Új privát üzeneted érkezett!

koszonom panka:)

remelem minden rendben lesz,csakhat ennyi ido alatt volt reszem nagy koppanasokban es nem tudom elhinni hogy sikerult.
a puki eleg gaz de nem tudom mit csinaljak,felek hogy doki kozban is ramjon es az nagyon ciki lenne.csak csavar egyett a hasm es mar rohanok s ki az udvarra.
ja tegnep meg be is gorcsoltem.horduk a szekeket a napalliba es ugy belenyilet a hasmba mint menzikor.
rogton lefekeudtem es magatol elmult.nagyon megijedtem.

Kép
monyoka
 
 


Csibe!

Nem vagy rossz anya!
Ne keltsd fel enni, amikor alszik, aludj te is. Úgy látszik mindenki mástól szenved, Kinga képes volt 6-7 órát kibírni evés nélkül, persze üvöltve az utolsó 3-at. Tudom, hogy ilyenkor az embernek megfordul a fejében, hogy a falhoz keni a gyerekét, de hidd el ezzel sem vagy egyedül. Ha a párod tud, akkor segítsen, hogy este egy kicsit elmenj, 10-15 perc is elég, szívj friss levegőt. Nekem ez néha az életet jelentette. A többit leírták a lányok. Kitartás! Menni fog! És nem tart örökké.

Többiek, amint tudok jövök, most szunya, mert kicsit nyiff vagyok.

tjuca
 
 


Panka!

Autósülés ügyben. A mienk Peg Perego viaggio. Nagyon jó, viszont van egy baja. Műanyag a belseje (most ez a trendi, nem tudom, ki volt az a barom, aki kitalálta). Na ilyet soha máskor. Olyan mint a kukazsákban, nyáron a szó szoros értelmében belefő a gyerek. Ez is legyen szempont!!!
Itt szakad a hó :shock:

tjuca
 
 

 
 

Lányok!
Köszönöm szépen az autósülés tippeket, a barátnőm nevében is. Most már van pár típus, amit én is meg fogok nézni.

Monyóka!
Ez az érzés teljesen normális. A tesztelés pillanatában elhittem, hogy terhes vagyok, de aztán kezdődtek a kételkedős napok, mindig attól féltem, hogy nehogy megjöjjön. Ez eltartott majdnem egy hónapig. Aztán szépen lassan az uh vizsgálatok után felfogtam, hogy egy élet növekszik bennem. A puffadás nagyon jó jel, az majdnem mindenkinél van. A válladék is. Ne vádold magad emiatt, majd belejössz, és szép lassan felfogod, hogy mi is történik veled. Én már azt várom, hogy el kezdjen végre látványosan növekedni a pocakom, mert reggelente még mindig nagyon pici puklim van. Aztán majd jön a mocorgás, rugdosás, randallírozás a pocakban. Reméljük, hamarosan kapsz időpontot.

Tina! Rolly! Eszti!
:( :( :( A görcsöknek meg mielőbbi távozást!! Biztos ez a hírtelen időjárás változás, front kavart be. Nekem akkor szokott nagyon fájdalmasan megjönni. Egyébként sokszor meg sem érzem. Cataflam + Nospa szokott nekem segíteni.

Annácska!
Sajnálom, hogy korházba kell vonulnotok. Lehet tudni, hogy konkrétan miért? Petikének is kell gyógytorna a csípőjére? Jobbulást a gyerekeknek! Neked pedig sok kitartást!

Pankaa!
Az Elektroworldben láttam 19.000-ért. Máshol eddig még nem találkoztam vele.

Faul!
Így is meg lehet közelíteni a dolgokat. Ha nektek még belefér, akkor nyárig egyegek, nyáron pedig hajrá. Azért fogsz még jönni?

Csibe drága!
Dehogy vagy rossz anya. Eszedbe ne jusson ilyen!!! Egyébként azt olvastam valahol, hogy annak, akinek olyan gondolatai vannak, hogy rossz anya, az már nem rossz anya. Vannak olyan babák, akik lustábbak, és nem akarnak megküzdeni a szopizással. De ahogy azt a lányok is írják, cicire kell tenni, hogy ráérezzen a "ritmusra", és kialakuljon a kötődés nem csak a tejci iránt, hanem lelkileg is. Akkor majd le sem fogod tudni venni a ciciről. Nem lehet valahogy ébren tartani Gáborkát?
Kitartást!!!

Juca!
Kinga nagyon belehúzott mozgásba. Vannak ilyen jó mozgás koordinációval rendelkező babák. Figyeljetek rá oda, mert lehet, hogy jó sportoló lesz belőle :) A talira lehet hamarabb is menni, szerintem aki akar, már 3-ra is oda lehet menni. Csak azért gondoltam, hogy egy későbbi időpontot adok meg, hogy aki dolgozik, és tudjon eljönni, és még találkozzon is a babás mamikkal is.

Norwell!
Talán egy nyári talira sikerül eljönnötök. Akkor már nagyobb lesz a gyerkőc is.

Unique!
A talit most azért szervezzük, mert Jucmuc itthon lesz és nagyon szeretne minket megismerni. A megadott napok valamelyikén lesz, a helyszínt még egyeztetni kell. A két lehetőség Árkád és West End.

Nárcisz!
Milyen érzés az élen állni? Egyszer majd én is fogok, de tudom, hogy nagyon fogok izgulni. Hogy vagy? Hogy bírod a súlyt? Derekad? Epéd?

Pupy!
Várlak hétvégén :) !!!

Zsúka kedves!
Veled mi van? Nagyon sokat gondolok rád. Ha nem zavarlak, lehet, hogy rád csörgök.

Cs.Heni!
Megkaptad az sms-t? Egy hete küldtem. Remélem, sikerült egy kicsit lelkileg megerősödni.

Puszka MINDENKINEK!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

na megint itt vagyok. Viszont tegnap nagyon gáz volt, mert hajnalban elkezdett fájni mensiszerűen a hasam, a férjem simogatta, így elmúlt, sajna tegnap végigfeküdtem a napot, azt hiszem ma is ez lesz. Mindenem fáj. Na ennyit a panaszkodásról :)


Panka!
nem kezdeném a bónusz krémmal. Csak jó az is, amit a gyerekgyógyász dokinő felír majd, remélem.
Hát akkor ez nem volt egy túl jó nap. Viszont nem hiszem, hogy nekem is feltűnt volna, hogy sima UH-t csinál. Hát ki fogallalkozik azzal, hogy 3, vagy 4 D. Viszont ha keresel, akkor interneten és real time felíratot keress, és ha van mellette kép, akkor még jobb :) Minket az árral vertek át, mert azt mondták 9000 lesz, de végül is 13000 lett, mert ketten vannak :)


Junkó!
pedig én azt hittem a kaáliról, hogy mint magánintézményben nem futószalagos a dolog. Akkor mégis? Az nem jó. De ha babaát csinálnak, akkor végül is akár még futószalagos is lehet :)

Unique!
Hát úgy könnyű, hogy ott van a nagymamai, meg a dédnagymami. Most meg egyedül csinálunk végig mindent. Bár a férjem biztosan elvesztené a maradék haját, ha kedves anyósa segítség képpen hozzánk költözne pár évre :twisted: Akkor inkább sok-sok munka.

