Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi!
Az E vitamin bejelölése biztos nem befolyásolja a fertyt, ugyanis nincs is konkrétan E-vitamin-bejelölési lehetőség Ceni is másként jelöli, asszam.

Babancs!
Én meg a Te receptedet kérem!
A kreatívkodásom nagy része szalvétatechnikávan készült, de van közte zsinórozás, mozaikozás, és kötni is imádok, meg varrni.
És így a hosszú téli estéken meggyújtok egy gyertyát, füstölőzök, berakok egy jó zenét, és kortyolok egy kis pohárka vörösbort, közben "alkotok"... mi kell még?

Tonti!
Enyém:
kelkáposztaleveleket megyfőzöd, kiteríted, és pakolsz rá egy réteg sáfrányos-szerecsendiós krumplipürét
megint kelkáposzta, aztán rá egy réteg darált füstölt tarja besamellbe keverve, ízlés szerint fűszerezve
ezt lehet tekerni, vagy őzgerincformába rétegezni
én egy kicsit er...tam, ezért lett ilyen alakú

Kata!
Az én drágám is ilyen magas, (csak ő 105 kg). Volt mellé nagy kupac zelleres-almás-kukoricás-hagymás saláta, és utána meg palacsinta. Szóval jóllakot :lol:
A csúsztatott palacsinta az nagyon nyami!

Kép
zölddisznó

Á, Ti, úgy látom, nem válaszoltok senkinek, csak akik rendszersen idejárnak... Bocs, h kérdeztem, mindegy is, most jött valami barna váladék, akkor vége is, ezek szerint, megjön és kész! Helló, Nektek sok szépet kívánok, gyönyörű babákat és terhességeket! :))
fruzsi17

Coca és te milyen magas vagy? Én 1,71m.
Most nézem, hogy már a 9.dpo-nál tartasz, hű nemsokára teszt!!! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Huu!Micsoda kajak vannak itt! :D
Nalunk most csak bableves van! :oops: Utana meg beigerte apa a McD-ot!

Bettike!
Mintha nem lattam volna a mai hodet! :?
?????????????????????????????????????????????????????

Zoldi!
Latom kitortel a vonalzobol!
DRUKK,DRUKK........

Babancs!
Tenyleg csini kismami vagy! :D

En is ezert (is)vagyok irigy!En kb.annyi kg vagyok mint Zoldi ferje! :( Igy nekem nem lesz edi-bedi kismama pocom! :cry: :cry: :cry:
Mar most akkora a hasam mint amikor Marci volt benne!

Hom:
Kép
Nem javul a helyzet!De nem baj!Ma jo kedvem van es meg ez sem tudja elrontani! :D
A zene ram is jo hatassal van! :lol:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Fruzsi!

Ne haragudj mert nem válaszoltunk, de nekem elkerülte a figyelmem. Sajnálom ha kezd megjönni! Azért gyere nyugodtan legközelebb is fogunk válaszolni!

Ancsa!

Mikor szokott általában lenni pé-d? Ebből még akár az is lehet, szerintem ha van rá lehetőséged kapd el apát!
A Blikkben azt olvastam, hogy reggel fél7 és 7 között a legjobb csinálni állítólag. Nekem az a bajom vele, hogy apa addigra már itthon sincs!
Szóval Ancsa lehet hogy jobb lenne ha holnap reggel csinálnátok, hátha van benne v.mi

Kép
kata05

Kata,
183 cm. És jó dagi!

Kép
zölddisznó

Megjöttem!
Jobb oldalon egy gyönyörűséges nagy tüszőm van bal oldalon egy kisebb :)
A méhnyálkahártya is elég vastag ahhoz h be tudjon ágyazódni... :wink:

És azt mondta még a dokim, hogy az E vitamint miután + -at teszteltem nem szabad tovább szedni! Szal az addig jó amíg nem lesz + a teszt! Utána károsíthatja a magzatot!

