Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Bocsi én is régen voltam.Zajlik az élet körülöttünk.
Tegnap szóltak a bankból,jövő szerdán megyünk szerzödni,meg a közjegyzőhöz.Ha minden igaz utánna hétvégén költözünk. :lol: :lol: :lol:

Baba projekt ott tart,hogy szezett nekem a doki ingyen gyogyszert.Naponta 2 x injekciózhatom magamat.Tegnap megnéztem a neten,ha megkellett volna vennem kb 250 000 ft lett volna.
De majd a jövő hónaptól kell elkezdenem,mert elötte uh lesz.Meg még a doki sem tudja hogyan kell használni.Ovitrelle a neve.
Jucu te milyen szurit kapsz?

Holnap megyünk veszünk mosogatógépet meg tűzhelyet,pénteken meg Orciba megbeszélni a részleteket.

Tegnap meg buliztunk,a Bence 5 éves lett,kapott egy olyan fejtörős játékot a piros autóval kikell álni a garázsból.40 pálya van hozzá,nagyon tetszik neki.

Most megyek,mert már zsákolhatom a többi cuccot. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

Puszi:Móni

Kép
memó

Hello!

Próbálok reagálni az írottakra. Ne haragudjatok, hogy az elöbb csak írtam, mi van. :oops:

Orrpalsztika: hát jó nagy sas orrom volt. Sokáig nem zavart, aztán 16 éves koromban ért egy hatalmas pofon. Kikezdett pár lány a gimiben miatta, pont akkor ment a Shindler listája, a primitív agyukkal azt hitték zsidó vagyok, ezért elkezdtek szemétkedni. Odáig fajult a dolog, hogy idegösszeomlást kaptam és teljesen elbizonytalanodtam önmagamban.
A 16 éves, szárnyát nyitogató-smink, pasik, ilyenek- csajból egy visszahúzódó depis, önmagával nem megelégedett lány lett.
Aztán úgy 18 évesen az új sulimban az új barátnőim és haverjaim segítettek. :) Az emberek felé elkezdtem nyílni, de 19-20 éves koromig a fiúk felé nem mertem. :oops:
Aztán jött az első igazi szerelem, akihez majdnem hozzá is mentem. Ő adott sok önbizalmat, és indított el a szerelem útján. :wink:
De titkon belül mégse voltam elégedett, ezért ahogy nyílott lehetőségem, megcsináltattam.
Rá 1,5 évre meg is jött az "igazi". 8)
Ez a szépészeti része. A másik ok az volt, hogy soha eddig nem kaptam levegőt az orromon. Teljesen el volt ferdülve az orrsövényem, nagyon durván. Azt hitték, hogy etörött anno, pedig csak így nőtt.
Igaz, nagyon nehéz rászoknom arz orr- légzésre, főleg, hogy az év 3/4 részében allargiás vagyok, télen meg taknyos. :lol: De igyekszem! Ez "nem kapok levegőt nózin" gond miatt már 4 tüdőgyulladásom volt és legyengültek a hörgőim, mivel nekem télen is szájon kellett lélegeznem. :oops: szóval ezért is fontos volt az "átállás". :?

Évi,
TB ügyintézői tanfolyásra járok, szerdánként, 9-14-ig. Addig Gabi a Mamámnál van, tőlem 5 percre. :D
Jó szövege van Flórának! :lol:

Ildi,
nagyon tetszik a pocid! :wink: Van egy-két Brendonos kuponom, hónap végéig szólnak, ha kellenek, odaadom! :D

Judit,
fel a fejjel! Egyébként meg nyugodtan legyél önző, igenis írd ki, ha jobb úgy!!!!!!! Minket nem zavar! Engem érdekel, hogy mi van veletek, ha rossz is, akkor is, ezért vagyunk egymásnak. Legalább is én így gondolom. :oops:
A másik takarítós csajjal még nem tudtam beszélni, de rajta vagyok az ügyön. Háha....

Móni,
ez igen! Jó hamar beköltöztök! Majd kérünk képeket!!!!!
Nálatok takonykór megjelent már? :roll: Mert-csak gondolom :oops: - 3 gyerkőcből, vmelyik tuti hazahozza, nem? :oops:

Jucu,
tetszik a hajad, meg az egész búrád! :lol: Jól sikerült a szín! :wink:
Gyerekek,
nehéz ám így tanulnom... :oops: Van hogy Gabit csak 10-kor tudjuk áttenni, és én akkor kezdek tanulni. :? És állítólag egyre keményebb lesz. :oops: Nem baj, akkor is megcsinálom. :wink:
Képzeljétek, tegnap kaptam egy mailt, hogy a főnöknőm eladja a lakást, amiben az iroda van. A lánya küldte el nekem, szerintem véletlenül, mivel a többiek nem tudnak semmiről. :? Be aar költözni Buda belsejébe. HÁt mindenkinek messze lesz, de főleg nekem. :oops: Most teljesen elbizonytalanodtam. Esélyem egyre kevesebb, hogy majd vissza tudjjak menni. :oops:

Mennem kell, mert tiszta ideg Töki.... :?

Puszi
dianab

Hali!

Dávid baba úgy látszik lassan elkezd beszélni.
A legújabb a tűzoltó autó,ezt úgy mondja,hogy tű-gyo-gyo ato.
Imádom amikor dumál,olyan édes.

Kép

Kép

Ezeket azért küldöm,hogy jobb kedvetek legyen.

Megyek mert megyünk veszünk pár dolgot.

Kép
memó

Hali!

Ettől a hidegtől nekem olyan karácsonyi hangulatom lett.
Föleg ha ilyen képeket látok. :lol: :lol: :lol:

Kép

Azért rakok fel másikat is. :D :D

Kép

Nálunk takonykór szerencsére ritkán van,ha egy picit már náthássak akkor elkezdem nekik a homeos bogyokat adni.Az szokott használni,és nem lesznek betegek,meg ilyenkor kapják a multi vitamint + C-vitamint.

Megyek mert nyúzzák egymást.

Kép
memó

Sziasztok

Gyors kukk.....

Évi
Flóra száj iszonyatosan aranyos :-) nagyon nagy dumás kiscsaj ,csak nekünk nem akarta megmutatni a nyáron,sebaj legközelebb :lol:

Judit
Kitartás ..... :roll: megvárunk akkor jössz amikor úgy érzed :-)

Móni
Kérdésedre válaszolva én Merional szurit adok magamnak mensi 3naptól 10 napon át/ma jön a 3./ ez a köv.lépcső a closty után.
Ha erre reagálok most spontán várunk ebben hónapban ha nem emelik és inszemináció lesz.
Neked hogyhogy ilyen gyógyszert írt fel?
Gondolom uaz mint enyém,de napi 2 szuri kurva sok ,megengedett mennyiség a szoktatásnál ,mármint reagálás megtekintésnél 1 db szuri / nap és csak azután emelik a köv.hónapban ha nem reagálsz.Egyébként Icsi-nél használják ezeket.
Nagy odafigyelést igényel monitorozzák folyamatosan ......engem is ,mert túlstimulálhatnak ilyen adagnál.....
Kérdezz utána feltétlen.......

