Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci,
még ne addjátok fel!!!Nem biztos!!!!Én nagyon nagyon szorítok, hogy megmaradjon mindkettő!!!
Nálam a helyzet változatlan! Szerdán kezdek az új helyen!Iszonyatosan várom....
Vendég

Sziasztok,

Újra itt.

Vicuska,
Nagyon sajnálom a nagymamidat, fogadd őszinte részvétemet! :( Anyudnak lehet ez a legnehezebb…
Azt is sajnálattal olvastam, hogy nem sikerült az első lombikod, de meglátod, legközelebb minden rendben lesz, és sikerülni fog :) Hajrá!
Most már csupa jó dolgok fognak veled történni!!!

Bonya, Taptau,

Az egyik fő szolgáltónál volt ma technikai probléma, ezért nem értétek el a kórházakat sem. Ha jól tudom országos hiba volt.

Lukrécia,
Ezer millió babatapi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) És tudod: sok folyadék, sok fehérje, és csak semmi para :)

Kriszti drága,
Köszönöm, aranyos vagy. Nem tudom, vegyesek az érzéseim. Zozó is azt mondja, hogy még ne engedjük el, majd akkor búcsúzzunk el a "B" babától, ha már 100%, addig ne mondjunk le róla. De nem biztos, hogy ez jó, hiszen így egyre jobban kötődni fogok Hozzá is, és ha meg nem… szóval érted. Persze nem fogom feladni, csak azért nagyon beleélni sem szeretném magamat… Megpróbálom megtalálni az arany középutat, bár ez nagyon nehéz lesz.

Jó éjt mindenkinek!

UI: nekem még ha hsz-t küldök a nyári időszámítás szerinti időt írja ki… Nem tudjátok, valahol át kell állítani?
Köszi.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bekukkra jöttem, mert leragadnak a szemeim, de Zsókucinak mindenképp reagálni szerettem volna...

Zsókuci drága, nagyon örülök, hogy szépen fejlődik a egyik Kicsibogyókád!!! :D
Tudom, hogy most mindenki arra bíztat, hogy ne adjátok fel, és ne engedjétek még el a másik Bogyókát, de én úgy gondolom, fel kell készülnöd arra, hogy ő nem bizos hogy veletek marad. Ezek kemény szavak, de hidd el, én már túlvagyok egy 10 hetes baba elveszítésén, tudom, hogy miről beszélek! Engem az utolsó pillanatig mindenki azzal bíztatott, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz, és behozza majd a lemaradását a babám (merthogy nem fejlődött rendesen a kis drága). Hinni akartam nekik, de a lelkem mélyén tudtam, hogy nem lesz igazuk... Egy nő megérzi az ilyen dolgokat... én legalábbis 100% -osan tudtam... Szóval én most arra bíztatlak, hogy próbáld megtalálni azt az általad is említett arany középutat, és ne éld bele magad semmibe, annál nagyobb lesz az öröm, ha mégis újra elkezd fejlődni!!! Ja, és ami a legfontosabb: ott van az egészségesen fejődő baba!!! :D :D :D

Holnap írok a többieknek is!

Puszi, és jó éjszakát mindenkinek!

Mamm
mamm

Sziasztok, jó reggelt lányok!

Vicuska, őszinte részvétem mamád miatt, nem tudok és nem is akarok semmi "okosat" írni, hiszen ezt te érzed, az idő majd lassacskán valamelyest segít, és nagyon drukkolok a köv.lombikotokhoz, kitartást és jó egészséget kívánok!!!!

Zsókuci, drága!Neked is, nektek is a legjobbakat szeretném, nem feladni, nem beleélni, sztem is kellene középút, de ez nagyon nehéz, így kívülállóként nem is lehet és nem is merek annyira tanácsot adni, úgyhogy nem is teszem, én nagyon nagyon szurkolok!++++++++++++++++++++sok puszi

Kriszti, szerintem este vagy délután nekilátok, és megírom újra a privit, annyi mindent írtam, és nem ment át :cry: de most csak annyit, köszönöm nagyon a múltkori privit :?:

Lukrécia, hajrá hajrá!++++++++++++sok pihi, no idegeskedés :wink:

nem akarok senkit kihagyni, de most mennem kell dolgozni, újra "ablakos szolgálatban" vagyok (számlázás), semmi időm nincs egész nap...

mindenkinek puszi

numato
numato

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Itt vagyok, olvasok, Nálunk minden rendben!!!

Még jelentkezek!!

