Sziasztok!
Na azt hiszem ideértem végre,és reményeim szerint bepótolom az elmaradásom,igaz nem ígérek 100%-osan semmit,de korán keltem direkt....,mivel esténként nem bírok fentmaradni,napközben meg csak olvasgatni van/volt időm.
Hiába a rossz idő, a teendőim nem csökkentek,sőt,ahogy a finisfelé közeledek egyre pörgösebb az életem....többet kéne pihennem,de ez van....
Rámjött a fészekrakási ösztön,és egésznap pakolok,mosom a bébi cuccokat,vasalok,irogatok,jegyzetelek,olvasgatok,vásárolgatok és listákat gyártok.....ehhez hozzájön az én drága kétévesem,aki sokszor igényli a társaságom,sőt a múltkor be is szólt:
"Anya,ne számítozz!"
Játszóházba járunk többször egy héten,Tücsökzenére szerdánként,ehhez jön még a háztartás,és az angol,szóval nem is ecsetelem,mert ti is nagyon tudjátok,hogy milyen.....na arról nem beszélve,hogy fele olyan gyorsan mindezt,mind pár hónappal ezelőtt.....a lajhár hozzám képest kutya füle sokszor.....
Aranyso vagy Jucus,hogy azt gondolod,hogy nem kell fogyoznom,de ha élőben emglátnál lehet,hogy meggondolnád,már 80 kg vagyok
A héten már kezdem a CTG-t is.
36. hétbe lépek!
Ja és a szülinapi bulikból nem fogyunk sose ki,nagy a család,minden hétvégére jut belőle,sőt sokszor kettő is.
Akkor ott folytatom,ahol abbahagytam:
Dia!
A márciusra babát váró barátnőd viselkedése számomra cseppet se fura
amióta terhes vagyok,tudom,hogy ez "normális",persze ti is megerősítettétek bennem ezeket a gondolatokat...
Örülök,hogy kimozdultál a barátnőddel,jó sok energiát zsebeltél be remélem....
Örülök,hogy Csilláéknál alakulnak a dolgok,mégha nem is az igazi minden és remélem hamarosan jelentkezik....
Köszi,hogy felajánlottad a Brendonos kuponokat,de sajnos már megvettem az újságokat (azért sajnos,mert a várandós csomagban ajándékként 2 ingyen számot kapok) így duplán van meg,de a Brendonba voltunk a hétvégén és meg kellett vennem,mert vásároltunk a kuponakciós termékekeből.De aranyos vagy!Köszi!
Sajnálom,hogy egyre kevesebb az esély,hogy vissza tudj menni majd a régi munkahelyedre,de hidd el jó könyvelő mindig kell. (Majd nyitunk közösen valami irodát
)
Ja és kösz,hogy leírtad az orrműtétes sztorit,!Nagyon bátor voltál tényleg,de ha jobban érzed magad ettől,akkor megérte!
Évi!
Kb. 4-5 hetem van hátra,ha minden a megadott rend szerint történik...
Örülök,hogy nem fáj már a szemed,és annak is,hogy ilyen rendszeresen tudsz jönni és fentartjátok a forumot a Jucussal....
Aranyos volt a Flóra száj,mindig ti juttok az eszembe,amióta Dávid is beszél,és olyanokat dumál,hogy sokszor halálra röhögöm magam...persze ha leírnám,nem tűnik olyan viccesnek,de abban a szituációban olyan édes,hogy megzabálom...
Egyik reggel elloptam tőle egy "katonát" a reggelijéből,megszólal:
"Eszed a kajámat,te!"
Mindenki el van képedve,hogy 2 évesen milyen tisztán és értelmesen beszél,nekem meg dagad a mellem a büszkeségtől
a múltkor a védőnő is megjegyezte,mert természetesen jön velem mindehova még oda is....
Olyan édes voltál ezzel a bébyvel,el is olvastam mégegyszer,mert nem akartam hinni a fülemnek/szememnek!
Jucus!
Milyen jó szemed van!Tényleg látszik rajtam a fáradtság???
akkor le se tagadhatom....
Olyan jó,hogy ilyen sűrűn jösz mostanában...
Köszi a sok receptet,majd pár hónap múlva én is élni fogok vele,ha még megtalálom....jobb lenne,ha el menteném.....
Sok sikert és kitartást kivánok nektek,így együtt könnyebb lesz!
Biztos jó cuccokat vettél a börzén!
Judit!
Sajnálattal vettem tudomásul,hogy hanyagolni akarod a forumot,pedig hidd el főleg azért vagyunk itt,hogy egymás "rinyálását"hallgassuk,sokszor merítünk/merítek belőle erőt,mivel látom,hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal....
Ettől függetlenül megértem,és tudd,hogy visszavárunk...sőt!Gyere minél hamarabb!!!!
A blogotokat majdnem napi rendszerességgel olvasom,ugyanis érdekel,hogy mi van veletek,Benci áll korban a legközelebb hozzánk,és érdekel,hogy hogyan is fejlődik.
A
szüléstörténeten teljesen meghatódtam,igazán beküldhetnéd valami újságba,az a megfogalmazás.....annyira tetszett!!!Nem értem,hogy miért nem írsz.....ha csak feleennyire vagy jó zenész,akkor már valami jó nevű zenekarban lenne a helyed!
Majd meg akarlak keresni magánba,lenne egy ajánlatom a számodra!
Memó!
Sok boldogságot kívánok Bencének!Így utólag is!
Most megyek mert felébredt a Dávid,különben a blogunkat én is sűrűbben friisítem.Ha valakit érdekel,hogy mostanában miket csinálunk,ott megtalálja!
http://davidbaba.b13.hu/
Ildikó