.24.doc

Hát ez a kihűlés egészen nem jött be! Lefekvéskor pedig már 36,5 volt!

Kép
bettike
Eger

Áfi! Nagyon megköszönném! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike ezt a görbét érdemes lesz megmutatnod a dokinak. Kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Úgy érzem Babancsnak lesz igaza és lehet, hogy nem is volt peteérés. :(

Kép
Kép
robcsi03

Már alig várom a délutánt! Akkor már okosabb leszek, de még van egy kis időm addig, Robcsi te mikor mész?

Amúgy ha nem volt peteérés, akkor is meg kellett volna, vagy meg kéne jönnie nem? Vagy csak úgy kimara egy?

Kép
bettike
Eger

Köszi csajok! Én is örülök! Csak ez az inzulintúltermelés..

Robcsi!

A PCo syndromám miatt kellett az előrehozott vércukorvizsgálat. PCO syndrománál a szervezet túltermeli az inzulint és a cukor általában alacsony.

LH-teszt: én csak Coraxot használtam, nekem bejött. De nem tudtam, hogy olcsóbbat is lehet kapni.

Kép
babancs

babancs:
Jo alacsony lett a terheleses cukkerod :shock: Hogy csinaltad? Nem lettel rosszul vizsgalat kozben? Na en a sajatomra majd kivancsi leszek, mert nekem mar terhesseg elott, na meg metformint elott is 7,1 lett a 120 perces es ugy tudom 6,9-tol mar nem nagyon orulnek neki a dokik...

Coca:
En meg nem keseregnek a gorbed miatt, meg van ido, hatha meggondolja magat...

Áfonya:
A fenebe, hogy ilyen meseszeru peteeresnel nem indulhattal esellyel. :( Kepzeld most hallottam egy tortenetet, hogy valakinek mindket petevezeteke el volt zarodva, nem akart lombikozni es 4 evvel kesobb spontan babas. Kozben meg elkezdett sportolni es o ugy erzi az segithetett a letapadasok feloldasaban. :roll: Lehet meg kene venned ezt az avivas konyvet, hatha valami csodat okoz majd 4 ev mulva nalatok is :wink:

Vakond: :(

sonjus:
A 32 az meg nem ok az elkeseredesre szerintem. Az en unokanoverem 35 evesen szulte az elso kislanyat es csodaszep egeszseges gyerkoc. Spontan azonnal terhes lett. Nem mondom en is szivesebben lennek 23 es nem 29, de nem cserelnem le a ferjemet az akkori baratomra :wink:

bettike:
Ha mesz ma dokihoz kerjel egy hormonvizsgalatot es csinaljon egy uh-t. Remelem jo hireket mond majd neked.

LH teszt: En coraxot es babymarkot is hasznaltam. Nekem mind a ketto mukodott, amikor volt mit jeleznie... :roll:

baratodildi

Baratodildi!

Úgy tudom 7,2-ig van a normális érték. Ha fölötte van, akkor az már diabétesz.
Nem, nem lettem rosszul. Még haza is jöttem a 2 vérvétel között. Mikor mentem vissza már korrogott a gyomrom és alig vártam, hogy ehessek valamit. :)
Szerintem nekem max. délután emelkedik ilyen 7-es magasságba a cukrom. Egész délelőtt éhes vagyok mindig és folyamatosan ennem kell, hogy ne legyek rosszul.

Kép
babancs

babancs:
Nekem akkor azt mondta a nogyogyasz, hogy terhesen 6,9 folott nem tul jo, de mar hallottam a sogornomtol, hogy naluk peladul 7,8 folott diabetesz csak. Ha nem vagy terhes amugy 8 folott kell lenni ahhoz, hogy egyaltalan azt mondjak barmi gond van :?

baratodildi

Bettike én 4-re megyek.

Kép
Kép
robcsi03

Majd gondolok rád és drukkolok!

Kép
bettike
Eger

Áfi: Elkaptuk a múlt hónapban is meg azelőtt is, mégse lett belőle semmi :( Ma meg nem tudtunk együtt lenni, nem jött úgy össze. Tegnap este elalváskor úgy éjfél fele éreztem nagyon a szurkálást, hasfájást jobbról, sztem akkor repedt a tüsző vagy miszösz..... És tegnap délután alvásidőbe volt ungabunga :lol: Nemtom... Megpróbálom még ma este elkapni apát, de sztem hulla lesz mert 22-ig dolgozik :cry: :( :oops:

