Sziasztok lányok!
na megint itt vagyok. Viszont tegnap nagyon gáz volt, mert hajnalban elkezdett fájni mensiszerűen a hasam, a férjem simogatta, így elmúlt, sajna tegnap végigfeküdtem a napot, azt hiszem ma is ez lesz. Mindenem fáj. Na ennyit a panaszkodásról
Panka!
nem kezdeném a bónusz krémmal. Csak jó az is, amit a gyerekgyógyász dokinő felír majd, remélem.
Hát akkor ez nem volt egy túl jó nap. Viszont nem hiszem, hogy nekem is feltűnt volna, hogy sima UH-t csinál. Hát ki fogallalkozik azzal, hogy 3, vagy 4 D. Viszont ha keresel, akkor interneten és real time felíratot keress, és ha van mellette kép, akkor még jobb
Minket az árral vertek át, mert azt mondták 9000 lesz, de végül is 13000 lett, mert ketten vannak
Junkó!
pedig én azt hittem a kaáliról, hogy mint magánintézményben nem futószalagos a dolog. Akkor mégis? Az nem jó. De ha babaát csinálnak, akkor végül is akár még futószalagos is lehet
Unique!
Hát úgy könnyű, hogy ott van a nagymamai, meg a dédnagymami. Most meg egyedül csinálunk végig mindent. Bár a férjem biztosan elvesztené a maradék haját, ha kedves anyósa segítség képpen hozzánk költözne pár évre
Akkor inkább sok-sok munka.
Évi77!
Valamikor Dórinak is nőnek kell lennie hisztérika címszóval
Gondolom ez akkor téged nem vígasztalt
Lementettem a receptjeidet. Nagyon tutik, köszi
Anikó!
Lángos receptet priviben, vagy rakjam fel ide? Mást is érdekelne? Nagyon finom lett, és egyszerű.
Persze, hogy gondolok rád mindig, nagyon izgulok értetek.
Kisfiad hogy viszonyula pici tesóhoz? Felfogta már?
Pamper, Liberó már van 1-1 csomaggal, akkor még a Hugiiest is megnézem, ha van belőle pici csomag, aztán majd nagy tételben.
Azt sajnálom, hogy ezekbőla márkásabbakból nem lehet ilyen nagy tételben venni mondjuk csini csomagolás nélkül.
Angie!
Gondolom szedsz vitamint. Nekem sikerült átvészelnem az influenzát tünetek nélkül e segítségével. A férjem munkahelyére is betegen jártak, így szerencsénk volt, ne aggódj. Pihizzél sokat, játr neked
Hát őszintén szúlva én nem biztos, hogy megyek a topik talira. Nem tudom milyen állapotban leszek éppen. Már nem nagyon megyek ki, max Tomi visz valahová autóval.
Köszönöm az érdeklődésedet. Panaszkodni nem szeretnék, de nagyon nehéz most már. Sokat nőnek a babaák, aminek nagyon örülök. Hát az élen állás nekem nem megy. nem szeretne valaki elém kerülni ?
Rolly!
Sajnálom a negatív tesztet
. Jól vagy azért?
Dominéns tüsző, az azt jelenti, amit takar. Viszont jó lett volna, ha mond a dokid egy méhnyálkahárty vastagságot is. Lehet az érzékeny lelkűséged az oka ennek az egésznek?
Évi79!
Tudod én egy nagyon picike baba voltam, tápszeres is. De megnőttem, és jól vagyok. Lassan majd megérzed, hogy mire van szüksége Virágnak, és ha nem reklamál.
És nagyon szépen kikerekedett, helyes baba lett
Elvileg most jobb baba fejvégű, bal baba faros, és így is megszülethetnek normál úton. Most már csak azt kell kivárnom, hogy jól meghízzanak. Dolgozom az ügyön
Monyó???
Hangyi!
Sajnálom az 1.cn-t
Gtünde!
Én még emlékszem rád. Gratulálok gyönyörű Rékához. Hogy vagytok?
Jucmuc!
Sajnálom, de nem tudok menni a talidra, bár szívesen megismertelek volna, hiszen nagyon messze vagy
Csheni!
Mi van veled? Kérlek gyere ha tudsz, beszéljünk.
Csibe!
Aranyos vagy, Valóban mi kerülünk következőnek henteskés alá.
A cunit pedig felejtsd el, rakd el jó mélyen a szekrénybe, majd csak vizet ihat belőle Gáborka nyáron, ok?
Hallgass a csajokra, nagyon jókat mondtak
Tina!
Sajnálom az 1.cn-t
Eszti!
úSajnálom
Annácska!
Sajnálom. de ezért miért kell befeküdni? Miért nem jó ambulánsan? Az neketek is jobb lenne nem? próbálja dokikkal megegyezni.
Kitartást kívánok.
Sok puszi: Nárcisz