Tali nagyon jó volt, igazi kikapcs volt számomra, a kajcsik is nagyon fincsik voltak, most már nem csodálkozom, hogy ragaszkodtok ehhez a helyhez
.
Zsuzsa,
Prágát tényleg nem szabad kihagyni, közel van, autóval is elérhető, és nagyon szép. Mi még Lili előtt voltunk a barátainkkal pár napot és nagyon élveztük. Régi szép idők...
Végiglátogattuk Prága sörözőit, amennyit csak bírtunk és annyi sört végigkóstoltunk, hogy csuda, no és én aki kifejezetten nem szereti a sört, nagyon sokban kellemesen csalódtam. Találkoztam kifejezetten finom sörökkel, a kajcsik is csuda jók voltak, szép emlék
. Szeretnénk majd a gyerekekkel is visszamenni egyszer, de most a cél jövőre Anglia. Amit már nagyon várok, régi vágyam, hogy oda eljussak, szerencsére Bala keresztszülei ott laknak, így meglesz az idegenvezetésünk is
.
Gumicukor,
A mediterrán vidékre szívesen veled tartanék, én is nagy tengerpart imádó vagyok
. De sajna, ahogy a többiek is írták, én sem tudnék örökre más országba költözni, de azt hiszem még évekre sem. Azért mondjuk ha egyszer egy hónapot ilyen vidéken tölthetnék, akkor az igazi csoda lenne, szép álom...
Ausztrália tényleg eléggé elérhetetlen, nekem a legjobb barátosném van már ott több mint 3 éve és néha bizony pityergünk a beszélgetés közben. Nagy áldás a Skype, mert így pár naponta tudunk beszélni, meg webkamerázni, de bizony találkozni fogalmam sincs, hogy mikor fogunk legközelebb
.
Politika,
Nem szólok hozzá különösebben, csak leírom, hogy pár hete hogy jártam, akarom mondani mikor lett végképp elegem a politikából. Szóval történt a családban sajnos két haláleset is, és a sors fintora, hogy egy napra esett a két temetés, így csak az egyikre tudtunk elmenni. Na szóval bementem egy virágüzletbe, hogy koszorút rendeljek és miközben gondolkoztam, hogy mi legyen a díszszalagra írva, kezemben a nyűgösködő, sírdogáló Balával, a pasi szépen rákezdte és mondta a véleményét mindenkiről, megállás nélkül. Hát csajok, én csak néztem, totál kiakadtam.
Gumicukor, Halacska,
Tök jó a frizutok, annyira tetszik nekem amikor több színt visznek bele a melírba, nekem eddig akárhányszor próbálták, mindig elcseszték, még a Hajasba is, így lemondtam róla
. Marad a teljes festés egy színre, igaz már sok éve ugyanazt a terméket, színt használom, néha kicsit unom, de sokan mondták már, hogy ez a szín nagyon jó választás, így végül mindig ezt pakolom be a kosárba
.
Nyuszi,
Szerintem a te frizkódat egy jó kis átmenetes megoldással eszméletlenül fel lehetne dobni
.
Magdi,
Lilinek én is tervezem, hogy elkezdem majd adni ezt az LGG-s cuccot. Most még van 2 levél egy másik bogyóból, amiben szintén barátságos bélbacik vannak, azt még beszedegetjük, aztán váltunk. Nagyon sok jót olvastam én is erről az Immunos bogyóról, remélem segít majd
.
Nászút,
Hát nekünk csak pár nap Döbrönte jutott Lili születése előtt nem sokkal
, igaz az is nagyon jó volt, csak hát a párom végigtanulta azt a pár napot is, mert ahogy hazajöttünk, ment államvizsgázni.
Ezen a héten őszi szünet van az oviban, Lili végig itthon, délelőtt nagyon sokat kint voltunk ennek örömére a manók ebéd után úgy bealudtak, mint a sicc. Kivételesen rengeteg mindent meg tudtam velük csinálni, nagyon szépen eljátszottak. Leszedtem 3 rekesz almát, elkezdtem rendbe rakni a virágos kertet, leszedtem az összes zöldséget, ami most már megfagyhat, paprikából lett egy nagy tállal, így a holnapi menü: lecsó
. Ja és lett egy kistál eper is, imádom ezt a folyton termő fajtát, ja és még zöldek is vannak rajta, de az már valszeg le fog fagyni.
Na mennem kell, nem tudok tovább irogatni, vacsit kell szervírozni lassan
.
Pusz,
Ilke