Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nincs időm itt is olvasgatni, az előbb ezt böngésztem!
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, ez egy fikció... vagy igazság???
ORBÁN KONTRA GYURCSÁNY.... avagy a mi is lesz magyarországgal 2009-ig! A nagy terv!!!!!!! Amiért az egész öszödi beszéd kiszivárgott, amiért a zavargások vannak... illetve, hogy miért is így vannak... érdekes és elgondolkodtató, főleg a dátumok és a politikai nagyfőnökök találkozásai is egybeesnek....

http://matula.hu/index.php?section=arti ... =50&id=615

Ui:
Dancinak megint felszúrták a fülét... Gabinak őszi szünet... Gerinek már van 1 foga és jön mégegy...

pusz

Kép
sasha

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sasha! :lol: :lol:
Mindenféle kommentár nélkül:
http://index.hu/politika/belfold/061027nrg/

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

BEA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy rugóra mozog az agyunk??? :lol: :lol: :lol:
pussz:

Magdi
mléna

Sasha!
Szegény Dani :cry: jobbulást. Jól emlékszem, hogy az ő orrmanduláját vették ki?

Zita! Annyira aranyos vagy, de nem ennek a vitaminnak kértem a leírását (ilyet vettem én is), hanem annak az immunerősítőnek, amit Pandáék szednek :wink: Azért nagyon köszi!!!!
Jobbulást Solyminak, remélem semmi komoly, csak egy kis őszi fáradság!

Halacska! Hogy lehet ilyen nick-névvel nem szeretni a halat? irgum meg a burgum :lol:

Szép estét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Tali nagyon jó volt, igazi kikapcs volt számomra, a kajcsik is nagyon fincsik voltak, most már nem csodálkozom, hogy ragaszkodtok ehhez a helyhez :D .

Zsuzsa,
Prágát tényleg nem szabad kihagyni, közel van, autóval is elérhető, és nagyon szép. Mi még Lili előtt voltunk a barátainkkal pár napot és nagyon élveztük. Régi szép idők... :lol: Végiglátogattuk Prága sörözőit, amennyit csak bírtunk és annyi sört végigkóstoltunk, hogy csuda, no és én aki kifejezetten nem szereti a sört, nagyon sokban kellemesen csalódtam. Találkoztam kifejezetten finom sörökkel, a kajcsik is csuda jók voltak, szép emlék :D . Szeretnénk majd a gyerekekkel is visszamenni egyszer, de most a cél jövőre Anglia. Amit már nagyon várok, régi vágyam, hogy oda eljussak, szerencsére Bala keresztszülei ott laknak, így meglesz az idegenvezetésünk is :D .

Gumicukor,
A mediterrán vidékre szívesen veled tartanék, én is nagy tengerpart imádó vagyok :D . De sajna, ahogy a többiek is írták, én sem tudnék örökre más országba költözni, de azt hiszem még évekre sem. Azért mondjuk ha egyszer egy hónapot ilyen vidéken tölthetnék, akkor az igazi csoda lenne, szép álom... :lol:
Ausztrália tényleg eléggé elérhetetlen, nekem a legjobb barátosném van már ott több mint 3 éve és néha bizony pityergünk a beszélgetés közben. Nagy áldás a Skype, mert így pár naponta tudunk beszélni, meg webkamerázni, de bizony találkozni fogalmam sincs, hogy mikor fogunk legközelebb :( .

Politika,
Nem szólok hozzá különösebben, csak leírom, hogy pár hete hogy jártam, akarom mondani mikor lett végképp elegem a politikából. Szóval történt a családban sajnos két haláleset is, és a sors fintora, hogy egy napra esett a két temetés, így csak az egyikre tudtunk elmenni. Na szóval bementem egy virágüzletbe, hogy koszorút rendeljek és miközben gondolkoztam, hogy mi legyen a díszszalagra írva, kezemben a nyűgösködő, sírdogáló Balával, a pasi szépen rákezdte és mondta a véleményét mindenkiről, megállás nélkül. Hát csajok, én csak néztem, totál kiakadtam.

Gumicukor, Halacska,
Tök jó a frizutok, annyira tetszik nekem amikor több színt visznek bele a melírba, nekem eddig akárhányszor próbálták, mindig elcseszték, még a Hajasba is, így lemondtam róla :roll: . Marad a teljes festés egy színre, igaz már sok éve ugyanazt a terméket, színt használom, néha kicsit unom, de sokan mondták már, hogy ez a szín nagyon jó választás, így végül mindig ezt pakolom be a kosárba :lol: .

Nyuszi,
Szerintem a te frizkódat egy jó kis átmenetes megoldással eszméletlenül fel lehetne dobni :lol: .

Magdi,
Lilinek én is tervezem, hogy elkezdem majd adni ezt az LGG-s cuccot. Most még van 2 levél egy másik bogyóból, amiben szintén barátságos bélbacik vannak, azt még beszedegetjük, aztán váltunk. Nagyon sok jót olvastam én is erről az Immunos bogyóról, remélem segít majd :) .

Nászút,
Hát nekünk csak pár nap Döbrönte jutott Lili születése előtt nem sokkal :lol: , igaz az is nagyon jó volt, csak hát a párom végigtanulta azt a pár napot is, mert ahogy hazajöttünk, ment államvizsgázni.

Ezen a héten őszi szünet van az oviban, Lili végig itthon, délelőtt nagyon sokat kint voltunk ennek örömére a manók ebéd után úgy bealudtak, mint a sicc. Kivételesen rengeteg mindent meg tudtam velük csinálni, nagyon szépen eljátszottak. Leszedtem 3 rekesz almát, elkezdtem rendbe rakni a virágos kertet, leszedtem az összes zöldséget, ami most már megfagyhat, paprikából lett egy nagy tállal, így a holnapi menü: lecsó :lol: . Ja és lett egy kistál eper is, imádom ezt a folyton termő fajtát, ja és még zöldek is vannak rajta, de az már valszeg le fog fagyni.