Évi77!
Valamikor Dórinak is nőnek kell lennie hisztérika címszóval :D
Gondolom ez akkor téged nem vígasztalt :)
Lementettem a receptjeidet. Nagyon tutik, köszi :)

Anikó!
Lángos receptet priviben, vagy rakjam fel ide? Mást is érdekelne? Nagyon finom lett, és egyszerű.
Persze, hogy gondolok rád mindig, nagyon izgulok értetek.
Kisfiad hogy viszonyula pici tesóhoz? Felfogta már?
Pamper, Liberó már van 1-1 csomaggal, akkor még a Hugiiest is megnézem, ha van belőle pici csomag, aztán majd nagy tételben.
Azt sajnálom, hogy ezekbőla márkásabbakból nem lehet ilyen nagy tételben venni mondjuk csini csomagolás nélkül.

Angie!
Gondolom szedsz vitamint. Nekem sikerült átvészelnem az influenzát tünetek nélkül e segítségével. A férjem munkahelyére is betegen jártak, így szerencsénk volt, ne aggódj. Pihizzél sokat, játr neked :)
Hát őszintén szúlva én nem biztos, hogy megyek a topik talira. Nem tudom milyen állapotban leszek éppen. Már nem nagyon megyek ki, max Tomi visz valahová autóval.
Köszönöm az érdeklődésedet. Panaszkodni nem szeretnék, de nagyon nehéz most már. Sokat nőnek a babaák, aminek nagyon örülök. Hát az élen állás nekem nem megy. nem szeretne valaki elém kerülni ?

Rolly!
Sajnálom a negatív tesztet :cry: . Jól vagy azért?
Dominéns tüsző, az azt jelenti, amit takar. Viszont jó lett volna, ha mond a dokid egy méhnyálkahárty vastagságot is. Lehet az érzékeny lelkűséged az oka ennek az egésznek?

Évi79!
Tudod én egy nagyon picike baba voltam, tápszeres is. De megnőttem, és jól vagyok. Lassan majd megérzed, hogy mire van szüksége Virágnak, és ha nem reklamál. :) És nagyon szépen kikerekedett, helyes baba lett :)
Elvileg most jobb baba fejvégű, bal baba faros, és így is megszülethetnek normál úton. Most már csak azt kell kivárnom, hogy jól meghízzanak. Dolgozom az ügyön :)

Monyó???

Hangyi!
Sajnálom az 1.cn-t :(

Gtünde!
Én még emlékszem rád. Gratulálok gyönyörű Rékához. Hogy vagytok?


Jucmuc!
Sajnálom, de nem tudok menni a talidra, bár szívesen megismertelek volna, hiszen nagyon messze vagy :)

Csheni!
Mi van veled? Kérlek gyere ha tudsz, beszéljünk.


Csibe!
Aranyos vagy, Valóban mi kerülünk következőnek henteskés alá.
A cunit pedig felejtsd el, rakd el jó mélyen a szekrénybe, majd csak vizet ihat belőle Gáborka nyáron, ok?
Hallgass a csajokra, nagyon jókat mondtak :)

Tina!
Sajnálom az 1.cn-t :cry:
Eszti!
úSajnálom :(

Annácska!
Sajnálom. de ezért miért kell befeküdni? Miért nem jó ambulánsan? Az neketek is jobb lenne nem? próbálja dokikkal megegyezni.
Kitartást kívánok.

Sok puszi: Nárcisz

Kép
narco
 
 


angi mostmar nyugisabb vagyok.
csak eddig valahogy ezt senki nem irta le.ugy jott ki az egesz hogy en vagyok a hulyegyerek aki nem tud orulni a babajanak.
mostmar akkor tudom hogy masnak is volt ilyen.

lanyok mit csinaljak ha a doki nem irja ki a progivervetelt?vagy azt mindenkinel kiirja?
mondjam azt hogy barnazok neha,hazudjak?
meg azon filoztam hogyha azt mondom hogy szeptember 20 an menzisztem utoljara ,beremiszt hogy kicsi a baba.
nem tudom mit mondjak neki.

Kép
monyoka
 
 


Nárcisz!
Kell ide is a recept. Én most mindent gyűjtök.
Csak folsavat és elevitet szedek. Mivel az elevittel indítottam, nem merek váltani másra. Egyelőre még minden nap a c-vitamin miatt, de vettem 100 mg-os c-vitamint, és úgy fogom szedni hogy egyik nap elevit, másik nap csak c-vitamin.
Nekem néha szokott fájni a hasam menis szerűen. Éjjel is ébrendbem ilyenre. Nem görcsöl, csak egyenletesen fáj. Én a tágulásnak tudom be. Heti egyszer-kétszer érzem. Például most is el kezdett egy picit fájni. Pihenéssel, fekvéssel elmúlik.
A talit nem kell erőltetni. Lényeg, hogy minden rendben legyen odabent. Lehet, hogy addigra már kint lesznek a lányok, bár gondolom, szeretnéd, ha minél tovább bent maradnak.
Vendég
 


Monyóka!
Szerintem ne hazudj. Mond el neki, hogy néha elég hosszúak a ciklusaid, és abból ő tudni fogja, hogy a pé nem a 14-15. napon volt. Ha nincs barnázásod, nem kell aggódni. Nekem azt mondták a Kaáliban, hogy a progihiánynak fizikális jelei vannak, pl. barnázás, és ha az nincs, akkor minden rendben a progiddal. Itt magyarországon normál esetben úgy tudom, nem nézik a progit és hcg-t. A Kaáliban ezt alapvető fontosságúnak tartják, mert a lombiknál legtöbb esetben pótolni kell. Tehát nem kell aggódni. Azért te megpróbálhatod kérni az orvostól, hátha csinálnak szó nélkül.