Kép

Kép
jucu

Móni

Nekem 8600.-Ft volt támogatva egyépként 18000.-Ft körül van ,de ez csak kezdeti adag és még a repesztő szuri nincs benne.
Meg sárgatesthormon és megtapadássegítő sem......
Feketén honnan szerez a dokid?Többi vizsgálatot is megcsinálta már?
Bocska de kivi vagyok ..:-)

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt lányok!

Most kicsi időm van reggel bekukkantani.

Dia
Köszi a dícséretet , hízott a májam :D
Nagyon bátor voltál az orrműtéttel kapcsolatban ,akik meg ezzel szekáltak "buták" voltak mint a tök,illetve még nagyon gyerekek.
Lényeg az hogy már olyan a nózi amilyet szerettél volna :wink:
Tanuláshoz drukk neked meg kitartás!!!!!Ügyes vagy megcsinálod:)
Melóhely ha elköltözne Budára már nem tudnál bejárni?Nagyon messze lenne ugye?Sztem puhatolózz majd bent a melóhelyen :lol:
Évi merre jársz?Neked sincs kedved netezni :?
Csilla?Judit?titeket is várunk ám.........

Pusza még benézek csak indulunk dokihoz nemsokára....

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu,még nem tudom,hogy hogyan kell használni a szurit,még a doki se tudta megmondani.Ez még neki is új.Egy konferencián volt multkor és ott kapot ingyen mintát.Majd jövő héten kell felhívnom,akkor már megtudja mondani,hogy mi a teendő.Uh-ra biztos kell majd mennem,de még semmit nem tudok.Kaptam 6 db előre megtöltött fecsit,meg egy tollat amibe szintén van egy adag.

A sogornőmtől meg kaptam egy csomó tornagyakorlat leírást amibe vannak ovulációs gyakorlatok,meg másik is,ha érdekel elküldöm e-mailbe.

Megyek mert kell vennem a Dávidnak kabátot.

Kép

Kép

Kép
memó

Ok köszi ,kérem a mailt lécci :-))))))
hihihihi én is megyek ma kabátot venni :D
puszi
soltesz_attila@t-online.hu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Kép szép időnk van.... Kép ....
azt hiszem most már tényleg várhatjuk a Mikulancsot..... Kép itt az igazi jó idő a gyerekeknek! Valljuk be, csak ők tudnak igazán örülni a hóesésnek.... :oops:
Tavaly még szerettem bentről nézni, mert szép :) ... de most Gabival inkább mennék sétálni, kellene neki a levegő. Hát, majd ha eláll.

Képzeljétek!
Olyan rendes gyerekem van, hogy két nap egymás után elaludt egy-egy órára, így meg tudtam tanulni, amit kellett! :D

Ésss.................. holnap - ha nem esik semmi- jönnek összerakni a lépcsőnket! Meglesz a külön feljárónk vasárnap estére!!!!!!!!!! :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Móni,
poénos cuccokat raktál fel! :lol: Hmmmm... az a pasika z elején.... :wink:

Kép azt hiszem ezt majd nyomhatjuk ezerrel.....

Erről jut eszembe!

Judit,
házmesteri állást nem tudnál vállalni? Mármint a Ti házatokat. Mamám is csinálta, míg Apuék picik voltak, plusz a kettő mellett még egy babát bevállalt, vigyázott rá pénzért. Hm? :wink:

Megyek, mosogatnom kell, meg ezt azt megsuvickolom..... budi és egyéb nyalánkságok.... Kép Kép Kép

Puszi
dianab

sziazstok!!

Itt is elkezdett szálingózni a hó! Flóra olyan boldog volt mikor meglátta :lol:
Én vettem már kabátot kedden, de még egy overált bekell szereznem és csizmát nekem is meg Fllórának is.
Hogy miért nem írok, hát azért , mert minig akad valami dolgom :roll: :shock:

Judit:
Sajnálom, hogy rossz a helyzet nálatok!!
Nem is tudom mit mondjak!!! Nyugodtan gyere és öntsd ki a szíved!!

Dia:
Húú hát nem semmi amin keresztül mentél!!!
sokszor a fiataluk nagyon dúrvák és kegyetlenek tudnak lenni: :cry: Azért örülök, hogy sikerült kilábalnod és új életet kezdened!!

Flórával eddig megúsztuk a takonykórt!! Reméelm így is marad!
Mindenki jól van???

Jucus:
Flóra"idegen társaságban"elég visszafogott,de itthon mindt egy kis "ördög" :lol: akit többször látott már azzal már mer barátkozni. Válaszol ha kérdezik meg szól még pár szót.
Szuri matt nem irigyellek :cry: , de remélem segít!!!
Fogyózol még? a 90 napossal?? Csatlakozhatom?? most már nincs más választásom. Fáj a hátam :cry:
Már egy hete nyomom a tornát és a diétát. ez nála nagy szó, mert úgy hét éve nem sikerült rávennem magam :cry:
Milyen könnyen mnet 18 évesen a fogyás,húú , de régen volt :lol:

Ja és megtaláltam a hasizmaimat igaz még nem látom, de tudom , hogy van :lol: :lol:

Móni:
Jó ez az ünnepi jókívánságos papír :lol: :D Jót röhögtem rajta

Bencének így utólag boldog szülinapot kvánunk!!
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Fogyózást már elkezdtem 2 hete, de nem konkrét diéta volt csak odafigyelek mit eszek.
Én most hétfőtől a 2 hetest szeretném csinálni de utána kezdjük el a 90 naposat felőlem együtt.De ahogyan szeretnéd,felőlem hétfőtől is kezdhetjük.

Kép

Kép
jucu

Jucus:

Milyen 2 hetest??

Megyek keresek pár fogyis ötletet :lol:

Jó étvágyat neked!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ezt a képet raktam ki a gépre.

Kép

Én is szeretnék fogyizni.Milyen a 2 hetes,hol tudok utánna nézni?

Kép
memó

Hali
nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor
Ebéd: 2 kemény tojás
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal (pl. extraszűz olívaolaj, egyéb hidegen préselt olajok) és citrommal ízesítve

2. nap
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt) 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve

3. nap
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (vegyes saláta is lehet, de natúr kell elkészíteni)
Vacsora: főtt zeller, 1 db paradicsom, 1 db gyümölcs

4. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 1 liter juice (lehet vegyes is, pl. kiváló zsírégető az ananász), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 kemény tojás, 1 reszelt répa, 1 kis adag túró

5. nap
Reggeli: 1 nagy répa reszelve, citrommal ízesítve
Ebéd: 1 nagy szelet főtt tonhal citrommal és kiskanálnyi zsírszegény vajjal ízesítve
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve

6. nap
Reggeli: 1 csésze feketekávé, 1 db kockacukor, 1 vékony szelet pirítós (üresen)
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül) olajjal és citrommal ízesítve (A grillcsirke készen vásárolt is lehet, ha lehúzzuk a bőrét, és annyit együnk, amennyi jól esik.)