Na mennem kell, nem tudok tovább irogatni, vacsit kell szervírozni lassan :) .
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Magdi,
Figyelmetlen voltam, mint általában :roll: Vagy talán a PMS :?
Remélem, Solyminak tényleg nincs komoly baja, majd holnap kiderül talán. A dokink természetesen szabin van, úgyhogy egy vadidegen dokinő lesz.

Ilke,
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent végeztél. :D

Zit
parazita

Magdi!
Idemásolom a betegtájékoztatót, de hogy mi micsoda, az számomra óriási rejtély :lol:
Riboszóma frakciók:
Klebsiella pneumoniae riboszóma -3.5 rész
Streptococcus pneumoniae riboszóma -3.0 rész
A csoportú Streptococcus pyogenes riboszóma -3.0 rész
Haemophilus influenzae riboszóma -0.5 rész
Membrán frakciók
Klebsiella pneumoniae membrán -15.0 rész
Hatóanyag: 0.525 mg riboszómális RNS-ben.
Segédanyagok: povidon, mannit.

Ja, most látom, hogy ez baktériumrészecskékből álló dolog. Gondolom, olyan elven működik, mint a védőoltás, ami a gyengített kórokozó bejuttatásával ad védettséget. Azért kérdezz rá a gyerekorvosra is, de nekem két (egymástól független) orvos javsolta, mikor Ádám 6 hónap alatt már 9. alkalommal volt beteg.

Beszti!
Azt hittem, sokkal előrébb vagytok már a házzal :cry: . Igen, a gépészeti dolgok nagyon sokba kerülnek. Nekünk a víz, gáz, villany bekötés majdnem 2M-ba került, anyaggal együtt. És nálunk nincs semmi extra, de rendesen, számlával, garanciával van csinálva, nem "baráti alapon".

Sasha!
Fül :cry: . Fog :lol: . Ha van időd, azért gyere gyakrabban.

Mi benne vagyunk a mikulás-buliban :lol: .

Lányok!
A férjem most nagyon beindult autó-ügyben. Mivel most megint szervízben van a kocsi, és telefonáltak, hogy 20.000-ről indulunk, de még nem nézték át teljesen, elhatározta, hogy szeretne egy új autót. Erre rengeteget kell költeni, havonta minimum 15-20 ezret, plusz a benzin, ami nem kevés, mert több, mint 8(!!!) litert fogyaszt. Azért is nem járunk autóval annyit, mert a javítgatások elviszik azt az összeget, amit benzinre tudunk költeni havonta :( . De nem tudunk több törlesztést bevállalni, ezért most azt gondolta, hogy "reklámautót" kellene vennünk. Veszünk egy vadi új autót, és a szerzdéses cég felmatricázza, cserébe havi 40.000 Ft-ig fizeti a törlesztőrészletet. Annyi a megkötés, hogy napi min. 30 km-t meg kell tenni, mindig jól láthatónak kell lenni a matricának, és havonta 1x meg kell jelenni ellenőrzésen (matrica és kilométeróra leolvasás). Jól hangzik, de biztos van valami kanyar benne, hogy a reklámozó cégnek is megérje... Én egyelőre tartok a dologtól, de a férjem nagyon belelkesült. Pénzünk nincs új autóra, ami most van, az meg csak viszi a pénzt, nem éri meg fenntartani :cry: , szóval, valamit mindenképpen kell tenni. Valaki tud erről a reklámosdiról valamit?????

Itt a hideg :( . Kár.

Szép napokat mindenkinek,

Panda
panda
Halásztelek

Halacska
Igen, mától meló. Egész tűrhető volt az első nap, de szerintem csak a szerda szünnap miatt érzem így :)

Én megmondom őszintán már örültem, hogy nem 25 fok van, most legyen hideg ősszel és télen, ne áprilisban.

Mikibuli nálunk is jöhet. Ajándékötlet? Mi jövő héten megyünk a Gulliverbe, esetleg szétnézhetek. Csak jó lenne célirányosan, úgyhogy brainstorming csajok!

Ma voltunk korizni, olyan jóóó volt! Ma már több gyerek volt, és oktató is több volt és komolyan, olyan jó feladatokat találnak ki (tűz-víz-repülő, törpejárás, óriásjárás, halászjáték), hogy én is szívesen beállnék :) az úton odafelé Danikám óriási önbizalommal előadta, hogy ő bizony már tud korizni..., nahh, jaaah.. hogy neki nem kell segíteni. De aztán egy csomó példát előadtunk neki, mi mit hogyan tanultunk meg, miért jól ha segítenek a tancinénik. És nem hittem a szememnek, olyan mintagyerek volt. Közben anyósomék is inkognitóban beszállingóztak, Dani tudta nélkül nézték, ahogy ügyeskednek. Kb. az óra felénél vette észre őket,és annyira megörült nekik, de most kivételesen nem ment el az esze, nem bemutatózott, hanem figyelt. Második órán már hajtja is magát, ügyesen egyensúlyozik, fel tud állni, palánknál nem tanyál már el. Nem azért mert az én gyerekem, de nagyon büszke vagyok rááá, hogy ilyen kis ügyi. Azt hiszem, sokat fogunk együtt korizni járni :) Óra után meg tátott szájjal nézte a hokis hapsikat, khmmm... egy kicsit én is :oops:

fodri- az enyém egy fiatal, velem egyidős csajszi. gyönyörű derékig érő lobonccal, ő festi magának, melírozza stb. és teljesen természetes hatása van. szokott mesélni sztorikat, hogy milyen fejek jönnek pl. a Hajas és a Zsidró szalonból... kb. 1 év, mire abból ismét erős, egészséges hajat lehet varázsolni, annyira szarrá van a legtöbb tépve. Én 3 képből mutattam, hogy kb. milyen legyen, és végülis eltalálta, mert tetszik, pedig kicsit féltem, hogy milyen lesz a szöszke benne. előttem festette be a kolléganőjét, hát nagyon klassz lett, egy csomó melír volt benne, mégis teljesen természetes hatása volt.