Anikó! Brill!
Jut eszembe a progiról, ti leálltatok a szurikkal?
Vendég
 


Juca!
Köszi az infót, én is azt néztem, mert azt lehet rátenni a PP. kocsikra.De annak ugyanolyan textil bélése van,mint a kocsinak. :roll: Vagy a tiétek régebbi modell?De majd ezt is figyelem akkor.
Itt süt a ap, felhő sehol! :D

Monyó!
Hát reméelm a dokinál nem lesz probléma.Ha várni kell, ne ülj le, mert akkor tutira akkor fog kijöni,mikor nem kéne. :wink:
Mi a férjemmel nem csinálunk ebből problémát egymás előtt, amúgy sem lenne hová menekülni :lol:
Pakolás, cipekedés TILOS!!!Most legyél úrihölgy, és szolgáltasd ki magad inkább, minthogy baj legyen.Az első 12 hét a nagyon kritikus időszak, ezt te is tudod, nem érdemes kockáztatni.Én sem foglalkoztam a Lusta vagy, elhagyod magad megjegyzésekkel.Mondjuk csak egyszer 2x kaptam ilyet, utánna rájött a család, hogy tényleg erőtlen vagyok, nem szimuláns 8)
Hérfőig gondolkoznak, hogy mikor menjél???Ezt nem értem. :roll:

Angie!
Köszi, a neten láttam 17-ért, de nem tudom mennyi a postaköltsége.

Nárcisz!
Lehet ezek már jósló fájások?Vagy csak megerőltetted magad?
Jól teszed, ha pihensz, már nem sokáig teheted meg! :wink:
Akkor ti is néztetek egy nagyot az uh végén :shock:
Remélem amit találtam az jó lesz.Még 3 hét! :D
Lángos recept jöhet, gondolom mást is érdekel.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Monyó!
Őszintén szólva az igazat mondd, főleg a dokinka. Ha nem barnázol, akkor minek csináljon egy csomó felesleges vizsgálatot? Lesz neked még annyia terhesség alatt, hogy unni is fogod. Most aggódsz, és nem hiszel el semmit. Padi van egy rakás pozitív tesztet, Nyugodj meg kérlek, próbálj egy picit ababára gondolni, sé elfogadni, hoyg van ott valaki :)
Mondd meg a dokinak, hogy volt tmár neked 60 napos ciklusod is, mondd el, hogy aggódsz a benned fejlődő babáért. meg fog nyugtatni, vagy szorosabb kontrollt kér. Valószínűleg UH-t azért csinál, de készülj fel arra, hoyg mivel nagyon korai terhességed, nem biztos, hoyg látnak majd valamit. Fogadd el ezt is kérlek.
Tudod előtted áll 9 hónap várakozás. Nekem csak 1 hét volt a 26-ik, amikor kikészítettem magamat egy más ok miatt. A babaák akkor visszamaradtak a fejlődésben, nem annyira, hogy veszélyes lett volna. Na akkor megfogadtam, hogy ezt soha nem csinálom meg velük. Próbálj meg boldog lenni egy picit, és ha úgy gondolod, akkor várni is. :) Kitartást hozzá.

Angie!
Nem vagyok híve ennek a c-vitaminozásnak, ezt már leírtam, de úgy látom, hoyg nem tudtok ettől szabadulni. Szerintem a két neponta Elevit bőven elég. Ha még valami kellene, az csak a jód legyen, az is segít a bacikat, vírusokat kinyírni.
A recept:
Barátnőm mindig friss lángosa:
1 kg finomliszt
5 dkg élesztő
3 tojás
5 dl tartós tej
2 dl kefír
1 csapott evőkanál só
1 evőkanál cukor
olaj a sütéshez
sajt vagy fokhagymás tejföl a tálaláshoz

Az élesztőt és a cukrot két deci langyos tejben feloldjuk, kevés lisztet
keverünk hozzá, és megkelesztjük. A többi lisztet egy nagy tálba
szitáljuk, sóval elkeverjük, majd a közepébe nyomott mélyedésbe
beleütjük a tojásokat. Hozzáadjuk a kefírt, a megkelt kovászt, és
elkezdjük a tésztát összeállítani. Közben apránként hozzáöntjük a
maradék szobahőmérsékletű tejet. Ha nagyon lágy lenne a tészta,
adjunk hozzá egy kis lisztet. Amikor a tészta már egynemű letakarjuk
és
egy órára a hűtőbe tesszük. Sütés előtt egy-egy kis darabot kiveszünk
belőle, lisztes kézzel, vagy lisztezett deszkán lángos alakúra
formázzuk,
majd forró olajban kisütjük. A maradék tésztát fóliával letakarva 3-4
napig is tárolhatjuk a hűtőszekrényben. Ha több napra készítjük tartós
tejet használjunk!
saját tapasztalatom: Én mindig úgy csinálom, hogy már előtte nap
ledagasztom, egyrészt sokkal finomabb ha minél tovább áll, és jól
megkel!
Nekünk ez az adag két kajára elég. (pl. Hétfőn ledagasztom, kedden-
szerdán lehet enni belőle)


Puszi. és bocsi a kemény szavakért :)

Kép
narco
 
 


Panka!
Hát nem hiszem, hogy jósló fájások, vagy azok lennének? Ilyen korán? Jaj.
A keményedés azért van, de nem vészes és kiáll 1-2 perc alatt, de az nekem a 14. héttől volt.
Erre szedem a megadózis magnéziumot.
Őszintén szólva szerintem a belem fáj, mint amikor amúlkor a bal baba fejes volt. Na ma úgyis megmondja adoki :)

Kép
narco
 
 


Monyó!
Szerintem is mond az igazat, abból ő majd tudni fogja mit kell tenni.De a progit kérheted,mond,hogy az téged megnyugtat.
Görcsölt, vagy csak nyilallott a hasad?Mert nekm is volt az elején, hogy köhögéskor, tüsszentéskor mintha kést szúrtak volna az oldalamba, majd elállt a lélegzetem.Nagyon ijjesztő tud lenni, de azt mondják a méhtartó szalagok tágulnak, erősödnek, és az fáj, nem a méh görcsöl olyankor.
Te is szedhetnél Magne B6-ot, de majd kérdezd meg a dokit is.És mondj el mindent őszintén!Írd össze a panaszaidat, kívánságaidat, és az elején mond meg neki, hogy ezeket előbb te elmondod, utánna válaszoljon rá.
Így talán semmi nem marad ki.

Angie!
Nekem azt mondta a doki anno, hogy a 12. hétig fájhat mensi szerűen a hasam.De ha zavar, szerintem szedhetsz rá Magne B6-ot, azt szedem én is.Napi 3at javasoltak az elején, de én már csak 2, vagy 1 et veszek be.Inkább este, mert néha be akar görcsölni a lábam.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Most de. is tudok jelentkezni, mert kivettem egy nap szabit.