7. nap
Reggeli: 1 csésze üres tea
Ebéd: semmi!
Vacsora: grillezett bárányhússzelet (250 gramm, ha nincs bárányhús, helyettesíthetjük marhahússal), friss gyümölcssaláta többféle gyümölcsből

8. nap
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (natúr)

9. nap
Ebéd: 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 előszeletelt), 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm) olajjal és citrommal ízesítve, 1 gyümölcs

10. nap
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 nagy szelet sovány sonka (8-10 db előszeletelt), saláta (natúr)

11. nap
Ebéd: 1 liter juice, 1 bögre natúr joghurt
Vacsora: 1 kemény tojás, 1 reszelt répa, 1 kis adag túró

12. nap
Reggeli: 1 nagy répa lereszelve, citrommal ízesítve
Ebéd: 1 nagy szelet főtt tonhal citrommal és kiskanálnyi zsírszegény vajjal, citrommal ízesítve
Vacsora: 1 nagy szelet marhahús (250 gramm), saláta (natúr), főtt zeller

13. nap
Ebéd: 2 db kemény tojás, 1 db reszelt sárgarépa
Vacsora: grillcsirke (bőr nélkül) olajjal és citrommal ízesítve

Az ételek elkészítése

Marhahús:
Vásároljunk meg előre 5 szelet marhahúst; felsál, hátszín vagy rostélyos a legalkalmasabb. A fel nem használt húsokat mélyhűtőben tároljuk.
Legjobb, ha grillezzük a húst. Enyhén sózzuk meg, kenjük be olajjal, majd tegyük a grillre, és néha locsolgassuk citrommal, vízzel. Ügyeljünk arra, hogy ne süssük túl, de legyen egy kis színe, és még puha maradjon.

Báránysült:
Enyhén sózzuk, grillezzük, közben vízzel locsolgassuk. Sütése kb. 15 perc, úgy lesz finom, ha kívül barna, belül rózsaszín lesz.

Grillcsirke:
A tisztított, leöblített csirkét belül gyengén megsózzuk és sütőzacskóba csomagolva sütőlemezen az előmelegített sütőbe tesszük. Mellé helyezzünk 1-2 dl vizet tartalmazó edényt, majd közepes hőmérsékletre állított sütőben pirosra sütjük. Elkészítéséhez kb. 40-50 perc szükséges.

Tonhal:
Sózzuk, kenjük be vajjal, grillezzük, közben citrommal locsolgassuk. Kb. 15 perc alatt készül el.

Marhát csirkével lehet helyettesíteni,nekem marha nem jött be....:(

De ha ilyen vállalkozó szelleműek vagytok kezdjük el együtt a 90 napost hétfőtől.Legalább egymást segíthetjük:)) mozgást én nem biztos hogy bevállalok de a diétát veletek igen:))

Kép

Kép
jucu

Hali!

Jucu,kávé helyett lehet teát innién?A kávétól mindig rosszul vagyok.

Nálunk ma egész nap esik a hó,volt amikor 1,5 cm pelyhekben,nem látszottak a főutnál lévő házak. Kép

A Bence azt mondta,hogy most jön majd a télapó,mert az csak akkor jön,ha van hó. :lol: :lol:

Kép

Kép

Megyel lerakom őket aludni,meg magamat is. :lol: :lol:

A Zsolti meg elment dolgozni,majd este jön haza. :( :(

Kép
memó

Halihó

Negyon elfáradtam......egész nap a bőrzén mászkáltunk.Sikerült tök jó rucikat vennem Diusnak:)

Móni
Nem lehet felcserélni kaját ,de kávét bizti.Illetve a kávé vízhajtó azért kell szerintem.
De van még egy 1 hetesem amit 2× kell ismételni, meg még egy jó van.
Holnap reggel felrakom és eldöntitek.Szerintem kezdhetünk valamelyikkel és utána 90 napossal folytatjuk.Puszi megyek fürcsizni mert átfagytam.

Kép

Kép
jucu

Hello!

Benci!
Isten éltessen sokáig!!!!!!!
Kép

Én el is felejtettem a bőrzét! :oops: Pedig ki akartam menni, body-kért. Hát majd máskor.... :?

Hát, nálunk megint esik a hó.... Kép

Képzeljétek, holnap már lesz lépcsőnk! :D Azt hiszem a belseje még nem lesz meg, a falap, amire rá lehet lépni, de jövő hét végén legkésőbb már ott fogunk feljárni!!!! :D

Megyek, puszi
dianab

Jó reggelt lányok!

Leírom,ha kéritek még a másik kéthetest ,de csináljuk inkább a 90 naposat az tartósabb mint az 1-2 hetesek :?
Jó ?????
Én a marhásat útálom.....őszintén megmondva
Na jövök vissza nemsokára csak fő a kajám :roll:

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Jucus:
Elmentettem a fogyis írásodat. :lol:
Nekem csak 3 bajom van a kávéval :lol:
1:sose kávéztam
2:nincs itthon kávénk
3:kávéfőzőnk sincs :lol:
Kép

Na majd veszek valami vízhajtó teát vaalhol :roll: :wink:

Móni:
Flóra is azt gondolta ha esik a hó akkor jön a télapó :wink: :lol:

Lehet a 90 napos is megyek megis nézem, hogy is van.
Szóval Judit Jó!!!!!!!!!!!!!!!

Mit főzöl ebédre??

én ezt:
Székelykáposzta Update: 1-es kód

Hozzávalók:
1.5 kg savanyú káposzta
4-5 evőkanál olívaolaj
1 kg kicsontozott csirkemell filé (ha már unod, másfajta húst is választhatsz)
2 csapott evőkanál tengeri só
2 közepes vöröshagyma
2-3 csipet bors
1 csapott teáskanál pirospaprika

A savanyú káposztát átöblítjük, maja felforrósított olajon, kevergetés közben megdinszteljük, közben apránként vizet adva hozzá, puhára pároljuk.
Ha ügyesek vagyunk, ezzel egy időben összehozhatjuk a pörkölt alapot.
A megtisztított és igen apróra vágott vöröshagymát olíva olajon aranysárgára pirítjuk, majd levesszük a tűzről, és összezavarjuk némi pirospaprikával. Egyetlen perc alatt, folytonosan kevergetve megpirul. Vigyázzunk rá, nehogy megégjen!
A húst megmossuk, apró kockákra vágjuk, és a pirított hagymához keverjük. 2-3 percig együtt dinszteljük őket, majd sóval, borssal ízesítjük, és annyi vizet öntünk rájuk, hogy a húst ellepje. (Erre a célra szívből ajánlom a száraz vörösbort, amitől még finomabb lesz. Az alkoholtól nem kell tartani, hiszen a főzés során tapintatosan elpárolog.)
Fedő alatt puhára főzzük az ételt. A főzés időtartama természetesen a hústól függ! Fehér húsok esetén általában bő félóra elég, vörös húsok 45-50 perc alatt sem mindig puhulnak meg eléggé.
Amikor a káposzta és a hús is megfőtt, a pörköltet összekeverjük a káposztával, végül 4-5 percig együtt főzzük.
Ízlés szerint tejföllel tálalható.

Javasolt köret: puffasztott rizs vagy búza.
Javasolt ital: a hús fajtájához illő száraz bor

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Nekem csak 3 bajom van a kávéval
1:sose kávéztam
2:nincs itthon kávénk
3:kávéfőzőnk sincs

jót rötyögtem ezen.......