Betegeskedőknek jobbulást!!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Parazita
Na latom vegleg babacucc mentesited a lakast.
8) A te hajad nekem nagyon teccett,telleg nem lehetmajd eszrevenni ha oszulsz :wink:

Magdi
Hat ahogy mondtam, Mikibuli most nem igen lesz.Pedig Alex szerintem fogja kerdezni,mert szoktuk nezni vissza videon az elozoeket.Majd meglatjuk meg.
De jo neketek hogyapatok onellato halbol :D MI/En imadom hetente tobbszor eszunk :lol:

Bea
Te kis hazi tunder,akkor ezek szerint mar jobban vagy.
Doki szeint minden OK,baba 2600gramm,pont jo az alakomhoz, max 3000gramm lesz,de Alex is ennyi volt :wink:
msn beszeljunk :wink:

Sasha
Daninak jobbulast!!!!

Ilke
Ahogy mondod,apukam hetente hoz meg jobbnal jobb zoldsgeket/gyumiket.Tegnap meg szilvat is szedett a farol :D

Panda
Hat jo egyilyen szerzodesrol azert ugyvedet is megkerdezni,lehet hogy buktatokat O jobban latja.

Gumicukor
Tenyleg hihetetlen amikor ilyeneket alkotnak a manok :D Mi meg csak onnyes szemmel nezzuk...

Na megyek,mert ma Alex nincs oviban,megyunk delben uszni.

Kata

Kép
Kép
kataa

sziasztok, mi is megvagyunk, csak most egyeltalán nincs időm írni. Azért hellyel-közzel olvasgatok, de most is pl. a törpe már kezd is hisztizni... szóval csak gyorsan egy kicsit:
Mikibulira mi mennénk, de nálam elsőbbséget élvez a barlangos, és mivel m,ég nem tudom, hogy az mikor, így nem tudok bizti választ adni.
Dodi mot itthon, mivel őszi szünet va, ezáltalk összevont ovis csoportok, amit nem szeret, így nem megy. .. de itthonról meg ki is kéne menni levegőzni, tegnap félig megfagytunk. Imádom ezt az időt, szép, tiszta, napos, csak épp dög hideg és mozgás nélkül nem az igazi. .. ha jövő hét is ilyen lesz, akkor viszont megyek Regével görkorizni a szigetre :):)
Most rakjuk a köveket (konyha-előszoba) jó móka, de fárasztó. Viszont nem bíznám senkire sem, én akarom összeválogatni, hogy melyik hova, milyen irányba, stb... ezt egy burkoló nem így csinálná. Annyira jól néz ki, mutatok majd képet - szabálytalan alakú mészkő lapok amúgy :)
Közben bőrgyógyihoz is járok, kiderült, hogy a ragyáim baktérium alapúak.... múlt héten még határozott javulás mutatkozott, mára elbizonytalanodtam...

rit
anemona7

Megérdeklődtem a cégnél, 2-án lesz a mikibuli... Persze ha nektek ez a nap jó, akkor megoldjuk.

Zit
parazita

Sziasztok

Köszi az érdeklődést, megvagyunk. Elég csúfolt az élet mostanság, ezért általában csak bele-bele olvasgatni marad időm az irásokba :oops: Betegek voltunk+nem sokat alszunk... Gergőci pár hete kinlódik a fogaival, igy a kezdeti nyugisabb időszak után, most kissé rázósan telnek a napok. Gyurci változatlanul imádja az Öcsit :P , annyira tündér ahogy szeretgeti :P Azt meg gondolom emlitenem sem kell, hogy Gergő mint egy istenre, úgy tekint a tesójára :D Szóval drágák nagyon :D

Na most hirtelen ennyi, mindjárt próbálok képet felvarázsolni :wink: És jövök majd gyakrabban, ha engednek :roll:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Beszti
mit jelent az hogy korai együt járás :?: nem értem :shock:

Gyerekszáj
van néhány amit tölem tanult el és van amit ovibol :)
játszunk imikétöl kérdezem mi ez :?: imike válasza
tehén ház :lol: (tehén istálo)
petike tudja hogy a tejet a tehén adja :) de szent meggyözödése hogy a tehén fenekéböl jön a tej :lol: .

Magdi
én menék a mikibuliba ha nem jön semmi közbe :) .nálunk nincs öszi szünet még csak az kéne :?

na menem kell fáradt vagyok

pusz csics
csics

Sziasztok!

Ezt találtam: www. apronep.hu
Nem ismerem, de szimpinek tűnik, mint Mikibuli helyszín. Nektek hogy tetszik?

Időpont: December 3 vasárnap (mindenkinek jó????) Akik tutira jönnének nyilatkozzanak létszi ezügyben is.

Tuti jönnek:
Zita
Gumicukor
Hal
Panda
Magdi

Nem biztos:
Csics
Rit

Tuti nem:
Kata :lol: :lol: :lol:

Akik még nem nyilatkoztak légyszí írjanak valamit!
Ha tetszik a helyszín, akkor én felhívom őket.
Vagy, ha valaki bevállalná, hogy személyesen lebeszéli az is jó lenne :wink:

Nah, mára ennyi
Még egy alapkérdés: Honnan szerezzünk Télapót? Forti annyira eltünt :cry:
pusssz:

Magdi
mléna

Magdi
mléna

Banyóci! Nagyon cukik a fiaid! Gyurci annyira igazi pasi, hogy hűha! Nagyon vagány kiskrapeknak néz ki!

Most már télleg megyek, éhezik az aprónép, de azt muszály volt
szép estét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Banyóci
Nagyon jók a képek!!! Gyurci tiszta apja. Gergőnek meg olyan a szeme, mint neked, és milyen kis vigyori! :)

Íme képek a korisomról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=8676&page=3

Mikibuli
Jó a helyszín, márcsak azért is, mert közel van hozzánk :) Az ugráló-mászós vár tuti be fog jönni a gyerkőknek, ilyesmi volt Alsópáhokon, le sem tudtam szedni a fiamat onnan, és ahogy nézem biztonságos is.

gc

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
szerintem valami állatos játék kéne meg max pici csoki :)

Banyoci
Tündéri fiaid vanak :D

Magdi
tul drága :( nem lehetne a tavalyi helyszinen tartani az jó volt :) :?:

Panda
reklám auto elég sok van belöle mostanság de én se tudok többet rola mint te :)

pusz csics
csics

Hali!