Csibe!
A cumival kapcsolatban én is azt mondom, amit a lányok. Teljesen más szopási technikát igényel, könnyebben jön belőle és utána sok esetben sajnos tényleg nem akarnak a babák szopizni, mert azért dolgozni kell. Ami a lll oldalon vannak jó tanácsok érdemes kipróbálni. Timi is kérdezte, én is: nem sárga még egy kicsit Gábor, az ugyanis okozhat aluszékonyságot. Jól betudja venni a szájába a melledet? Picit próbálj neki segíteni, hogy szopi közben masszírozod a melled, hogy könnyebben jöjjön a hátsó, sűrűbb tej.
NEM vagy rossz anya! Ez a probléma sok esetben előfordul, de orvosolható! Időbe tellik, amíg összeszoktok. Ne aggódj, menni fog! Ha tudsz, jelentkezz, hogy mi újság van veletek!

Faul!
Hol veszik le az anyajegyeket?

Panka!
Az UH+Tescos napotok, úgy tűnik nem tartóztak a legjobbak közé, de remélem a hamarosan következő 4D UH feledteti veletek az előzőt!

Monyó!
Ha szept. 20-án volt a mensid, akkor elvileg 6 hetes vagy. Irány a doki, várjuk a híreket!

Eszti, Hangyi!
Sajnálom a mensit. :( Sajnos azt kell, hogy mondjam, ismerem az érzést. Nektek is csak azt tudom mondani, amivel magamat vígasztalom. Még semmi sincs veszve, itt egy új hónap, új lehetőség! :wink:

Emklékezetből ennyi, még visszaolvasok.
Esett a hó nálunk, szép sűrű pelyhekben, de abbamaradt.
tina82
 
 


Ezt tegnap kaptam mail-ben, képekkel illusztrálva:

"Mielőtt Anya lettem, főzhettem magamnak meleg ételt. Ruháim nem voltak pecsétesek. Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem, addig aludtam, amíg akartam. És nem izgultam milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem, és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem, minden nap kitakarítottam. Nem botlottam meg játékokban, és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem, nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e. Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem, nem hányt le senki. Nem lettem kakis. Nem köptek le. Nem rágcsáltak meg. Nem pisiltek le. Vagy nem csipkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam: gondolataimnak, testemnek, lelkemnek. Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem, sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa vagy beadja neki az injekciót. Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam. Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon. Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek

Mielőtt Anya lettem, nem tartottam kezemben egy alvó bébit, mert nem akartam letenni. Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik, mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat. Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre. Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni. Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem, nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül van. Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése. Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket. Nem tudtam, hogy valami oly pici, olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem, sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e. Sosem ismertem a melegséget. Az örömöt. A szeretetet. A szívfájdalmat. A csodát. Vagy az Anyaság élvezetét. Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem."

kacsa14
 
 


Nárcisz!
De azt mondtad, hogy napi 100 mg C-vitamin nem árt. Direkt azért vettem 100-ast. Ha nem szedek elevitet, aznap gondoltam a c-vitamint beveszem, hogy legyen a szervezetemben. Azt nem tudtam, hogy a jód is megvéd a baciktól. Elég változatosan eszem, mindent vegyesen, sok gyümi, zöldség, husi, hal, tojás, sajt, tejtermékek, főzelékek, bab. Ennek ellenére is szedjem a jódot. Abból a túl sok nem árt? Patikában kapható recept nélkül is. Épp néztem, hogy az elevitben nincs jód. A védőnő kálciumot javasolt, de annyi tejterméket eszem, hogy szerintem nincs rá pluszban szükségem. Szerinted? Nem merek össze-vissza szedni vitaminokat sem.

Kacsa!
Hol találtad, milyen oldalon? Engem is érdekel. Úgy tudom Unique-ot is.
Vendég
 


Kacsa!
Bocsi, nem neked szántam a kérdést :oops: :oops: . Neked azt akartam írni, hogy tetszett az írás.

Pankaa!
Az előző üzim Kacsának címzett részét neked szántam :oops: :oops:
Vendég
 


Angie!
ha eszel sok gyümit, akkor az Eleviten és a minden 3. napi jódon kívül nincs másra szükség. nekem ezekkel szépen fejlődnek a babák a laborok rendben vannak. Azt hittem egyértelmű, hogy a 100 mg c-vitamint gyümivel táplálékkal beviszed a szervezetedben, és nem kell külön szedni, ami az elevitben van, az elég.
Most én váltottam a Béres gravidára, mert az darabszámra olcsóbb. Nyugodtan lehet azt venni, ami éppen van, szerintem mindegyik jó.

Kép
narco
 
 


Nárcisz!
Jódot tudok a patikában is venni?
A c-vitamint majd beszedi a férjem :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy tetszettek a receptek, használjátok egészséggel :) Remélm mindenkinél beválnak majd :)

Panka!

Szerintem úgy tudod elmenteni, hogy kijelölöd, majd a felső sorban Fájl :arrow: oldal mentése, adsz neki valami jópofa nevet, és már mentheted is :)

Juca!

Kinga őrületes csajszi! nNm aprózza el a dolgokat. Nekem fogalmam sincs, hogy a négykézlábazásból mikor indulnak el, mert a Dóri nem csinálja még :roll: Ő csak kúszik, hiába mondom neki, hogya mászás bulisabb, mert nem fázna a pocakja a parkettán, falnak beszélek. lehet, hogy nekem is négykézláb kéne közlekednem a lakásban, hogy ellesse a technikát?

Csibe!

Drága, dehogy vagy rossz anya, ne legyél már zöld :) A cumisüvegről már leírták a lányok a lényeget, csak megerősíteni tudom, tényleg nem jó megoldás :roll: Cumizavarhoz vezet, ráadásul egyik baba sem a saját maga ellensége, hogy a könnyű kajához jutást lecseréli a strapás cicizésre, sajnos. Hú, én az első hetekben nem tudtam fél órát felöltözve eltölteni, egyfolytában topless voltam, és a Dóri csüngött rajtam, mint egy boci :) Másfél órákat is képes volt cuncogni, ha abbahagyta, és le akartam tenni, hát úgy kalapálta a vállam a fejével cicit keresve, mint egy kis harkály, aki azonnali hatállyal éhen akar veszni. Elmúlott. Most örülnék, ha csak 3 percet képes lenni nyugodtan szopizni, de nem. Fél, hogy történik valami fontos közben nélküle, ezért egyfolytában felül körülnézni. Nehogymááá' bármiről is lemardjon :)
Hogy van a heged?

Tina!

Francba :evil: :evil: :evil: Pedig nagyon reménykeltő volt a helyzet...

Timi!

Jók ezek a játékos oldalak, még böngészgetem. Ha tudsz még ehhez hasonló lelőhelyekről, én szívesen veszem! Kristóf jobban van? Kell még az orrát szipkázni?

Annácska!

Jaj, nagyon sajnálom a gyerkőket, és persze téged is a kórház miatt! De ha segít a torna rajtuk, akkor jó. Utána majd otthon kell tornáztatnod őket?

Rolly!

Sajnálom Pirit... Mehetett volna inkább oda, ahol szívesen látják :evil: Megkaptam ám a levelet, nagyon köszi :)

Gabi!

