Sziasztok!
Nagyon kegyes volt az ELMŰ és már van is áram!
Szóval:
Kedden este kimentünk itt Bottyánban a temetőbe a párom apukájához,szerdán pedig Érpatakon voltunk az anyukája sírjánál. Voltunk rokonlátogatóba is. Mátét szétszedték a rokonok,na persze Ő meg hozta a formáját.
Hazafelé aztán volt egy jó hiszti. Az a legújabb dilije,hogy eldobja a cumiját ,és utána meg kéri. Ördögikör…
Úgy elhajította,hogy beesett az ülés és a gyerekülés közé. Ki sem tudtam venni. Apa meg úgy döntött,hogy elég,és majd most megtanulja szegénykém,hogyha eldobta akkor nem kapja vissza. Hazáig bőgött…
De sajnos nincs más hátra mint tényleg ráébreszteni dolgokra!
Meli
Örülök,hogy előkerült a kis nőcsábász!
A sex nálunk sem volt nagy szám a terhesség alatt…na de utána!!
Hoppá
Krumpligombóc?!Hogy csinálod? De jöhet az egész recept!!
Kenyér. Rozskenyérhez fele-fele arányba kell a liszt,mert különben tényleg beton lesz…tapasztalat
Mókuska
Vásárlás
Ettől én is ki tudok akadni.
Egy napig nem voltak nyitva az üzletek és az emberek megőrülnek. Bírom amikor dühöngnek az áremelések miatt,de akkor nem rágja a kefét amikor egy csomó kaját kidobál
Jól néz ki a kenyered!!Gépben sütöd?
Nekem is van kenyérsütő gépem de utoljára lekvár befőzésre használtam. Olyan száraz lesz a kenyér nem sokkal sütés után és ráadásul egy jó sütőprogram 3,5 óra
Én Tupperes tálban sütöm. 1 óra alatt kész a kenyér és egyáltalán nem szárad ki. Délután sütök majd rakok fel képet róla.
Icus
Jó hogy benéztél!
Azt hittem Londonban és környékén a Hot Whisky a gyógymód
Bea
Mesélj,miről beszélgettetek apával?!?hogy nevetés lett a vége.Nem semmi vagy,ha te nem alszol akkor apa sem
Kisággyal miújság?
Kis_plutó
Baba boltban,vagy kismama boltban de gyógyszertárban is lehet kapni harisnyát. Sőt térd zoknit is.
Sajnos én is hajlamos vagyok a visszerekre. Nekem a krémek nem használtak dea zokni és a harisnya nagyon jó volt .Van olyan harisnya is ami pocaktartós!!
Múlt héten mondta a húgom,hogy már magánszemélyek is vásárolhatnak a Gulliver játéknagykerben. Kivan írva a nagyker ár és a kisker ár is ,és nincs nagy különbség. Viszont a bolti árakhoz képest óriási.
Vettek Barbit a kolléganője gyerekének 5000.-ft-ért,ugyanazt látták boltba 10-11000ft-ért.Szerintem ha jöttök Pestre érdemes benézni. Itt van az M3 bevezető szakaszán.De ezt mindenkinek mondom aki gyereknek akar venni ajándékot!
Ajándéklista....De jó hogy Máté még nem tud írni
Muszkuru
Most kell home videót csinálni
60év múlva jókat fogtok multani
Ahhoz ,hogy gyest kapj legalább 4 -szer kell elmenni a terhes gondozásra. De ahhoz a védőnőhöz kell menni.
Ettől függetlenül kell menni a vizsgálatokra is
És még a cukrosbulik most jönnek
Miért nem csináltattok nyúlgyereknek kijáratot az ajtóra?!Tudod olyan kutya macska ajtót
Takido
Örülök, hogy minden rendben. Elő akartam keresni a papíromat,hogy nekem mit írtak erre az időszakra…de a nagy rendcsinálásban kitudja hova tettem,De ha meg találom leírom
Bea
Már a ti lakásotokat újítjátok ?
Nálunk nem szállingózott a hó,hanem rendesen esett!
Ja és nincs még téligumim…
Anna
Hogy sikerült a vacsi?
Én ma egy egészen egyszerű,olcsó és pórias kaját csinálok: paprikáskrumplit…
Viki,Nika és atöbbiek?!
Rakok pár képet,ezeket nem rég csináltam.Nem nagyszám,de a húsvéti dekoráció után már jó egy kis változatosság