Sziasztok,
Télepóbuli helyszíne látom eldőlt
, így lemondtam a Mikkamakkát. Aprónép Játszóház lesz, okés, de a címet adjátok meg, mert még nem voltunk ott
, mi is csak ilyenkor megyünk játszóházba, egyébként soha. Ajándék nekünk is lehet horgászszett, de hogy fogjuk azt becsomagolni?
Egyébként nekünk is van már kettő, ha jól emlékszem a Gulliverbe vettük, 2-300.- pénzért. Picike mikicsoki vagy egy szalomcuki is jöhet a csomagba szerintem, had legyenek kicsit kényeztetve ezek a kis csöppségek
.
Gumicukor,
Amit mi vettünk a Gulliverbe, ahhoz adtak pár vizi figurát, azt hiszem 4 db-ot.
Nagyon szépek a munkáid! Felraktam én is az enyéimet:
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=245370
Panda,
Nálunk soha nincs ajándék rendelés, minden meglepi. Valahogy mi nem is adtuk be Lilinek azt a szöveget, hogy írni a télapónak, Jézuskának, vagy egyszerűen nálunk megrendelni a dolgokat. Persze nálatok Noémivel már más a helyzet mert nagyobb.
Mostanában én is sokat lesem Lilit, hogy mi jön be neki és olyat fog kapni, meg Bala is hasonlóan. Minimaxot szokta nézni néha a leányzó, de még soha nem jutott eszébe, hogy reklamáljon, hogy ezt vagy azt szeretné, aztán ki tudja mi lesz később
. Most pl. a Baby Annabel babájához készítek neki babahordozót, mert a boltban eszméletlen áron adják, sőt ha lesz időm még egy kis bundazsákot is fogok varrni majd hozzá, szerintem ezekért tuti odalesz.
Egyébként nekem is volt anno barbim, de igazi soha (arra sohasem futotta
) csak olyan másolat abból is csak 1, de azt nagyon megbecsültem, sokáig babáztam is vele, évekig. Sőt mivel ruhát is csak 1 évben 1x kaphattam hozzá, leginkább én varrtam neki, mind el is tettem, várják Lilit majd, de őt még nem érdekli
.
15 barbit én bevallom soha nem vennék Lilinek. Őt pl. most a foglalkoztató füzetek kötik le, minden du azzal játszik, imádja a helyére ragasztgatni a figurákat, összekötni az elemeket, megtalálni a helyes utat a kisegér és a sajt között
, stb. Azt hittem még korai neki ez, de pár hete anyós hozott neki 2 ilyen füzetet és azóta azokat nyúzza, így ilyeneket fogok neki venni pl télapóra. Ami pedig nagy meglepi volt számomra, az az, hogy megtanulta leírni mind a négyünk nevét teljesen olvashatóan, pedig soha nem mondtuk neki, ő kérdezgeti mindig a betűket, számokat, olyan büszke vagyok rá.
Beszti,
A pókmuffin egy sima mezei túrós muffin volt, porcukorral meghintve és olvasztott csokival+francia drazséval kidekorálva
.
Magdi,
Csontvázas cuccokat ne is mond, Lili meglátta a tv-ben meg a boltban a csontvázas túró rudit és kijelentette, hogy ez nagyon csúnya, kapcsoljam el a tv-t, a boltban meg kijelentette, hogy ezt ő ugyan meg nem eszi, tiszta dilik ezek a reklámgyártók
.
Kapcsolatok,
Ajajaj, szegény fejem, ha az első barátommal maradtam volna, bizony most nem lennék azt hiszem túl boldog
, nagy melléfogás volt, most már tudom. Persze akkor az elején másként gondoltam, évekig jártunk együtt, aztán amikor már szinte együtt laktunk, előjöttek olyan dolgok, amik bizony komoly problémát jelentettek, így szét is váltak útjaink. Szerintem kell az együttélés, hogy az ember dönteni tudjon, de nem ítélem el aki másként gondolja, úgy is lehet, csak szerintem az nagy kockázat. Egyébként nekem is égnek áll a hajam attól ha belegondolok, hogy bizony egyszer Lili is felnő és eljár majd randizni, meg szórakozni, nekem a nagy félelmem, hogy mennyire marad meg a jó nevelés, ha belekerül egy rossz társaságba. Sajnos sok rossz példát láttam már
. Emlékszem régen apukám szó szerint elzavarta a fiúkat, ha esetleg haza mertek kísérni, igaz ez inkább a nővéremet érintette, de akkor is nagyon utáltam ciki volt, Liliéket nem akarom majd ilyen helyzetbe hozni soha, én inkább a jó példával, neveléssel szeretnék majd rájuk hatni.
Bocsi a litániáért, ritkán tudok írni, de akkor annyit, hogy elég belőlem egy jó időre
.
Pusz,
Ilke