Ancsa: Neked mikor szokott PÉ lenni????

Fruszi: Én nem tudtam a kérdésedre válaszolni! :? :roll: Bocs de foggalmam sincs :) Neked is sok szerencsét a babához :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Úh csajok azt elfelejtettem megkérdezni, hogy most akkor mikor kell szexelni, ha most érik a tüsző??????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Fruzsi, ezer bocsánat, igazad van. Ez nem volt szép tőlünk.
Amúgy máskor is szoktál barnázni, vagy csak úgy dirr-durr megjön?
Egyéb tünetek?
Maradj, naaaa lécccccilécccccciléccccci!

Ancsa, A férjeink szeretik a dagi malacokat! :wink:
Király a macskád! (le is nyúltam)

Kata, azért a reggel a jó a sokasodni vágyóknak, mert általában hajnalban van a tüszőrepedés.

Kép
zölddisznó

Most olvasom a leleten: 9 mm a méhnyálkahártya és a 21+20 a jobb oldali tüsző :) Az jó???
Bakker van 2 kölköm és nemtom mekkora a jó tüszőméret. Láccik nem volt soha teherbeesési gondom.... eddig :oops: :cry: :shock:

ceniko
Szeged

Ceniko!

Grat, akkor reggel mindent bele, és köszi az E vitaminos infot, remélem mindenkinek szüksége lesz rá!

Kép
kata05

Coca: ki kell, hogy ábrándítsalak. A spagetti egy üveg Knorr-szósz segítségével készült (meg darálthús és hagyma). :lol:

Kép
babancs

Sziasztok! :))) Ti se haragudjatok, csak én nem beszélek most erről mással, és olyan kis árva vagyok ebben. Na mindegy, most meg el voltam kenődve. Vagyok, mittudomén... Nekem még sosem volt ilyen. Az első perctől azt éreztem, h vmi van, de csak később kezdtem figyelni, h mi történik. Nekem mindig is klasszikkus 28 napos ciklusom volt, kb. 2 éve átállt 25 naposra, de normálisan. Barnázni szoktam, s másnapra szokott rendesen megjönni, de barnázás alatt sosem volt alhasi tompa fájás és hőemelkedés és majdnem-ájulás és orrvérzés és hányinger és... (Mindig másnaptól szokott lenni a fájás.) De persze, majd holnap kiderül. Ez van. Nemtom, lesz-e legközelebb... Ölelek mindenkit, és még egyszer bocs, h így kifakadtam! Magam miatt volt! :)
fruzsi17

Sziasztok!

Szoktalak olvasni titeket, ezért merek hozzátok fordulni. :oops:
Megnéznétek a görbémet? Szerintem jó, de érzek mesis tüneteket.
2 helyen is vezetem a görbémet: :wink:
1.
Kép

2.A ferty viszont 2 nappal későbbre tette a pé-t is.

Kép

Mit gondoltok erről? Előre is köszi! :) További szép hétvégét!

Mazsola
Kép
mazsola78

Sziasztok! Bocsi, hogy így elvesztem, de kicsit összefutottak a dolgok!

Mazsola! SZerintem annyira jó a görbe, hogy akár nekem is adhatnád! Vagy a mensi tüneteidet! Nekem mindegy! :lol:
Csak valami legyen már!!!!!!!

Fú csajok micsoda kaják! Nem rég ebédeltem, de azért összefutott a nyál a számban! De gusztik! Ügyik vagytok!

Ceniko! A tüsző méret az jó! Most akkor akciós hétvége lesz! :lol:

Fruzsi! Én azért sem írtam, mert a barnázásról nincs tapasztalatom, na meg nem is voltam itt! Amúgy nyugodtan ki lehet ám fakadni, azért is vagyunk, hogy mindenkit meghallgassunk és olyankor már jobb is lesz, ha kiírtad magadból!