Nekünk a vasárnap nem jó bulizni :( , de ha mindenkinek oké, akkor megoljuk :lol: .

Rit!
Jó hallani rólatok :lol: . Klassz, hogy haladtok a lakással. Én nem is tudom, mit csinálnék, ha még úgy állnánk mint ti. Minden elismerésem Nektek.

Banyóci!
Helyesek a fiúk! Fog :cry: . Az én két gyerekem bezzeg szinte mindig veszekszik... Hiába, a kis korkülönbségnek is meg vannak a hátrányai :lol: .

Jó éjt,

Panda
panda
Halásztelek

Kérjek árajánlatot a Mikkamakkától?

Zit
parazita

Zit! IGEN!!!!!!!!! Köszi.

Gumicukor! Nagyon ügyi Dani!

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok

Rit
Na akkor mar jol alltok ha a kovet rakjatok.Szoval mar le is van vakolva minden a konyhaban es kis szobaban?
Milyen ragyaid vannak?nekem nem tunt fel,vagy csak reg talalkoztunk??

Banyoci
Jo hogy jottel,nagyon aranyosak a pasik,es tenlyeg Gyurci meg mindig tiszta apukaja.Gergo meg csodaszep baba :!: :D Latszik rajta hogy varva vart baby.
De jo nektek hogy Gyurci iamdja a tesot, olyan kivancsi vagoyk nalunk hogy lesz ez.

Magdi
Tenyleg jol nez ki ez a jatszohaz, es szerintem nem draga.Pont tegnap delutan voltunk az Uj Udvarban (bar az nagyon nagy ugralos resz ) es 1200 Ft-volt egy ora. De pl a Lurdyban is ennyi.
Alex imadja ezeket ,teli idoszakban mi jarunk kethetente hetvegen biztos,de akkor amjd ezt is kiprobaljuk :wink:
Hat a tuti nem jonnek lista ....De mindegy ,mert nagyon varom m mar hogy minden babaillatu legyen itthon :D :!:

Gumicukor
Jok a kepek,latszik, hogy Dani mennyire koncentral :D

Zit
Na mi lett Solymival?Nem beteg ugye?

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kata! :lol: Babaillatú lakás :lol: Már nem kell sokta várni rá.

Játszóházba mi egyáltalán nem járunk, most a Mikibuli kedvéért nézegettem a neten. Amit felraktam az a legolcsóbb volt, más helyeken átlagosan 1000-1200 Ft/óra.
Én abból indultam ki, hogy ha 10-en összejövünk, akkor lejön 15% és akkor "csak" kb. 800 Ft óránként (nem occsó, de egy évben egyszer kifizetem :lol: ). 2 gyerekre számítva az 2 órára 3200Ft. 2 óra után elméletileg van további 10% kedvezmény... én legalábbis ezt vettem ki a honlapon leírtakból.
Még kíváncsi leszek, hogy Zita mit ír, aztán döntünk.

Judy! Hogy van Gergő? Gondolom túlvagytok a műtéten. Írj majd, ha lesz egy kis időd! Nagyon sokat gondoltam ám rátok! :D

pussz

Magdi
mléna

Sziasztok :)

Köszi a bókokat a fiúk nevében :) És igen, Gyurma egyre jobban hasonlit apájára, most már stilusilag is :lol: Gergőt viszont nem tudjuk eldönteni, hogy melyikünkre hasonlit. Sokszor benne is az uramat látom, de sokszor meg egészen más. Lehet, hogy Ő vegyeske lesz.

Magdi
Nekünk jó lenne a helyszin (legalábbis ránézésre szimpinek tűnik), és ha végül emellett döntötök, akkor velünk is számolhattok :wink: Messzebbre nem merem igérni, Gergőci egész más mint Gyurci volt kicsinek, vele még nem lehet olyan jól elmászkálni. Mindenesetre én holnap elmegyek a lurkókkal lecsekkolni a helyet, úgysem megy Gyurma oviba.

Gumicukor
Szuperek a koris képek :D , olyannyira, hogy nagy kedvet kaptunk ki is próbálni. Ha minden igaz hétvégén mi is kinézünk a Pólusba :) A hajad sztem is nagyon jó lett, és hihetetlen, hogy úgy nézel ki a képen mint egy diáklány :)

Panda
Azért arra én is kiváncsi vagyok, hogy mondjuk 1 év múlva is ilyen jól ellesznek e egymással. Gyurci sokat mondogatja, hogy várja már, hogy Gergő egy kicsit nagyobb legyen és tudjanak rendesen játszani..., majd meglátjuk.

Kataa
Sztem nálatok is hasonló imádat lesz, már amilyennek Alexet "ismerem" :wink: Ő is az a gondoskodó, szeretgetős tipus :D Megvan már nálatok előre az időpont a Baby születésére? És lehet, hogy csak én maradtam le róla :oops: , de a nevét tudjátok már?

Judy
Te irtad ugye, hogy végül nem kellett megplasztikázni a kukacot, hanem valamilyen szteroidos kenőcs megoldotta a szűkületet? Meg tudnád mondani, hogy milyen kenőcs ez? Gyurcinak is hasonló "problémája" van, sőt, már a kórházban mondták, hogy előreláthatólag a kicsivel is ilyesmire készüljek :?

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Megvolt a műtét kedden, minden rendben ment. Amikor kihozták a műtőból, kb 1 órán át nyügi volt, de utána már kutya baja sem volt. Tegnpa már haza is jöttünk reggel. viszont éjjel meg kijött a kruppos köhögése. szabályszerűen fulladozott :( :( ez nem igaz, hogy nekünk mindig van valami bajunk. Ja és a kicsinek gennyes mandulagyulája van :( apa vigyázott szegény beteg manóra amíg mi a kórházban üdültünk.

