Sziasztok!
Képzeljétek, ma voltam először a védőnőnél!!!
:D:D Nagyon kedves és aranyos a védőnéni, és képzeljétek, mint kiderült, Ő járt hozzám, mikor születtem!!!!
Annyira jóóóóóó. Anyukámra is egyből emlékezett, és így mégjobban kedvelem.
ÉÉS, még a súlyomért sem cseszett le, csak annyit mondott, hogy egyek sok főzeléket, meg zöldséget-gyümölcsöt. Vérnyomásom tökéletes, és nagyon jó volt, hogy minden más papírt megkaptam a BMC-ből, így nem is kell egyelőre sehová mennem
Ja, és természetesen: KAPTAM TERHESSÉGI KISKÖNYVET!!!!
:D:D Áááá, tök jóóóóó! És ma léptünk a 8. hétbe!!!
:D:D
Kriszti,
Pont tegnap, amikor már réges-régen elbúcsúztunk egymástól msn-en gondoltam arra, hogy mintha tegnap kezdtél volna az új helyen? De annyi mindenről beszéltünk, hogy ezt teljesen el is felejtettem…
Persze, hogy hamar belefogsz jönni, ügyes lány vagy!!!! Azért mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen: ++++++++++++++++++++++
Mamm,
Gratula a két petikéhez, és ne aggodalmaskodj!!! Meglátod minden a lehető legnagyobb rendben lesz, és most már Te sem úszod meg, hogy ne kerüljön a neved mellé szivecske!
Küldöm is a macit hozzá:
És mennek még a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bonya,
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen!!!! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vicuska,
Szegénykém, sajnálom, hogy fájsz… Remélem, holnapra már jobb lesz a helyzet! Jobbulást!!!
Bibike,
Ne idegeskedj, ilyenkor még nem kell semmit érezned!!!! Ne paráztasd magad, az a legrosszabb, amit tehetsz. Nyugi, és minden oké lesz!!!
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A tesztet meg verd ki a buksidból!! Ne csinálj, még felesleges!!! Pont aznap mész, amikor már mutathatna valamit, akkor meg már minek? Nyugi!!
Lukrécia,
Milliónyi babatapi megy neked is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na viszont most lépek, mert leragad a szemem, de egy vígasztal, hogy holnap már péntek lesz!!!
:D
Millió puszi mindenkinek!