Új privát üzeneted érkezett!

GyeZsu!

Köszi a receptet! Közben én is kísérleteztem, hasonlóképp és nagyon finom lett! A bajom az, hogy kevés a köles recept a neten, pedig készítenék többször.

S. Orsi!
E-mail ment!

Indianyo!
KÖszönöm! :lol:

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

a kölessütit én is csináltam már, nagyon jó!
olyan rizskoch-szerű vagyis köles-koch...

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

biobaba

biobaba

Sziasztok!

Receptek:
Reni, ha jól emlékszem, te készültél maceszgombócot csinálni: ma készítettem a zöldségkrémleveshez: egy doboz Bácskai pászkához 4 tojás kellett. (Én az azonnal kifőzhető variációt csinálom, az igazi az, amikor áztatják a pászkalapokat. Így viszont gyorsan megdarálom a pászkát (elektromos darálóval) úgy, hogy legyen benne durvább örlés is, azt keverem bele a tojásba, fűszerként só, bors, gyömbér, majd a vizes kézzel formázott gombócokat a forró levesben kifőzni. Ha a kifőzás után még tud állni egy kicsit, úgy még finomabb.) Ja, és rizsfelfújt volt a második fogás, az sk. cukor nélküli baracklekvárral. Nem romlott meg, és nagyon finom.

Tud valaki gabonafasírt receptet?

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Receptek:
Reni, ha jól emlékszem, te készültél maceszgombócot csinálni: ma készítettem a zöldségkrémleveshez: egy doboz Bácskai pászkához 4 tojás kellett. (Én az azonnal kifőzhető variációt csinálom, az igazi az, amikor áztatják a pászkalapokat. Így viszont gyorsan megdarálom a pászkát (elektromos darálóval) úgy, hogy legyen benne durvább örlés is, azt keverem bele a tojásba, fűszerként só, bors, gyömbér, majd a vizes kézzel formázott gombócokat a forró levesben kifőzni. Ha a kifőzás után még tud állni egy kicsit, úgy még finomabb.) Ja, és rizsfelfújt volt a második fogás, az sk. cukor nélküli baracklekvárral. Nem romlott meg, és nagyon finom.

Tud valaki gabonafasírt receptet?

GyeZsu
gyezsu

http://www.greenfo.hu/hirek/hirek_item.php?hir=14413/

ez meg gabonafasirt:
Hajdinából, zabpehelytől, rizsből, kölesből.

Hozzávalók: Valamelyik gabona, nyerspaprika, nyers sárgarépa, porpaprika, petrezselyemzöldje, borsikafű, (nyáron nyersen) lestyán, zellerzöldje, koriander, kapormag, fokhagyma, vöröshagyma.

Elkészítése: A gabonához télen csak a reszelt gyökereket adjuk a fűszeren kívül (sárgarépa, fehérrépa, pasztinák, karalábé).
A hagymát olajon megfuttatjuk. A gabonát annyi vízben főzzük, hogy a fedő alatti duzzasztás után kemény maradjon. Ha mégis lágyra sikerült, zabkorpát teszünk a masszába. A fentieket összegyúrjuk és kerek fasírozott alakra formázzuk, barnamorzsában megforgatjuk és ellapítva tesszük az olajozatlan tepsibe. A pogácsák tetejét kevés olajjal meglocsoljuk. Nyers zöldséggel vagy főzelékkel fogyasztjuk.

Ez meg ugyan nem fasirt, de finom:

Hozzávalók:
1/2 bögre vörös lencse
1/2 bögre rizs
1/2 teáskanál őrölt kurkuma
1/2 teáskanál frissen őrölt feketebors
2 evőkanál apróra vágott friss koriander vagy 2 teáskanál őrölt koriandermag
1 teáskanál só
olaj a kisütéshez

A lencsét és a rizst egy éjszakán át (min. 8 óra) annyi vízben áztatjuk, amennyi ellepi, a várható duzzadást is belekalkulálva.
Botmixerrel vagy robotgépben egynemű masszává turmixoljuk. Ekkor elvileg egy tálban meleg helyen erjedni kellene hagyni 24 óra hosszat,
Belekeverjük a fűszereket.
Kevés olajon sütjük, mint a palacsintát, kb. ceruzavastagságú, 10-15 cm átmérőjű lepények legyenek. A tésztát merőkanál aljával egyengethetjük el a serpenyőben.
Önmagában is finom, de tejföllel vagy indiai ételek mellé köretnek is adhatjuk.
biobaba