Fini lehet így is a kápi.nyami:-)
Én kicsi husilevest csináltam ,mert előrelátó voltam .Ugyanis ha elkezdjük a fogyit /90/akkor holnapra kell 2dl leves ebédre :lol:
Meg tepsis krumplit csirkecombbal,salival. :wink:
pusza megyek levestésztát kifőzni és ebédelünk ,utána meg megyünk kabit venni,kocsit nézni:)
Este benézek.... :wink:

Kép

Kép
jucu

Remélem megmaradnak ezek a receptek szülés ill. szoptatás után is. :wink:
ilgya1

Szia

Persze , hogy meglesznek :wink: ,de ahogy téged nézlek nem nagyon lesz szükséged rá :wink:
Már nemsokára szülsz :) izgi lesz..még4-6 hét ugye?
Nagyom fárasztó így a végefelé?

Kép

Kép
jucu

Jucus:
A káposzta nagyon fincsi!!! majd próbáld ki :wink:
A ti ebédetek is nagyon fincsi :wink: :D

Húslevest én is azért főztem :wink: :lol: meg azért , mert vasárnap mindig ezt főzök :lol:
Szuper jó kedvem van!!

sajnálom, hogy nincs kabátvásárlás :cry: én is szomorú voltam, hogy nem kaptam tegnap semmit magamnak :cry:

Ildi baby csak ennyit írsz??? :roll: jól vagy??

Nekem egy csomó receptem van ilyen kajákkal :wink:

Többiek merre jártok?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Adjál nekem is egy kis szuper jókedvet lécci:( :cry:
Apa ma tiszta zizi.Nem mondom én is de nekem dolgoznak a hormonok :wink:
Most sütök kis sajtos masnit gyerekenek,na ma még én is eszem belőle. :oops:
Ez is nagyon jó ...mármint norbi módszer....csak végre döntsünk mit csinálunk mert holnaptól indula mandula van. :D

Kép

Kép
jucu

Jucus:
A 90 napos legyen szerintem :lol: Egy-két norbis receptet is fellehet hazsnálni:roll:

Milyen az a sajtos masni?? Dobj már egy képet róla :wink:
Milyen gyerekeknek sütsz??

Kép

jó kedv elküldve :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Képet már nem tudok felrakni ,mindet megettük. :oops:
De tescóba veszek mélyhűtött lapot sütőpapírostul van felcsíkozom megtekerem masninak,sajtot reszelek rá ,kicsit borsozni is lehet,szezámozni is és megsütöm 15 perc alatt.Azért szeretem gyors eccerű ..:-)

Okés holnaptól 90 napos indul:)
Így biztos jobban bírom ,mert nem egyedül kell szenvednem gyüminapon és víznapon. :wink: sztem víznapot kihagyhatjuk nem?nem akarok egyszálbél lenni :D :D

Móni ??csatlakozol?neked nem kell annyit fogyni mint nekem ,de akkor előbb abbahagyjátok Évivel maximum!!!!!
Én -15 kg szeretnék felmutatni:)
Immáron ígéretet teszek nektek,becsülettel betartom a diétát:)
jó éjt mindenkinek:)puszika

Kép

Kép
jucu

Kép

Kép

Kép
jucu

Jó reggelt

Képzeljétek el ma reggel jól felbosszantottak a suliba.Visszavittünk mindent amit hazaküldtek szünet előtt és nem engedtek fel egy szülőt sem.Tudni kell,hogy Dius 26kg , a cucc amit visszavittünk /könyvek,technika doboz,torna cucc,stb/ majd 20kg és egyedül kellett volna felvinnie.Ati is bepöccent és mondta a faszinak aki ott áll,hogy tessék barátom vigyed te vagy nem engedem fel a gyerekem.Úgyhogy már reggel 220 volt a vérnyomásom.
Bocsi ,de nagyon mérges voltam és ki kellett dühöngenem magam....

Megyek megeszem a banánom, majd jövök még ... :D

Kép

Kép
jucu

Hali!

Bocsi lányok,én nem hiszem,hogy csatlakozom a diétához,igy is allig eszek valamit,ha ezt is lecsökkentem akkor kiterülök. Azt hiszem nekiállok tornázni.

Kép

17.-e után tudunk költözni,akkor költözik ki a tulaj,de már az sincs messze. :lol: :lol: :lol:

Nekünk nem kell sok cuccot vinni a suliba,most is csak azt kellett hazahozni amiből kell gyakorolni.3 könyv+1 füzet,a többi a suliba maradt.

Neki kell állnom tálapós matricákat gyártani a suliba.
Meg csinálok origamis bábokat is,van egy könyvem tök jók vannak bent. Kép

Megyek mert még elhozom az ebédet,és a Bence is délies.

Sok sikert a fogyáshoz.

Kép
memó

Memó

Nekem is megvan ez a könyv:) tényleg nagyon jó.

Megettem az almám is .....nemsokára megyek haza,már csak 2 óra .
puszika nektek

torna nekem nem megy,de talán ráveszem magam most ,hogy rövidebb nyitvatartás van.:)

Kép

Kép
jucu

sziasztok!!

Móni:
Tényleg neked nem is kellene fogyni:)
Mikulásos kép nagyon édes!!!!

Jucus:
Jól tette a férjed , hogy bezsólt a pasinak!! Én is ezt tettem volna :twisted: :twisted:
Te mit eszel ma??

Én kaja helyett dekuzok :wink: :lol: Majd mutizom a műveimet ha megszáradtak:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi

Megettem a délelőtti 1 almát 1 banánt,és ha hazamegyek leveskét iszom 2dl és kápisalit ezem husival.Vacsi meg uez vagy túró ,pari,párizsi kombináció.
Egyenlőre még nem vagyok farkas éhes , de teszem hozzá úgy fáj a hasam majd megőrülök :oops: :cry:
Remélem nem vírus ,hanem érik a petécske.........majd reggel kiderül.......
puszi mindjárt megyek haza.Dekut várom?!!!!!Lehet csak reggel jövök mert tegnap széthúztuk szekrénysort és most tetejét pakolom,vége apa díszüvegeit kidobálom ,meg a polcokról is megzüntetek mindent......

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Na azt hiszem ideértem végre,és reményeim szerint bepótolom az elmaradásom,igaz nem ígérek 100%-osan semmit,de korán keltem direkt....,mivel esténként nem bírok fentmaradni,napközben meg csak olvasgatni van/volt időm.
Hiába a rossz idő, a teendőim nem csökkentek,sőt,ahogy a finisfelé közeledek egyre pörgösebb az életem....többet kéne pihennem,de ez van....