Kép
mot

Zsókuci
Lukrécia kért meg hogy irjam meg neked hogy ne haragudj hogy multkor nem irt neked,de most fekszik és a férje irta azt a pár sort igy csak most értesült rólad.szoval gondol rád ezerrel és drukkol neked!
én is nagyon szoritok,persze készülj fel a rosszra is,de mindig gondolj arra hogy egy baba is elég egyszerre,majd jön a tesóka késöbb.persze szoritok hogy minden rendben menjen.

Kriszti
Lukréciának ird be légyszi hogy vérvétel 10.-én lesz.csütörtökön már ir nektek majd,addig én vagyok a szeme és a keze :D :D
mindenkinek köszöni a drukkokat.

sok sikert az uj helyen szerdára
puszi

bibar

Jó reggel Mindenkinek!

Vicuska, őszinte részvétem!

Zsókuci, próbálj meg nem idegeskedni, bár ilyenkor tudom, hogy hülyeség ilyet mondani, mert ez szinte lehetetlen, de mindkét babónak ezzel teszel jót. Mi meg majd idegeskedünk, izgulunk, drukkolunk helyetted is és reméljük minden a legnagyobb rendben lesz.

Lukrécia, nagyon-nagyon szorítok, csak "ügyesen". +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot mindenkinek, én sajnos hoztam haza egy kis munkát, így gépközelben leszek, majd benézek.

Puszi!

Judit
jucicuki

Szép reggelt mindenkinek!
Teszek föl egy friss táblát! Remélem mindenkinek minden adat jó!
Én nemsokára megyek dolgozni, amitől kicsit tartok....Új hely, új szokás....
A pocisoknak további szép pocakosodást!

Zsókuci,
reméltem tegnap is, hogy elkaplak MSN-n, na de majd holnap! Van 1-2 kérdésem, elméletem! :roll: :wink:

www.babanet.hu/album/main.php?album=10986&p=2426520

Kép Kép
Vendég

Sziasztok, szép napot ezen a csúnya, esős szerdán,

Köszönöm kedves szavaitokat, nagyon aranyosak vagytok!

Mamm,
Neked főleg köszönöm, mert jól megfogalmaztad azt, ami bennem zajlik. Valahol érzem, hogy egy kisbabánk marad, és persze Neki is rettentően örülök, és már most imádom :) Úgy vagyok vele, hogy inkább most derüljön ki, hogy nem lesz ikertesókája, mint pár héttel később, és inkább így alakuljon, minthogy betegen szülessen meg. Azt nem élném túl! Szóval úgy érzem, hogy hozzáállásban sikerült megtalálnom az középutat, nagyon boldog lennék, ha megindulna a növekedése, és csoda történne, de nem fogok (már) kiborulni, ha egy kisbaba marad csak, hiszen az is csodás ajándék az élettől! :)

Numato,
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :) Jól esnek a drukkok! :)

Bibar, Lukrécia
,
Édesek vagytok, köszönöm Nektek is! :)

Jucicuki,
Ahogy fentebb is írtam, sikerült megnyugodnom. Nem szabad idegeskednem, hiszen alapból úgy készültem, hogy egy kisbabám lesz, így egyáltalán nem szomorkodom, ha tényleg csak egy lesz. Aztán később persze még lehet tesóka, vagy tesókák :D

Kriszti,
Ma sokat leszek gépközelben, mert sajnos Jucicukival hasonlóan én is hoztam haza munkát :(:( Úgyhogy biztos el fogsz kapni msn-en, csak akkor nem amikor megyünk ma Zozóval fogdokihoz, meg ha nem esik, délután a temetőbe. Előtte-utána nagyjából itt leszek, vagy a konyhában :)

Lukrécia,
Millió babatapit küldök: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Bibike,
Természetesen Neked is: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Millió puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kriszti,
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerül az első napod! Írd majd meg ha lesz egy kis időd!
Bibike,
Már csak néhány nap....addig is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lukrécia,
Pihenj sokat! Persze küldöm a babatapikat is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Estrella,
Remélem már sokkal jobban vagy, írok Neked privit!

Kismoni
kismoni

Kriszti, milyen volt az első nap? Gondoltam Rád!

Kellemes estét Mindenkinek!

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Húúú, lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám...Hááát, nem egy láblógatós osztály....Kellemesen elfáradtam, és ez a rengeteg információ! A felét már nem tudom! Iszonyatos munkát végezenek ott a lányok! De remélem hamar belejövök! Ma viszont elengedtek előbb, így már a vacsin is túl vagyunk! Remélem bírni fogom, nem a fizikai részéről van szó, hanem annyira sokmindenre kell figyelni, pedig csak 12 beteg van, 5 nővérre!Tehát, pont megvalósítható az ideális ápolás!
Kicsit zsong a fejem is, hisz annyi új információt gyűjtöttem be, de remélem már holnap után jobb lesz!
Holnap kipihenem magam, és frissen kezdem a következő műszakot!
Puszi mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!!! Holnap igérem, frissebb leszek, és írok!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! :)
mot

Sziasztok!