Gyezsu!

köszi a maceszt, majd lementem és próba...

felrakok egy gabonafasírtot. most mennyiséget nem írok, de ha kell, akkor kiötlöm, hogy mennyi lehet, amennyit belerakok.

gabonafasírt: beáztatok zabpelyhet (vagy egyéb más, pl. rozspelyhet), szójagranulátumot, teljes kiőrlésű, kockára vágott kenyeret. adok hozzá pirospaprikát, reszelt hagymát,(hagyma helyett lehet hinget is, de ebből keveset, mert nagyon intenzív az aromája!), kurkumát, koriandert, római köményt, édesköményt, sót.
összekeverem,
ha nem áll össze, akkor teszek hozzá keményítőt.
gombócokat formázok belőle, lenmagos zsemlemorzsába (vagy búzacsírába) forgatom. kisütöm.

lehet ötfűszer keverékkel is (Panch puren), hasonló ízhatású, mert ebben római kömény, koriander stb. van.

BIobaba!
ez a vörös lencsés jól hangzik. én eddig vörös lencséből csak levest főztem. nagyon finom és nem kell áztatni.

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Kiscsaj teper mar a futobicajjal:) Nem olyan, mint ezek a kis muanyag motorocskak. Ezen egyensulyoznia kell, masreszt a laba is teljesen maskeppen all, nem toporodik ugy ala, mint azokon. Es az nagyon tetszik, h van a bicajon egy lyuk, mint a szatyor fule, es annal fogva tok jol lehet szallitani. A gumija viszont nagyon budi, ugyh kint szellozik.

Izelito kerekparozas tortenetbol:
http://de.wikipedia.org/wiki/Karl_Drais
http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Drais
http://href.hu/x/1wiw
:)

A recept innen: http://www.nandu.hu/magyar/Hasznos/Rece ... eptek5.htm

Biobaba
biobaba

ja, azt akartam meg irni, h a Kozlekedesi Muzeumban is van ilyen futobicaj
biobaba

Lányok,
segítsetek, ha tudtok!
Hol van az Újpesti Biopiac?
(És ugye szombaton van az is?)

köszi,
sz
h_szilvi

Szappankészítésről:
http://www.millersoap.com/castile.html#FavCastile

Szilvi :) Újpesti Biopiac és Biobolt (Zöldsziget Ökopiac és Biobolt)
Címe: Budapest, IV. Baross u. 105-107.
Nyitva tartás: Szombatonként 7-13 óra között
Információ: Szabadi Gabi piacszervező
Telefon: (06-20) 379-7135
E-mail: gszabadi@hotmail.com
www.biopiac.info

indianyo

Indianyó, köszi!!!!!!! Megnézzük!
h_szilvi

Ma mondtak a MOMnal, h az Ujpesti Piac szerdankent is van.
biobaba

Sziasztok!

Köszönöm a gabonafasírt recepteket - úgy látom, nagyon szegényes a fűszerkészletünk :) :) Ma egyébként cukkinipürét csináltam.
Vikó, a fiatalúrnak hogy ízlett az ízesített lencse?

Szilvi, ha voltatok Újpesten, jelentést kérek :) És Waldorf ügyben is szívesen beszélnék veled. (Anno sikerült végül elérnem az óbudai ovit, fent vagyunk a listán, de még nem indult a játszócsoport.)

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok,
végül a párom ment Újpestre a 3 nagy gyerekkel, és viszonylag későn, 1/2 11-re értek oda. Addigra már eléggé lefogytak a készletek, de azért még tudtak válogatni, hoztak szép dolgokat. És a kecslesajt cuccok annyira olcsóak a minőségükhöz viszonyítva, de ne mondjátok el senkinek, nehogy elterjedjen! :wink: Szóval én is kíváncsi vagyok, legközelebb nem hagyom ki. (Most is csak azért, mert egy üvöltő háromhónapos nekem el tudja venni a jó hangulatomat... :oops:)

Gyezsu,
írhatsz akár mailt, akár a waldorf-topikot is "feléleszthetjük". :)
h_szilvi

sziasztok!
receptem: utólag jutott eszembe, hogy talán rem mindenkinél nyerő a szója...

tud valaki jó császármorzsa receptet? tojásmentes kellene, ha lehet. ez nekem vhogy soem sikerül, olyan kemény marad....