Banyóci
Ftorocort a kenőcs neve. pár hétig kellett kenegetni vele napi 1-szer fürdés után a bőrt és közben hátrahúzni, tornáztatni. ez nagyon jól kilazította a bőrt. de nekünk utána még hátra is húzták egy szondával, mert szűkület és letapadás is volt. azóta okés, napi egyszer kell fürdéskor hátrahúzni.
Fiúk szépek :)

Tali tényleg nagyon jó volt :)

Magdi
Köszi, hogy gondoltál ránk :)

bocs, mennem kell

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

www.kincsessziget.hu

ehhez mit szóltok? Holnap délelőtt lemegyek a babákkal és megnézem :lol:

Judy! Krupp :cry: Ez tényleg hihetetlen, hogy mindig van valami. Szegény Gergő! Remélem a füles gondok megszünnek. Jobbulást mindkét fiúnak! Neked meg sok erőt :wink: !

pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Mikibulira mi is beneveznénk természetesen!

Én személy szerint támogatom az Örshöz közelit, akár a magdi által írtat, akár a Sugárban a jégkorszak játszóházat, nekünka Mikka-Makka elég messze van, de végülis megyünk ahová a többség megy :D

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Halihó,
Mikibulira mi is jövünk elvileg, remélem nem szól közbe semmi betegség. Tényleg mikibácsi feladatait bevállalja idén is esetleg egy apuka :D ?
Beszéltem a Mikkamakkával (bocsi Zit, csak volt egy pici időm és gondolom segítek :) ) és azt mondták, hogy 800.-/óra/gyerek áron lehet menni, de még alkudozok velük :lol: , a héten visszahívnak, egyébként nekem a másik helyszín is jó, de a héten szerintem el kellene dönteni, mert hamar le fogják foglalni a helyeket. Egyébként itt a Mikkamakkába 2-án és 3-án is tök üres a nap, bármikor mehetünk ha e mellett döntünk.

Gumicukor,
Fodrászoddal szerencséd van! Képek nagyon jók, tényleg kedvet kap az ember tőlük. :D

Kataa,
Szilva? Nem semmi :D , nálunk ami még van a kertben az a mángold, sóska, karalábé, alma és a kelbimbó.

Rit,
Nem vagy semmi, hogy te rakod a köveket! Ragyákat milyen baktériumok okozzák? Nekem sem az igazi a bőröm mostanában. Eddig Nivea cuccokat használtam az arcomra, de lehet, hogy visszatérek a Loreal-ra, mert az régen nagyon jó volt, hátha az segít.

Banyóci,
De jó, hogy írtál, a képek tényleg nagyon szépek! :)

Judy,
De jó, hogy minden simán ment a műtéttel, jobbulást a kicsiknek, nem semmi mennyi minden elkap titeket :( .

Tegnapelőtt este nagy kártyaparti volt a barátainkkal, jött két kislány is, a gyerekek nagyon jól eljátszottak. Másnap pedig össznépi pihenőnapot tartottunk, egész nap beszélgettünk, tévéztünk, a 4 gyerek meg addig csodásan elvolt :lol: . Készítettem pókmuffint, meg töktörtát, a kertbe pedig apa kivájt egy nagy tököt, egész éjszaka kint égett, a gyerekek nagyon élvezték :D Kép Kép .

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

ilke- nem semmi ez a pókmuffin. a tökeitek is tetszenek! :lol: erről jut eszembe, hogy 31-én volt az utcánkban is Helloween karnevál. gyerekek öltöztek be csúcsos boszisüvegbe, meg tökök voltak a fejükön, kísértet, meg lámpások a kezükbe. jó kis hangulata volt. nem tudom, kik lehettek, ha így haladunk, lehet karácsonyra Christmas Carols is lesz? Bírnám, mert olyan hangulatos.

Mikibuli- az Örs vagy a MikkaMakka jobban tetszik, mivel jobb a helyszín, de ha a Soroksári útira esik a választás mégis, akkor is eljutunk. Ajándékötlet? Már írtam, jövő héten megyünk Gulliverbe, mit nézzek?

ma csizmavásár lesz Daninak, mert az még nincs, a tavalyit kinőtte, így is örülök, hogy 2 telet kihúzott, de ahogy hallgatom az időjárás jelentést, igencsak időszerű lenne már. a tavalyi overállgatyó-kabát páros még jó, sokkal nagyobb volt tavaly, mint a mérete, és ha szerencsém van, jövőre is jó lesz még, mert a nadrágja most pont jó, úgy hogy fel van hajtva még belőle kb. 10cm. gatyókból felsőkből már betáraztam a Fenoménben és a Decathlonban.

mléna- hááát szívesen lennék még néha gondtalan diáklány :wink:

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Alig engedett be az oldalra, remélem, nem száll el az irományom. :roll:

Gumicukor
Dani nagyon ügyes! Nemtom Anna megállna-e a jégen? Azt hallottam, hogy a lányoknak később fejlődik ki az egyensúly érzékük, ezért is tanulnak meg később bicajozni. Mármink kétkerekűzni. A lovaglásra passz, hogy ez igaz-e de az megy, mindenesetre. :wink:

Kata
Bébikéd mérete alakul. :lol:
Hú, mindjárt négyen lesztek! De jó nektek! :)

Rit
én azon akadnék ki, ha nem ti lapolnátok. :wink: Megszoktam már, hogy ilyen ügyik vagytok!
Rege baba barlangászott már? Vagy van valamilyen alsó korhatár?

Banyóci :)
Remélem összejön a Mikibulis tali!

Magdi
Először is köszi, hogy tettél lépéseket a bulit illetően! :P
Nekem az aprónép és az Örs is ok. Bár sztem az idősebb gyerekeinknek az aprónépes megoldás érdekesebb lenne. Az örsön lévő elég kicsi bár van csúszda, a mikamakka bár nagy de szvsz kevésbé izgalmas. Bár a másod illetve harmadszülöttekre is gondolni kell, tudom. :lol: XX. ker. kicsit már kiesik.

Lányok, az nagyon ciki ötlet, ha mindenki csinál otthon, névvel ellátott csomagot és azokat osztja szét a mikulás? Már ha lesz? Vagy meg tudjuk szervezni a "közösködést"?

Judy
Jaj, szegény kispasijaid! Jobbulást!!!!