Voltam tegnap BMC-ben, két tüszőm nőtt, mindkettő a bal oldalon, az egyik 11mm, a másik 16mm. Tegnap és ma még kell adnom a Puregont, aztán pénteken újra uh. Zeke doktor szerint hétfőn vagy kedden lesz az inszem... A parám ugyanaz mint a múltkori inszem hónapban: megint közbejön a hétvége, nem fognak -e korábban megrepedni mint kellene??? No, majd holnap kiderül mekkorára nőttek 2 nap alatt! Szorítsatok, jó?

Zsókuci, ügyes vagy, hogy megtaláltad a középutat, és igazad van, már az egy baba is csoda (lásd Chesti Niki babáját :D )!!! De jó lenne, ha én is már ott tarthatnék, ahol te/ti babások! :D

Bibike, Lukrécia, hogy vagytok? Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti, izgalmas lehet az új hely, és biztos megterhelő így az elején, hogy sok dologra kell egyszerre odafigyelni, de Te tutira megállod majd a helyed! :D

Vicuska, biztosan nagyon nehéz lehet most a családotoknak, kitartást kívánok, és hogy meg tudjatok hamar nyugodni. Puszillak, és azért majd jelentkezz, jó?

Bonya, veled mi újság?

Mostanában olyan keveset írtok lányok... Mindenki dolgozik ezerrel???

Puszi mindenkinek! :D

Mamm
mamm

Sziasztok!

Voltam tegnap BMC-ben, két tüszőm nőtt, mindkettő a bal oldalon, az egyik 11mm, a másik 16mm. Tegnap és ma még kell adnom a Puregont, aztán pénteken újra uh. Zeke doktor szerint hétfőn vagy kedden lesz az inszem... A parám ugyanaz mint a múltkori inszem hónapban: megint közbejön a hétvége, nem fognak -e korábban megrepedni mint kellene??? No, majd holnap kiderül mekkorára nőttek 2 nap alatt! Szorítsatok, jó?

Zsókuci, ügyes vagy, hogy megtaláltad a középutat, és igazad van, már az egy baba is csoda (lásd Chesti Niki babáját :D )!!! De jó lenne, ha én is már ott tarthatnék, ahol te/ti babások! :D

Bibike, Lukrécia, hogy vagytok? Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti, izgalmas lehet az új hely, és biztos megterhelő így az elején, hogy sok dologra kell egyszerre odafigyelni, de Te tutira megállod majd a helyed! :D

Vicuska, biztosan nagyon nehéz lehet most a családotoknak, kitartást kívánok, és hogy meg tudjatok hamar nyugodni. Puszillak, és azért majd jelentkezz, jó?

Bonya, veled mi újság?

Mostanában olyan keveset írtok lányok... Mindenki dolgozik ezerrel???

Puszi mindenkinek! :D

Mamm
mamm

Bocsi, 2x ment el... :oops:
mamm

Mamm,
gratulálok a tüszőcskéidhez!
Ne izgulj minden rendben lesz, ne legyél vészjós.

Én nagyon szorítok és talán holnap személyesen is tudok egy kis pozitív energiát adni.
Nagyon jó lenne személyesen talizni.írj az e-mail címemre és küldök vissza képet magamról, hogy megismerj.

Mi is megyünk pénteken a BMC-be a páromnak lesz a kontrol sperma vizsgálata.
Nagyon izgul szegénykém, hogy minden oké legyen , merthogy én holnap kezdem a Decapeptylt és ha hétfőn megvan az eredmény akkor dől el, hogy szurhatom-e magam tovább.

Ráadásul tegnap előtt észrevettük, hogy piros pöttyök vannak a kis "fejecskéjén" de nem viszket nem fáj neki.
Remélem nem komoly. Pedig már a munkahelyére is küldtem vele kézfertőtlenítőt és szorgalmasan használja WC-és előtt is.

Van tapasztalata valakinek a pötyökkel kapcsolatban?