Köszönöm szépen! :oops: Hidd el, te is nagyon jó anyukája leszel a csöppödnek, hiszen valamiért téged választott édesanyjának, nem? Az elején szerintem mindenkiben több a kétség, mint a felhőtlen öröm, ezért ne érezd ufónak magad! Viszont dokinak csakis igazat mondjál, ezt ígérd meg!!!

Nárcisz!

Te csak nem jóslófájsz? Szurkálás nincs? Nekem is volt már a 35. héttől kb. gondolom ikrekken ez jóval korábban is kezdődhet :) Lassan pakold össze a kórházas motyót :)Őrület, karácsonyra már négyen lesztek!!! Szoba készül?
Klassz lehet a lángosrecept, mindenképpen ki fogom próbálni. Én jó fokhagymásan szeretem :)

Kacsa!

Jól megbőgettél :)

Képzeljétek, beteg a nokedli :( Nem vészes, csak egy kis takony, meg tüsszög picikét, de valami iszonyú érzés betegnek látni. Azért már megértem anyukámat... Mindig néztem nagy szemekkel, hogy mit kell azon aggódnia, hogy kicsit beteg vagyok?! Mai napig hallom a hangján, mikor felhív, hogy aggódva kérdezi, hogy jobban vagyok-e már... Már értem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Nárcisz!
Úgy értem, hogy recept nélkül?
Vendég
 


panka.tegnap hivtam a novert vagy kit es az azt mondta hogy jovo het meg tul messze van es csak hetfon hivja a dokit hogy mikor menjek.valoszinu tobb helyen dolgozik es ezrt vagy nemtom.
szo szerint azt mondta:hetfon hivom a doktorurat nehogy osszezavarodjon.fura :?

Kép
monyoka
 
 


Monyó!
Tényleg fura.A lényeg, hogy majd mész.

Angie!
www.bonair-hu
Én is a Gravidát szedem, mert abban van jód, így én azt külön nem szedek.És valóban olcsóbb.
Amit most olvastam egy másik fórumon:hogy port kavar fel,mindegyik párásító.Ez igaz?eddig ilyen nem jutott eszembe.Most mondta nekem Kacsa, hogy tegyek lábasban vizet a konvektorra.Majd előbb akkor ezt próbálom ki:-)

Évi!
Jobbulást Dórikának!Aggódást megértem, ez természetes, bár gyerekkoromban én sem értettem minek úgy felkapni a vizet :D
Mentést köszi.Már kinyomtattam, így a tuti:-)

Nárcisz!
Babaszobáról kép? Megvan már mindenetek?

Sajnos megint gyülekeznek a felhők, így gyorsan szaladok is a postára.Remélem nem lesz nagy havazás, mert este megyünk haza anyáékhoz, nyári gumikkal :oops: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Junko!
Mi volt a tüszőnézésen??? (lehet, hogy nem emlékszem pontosan a napra...)

Norwell!
Ügyi vagy az időeltolódás miatti kavarodással! :D Én ezt még csak a kutyamalaccal élem át, de az sem egyszerű! :lol: (megjegyzem. a bnet sem remekel ebben a témában :lol: )

Éva!
Nagyon szép kiscsaj Virág!!! :D

Rolly!
Sajnálom a mensit... :(
Így már végképp nem értem a domináns tüszőt... Nem állta meg az elmélet a helyét (pedig Junko is ugyanezt tartotta valószínűnek) Vérvétel!!!
Igen, a hideg idő nyúvaszt ki! :lol: Nem bírom... Legszívesebben téli álmot aludnék! :wink: Aztán, amikor kisüt a napocska...

Jucmuc!
Jól vagyok, köszönöm. :D
Nemsokára személyesen is találkozhatunk, legalábbis remélem, hogy így lesz! :wink:
Még egy hét a doki?

Hangyi, Eszti, Tina!
Sajnálom... :( :( :(

Angie!
Remélem, sőt kívánom, hogy karira már az új közös lakban ünnepeljetek! :wink:
Talinapok: eddig úgy tűnik oké! :D
Nálad is halad az idő!!! Nekem meg olyan messze még a következő UH... :( Borzasztó, hogy ebben az időszakban semmit nem tud az ember a bent zajló folyamatról... :roll: Csak bízni lehet, hogy minden rendben! :D :wink:
Kajálni ellentétben Veled, én nyugodtan tudok. Minden lecsúszik továbbra is, max a gyomorégés a válasz... Émelygés egyre ritkábban...

Panka!
Remélem, ez a 4D olyan 4D!!! :D

Juca!
Örülök, hogy sokkal jobban vagy! :D
Megnyugodni? :lol: :lol: :lol:
Kinga nagyon ügyike!!! :D
Horoszkóp: valóban májusra vagyok kiírva, de nálunk Bika-baba van kilátásban! :D Apa legnagyobb bánatára, mert Ő Iker... :lol: Úgyhogy elég "abból" egy is! :lol:

Évi!
Ötletesek a kaják! :D Én nem mentettem :oops: , majd kérdezek, meg hát van Apa is! :lol:
Pipinek gyógyulást!

Csibe!
Rossz anya??? Ne csináld!!! Kép
Még nem tudok okos tanácsot adni a témában, de a kismamik már megtették! :wink:

Annácska!
Szegénykém! :( Kitartás!

Faul!
Nyáron is kellenek babák! :wink:
Ha úgy érzitek, hogy az az időszak a megfelelő, akkor biztos úgy is van! :D

Monyó!
Haspuffadásról és szelekről én is tudnék mesélni! :lol: Hidd el, ezek nagyon jó jelek! :wink:

Nárcisz!
Tudjuk, hogy nem szeretsz panaszkodni. De azt is mindenki tudja, hogy nem könnyű Neked! Pihenj, amennyi jólesik! :D A talikimaradás érthető.

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


lanyok nem is tudom leirni menyire halas vagyok nektek a sgitsegert.maga a teny hogy van kivel errol beszelnem sokat jelent.anyuval szoktam mindent megbeszelni,de ez most nem megy.
tegnap kellet volna segitenem kukoricat pakolni es azt hazudtam hogy menzizek.meg a dokit is nala csekkoltam le,azt mondtam nekiindulunk a kivizsgalasoknak.
olyan szomoru volt,meg sajnalt hogy milyen torturakon kell keresztulmennunk.na de sebaj,ha igaz a dolog nagyobb lesz az orom es el is felejtik a fullentesem.
vigyazok magamra es amibol lehet kihuzom magam.a parom segit mindenben.
o azt mondja ne eljem bele magam.csinaljunk ugy mintha tenyleg menziznek,vigyazzak magamra.felt a csalodastol hogy a doki nem azt mondja amit varok.
a progi dolgot csak azert akartam mert itt tobben mondtatok hogy lehet hogy progipotlas kellene.kikerem a doki velenmenyet es igerem hogy oszinte leszek.
megegyszer koszi:)

Kép
monyoka
 
 


Brill!
Hát már te is elmúltál 13 hetes, ez nagyon szuper. Hogy megy az idő. Olyan, mintha a tali most lett volna 1-2 hete.