Rámjött a fészekrakási ösztön,és egésznap pakolok,mosom a bébi cuccokat,vasalok,irogatok,jegyzetelek,olvasgatok,vásárolgatok és listákat gyártok.....ehhez hozzájön az én drága kétévesem,aki sokszor igényli a társaságom,sőt a múltkor be is szólt: "Anya,ne számítozz!"
Játszóházba járunk többször egy héten,Tücsökzenére szerdánként,ehhez jön még a háztartás,és az angol,szóval nem is ecsetelem,mert ti is nagyon tudjátok,hogy milyen.....na arról nem beszélve,hogy fele olyan gyorsan mindezt,mind pár hónappal ezelőtt.....a lajhár hozzám képest kutya füle sokszor.....
Aranyso vagy Jucus,hogy azt gondolod,hogy nem kell fogyoznom,de ha élőben emglátnál lehet,hogy meggondolnád,már 80 kg vagyok :oops:

A héten már kezdem a CTG-t is. 36. hétbe lépek!

Ja és a szülinapi bulikból nem fogyunk sose ki,nagy a család,minden hétvégére jut belőle,sőt sokszor kettő is.

Akkor ott folytatom,ahol abbahagytam:

Dia!
A márciusra babát váró barátnőd viselkedése számomra cseppet se fura :D :shock: amióta terhes vagyok,tudom,hogy ez "normális",persze ti is megerősítettétek bennem ezeket a gondolatokat...

Örülök,hogy kimozdultál a barátnőddel,jó sok energiát zsebeltél be remélem....

Örülök,hogy Csilláéknál alakulnak a dolgok,mégha nem is az igazi minden és remélem hamarosan jelentkezik....

Köszi,hogy felajánlottad a Brendonos kuponokat,de sajnos már megvettem az újságokat (azért sajnos,mert a várandós csomagban ajándékként 2 ingyen számot kapok) így duplán van meg,de a Brendonba voltunk a hétvégén és meg kellett vennem,mert vásároltunk a kuponakciós termékekeből.De aranyos vagy!Köszi!

Sajnálom,hogy egyre kevesebb az esély,hogy vissza tudj menni majd a régi munkahelyedre,de hidd el jó könyvelő mindig kell. (Majd nyitunk közösen valami irodát :wink: )

Ja és kösz,hogy leírtad az orrműtétes sztorit,!Nagyon bátor voltál tényleg,de ha jobban érzed magad ettől,akkor megérte!

Évi!
Kb. 4-5 hetem van hátra,ha minden a megadott rend szerint történik...

Örülök,hogy nem fáj már a szemed,és annak is,hogy ilyen rendszeresen tudsz jönni és fentartjátok a forumot a Jucussal....

Aranyos volt a Flóra száj,mindig ti juttok az eszembe,amióta Dávid is beszél,és olyanokat dumál,hogy sokszor halálra röhögöm magam...persze ha leírnám,nem tűnik olyan viccesnek,de abban a szituációban olyan édes,hogy megzabálom...

Egyik reggel elloptam tőle egy "katonát" a reggelijéből,megszólal:
"Eszed a kajámat,te!"

Mindenki el van képedve,hogy 2 évesen milyen tisztán és értelmesen beszél,nekem meg dagad a mellem a büszkeségtől :D a múltkor a védőnő is megjegyezte,mert természetesen jön velem mindehova még oda is.... :D

Olyan édes voltál ezzel a bébyvel,el is olvastam mégegyszer,mert nem akartam hinni a fülemnek/szememnek! :D :D :D

Jucus!
Milyen jó szemed van!Tényleg látszik rajtam a fáradtság??? :( akkor le se tagadhatom....

Olyan jó,hogy ilyen sűrűn jösz mostanában...
Köszi a sok receptet,majd pár hónap múlva én is élni fogok vele,ha még megtalálom....jobb lenne,ha el menteném.....

Sok sikert és kitartást kivánok nektek,így együtt könnyebb lesz!

Biztos jó cuccokat vettél a börzén!

Judit!
Sajnálattal vettem tudomásul,hogy hanyagolni akarod a forumot,pedig hidd el főleg azért vagyunk itt,hogy egymás "rinyálását"hallgassuk,sokszor merítünk/merítek belőle erőt,mivel látom,hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal....
Ettől függetlenül megértem,és tudd,hogy visszavárunk...sőt!Gyere minél hamarabb!!!!
A blogotokat majdnem napi rendszerességgel olvasom,ugyanis érdekel,hogy mi van veletek,Benci áll korban a legközelebb hozzánk,és érdekel,hogy hogyan is fejlődik.
A szüléstörténeten teljesen meghatódtam,igazán beküldhetnéd valami újságba,az a megfogalmazás.....annyira tetszett!!!Nem értem,hogy miért nem írsz.....ha csak feleennyire vagy jó zenész,akkor már valami jó nevű zenekarban lenne a helyed!
Majd meg akarlak keresni magánba,lenne egy ajánlatom a számodra!

Memó!
Sok boldogságot kívánok Bencének!Így utólag is!

Most megyek mert felébredt a Dávid,különben a blogunkat én is sűrűbben friisítem.Ha valakit érdekel,hogy mostanában miket csinálunk,ott megtalálja!
http://davidbaba.b13.hu/

Ildikó
ilgya1

Sziazstok!!

Ildi!

Végre jelentkeztél!!! :lol:

"Én rendszeresen olvasom a blogodat"

Csak 4-5 hét ez nagyon szuper!! :lol: Eltudom képzelni a fészekrakó ösztöneidet :wink:
flóra is nagyon régóta és tisztán beszél. Egy évesen meglehetett érteni mit mondd persze csak a szó elejét mondta vagy egy két szót.Aztán karácsonyra(15 hósan) már fél mondatokban nyomta:) Pár hét leforgása alatt olyan szókincset szerzett, hogy eszméletlen :lol:
Most meg már nincs egy perc csend :wink: :lol:
Szét röhögjük az agyunkat mi is sokszor :lol: :lol:

Jucus:
Olyan kajákat nem főzöl amik a 90naposhoz vannak???
Lepakoltál mindent??

Mi jól vagyunk, a Hétvégén megint megyünk haza. A hétvégén vásárolgattunk karácsonyra. Flórának vettünk csizmát. Vettem neki barbys plédet :lol:
Most már 10.napja fogyózom. Jelentem nagyon jól bírom :wink:
Rákellett venni magam, mert már fájt a hátam, meg tényleg elszalad velem a "ló" :cry: Tegnap óta jucussal csináljuk a 90.napost. Hát kíváncsi vagyok sikerül-e :shock: :lol:
Igaz nem tudom most hány kiló vagyok, de majd ha haza megyünk akkor mázsálok :lol: :lol:

Judit:
Sajnálom, hogy nem jössz fórumozni,remélem hamar rendbe jössz :wink: A blogodat szoktam olvasni.

Móni:
Merre jársz

Dia, CSilla veletek mi van?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali lányok!

Ildi jó hogy jöttél, már hiányoztál te is.
Ezt a sürgés forgást amit te csinálsz.Pörögsz mint a búgó csiga kiscsilag :wink: :lol:
Fiad dumájától meg majd lefordultam a székről :P
Jó sok elfoglaltságod van egész héten tücsök,angol,stb.....nem hogy pihennél egyre inkább sürögsz forogsz ....valamennyi energiát átadhatnál nekem is. :wink:

Évi
Már karira vásároltok,én szégyellem de még azt se tudom kinek mit vegyek........