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!
Hát nekem jó sok melóm van, mivel majdnem 3 hetet nem voltam a lombik miatt. :evil:
Mamm, gyönyörű tüszőid vannak, nem lesz semmi baj! Remélem Zeke doki telibe találja őket! :D
Bonya, férjemnél is volt tavaly de neki viszketet is és nekem is volt bajom. Így mi mindketten kaptunk gyógyit. Remélem még semmi komoly, és csak esetleg valamelyik tisztálkodó szerre érzékenyebb.
Holnap beszéljünk már, mi volt! Hívj és benntről visszahívlak!
Lányok, a sikertelen lombik után természetes ilyen "nehéz" mensi? Ma vagyok a 7. napon még mindíg távozik "valami" és fájok mindenhol. Mondjuk nekem az endometriózis miatt, amúgy is mindíg fájdalmas a mensim de most.. :cry: Gondolom a megvastagodott nyálkahártya okozza.
Zsókuci, szuper ahogy látod a dolgot nagyon nehéz lehet, de azt hiszem mi már megedződtünk mindenre! Vigyázz magatokra!
Kriszti78! Sok sikert Neked az új melóhelyen!
Akiknek most kell mennek a babatapik! (nagyon tetszik ez a kifejezés, nagyon cuki) :oops:
vicuska1977

Vicuska,
már hiányoltalak, de gondoltam sok a munkád azért is nem zavartalak.
Ok holnap hívlak ahogy végeztünk a BMC-ben.
Én arra gondoltam, hogy nem lehet az antibiotikumtól, hogy az csapta ki?
Remélem nem olyan nyavaja amit holnap kimutatnak.
Olyan kár, hogy nem mobdják meg pár óra múlva az eredményt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Mikor állítják vissza a babaneten az órát?

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok lányok!
Nem volt ma valami nagy forgalom....Pedig annyira rossz az idő, azt gondolnám, mindenki a jó meleg szobában űl, és gépezik.... Igaz, én sem azt tettem, de ettől még más megteheti! :lol: :lol:
Persze csak ha nem kell dolgoznia!
Én holnap megyek, lassan el is vánszorgok a fürdőíg.

Lucia, Numato, Milike,
írtam privit! :lol:

Szép estét mindenkinek, és jó éjszakát! A dolgozóknak kevés munkát!
Vendég

Sziasztok !

Lukrécia
Nálam egyszer volt fagyasztás 2 baba.Ez a 4 -ik lombikom mindig 3 babát kaptam vissza, egyszer volt fagyi akkor 2-öt ,mert csak annyi volt.
Te különben hogy érzed magad ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kismoni
Aranyos vagy de ez a néhány nap hosszabnak tünik mint az eddig eltelt idö,de már alig várom.

Mam
Köszönöm neked is a tapikat. Igazábol azon kezdek idegeskedni hogy nem érzek semmit,és egyre jobban félek. Már 2x "majdnem" sikerült és akkor éreztem is, és most sajnos semmit!!Egy kicsit fáj a mellem ennyi.
Szombaton lehet hogy csinálok egy tesztet ,még sose csináltam.
Jaj ugy izgulok !!!
bibike27

Bibike
ne izgulj,csak pozitivan,nem kell még ilyenkor semmit sem érezni.
én is mindig csináltam elötte tesztet,hogy ne a dokinál érjen meglepi :oops:
szoval csak nyugi/tudom könnyü ezt mondani/ :D nagyon szoritok!!!!!!!
egyébként én sem értem hogy kaptál vissza 3-at,én könyörögtem a 3. beültinél,de akkor is ragaszkodtak a 2-höz,hivatkozva a koromra,hogy 35 alatt nem!most a 4.-nél kaptam vissza 3at nagy nehezen,és a többit is 3-asával kértem fagyasztani.
nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!

Vicuska
a sikertelen után nekem is gázos volt a mensim,sajnos ezen tul kell lenni :x

Bonya
remélem minden rendben lesz pénteken :D szoritok

Mamm
nem fognak idő elött megrepedni,én a lombiknál 20 tüszőt örizgettem hétvégén,és megmaradtak a leszivásra :D
szoval nyugi,csak ügyesen!!!!!!!!!!

