Sziasztok!
Vagyok én is, ha éppen kilátok a takonyból... Bocsi
Dóri is elkapta tőlem, így felváltva hapcizzuk tele a lakást
Voltunk dokinéninél, kapott orrcseppet, meg Fenistil cseppet, és reménykedünk, hogy gyorsan kilábal belőle.
Meli!
Pipinek bejött a vers, ő mindent szeret, amit szavalok, vagy énekelek neki. Nem értem, hogy lehet, de szereti a hangomat
Zsu!
Hogy tanítottad meg a fiadat mászni?
Elöl jártál a jó példával?
De most komolyan, tényleg érdekel
Nagyon édes Martin, a kis felderítő
Eszter!
De jó, hogy ti már jobban vagytok! Hát igen, a tali akkor elmarad, de egyszer majdcsak újra mind egészségesek leszünk
Hanna nagyon szépen ül, és amilyen csábos a kádban, mint egy díva
Gyöngyi!
Végül mit találtál ki a férjed szülinapjára? Jó ötletek engem is érdekelnek, mert az én férjem is előbb-utóbb lesz 30
Grat a 9. együttlevési-évfordulótokhoz!
Jók a talis képek
Tünde!
De jó, hogy nem kell többet tornázni mennetek! Kis ügyi Bettus
Még a hogyan segít a férjünk a gyerek kötül témához: az én férjem bármit megcsinál, de a peluscserénél nem tolong
Az öltöztetés is megy neki, csak picit lassan. Olyan édes volt, ma pl. teljesen felöltöztettem a Dórit, és csak annyira kértem meg, hogy a cipőcskét adja a lábára, amg én készülök. Hát persze, hogy fordítva sikerült neki
Babcika!
Lilkónak javulást, és drukk, hogy ne taknyosodjon be jobban. Talán azóta már a kiütések is elmúltak
Vali!
Jó kis pechszéria a ruhákkal
Még jó, hogy sikerült kicseréltetni. Az sapi-sál együttes nagyon tetszik! Tök jó melegnek néz ki
A babaszobás receptekről egyszer írtam már (mondjuk jó régen) Szerintem vannak köztük jók, de némelyiket kicsit át kell pofozni, hogy használható legyen. Írnak jó nagy zöldségeket benne, pedig dietetikus ellenőrzi őket...
Medike!
Én nem bio zöldségeket veszek, hanem amit a piacon árulnak.
Edit!
Milyen volt a babatali?
Boscó!
Utólag boldog félévet Fanninak! Nagyon csini a kis ünnepelt! És a torta, nyami...
Drukkhegyek a vizsgához!
Nancsika!
Alex csudaédes, az ejtőernyős kép a kedvencem
Bartika!
Jobbulást szegény kis Pötyikének, neked pedig kitartást!
Ildikó!
Öt adag mosás, te jó ég... A mosás még hagyján, de a vasalás... Jó az új vonalzós kép
Natinak grat a kúszáshoz!
Nyúlanyó!
Grat Tomdi méreteihaz, nem kispályás
Ügyik vagytok!
Annácska!
Hát nem semmi a fűtés nálatok
A gyerkőcöket is sajnálom, remélem hatásos lesz a torna.
Na, azt hiszem "dióhéjban"ennyi