JAJ TEGNAP HAZAHOZTA APA AUTÓT!!! VÉGRE :-D

10 napja csinálod ,csalás.... akkor már neked könnyebb .Én tornázni képtelen vagyok még:(

Ma voltam reggel dokinál jól elcseszte a kedvem ,ugyanis semmit nem látott uh-n és már mensi utáni 10 napon vagyok.Bekéne adnom a maradék 3 szurit is és pénteken visszamenni ,de elment a kedvem az egésztől.
Pokolian útálom :(
Köv.hónapban emelne adagon napi 20ml, de rövid hónap is és dupla pénz..áááááákiborító hogy ilyen defektes vagyok.

Kép

Kép
jucu

Évi

De főzök olyanokat is .....
Pakolás majdnem kész:)

Ma krumplinapom van:-) petrezselymes buri ebédre vacsira.....fő a változatosság:-)

Megyek haza mindjárt és nyami lesz:)kevés volt az 1 banán:(

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Jucus:
Karácsonyi vásárlást azért kezdjük ilyen korán, mert volt olyan év , hogy karácsony elött pár nappal rohangáltunk ajándékért.Na és én akkor megfogadtam, hogy soha többet nem halasztom olyan sokáig! A fogadalom jól bevált már tavaly is :lol: Ha jön az ihlet, hogy kinek mit veszünk akkor gyorsan felírom. Nem gondd ha még szeptember van akkor is :lol: Az vol még a bajom ezzela késői vásárlással,hogy akkor meár sokszor nem kaptam azt amit szerettem volna :cry:

Milyen az új autód??

Igen 29-e óta fogyózom csak akkor nem 0 90 napossal hanem
csak úgy.Nem ettem vacsit meg kenyeret, édességet. Utobbi kettőt most sem eszem.
Én azokat főzőm amiket találtam a mindmegettén. így a cdalád is ezt eszi.A férjemnek anynira ízlik a kaja, hogy a maradékot szívesen pusztítja :lol: Igaz ő este bevacsorázik, de azt mondta ha nem is fogy le akkor is egészségsebbeket eszik :lol:
fogalmam sincs, hogy most honnan jött elő a kitartásom :?: De jó, hogy felébredt :lol: :lol:

Most ne add fel a babprojektet!! Szedd öszse magad kérlek!!! Hátha sikerül! Tudom, hogy sokba kerül, meg nehéz, de tarts ki!!!

Krumplit csak simán etted mármint főtt krumplit petreszelyemmel??

Többieknek puszi , jelentkezzetek majd!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Végre :)

Már azt hittem egyedül öregszem meg a fórumon :cry:
Vásárással lehet nekem is így kéne gondolkodnom :shock:
Lehet én is jobban járnék,ha most beszerezném mindenkinek és utána levan a gond:)

Tegnap végülis maradék rizst ettem salival,mert lusta voltam krumplit főzni.Este meg 2 nagy krumli főzve petrezselyemmel:(nem laktam túl jól!

BMW kombit vett apa,használtan de nagyon jó.Lassan kezdek vele megbarátkozni :wink:

Baba dolgot majd meglátjuk egyenlőre nem tudom mit tegyek:(

Ma reggel beszéltem dokival szuri miatt ,és rákérdeztem súlyra is?
Azt mondja szigorú diétát ne csináljak mert kifejezetten gátolja teherbeesést a fogyi.És ha most akarok sokat fogyni nem teszem jól ,mert utána rminimum 1/2-1 év mire visszaáll mensi.Durva!!!!!
Most mi a frászt csináljak?Sztem ez nem durva ?ugye nem az?
maximum gyümi helyett zöldsénapot tartok.......úgy jó nem?
nem hagyom abba:)

Kép

Kép
jucu

Hali!

Mi voltunk a bankba aláírtuk a szerződést,utánna meg mentünk a közjegyzőhöz.Holnap kell menni a földhivatalba.Ott szerencsére hamar megy a dolog van ismeretség.Szombaton ügyvéd,kifizetjük a különbözetet.Jövő héten meg utalja a bank a pénzt.

Úgy döntöttem jövő héten már nem viszem a Bencét oviba,majd ha elköltöztünk utánna megy legközelebb.Ide már nem akarom vinni,ma is a Martin kilopta az autóját a zsákjából.Multkor meg az egyik kisgyerek ruhája tünt el.

Holnap elkezdem összepakolni a maradék cuccot ami most nem kell,és szombaton kivisszük Orciba.Tegnap megvettük a tűzhelyet meg a mosogatógépet,144 500 ft volt a kettő,kamatmentes hitelre vettük olyan 6000 ft lesz havonta,és majd csak márciustól kell elkezdeni törleszteni.

Kép

Kép

Igaz a karácsony még messze van,de nekem nagyon tetszik azért raktam fel.

Hamarossan jön a Brigi,ma nem kell érte menni elhozzák.

Hulla vagyok,meg a Dávid is,szegény nem aludt du.-án.

Kép
memó

Csak gyors bekukk,mert már megint este 11,nekem már rég aludnom kéne Kép de muszály volt benéznem.....

Évi,Jucus!
Jó kis párbeszédet folytattok,öröm olvasni,szóval csak lelkesen továbbra is,míg az elveszett báránykák elő nem kerülnek,vagy megint új tagokat kell toborozni??? :shock:

Nem is rossz ötlet ez a karácsonyi bevásárlás,sőt még előbb kellett volna...most jövök rá,hogy nálunk nem is lesz ez olyan egyszerű az idén :roll:

Flóra baba nagyon aranyos lehet dumcsi közben,ilyenkor olyan cukik. :D

Jucuskám,ne add fel!!!!különben én is akartam írni,hogy a fogyival vigyázz,nehogy a petécske rovására menjen.....csak óvatosan,majd ráérsz utána,legfeljebb nekem is lesz partnerem.... :wink: :wink: :wink:

Jó lehet a kocsitok,gratulálok hozzá,nekem az egyik kedvencem a "bömös",sok sikert és balesetmentes közlekedést kívánok !!!

Ja és szívesen küldök energiát,de nekem is tartalékolni kellene belőle az ínséges időkre :? :shock: :D meg amúgy te se panaszkodhatsz :wink:

Dius?

Móni!
Lehet,hogy jobban jársz,ha nem is viszed már a Bencust abba az oviba,azt hittem már nem létezik ilyen,de csalódnom kellett újra...

Én dokinál voltam szombaton vagy azt már írtam? :oops: és már pénteken kezdem a cTg-t,és +18 kg-nál tartok,úgyhogy lesz mit leadnom a következő nyáron....szóval toximia gyanus vagyok,szorítsatok,hogy ne legyen pénteken fehérje a vizeletemben.

Na most tényleg megyek,mert zsibbad a hátsom :D aztán nem napok múlva irni......
ilgya1

Hello!

Én csak olvasom a fogyiklub eseményeit... :lol: Nekem nem megy a koplalás, ezt a 90 naposat is próbáltam, egy hónapig. Semmi eredménye nem volt + 2 koleganőm is csinálta és betegek lettek. Így a kedvem is elment tőle. :oops:
De nektek kitartást, sok erőt, és sok mínusz kilót kívánok!!!!!!!!!! :wink:

Eddig a héten, ha volt időm, tanultam, mivel Gabika pörög ezerrel. :lol: Nem nagyon hagy élni....
képzeljétek, le tud mászni a nagyágyról, és nehezen még, de fel is gyűri magát. :lol: Olyan kis ügyi!!!!