Betti: Ez egy nagyon jó döntés volt, hogy elmész dokihoz!!!
Sztem ha nem jön össze néhány hónap alatt, akkor kár 1 évet várni (dokiig), mert mi van ha valami más baj van (most nem rád gondolok, hanem általánosságban) Akkor elpazaroltak egy évet. Egy év alatt annyi mindent kipróbálhatnának, inszem vagy lombik vagy csak sima stimulálás...stb ehelyett a doki legyint, próbálkozzanak csak..... közben meg a biológiai óra ketyeg mint atom....Hát kösz! Enyém dokim is nagyon rendes volt 3. ciklus után már nézett is UH-val meg vérvétel..stb szal nagyon pozitívan áll hozzá! :wink: :D Imádom :)
Ha 200-as E vitaminod van akkor kettőt kapjál be belőle és egyből 400-as lesz :lol:

Veramami: Veletek mi újság vannak fejlemények?????????

Babancs: Az inzulin túltermelés is baj???
Most így belegondolva tényleg mekkora mákod van, hogy PM is meg PCO is és mégis hipphopp teherbe estél :D :D Viszont a tanulságot le kell vonni, és gyors egymásutánban bevállalni az összes többi tervezett babát! Karrier monnyon le, a gyerekek az elsők, mert ilyen problémákkal nem bizti, hogy később ismét ekkora szerencséd lesz! Szal amint lehet jöjjenek a többeik :) :wink: Csak jótanács volt, saját tapasztalatból kiindulva, sztem ezzel többen egyetértenek akiknek kistesó nem akaródzik olyan gyorsan összejönni mint a nagytesó(k)...... Ez most rohadt nehéz az előzméynek ismeretében.. :( :cry

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Operett Színházban voltunk és az Operettgálát néztük meg. Egyszer megnézhető!

A fogam szarakodik velem.Minden bajom van. Még csak akkor fáj ha ráharapok, de a nyakam meg van duzzadva azon az oldalon.

Kép
kata05

Enikő teljesen egyetértek veled. Én is mindkétszer elsőre teherbe estem, most meg sehol semmi. Na én azért zárójelben hozzáteszem, hogy mi még csak most kezdhetnénk neki a projektnek az augusztusi vetélésem miatt, csak mi rosszak voltunk.

Kata én is a héten vagy a jövő héten szándékozom meglátogatni fogdokinénim, mert van egy gyökérkezelt fogam, ami kezd széttöredezni és minden belemegy.

Betti én is gondolok majd rád.

Kép
Kép
robcsi03

Lányok! Fogdokira fel! Kata! Neked főleg hamar dokihoz, ha be is van dagadva!

Amúgy mióta elment a hidegfront azóta nincs semmi baja a fogamnak! Ezek szerint a fogdokinak igaza volt, hogy hidegfront érzékeny! Jó tudni ezt is, hogy ilyen is van!

Ceniko! Remélem az én dokim is így fog a dologhoz viszonyulni!
És ne hagyd magad! Apa igazán megtehet ennyit érteteke! :lol:

Köszi mindenkinek nagyon, de nagyon a biztatást, meg a tanácsokat! Annyira jó, hogy itt lehetek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike te hányra mész a dokihoz?

Kép
Kép
robcsi03

Az én dokim 5-ig rendel! Nem kell hozzá bejelentkezni! Nekem attól függ, hogy mikor végzek ezen a sza.. os munkahelyen!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Coca ne légy elkeseredve, ez még mindig nagyon szép görbe. mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Azért várok a vizsgálattal, hogy nehogy hamarabb nézzem, minthogy a méhszájnak be kell záródnia. Mondjuk nem tudom mikor kell bezáródnia a megtermékenyítés után... Valaki tudja esetleg?

Ja én sem cserélném le a hapsimat a 10 évvel ezelőttire, mert ugyanaz hihi :lol:

Bocs, hogy a többieknek nem írok, de rohannom kell.

Purc

Kép

Kép
purc

Zöldi! Hová tűntél egész napra?

Kép
bettike
Eger

Sztem vége az őszi szünetnek és Coca ment dógozóba, nem? Ment nyomni a tudást a kölkök agyának a helyére :lol: :lol:

Purc: Sztem beágyazódás után automatice zárul, tudja azottan mi a dolga.... :wink:

Betti: Azért megpróbálom elkapni este ha hazaér :lol: , ha én se leszek kikészülve (egyedül vokk a csajokkal és ez azért stresszes egész nap..... :oops: :shock: :lol: és az eső miatt még a játszóra se tudunk kimenni :( :cry: nem tudják levezetni a fölös energiákat.....) Szal a 3. nál már nem úgy megy mint az első kettőnél :) Mostmár sok dolognak kell összeklappolni :wink: :lol: :? :roll:

Robcsi: És ti hány évesek is vagytok apával????

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Tyűű, de sokat írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni, az tuti.