Pankaa!
Nincs külön babaszobánk. Itt fognak velünk aludni a másik falnál. nagyon sok lenne nekem, ha át kellene menni a másik szobáb mindenért. A kis szobában van egy ágy, ha a férjem pihenni szeretne majd, bárr most nég úgy nyilatkozik, hogy nem fog.
Már mindenünk megvan. Csak egy rácsot szeretnénk még a fürdőkádra, hogy ne kelljen hajolgatni. A babakocsi a babák születésére érkezik, úgy vaszi sak át a férjem, végül is ennyi pénzért inkább nem kockáztatunk. Ők meg el tudják adni, ha mégse kellene.

Angie!
Recept nélkül: Jódaqua, kár gyógyszer szedni. ebben mások is vannak, őstengeri víz. Fluorid is van benne, meg egy kis calcium is. Ez 2 dl kb 1000 FT, de már régen vettem. Nagyon sokáig jó. Egy félkupakkal kell bevenni. Ettől nem híztam el egyébként.

Évi!
Gondolod te is, hogy jóslófájás lehet? Na ne má. Akkor málnalevél tea? :)
Elmondom mit érzek: a farokcsontom, a keresztcsontom két oldala, és a szeméremcsontomnál recseg az az izület, aminek nem kellene. Közben mindkét lábam külső oldalán végig a bokámig nagyon fáj, sajog. A térdizületeim háta fáj,d e az szerintem a súlytól. És a méhem alja. remélem nema méhszájam nyílik éppen. :?

Kép
narco
 
 


evi.jobbulast dorcinak,hatalmas gyogypuszi.

narco.pihenj ez egy kicsit sem hangzik jol

Kép
monyoka
 
 


Sziasztok!
Anyajegyekről kérdezőknek: azért jobb levenni a nagyobbakat, erősebben pigmentáltakat, mert a terhesség hormonváltozásai rossz hatással lehetnek rájuk, és esetleg rosszindulatúvá is válhatnak. Kismamáknak ha tervezett babavárásról van szó, akkor szoktak ajánlani egy bőrgyógyászati ellenőrzést is. Nekem legalábbis ajánlottak. Nincs túl sok anyajegyem, de van egy két nagyobb 3-4 mm is. Azokat veszik le.
Természetesen nem lézerrel, hanem sebészileg, és szövettant is csinálnak belőlük. Én itt a közelben egy klinikán csináltatom. Már voltam 1x, akkor a bőrgyógyászati vizsgálatért és a sebészeti vizsgálatért kellett csak fizetnem, magáért a műtétér nem. Remélem most is így lesz.
A baba-csúsztatással pedig úgy vagyok, hogy most nagyon szeretném a legnagyobb nyugalomban várni a babát, úgyhogy mivel én az első perctől táppénzen leszek, így szerintem korrekt ha a főnök is felkészülhet rá hogy elmegyek. Remélem hogy nem ezen a durván fél éven múlik semmi.... :roll: Kép
Addig többek között vele babázom... :D
faul
 
 


Hű! Azt hittem lekicsinyítettem a fotót... :oops:
faul
 
 


Monyoka!
Már csak itthon fekszem. Még takarítani sincs erőm már. Még az ebédet megfőztem, de már csak a nagyon egyszerűeket.
Megértelek, hogy nem mondjátok el még senkinek. Nagyon szorítok neked. remélem a doki tud majd valami jót mondani :)

Faul!
Miért csak nyáron kezditek? Miért leszel táppénzen?
Az anyajegyeim nekem is megváltoztak azóta. Sőt ilyen kis függők jelentek meg, van amelyik színes, és van amelyik nem. de nagyon kis aprók, viszont volt, amelyik anniyra elkezdett nőni, hogy a végén ebbe pusztult szegény bele. Aztán leszedtem.

Kép
narco
 
 


Faul!
Még annyit akarok írni, hogy nagyon helyes kutyád van. :9 Nagyon szeretem a kutyikat, bár nekem eddig egy fene macskám volt, akit sajna le kelett vinni vidékre :D
A többiek ismerik :)

Kép
narco
 
 


Narco!

Ez a keresztcsontos dolog nem túl jó! Irány a doki! Vagy legalább beszélj vele telefonon, hogy ő mit javasol. Addig is pihenj!!!

kacsa14
 
 


Lányok!
Aki szeretei a jégkorszak Scrat nevű figuráját, itt egy kisfilm szórakozásnak:
http://filmbuzi.freeblog.hu/archives/20 ... _idoutazo/
Nekem nagyon tetszett.

Nárcisz!
Át fogok váltani gravidára, és a jódot is megveszem. En fogom kihányni? Merthogy a rossz ízek igencsak felingerelnek. Én sem akarok elhízni. Eddig még max 1 kiló ment rám. Egy másik fórumban írja egy velem egyidős kismama, hogy már 6 kilót hízott. Ahhoz képest én jól tartom magamat, pedig eszek válogatás nélkül napi megsemtudomszámolni hányszor. Teherbeesésem előtt csináltattam pajzsmirigy vizsgálatot. Vicces volt, a doki azt írta rá a leletre, hogy SZUPER, mind nagy betűkkel. Nevettünk a férjemen, hogy ez is egy orvosi kifejezés. Eddig a negatív és pozitívat használták. Lehet, hogy a doki jó kedvében volt. A pajzsmirigy működéséhez úgy tudom, nagyban hozzájárul a jód.

Brill!
Hát igen, nekem is ez a bajom, hogy a két uh között csak reménykedni tudok, hogy minden rendben. Uh-ra azért nem mehetek minden héten, hogy megnyugodjak. Ezt már valahogy elfogadtam. Én hétfőn megyek kukkolóba. 30 milis kora óta nem láttam. Most legalább duplája kell, hogy legyen. Azt hiszem, hogy én sem émelygek, hanem a kajálás után el kezd égni a gyomrom, és azt érzem nagyon kellemetlennek. Néha pedig van, hogy kifejezetten hányingert érzek, de az a ritkább, és inkább csak este, amikor lefekszem az ágyba. Anyósom küldött kisterenyei termál vizet (fúró víznek hívják). Azt mondják, hogy jó meddőségi gondokra is, de gyomorégésre is nagyon ajánlják. Anyósomnak a gyomrát kikészítették az erős gyógyszerek, és amióta ezt a vizet issza, nem ég a gyomra. Én is el kezdtem inni, és lehet, hogy tényleg van benne valami. Én csak napi két decit iszom meg, 1-et reggel és 1-et este. Állítólag van benne sok vas és jód is.