Panda
Én is csak hallottam az autóreklámról de tapasztalatom az nincs. Nézd meg az Nlc-n, annyi topik van, hátha...

Ilke
Szuper a tök is és a muffin is! Jó kis progitok volt! :lol:

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

tényleg ez jó ötlet, hogy mindenki csinál csomagot a saját gyerekének. először hirtelen arra gondoltam, ahogy írtad, hogy mindenki csinál vmit, és kihúzzuk egymást. de az más.

hát első alkalomról a jégen csak videó van, majd ha egyszer eljössz hozzánk megint, megmutizom, ott az első fél órában 4kézláb ment a brékelés :lol: seggreesés, csak óra végére sikerült vmelyest felállni, meg nem is figyelt oda. de másodjára már sokkal jobb volt, ahogy a képeken is látszik. vannak lányok is, kisebbek is és ügyesek. nekem pl. a szertornán a gerenda volt a kedvenc szerem, 6 évesen kezdtem lehet Dani ezt örökölte tőlem, mert pl. a labdajátékokat szeretem, de szerintem béna vagyok benne, viszont Daninak baromi jó hozzá az érzéke, mint ahogy a férjemnek is. a balkezes angyalaim :)

most nézem a tv-ben, hogy a méhnyakrákszűrését már nyereményeket is osztanának, csakhogy elmenjenek a nők.. sosem értettem, hogy miért kell elhanyagolni, és még csak nem is fáj, meg 5 perc az egész vizsgálat, ráadásul csak évente 1x. ennyit megér szerintem, hogy rendben legyen az alváz, és ne akkor kelljen menni, amikor már baj van, jobb megelőzni.

judy- jó, hogy túlvagytok a műtéten, gondolom már te is nyugodtabb vagy.

vettünk ma csizmit, egyik helyen hátast dobtam, 19e ft volt egy 28as csizma... jöttünk is el onnan gyorsan. végül a Reno-ban sikerült venni, kicsit barátságosabb áron. nem kellett sokat bolyongani érte, Dani is társ volt most kivételesen a vásárláskor.

kataa- babaillat :) nemsokára itt lesz, még pár hét.

Halacska-Manó? Jövő évben leszünk együtt pocakosok? :wink:

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
JUdy és akiknek betegeskedő gyerkőce van! Gondoltam megosztom veletek, nem csodaszer, csak egy gyümölcs...

Ezt találtam aneten egy info alpján:
http://noniinfo.uw.hu/Hogymegerthessuk.htm
www.lap.noni.hu

Az első link kicsit hosszú, de nagyon érdekes volt elolvasni és én ki fogom próbálni a Danimon, remélem segíteni fog sokat.
Ami még fontos, hogy ma magyarországon egyetlen hivatalos bejegyzéssel bíró noni van, a többi hamisítvány.

mindenkinek jobbulást!

sasha

Kép
sasha

Mikibuli: felhívtam a Mikkamakkát (valójában Belvárosi Játszóház), ott a buli-ár 25.000 Ft/10 gyerek, további gyerekek 2.000 Ft/fő, vagy sima ár 800 Ft/gyerek/óra. Még vissza kell hívnom őket, hogy a 3-a délután szabad -e.
Találtam egy másikat is: Mazsola Játszóház az Arany János utcában, ez jó olcsó, mert 3 órára 20.000 Ft a bérleti díj, a 3-a szabad. Ha szimpatikusnak találjátok, odamegyek és megnézem.

Zit
Kép

Kép
parazita

Sziasztok

Tiszta tel van :shock: Hiaba november...

Magdi
Nekunk hetvegen nem sok program van,baratok altalaban elfoglaltak, rokonok nem igen a kozelben, tehat valamit ki kell neki talalni,ezert a jatszohaz.
Hat igen ket gyerkocre mar mas a tarifa,erre en meg nem gondoltam :)
Ez Kincsessziget is jonak tunik,cs khetvegen nincs nyitva..pedik kozel is lenne.

Banyoci
Hat remelem is,hogy ideais lesz nekunk is ez a korkulonbseg.Azert kicsit tobbet tudsz Gergovel is foglalkozni amig Gyurci az oviban ugye???
Hat idopont az van,de ki tudja hogy megvarja -e a baba :roll: :wink:

Judy
Na hat ez tenyelg dupla pech.Nagyon sajnalom hogy ez is kozbejott.Esa kup utan mar jobban volt?Nem vittetek dokihoz ?Ugy latom viszont Gergo jol viselte a mutetet,mert nem irtal rola rosszakat.Drukk hogy vege legyen mar a sok betegsegnek. :!:

Ilke
Kepzeld elromlott a maradek barackle..ugyhogy nem adom mega nevet a tartositonak mert nem jott be :cry: ,meg jo, hogy a zomet mar megittuk. Jovore mar lehet a simaval is de igy babasan nem akartam semmi tartositot inni.
Szilva tenyelg furcs,de teljesen olyan mintha nyari lenne,eszem is 10-evel :lol:
Kedvet kaptam toled muffira, ugyhogy reggel ossze is dobtam egyet,fincsi lett :D

Gumicukor
Nekunk is atavalyi mar ket telet kibirt.Most kaptunk egyet megint ajiba,attol a csaladtol ahol beteg a gyerkoc,tehat nem igen volt hasznalva :oops: Sosem adnek hasznalt cipot ra,de ez Goretex es teljesen ujnak nez ki, kar nekik kidobni.
Overall is toluk szarmaizk dzseikivel,az jo lesz az oviba,meg veszek neki valami szep kimenos kabatot,csak eddig meg nem talaltam jo szinut.Ja de a multkor a HundM-ben volt narancssarga csak Alex nem volt velem ugymeg nem akartam megvenni.

Sasha
Dani meggyogyult mar? hogy vagytok?

Na szep napot,
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali!

Kataa!
Ma voltunk kontroll vizsgálaton és úgy fogalmazott a drnő, hogy javulgat. A fülét még mindig fájlalja, éjjel 3-kor is fájdalomcsillapítót kellett neki adni, mert nagyon szenvedett már.