És..... vettünk új fénylépezőgépet!!!!!! Igaz, mi is részletre, de a lényeg, hogy van!!!!! Úgyhogy ha babanet lelkem engedi, teszek fel friss képeket!

És.... mégjobban pakol! :oops: De nagyon!!!!! :x Mindent! :?

Ildi,
hát a finishbe értél...... :D nemsokára meglesz a pici lányod! :D Olyan jó neked!!!!!!! :D Picit irigykedem..... :) ....
... tavaly én is pont így voltam, hiszen Gabi 17-én született és 12-re voltam kiírva. Szóval teljesen együtt érzek veled!!!!! :wink: Tavaly mi is előre megvettünk mindent, még a fát is utsó pillanatban, együtt akartuk mindenképp. :D
A karácsonyra alig emlékszem. :oops: Tulajdonképpen, a hazajövetelen kívül a kari az első emlékem abból az időből. :shock: Komoly! :? annyira ki voltam merülve.... :? mikor mentünk a picivel 10 hetesen a szopi ambulanciára, Anyut hívtam fel, hogy mondja el, hogy etettem Tökit, mert nem emlékszem. :oops: És máig nincs meg az az időszak.... :shock:
De ezek ellenére is könnybe lápad a szemem, ha erre az időszakra emlékszem. :D
Mindenkinek mondtuk, hogy a mikulás hozza a babát, mert úgy éreztük mindketten, persze a Pici beintett :lol: és majdnem a Jézuska hozta! :lol: Kaptam Gábortól üvegfestő készletet, mert kezdtem bekattanni itthon, és egész nap csak festettem meg karácsonyi dalokat hallgattam. Lehet ezért nem akart Töki kijönni, mert olyan jó volt így együtt az a kis idő. :wink: .... a nagy munkás rohanás után végre egymásra kellett csak figyelnünk. :roll: Persze a kórházba is vittem a festékeket és ott is csináltam egy csomót. Felrakni már nem volt időm, mert pont mire megszáradtak, elindult Gabi. :lol:
Most nosztalgiáztam picit.... :)

Örülök, hogy sikerült mindent bevásárolnod! :wink:

Kérdés mindenkihez:
kinek milyen orrszívója van? Azért kérdem, mert a pesztonka már nem elég erős nekünk, de a porszívótól fél Gabi, így kéne vennem egy erős elektromosat v elemeset, csak nem találok :evil: tegnap az egész belvárost bejárta,m, mindenféle boltban voltam és sehol semmi! :evil:
Szóval kérlek, segítsetek!!!!!!
Ildi,
Brendonban nem láttál ilyesmit?

Judit, Csilla,
HIÁNYOZTOK!!!!!!!!! :cry: :( :cry: :(
dianab

Sziasztok!

Végre fellendülünk hurrá,de azért még nem teljes a létszám :roll:

Móni
Igazad van,már úgysincs sok a szünetig és ez alopkodás :shock: :shock: hihetetlen.Nagyon örülök ,hogí minden sikerült nektek :)
Mosogatógéped lesz?ááá én kicsit bánom ,hogy nem hagytunk helyet neki :O
Sztem nagyon jól jártok ,nem is sok a törlesztése :-)
Egyébként köszönöm a mailt,már nézegettem és kiprószáltam :-)

Dia

Végre :P
Új fényképezőhöz gratula,....én kicsit analfabéta vagyok hozzájuk :roll:
Sok a tanulnivalód?Gondolom te sem tudsz sokat unatkozni :?
Gabika ügyes!Nem csodálom minden kis apróságnak nagyon lehet örülni amit nap mint nap tudnak mutatni :lol: :lol: :lol:
Beszámolód meg aranyos volt :)
Tényleg ennyire eufólikus hangulatban voltál?
Hogy érted ,hogy betegek lettek?Megijedtem nagyon :O
Én nem voltam beteg ,és ment is le 14 kg a múltkor.Bárlehet azért nincs peteérésem mert nem változatos a táplálkozásom??? :shock:

Ildi

Szurkook ne legyen igaz a gyanu.Ezt azért mondják mert +18 kg nál tartasz?Nem akkor mondják ha vérnyomás,cukor,valamint +kiló van hirtelen,és fehérje a vizeletbe?Neked vérnyomás,cukor rendben volt ugye?
Kép kis édest küldök addig ,nyugi minden rendben lesz!!!!

Évi
Ma mit eszel?Nekem gyüminaphoz nem fűlik a fogam :O
Adjál ötletet lécci lécci lécci! 2 almám van délig ,utána ennem kell vmit.......SEGÍTS!!!!MIT ESZEL MA?????
Mit csináltok Flóra babával mostanság?Kicsit jobb idő van sztem mi tegnap is voltunk játszani lent :-)
Puszi vevő jött

Kép

Kép
jucu

Judit

De jó :-)

Viszont csak ámulok bámulok..... :cry:
Nagyon sajnálom ezt a sok rosszat ami veletek történt.
Nem küldted el melegebb éghajlatra a pasit ?Mi az hogy megígéri jönnek utána kitalálja a baromságait!Akkor nem tudta amikor beigérte :shock:
Viszont jó hírnek NAGYON ÖRÜLÖK!Biztosan lesz vmi megoldás Bencike felügyeletére.Anyukád nem tud segyteni majd kicsit?

Nem sértődöm meg ,tudom hogy dagi vagyok :lol: Tudod ittam cickafark,komló,mezsei zsurló meg még vmi keverékét ,de nálam az sem vált be!!!!!!Ciklussal nem annyira nagy a baj,inkább azzal hogy kimarad a peteérés :O Lehet abba kéne hagyni egészet ,és 1 év alatt lefogy ni szépen lassan ,hátha akkor sikerül :oops: Végülis Diussal vékonyabb voltam amikor teherbe estem:)jóval vékonyabb :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
jucu

Olyan jó kicsit fényesebb hangulatban találni .Jó ,hogy jöttél :lol:
Aranyos vagy már 1 évig azt is szedtem kifejezetten a meddőségre összeállítva,de semmi.
Szovátára gondolsz:-) igen mi is tervezzük ,hogy elmegyünk karácsony környékén de álítólag nyáron kell akkor jó.
Árad a gyermekből is a zeneiség mint anyukájából? :P :P :P
Édes lehet:)
Egyszóval jó hogy jötél,de maradj is !:-)

Ma ettem 2 almát és hazafelé veszek vmi gyümit még,megprószálom ha nem megy párolt zöldséget eszek még este:)
puszika jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Dia!
Örülök,hogy jöttél,és adtál hírt magatokról...
Pakolós korszak:)
Neked is kitartást kívánok,ez egy nehéz időszak,de hamar eltelik,csak figyelj,hogy ne üsse meg magát,ilyenkor sok a kisebb baleset is....

Örülök,hogy tudtál kicsit nosztalgiázni,én is olyan szívesen emlékszem vissza ezekre az időszakokra,mikor Dávid pici volt,tudom,hogy most jóval nehezebb lesz,de túl fogom élni valahogy,és örülök,hogy egybe esik az ünnepekkel,így sokkal meghítebb lesz ez az egész,mert itthon lesz apa is többször .....