Pankaa!
Mindjárt nézem a weboldalt. Azt hittem, hogy valami forgalmazónál találtad. Lehet, hogy van nekik mintaboltjuk Pesten. Akkor sem egy olcsó mulatság. Ez szerintem nem keveri a port.

Faul!
Nagyon ari a kutyusod! Azért vigyázni az anyajegylevétellel. Tudnak ezek gubancot is okozni.

Évi!
Jobbulást pipinek! Tetszik a meglátásod, vagy belátásod. Szép lassan rájövünk, hogy miért csinálnak bizonyos dolgokat a szüleink úgy ahogy csinálják.

Juca!
Örülök, hogy kikeveredtél a megfázásból. Esküvős képet nem kaptatok?
Vendég
 


Sziasztok!

Lett netünk, de csak 5 percem van kipróbálni, hát gondoltam beköszönök, megpróbálok képet is dobni, de most csak sebtiben. Csak nektek :)
Ja amúgy ha épp nem nógatja a védőnő vagy a gyerekorvos akkor egy angyal és három óránként szépen szopizik.

Majd jövő hééten jövök talán többre és beszámolok...

A kórházban:
Kép
Otthon
Kép
Üdv (vonalzót majd...)

kancellárka
 
 


Niki!
Nagyon kis édi tündi-bündi Zalán. Formás kis cuki baba lett Buborékból. Köszönjük, hogy bejelentkezték egy "tesztelés"-re. Nagyon várunk a bővebb beszámolóval, ha majd időd is úgy engedi. Gratula az ügyes szopizáshoz!!!
Vendég
 


niki.gratula Zalanhoz,igazan szep kisbaba.sok boldogsagot.

itt esik a ho :shock:

Kép
monyoka
 
 


Niki!
Nagyon aranyos kis Zalánod van!Örülök, hogy jó fiú, és hogy megy a szopizás!Csak így tovább! :D

Faul!
Értem már, én kérdeztem az anyajegyeket.Aranyos a kutyid!Anyajegyek valóban nőhetnek, sötétedhetnek, újak jelenhetnek meg, de ez normális, és szülés után elmúlnak ezek az elváltozások.Pesti vagy?A bőrklinikán ingyen is megcsinálják, jó az ottani gárda.Magánban viszont húzós lehet az ára.Szövettan kb. 4 hét alatt van meg, de neked kell érdeklődni utánna, mert csak akkor szólnak, ha gond van.De biztos minden rendben lesz!:-)

Nárcisz!
Hónod alján, vagy a nyakadon nőnek csüngő, kis bőrszerű-színű szemölcs szerű dolgok?Mert azok fibromák, jóindulatúak, akinek van rá hajlam, annak jönnek, ha leveteti akkor is.Ha nyakon jönnek, érdemes elkerülni a nyakláncokat.Bőrgyógyin leveszik, ha zavar, de ne te vedd le, mert vérezhet, meg be is gyulladhad.Bocsi, ha már tudod ezeket, nem akarok okoskodni.Csak előjött belőlem a "bőrgyógyász" :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Na most már CSAK ketten vagyunk :twisted:

Küldök egy képet :wink:
Kép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét! Puszi!

tjuca
 
 


Nárcisz :)
Aranyos vagy, hogy emlékszel rám. Tök jól esik. :) Én mindig átolvasgatok ide. Szurkolok, hogy sikerüljön természetes úton megszülnöd a leányzókat!
Köszi, jól vagyunk. Már kezdek hozzászokni a szinte 24 órás "szolgálathoz". :D Réka a 36. héten született, majd eléggé besárgult, ami nagyon lassan rendeződött, de már minden OK.
További jó pocakosodást!
gtünde
 
 


Nárcisz!

Lehet, hogy jóslók, nekem az teljsen mensis volt, plusz szurkálás. Kötőtű volt a pipinél, és nem félt használni. Szerintem még várj egy picit a málnalevél teával, de ez csak az én véleményem.

Gabi!

Köszi, átadtam a gyógypuszikat az illetékesnek. Remélem használ majd :)

Faul!

Jó fej a kutyád!

Niki!

Zalán nagyon-nagyon szép baba, és hogy ilyen kis angyal is! De jó! Köszi a képeket, aztán gyere ám szüléstörit mesélni! Meg persze soksoksok képet is hozzál magaddal :) :) :)

Juca!

Kinga egy minden hájjal megkent huncutbetyár kis nőszemély :) Édes :)

Tündi!

Én is szoktalak ám benneteket olvasni! Szerintem sokan olvasgatunk keresztbe-kasul :) Réka képeit is mindig megsasolom, ő is egy tündérbogár :)

Megjártuk a dokinénit. Ha nem hétvége jönne, akkor azért egy kis takonykórral nem rohantam volna hozzá, de nem mertem megkockáztatni, hogy itt maardunk gyógyszer nélkül két napra. Végül csak orrcseppet és Fenistil cseppet kapott. Meg szívni kell az orrát, na, hát ezzel a programmal nem vagyok túl népszerű a nokedinél :( Majdcsak elmúlik már :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ja, tali: Mi is a koránottlevősökhöz csatlakoznánk (ha van ilyen, de legyen :) )

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, jó a gép, megcsinálták, újratelepítették, úgyhogy sűrűbben jövök a beszámolóval. Hiszen jövőhéten a hugi kezdi a gyógyszert.

Puszi
Heni
szalai heni
 
 


Most szorítsatok igazán, hogy minden rendben menjen.
szalai heni
 
 


Kacsa, Panka!

Sajnalom, hogy nem tudtok jönni, de termeszetesen megertem! :D

Panka!

Jo, hogy talaltal masik helyet! :D

Evi!

Nagyon tutik a receptek, elraktaroztam mindet, egyszer meg jol jön! :D Sajnalom nagyon, hogy Dorcika beteg! :( Viszont nagyon szep, ahogy anyukadrol irsz! :)

Unique!

En sajnos a kerdesekre nem tudok valaszolni de, hogy mar elektromos hinta is letezik….az agyam eldobom! Nagyon jo! :D

Angie!

En is nagyon varom!!! :D :D :D Sajnalom a gyomoregest! :(

Juca!

De aranyos vagy! El sem hiszed, en mennyire vagyom mar arra a kis szedercsirara! :D
Nagyon jok a kepek Kingarol, az a legjobb ahol repülözik a szönyegen! :D Es most latom csak az ananaszosat! Hogy egyem meg! :D Nagyon szep!!!

Eszti!

Sajnalom, hogy ilyen fajdalmasan jelentkezett most a mensi! Es azt is, hogy nem talalkozunk! :(
Remelem ma mar job egy kicsit! :)

Csibe!