Ancsa! Jó megfigyelő vagy! Íme a hőm:
Kép

Nálam a 36.7-36.8 befagyott, ennyit mérek egész nap! Mindegy, hogy délután vagy este!
Egyébként az a furi, hogy augusztusban, akkor is mértem egy hétig, akkor 37,1 é 37 volt, aztán mensi előtt leesett 36,8-ra lement és meg is jött. Szóval ezt a kitartó 36.8 körüli hőt nem értem! De tegnap óta igen gyakran érzem a méhem!

Jaj! Még valami magamról! Ez a méhszáj vizsgálat! Én megkértem apát, hogy nézze meg, szerinte milyen? Ő mint kivűl álló, hátha jobban érzékeli! Persze nem mondtam el neki, hogy miért nehogy csaljon! :lol: Ő azt mondta, hogy szerinte mint az orrom (már mint az állapota)! Akkor most mi is van?

Na ennyit magamról! :oops:

Kata! Köszi a babásodást! De én már tényleg azt sem bánnám, ha visszaállna hármasunk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja! Elizabeth és Babancs! Jók a poci fotók! Én is - én is akarok! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szezso! Én is kíváncsi vagyok magamra! Nektek hajrá, legyen ez a ti hónapotok! :lol:

Vakond!! Bocsi, hogy zavarlak! Szükségem volna a reális elemzésedhet magammal kapcsolatban! :oops:

Kép
bettike
Eger

Betti!

Szerintem ebből nem lesz baba most, nagyon alacsony szerintem nap közben a hőd ahhoz! Persze szívemből drukkolok neked!

Mazsola ez tuti görbe!!! :D

Fruzsi, miért nem lesz következő hónap, persze ha nem magánügy?

Kép
kata05

Sziasztok Lányok,

Én is eltüntem, mert rengeteget dolgoztam és muszáj volt pihennem. Megpróbáltam visszaolvasni a három nap termését, de bocsi ha valakinek nem irok külön.

Lányok, ne sértődjünk meg már azon ha valakinek nem ír valaki......Szerintem amikor írunk úgy általában mindenkinek akarunk és nem hagyunk ki direkt senkit sem a listából.....Inkább tegyük fel mégegyszer a kérdést ha nem jött rá válasz.. :wink:

Babancs, nagyon csini vagy!!!!! Én nem teszek még képet, mert rajtam kívülről semmi nem látszik azon kivül, hogy a mell méretem eggyel nagyobb. Mutattam a páromnak a képedet és megerősített, hogy rajtam még semmi nem látszik :( . Na de majd a novembertől :)
Szerencsésnek mondhatom magamat, mert se hányingerem, se rosszulléteim nincsenek.
Megirod, hogy melyik knorr szósz ez pontosan?

Szerika, én is úgy tudom, hogy a védőnénihez a 3.hónpaig el kell menni, de lehet, hogy rosszul tudom. Örülök, hogy Te is jól vagy :)

Robcsi,Kata sajnálom.

Tonti, nagyon szép a görbéd, már csak pici türelem kell és mehet a próbálkozás, nagyon nehéz lehet neked most.

Mazsola, jól alakul nagyon még 3 nap és tesztelhetsz is, addig mennek a drukkok.

Bettike, akkor hetfon tesztelsz?

Cenikő, gratula a tüszőcskékhez :) :)

Zöldi, nagyon szép a görbéd, jó, hogy igy megindult, reméljük már hármasban, vagy négyesben karácsonyoztok!!!!! :)

Ancsa, ma este nem a tévét nézni!!!!!

Puszi Mindenkinek, majd jövök.