Kriszti
örülök hogy jól telt a napod az uj melóhelyen :D :D

Lukrécia
irhatnál már pár sort,hiánnyollak :lol: :lol: holnap hivlak

puszi mindenkinek

bibar

Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltam először a védőnőnél!!! :D:D:D Nagyon kedves és aranyos a védőnéni, és képzeljétek, mint kiderült, Ő járt hozzám, mikor születtem!!!! :D Annyira jóóóóóó. Anyukámra is egyből emlékezett, és így mégjobban kedvelem. :) ÉÉS, még a súlyomért sem cseszett le, csak annyit mondott, hogy egyek sok főzeléket, meg zöldséget-gyümölcsöt. Vérnyomásom tökéletes, és nagyon jó volt, hogy minden más papírt megkaptam a BMC-ből, így nem is kell egyelőre sehová mennem
Ja, és természetesen: KAPTAM TERHESSÉGI KISKÖNYVET!!!! :D:D:D Áááá, tök jóóóóó! És ma léptünk a 8. hétbe!!! :D:D:D

Kriszti,
Pont tegnap, amikor már réges-régen elbúcsúztunk egymástól msn-en gondoltam arra, hogy mintha tegnap kezdtél volna az új helyen? De annyi mindenről beszéltünk, hogy ezt teljesen el is felejtettem…
Persze, hogy hamar belefogsz jönni, ügyes lány vagy!!!! Azért mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen: ++++++++++++++++++++++ :)

Mamm,
Gratula a két petikéhez, és ne aggodalmaskodj!!! Meglátod minden a lehető legnagyobb rendben lesz, és most már Te sem úszod meg, hogy ne kerüljön a neved mellé szivecske! :D Küldöm is a macit hozzá:
Kép
És mennek még a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bonya,
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen!!!! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicuska,
Szegénykém, sajnálom, hogy fájsz… Remélem, holnapra már jobb lesz a helyzet! Jobbulást!!!

Bibike,
Ne idegeskedj, ilyenkor még nem kell semmit érezned!!!! Ne paráztasd magad, az a legrosszabb, amit tehetsz. Nyugi, és minden oké lesz!!!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
A tesztet meg verd ki a buksidból!! Ne csinálj, még felesleges!!! Pont aznap mész, amikor már mutathatna valamit, akkor meg már minek? Nyugi!!

Lukrécia,
Milliónyi babatapi megy neked is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Na viszont most lépek, mert leragad a szemem, de egy vígasztal, hogy holnap már péntek lesz!!! :D:D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Helló Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni, beszélnem kellene Kanyó doktornővel elég fontos, de otthon maradt a mobilszáma. A 4. inszememet elkezdtem és lenne egy fontos kérdésem. Esetleg valaki elküldi nekem pü-ben?

Előre is hálás köszönet, mert most nagyon izgulok!!!!! Mindenkinek nagyon szorítok, rendszeresen olvasom ezt a fórumot. Végig kísértem Zsókuci sikerét nagyon nagyon gratulálok!!!!
málna79

Sziasztok!

Na végre vége az ágyrabságnak.Múltkor nem feküdtem túl sokat(persze pihentem) ugyhogy most megfogadtam,hogy 3 napig nem kelek ki az ágyból,hátha ez válik be...Hú de iszonyatos lassan teltek így a napok!Nem mintha most pörögne... :D

Bibike,

Hát nem értem nálad miért így csinálták,dehát örülj neki,hogy 3-at kaptál vissza,őszintén szólva a Zeke ezt szerintem tök komolyan veszi,hogy ki mennyit kap,biztos volt vmi más oka,hát nem értem.
Nem érzek én sem semmit,hát nem tudom.Mindenesetre most pozitívra állítottam az agyam,mert a csalódás így is,úgy is nagy,akkor meg miért ne.Hátha segít.Te már hétfőn megtudod...NAGYON IZGI!!

Málna,

én sajna nem tudom a számát,nem tudok segíteni.

Kriszti,

Örülök,hogy tetszik az új hely,bár akkor unatkozni nem fogsz,ahogy olvastam...

Mamm,

ne stresszelj a tüszők miatt,kíméld magad,nem lesz semmi gond

Bonya,

szorítok nektek is a hétfői eredmény miatt,hihetetlen,minden gond egyszerre jön...

Bibarkám,

hát itt vagyok,nem úszod meg... :D
Megint azt csinálom,mint nyáron a két hetes várakozás alatt,egyértelműen ettől a stresszes helyzettől,hogy az ember nem tudja mi van,szóval egész álló nap máson sem jár az agyam,mint a zabáláson,most rendeltem egy pizzát,de már mennyi mindenen túl vagyok és még dél sincs...Hát kész.Ha már a hormonoktól nem híztam,valamitől kell.... :D

MÉG EGYSZER KÖSZI MINDENKINEK A DRUKKOKAT!!!! 8)

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Én is hazaestem, de nem is maradok fent sokáíg, mert reggel megyek vissza.... Ma még jobban telt az idő, még több mindent tanultam...Komolyan mondom, annyira hülyének érzem magam, olyan sok új dolgot megtanultam, csináltam az elmúlt műszakjaimban....De nagyon örülök, kellemesen elfáradok!