Indianyó! próbáltad már a szappankészítést?

Szilvi! hány gyerkőcötök van?

mindnekinek kellemes vasárnap délutánt!

itt nálunk tegnap pár hópihe szállingózott.

üdv.:

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Tudja valaki mit takar pontosan a nem biologiai mososzer (non-biological). Csak most tünt fel, hogy a bambino-mio féle pelust non-biological-al kell mosni :shock:. Ez mit jelent?? Mososzappannal mosok vagy Frosch féle aloe vera mososzerrel. Mehetek Ariel-t venni vagy mi :? ?

Köszi!
saara

non-biological
http://href.hu/x/1wvc
http://href.hu/x/1wvd
http://href.hu/x/1wve

Nekunk 1 db Bambino mionk volt/van, semmi baja sem lett a mososzodatol, szerintem a mososzappantol se lesz, bar en pelust nem mosnek se mososzappannal, se Froschsal:) Mososzoda es ecet. Olcsobb is, lagyitja a vizet, meg fertotlenit.
biobaba

Sára :) meglepő nekem is ez a non-biological mosószer... semmi logikát nem látok abban, ghyo csak környezetre ártalmassal lehetne msoni, tehát más lehet itt a turpisság ...

GyeZsu :) Ksifiam első tál lencséjét első ágyról leesése után fogyasztotta el - ugyan kevesebbet akartam adni neki, de követelt még :lol: Nagyon finom, babérlevél és olivaolaj neki, nekem még azért némi só, almaecet és fokhagyma is befigyelt :) Cukkinipüré gyerekbarát módon almával és/vagy körtével párolva készül itt és nagy örömködve fogyasztjuk el közösen :)

Reni :) még nem próbáltam a szappankészítést, mostanában sokat varrok, mert mindjárt mászik ez a fiú és akkor nem lehet elölhagyni többé a szúró-vágó eszközöket :lol: Szappant majd tavasszal tervezem, amikor már lehet szabadtéren is dolgozni.

indianyo

Reni,
:) négy.
Alex 10 1/2, Olivér 9, Abigél 5 1/2 éves, ők a "nagyok". Timó pedig 3 1/2 hónapos. :)
Az avatarom-on a nagyok vannak, két évvel ezelőtti nyáron.
h_szilvi

Biobaba, köszi!
Ecetes vizben aztatom a pelust + az öblités is igy megy.
Azért nem hasznalnal szappant v froscht, mert maradhat anyag a pelusban?
Nem tudom miért, nekem nem szimpi a mososzoda.... Igaz, még nem probaltam ki :lol: ! Csak azt olvastam kicsit tönkreteszi a ruhakat.
Ettöl függetlenül pelusokra jo lehet. Apa hoz este aztan meglatjuk...

Az is lehet, arra megy ki az egész, h az ember a BM féle mososzert vegyen....?
saara

Szia saara!

Sok helyről hallottam már én is, hogy tönkreteszi a mosószóda a ruhákat. Szerintem csak akkor, ha túl sokat használsz. Én még nem tapasztaltam a fél év alatt, amióta ez megy nálunk. :) Elég belőle 1-2 evőkanál, max 50 ml.

KépKép
KépKép
safrany

Sára :) Én egy éve használom a mosószódát szinte kizárólagosan, most a színeseket már mosódióval mosom, de a pelusokat és szennyezett ruhákat továbbra is mosószódával - semmilyen kár sem esett a ruhákban, annyi hátránya van csak a mosószódának, hogy a frottír anyag durva tapintású tőle. A BM mosószerre vonatkozó kérdésed jogos... :?

indianyo

Sziasztok!

nagyon kreatív mamik gyűltek itt össze! sok ötletet találok itt mindig...

Szilvi: gratulálok! :) néztem a profilod: főállású Waldorf-anya...tetszik a megnevezés.

Indianyó: TI kint éltek Indiában?
varrás: miket varrsz?

nekem is van egy örökölt varrógépen, férjem anyukájáé volt. férj mutatta meg a működését, úgyhogy én csak éppen valamicskét tudok vele eszkábálni.