Remélem meggyógyul. Erre meg most kezdem érezni, hogy fáj a torkom, illetve oldalt a nyirokmirigy... ilyen gyors lenne egy vírus? Délelőtt kb 9-kor értünk a fülészetre és alig 3 óra alatt betámad? A héten nem voltunk sehol, (keddi fülészeten kívül, lehet akkor nyaltam be?), gyerek se volt a közelünkben... Remélem ez a gyerkőcöket nem támadja le.

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok és a talizáshoz jó szórakozást!

Kép
sasha

Sziasztok!

Ma délelőtt játszóházaztunk :lol: Személyzet tuti, nagyon aranyos volt a csaj,aki ott volt.

ELMÉLETBEN a következőképpen nézne ki a dolog:
Zita! Tudom, hogy írtad, hogy szombaton Neked nem jó, de így sikerült megbeszélni. (annyira ciki, télleg ne haragudj) HANGSÚLYOZOM: Ez csak elmélet, hétfőn kell választ adnom. :lol:

December 2. szombat 15-18 óráig csak a miénk a játszóház. Van óriáscsúszda és ugrálóvár. Maga a játszóház nem túl nagy, egy nagyobb oviscsoportszoba méretű.
Lehet vinni üccsit meg nasit. Ha kitalálunk valami játékot, akkor az ott lévő csaj levezényli a dolgot, de ezt előre meg kell beszélni.
10 főig 15.000Ft minden további fő 2000Ft.
Számoltam :wink: !!!:
Zita 2 (azért valahogy csak meg lehetne oldani :oops: :wink: )
Gumicukor 1
Hal 1
Panda 2
Banyóci 1 (kicsi után nem kell fizetni)
Nyuszika 2
Ilke 2
Magdi 2
Csics 2
Rit 1 (kicsi után nem kell fizetni)
(remélem nem hagytam ki senkit :oops: )Összesen: 16 gyerek
Ha mindenki eljön, akkor kéne kb 1700Ft-ot fizetni gyerekenként.
Nagyon rugalmasnak tűnik a csaj, szerintem lehetne egy nagy bulit kerekíteni.
Télapót is tudnak biztosítani, de ennek az ára csak hétfőre derül ki .
Hát, ennyi.....
várom a véleményeket, Nekem tényleg mindegy.
Zuglóból (Örsről) hétvégén MAX(!) fél óra alatt itt lehet lenni.

Más: Tegnap voltunk Nórival a gégésznél. Este 19.20-ra mentünk.
Aranyos volt Nóri, odaflé mondtam, hogy milyen kései időpontot kaptunk, sötét este van.
Nóri: - Ez jó Anya, mert látunk csillagokat! (a kis optimistám :lol: :lol: Imádom)
Na, a lényeg, hogy kaptunk beutalót hallásvizsgálatra. Doki azt mondta, hogy ha ott kiderül valami gubanc, akkor ki kell venni a mandulákat. Ha negatív lesz a vizsgálat eredménye, akkor nem nyúl hozzá.... egyenlőre.

Zita! Ez a Mazsola Játszóház jól hangzik! Mindjárt rá is keresek a neten :wink:

Puszi:

Magdi
mléna

Magdi
mléna

Na, itt tipródok a gép előtt, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy mindenkinek jó legyen.
Zita! a céges buli mikor kezdődik? Meddig tart? Mert, ha emellett a játszóház mellett maradnánk lehetne másik időpontot is kérni.
Pl. De. 9-12, vagy10-13, vagy 16-19, vagy esetleg 17-20.
Az a baj a vasárnappal, hogy marha drága, alapból 30000Ft-ról indulna, pedig Isten bizony nagyon próbáltam alkudozni.
!!!!!!!A LÉNYEG, hogy szeretném, ha Ti is jönnétek.!!!!!!!!
Igazándiból nem is baj, ha nem jó ez a játszóház, mert akkor felvetem a másik topikomon..hátha ráugranak a csajocák.

Banyóci! Voltatok a Gvadányi utcai Játszóházban? Vélemény? Tapasztalat? Alkudoztál esetleg? :wink:

Tényleg: Judy! Ti jönnétek? Beszti?

Magdi
mléna

Most csak ennyi:

Magdi!

Igen, 3 gyerkőc.
Én örülnék a sok közül egy olcsóbb megoldásnak, mert 3 gyerkőcre ugye nem kevés. De persze alkalmazkodunk. Ha én nem tudok menni (hivatalosan 12.08-ra vagyok kiírva, és nekem egyik gyerek sem bújt ki előbb, tehát esélyes, hogy tudok), akkor apujukkal mennek. Ez alól az lehet csak kivétel, ha szülőszobán vagyunk. :) De akkor megoldjuk másképp őket.

KépKép
KépKépKép
beszti

Magdi
mi is mennénk. akkor hova is?? :) kissé elvesztem itt a játszóházak tengerében. mondjuk nekünk mindegyik bazi messze van :lol: :lol:

megyek vissza ablakot pucolni :roll: :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Magdi,

Aranyos vagy, hogy így a szíveden viselsz bennünket :D Ha mindenkinek jó a 2-a, akkor miattunk nem kell máskorra tenni. Különben a délelőtt jó lenne, a céges buli pedig emlékeim szerint 3 körül szokott kezdődni.
Mikulást ne pénzért béreljünk, hanem szerezzünk vállalkozó kedvű férfirokont/ismerőst. Mikiruhám van, azt örömmel felajánlom :). Talán még embert is tudok szerezni.
A Mazsola azért lenne jó, mert elég olcsó - mondjuk nem tudom, hogy mekkora... Ma már nem tudok elmenni megnézni, a hétvégén pedig asszem nincs nyitva. Ha valakinek útba esne (Arany János u. 16.), kukkantson be!

Zit
parazita

Magdi!

Engem kihagytál 8) :D

Nekem ez az Erzsébeti is Ok, jól hagzik, bevallom a Mikka Makkát mi kicsit uncsinak találtuk, de végülis a társaság a lényeg meg a Télapó, de azért ha máshol lesz nem fogjuk bánni :oops: :lol: Persze tudom nem minden gyerek olyan izgő mozgó mint az enyém.