Lukrécia,
én sem a hormonoktól híztam, hanem a 2 hetes várakozás alatt zabáltam....+ 4 kiló! (Azóta sem megy le) :lol: :lol:
Mennek ám a babaragacsok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci, már tárgytalan az eset, majd hétvégén, hátha tudunk beszélni, és elmesélem... :cry: Pedig....így alakult!

Bibike,
Te is nemsokára megtudod az eredményt!Kívánok minden jót!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Málna!
Üdv köztünk! Sajnos én nem tudok segíteni, de szivesen látunk, bármikor erre jársz, és kérdésed van.... :)

Bocsi, hogy most nem szólok mindenkihez, de az agyam teljesen tele van az infókkal, azokat emésztem.... :roll: :lol:

További szép estét kívánok mindenkinek!
Vendég

Lányok, egy nagyon szomorú hírt olvastam az nlc-n, egy linket másoltak be, amit most én is bemásolok....
Remélem nem igaz, és az a levél ahivatalos, amit az egyik csajszi kapott. De nem akarok senkit elszomorítani, csak tudnotok kell....
http://www.origo.hu/itthon/20061102szazezreket.html
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kriszti,ez nagyon elkeserítő.Nem is tudok rá mit mondani.

Örülök,hogy jól érzed magad az új helyen.Meglásd belejössz egy kettőre,hisz talpraesett csajszi vagy! :lol:

Lukrécia,Bibike,Mamm nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++

Bocsi Többiek,hogy külön nem írok mindenkinek,de hulla vagyok!
A héten alaposan lefárasztottak a gyerekek(uncsitesók is engem boldogítottak).

Jó hétvégét nektek! :lol:
taptau

Sziasztok !

Megcsináltam a tesztet mert nem birtam magammal ,és most nem
tudom hogy mi van,mert hajnalban csináltam egyértelmüen 1 csik
volt,aztán visszabujtam a párom mellé ,késöbb mikor felkeltünk nézi a párom a tesztet és mosolyog hogy 2 csikos,és tényleg igaz hogy az egyik csik halványabb de egyértelmüen 2 csikos!!!
( a teszt papirján ez van,- lehetséges hogy az egyik csik halványabb a másiknál.,nem kell szükségszerüen egyformának lenniük.)Azt hiszem hogy most mégjobban izgulok!!!!!!!!!!!!!!
Most akkor mi van szerintetek? Volt már valakinek ilyen ?
bibike27

Bibike!

Volt nekem ilyen és terhes voltam....pont ugyanez volt,hajnalban egy csík volt és mikor felkeltünk,kettő!!!Szerintem holnap is csinálj egyet reggel!Viszont egy teszt -szerény véleményem szerint-nem vált poz-ra ha nincs oka rá... :D Hú de izgi...

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Remélem igazad van nagyon izgulok ,de holnap már nem tesztelek
hétfön ugyis vérvétel és az lesz a biztos!!!!
Ne haragudj hogy megkérdezem ,de lombikbol volt az a terhességed?
Hogy érzed magad??+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Sziasztok,

most csak gyors bekukk ide, mert megyek főzni, de:

Bibike,
nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

És persze Lukrécia, neked is mennek a babatapik:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Pusszantás, még jelentkezem :D

Kép

Kép
zsókuci

Bibike
ez tuti siker,ha késöbb jött ki a csik,az is ugyanugy azt jelenti!!!!!!!! :D miattad néztem be ma,és ez a jó hir fogad,nagyon drukkolok hogy hétfőn megerősitsék a tesztet! :lol:

Lukrécia
nagyon jo volt tegnap,majd mesélek,de ma megyünk vendégségbe Dunakeszire,holnap hivlak.
puszika

bibar

Bibike,

nem lombik volt,csak clostylbegit,még régebben volt,de nem maradt meg.Mindenesetre ügyes vagy,hogy kibírod,hogy ne tesztelj holnap,bár már akárhogy nézzük,van egy pozitív teszted,azért ez nem rossz előjel ugyebár.... :D :D :D
Továbbra sem érzek semmit,hogy a kérdésedre válaszoljak.

Bibar,

jó vendégeskedést meg Fanny sétáltatást!Látod Bibike milyen jó híreket írt!!Úgy szeretnék pénteken én is csatlakozni! :shock:
Kezdem kicsit jobban feltalálni magam itthon,remélem kitart még pár napig,hú,nagyon lassan múlnak a napok,a percek!!!Holnap beszélünk,puszika

Zsókuci!