Nekünk rendes gyógyszertári porszívós- orrszívónk van,éppen azért vettem azt ,mert az elektromos Pesztonka egy cseppet se jött be,annyira gyengus volt,hogy egyáltalán nem szívott semmit.
Fölöslegesen kidobtam 12.000 forintot az ablakon,akkor még annyi volt a Mega Toys-ba,ez egybe épített elektromos mellszívó +ehhez volt az orrjárat tisztító,de nagyon szar!Csodálkoztam,hogy egyfolytában fejek,és 100 ml se tudtam lefejni egy nap,utána kölcsönkaptam a hugomtól a kézi Medeláját,azzal meg rövid idő alatt a duplája sikerült,szóval ennyit erről...
A Brendonba is az kuponakciós,meg a kézi Bébé Confort,de azt nem ismerem.
Nekünk Arianna van,és ez szuper jól bevált.Már vettem is még egy újat a picinek.

Szóval ne félj tőle,mert ez a hatásos,és hidd el csak ezzel teszel jót Tökinek,ha rendesen kiszívod. Mi is sokat szenvedtünk,de mindig arra gondoltam,hogy ha nem szívom le neki,máshol gyűlik össze,és arcüreg-,homloküreggyulladása is lehet,a dokik meg nem annyira kíméletesek,ha sír,ha nem azt ki kell szívni. :?

De még karácsony előtt kiengedtek a kórházból,nem?

Judit!
Nem semmi ez a bojleres sztori,olyan szomorú vagyok,hogy ennyi rossz történik veletek,szerencsére Bencike azért úgy látom sok mindenért kárpótól,annyira édes lehet,ahogy énekel.

Örülök,hogy visszamész dolgozni,azért az is jól az a kis pénz,és nincs olyan barátnőd,aki elvállalná a Bencit néha,ha a családtagok nem érnek rá? Aki otthon van amúgy is a sajátjával? Még neki is jól jönne egy kis játszópajtás,Bencike meg olyan kis ügyes,nem lenne gond. Te meg annyi mindenkit ismersz,nincs a közeletekben senki?

Jucu!
Annyira aranyos ez a baba,köszike!

Végül is nem annyira magas a vérnyomásom,legutóbb 138/80 volt,ez még jó,de én hűlye pont aznap kicsit bevizesedtem,aztán a doki is megijedt. A cukrom is jó volt: 5,2
Persze azóta nem dagadt be se a lábam,se a kezem. :( vagyis
:D

Ez egy para doki,vagy inkább alapos?????Na de nem baj.
Ja és a vezetéstől is eltiltott,pedig rengeteget mászkálok,és kocsi nélkül ez megoldhatatlan. Szerencsére holnap reggel apa el tud vinni a kórházba,de a többi mászkálnivalóm egyedül kell megoldanom. :shock:

Na most megyek,mert olyan világ vége hangulatom van ma,még,ha ez az írásomon nem is látszik :cry: :cry: :cry:

Puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Bmw, jó kis autó :lol:

Ha nem akarsz szigorú diétát akkor, Norbi Update jól használható!
Így fogyózol is meg nem is! Szrintem ne hagyd abba!! Norbis oldalon is vannak jó receptek, de nekem van 2 doksim amiben csak ilyen receptek vannak.Ha akarod elküldöm?

Móni:
Gratulálok a házvásárláshoz!! jó sok mindentr intéztetek egyszerre :lol:
Mosogatógép szuper!!!! (úgy hiányzik) Oviba jól teszed, hogy nem viszed Bencét! :lol:

Ildi:
Örülök, hogy jelentkeztél!!

[quote]
írta:
"Nem is rossz ötlet ez a karácsonyi bevásárlás,sőt még előbb kellett volna...most jövök rá,hogy nálunk nem is lesz ez olyan egyszerű az idén "

Még nem késő elkezdened!! Ahogy ismerlek minden pucba lezs vágva és mindent megveszel mire szülni mész :lol:
Most már tényleg pihenj!!!!
Szorítok, hogy ne legyen komolyabb bajod!!!

Dia:
Nekem annyi tartalékom van, hogy egy jó darabig nem leszek rosszul ha nem eszem: :lol: :lol: :wink:
Nekünk porszívós orrszívónk van.Szerintme ez a legjobb. Az elemessek nem érnek semmit.
Gabika nem fog mindig üvölteni az orrszívásnál!! Ne aggódj.
Flóra úgy üvöltött mint a sakál.de inkább egy- egy üvöltés mint az arcüreg vagy homloküreggyulladás. Ezért Ildivel értek egyet, ne vegyél elektromossat!!
Flóra egy éve tudja kifújni az orrát, addig porszívóztunk, de olyan 2 éves korától már nem üvöltött , volt, hogy odarakta magának :lol:

Judit:
annira sajnálom, hogy mindig akad valami gondotok :cry: miért laktok ott csak másfél évig??
Örülök, hogy a máv-hoz viszsavárnak!! Látod mégsem akarnak megszabadulni tőled.
Remélem sikerül valakit találnd aki vigyáz Bencire!
Nagyon okos Benci zenei tehetségét tőled örökölte :wink: :)
jól hallottad a túlsuly nem tesz jót a ciklusnak,peteérésnek.
Nekem világéletemben összeviszsa volt aciklusom, hol azért , mert sovány voltam, hol azért , mert kövér,néha meg csak úgy..
jól hallottátok voltam sovány is: :wink: :lol: :roll:

Egyszer beszkennelem a képeket :)

Jucus:
Bocsika, hogy tegnap nem írtam, hogy mit eszem :cry: de. nem voltunk itthon.délután meg itt volt a barátnőm és nem gépeztem.
flórával mostanában csak sétálunk kint a levegőn.Ha bennt vagyunk akkor játszunk, táncolunk, tornázunk.Festünk stb.

Csila:?

Ma délután megyünk haza :lol: de azért majd jelentkezem onnan is :lol:
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

ui:Jucus gratulálok a tüszőkhöz :!: Ügyi vagy :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi
Küld át lécci aztán kombinálom :)
Neked gyüminap ment?Én zöldet ettem inkább este:)
flórával mostanában csak sétálunk kint a levegőn.Ha bennt vagyunk akkor játszunk, táncolunk, tornázunk.Festünk stb.

és éhezel,mert nem eszek ezek szerint :D

Én is örülök tüszőknek,hétfőn megyek újra.
puszi még jövök

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

mátol van netem++++++++++++++!!!!!!!!!!!igy éjjel nappal jöhetek ha tudok..d.e annyi dolgom van ha tudnátok..és én sem akarok pansazkodni csak anniy tirok h a fekete napjaim még tovább folytatodnak, semmi sem lett jobb vagy könnyebb hiába költöztem be a sajátomba...de ha érdekel valakit megirom..

addig is mindekinek puszi, és amint mindent elolvastam irok

köszi ahiányolást!!

Judit!

irj, ne hagyd itt a forumot, és sajnálom h én sem tudtam segiteni..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép