Sziasztok Lányok,
Én is eltüntem, mert rengeteget dolgoztam és muszáj volt pihennem. Megpróbáltam visszaolvasni a három nap termését, de bocsi ha valakinek nem irok külön.
Lányok, ne sértődjünk meg már azon ha valakinek nem ír valaki......Szerintem amikor írunk úgy általában mindenkinek akarunk és nem hagyunk ki direkt senkit sem a listából.....Inkább tegyük fel mégegyszer a kérdést ha nem jött rá válasz..
Babancs, nagyon csini vagy!!!!! Én nem teszek még képet, mert rajtam kívülről semmi nem látszik azon kivül, hogy a mell méretem eggyel nagyobb. Mutattam a páromnak a képedet és megerősített, hogy rajtam még semmi nem látszik
. Na de majd a novembertől
Szerencsésnek mondhatom magamat, mert se hányingerem, se rosszulléteim nincsenek.
Megirod, hogy melyik knorr szósz ez pontosan?
Szerika, én is úgy tudom, hogy a védőnénihez a 3.hónpaig el kell menni, de lehet, hogy rosszul tudom. Örülök, hogy Te is jól vagy
Robcsi,Kata sajnálom.
Tonti, nagyon szép a görbéd, már csak pici türelem kell és mehet a próbálkozás, nagyon nehéz lehet neked most.
Mazsola, jól alakul nagyon még 3 nap és tesztelhetsz is, addig mennek a drukkok.
Bettike, akkor hetfon tesztelsz?
Cenikő, gratula a tüszőcskékhez
Zöldi, nagyon szép a görbéd, jó, hogy igy megindult, reméljük már hármasban, vagy négyesben karácsonyoztok!!!!!
Ancsa, ma este nem a tévét nézni!!!!!
Puszi Mindenkinek, majd jövök.
Babacs, majd elfelejtettem, gratuálok a 12.héthez