Olyan ari vagy,mindig olyan kitartóan küldöd a tapikat,köszi szépen,és minden kedves tapi-küldőnek :D :D ezer köszi!!! :D
PUSZI

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Bibike, Lukrécia hajrá-hajrá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Részemről tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi ( hajrá-hajrá Parádsasvár), nem is érzek semmit...
Elfoglaltam magam, ma például az újrakezdés óta első vívóversenyemen vettem részt. Hát nem mondom, hogy túl jól vívtam, 15-ből 10. lettem, de hát valahol el kell kezdeni :roll:
Viszont élveztem :lol:

Nagyon kellemes napot Mindenkinek!

Puszi!

J.
jucicuki

Sziasztok!

Akkor sorban:Bibike,Lukrécia,Mamm,Jucicuki+++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás!
taptau

Helló Csajok!

Pénteken voltam BMC-ben uh-n! Bal oldalon egy 17mm, egy 18mm és két 12mm, jobb oldalon egy 15mm-es tüszőm van. Zeke doki azt mondta, ebből 3 biztosan jó lesz, úgyhogy HOLNAP REGGEL INSZEM!!! :D :D :D Most egy kicsit több esélyt látok a sikerre, mint a múltkori inszemes hónapban, úgyhogy szorítsatok légyszi!!!!! :D

Bonya, nagyon örülök, hogy találkoztunk, és személyesen is megismerhettelek! Sajnos nem sokat segített, hogy veletek együtt mentem be, ugyanis fél 11-kor sikerült bekerülnöm a dokihoz... Elég bosszantó volt, ilyen még nem is fordult elő... 7-től fél 11-ig vártam...

Bibike, Lukrécia, Jucicuki, megy a drukk nektek ezerrel!!!!

Pussz, este még benézek!

Mamm[/b]
mamm

Sziasztok!

Mamm, gondolok Rád reggel. Csak ügyesen :lol:

Bibike, Lukrécia ++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem sajnos fáj a hasam...szóval úgy néz ki, mégsem úszom meg a hormonokat :cry:

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Megyek vissza a vasalóhoz :x

Puszi!

J.
jucicuki

Mamm,

nagyon jó hírek,szorítok hétfőn nagyon!

Bibike!

Neked is ezerrel....!!!!

Jucicuki!

Még azért nem biztos,hogy nem úszod meg....sosem lehet tudni...

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Lukrécia,
Hú, most olvasom, 3 nap ágyrabság??? Jesszus, én nem bírtam volna ki. Még így is szenvedtem néha :D
Az meg természetes, hogy árasztom felétek a babatapit, ami jár, az jár :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bibike,
Húúú, ez jól hangzik!!! :D:D:D:D:D Csak nem bírtad ki, hogy ne tesztelj…. :)
A babatapik továbbra is mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszti,
Meglátod, gyorsan belejössz mindenbe, és rutiból fogod nyomni :D Örülök, hogy jól érzed magad!!!! :D
Amit írtál, hogy tárgytalan: nagyon sajnálom… :( Várlak majd msn-en…

Amit meg küldtél linket a lombik-támogatással kapcsolatosan: egyszerűen hihetetlen… Megint olyanok döntenek, akiknek nem jelentene problémát akár milliókat is kifizetni egy-egy eljárásért. Felháborít, hogy ilyen egyáltalán szóba kerül… Persze hivatkoznak arra, hogy pl. Angliában csak egyet támogat az állam, de mi mikor fogunk annyit keresni, mint akár egy angliai takarítónő, vagy baby-sitter… soha, még a felét sem. Ott a minimálbér is rettentően magas, nem úgy mint kis hazánkban, ahol még életben maradni is kevés belőle…:(:(:(

Mamm,
Bíztató számok!!! :D:D:D A holnapi inszemre mega-drukkok mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
És tudod: csak semmi negatívság, ez nagyon sokat számít, hidd el nekem!!!! :)

Jucicuki,
A hasfájás még nem jelent semmit, ne mondj még le róla, ha sikerült, attól is fájhat a pocak!!!! Én még csendben szorítok! :D

Mi jól vagyunk :) Álomkór van rajtam, és ma hosszú hónapok után először, fél 12-kor ébredtem :oops: :roll: Jól meg is lepődtem, mikor az órára néztem :lol:

Puszi mindenkinek!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
ÉN is elég soká keltem....De most van időm pihenni!
Zsókuci,
én is nagyon szomorú leszek, ha tényleg bevezetik, hogy kevesebb lombiktámogatást fizetnek! Ha egyet ítélnek meg, akkor nincs esélyem, ha többet, talán...De remélem minél hamarabb összejön spontán! :wink: :lol:

Brigivel vajon mi van????Megvolt a fagyibabás transzferje????