13 fok van kint!

tényleg, Ti szoktatok saját készítésű karácsonyi ajándékot adni? olyanra gondolok, aminek tényleg örülnek is, tehát amiért nem csak egy szokásos köszönöm aztán félredobják jár...
nem valami amatőr giccses gipszöntvényre gondolok.
én nem vagyok nagy kézügyességgel megáldva, csak kérdezem.

mondjuk ez az egész ajándékozósdi: az a nehéz benne, hogy nyilván mindenki olyat választ, aminek ő maga is örülne, de sokszor a másik embernek teljesen más az ízlése. az meg nekem elég nehezen működik, hogy vegyek egy olyat, amitől nekem égnek áll a hajam.

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Én is mosószódás vagyok :)
Milyen a mosódió? Erről még nem hallottam.
Mosószappan van olyan jó, mint a mosószóda? Még nem próbáltam.
És milyenek ezek a pelusok? Teljesen le vagyok maradva... :oops:

KÖszi előre is!

Orsi

Balázs: 2004.04.29., Zsombor: 2006.11.01., Domonkos: 2008.04.17.
osoa75

Szia Orsi!

Mosódióról itt van elég sok:
www.mosodio.hu

A mosható pelusokról (szinte) mindent megtudhatsz a Gyermeknevelésen belül a Pelenka - melyiket válasszam? topikon. Érdemes beleolvasni :)

Én mosószappant magában még nem használtam, erről majd a többiek...

KépKép
KépKép
safrany

Jaj, elfeledtem!

A MOM piacon kaptam egy szórólapot pilisi forrásvíz házhozszállításról. 5 literes műa. kannákban. Erről tudtok valamit? Próbáltátok már?

KépKép
KépKép
safrany

Sziasztok!

Allitolag itt is vannak futobicajok, de nem ismerem az uzletet, nem tudom,mennyibe kerul. De lehet, h eltekerunk arra es meglessuk:) V ismeri valaki?

Biobaba
biobaba

Rendeltem ilyen vizet, 80 ft a betétdíj a kannákra. 2 hetente jön a vizesember cserélni őket, min. rendelés 20 liter, 60 ft/l. Végre nem árasztanak el a pillepalackok! :)

KépKép
KépKép
safrany

Szia Sáfrány!

Ez engem is érdekelne. Tudnál adni elérhetőséget?

Köszi!

Pindi
pindi

Sziasztok!

Pelus mosashoz mennyi mososzoda kell? Most 2 evökanalnyit tettem és eléggé kakis maradt... :roll:
Semmi mososzer nem kell hozza?

Köszi!
saara

Viz: Mi ezt hasznaljuk, tök jo http://www.frissviz.hu/
Se pillepalack, se viz szallito :) !

Probalta mas is esetleg?
saara

jaj, most lattam, h nem is tettem oda az elozo hozzaszolasomhoz a linket:
http://www.fairplaytrade.hu/
szoval ezt ismeri valaki?

Biobaba
biobaba

biobaba

Sziasztok!

Szilvi, ha odajutok, elolvasom a Waldorfos topiknak az elejét is, hogy ne kérdezzek újból. Addig is: tőlünk kifele (pl. Budakalász, Pomáz) van Waldorf ovi? Vagy a környéken csak az Óbudai van? És az tényleg csak fél napos?

Reni, te kérdezted egyszer az sk. ajándékokat, igen, én szoktam gyártani. De nem feltétlenül kell hozzá kreativitás. Idén pl. egy-egy CD-t kap tőlem (és nagymamámtól) a család, amin nagymamám mesél a rokonságról, gyerekkoráról stb. Én most a gyerekek ajándékán gondolkodom :)

Saara, én is elkezdtem víztisztítóban gondolkodni. Anyósomék vettek részletre, az drágább volt... Honnan lehet megtudni, hogy melyik az igazi? Azt hiszem, fizikai kémiában jártas öcsémet ráállítom majd a témára :) Nektek mi a tapasztalatotok?

Készítettem sajtot á la Biobaba, dehát egy ping-pong labdányi lett csak kb. 1 liter tejből. Ez normális?

GyeZsu
gyezsu

Gyezsu,
jelenleg szerveződik egy ovi Csillaghegyen. Szeptemberben szeretnének elindulni.
Van még ovi Pilisszentlászlón és Szentendrén, a pontos címeket nem tudom, de a neten biztos megtalálod. :)
h_szilvi

Gyezsu, milyen tejbol csinaltad? Ha nem nyers tejbol, akkor normalis, h ennyi, bar a nyers tejbol se lesz azert rengeteg sajt. Ezert sem tul olcsok a tejbol keszult sajtok:)

En is szoktam hazi ajandekokat csinalni. Konyvecskeket, mappakat, naptart, neha vmi kulonleges kajat is.

Biobaba
biobaba

Én idén limocellot (citromlikőrt) és lemon curd-öt készítek karácsonyra. Utóbbi angol eltett citromkrém. Sok tojásból és citromból. :)
Tavaly selymet festettem.

vizesember száma: 06204638000

Saara! Milyen progin mosol? És mit jelent az, hogy kakis maradt? Foltok szoktak maradni, mivel a szóda nem fehérít. A napocska fehérít (most nem aktuális...:(), meg van bio fehérítő is (nálam nem volt túl hatékony). Valaki ajánl hidrogénperoxidot, mint környezetkímélőbb megoldás. Próbáltátok már?

KépKép
KépKép
safrany

Sziasztok!

Mosás: mindig próbálkozom a mosógép programjaival, most elgújabban az jön be, hogy pelusmosáskor (pelusokat együttmosom a többi ruhávalegy rövid öblítőprogrammal kezdek és utána egy 60 fokos normál mosás jön. Enyém gép elöltöltős, tehát kevesebb vizet használ, mint felültöltős társai és takarékos is, nagyon szeretem. Kaki bizony nem mindig jön ki, ezért is jó ez a megoldás, mert így biztosan nem marad benne anyag, csak a folt...

Sáfrány :) Limoncello de jó:) Én is csináltam, még Olaszországban, ahol az ember csak a feje fölé nyúl és levesz egy óriási napsárga citromot... Lemon curd recepted megosztod? szeretek midnen citromosat.

ajándék: én csak azoknak ajándékozok, akiknek lehet kézzel készültet, többiek úgyse örülnek semminek - ajándék pedig csak akkor jó, ha oda-vissza öröm. Kisfiam egy színes filcből varrott csörgőslabdát kap. SZüleim, tesómék és nagymama családi képekből készült naptárt.
Közben pedig kisfiammal szeretném azt megvalósítani, hgoy csak egyetlen apró ajándék legyen karácsonykor, mert hát másra kell koncentrálni és legyen az a lényeg. Tág családom egyébként nem tud jól ünnepelni, úgyhogy nekünk ezt is meg kell tanulni újra.

indianyo

Safrany, taglalnad reszletesebben ezeket a citromos dolgokat? Elkezdett ra csorogni a nyalam:)

Biobaba
biobaba

biobaba

Sziasztok!

Biobaba, köszi a cikkeket.

Safrany, normal progin mosok 60 fokon. Ha csak szodaval mosok meglatszik a "lepénynek" a helye :). Azota ok a helyzet, most teszek egy kis mososzert is a gépbe, nem csak mososzodat. Rögtön kaki utan is elömosom mososzappannal egy kicsit aztan megy az ecetes vizbe. Jobb volt az eredmény amikor még sokat sütött a napocska, dehat ez van :)! Oxigéntartalmu fehéritöszerrel mar probalkoztam (Almawin), de nudli.

Gyezsu, tudom, h vannak nagyon draga vizszürök is (200 ropi magassagaban). A miénk 20 körül volt, ha jol emlékszem, nagyon szeretjük. Ra kell szerelni a csapra és van rajta egy kis csap, amivel tudod szabalyozni, h szürje v ne szürje a vizet (mosogatasnal pl nem szükséges). Nagyon jo, h nem kell mar vizet cipelni, nem gyülnek a petpalackok sem :)!
Kivancsi vagyok mit mond az öcséd, légyszi ird meg a véleményét!

Biobaba, ha elmész a jatékboltba légyszi ird meg milyen. Lattam hirdetést a kismamaban, de nekem nem esik utba. Kivancsi vagyok, tényleg fair trade-es-e.... Valamiért elöször azt hittem csak szo jaték és semmi komoly nincs a dolog mögött, csak jol kihasznaljak, h most ilyen "trendi" a fair-trade... szoval tényleg kivancsi vagyok!
saara

Sziasztok hétfő reggel!

kössz az ötleteket! (Karácsony)

na veszem sorjában:

GYezsu: még a macesznél tartok :oops: .... nem kapok pászkát :(
emléxem kiskoromban Mamával mindig azt ropogtattuk, nagy A/4-es táblicskukat!
most vagy két éve nem vettem, mert azóta már megújult és a nagy tábláknak a fele méretben árulják, van tönkölyös is...
de majd rajta tartom a szemem...