Kata! Köszi a hiányolást! :wink:

Orvoshoz menő lányoknak megy a drukk!

Babancs! Én ennyi kiló lennék (és így néznék ki :wink: ), nem hallanátok panaszszót! :lol:
Az állandó éhségről viszont van tapasztalatom, úgyhogy elmondom, hátha segíthetek. Amikor Miksát vártam, én is így voltam (cukorbetegség közelében sem voltam), de úgy éreztem rengetegszer, hogy menten rosszul leszek, ha nem eszem valamit. És hát leginkább ugye a szénhidrátok, amik gyorsan segítenek, és az a nagy gáz hízásilag. Nekem végül az vált be, hogy teljes kiőrlésű, magos fekete kenyérből (csomagolt, vákuumfóliázott, német gyártmány, az a kesernyés-savanykás illatú) csináltam pirítóst (így kifejezetten fincsi lett, és nagyon vékonyak a szeletek, szóval kicsi az adag is) leheletnyi olivaolajos margarin ment rá, sovány sonka, mondjuk selyemsonka, hajszálvékony sovány sajt, meg még karika paradicsom és light majonéz. Ez így együtt egész kiadósan hangzik, és végülis az is, de közben meg így is vékonyka. A teljes kiőrlésű cuccok hatása viszont elég sokáig tart, és nem tért vissza annyira sűrűn a farkaséhség. Ilyenből biztos lecsúszott egy délelőtt 3-4. Így a 20. hétig csak 2,5 kg-t híztam, bár benne volt ebben az is, hogy nagyon vigyáztam, mert féltem, hogy a végére megütöm a százat :lol: :oops: De nem, végül nem, és összesen 13 kg plusszal zártam.

Enikő! Akkor hajrá! :) Nekünk is itt az idő, ha minden igaz :lol:

Lányok, már annyiszor akartam kérdezni: oké, hogy most eszem az E-vitamint (erről jutott eszembe az egész), iszom a teát, eszem a méhpempőt, kapkodom a Gravidát, de peteérés, illetve pozitív teszt után mivel kell azonnal leállni? Gravida marad, ez egyszerű, de a többi?

Muszáj mennem, fölébredt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól és a véleményeteket kérem.
Felírt clostit. A görbémre azt mondta nagyon jó, a barnázásra, hogy ne törődjek vele.
Ti beszednétek a clostit? Jövő hét péntekre hívott be uh-ra.

Minden vélemény NAGYON érdekel, de valszeg, csak reggel tudom elolvasni. Bocsi ézért. Köszi

UI. nekem van egy álláspontom, de majd utólag elmondom :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!

Együtt haladunk és remélem együtt is babásodunk ebben a hónapban. Mi volt a dokinál?

Ceni!

Szerintem elkaptátok a lényeget ebben a hónapban, ahőd elég szépen emelkedik!

Szirom!
Mennyi a hőd? Vagy csak én nem láttam táblát? Szerintem csak a gravidát szedd tovább, a többi felesleges.

Veramami, Mazsola?

Kép
kata05

Sziasztok!

Áfonya: köszi az infót a HSG-ről. Nagyon jó. Mármint tartalmilag :lol:

Szirom: Enikő írta a múltkor, hogy a dokija mondta, hogy az E vitaminnal kell leállni, én meg valahol olvastam, hogy a teával is...

Enikő: vesd be minden csáberődet :wink: Azt hiszem, én is azt teszem ma este...

Bettike,Robcsi: remélem már túlvagytok a dokin ;-)

Coca: ha nem haragszol, ezúton szeretnék veled nyilvánosan egyetérteni, hogy bizony Te boszorkány vagy :lol: Holnap reggelre delejezd meg a hődet, tuti sikerülni fog...

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! Hát ilyen béna, pancser, szerencsétlen is csak én lehetek!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Valami női megérzéstől fogva felhívtam a dokit, hogy rendel-e! Amúgy mindig rendel (már mint ma) és nem kell bejelentkezni, nem is szoktam hívni! Hát bakker jövő hét szerdáig külföldön van! Szar ügy! Szóval doki elhalasztva!

Utána meg elment itthon a net!

Aztán van egy internetes oldal, ahol minden délután, este dokik rendelnek e-mail-en, gondoltam oda leírom (máskor is írtam és kaptam is választ) a bajom, aztán kapok legalább valami választ! Erre ezt kapjátok ki! Ezen a héten szünetel a szolgáltatás, jövő héten lesz ismét! :cry:

Na itt jött rám a röhögés, azaz kezdek a megőrülés határához eljutni! Amúgy szerintetek az normális, hogy elvileg elkeseredettnek esetleg szomorúnak kellene lennem! De én két napja tök boldog vagyok! Csak nem tudom miért, vagyis mire fel!