Kismoni, Te hogy vagy? Boldogulsz a szurikkal?? :roll: Nemsokára érted is izgulunk!!!!

[b]Anikó, Milike, Macika, Mary, tvmaci[/b]....Veletek mi újság???
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
Köszönöm kérdésedet most már nagyon profi vagyok. :wink:
Viszont lenne egy kérdésem: Nektek fájdogált az alhasatok a decapeptyl szuritól? Nekem kb. azóta fáj mióta szurizom magam.
Hasonló érzés mint a menstruáció előtt.

Lukrécia, Mamm, nektek mennek természetesen a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,
Megértelek, hogy nem bírtál tovább várni és teszteltél. Nagyon izgulok Érted, hogy jól alakuljon a holnap. Írj minél hamarabb hétfőn!!

Puszilok Mindenkit!

Kismoni
kismoni

Kismoni
nekem is fájt a hasam a decapeptyltöl,bár nekem nem a mensis fájás volt,hanem szurtak a petefészkeim.nem volt kellemes :cry:

Kriszti
a Tv-macival tartom a kapcsolatot ,ö decemberben megy a fagyibabákért,majd biztos ir ide,csak még rákészül.
szoval ird is át légyszi.
köszi,ja és engem id irj légyszi át decemberre,még adok egy honap spontánt magamnak,meg hát költözünk remélhetöleg :lol: :lol:
köszi

mamm
mennek a drukkok holnapra!!!!!!! :D :D

Bibike
azonnal jelentkezz ha megtudtad!!!!!!!!!

Lukrécia
drága"nyunyikám",kitartás ,meglesz az eredmény :D :D
egyél sokat hogy végre a sulyonk is egyezzen!!
puszi

bibar

Kismoni,
nekem nem fájt a hasam, vagy igen???Már nem is melékszem! Mensid volt már? Jaaa, igen, nekem olyan mensi körül fájt, és meg is jött rendesen 28 napra.... :oops: :lol: Olyan kis feledékeny vagyok!

Bibar,
átírlak, és tvmacit is....Mi is a spontaneitásban bízunk, nem akarok azzal kezdeni az új melóhelyen, hogy b.állomány...Ugyanis nagyon tetszik, és szeretnék oda visszamenni...Így jó benyomást kell keltsek! :wink: :lol: :lol:

Bibike,
holnapra mennek a drukkok, és minél előbb gyere jó hírekkel!!!!Egy kis babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm!
nagyon nagyon szorítok holnap!!!!!!! Sikerülni fog!!!Csak pozitívan!

Lukrécia,
kitartás, már neked is hamarosan közlik a jó hírt!
:roll: :wink: :lol:

Estrella,
hogy vagy?? Te is el vagy tünve napok óta...Vagy csak én vagyok figyelmetlen??? :oops: :oops: Puszi nektek
Vendég

Sziasztok

Teljesen ki vagyok azt hiszem hogy megjött!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem értem :cry:
bibike27

BIbike,
húú, nem is tudom, mit mondjak... Volt egy lány, mikor én voltam, neki is megjött,,, :cry:
De b.nőmnek 3 hónapíg volt mensije, és azt hittük a gysz-től hízott meg, és a 4. hónapban kimaradt, így tudtuk meg, hogy kismami!
Tudom, ilyenkor nem lehet semmi okosat mondani, de hátha..... Én azért nagyon szorítok! :!: :!: :!:
Vendég

Bibike
micsodaaaa?????????
és tényleg vagy csak barnázol?mert azt szoktak terhesen is,most már méginkább izgulok érted.

Kriszti
teljesen igazad van,és én is bizok a spontánba,föleg hogy akupunkturázunk,de a szivem már visszahuz a fagyibabáimért

bibar

Sziasztok!

Hát igen, kicsit eltüntem, mert sok volt a munka, tegnap meg buli volt, szóval most már beszámítható vagyok.
Minden oké, nem történik semmi extra velem.
Persze olvasgatlak titeket ám.
Kriszti:
Örülök, hogy jól érzed magad az új helyen.
Zsókuci:
Szuper Kismami vagy!
Bibike:
Mennek a drukkok ám még!
Mamm:
Küldtem privit.

Mindenkinek Minden Jót!
Vendég

Jaj kár volt még beugranom megnézni mi van.Ezt nem hiszem el!Bibike,nem csak barnázol tényleg?Az még belefér!Dehát pozitív volt b....us!

Kép
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?