én most lapcsánkát csináltam (in Gabonakonyha). nagy sikere lett. kis módosítással, pl. nem reszeltem nyersen a krumplit, hanem előtte megfőztem és áttörtem. egyszerűen nem volt most idő reszelgetni, szétszednek a manók...nem tudok lépni se, most fognak lassan elindulni...
visszatérve: karácsonyi-cd, ez nagyon jó!
talán háztartási ötleteit is elmondja, nem?

BIobaba! milyen különleges kaját szoktál ajándékozni?

Sáfrány! milyen a víz?

hidrogén-peroxid: nem tudom, nekem ez elég barátságtalanul hangzik. a hajfestékekből indulok ki...vagy azok nem attól olyan büdösek?

vízszűrő: én az Amway-es vízszűrőről hallottam jókat, de nekünk még nincs, úgyhogy saját tapasztalatom nincs :(

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Most csak röviden írok, de jönnek majd a receptek is :)

Víz: talán a Fonyódi forrásvízre emlékeztet leginkább, semmi extra :) Csak víz. Így végre több hely marad a szelektív gyűjtésre (elég kicsi a lakás).

Hidrogén peoxid: torokfertőtlenítésre is használják pl., Hiperol tabletta néven fut. (Van olyan barátnőm, aki ezzel szőkíti a haját. Bizarr ötlet, de működik, és kevésbé agresszív, mint a 'hivatalos' szőkítők, ráadásul olcsó.) Szaga nincs, az az ammónia. :) Szerintem a napocska hatására is ez keletkezik, legalábis van egy ilyen sejtésem. Ezért szőkül a vizes haj a napon szerintem. De én nem értek ám a kémiához, úgyhogy nyugodtan javítsatok ki.

Saara: az előmosás tényleg jót tesz a kakis pelusnak. :) A mosószerben meg vannak (ált génmanipulált) enzimek+ optikailag fehérítenek is, ezért lesz fehérebb a ruha. Engem már nem zavar, hogy foltosak a pelusok. Környezeti szempontból sokkal jobb már a mosószóda+ mosószer is, mint ha csak mosószert használnál :)

KépKép
KépKép
safrany

Bizony, hidrogen peroxidot fertotlenitesre is hasznaljak. (Egyszer, amikor mutottek az ujjamat, ebbol kellett oldatot csinalni. Anyukam meg nem figyelt, mikor csinalta, es jo tomeny oldatot gyartott. Beledugtam az ujjam, es visitva rogton rantottam is ki. Onnantol kamillas fertotlenitest kertem inkabb:))
Szerintem a hivatalos szokitokben is van.

Kajak: mandulas-dios birssajt, chutney-k, relish, szilvalekvar dioleben elteve, suti befott.
biobaba

sziasztok!

A multkor hallottam egy lanytol, h a Népstadion környékén van egy Hold bolt féleség (ami olcsobb is allitolag). Persze a szita agyammal nem tudtam megjegyezni a nevét :oops: igy interneten sem tudok utananézni....

Tudtok segiteni??

Köszi!
saara

A Herbahaz egy megallo a Nepstadiontol a Lagymanyosi hid iranyaba. En egyszer voltam ott, hat ha azota valtozott a kinalatuk, akkor talan olyan, mint a Holdbolt:)

Biobaba
biobaba

Sziasztok!
A Holdbolt nem tudom milyen, de a Herbaházban elég nagy választékban lehet mindenféle biocuccot kapni. www.herbahaz. hu
Pont tegnap voltam, biomosószerektől kezdve, biokozmetikumokon át (főleg Weleda), rengeteg bioélelmiszer van, pékáru is, illetve van hűtőpolt (felvágottak, tejtermékek), és némi fagyasztott áru is. Ezen kívűl füstőlők, könyvek, csíráztatók, vitaminok, étrendkiegészítők és ezer más. Speciális diétán lévőknek nagyon jól be lehet ott vásárolni. Kisbabások kiválthatnak egy babakártyát, ami ad pár százalék kedvezményt az egyéni vásárlói árból.
Ha ezzel az első hozzászólással ebben a topikban gyanús lennék, nem a Herbaház ügynöke vagyok :).
snowflake

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?