Robcsi! Alig várom a te beszámolódat!!!

Ceniko! Igaz, dolgozik szegény Zöldi! Akkor apára fel! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom: úgy értettem a pozitív teszt után leállni az E-vel a teával! E vitamin pé után jó, meg a tea is. Beágyazódást segítenek.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi! Én bevenném a clostyt, főleg úgy, hogy visszahívot uh-ra megkukkolni, hogy hol tartasz! A te álláspontodat tudom! Meg is írom priviben! HÁtha eltalálom!

Na mindenki egyszerre írt! :lol:

Hű! Mindenki elkapja apát Szezso! Igaz, hogy nekünk nem kell, de azért én is elkapom majd, csak úgy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi!

A válaszom nem! Ha mindent rendben talált akoor ne tömd magad gyógyszerrel!

Betti!
Jót derültem azon amit írtál!

Kép
kata05

Bettike: jól teszed, nem szabad hagyni eltunyulni...nem lenne jó, ha kiesne a gyakorlatból :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Itt meg nem ment a babanet, de látom, ti is most tudtatok jönni :)

Köszi mindenkinek a tájékoztatást, szóval pozitív teszt után csak a Gravida marad. Ha jól értettem.

Kata! Csak te nem láttad, az előző oldalon van a görbém :wink: Ma kicsit korán jöttem. Kicsit előbb is mértem, de szerintem ez most nem baj, az előbb teszteltem szép pozitív LH-tesztet, pocim fájdogál, még a végén nekem is a 14. napon lesz pém :) vannak ilyen hónapjaim egyébként is, de az is lehet, hogy valamelyik varázsszer hatása :wink: Mingyár megyek is vacsit csinálni :lol:

Robcsi! Én asszem nem venném be, inkább uh-s tüszőkövetést választanék. ha tényleg minden rendben van úgy egyébként. Bogyók nélkül. Az elég informatív.

Bettike! Erre mondják, hogy ez nem a te napod :roll: :wink: Vagy mégis? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Én voltam összezavarodva, mert reggel még le is reagáltam a görbéd! :oops: Bocsi!

Kép
kata05

Ceniko!

Hát éppenséggel nem baj az inzulin-túltermelés. Ezt szerintem nem is nézik terhesség alatt. Inkább csak nekem baj. Oda kell figyelnem, hogy nehogy nagyon behypozzak. Inkább a hypoglikémia veszélyeztet, mint a diabétesz. Sajnos egyik véglet sem jó. Nemtom miért, de mikor pár éve fogyókúráztam és abszolút nem ettem édeset, nem is ugrált a cukrom. Most is ezt próbálom elérni.

Szirom!

Aranyos vagy, köszi a segítségedet! Az a baj, mikor hypozok nagyon gyorsan kell, azonnal felszívódó szénhidrát. Az meg a leggyorsabban a cukros ételből jön. A kenyérről tudom, hogy a barnát ajánlják - nem is hízlal, meg tényleg sokáig fejti ki hatását. Az más kérdés, hogy kenyeret szinte nem is eszem. Vacsorára egy szem zsömlét. Reggelire viszont a jó édes péksüteményt részesítem előnyben. :oops:

Robcsi!

Most akkor hogy is van ez? Vérvétel nuku, kapásból Closty? És ha mondjuk PCO syndromád van? Akkor a Closty nem túl szerencsés.
Mi az, hogy ne foglalkozz a barnázással? Nekem is ezt mondta egy hülye doki, ott is hagytam. A barnázással igen is foglalkozni kell! Az mutatja, hogy nem volt elégséges a peteérés. Ha az ilyen pete megtermékenyül, akkor legkésőbb a 8-10. terhességi héten - progeszteron pótlás hiányában bekövetkezik a vetélés.
A Clostylbegit szép nagy tüszőket érlel, ugyanakkor nem szedhető 3 hónapnál huzamosabb időn át (vékonyítja a méh falát). PCO syndrománál meg kifejezetten káros lehet, ha a már meglévő pici cisztákat jól megnöveszti.
Remélem nálad működni fog a dolog, és az orvos többé-kevésbé megnyugtatott. Az ultrahang majd úgyis megmutatja mi történik benned a Closty hatására.

Kata!

Jobbulást a fogadnak!

Bettike!

Hát ez most nem jött össze..én anno neten a dr. Török Attila meddőségi szakembernek írtam. Nagyon gyorsan válaszolt, többször is, bármikor megkerestem. Más nőgyógyászhoz nem tudsz menni, ha egyszer sürgős?

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?