Tanacsot ugyan nem tudok adni, de az tuti biztos, hogy rossz anya nem vagy!!! Legfeljebb kezdö, mint minden friss elsö babas anyuka.! :D

Annacska!

Kenyer, es süti receptröl van szo, csak meg nem alltam neki leirni :D igyekszem! :wink:
Jaj most olvasom csak! Egy hetre??? Tornazni? De hat mi a baj? Sajnalom! :( Probalj megnyugodni!

Rolly!

Draga, örülök, hogy megjött, de nagyon sajnalom, hogy igy fajt a pocid! A tüszöket viszont nem ertem :shock:
Nem felejtettem el a receptet! :wink:

Monyo!

Ne viccelj! Nagyon aranyos vagy! :D Akkor most mar gratulalhatok? Mikor mesz orvoshoz?

Narcisz!

Nagyon sajnalom, hogy a tegnapi napod igy alakult! Ma mar jobb igaz? Remelem! :D
En nagyon szeretnek eled kerülni!!! :lol: Teljesen megertem, hogy nem tudsz jönni! Majd legközelebb, es akkor mar a kiscsajszikat is lathatom! :D

Kacsa!

A ‘mielött anya lettem’ gyönyörü! Köszönöm! :D

Faul!

Nagyon szep a kutyusod! :D

Brill!

Orülök, hogy jol vagy! :D Meg jo, hogy talalkozunk! 8) Mar csak ket hetköznap. A hetvege hamar eltelik, aztan hetfö, kedd, es szerda reggel megyünk! Nagyon szeretnek mar decemberben inszemre menni! Valahogy abban hiszek! :roll:

Niki!

Nagyon szep baba Zalan! :D Orülök, hogy a szopizassal is minden rendben!

Tünde!

En is emlekszem rad! :D Mielött ide irtam volna, parszor irtam hozzatok, es mindig nagyon rendi voltal, valaszoltal, biztattal! Nagyon szep baba Reka! Sajnalom, hogy az elejen gondok voltak Rekaval!

Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


SzHeni!
Nagyon drukkolok nektek.

Kancellárka!
Mégegyszer gratulálok.Zalán nagyon szép baba.

Juca!
Kinga baba nagyon édi .

Mindenkinek jó hétvégét. Mi haza utazunk anyósomék.

Pussz: Hangyi
hangyolca77
 
 


Hangyi:
köszi szépen
szalai heni
 
 


Sziasztok!

Monyóka! nagyon örülök Neked!! :D :D :D

Nálunk bolondokháza! Finishben az építkezés, pénz elfogyott...stb.Nemsoká költözés!

Ja és 15 cn-en vagyok :wink:
Ha most összejönne, akkor pont akkor jönne össze, mint 3 éve a lányom. Az is Károly napon fogant. A párom névnapján. :wink:

Mindenkitől bocsánat, hogy keveset jövök, de már dolgozom plussz a fentiek kitöltik a napjaimat. De gondolok Rátok! :)

Kép
Kép
sosi
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Norwell, Unique, Annácska, Angie, Nárcisz, Timi, Tina, Évi, Panka, Brill! (Remélem senkit nem hagytam ki!)

Nagyon köszönöm a jó tanácsokat!
Megfogadom őket és próbálkozunk továbbra is, nem adjuk fel!

Panka!
Nem kivették a varratot, hanem kiesett! Egyébként ezeket már nem veszik ki, felszívódósak!

Akkor néhány kép:
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Sz Heni! :D
Nagyon szoritok neked!
Mostantol felpörögnek az események! :wink:

Csibe! :D
Szegénykém! Kép
Ilyenkor az ember mindenért magát hibáztatja!De mindent a legjobban csinálsz ez biztos!
Én is azt tudom csak javasolni hogy rakd nagyon sürün cicire és rá fog érezni hogy mi is az ö kis dolga!Esetleg nincs ilyen szoptatási tanácsado ahonnan kiküldenek valakit?Lehet hogy hülyén hangzik de nekem anno a védönö sem tudott segiteni és eljött egy anyuka aki ilyen „minden lében kanál” volt és ö mutatta meg mit csinálunk rosszul!Volt min javitani! :shock:
Gyönyörű Gáborka! :D

Nárcisz! :D
Én már el is mentettem a receptet!
Mi volt a dokinál?
Megnéztem neked és a Huggysbol az 1-es 2-5kg-ig van!
Szegény,remélem kicsit jobb már?!
Mennyi a kevés liszt amennyit a tejhez teszünk keleszteni? :oops:

Angie! :D
Nekem elméletileg mind a 3-om idöpont jo!
Tegnap kaptam az utolso progiszurit! :D

Évi! :D
Végül neked nem kell a gyogyszert tovább szedned?
Csak a terhesség alatt kellett?
Hogy van a kis pipi?

Éva! :D
Virág annyira kis édes!
Nem ugy fest min aki nem eleget eszik!Gyönyörű!

Anita! :D
Akkor jo pihit nektek!
Ilyenkor a legjobb egy kis wellnes!

Unique! :D
Ma voltunk a Corába és nagyon sok Fisher Price játék volt!
Nagyon szuperek!

Eszti,Tina!
Sajnálom! :cry:

Norwell! :D
Az én kisfiamat már nem viseli meg de még pici volt addig igen!
Fogacskák hogy vannak?

Annácska! :D
Sajnálom hogy Peti beteg és hogy bennt kellett maradnotok! :(

Monyo! :D
Jol teszed hogy kivonod magad a nehéz munkábol!!

Faul! :D
Miért csak jövöre kezdtek?Nagyon édes a kiskutyád!

Brill! :D
Hogy vagy?Mikor mész legközelebb dokihoz?
Pocakod növekszik?

Niki! :D
Nagyon édes Zalán!
Várunk a szülés történettel!

Juca! :D
Komoly az ananászos kép! :lol:

Gtünde! :D
Sajnálom a kezdeti gondokat!De az a lényeg hogy minden sinen van már!
Azt megtudtad miért jött elöbb a kis manod?Persze csak ha nem bántalak meg a kérdéssel!

Sosi! :D
Akkor mindent bele Károly nap alkalmábol! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Csibe és Niki!
Gratulálok a babákhoz! Sok örömet és tejet!

Monyó!
Halk drukk!

Évi77!
Neked is a pajzsmirigy-alulműködés volt a gond? Javult szülés után?
Mit szedsz rá? A receptek szuperek!:)

Mi jól vagyunk, Iza rengeteget eszik. Hordjuk egy kismamától atejet, mert nekem már szinte alig van.:( Kicsit szomorú vagyok emiatt, de mit lehet tenni.
Ha lesz friss kép, teszek fel.

Szép estét!
Bogi
dbogica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?