Babacs, majd elfelejtettem, gratuálok a 12.héthez

Kép
melcsi6

Ja és Babancs, SzEri én is csütrötökön megyek a 12.hetes UH-ra :) :P

Kép
melcsi6

Szia, Kata! :))) Nem egyszerű az élet, egyetlen biztos elem van benne, hogy én nagyon vágyom gyerekre, és túl sok időm nincs már rá! De köszi a kérdést! Isten tudja, miért, de képes vagyok még mindig reménykedni. Nem tudom, ez a menzesz-e, de a hőemim stabilan megvan, 37,4 egyfolytában. :))
fruzsi17

Bocsi Enikő, nem voltam a gépnél!
Szóval: nekem múltkot 16, 25, 26, és 27 mm volt a 12. napon, és csak a 14-en csinálták az inszemet. MIndenkinek más méretű tüsző reped meg. 20-30-ig bármi lehet. Nem kapsz repi szurit?

Mazsolarokon!
Szerintem tök mindegy, melyik gőrbecsináló rendszernek van igaza a pe-t illetően, Ti megtettetek mindent! :wink: Ha a ferty (későbbi) akkor holnap, a 13. napon már tesztelhetsz is, van, akinek akkor már kimutatja. Drukkolok ám nagyon! Gyerapítsuk a malackáinkat!

Melcsi!
A próféta szóljon belőled!

Betti!
Foggggalmam sincs. Sztenderd duma: kitartás!

Szerika!
Védőnéni tesóm mindjárt hazaér, és hívom, hogy mikor kell az őfajtát meglátogatni.

Kép
zölddisznó

fruzsi néni!
Hány éves is vagy?

Kép
zölddisznó

Szia, Zölddisznó!:)) Mondjam? 42. Ez van. :)
fruzsi17

És párkapcsonatban élsz? (Szólj, ha túl indiszkrét vagyok!)
No para!

Kép
zölddisznó

Nem, nem, semmi gond. Nemrég ért véget egy 7-8 éves szeretői kapcsolatom (nyáron), és épp most szakítottam új szerelmemmel... Ha most azt kérdezed, egyedül akarnám v. akartam-e vállalni, határozott igennel kell felelnem, egy mélységes, gyönyörű, határozott igennel. :))
fruzsi17

Fruzsi: Én aszittem a neved mellett az a szám a korod :lol: De ezt elbaltáztam :) de van már csemetéd, vagy ez az első lesz? :lol: :wink:

Coca: Semmi baj, csak nemtudtam most mi van.... nem kaptam repiszurit, ez még csak a 4. ciklus, nem évek óta próbálkozunk.... És sztem egyelőre hagyja a doki a maga ütemében folyni a dolgokat.... amúgy azt mondta szerinte csak véletlen, hogy most ennyi ideje nem sikerült, mert semmi gondot nem lát se a leleteimben se szervileg! És ugye már van 2 gyerekem akiket kihordtam megszültem, mindenféle segítség nélkül, megfogantak elsőre....

Most akkor mikor szexeljünk, folyamatosan??? :lol:

Az aszaltszilvás maláj csirke is Isteni lehet ám :lol: Ha már a kajákról volt szó :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko kedves, a 17-es a kedvenc számom, és sajnos nekem nincsen csemetém, egy se... :( Namindegy, majd kiderül minden. A jóisten kezében a megoldás. De köszi az érdeklődést, és bocs, h én nem reagálok a görbékre, csak most tanulom Tőletek, hogy hogy van! De tényleg mindenkinek csupaszépet kívánok! :))
fruzsi17

Sziasztok Csajok,

Gratula a kismamáknak a 12. héthez.

Ceniko, jó a kérdésed, hogy akkor most mikor kell szexelni, ez engem is érdekelne.

Robcsi, Kata sajnálom..

Bettike fel a fejjel, még nem jött meg.

Fruzsi, a gőrbékről hasznos infot találsz a mellettünk lévő Hőmérőzős topikban, oda vannak kigyűjtve, hogy hol lehet iylen görbéket csinálni, és hogy hogyan. Le a kalappal előtted, hogy egyedül vállalod a babásodást, és nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a dolog. Bár a jeleid arra utalnak, hogy nagy eséllyel összejött, barnázás a beágyazódáskor is előfordulhat.