Manó

KépKép
manó

Nekem ez a Mazsola hasonlónak tűnik mint a Mikka makka, nem? :?

KépKép
manó

Hali!

Nekünk tulképp mindegy, melyik hely, a délelőtt is jó (szombat is, sőt...) Az nem baj, ha nem a legdrágább, bár mi sem voltunk játszóházban a tavalyi buli óta, így kipasszírozzuk, ha drágább is. A gyerekek nagyon élvezik, és hát egyszer élünk :lol: .
A saját csomag nem rossz ötlet, de szívesen közösködöm is.

Judy!
Jó, hogy túl vagytok a műtéten. Betegség :cry: . Ablakpucolás ilyen vacak időben????

Sasha!
Remélem, bejön a cucc, amit találtál! Ennyit betegeskedni nem valami nagy élmény. Főleg, ha te is elkapod :( . Én akkor kezdtem bedilizni a mindenféle betegségtől, mikor Ádám bölcsis lett. Amikor már x-edik alkalommal hívtak a munkahelyemen, hogy megint lázas, sírva fakadtam... Próbáld meg valahogyí felturbózni magatokat télre, bár, hogy hogyan, arról semmi ötletem nincs...

Jó hétvégét,

Panda
panda
Halásztelek

Manó! Irulok-pirulok. Pedig még meg is jegyeztem magamban, hogy de jó, Manó is ekőkerült :wink:

Akkor a végleges lista:
Manó 1
Beszti 3 (remélem látunk még nagy pocakkal :lol: )
Judy 2
Zita 2
Gumicukor 1
Hal 1
Panda 2
Nyuszika 2
Banyóci 1
Ilke 2
Rit 1
Csics 2
Magdi 2

22 (!) gyerek :lol: gyerekenként cirka ezernyolcszázvalamennyi lenne.
Most igazándiból még a Gvadányi utcait kéne megnézni. Én nem tudom tutira ígérni, hogy elmegyünk hétvégén.
Esetleg valaki, aki arra lakik?

Ajándék: Legyen önálló ajándék szerintem.
Ezzel kapcsolatban még az a javaslatom, hogy egy össznépi éneklés után gyorsan ossza ki a Télapó az ajcsikat. tavaly mi a végén kaptuk meg, közel fél óra várakozás után. Eléggé türelmetlenek voltak már a gyerekeim (főleg Márk) :wink:

Télapó: Én nem tudok Télapóval szolgálni, az TUTI :lol:

pussz:

Magdi
mléna

Csak egy nagyon gyorsat, mert mindenki engem akar :lol: Tegnap amikor akartam volna jönni irni, persze nem jött be a Babanet :? Szóval voltunk tegnap a Gvadányi u.-iban, de bevallom, hogy nem kérdezősködtem :oops: Igazából nem is gondoltam rá, csak arra, hogy felmérjem a terepet :oops: 8) Normális, tiszta, kutúrált, a gyereknek is tetszett :) Van egy galéria nagy asztallal, székekkel, lent meg IKEA-s fotelek a szülőknek (mondjuk nem túl sok), de gondolom át lehet variálni a placcot. A játszórész meg olyan mint az oldalukon a képeken, ahhoz sokat nem tudok hozzátenni. Szóval csupán ennyi infóval tudok szolgálni, ha gondoljátok, akkor napokban elnézünk megint. Az oldalukon amúgy fent van a csopis kedvezmény...

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Huu,sikerult Alexot nagy nehezen ravenni hogy apaval menjen uszni, nagy eredmeny ez tole,mostanaban nem tagit mellolem.UGyhogy en addig fozok,vasalok,stb...pihenes cimen :wink:

Sasha
Hat ezek nem jo hirek,plane hogy Te is.
Tavaly azt hiszem itt szedte valaki (nem tudom a nevet)gyogyszer immunerosito,talan az jo lenne a Daninak.Pedig olyan kis vasgyuronak nez ki ,nem tunik betegesnek,aztan megis...
Geri is elkap neha valamit???

Judy
Hogy vagytok? remelem krupp mar elmult azota.

Magdi
Latom te leszel iden a fo szervezo,atvetted a stafetabotot :lol:

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Szijjasztok!

Felhívtam az aprónépet, ceruzával beírattam magunkat dec.3. vasárnap 15-18 óráig. Azt mondta a csaj, hogy nem lehet "kibérelni" a házat, lehet, hogy lesznek külsősök is. (ez mondjuk nem gond, ugyis megijednek a bandánktól :twisted: )kedvezmények nem vonhatók össze, de ha 20 fő fölött vagyunk, akkor már nagyon jók vagyunk, mert 770 Ft/óra/gyerekre jönne ki a dolog. 10 fő fölött kb.800Ft/óra/gyerek.
Üccsit, nasit NEM lehet bevinni, de helyben megvásárolható (árak a honlapon). Itt kedden kell visszaszólnom, hogy tuti-e a dolog!!!
Télapót, ha nem tudjuk megoldani, akkor biztosítanak, árát ma délutánra megmondja a csajszi.

Kata! Nem is értem magam, nem vagyok én ilyen nyüzsimüzsi. De most olyan lelkesedés fogott el, hogy magam sem értem :lol: :lol:

CSAJOK!!!! MOST DÖNTSÜNK!
VERZIÓK:

1. Aprónép Játszóház Zuglóban dec. 3. vasárnap 15-tól.
2. Kincsessziget Játszóház Erzsébeten dec. 2 szombat 10-13. (Zita! :lol: )
3. Valami más, de akkor azt más intézze :lol:

HELYSZÍN SZAVAZÁS:(bővítsétek a listát létszí! :wink: )
Magdi: Aprónép Játszóház (ok: ez nagyobbnak tűnik, mint az Erzsébeti)

Lehet, hogy ma mégis bekukucskálok ebbe az Aprónépbe, úgyis megyünk arrafelé Nagymarosra.

Írjatok! legalább egy szót Mindenki!!!

Pussz:

Magdi
mléna

Magdi!
Helyszín mindegy, időpontilag a szombat jobb , én az olcsóbbra szavazok :lol: , de nem tudom, hogy az melyik...

Panda
panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?