Coca, hihetetlen miket tudsz alkotni :) Mikor is tesztelsz???? :roll:

Áfi, jó tanulást

Én most várakozó állásban vagyok, egy hét múlva lesz csak a teszt, hiába nem hőmérőzök most, halál pontosan tudtam mikor van a pé, lehet azért mert nem a hőmet bámultam, hanem magamra figyeltem. Úgy szúrt a petefészkem, hogy ihaj, szóval azt tuti elkaptuk. Ráadásul az Lh is nagy pozitívat mutatott, de tünetem nincs semmi, kicsit érzem az alhasamat, de az akár mensi is lehet. Ha most nem jön össze, akkor nem azzal van a gond, hogy rosszkor időzítettünk az biztos.

Bocs hogyha valakit kihagytam, mindekinek mennek a drukkok, babásodásra FEL+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusszantás mindenkinek...

Purc

Kép

Kép
purc

Fruzsi: Ha 30 éves koromig nem találtam volna meg az igazit, vagy nem jött volna villámcspásként a baba az életembe, akkor én is így csinálnám :wink:. Szal én azt gondolom, hogy egy nőnek gyerekkel válik teljessé az élete. Sajna nem mindenki olyan szerencsés, hogy megtalálja avagy IDŐBEN megtalálja azt a férit, aki élete párja és a gyermekinek apja lehet! Ezért én személy szerint egyáltalán nem itélem el azokat a nőket, akik akár spermabakból, akár máshonnan, szerválnak egy donort! :wink:

Ugyanakkor a teljes család (papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet...) híve vagyok, de ha nem jött volna ez össze akkor én is így csinálnám :wink: :lol:

Minden jót Neked én nagyon nagyon drukkolok :wink: Merre fele laksz?????

ceniko
Szeged

Purc, mennek a drukkok!!!

Én mindig elkezdem mondani, hogy nálam mi volt, de én délután is mértem mindig a hőmet. Aztan egyik este 36,2 volt, soha olyan alacsony még nem volt, irtam is apának egy sms-t. Aztán amint hazaért a munkából összebújtunk és a ferty is erre a napra rakta a pét. Előtte amikor pé előtt után próbálkoztunk valahogy nem jött össze. Persze ez mindenkinél más és más.....

Fruzsi, a számok a neved mellett engem is megzavartak :lol: :lol: Üdv közöttünk.

Kép
melcsi6

Csak bekukkkkkk!

Zöldi: köszi, hogy megkérdezed. Bár úgy vagyok vele,hogy én kedden rákérdeztem, azt mondták, hogy a csüt-i vizsgálat után küldenek védőnénihez, addig nyugi. Ők tudják. Ahány hely, szerintem annyi szokás.

Babancs: nagyon csini kismami vagy :)

Melcsi: nagyon tetszik a tickered :) Szupi, hogy mindhárman csütörtökön megyünk dokihoz, szurkolok, hogy mindenkinél minden rendben legyen.

Egyébként mindenkit puszilok és üdvözlök, drukkolok, szorítok+++++++++++ :lol:
szerika

Era!
Jól tudták a csajok, 12.-ig bármikor mehetsz védőnénihez, nem késő.

Kép
zölddisznó

Purc! Drukkolok, hogy babás legyél. +++++++++++++++++++++++ Én már nem vagyok letörve.

Melcsi, Babancs,Szerika! Várom majd a híreket esetleg a képeket!

Kép
kata05

Köszi a drukkokat csajok aranyosak vagytok

Sajna sok van még a tesztig :(

Purc

Kép

Kép
purc

fruzsi:

üdv itt:) és külön örülök Neked, mert én 43 éves vagyok.
bár, nekem már van három, de én azt hiszem most találkoztam az IGAZIval, a válásom után 8 évvel. Neki nincs gyermeke, és én is vágyom arra, hogy ítőle legyen egy kisbabám:)
kivánom, hogy összejöjjön a babus:)

egyébként 37,1 re beálltam, de valahogy olyan világvége hangulatom van, hogy nem lehet, hogy babás legyek:( pedig eddig nem ezt éreztem.
a melleim változatlanul külön életet élnek, feszülés ezerrel...
ha mensi előjel lenne a mellfeszülés, mennyi időm belül kellene megjönnie?

Puszi és drukkhegyek MIndenkinek!!!

Veramama
veramami4

Mégegyszer köszi mindenkinek!

Kata! Én is így gondolom, hogy túl alacsony a hőm, de akkor mikor jön már meg végre!

Zöldi! Hát igen! Akkor innentől nincs más, kitartok! :lol:

Purc! Köszi! Amúgy nincs is olyan sok a tesztig! Már mint, hogy könnyű, mert a tesztelésig úgy éreztem, hogy fú de messze van! Aztán mégis olyan hamar elment az idő! És akkor ha már ilyen kitartós lettem küldök neked is belőle! :lol:

Kép
bettike
Eger

De gyagy vagyok Purc! A mondatból kimarad egy kis rész ott, hogy könnyű ezt mondani, mert ... Na így akartam én kis szenilis! :oops:

Kép
bettike
Eger

Köszi, purc, megnézem, hogyan kell. Ceniko, én sem ítélek el semmit, kicsit sok évet beáldoztam egy perspektívátlan kapcsolatba, a hülye én voltam, ennyi. De én azér' még egy húsvér pasit szeretnék apának. Ez most a legjobb barátom volt (szerelmem?), akivel nagyon szeressük egymást, életet összekötni viszont nem szándékozunk (jelen pillantás), de számíthatok rá bármiben. Szóval jó helyre jönne (jött volna?), asszem. Nagyon köszi a többieknek is, olllllyan kedvesek vagytok! Hajrá! Azér' nincs annál nagyobb csoda, mint a gyerek! :))))
fruzsi17

Moziba mentem, csá!

Kép
zölddisznó

Fruzsi: akkor hajrá hajrá :lol: Így még sokkal jobb a helyzet, hogy ha ő is akarná, meg veletek maradna, meg támogatna meg minden :wink: Az együttélés nem feltétel, attól még lehet jó apja a gyereknek :wink: És legalább senki sem horkol, mint egy varaskocsdisznó melletted :lol:, minden rosszban van valami jó és fordítva :lol:

Megyek mert a csajom ázik a kádban :D

ceniko
Szeged

Na kész vokk a fürcsivel :) Meg is van etetve, most apázik!
Bogimat lepasszoltam a bnőmhöz (egyidősek a csajaink) ott is alszik. Mivel én tüszőrepedek :lol:
Ma megszült egy bnőm, 3 óra alatt gyors lezavarta :) Ügyi volt! Kisfia lett, a férje küldött át képeket, tök furi volt a nagy acsi a lába között :lol: Olyan kis aránytalan, bizti meg kell szokni...nekem 2 csaj után fura lenne.... :shock: :lol:

Veramami: Neked 3 is van?? Bakker dejó, irigymirigy vagyok :) , jó lenne ha én is már ott tartanék. Mekkorák a csemétid és hogy hívják őket???? Ők mind a 3an egy apucitól vannak????

Moni: Nálatok mekkorák a gyerkők, neveik?? Már egyszer kérdeztem de nem válaszotál.... :roll: :oops:

Purc: Ügyesek voltatok télleg jól elkaptátok a PÉ-t (sztem) A fingerjeim krosszba vannak értetek :wink: :lol: :lol:

Genetikai UH előtt állóknak ++++++++++++++++
Tesztelés előtt állóknak +++++++++++++++++
És mindenkinek pusz :D

ceniko
Szeged

Köszi Ceni, nagyon édes vagy. Nektek meg mindent bele, apát ne engedd ki az ágyból :wink:

Mennek a drukkok. Hajrá Hajrá....

Purc

Kép

Kép
purc

Ceniko: Ó, ŐK már nagyon nagyok:)
24, 20, és 14 évesek. Bálint, Dorka, Anna

Most lehet, hogy azt mondjátok, "ez a nő sem komplett", de sajnos ea gyermekeim apjától elváltam 8 éve /egy apától vannak/ és végre megtaláltam a TÁRSAM, vele szeretnénk babócát még gyorsan amíg nem késő, bár már néha most is félek, hogy az:(

Veramama
veramami4

Veramami: :) Hajráhajráááááááááááááááááá

Purc: Köszi viszont :wink:

Már készül a forraltborocska és nyomjuk a Nutellás kenyeret tejjszínhabbal :lol:

ceniko
Szeged

Lanyok nagyon nagyon sokat irtok es mostanaban nem nagyon van idom, epp csak elolvasni. Gyonyoruek a pocik es a gorbek is igen igeretesen alakulnak.

Robcsi:
:( A progi dolgot egy ciklus alatt ki lehet vizsgalni, mert a barnazas arra utal, hogy valami nem stimmel. Nagyon sajnalom, hgy enm ez a honap volt az a honap.

ceniko:
A tuszok mivel nem voltal stimuzva valoszinu mar 20-25 mm kozott repednek. A stimulalt tuszok szoktak nagyobbra is noni. A mehnyalkahartya szep nagyon, ez is arra utal, hogy kozel van a tuszorepi. Szerintem a homero is jelez, de most szerintem par napig hajra apanak!

bettike:
En nezegettem a gorbedet, lehetseges, hogy tevedek, de olyan gyanus az a negativ teszt... Ebbol sajna meg az is lehet, hogy vagy kesobb volt peteeres, vagy nem volt, mert nagyon lapos a gorbuszod. Szurkolok, hogy valami tortenjen mar nalad! Szoval lehet nincs am igazam, nem kell keszpenznek venni.

Minden kismaminak jo pocakonovesztest es hajra 12. het es aztan 28. het stb... Akik tesztelesen gondolkoznak azoknak drukkolok ezerrel. Remelem akit nem nevszerint szolitottam nem sertodik meg, de most csak ennyi idom volt. Nagyon porog ez a topik es jo sokan is vagyunk :P

baratodildi

Esik a hóóóóóó :lol:

ceniko
Szeged

Yeahhhh! Imádom!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, de sajnos ma reggelre leesett 39.5-re, így valószínű, hogy meg fog jönni.

Rokon! :wink:
Nagyon drukkolok a csütörtöki teszteléshez, legalább neked sikerüljön!

A kismamiknak jó pocaknövesztést, a többieknek kellemes együttlétet! :D

Mazsola
Kép
mazsola78

Enikő,
aktív hétvégét nektek! :P :wink:
Robcsi,
:cry: :( :(
Babancs,
nagyon szép kismama vagy!!! :shock: :)
Purci,
köszi, hát jó nem volt... :? de ilyen jó időzítésből csakis baba lehet!!! 8)
Ancsa,
ne búsulj, a súlykategóriánk azonos... kicsit néha még bánt ugyan engem is, de hidd el, aki szeret az így szeret, és a kövérkébb nők is meseszép kismamák!!! Életemben nem hordtam büszkén a pocakom de abban a pár hónapban még ki is toltam! :D
Coca,
remélem jó volt a film! :)
Fruzsi,
üdv itt! :)

A méhszáj-témához: én is annyisor próbáltam már, de nem és nem érem el!!! Vagy az ujjam rövid vagy valami egyéb hosszú, de én nem tudom megnézni! Aki vizsgálgatja: Ti hogy csináljátok? (Póz, ujj kiválasztása, egyéb csítek...)
Rólam: fősulin voltam 2 napig, mostanában nincs nyugtom, de mostmár lassan lecseng néhány dolog és többet leszek. A hőm ma reggelre nagyon leesett, nem csodálkozom, 25. napon vagyok és 13. DPOn, holnap-holnapután illik megjönnie.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?